divendres, 22 de març del 2024

Romario i Palau, Reis de Molins

C.H. Molins de Rei - 2

C.P. Calafell - 5

Victòria treballada i soferta, a la pista del Molins de Rei. La brillant actuació de Josep Maria Palau, sota pals, i el pòker de gols de Javi Martínez "Romario" van donar els tres punts al Calafell, en un partit intens i igualat.

El Molins es va avançar en el marcador, amb un gol aprofitant una bola morta a 1 metre de la porteria, en els primers cinc minuts. Palau va salvar el Calafell amb diverses aturades de qualitat. Sobretot, una estirada impròpia d'un porter veterà, salvant una rematada sobre la línia de gol, destacada com a millor aturada per l'equip local. Diverses interrupcions pel mal funcionament del marcador electrònic van refredar el partit i el joc. Els dos equips havien sortit en defensa zonal, amb molt de respecte per l'adversari.

Però, el Calafell va demanar un temps mort per a impulsar el joc i posar una marxa més. Els dos equips van canviar a defensa individual i el Calafell va aprofitar la seva qualitat per a marcar el gol de l'empat, mitjançant Romario. Amb aquest marcador s'arribava al descans.

Al segon temps, en el minut 4, Javi Luna feia una brillant jugada, culminada amb una arrossegada a l'escaire que el porter local no va veure. Cal dir que el porter del Molins va tenir una actuació molt destacada.

Romario feia el tercer que obria escletxa en el marcador. El porter es va fer un embolic amb la bola quan li va venir al damunt i aquesta va acabar entrant a porteria, amb un xic de fortuna.

Però, el Molins feia el 2-3 que posava emoció a vuit minuts pel final. No obstant, dos gols més de Romario, en dues contres, sentenciaven el partit.

Al final, tres punts importants, en un desplaçament difícil i una setmana especialment dura per a la família veterana. Bon ambient al sopar amb el Molins i a esperar la visita del Barcino B, el proper 4 d'abril a Calafell.