dissabte, 17 de febrer del 2024

Farem història! (Volum VIII)


Seguim fent història

En aquest volum tenim dos moments històrics importants, l’ascens a la Primera Divisió Nacional Espanyola i la victòria a la Copa Príncep. A més, en la secció de patinatge, Emma De Bargas seguia recollint èxits, mentre arribava el comiat de l’elegant Paula Gayo com a patinadora. També expliquem la primera aventura veterana, amb el viatge a Grado i el partit davant l’Areces.

L’ascens aconseguit, a vint-i-quatre segons del final del darrer partit de la temporada, amb l’afició al complert desplaçada a Masies de Voltregà, amb un pavelló ple per l’afició verd-i-blanca i l’emoció esclatada un cop l’àrbitre xiulava el final d’un partit trepidant, amb nombrosos alts i baixos, però amb l’eufòria màxima viscuda, després de molts minuts de tensió, va marcar un punt d’inflexió en la història del Club Patí Calafell.

Quan més avancem en les temporades més recents, més costa fer una síntesi per la quantitat de material de que disposem. En aquest llibre, només passen tres temporades senceres, des de la 2007/08 fins la 2009/10. A l’estar en categories cada cop més importants, més seguiment hi ha pels mitjans de comunicació. Fins i tot, l’ajuntament també ja editava vídeos resum de partits importants que queden recollits i podeu visualitzar.

Tot plegat, ens anima a seguir fent història...

Ramon Ferré Menéndez i Ramon Ferré Solé


En aquest volum hi publiquem els següents capítols:

DE MÉS A MENYS, PERÒ SALVANTLA CATEGORIA ACONSEGUIDA

EMMA DE BARGAS, BRONZE ALCAMPIONAT SUDAMERICÀ DEL BRASIL

ASCENS ÈPIC, A VINT-I-QUATRESEGONS DEL FINAL

EL SEGON EQUIP PERD LACATEGORIA I BAIXA A LA SEGONA CATALANA

LA PRIMERA AVENTURA VETERANA, A GRADO

NOU BRONZE EN EL CAMPIONATD’ESPANYA PER A EMMA DE BARGAS

CAMPIONS DE LA COPA PRÍNCEP 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada