dissabte, 14 de gener del 2012

Dilluns ens visiten els veïns, el CP Cubelles!


Aquet dilluns, ens visiten els nostres amics i veïns del Club Patí Cubelles. Es tracta d'un equip que va començar amb dubtes i amb resultats adversos, però que s'ha anat afiançant en la competició. Estem igualats a punts a la classificació! Fins i tot, van guanyar a la pista del CT Barcino, on hi vam perdre en el darrer partit jugat.


Són molt bona gent i hi tenim una relació excel·lent! Una bona prova d'això és que ens van convidar al seu I torneig de Nadal i nosaltres, en diverses ocasions, els hem convidat al nostre torneig de la Festa Major. També hem jugat nombrosos amistosos en els darrers anys. En el darrer partit disputat, vam guanyar per 2-3 a casa seva, però segur que voldran venjar la derrota i guanyar-nos per primer cop.


Són molt famosos! Fins i tot han sortit a la portada d'interviu, amb els seus nuus! Quan érem petits, dèiem allò de "Cubelles, cul i mamelles" (amb perdó), però, després del seu calendari, hem pogut comprovar que tenien cul, però no mamelles! Una petita decepció. En qualsevol cas, una brillant i arriscada iniciativa per finançar la seva primera participació a la lliga de veterans.


El millor de tot, és que quan acabem el partit anirem al Lizarrán! I és que els hi queda a mig camí, en terreny neutral entre Calafell i Cubelles.

2 comentaris:

  1. Molt bon avantmatx Ramón !!!!!! Ens veïem dilluns !!!! Desitjant que sigui un partit net i amb molt bon rotllo, com sempre que'ns hem vist. Molta sort a tots !!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies David! Dilluns serem allà. Sempre hem fet partits nets i de bon rotllo. Aquest, tot i ser de lliga, no ha de ser diferent.

    Sort i que perdeu! hehehe.

    ResponElimina