diumenge, 24 de març del 2024

Farem història! (Volum X)



Seguim fent història

En aquest desè volum expliquem el període comprès entre la participació dels veterans a l’EVRICUP d’Holanda fins el bronze europeu de Sergi Bonsoms. Però, entremig, van succeir més coses interessants que cal explicar, com la greu crisi institucional al club, amb la dimissió de Josep Maria Guinovart i l’elecció d’una gestora que se’n va fer càrrec, la primera participació en l’antiga Copa de la CERHS o l’homenatge a Vicente Weiler.

També, s’explica l’estrena dels veterans a la Lliga A, descendint a la lliga B i tornant a pujar, l’any següent. En aquests últims capítols ha calgut fer un esforç adicional de confecció i recerca de dades en el blog dels veterans, ja que no estaven explicats com a tals.

El desè volum de la història del Club Patí Calafell comprèn tres temporades, la 2012/13, 2013/14 i la 2014/15. Hem aprofitat les últimes cròniques de Toni Gallardo. Però, hem hagut de completar-les amb cròniques de diaris digitals que, en aquell moment, començaven a aparèixer.

La imminent inauguració de l’OK Experience ens ha fet córrer de valent per a tancar i acabar aquests volums, fins a deu, que podreu gaudir en la Biblioteca de l’hoquei que hi haurà al Pavelló Joan Ortoll. El 7 de març, coincidint amb la celebració de la 80ª Copa del Rei, a Calafell, s’inaugura aquest nou espai museogràfic on podeu gaudir de tots els volums en format digital i descarregar-los per a poder gaudir-ne eternament, tot fent història...

Ramon Ferré Menéndez i Ramon Ferré Solé


En aquest volum podeu llegir els següents capítols:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada