dimecres, 10 d’octubre de 2012

Històries de la p... "mili"


Després d'un bon entrenament, cal recuperar forces en el sopar. Novament al restaurant xinès La Gran Muralla, un dels nostres patrocinadors, hem pogut passar una vetllada inoblidable, amb bon ambient i explicant històries de la p... "mili" (com l'obra de teatre que portava aquest nom).


Les patates braves del Lin no van faltar a la taula, sens dubte és el plat estrella i un dels que té més èxit.


L'Eugeni content de recuperar la normalitat, després de la seva paternitat, va ser un dels animadors de la nit.


El Mudarra va explicar-nos la història del llibre que un antic company es va deixar quan feia la mili, una bona experiència!


L'Epi ens detallava les seves aventures com a oficial de la Marina i vorant terrats a Tarragona... una aventura arriscada, si més no.


El Tutus no va entrenar, però no es va voler perdre el millor de la nit, el sopar!


L'arròs amb pollastre també és una de les especialitats de la casa. Proveu-lo, està exquisit!


Com es veu a la foto, bon ambient, bon rotllo i diversió assegurada la que ens espera aquesta temporada en els sopars amb els diversos equips del Campionat.


El sopar va acabar com és tradició...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada