dimarts, 17 de gener del 2012

Victòria i bon joc!

Aquesta nit s'ha disputat el partit de la lliga B de veterans corresponent a la desena jornada entre el Vallès Calafell CP i el CP Cubelles. El resultat favorable a l'equip local per 7 a 3 demostra que els calafellencs, avui, hem estat fins i hem fet un bon partit. El rival ha jugat força bé i no ens ho ha posat fàcil, tot i que el resultat sembla el contrari. Els cubellencs han plantat cara, però, simplement, l'encert del Vallès Calafell CP ha estat molt elevat. El partit ha estat molt net i cap dels dos equips han arrribat a les 10 faltes. L'àrbitre de l'encontre, el senyor Boada, no ha tingut massa feina, però ha pitat dos penals, un per cada equip.

Pel CP Cubelles han jugat Albert Rovirosa (porter), Antonio Porta, David Pérez, Eduard Oriol, Sergi Bellés, Francisco Raulet, Ernest Martínez i Sergi Jardí.

Pel Vallès Calafell CP han jugat David Totosaus (porter), "Canyi", Ramon Ferré, Javi Luna, "Epi" (cinc inicial), Josep Rion, Eugeni Collado, "McGregor" Ponce i Joan "Tutus".

De moment, no tenim fotos del partit. Només disposem d'aquestes i les he posat totes. El fotògraf estava despistat i distret. Potser pensava en altres coses. Però no patiu, abans d'acabar la setmana tindrem fotos i de qualitat!

El partit ha començat amb uns minuts de tempteig i respecte per part dels dos equips.Als deu minuts, el Vallès Calafell CP s'ha avançat en el marcador, 1-0 gol de "Canyi". El 2-0 ha vingut gairebé seguit, marcat per Javi Luna. I el 3-0 també fet per "Epi".

A la primera part, el CP Cubelles ha disposat d'un penal que no ha marcat. Però, abans d'acabar la primera part han aconseguit el 3-1 que igualava el partit.

A la segona part, Rion ha forçat i ha transformat un penal per l'escaire, era el 4-1. Eugeni d'un tret per l'escaire, ha fet el 5-1. Javi Luna ha fet el 6-1. Llavors el CP Cubelles ha atacat més i ha pressionat en defensa, aconseguint escurçar la diferència amb un 6-2 i un 6-3, gairebé seguits.

Però, "Epi" ha aconseguit el 7-3 definitiu, a manca de tres minuts pel final del partit. Cal dir que els porters han estat força bé. El porter del Cubelles, Albert Rovirosa, no ha pogut fer res en els gols del Calafell, gairebé tots per l'escaire.

Un grup nombrós de seguidors del CP Cubelles s'han desplaçat a la pista veïna del Vallès Calafell CP per seguir el seu equip, cal dir que han animat força.

Al final, un partit molt disputat, amb joc net i brillant en alguns moments. Els dos equips satisfets per la seva actuació, especialment els locals per haver aconseguit fer un bon partit i haver digerit bé els turrons, després de la derrota de la setmana passada.

Avui, una indisposició de Josep Maria Hernàndez ha provocat que David Totosaus "Tutus" que cel·lebrava el seu aniversari (fa uns dies) hagi jugat tot el partit sencer. Ha tingut una bona actuació, aturant un penal a l'equip rival i traient-se l'espineta clavada en l'anterior jornada.

Després del partit, encara quedaven ganes de fer-se fotos. Hem repetit la foto de grup.