dilluns, 3 de febrer del 2020

Campions de la Copa Príncep


L'èxit més gran de la temporada 2009/10 va ser la consecució del títol de la Copa Príncep. El Calafell ho tenia tot de cara, ja que la fase final es disputava al seu pavelló. El públic es va bolcar amb l'equip i es va aconseguir el títol, no sense patiment, amb un gol d'or a la pròrroga.

L'equip no va fer una mala temporada i va estar lluitant per l'ascens, en un campionat molt competit, després d'aconseguir pujar la temporada anterior. D'aquesta manera, es consolidava en la categoria i assentava les bases per a construir un equip més competitiu.


L'ascens a la Primera Nacional Espanyola va provocar el relleu a la porteria i el fitxatge d'Albert Dalmau, provinent del Raspeig. Francesc Rodríguez i Roger Corral van abandonar les files del Calafell, després d'aquest fitxatge.


Jaume Altarriba i Jordi Raventós, provinents del Caixa Penedès Vilafranca, van ser les altres dues incorporacions a l'equip, en la temporada 2009/10. El porter de la pedrera, Xavier Andreu Montoya, s'incorporava a la disciplina del primer equip. També ho feia Ferran Ortoll, provinent del segon equip del club.






El tècnic calafellenc, Salvador Rubio, es mostrava content amb les incorporacions i esperançat de fer una bona temporada. L'objectiu era assolir la permanència i no patir per a mantenir la categoria.


Stage de pre-temporada del Vallès Calafell CP


Publicat a la web del Club Patí Calafell

Aquest cap de setmana, del divendres 4 al diumenge 6 de setembre, el primer equip del CP Calafell ha portat a terme l'stage de pre-temporada a la bonica població de Ribes de Freser.

Tot l'equip tècnic juntament amb els jugadors de la plantilla del primer equip van estar realizant diversos entrenaments tan en pista com en exteriors, un d'ells als peus del Santuari de la Mare de Déu de Núria.

Per finalitzar l'stage d'ha disputat un partit amistós entre el Vallès Calafell CP i el primer equip del Ripoll HC, de primera catalana, amb el resultat de 3-6 a favor del nostre equip.

No cal dir que per la part tècnica valora molt positivament els objectius finals de l'stage.




Publicada el 18 de setembre del 2009, a El 3 de VUIT

Publicada el 25 de setembre del 2009, a El 3 de VUIT

Publicada el 2 d'octubre del 2009, a El 3 de VUIT

El VALLÉS CALAFELL C.P. dona bona impressió

Publicat a la Web del Club Patí Calafell

El Vallés Calafell C.P. va donar una bona imatge en front del C.P. Tordera el pasat divendres al poliesportiu" Joan Ortoll".(3/2)

Els pupilos de " Rubio" fan pensar que aquest any gaudirem de partits de qualitat.El proper dimarts 29 de setembre el Vallés Calafell C.P. Jugara un partit amistós amb el C.P. Sitges, la entrada es gratuïta per a tot el public que vulgui assistir.

El proper Dissabte dia 3 D´Octubre es farà la presentació del equip que competira en la categoria de primera divisió Espanyola davant el Mataró H.C., vigent campió de la copa C.E.R.C.S i que l´any passat jugava en O.K. Lliga, Esperem l´assistència de tots els socis i simpatitzants, que segur que disfruitaran d´hoquei del mes alt nivell.

Presentació del Club Patí Calafell


Publicat a la Web del Club Patí Calafell

El dissabte dia 3 d’octubre a les 19:30 al pavelló Joan Ortoll s’hi durà a terme la presentació del primer equip del club, que consistirà en la disputa d’un partit amistós enfront el CH Mataró. Aquest partit serà com una prova de foc per als calafellencs, ja que els mataronins també jugaran aquest any a la mateixa categoria, la Primera Divisió.

Resultats de la Pretemporada

Dimecres 23 de setembre del 2009
Vallès Calafell 11 - H.C. Capellades 9

Divendres 25 de setembre del 2009

Vallès Calafell 3 - C.P. Tordera 2

Dimarts 29 de setembre del 2009
Vallès Calafell C.P. 7 - C.P. Sitges 6

Dissabte 3 d'octubre del 2009
Vallès Calafell C.P. 6 - C.H. Mataró 2








Però, sense cap dubte, el major atractiu del campionat tornava a ser el duel de màxima rivalitat, entre el Vallès Calafell C.P. i el C.E. Vendrell. Aquest cop, novament, després de molts anys, coincidint en la categoria de plata de l'hoquei.


Cartell de la IV Copa Príncep

Publicada el 18 de desembre del 2009, a El 3 de VUIT

Calafell organizará la Copa del Príncipe 2010

Hockey Patines | 17 de DICIEMBRE 2009
Web Federación Española de Patinaje

La competición se celebrará los días 6 y 7 de febrero

El Comité Nacional de Hockey sobre Patines ha otorgado la organización de la IV edición de la Copa del Príncipe al C.P. Calafell. La competición se disputará el fin de semana del 6 y 7 de febrero,disputándose así las semifinales el sábado y la final el domingo.

En dicha competición participaran los tres mejores clasificados de la Primera División Nacional al finalizar la primera vuelta más el equipo anfitrión, el Vallés Calafell. En caso que el equipo anfitrión quedase entre los tres primeros sería el cuarto clasificado el que conseguiría la clasificación para el campeonato. Desde la RFEP comunicaremos con antelación la fecha de la rueda de prensa previa al sorteo, que coincidirá con el sorteo de los enfrentamientos de las semifinales.

El CP Calafell, conciencia por el hockey

El CP Calafell es un club que nace en el 1952 tras el impulso dado por el Campeonato del Mundo organizado en Barcelona ese verano. La pasión que por este deporte se ha vivido desde entonces en esta ciudad ha sido vital para que esta entidad sobreviviera a las más duras situaciones a las que una entidad deportiva pueda enfrentarse.

Su último ascenso a la División de Honor fecha de la temporada 1980-81, y gran parte de las temporadas posteriores las ha militado en la Primera División Catalana. Esta temporada regresó a la Primera Nacional y, en lo que llevamos de temporada ha demostrado encajar perfectamente en la categoría, ya que es sexto con dieciséis puntos. Curiosamente, la edición del año pasado también la organizó un recién ascendido, el CE Vendrell, que acabó adjudicándose el torneo tras imponerse al GEiEg Sidorme Hoteles por 3-4.

Palmarés

TemporadaCiudadCampeónSubcampeón
2006/07OviedoCP ArecesEsfer Oviedo
2007/08GradoSHUM MaçanetVigo Stick
2008/09El VendrellCE VendrellCP Alcobendas


Publicada el 29 de gener del 2010, al Diari del Baix Penedès


Circular "Copa del Principe"

Benvolgut soci,

Em plau comunicar-li que la Real Federación Española de Patinaje ens ha encarregat l'organització de la "IV COPA S.A.R. EL PRINCIPE", que s'ha de celebrar els dies 6 i 7 del proper mes de febrer al pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Per al nostre Club i per al nostre poble, donar cabuda a un esdeveniment com aquest és un fet que tant esportivament com socialment, ens honora i ens dóna prestigi.


Cada soci tindrà dret a comprar dues entrades, que podrà retirar anticipadament a les oficines del Club a partir del dilluns 25 de gener i fins al divendres dia 29, de les 17:30 a les 21:00 hores. Les semifinals es jugaran el dia 6 a les 18 i 20 hores , i la final el diumenge 7 a les 12 hores.

No cal dir que, esportivament, assolir aquest títol és un repte que atrau el nostre Club i alhora ens donaria un major prestigi. Per aquest motiu, la seva assistència i suport és molt necessari.


PREU ENTRADES:


Per sessió 6€ el soci i 10€ general
Abonament (2 dies) 10€ el soci i 15€ general

Menors de 12 anys acompanyats, gratuït sense ocupar seient en cas que estigui ple.



Publicada el 5 de febrer del 2010, a El 3 de VUIT

Els equip participants en la IV Copa S.A.R. Príncipe estaven formats pels següents jugadors:

Gráficas San Antonio: Nelson Alves, Alberto García, Iñaki Arroyo, Michel Dantas, Gonzalo Andrade, Jordi Jurado, Lisandro Jorge, Ibai Goicoechea, Aitor Munarriz, Orhi Labiano i Luís Soldevila. L'entrenador era Alberto Urdaniz. El segon entrenador era Jaime Zudaire. Els delegats Carlos Mendía i Carlos Erro. Els auxiliars eren Íñigo Mendía i Javier Higón.

C.P. Voltregà: Jordi Codina, Guillem Ribot, Guillem Vilaró, Juli Anguita, Jordi Romeu, Jordi Urbano, Carles Rodríguez, Jaume Molas, Gerard Teixidó i Roger Torelló. L'entrenador era Ivan Sanz. El segon entrenador Jefa Rovira. El delegat era Sergi Pablos i l'auxiliar era Laura Mercader.

Fergó AISA Sant Feliu: Pere Turón, Marc Fajas, Marc Vila, Joan Farixa, Oriol Llargues, Jordi Casabayo, Josep Altayo, Guillem Casals, Xavier Rubio i Jordi Garcia. L'entrenador era Francisco José González. El delegat era J. Bonamich i l'auxiliar era Valentí Oller.

Vallès Calafell C.P.: Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jaume Altarriba, Jordi "Sito" Expósito, Marc Vergés, Òscar Aguilar, Ferran Ortoll, Dani López, Jordi Raventós, Xavier Andreu, Israel Seoane, Sergi Ferrer i Andreu Ortoll. L'entrenador era Salvador Rubio. El segon entrenador era Ramon Ferré. Els delegats eren Xavier Montserrat i Josep Anton Talavera. Els auxiliars eren Vicente Weiler, Rubén Sòria, Josep Pallarès i Jaume Ortoll.

VS

Semifinal 1: Fergo Aisa Sant Feliu - Gráficas Ona San Antonio

Publicada el 12 de febrer del 2010, al Diari del Baix Penedès

C.H. Sant Feliu - San Antonio de Pamplona

Reproduïm la transmissió del partit entre el CH Sant Feliu i el San Antonio de Pamplona que va fer la Web del Club Patí Calafell.



25.00 Falten poc més de deu minuts per que comenci el partit i els jugadors del Sant Feliu continuen escalfant, els del Sant Antonio ja són a vestidors. El partit serà arbitrat pels col·legiats Moreno Tudelo i Fernández Garcia.

25.00 Els jugadors ja surten a la pista i dessprés de les presentacions tot estarà llest per la disputa de la primera semifinal del copa

25.00 El Sant Feliu presenta la següent alineació: Jordi Garcia, Juan Fariza, Oriol Llargues, Marc Vila i Guillem Casals. Pel San Antonio Nelson Alves, Iñaki Arroyo, Gonzalo Andrde, Orhi Libiano i Alberto García.

22.34 El partit ha començat amb els dos equips molt endollats i buscant la porteria contrària, el Sant Feliu ha disposat d'una ocasió clara

21.50 El Sant Feliu té més la pilota i el San Antonio està tancat al darrere

20.30 Xut de Marc Vila que treu el porter del San Antonio sense massa dificultats

18.30 Una altra arribada del Sant Feliu, en aquest cas de Llargues, la pilota l'ha tornat a treure

15.45 L'ha tornat a tenir Marc Vila després d'una llarga jugada, el Sant Feliu està molt posat en el partit i el San Antonio ha sortit una mica adormit

15.14 Juan Fariza ha rebut un cop i ha hagut de ser substituït, tot i així sembla que no ha estat res i que podrà continuar

12.41 Jordi Casabayo ha engaltat un xut ras que ha aconseguit aturar alves, el Sant Feliu ha arribat infitat de vegades aquesta primera part, però el gol se li resisteix

10.38 Xut de Jurado que ha aturat Garcia després d'un contracop

8.10 Temps mort demanat pel Sant Feliu, per intentar tallar l'embranzida que havia agafat el San Antonio en aquests últims minuts

7.38 Dantas ha engaltat un xut que entrava per l'esquadra però el porter del Sant Feliu ha estat molt encertat

5.35 Arribem al tram final de la primera part i el partit s'ha igualat, el San Antonio crea més perill, però el Sant Feliu no afluixa
00.00 S'acaba la primera part amb un resultat de 0-0, s'ha vist una primera part molt entretinguda, ja que els dos equips han gaudit de moltes ocasions. El Sant Feliu ha començat molt fort, però després el San Antonio ha reaccionat i el partit s'ha igualat.

25.00 Inici de la segona part que es preveu molt interessant, ja que el marcador encara no s'ha mogut, i per tant, aquesta segona part s'espera que els equips s'obrin per aconseguir marcar el primer gol.
23.43 Atenció perque el San Antonio està al limit de faltes, 9.
20.34 El Sant Feliu te la possessió de la pilota i el San Antonio es tanca al darrere esperant el contracop.
20.22 El San Antonio arriba a les 10 faltes i per tant, falta directa en contra. Marc Vila intentarà inagurar el marcador.
20.15 Vila no ha estat capaç de transformar la falta directa, per tant tot continua igual.
18.49 Marc Vila ha culminat un contracop del Sant Feliu però la pilota s'ha estavellat al pal, estan perdonant massa.
16.34 Contracop del San Antonio conduït per García que ha rematat amb una filigrana, el porter Jordi Garcia l'ha aturat.
15.18 Targeta blava per l'entrenador del San Antonio, per tant un jugador de camp ha hagut d'abandonar la pista. El Sant Feliu està en superioritat.
14.13 A punt de marcar el Sant Feliu, després d'un contracop Altayo ha enviat la pilota al pal, se li resisteix el gol.
13.10 GOOOOOOOOOOL! Marca el Sant Feliu de mans de Roger Valls que ha rematat un xut de Fariza.

12.27 Penal del Sant Feliu per falta de peus, el San Antonio té l'oportunitat d'empatar el partit.

12.27 GOOOOOOOOOOL! Marca Dantas de penal i posa l'igualada al marcador.

10.52 Falta directa pel Sant Feliu, ja que el San Antonio ha tallat un contracop, Roger té l'oportunitat de tornar a avançar-se al marcador.

10.52 Roger Valls ha xutat ras i no ha pogut transformar la falta directa

9.23 Xut d'Andade qeu s'ha estabellat a l'arrel del pal esquerra.

8.52 GOOOOOOOOOOOOL!!! Marca Orhi Libiano pel San Antonio després d'un xut desde fora l'àrea.

7.44 Targeta blava per Arroyo per una jugada amb Marc Vila, aquest últim té l'oportunitat de fer l'empat.

7.44 GOOOOOOOOOOL!!! Vila transforma la falta i posa l'igualada al marcador, i sobretot molta emoció

6.40 GOOOOOOOOOOOOOL!! Marc Casabayo ha rematat una falta i ha fet pujar el tercer gol pel Sant Feliu

4.16 Falta perillosa davant de l'àrea del Sant Feliu

4.10 La falta ha estat a punt d'ntra però una vegada més Jordi Garcia ha aurat la pilota, es manté el 3-2.

2.47 Xut al pal d'Altayo, el Sant Feliu apreta

2.05 GOOOOOOOOOOOOOOL! Marca Andrade després d'aprofitar un xut de Dantas

0.37 Té tota la pinta que anirem a la pròrroga.


5.00 Anem a la pròrroga, serà de cinc minut i amb gol d'or, és a dir, qui marqui primer serà demà a la gran final. Compte amb el San Antonio que està a una falta de rebre una falta directa en contra.
3.51 Fariza ha xutat per vegada doble, però s'ha topat amb el porter navarrès.
0.52 Els dos equips estan molt organitzats en defensa, ja que un sol error et pot costar la final
0.26 Tant Sant Feliu com San Antonio es troben al límit de faltes.

5.00 Inici de la segona part de la pròrroga.
4.19 Desena falta comesa pel San Antonio, per tant el Sant Feliu pot acabar el partit si transforma la falta directa.
4.17 Marc Vila no ha pogut transformar la falta, ja que el porter l'ha tret amb el cap. L'igualada continua al marcador.
3.21 Ara és el Sant Feliu que ha d'intentar no cometre cap falta.
2.10 A punt de marcar Labiano. Ha xutat i la pilota s'ha estabellat al pal.
1.23 El Sant Feliu ha rosat el gol, però quan la pilota ja entrava Labiano l'ha salvat.
1.04 Targeta per Roger Valls, opcio per Dantas a la falta directa.
0.49 No ha pogut transformar la falta Dantas i el partit fa olor a penals0.06 Una altra vegada targeta per l'entrenador del San Antonio.
0.00 Final de la primera part de la pròrroga, si no aconseguiexen marcar ara, anirem a penals.


PENALS 5 per a cada equip.
Començarà xutant el Sant Feliu.
Falla Marc Fajas, torn del San Antonio
Dantas ha estabellat la pilota al pal
Joan fariza tampoc transforma el penal.
Libiano no transforma el penal.
Casabayo tampoc aconsegueix marcar
Jurado tambe ha fallat
Vila no aconsegueix marcar
Iñaki tampoc ha marcat
Altayo tampoc, el gol es resisteix.
Andrade ha aconseguit transformar el penal.
GOOOOOOOOOOL!!! GOOOL DEL SAN ANTONIO!! En l'últim penal de la tanda.

El partit s'ha acabat i ja tenim un dels finalistes per a la final de demà. La semifinal ha estat molt emocionant i hem tingut de tot, gols, pròrroga i també penals. Els penals sempre són una loteria i avui li ha tocat al San Antonio, tot i així el Sant Feliu ha donat la cara i ha tingut la clasificació molt a prop.

VS

Publicada el 12 de febrer del 2010, al Diari del Baix Penedès

El Calafell supera el Voltregà amb un final no apte per a cardíacs

Font: Enric Casellas
Col·laborador: Arnau Casals


El CP Calafell i el CP Voltregà han disputat la segona semifinal del a quarta edició de la copa del Píncep. El partit ha acabat amb un resultat favorable als del Baix Penedés, 6-5; com indica el títol, el final ha estat apoteòsic, a la falta de 30 segons per acabar el partit Dani López, escorat a la banda i sense angle, ha provat el xut que per mala fortuna del porter osonenc ha acabat entrant a dintre i ha desfermat l'alegria al pavelló.

El partit començava molt bé pels de Sant Hipòlit, ja que en poc més de dos minuts Juli Anguita posava el 0-1 amb un xut llunyà. El Calafell a partir del gol ha reaccionat i al cap de poc ha avisat amb dos xuts al pal, l'empat al marcador semblava que arribaria aviat. I així ha estat, quan quedaven dotze minuts per a l'acabament de la primera part, Marc Vergés acosneguia igualar el partit després d'un contracop amb passada final de Danilo. Just un minut després Marc Vergés aconseguia avançar al Calafell amb un xut ras que ha entrat per l'esquerra del porter, el resultat era de 2-1. Amb aquest resultat els dos equips podrien haver marcat, però la sort s'ha decantat pel Voltregà, que materialitzava l'empat a dos amb gol de Jordi Urbano. Amb el resultat de 2-2 hem arribat a la mitja part del partit.

Si a la primera part començava marcant el Voltregà, en aquesta ho ha fet el Calafell, ja que Jordi Raventós ha marcat de falta amb un xut directe. Amb el 3-2 al marcador s'ha produït una petita picabaralla entre Reventós i Vilaró, que ha acabat amb l'exclusió de tots dos. Llavors un penal assenyalat en contra del Calafell li ha servit a Molas per igualar el marcador i posar més emoció a la semifinal. Al minut 9 de la segona part el Voltregà feia el 3-4 i complicava les coses al Calafell, tot i així, els calafellencs no s'han arronsat i han buscat el gol fins que l'han trobat. El gol ha arribat quatre minuts després del del Voltregà i ha estat obre de Jaume Altarriba. Amb el partit empatat a quatre, tot era possible, els dos equips tenien opcions de passar a la final, el Calafell ha aclarit el camí quan Danilo feia el 5-4 a la falta de 3 minuts per a l'acabament de la semifinal. Tot i així el Voltregà ha lluitat i ha obtingut la seva recompensa, ja que a la falta de dos minuts l'equip osonenc posava l'empat a 5 a l'electrònic. El millor estava per arribar. Faltaven 38 segons perque s'acabés i el Calafell disposava d'una falta directa després que Jordi Romeu veiés la blava, si el Calafell marcava tenia peu i mig a la final, però Altarriba que ha estat l'encarregat de llençar la falta no l'ha pogut transformar, però la cosa no s'ha acabat aqui. Dani López ha agafat el rebot i escorat a la banda ha xutat més amb el cor que amb el cap i per fortuna el xut ha rebotat amb el porter i ha estat finalment aquest últim qui ha introduït la pilota al fons de la xarxa. Restaven 30 segons i el Calafell guanyava 6-5, el partit no ha variat i el Calafell serà demà a la gran final de la Copa del Príncep, que disputarà enfront el San Antonio que s'ha imposat al Sant Feliu a la tanda de penals.

Els hi agraïm el seguiment del minut a minut per la web i també a tota l'afecció de tots els equips que avui s'ha desplaçat al Pavelló Joan Ortoll per gaudir d'unes semifinals impressionants i d'un gran nivell.




El Vallès Calafell jugarà avui la final de la copa príncipe d'hoquei patins contra el San Antonio de Pamplona.

Publicada el 7 de febrer del 2010, a la web de l'Ajuntament de Calafell.

Els equips d’hoquei patins del Vallès Calafell i el SDC Gráficas Ona San Antonio de Pamplona, actual líder de la Prinera Divisió Estatal, jugaran aquest migdia a 2/4 d’1, la gran final de la IV Copa Príncipe, d’hoquei patins, després d’el.liminar, respectivament al Voltregà i el Sant Feliu de Codines.

Els equips del Vallès Calafell i el SDC Gráficas Ona San Antonio de Pamplona, actual líder de la Prinera Divisió Estatal, jugaran aquest migdia a 2/4 d’1, la gran final de la IV Copa Príncipe, d’hoquei patins, després d’el.liminar, respectivament al Voltregà i el Sant Feliu de Codines.

A la primera semifinal, els equips del Sant Feliu de Codines i el San Antonio de Pamplona, van jugar un partit que va acabar amb empat (3-3), que va haver de recórrer a una pròrroga de deu minuts amb gol d’or inclòs i que al final es va resoldre als penals, sent el de Burrito, l’únic que va acabar en gol i va suposar la classificació dels pamploniques.





Els de Sant Feliu de Codines, recolzats per gran nombre de seguidors, van començar molt bé plantant cara als de Pamplona, que tenien en el seu porter Nelson Alves al seu protector. Va ser a la segona part quan els de Sant Feliu van inaugurar el marcador amb gol de Roger Valls des de fora de l’àrea. Poc després i, de penal, Dantas va anivellar el resultat en transformar un penal. Cinc minuts més tard Labiano avançava als jugadors pamploniques entrenats per Alberto Urdaniz. Als minuts finals, els de Sant Feliu van empatar de nou quan Vila va transformar una falta directe, Casals amb un xut des de fora de l’àrea va animar el centenar llarg de seguidors i a tres minuts pel final del partit Dantas va salvar els ‘mobles’ dels de Navarra. A la pròrroga no hi va haver gols i en el llançament de penals, Burrito, que llençava el darrer de la tongada de cinc, va ser l’únic que el va transformar suposant la victòria del seu equip navarrès aconseguint la classificació per la final d’aquest diumenge.



Publicada el 7 de febrer del 2010, a el Diari de Tarragona





Del·liri

A continuació els equips del Vallès Calafell i el Voltregà van jugar la segona semifinal. Ja als primers minuts Jordi Urbano va avançar el Voltregà que va començar molt fort demostrant que tenia ganes d’arribar a la final. Després que el calafellenc Dani López desaprofités un penal, en un ràpid contracop aquest mateix jugador va cedir en safata Marc Vergés que no va fallar. Va ser el mateix jugador qui va avançar l’equip amfitrió en transformar una falta directe. Encara abans del descans, els de Sant Hipòlit van esgavellar un tir al pal i Urbano va anivellar de nou el marcador.

A la represa i amb un tir a mitja distància, Jordi Raventós va avançar els locals, tot i que els de Voltregà no paraven d’afusellar el porter calafellenc Albert Dalmau. Els de Voltregà van fallar un primer penal però no un segon penal rigorós que Molas va transformar en l’empat a tres gols. Urbano va aconseguir un gol molt bonic contrarestat pel de Dani López, que un cop més demostrava la seva oportunitat. El mateix jugador va fallar un penal, el seu company Marc Vergés va fer el mateix amb una falta directe i semblava que els jugadors de Salvador Rubio no volien arribar a la final. El golàs de Dani López – era el 5-4-, va animar de nou els nombrosos seguidors del Calafell i els de la Penya Estrellats, expressament, la majoria dels quals anaven disfressats amb els colors verd i blanc del Calafell. El quart gol d’Urbano que era l’empat a cinc, va caure com una dutxa d’aigua freda als locals però vet aquí que a manca de 22 segons, Dani López, altra cop, -- va fer-ho el dia en que el Calafell va aconseguir l’ascens -va demostrar que és el jugador més oportú en aconseguir el gol de la victòria (6-5), a manca de 22 segons, un més que el gol que va fer a Les Masies de Voltregà que va suposar el retorn a la Primera Divisió Estatal.
No cal dir que aquest gol va comportar el del·liri dels seguidors locals que no descarten celebrar avui el títol de campions.











Publicada el 7 de febrer del 2010, a el Diari de Tarragona

Per tant, avui a 2/4 d’1, la gran final entre el Vallès Calafell i el Gráficas Ona San Antonio de Pamplona, amb arbitratge de Ruben Fernández (Federación de Galícia) i Xavier Buxeda (Federació Catalana).


Publicada el 7 de febrer del 2010, a El 9 Diari

VS

Publicada el 12 de febrer del 2010, al Diari del Baix Penedès

Final: San Antonio-CP Calafell

Reproduïm la transmissió del partit entre el San Antonio de Pamplona i el Club Patí Calafell que va fer la Web del Club Patí Calafell.

25.00 Els equips presenten les següent alineacions, per part del CP Calafell: Albert Dalmau, Dani López, Jordi Expósito, Marc Vergés i Jaume Altarriba. Pel San Antonio: Soldevilla, Andrade, Dantas, Jurado i Alberto Garcia.
24.33 El San Antonio comença movent la pilota i xuta sense massa perill.
21.41 Contracop del Calafell que acaba amb xut de Vergés que atura el porter.
20.49 L'ha tingut el Calafell despréss d'un petit embolic dins de l'àrea del San Antonio.
19.25 GOOOOOOOOOOL!!! Marca el Calafell, marca Dani López després d'un gran xut que s'ha colat a la porteria de Soldevilla
18.30 El Calafell no s'atura, ara Danilo ha engaltat un xut al pal
17.05 El Calafell ha sortit molt fort i té el domini del partit el San Antonio tancat al darrera
16.13 I una altra vegada Dani López, que està molt endollat al partit, com tot l'equip calafellenc
15.17 I continua el Calafell, en aquest cas ha estat Sito qui ha enviat la pilota al pal.
12.55 GOOOOOOOL! Alberto García posa l'empat al marcador després d¡un fort xut.
10.12 GOOOOOOOOL! Torna a marcar Alberto Garcia després d'un contracop
9.33 GOOOOOOOL! Respon el Calafell amb un gol de Danilo
9.22 Targeta blava per Alberto Garcia, el San Antonio amb un menys.
7.48 El partit es torna a igualar, ja que tots dos equips tornen a jugar amb 4 jugadors de camp. Tots dos equips estan tenint oportunitats.
6.03 El partit s'ha calmat i el San Antonio manté la possessió.
4.40 Xut d'Altarriba que surt fregant el travesser.
2.30 Arribem al tram final de la primera part i els dos equips pden marcar abans del descans.
0.00 Final de la primera part amb un resultat de 2-2 i un partit molt igualat on els dos equips han disposat de clares ocasions.

25.00 Inici de la segona part, que es preveu molt interessant ja que l'empat al marcador obligarà als equips a arrisacar una mica més i també han d'anar amb compte amb les faltes ja que tots dos equips estan a només 2 de la falta directa
23.51 La segona part comença amb un Calafell que vol controlar el partit
23.18 L'ha tingut Dantas amb un doble xut, però Dalmau ha estat molt encertat.
20.59 El San Antonio arriba a les 10 faltes Raventós la xutarà.
20.59 Al pal!! La pilota no ha volgut entrar i ara el Calafell ha d 'anar amb compte amb les faltes.
18.56 Els dos equips estan molt ben organitzats en defensa, però en atac no estan massa encertats.
17.43 GOOOOOOOOL! Marca el San Antonio, marca Dantas de contracop.
17.08 Vermella pel fisioterapeuta del CP Calafell, el Calafell es queda amb un jugador menys
16.49 El partit se li complica al Calafell, però ara té oportunitat de marcar de falta directa per acumulació.
16.46 GOOOOOOOOOOOOL! Marca Danilo de falta direct després d¡un bon dribling!
15.37 Blava per Dantas, Danilo pot tornar a marcar.
15.37 Falla! La pilota ha sortit desviada.
14.20 GOOOOOOOOOOOOOOOL! Marca Danilo de nou! Després d'un contracop.
13.33 Blava per Raventós, el Calafell amb 2 jugadors.
10.13 Els dos equips recuperen els jugadors excolosos.
9.42 Xut al pal de Vergés!!!
9.14 Acumulació pel Calafell, Dantas pot marcar.
9.12 GOOOOOOL! Marca Dantas de falta directa.
7.18 A punt de marcar el Calafell després d'una errada defensiva del San Antonio.
5.25 El partit està d'allò més interessant, els dos equips poden marcar i el San Antonio està a una faltta de l'acumulació.
4.16 El que comentàvem, falta directa pel calafell, Marc Vergés pot marcar.
4.10 Falla Vergés!! La pilota ha anat a la creueta!
2.56 A punt de marcar el San Antonio, però Dalmau ha refusat, l'equip navarrès apreta molt.
0.50 Temps mort demanat per Salva Rubio
Anem a la pròrroga de dues parts de 5 minuts amb gol d'or.

5.00 Inici de la pròrroga
4.29 Inici molt elèctric pels dos equips amb dues oportunitats clares, una per cada equip
1.45 La primera part està molt igualada i tots dos equips guarden bé les porteries
0.6 Dalmau salva l'equip calafellenc amb grans aturades.

5.00 Comença la segona part.
4.14 Ha començat com la segona amb moltes oportunitats i molta tensió. El San Antonio està a una falta de l'acumulació.
2.09 Blava per un jugador del San Anotnio Verges pot marcar.
2.05 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! Marca Vergés!!! Ha marcat Vergés!!! El Calafell ha guanyat la IV Copa Príncep!!


Publicada el 8 de febrer del 2010, a El 9 Diari



CP Calafell, campió de la Copa Príncep!

Font: Enric Casellas

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Calafell la quarta edició de la Copa Príncep, el CP Calafell ha assolit la vistòria en el campionat després d’unes semifinals molt emocionants i una final impressionant. El Calafell arribava a la final després de derrotar un dels grans de la lliga, el CP Voltregà i el San Antonio ho feia després de lluitar i molt davant d’un Sant Feliu que va fer una semifinal excel·lent, tot i així la loteria dels penals va afavorir els interessos dels navarresos.



Diumenge a les 12.30 començava la final amb un pavelló molt ple i amb un ambient espectacular, un ambient de copa. El partit es va iniciar amb un Calafell exultant que va posar en perill l’àrea del San Antonio fins que al minut 6 va arribar la recompensa, un gol de Dani López després d’un fort xut. El partit es posava bé pels calafellencs, però al minut 13 les coses van canviar, un inspirat Alberto García va marcar dos gols quasi consecutius que donaven la volta al marcador. Tot i així el Calafell no es va ensorrar i va reaccionar al cap de poc amb un gol de Dani López, en la jugada del gol Berto García va ser exclòs amb targeta blava. La primera part va arribar sense cap canvi al marcador i deixava una segona part molt oberta.


Fotografia de portada del 3 de VUIT, publicada el 12 de febrer del 2010

La segona part va començar amb un partit bastant tranquil, però on Albert Dalmau va ser providencial en salvar dues ocasions consecutives de Dantas. El San Antonio avisava i finalment Dantas va marcar el que suposava el 3-2. Ara bé la reacció calafellenca no es va fer esperar i una altra vegada Dani López va posar l’igualada al marcador, amb aquest gol ja en sumava tres en el seu compte particular. Quan el Calafell jugava amb un jugador menys per l’expulsió del fisio, un altre cop Danilo va establir el 3-4 després de llançar una falta directa per acumulació. Després del gol va arribar el moment crític del partit, el Calafell es quedava amb dos jugadors, però Dalmau va tornar a salvar l’equip amb aturades impressionants. Finalment de falta directa Dantas va posar el 4-4, resultat amb que es va acabar el partit.

Les dues pròrrgues van ser molt emocionants i al pavelló es va respirar certa tensió, els dos equips sabien que havien de marcar, però tampoc volien deixar la defensa desprotegida, per tant la primera part va acabar sense gols, ara bé a la segona i a falta de dos minuts per acabar, Marc Vergés tenia l’oportunitat de donar la victòria al Calafell de falta directa i així va ser, amb un ràpid driblatge va deixar sentat el porter i va poder colar la pilota al fons de la xarxa certificant així la victòria del Calafell i la consecució de la Copa Príncep.

Publicada el 8 de febrer del 2010, a El 9 Diari

De tota la competició cal destarcar a tots els equips participants, ja que han fet una competició espectacular, hem pogut gaudir d'un molt bon nivell d'hoquei i la gent de Calafell ha disfrutat i esperem que la resta d'aficionats dels altres equips també hagin gaudit d'un bon cap de setmana a la població del Baix Penedés.

Des d'aqui volem agraïr el suport de tota l'afició i una vegada més de la Penya els Estrellats que van animar l'equip durant tot el partit i que van i vam demostrar que som una bona afició.













Publicada el 12 de febrer del 2010, a El 3 de VUIT







Publicada el 8 de febrer del 2010, al Diari de Tarragona









Publicada el 12 de febrer del 2010, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 12 de febrer del 2010, al Diari del Baix Penedès







Publicada el 12 de febrer del 2010, al Diari del Baix Penedès


Publicada el març del 2010, a la revista L'Espígol

Publicada el març del 2010, a la revista municipal Calafell

La Copa Príncep, disputada just a l'equador de la temporada, va ser l'èxit esportiu més important del primer equip. El fet de disputar-la davant l'afició va donar ales, tot i la pressió de jugar com a local i la responsabilitat amb l'afició, permetent assolir un títol important pel Calafell.



La Generalitat va concedir el premi Q de qualitat al Club Patí Calafell, per la seva trajectòria esportiva i el seu palmarès, després d'aconseguir la Copa Príncep, en aquesta temporada.


Calendari de mà oficial del Club Patí Calafell


El Vallès Calafell C.P. va acabar el campionat en la cinquena posició, amb cinquanta-un punts. Van pujar de categoria el C.P. Voltregà i el C.E. Vendrell. Van perdre la categoria el Vigo Stick, el Centro Asturiano, el Sitges, el Mataró i l'Areces.


El Vallès Calafell C.P. va aconseguir catorze victòries i nou empats. Va marcar cent vint-i-nou gols i en va encaixar noranta-cinc.


Dani López va ser el màxim golejador de l'equip, amb quaranta-vuit gols. El va seguir Marc Vergés, amb vint-i-quatre.


Frase motivadora de l'entrenador a l'equip

Salvador Rubio va introduir alguns dels nous mètodes que apliquen els entrenadors per a motivar l'equip. Penjar rètols a les parets dels vestidors amb frases d'ànim era una d'elles.






Publicada el 9 d'octubre del 2009, al Diari del Baix Penedès

Primer partit de lliga del Vallès Calafell

Publicat a la Web del Club Patí Calafell

Aquest cap de setmana el primer equip del Club Patí iniciarà la temporada a casa enfront el Club Patí Monjos; aquesta jornada suposarà l'inici de l'esperat retorn a la Primera Divisió. El partit es disputarà el dissabte 10 a les 19.30 al pavelló Joan Ortoll.

Contra qui juguem?

El primer partit que se'ns presenta en aquesta nova aventura és enfront el CP Monjos. És un equip fundat l'any 1964 que arriba per primera vegada en la seva història a la Divisió d'Honor, i no ho ha fet precisament de la forma més comuna. Aquest any la Primera Divisió tenia una vacant, és a dir, faltava un equip per completar la lliga, llavors des de la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) es va decidir subhastar aquesta plaça. L'únic equip que va presentar candidatura, per dir-ho d'alguna manera, va ser l'equip de Santa Margarida i els Monjos i per tant se li va assignar directament la plaça. Aquest fet suposa pel club de l'Alt Penedès un canvi important, ja que passa de Segona Catalana a Primera Divisió Espanyola en un espai de temps molt curt. Per aquesta raó els Monjos s'han reforçat amb l'arribada de Xavi Brichs procedent del Vilanova, jugador que cal tenir en compte; també s'han incorporat a l'equip Oscar Lupión del Vilafranca i Francis Jurado del Vendrell.

Per tant, el primer partit del CP Calafell no hauria de ser excessivament complicat si tenim en compte que l'equip visitant procedeix de Segona Catalana, esperem que aquest fet afavoreixi als jugadors locals.

Us hi esperem a tots! Amb el vostre suport tot és més fàcil!







Publicada el 16 d'octubre del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 12 d'octubre del 2009, a El 9 Diari

El CP Calafell comença la lliga amb bon peu


Publicat a la Web del CLub Patí Calafell

Aquest dissabte 10 d'octubre, al pavelló Joan Ortoll, el CP Calafell ha disputat el primer partit de lliga enfront el CP Monjos.

El partit ha començat amb uns minuts de tempteig, en els quals els dos equips han disposat de llargues possessions, tot i així al cap de pocs minuts el Calafell ha tingut varies ocasions, tant de Vergés com de López, que han fet animar el partit. A partir d’aquestes ocasions, els calafellencs han dominat amb molta claredat, però no ha estat fins al minut 8 que el Calafell s’avançava amb gol de Dani López, que rebia una passada de la mort de Vergés. El gol ha fet molt de mal als de l’Alt Penedés que no han sabut reaccionar, això ho ha aprofitat el Calafell que ha assetjat la porteria de Ramon de Moya fins a l’arribada del segon gol.

Aquest gol l’ha materialitzat Romeu que amb una jugada per la dreta i amb un xut ras ha pogut superar el porter i fer pujar el segon gol al marcador. A les acaballes de la primera part, Raventós ha aconseguit el tercer gol mitjançant un penal, comès sobre Vergés. Amb aquest gol s’ha arribat a la fi de la primera part, en la qual el Calafell n’ha estat el clar dominador i el CP Monjos només ha pogut atacar tímidament la porteria de Dalmau.

A la represa el Calafell ha començat molt fort i en pocs minuts ha xutat en moltes ocasions a la porteria visitant. Al minut 7 de la segona part s’ha produït l’exclusió de Francis Jurado, ex-jugador del Vendrell, cosa que ha provocat una superioritat del Calafell. Aquesta superioritat és deguda al canvi de normes, ja que un jugador que rep una targeta blava ha de sortir del terreny de joc durant dos minuts provocant així una inferioritat que afavoreix a l’equip rival. La superioritat ha estat aprofitada i d’allò més per Marc Vergés que en escassos dos minuts ha aconseguit dos gols, el primer demostrant una gran qualitat tècnica i el segon mitjançant una gran jugada col·lectiva.


Entre aquests dos gols, els del Monjos han aconseguit marcar el gol de l’honor mitjançant un xut d’Oleguer. A partir d’aquí i amb un resultat de 5-1 el Calafell ha jugat a plaer, tot i així s’ha de destacar que l’equip visitant ha disposat de vàries ocasions que no han acabat en gol, però en general no han creat massa perill sobre la porteria de Dalmau. En dos minuts el Calafell ha acabat de rematar el partit amb dos gols més, l’un de Romeu després d’una jugada personal i l’altre aconseguit per López mitjançant un penal. Finalment, a l’últim minut de joc, el Calafell encara ha tingut temps per marcar el vuitè gol, que ha estat transformat per Jordi Raventós. Amb aquest gol s’ha arribat a la fi del partit amb un resultat de 8 a 1.

El partit ha estat clarament dominat pel Calafell que no ha donat treva a la porteria de De Moya i ha aconseguit els primers tres punts en aquesta Primera Divisió i també el liderat. Per tant, es pot dir que els calafellencs han disputat un gran partit i que l’han superat amb èxit enfront el CP Monjos. Ara a la pròxima jornada el Calafell es desplaçarà a Voltregà per disputar el segon partit.

CP Calafell: Albert Dalmau, Dani López(2), Sergi Romeu(2), Jordi Expósito, Marc Vergés(2) - cinc inicial - Xavi Montoya, Jaume Altarriba, Jordi Raventós(2), Sergi Ferré i Ferran Ortoll.

CP Monjos: Ramon de Moya, Oscar Lupión, Francesc Selles, Oleguer Martí(1), Francis Jurado - cinc inicial- Andrew, Oriol Martínez, Marc Sabaté, Xavier Ventura i Javi Torreño.

Targetes blaves: CP Calafell -> Sergi Ferré (min 21, segona part)
CP Monjos -> Francis Jurado (min 5, segona part) i Oscar Lupión (min 21, segona part).

Des d’aquí volem agraïr el suport de tota l’afició i de la Penya els Estrellats.

Fins la pròxima jornada!

Partit complicat en el primer desplaçament


Publicat a la Web del Club Patí Calafell

El Club Patí Calafell disputarà aquest dissabte 17 d'octubre el primer partit fora de casa, després d’haver guanyat al CP Monjos amb un contundent 8-1.

El partit presenta totes les dificultats possibles, ja que el Calafell jugarà enfront el CP Voltregà, un dels millors equips d’hoquei de Catalunya que aquesta temporda després de molts anys a l’OK lliga ha baixat a Primera Divisió. Per aquest factor, aquest partit serà un dels més complicats, ja que també se li ha de sumar que ells juguen a casa i per tant tenen l’avantatge del públic.

Contra qui juguem?

El Club Patí Voltregà és un equip fundat l’any 1955 per Victoriano Oliveras de la Riva. El Voltregà desde els seus inicis ha estat un dels clubs més importants de Catalunya i un dels clàssics de l’OK lliga, tot i el descens d’aquesta temporada. Els de Sant Hipòlit acumulen un gran palmarès amb 3 lligues, 5 Copes del Rei, 3 Copes d’Europa, 1 Copa CERS i 1 lliga Catalana, un palmarès envejable. Aquesta temporada l’equip osonenc ha canviat d’entrenador, ara l'és Ivan Sanz i ha incorporat varis jugadors, entre els quals destaquen Juli Anguita i Roger Torelló, tots dos procedents del Vilafranca.

Tot i que a priori el partit es presenta complicat, el Calafell ha de mantenir el joc que va oferir la setmana passada enfront els Monjos per intentar treure un bon resultat de la visita a Sant Hipòlit. Cal destacar que el Voltregà va perdre en la visita a la pista del Vendrell per 2-1 i per tant el CP Calafell també podria treure un bon resultat de la pista del Voltregà.


Publicada el 23 d'octubre del 2009, a El 3 de VUIT

Derrota contra el CP Voltregà

Publicat a la Web del Club Patí Voltregà
17-10-2009. 


El CP Calafell perd contra el Voltregà, perdent per un 5 a 2 que s'ha tancat als últims 10 minuts.
CP Voltregà 5 - 2 CP Calafell

El partit ha començat molt favorable al Voltregà, ja que Gerard Teixidó ha inaugurat el marcador al minut 2 i Carles l'ha ampliat només dos minuts després en culminar un contraatac amb Romeu i Anguita.

Quan semblava que el Voltregà tenia el partit completament controlat, Marc Vergés ha aconseguit retallar distàncies al minut 8, fet que ha donat ales a l'equip visitant i ha equilibrat el matx fins al descans.

El segon temps ha tornat a començar amb un ritme alt de joc, i ha estat el visitant Dani López qui ha tingut la fortuna d'anotar l'empat al minut 5. En aquests moments, el Voltregà portava 9 faltes acumulades, però ha estat capaç d'aguantar 15 minuts sense cometre la 10ena, que provocava la falta directa. En qualsevol cas, Torelló ha aturat després la doble rematada de Vergés en aquesta acció.

El Voltregà ha tornat a avançar-se en una combinació decisiva entre Juli i Romeu que acabava al fons de la xarxa al minut 14 de la segona part. Amb el mínim avantatge per l'equip blanc-i-blau, el partit s'ha trencat en un seguit d'accions rebuscades que han començat amb una targeta blava l'entrenador visitant, Salvador Rubio.

Aquesta targeta ha provocat una falta directa favorable al Voltregà, en la qual Carles no ha vist el gest de l'àrbitre, de manera que no ha pogut efectuar el llançament durant els cinc segons reglamentaris. El mateix jugador, encara penedit per l'acció, ha fabricat un gol del no-res en la jugada següent, que Juli ha transformat en el 4 a 2 de la tranquil·litat.

Un minut després, Gerard transformava una altra falta directa que tancava el 5 a 2 definitiu.



Publicada el 23 d'octubre del 2009, al Diari del Baix Penedès

Partit complicat davant l'Alcobendas

Publicada a la Web del CLub Patí Calafell

Aquest dissabte 24 d’octubre es disputarà al pavelló Joan Ortoll el partit que enfrontarà el CP Calafell i el CP Alcobendas corresponent a la tercera jornada de la lliga. Fins ara el Calafell en aquesta lliga ha aconseguit una victòria, enfront els Monjos, i una derrota, en la passada jornada a Voltregà.

Contra qui juguem?

El Club Patín Alcobendas és un equip procedent de la Comunitat de Madrid i fundat l’any 1974. És un equip veterà a la Primera Divisió, ja que hi ha disputat un total onze tempoardes en les quals hi ha quedat campió en quatre ocasions. Cal destacar, que l’equip madrileny també ha militat en deu temporades en el que abans era la Divisió d’Honor. L’Alcobendas no ha incorporat cap jugador nou respecte la temporada anterior.

Aquest partit serà un nou repte per al Calafell, ja que s’enfrontarà a un equip veterà en aquesta categoria i per tant, serà un rival difícil. Tot i així, el Club Patí gaudirà d’un cert avantatge que la setmana passada no va tenir, i és el jugar a casa i davant l’afició. Esperem que el Calafell en pugui treure un bon resultat.

Us hi esperem a tots!!





Publicada el 30 d'octubre del 2009, al Diari del Baix Penedès


Victòria del CP Calafell enfront l’Alcobendas


Publicada a la Web del Club Patí Calafell

El partit que ha enfrontat el CP Calafell i el CP Alcobendas ha acabat amb un resultat de 7-5, un resultat ajustat que demostra i confirma la manera com s’ha desenvolupat el partit. Un partit intens, amb moltes oportunitats i molt entretingut. Amb aquesta victòria el Club Patí se situa a la tercera posició.

 El partit ha començat amb un Alcobendas molt fort, ja que només ha necessitat deu segons per aconseguir el primer gol, que ha estat obra de Cortijo. El Calafell després del gol ha intentat reaccionar, però l’equip madrileny ha continuat atacant i pressionant molt. La reacció calafellenca s’ha culminat amb la materialització del primer gol aconseguit per Dani Lopez després d’una jugada personal.

El Calafell amb aquest gol s’ha animat i al cap de pocs minuts ha assolit el segon gol, un gol impressionant de jugada col·lectiva on tot els jugadors han tocat pilota i ho han fet al primer toc, finalment Sito ha rebut la passada de López i l’ha col·locat a l’esquadra, imparable pel porter visitant. L’entrenador de l’Alcobendas ha demanat temps mort per aturar la reacció local, però tot i que el seu equip, despres de la pausa, ha aconseguit arribar amb una mica més de perill a l’àrea calafellenca, els locals han sapigut controlar bé el partit. Al minut 20 l’equip del Baix Penedés ha aconseguit el tercer gol mitjançant un penal transformat per Sito. A la falta de pocs minuts per a l’acabament de la primera part Romeu ha vist una targeta blava i ha deixat l’equip en inferioritat, tot i així l’Alcobendas no ho ha sapigut aprofitar. A les acaballes de la primera part, Romeu que acabava d’entrar després de l’exclusió, ha aconseguit el quart gol pel Calafell amb una jugadar per la dreta i un fort xut que no ha pogut aturar el porter madrileny.

La primera part ha acabat amb un resultat molt favorable pel Calafell, 4-1. L’Alcobendas ha anat de més a menys i s’ha vist superat per un Calafell endollat i que tenia el suport de l’afició.

La segona part ha començat amb el Calafell dominant i amb un Alcobenndas que ho ha intentat però que no ha creat massa perill. Al minut 7 ha arribat el cinquè gol del Calafell aconseguit per Raventós deprés d’una gran jugada personal. A partir d’aquest gol el Calafell ha jugat a plaer i ha aconseguit marcar el sisè gol obra de López que ha culminat un contracop. Amb aquest resultat els calafellencs s’han confiat una mica i en escassos dos minuts l’Alcobendas ha marcat dos gols, tots dos transfomats per Escudero, un de penal i un altre després d’una errada de Dalmau.

Amb aquests gols l’equip madrileny s’ha crescut i ha creat ocasions fins que ha marcat el quart gol a través d’un penal, el resultat era de 6-4. El Calafell ha vist que havia de reaccionar i ho ha fet mitjançant Vergés que ha aconseguit fer pujar el setè gol al marcador i ha fet arribar la tranquilitat als seguidors. Després del gol, el Calafell ha disposat d’una falta directa, per acumulació de faltes, però no l’ha pogut transformar. Finalment amb el partit dat i beneït l’Alcobendas ha aconseguit el cinquè gol i amb aquest, s’ha acabat el partit amb un resultat de 7-5.

La segona part ha estat molt igualada, ja que tant el Calafell com l’Alcobendas han creat perill a les respectives àrees. El partit s’ha decantat pel Calafell que aconseguix la segona victòria a casa i ja suma sis punts a la lliga. La pròxima setmana el Calafell es desplaçarà a Pamplona per jugar contra el San Antonio.

CP Calafell: Albert Dalmau, Marc Vergés (1), Jaume Altrarriba, Dani López (2), Jordi Expósito (2) - cinc inicial - Xavi Montoya, Sergi Romeu(1), Jordi Raventós (1), Sergi Ferré i Ferran Ortoll.

CP Alcobendas: Rodríguez de Madrid, Escudero (3), Manuel Sánchez, Carlos Cortijo (2), Víctor Jiménez - cinc inicial - Marcos Pérez, Álvaro Martínez, Isaac González, Chinchilla, Palomo, Cascante, López Gala, Jurado Indias.

Targetes: Blaves CP Calafell -> Sergi Romeu
CP Alcobendas -> Manuel Sánchez i Escudero




Publicada el 30 d'octubre del 2009, a El 3 de VUIT


Publicada el 30 d'octubre del 2009, al Diari del Baix Penedès

El CP Calafell es desplaçarà fins a Pamplona

Publicada a la Web del Club Patí Calafell

El CP Calafell buscarà aquest cap de setmana la primera victòria a domicili després de la disputa de tres jornades de la lliga, ho intentarà a la pista del San Antonio, equip pamplonès. En aquests moments el Calafell ocupa la tercera posició a la taula i per mantenir-la hauria de treure un bon resultat de la pista de l'equip Navarrès.

Contra qui juguem?
 
El San Antonio és un equip que neix l'any 1955 de mans d'Andoni Santamaría. L'equip desde els seus orígens fins ara ha estat en vàries ocasions a la Primera Divisió i en algunes d'aquestes ha optat a l'ascens. Aquest any els de Pamplona compten amb un equip sense canvis respecte el de la temporada passada. L'equip navarrés ocupa la tretzena posició amb un total de tres punts, l'anterior setmana el San Antonio va sortir escaldat de la pista del Vendrell en rebre un contundent 7-2, per tant podria ser una gran oportunitat per l'equip calafellenc d'aconseguir els primer tres punts fora de casa.

Recordem que el CP Calafell ha organitzat un viatge per acompanyar l'equip a Pamplona per la disputa del partit, la sortida de l'autobús està prevista a les 7 del matí, que serà l'hora en que es posarà rumb cap a terres de Navarra.


Publicada el 5 de novembre del 2009, al Diari del Baix Penedès

Empat a Pamplona

El Valles Calafell CP ha empatat a 6 gols contr al Gráficas ONA San Antonio en un partit emocionant i molt ràpid.


Publicada el 5 de novembre del 2009, a El 3 de VUIT

Publicada el 8 de novembre del 2009, al Diari de Tarragona

Partit ajustat davant el Vigo

Publicada a la Web del Club Patí Calafell

Aquest passat dissabte el Calafell ha disputat el partit enfront el Vigo Stick, a priori aquest partit no hauria hagut de suposar cap gran complicació pel Club Patí, ja que el club gallec arribava com a últim classificat. El partit ha acabat amb un resultat de 8-6, on s’hi han pogut veure moltes ocasions, moltes anades i tornades, però sobretot molts penals, un total de 5 en contra del Calafell. La crònica inclou una entrevista post-partit amb l'entrenador Salvador Rubio.

 El partit ha començat com ho havia fet en partits anteriors, l’equip visitant s’avançava en el primer minut, en aquest cas el gol ha estat obra de Cristian Rodríguez. A partir d’aquest moment el Calafell ha intentat reaccionar i finalemnt ha aconseguit el gol de l’empat al min 3 mitjançant Vergés. L’equip local després del gol s’ha relaxat i el Vigo ho ha aprofitat i he embotellat el Calafell, en aquests moment del partit, no hi havia gaire tensió a la pista, com si els dos equips volguèssin que passés el temps.

Just un minut després Vergés ha tornat a marcar establint així el 3-1. Al cap de pocs instants el Calafell acosneguia el quart gol de mans de Jordi Raventós. El partit estava controlat fins que l’àrbitre ha assenyalat dos penals contra els calafellencs, el primer l’ha aturat Dalmau, però Leonardo ha aconseguit marcar amb el refús del porter i el segon penal l’ha marcat Micha de Castro. Quan tot semblava que la primera part s’acabaria amb el resultat de 4-3, Sito al so de la botzina s’ha inventat un xut desde mig del camp, que ha entrat per l’esquadra del porter, aconseguint així que el Calafell marxés al descans amb una avantatge de dos gols.

La segona part ha començat amb domini calafellenc, ja que al cap de pocs minuts el Vigo s’ha quedat amb un jugador menys a causa que Alonso ha vist una tarjeta blava. Durant l’exclusió, el Calafell ha tingut vàries oportunitats fins que ha aconseguit marcar el sisè gol de mans de Vergés. A partir d’aquí, el partit s’ha trencat i s’han produït varis contracops, tant el porter gallec com el porter calafellenc han sapigut resoldre amb grans intervencions.

Després d’aquests instants s’ha vist un partit excessivament ràpid pel resultat que reflectia el marcador, ja que el Calafell hauria pogut madurar una mica més el partit. El Vigo ha aconseguit marcar el quart gol en una jugada desafortunada pel porter Dalmau, el partit s’igualava, tot i així el Calafell ha tornat a ampliar la distància en el marcador amb un gol obra de Vergés. Just després del gol local el Vigo ha aconseguit retallar distàncies amb un gol transformat per Leonardo. A la falta de tres minuts per a l’acabament del partit, Vergés, qui si no, ha marcat el sisé gol del seu compte particular i el vuité pel Calafell. L’equip local tocava i tocava esperant el final del partit, però amb un gran gol el Vigo ha posat al marcador el definitiu 8-6.

Tal com es plantejava el partit, el Calafell potser hagués hagut de tenir una mica més de control sobre el partit en els moments en els que tenia un bon avantatge en el marcador. Tot i que no ha estat un partit de domini clar del Calafell, els tres punts es queden a casa i ja sumem un total de 10 punts i essent els màxims golejadors de la lliga. La setmana que ve ens desplaçem a Vendrell, on després de dos anys es podrà tornar a veure el tant esperat derbi.

CP Calafell: Albert Dalmau, Jaume Altarriba, Dani López, Marc Vergés(6) i Jordi Expósito(1) -cinc inicial- Xavi Montoya, Sergi Romeu, Jordi Raventós(1), Sergi Ferré i Ferran Ortoll.

Vigo Stick 2001: Alejandro Oya, Micha de Castro(1), Cristian Rodríguez(1), Leonardo Adrián(3), Alonso -cinc inicial- Viladrich i Mauricio Cairo.

Targetes: Vigo Stick 2001 -> Blava per Alonso

Publicada el 13 de novembre del 2009, al Diari del Baix Penedès








Publicada el 13 de novembre del 2009, a El 3 de VUIT

Publicada el 13 de novembre del 2009, al Diari del Baix Penedès

El derbi, per fi ha arribat

Publicada a la Web del Club Patí Calafell

Aquest proper dissabte el Club Patí Calafell es desplaçarà al Vendrell per disputar un dels partits més emocionants i transcendentals a la comarca del Baix Penedès. El “Clàssic”, que és com es podria anomenar aquest partit, tornarà dos anys després al pavelló vendrellenc.

Contra qui juguem?

El CE Vendrell va pujar una temporada abans que el Calafell i en aquesta, ha aconseguit mantenir la categoria i en la tempordada d’enguany presenta candidatura a l’ascens. Actualment l’equip vendrellenc ocupa la primera posició de la lliga amb dotze punts i el Calafell està situat quart amb dos punts menys. Aquesta temporada el Vendrell s’ha reforçat amb un total de tres jugadors, que són: Oriol Pena(Sitges), Santi Julivert(Vilanova), Jordi Esteva(Noia). L’últim partit que va enfrontar els dos equips de la comarca va ser al mateix pavelló del Vendrell i el resultat va ser de 4-2. En aquell moment tant el Vendrell com el Calafell militaven la Primera Nacional Catalana, aquest els enfrontarà en una categoria superior i amb moltes cares noves respecte aquell partit.

El Calafell jugarà contra el líder, però no per això s’ha de fer enrera, el que si que ha de mostrar és molta concentració als minuts inicials, ja que darrerament l’equip surt una mica endormiscat i encaixa gols matiners, tal com apuntava l’entrenador Salvador Rubio a l’acabament del partit amb el Vigo.

El partit a Vendrell no serà gens fàcil, per aquesta raó demanem l’assistència de públic calafellenc a les grades del pavelló per animar l’equip i fer-lo sentir una mica com a casa.

Recordem que les dues directives han arribat a l’acord que totes aquelles persones que presentin el carnet de soci del CP Calafell a les taquilles del Vendrell, l’entrada els hi costarà un total de 5 €. Aquells que no disposin del carnet hauran de pagar 8 €.

Us hi esperem a tots! Hem de fer sentir als nostres que juguen a casa!




Publicada el 15 de novembre del 2009, al Diari de Tarragona

El CE Vendrell s'emporta el primer derbi
Font: Enric Casellas

Aquest cap de setmana s’ha disputat el partit més important de la comarca, l’esperat derbi, CE Vendrell – CP Calafell. El partit ha estat carregat de tensió amb oportunitats pels dos equip i per segona jornada consecutiva molts penals contra els calafellencs. Finalment el partit ha acabat amb un resultat favorable als locals, 4-2. La disputa del partit no ha ocasionat cap incidència remarcable i s’ha desenvolupat de forma correcta.



CE VENDRELL  4 -  CP CALAFELL 2

El derbi ha començat amb dos equips que intentaven controlar el partit amb llargues jugades, tot i les ocasions creades ni el Calafell ni el Vendrell han estat capaços d’aconseguir el primer gol. Aquest fet és positiu pels calafellencs, ja que portaven dos partits encaixant gols molt matiners. Durant els primers minuts el Vendrell ha utilitzat molt l’anomenada “passada de la mort”, tot i així Dalmau ha estat molt encertat i ha aconseguit aturar tots els xuts. Quan el Calafell millor jugava i creava perill a la porteria de Salvador, els vendrellencs han aconseguit marcar el primer gol del partit a mans de Santi Julivert, que ho ha fet després que un jugador del Vendrell provoqués un penal dubtós sobre Dani López.

Amb el gol s’han crescut i han començat a xutar en més ocasions a la porteria calafellenca, en una jugada del Calafell, els àrbitres han assenyalat penal. El lliure directe ha permés als calafellencs posar l’empat al marcador, el gol ha estat obra de Jordi Expósito. A partir d’aquest moment, els dos equips han intentat crear perill a les dues àrees, però els dos porters han estat molt encertats. A les acaballes de la primera part tant el Vendrell com el Calafell han disposat de grans ocasions per avançar-se en el marcador. Finalment s’ha arribat a la mitja part amb un resultat de 1-1.

La segona part ha començat amb uns minuts de tempteig entre els dos equips; en una jugada aïllada el Vendrell ha aconseguit el segon gol que ha estat obra de Joan Roig, que ha desviat un xut d’un company. Amb el gol els vendrellencs han començat a dominar el partit i al minut 10 de la segona part aconseguien el tercer gol després d’un penal fet per Sito. El gol l’ha materialitzat Santi Julivert, que després de fer-lo pujar al marcador s’ha dirigit a l’afició del Calafell per refregar-los el gol assolit, un acte ben lleig. A partir d’aquí els calafellencs ja no han tingut massa oportunitats per reduir les distàncies, ja que just dos minuts després del tercer gol vendrellenc, l’àrbitre tornava a assenyalar penal en contra del Calafell


En aquesta ocasió Dalmau no ha pogut fer res per aturar-lo i el partit a falta de 13 minuts es complicava d’alló més, el marcador reflcetia un 4-1. En aquest últims minuts el partit s’ha adormit molt, tot i que el Calafell intentava reduir distàncies amb xuts llunyans i el Vendrell pretenia marcar el cinquè gol. Finalment, a la falta d’un minut Dani López en un d’aquests xuts ha aconseguit batre Pere Salvador i fer pujar el definitiu 4-2 al marcador.

El partit ha estat de derbi, tensió, emoció, gols i per desgràcia, àrbitres. Amb aquest resultat el Calafell manté els deu punts i retrocedeix fins a la cinquena posició. La pròxima jornada els calafellencs tornaran a jugar lluny de casa, en aquest cas contra l’Areces. Cal recordar que avui s’ha perdut una batalla, però la guerra continua.

CE Vendrell: Pere Salvador, Eloi Albesa, Santi Julivert(2), Joan Roig(1), Jordi Esteva(1) –cinc inicial- Fermin Ortega, Abel Ortega, Borja Ferrer, Oriol Pena.

CP Calafell: Albert Dalmau, Dani López(1) , Jordi Raventós, Jordi Expósito(1) i Sergi Romeu –cinc inicial- Xavi Montoya, Jaume Altarriba, Marc Vergés, Ferran Ortoll i Sergi Ferré.





Publicada el 20 de novembre del 2009, a El 3 de VUIT

Al tercer desplaçament va la vençuda

Font: Enric Casellas

Aquest dissabte dia 21 de novembre el Calafell intentarà sumar la primera victòria fora de casa, ja que fins ara, en cap dels desplaçaments lluny del Pavelló Joan Ortol el CP Calafelll ha aconseguit endur-se'n els tres punts. Aquest cap de setmana ho intentarà enfront el CP Areces a la població asturiana de Grado.

Contra qui juguem?

El Club Patín Areces és un equip fundat l'any 1965 i que avui en dia és una de les entitats esportives més importants i més emblemàtiques de la regió d'Astúries. Amb els seus 42 anys d'història el club ha intentat tenir un cert paper fora de l'àmbit esportiu, col·laborant en projectes socials. El Club al llarg de la seva història ha aconseguit títols importants, ha assolit en doble ocasió el campionat de la Primera División i en una el subcampionat. Cal destacar també que l'any 2007 es va coronar campió de la Copa SAR del Príncipe de Astúrias. Per aquesta temporada el CP Areces ha incorporat dos nous jugadors, aquests són: Pablo Togores provinent del HP Corunya i Samuel Vallina del Roller Oviedo i com a entrenador continua Javier Garrote.

El CP Calafell arribarà a la cita de dissabte com a sisè classificat amb deu punts i l'Areces ho farà estant a l'onzena posició amb set punts. Tot i aquesta diferència en la taula classificatòria, el Calafell no s'ha de confiar, ja que els desplaçaments, de moment, no els aconsegueix resoldre. Però si el Vendrell va guanyar en el mateix desplaçament i ho va fer per 2-4, el Calafell, també pot.

Desde d'aquesta prèvia volem donar les gràcies a tota la gent que es va desplaçar a Vendrell i també les donem per endavant a totes aquelles persones que dissabte seran a Grado animant el nostre equip.



Publicada el 27 de novembre del 2009, a El 3 de VUIT

Publicada el 23 de novembre del 2009, a El 9 Diari
El FM Roller Oviedo visita el fortí calafellenc

Font: Enric Casellas

Aquest dissabte es disputarà al pavelló Joan Ortoll el partit corresponent a la vuitena jornada de la Primera Divisió. El matx enfrontarà el CP Calafell, que ve d'empatar contra l'Areces a Grado, i el FM Roller Oviedo, que arriba a Calafell després d'apallissar per 6-1 al CE Vendrell.

Contra qui juguem?

L'equip que visitarà Calafell aquest dissabte, prové d'Astúries, regió on el CP Calafell es va desplaçar en la jornada anterior, i amb el que portem de lliga podem afirmar que és un equip força irregular, ja que si mirem a la classificació, trobem que suma un total de dues victòries, dues derrotes i tres empats. Aquests resultats el situen a la novena posició amb nou punts. L'equip s'ha reforçat aquesta temporada amb una sola incorporació, la de Stanis Garcia, provinent del GEiEG, però també s'ha desprès de tres jugadors, un d'ells és Samuel Vallina, autor del primer gol que va rebre el Calafell a Grado.

El Calafell disputarà el partit, ocupant la setena posició amb onze punts. L'equip calafellenc ha d'assolir la victòria si vol seguir l'estela dels equips capdavanters, ja que en cas contràri es podria veure superat per bastants equips. Tot i així, recordem que el Calafell encara no ha perdut cap partit disputat al pavelló Joan Ortoll i que tots ells els ha guanyat, però això no ens dóna la victòria, sinó l'esforç i el treball de tots els jugadros i sobretot també , un dels factors més importants, la nostra afició.

Per aquesta raó fem una crida a que vingueu al pavelló a animar l'equip en aquesta nova aventura per la Primera Divisió, ja que amb el vostre suport tot és més fàcil.

Publicada el 29 de novembre del 2009, al Diari de Tarragona

Victòria treballada davant el Roller Oviedo


Font: Enric Casellas.

El Calafell ha disputat el seu partit davant el Roller Oviedo i l’ha guanyat amb un ajustat 4-3. El partit ha estat molt emocionant, sobretot a la part final, on els dos equips podien aconseguir la victòria, que finalment s’ha decantat cap al Calafell.



CP CALAFELL  4 - ROLLER OVIEDO 3

Entrega del premi Campions Mundo Deportivo El partit ha començat bé pels calafellencs, ja que en els primers minuts han aconseguit mantenir la porteria a zero. En aquests, el Calafell ha intentat dominar el partit, cosa que ho ha aconseguit, ja que al minut 2 Marc Vergés aconseguia inagurar el marcador. En una jugada aïllada un dels jugadors visitants, Estanislau Garcia, ha tirat la porteria del Calafell a terra, no se sap si ha estat un acte voluntari o fortuït. Després d’aquesta petita incidència el partit ha continuat i ho ha fet amb un clar domini dels locals que han pressionat molt als jugadors del Oviedo i això els hi ha permés recuperar moltes pilotes i embotellar l’equip rival.

El Calafell ha disposat de vàries ocasions per ampliar la distància, en una d’elles Dani López ha enviat una pilota al pal, a partit d’aquest moment, el partit s’ha trencat i l’equip asturià ha creat perill a l’àrea calafellenca, que ha estat defensada d’una manera excel·lent per Albert Dalmau. Quan l’Oviedo sembava que reaccionava ha arribat el segon gol del Calafell, obra de Dani López en un contracop conjunt amb passada final de Jordi Raventós. Amb el segon gol s’ha arribat a la fi de la primera part, que ens ha deixat un Calafell bastant superior, tot i que en alguns moments no ha sapigut controlar del tot el partit i l’Oviedo ho ha aprofitat per crear perill, ara bé, ho ha fet sense encert.

La segona part ha començat amb un Oviedo molt enxufat i que ha creat molt de perill a l’àrea calafellenca, però una vegada més han topat amb Dalmau. Finalment al minut 5, l’Oviedo aconseguia el 2-1 mitjançant J.José López, aquest gol ha fet crèixer l’equip asturià, però just tres minuts després Expósito feia pujar el tercer gol per al Calafell. Amb aquest gol, l’equip del Baix Penedès ha dominat i ha disposat de vàries ocasions, fet que ha provocat que l’entrenador rival demanés temps mort. Només tres minuts després que el Calafell poses el 3-1 al marcador, Estanislau Garcia retallava les distàncies mitjançant una falta directa provocada per acumulació.

Amb aquest gol han començat a dominar i el partit s’ha tornat boig, la pilota anava d’un cantó a l’altre; en una d’aquestse jugades Marc Vergés ha aconseguit el 4-2 després de marcar per darrere la porteria, enganyant el porter. La victòria estava encarrilada quan al cap de poc l’Oviedo tornava a marcar i posava el 4-3 al marcador i sobretot molta emoció al partit. El moment clau del partit ha estat quan el Calafell per acumulació de faltes, li assenyalaven una falta directa en contra; aquesta ha provocat l’exclusió del porter de l’Oviedo, Israel Castro. Dalmau tenia la responsabilitat d’aturar la falta a un minut del final per aconseguir la preuada victòria, finalment Albert Dalmau ha fet una gran aturada i ha donat el partit als locals.

El Calafell suma tres punts més i de moment no ha deixat escapar cap punt del pavelló Joan Ortoll. Ara se situa a la cinquena posició amb 14 punts, a 5 del liderat. Avui s’ha pogut veure un partit molt emocionant que no s’ha resolt fins a l’últim moment, cal destacar l’esforç de tot l’equip per aquesta victòria i en especial a Albert Dalmau que avui ho ha parat quasibé tot, i sobretot ha estat clau en els moments finals del partit.

Des d’aqui volem agraïr tot el suport de l’afició i de la Penya els Estrellats que avui han estat excel·lents i han animat l’equip durant tot el partit. La pròxima jornada el Calafell es desplaçarà a Mataró.

CP Calafell: Albert Dalmau, Jordi Expósito(1), Sergi Romeu, Marc Vergés(2) i Dani López(1) -cinc inicial- Xavi Andreu Montoya, Jaume Altarriba, Jordi Raventós, Sergi Ferré i Ferran Ortoll.

FM Roller Oviedo: Israel Castro, Mario Cuervo, Juan José López(1), Jesús Pérez i Estanislau García(2) -cinc inicial- David Miranda, Jorge González, Keko Iglesias, Pablo García i Nuno Felipe.

Targetes: FM Roller Oviedo: Blava -> Israel Castro.





Publicada el 4 de desembre del 2009, a El 3 de VUIT

Partit contra el CH Mataró

Font: Enric Casellas.

Aquest dissabte el CP Calafell disputarà a Mataró, el partit corresponent a la novena jornada del campionat. El Calafell buscarà la primera victòria a domicili, davant d'un rival que ve d'empatar a dos a Vendrell i que ocupa la dotzena posició.

Contra qui juguem?

El Club Hoquei Mataró fundat l’any 1951, un any abans que el Calafell, acumula ja més de cinquanta anys d’història. Cal destacar que l’equip mataroní ha militat en cinc períodes diferents durant els últims 40 anys a la Primera Divisió Espanyola, abans coneguda com a Divisió d’Honor. L’any passat el Mataró va aconseguir una fita històrica pel seu club, coronar-se campió de la Copa CERS, el primer títol europeu del seu palmarès, en el qual s’ha de destacar també, una Lliga i una Copa d’Espanya. Tot i la consecució d'aquest títol europeu, l'equip al qual dissabte s'enfrotarà el Calafell serà molt diferent, ja que han marxat un total de nou jugadors i n'han incorporat cinc, entre els quals destaquem l'entrenador, Juan Carles Vadillo i dos jugadors del planter.

El Calafell aquest cap de setmana pot assolir la seva primera victòria fora de casa, que seria necessària per no perdre l'estel·la dels equips capdavanters. Els del Baix Penedés no es trobaran un rival fàcil, però si sortim concentrats desde el primer minut el partit es pot posar bastant de cara, tot i així no ens podem confiar i seguir lluitant per aconseguir el màxim número de punts.






Publicada l'11 de desembre del 2009, al Diari del Baix Penedès


Publicada l'11 de desembre del 2009, a El 3 de VUIT

El desplaçament a Mataró va acabar en un meritori empat (3-3), amb gols de Sergi Romeu (2) i Marc Vergés. El Calafell arrencava un punt que el deixava sisè, en la classificació de la Primera Nacional Espanyola.



Publicada el 6 de desembre del 2009, al Diari de Tarragona

Publicada l'11 de desembre del 2009, al Diari del Baix Penedès

El CP Calafell rep la visita del CH Cerdanyola

Font: Enric Casellas.

Aquest dissabte dia 12, el Club Patí Calafell disputarà un dels partits més comlpicats de la temporada davant d'un dels candidats a l'ascens, el Cerdanyola, que arriba al fortí calafellenc com a segon classificat.

Contra qui juguem?

El Cerdanyola CH és un equip provinent de la comarca del Vallès fundat l'any 1936, des d'aquells temps, el club ha estat un referent a la seva demarcació, ja sigui en hoquei com en patinatge. Ha tingut un trajectòria esportiva continuada, fet que li ha permès ser sots-campió de la Copa Cers, guanyador de tres Copes de Catalunya i sots-campió del Campionat d'Espanya. De la temporada passada a aquesta l'equip ha sofert bastants canvis, ha canviat l'entrenador, ara l'és Climent Padrós provinent del Vic; i també ha fet nombroses incorporacions entre les quals destaquen David Montero i Pol Carulla, tots dos provinents del Vilafranca. Ara bé, un dels jugadors amb que l'equip calafellenc haura de tenir molt de compte és David Ros, ja que és el màxim golejador del seu equip amb un total de quinze gols.

El CP Calafell tindrà un gran rival al davant i per tant, aconseguir la victòria serà una tasca molt complicada, tot i així hem de recordar una setmana més que el Calafell no ha cedit cap punt quan ha jugat com a local, aquesta temporada. Però això no ens assegura ni de bon tros un bon resultat per al partit, per això hem d'animar i ajudar l'equip en un dels partis més complicats de la tempoada. L'afició calafellenca i la "Penya els Estrellats", en el que portem de temporada, han estat exemplars com a afició i esperem que continuï, ja que és un plus per a tots els jugadors.

Un club per un poble! Us hi esperem a tots!


Publicada el 13 de desembre del 2009, al Diari de Tarragona

Publicada el 13 de desembre del 2009, al 9 Diari

Publicada el 13 de desembre del 2009, al Diari de Tarragona

Partit igualat davant el CH Cerdanyola

Font: Enric Casellas.

El Calafell ha disputat un dels partits més complicats a casa contra el CH Cerdanyola, el partit ha acabat amb un resultat de 4-4 amb molta emoció a les acaballes; ja que els calafellencs han tingut l’oportunitat d’endur-se la victòria, als últims instants.



CP CALAFELL  4 - CH CERDANYOLA  4


El partit ha començat amb un Calafell molt endollat i que ha avisat en vàries ocasions la porteria de Lluís Tomàs, en aquests primers compassos de partit el Cerdanyola estava tancat i esperava el contracop. Al cap d’uns minuts les coses s’han igualat i el partit s’ha convertit en un intercanvi de llargues possessions, la majoria tocant la passivitat. A partit d’aquí l’equip del Vallès s’ha animat i ha atacat amb més contundència la porteria d’Albert Dalmau, que ha aturat tots els xuts. Quan semblava que el Cerdanyola tenia el domini del partit, un contracop molt ben conduït per Dani López ha superat el porter rival i ha aconseguit inagurar el marcador, el resultat a la falta de nou minuts era d’1-0.

Amb aquest resultat el partit s’ha obert i s’ha convertit en un intercanvi de xuts, on els dos porters han estat molt encertats; l’entrenador del Cerdanyola ha demanat temps mort, potser per aturar la dinàmica del partit. Al cap de poc d’aquesta aturada el Calafell aconseguia el segon gol després d’una gran jugada personal de Jordi Raventós, el rebot de la qual Jaume Altarriba ha enviat al fons de la porteria i posava el 2-0 al marcador. Restaven poc més de dos minuts de partit, quan en una jugada aïllada Freddy Hinojal aconseguia reduir les distàncies i establir el definitui 2-1 amb que s’ha arribat a la mitja part. Aquest gol ha fet bastant de mal al Calafell, ja que tenia el partit dominat i ha trastocat la forma d’encarar la segona part.

Els primers minuts de la segona part han estat un símil de la primera, els dos equips tenien llargues possesions i creaven escàs perill a les àrees rivals. Però al minut 5 de la segona part, les coses han canviat; l’arbitre ensenyava la blava a Jordi Raventós i assenyalva la falta directa corresponent, que David Ros l’ha transformat igualant així el parit a dos gols. A partir d’aquest gol el Calafell ha defallit una mica i el Cerdanyola es començava a sentir a gust a la pista, tot i així el partit no tenia un dominador clar, ja que tant l’equip del Vallès com el del Baix Penedès han tingut oportunitats per fer el tercer gol. A la falta d’onze minuts per a l’acabament del partit, Borja Ramon aconseguia marcar el tercer gol i fer pujar el 2-3 al marcador.

Aquest gol ha fet molt mal als calafellencs, ja que només tres minuts després Freddy Hinojal tornava a marca i posava el 2-4 al marcador en una jugada molt bonica. A partir d’aquest moment el Calafell s’ha intentat refer i ha creat molt perill a l’àrea rival on s’han topat amb el porter Toha. La insistència dels calafellencs, s’ha vist reconeguda amb un golàs de Jordi Raventós desde mig del camp, que ha recordat el gol aconseguit contra el Vendrell. El partit a la falta de tres minuts, es posava d’allò més emocionant, ja que els dos equips tenien 9 faltes acumulades. El Cerdanyola ha comès la desena i Vergés no ha acosneguit transformar la falta directa, el partit continuava 3-4. Després d’aquesta falta, el Calafell ha comès la desena i en aqueta ocasió el Cerdanyola no ha estat capaç de transformar la falta directa que ha aturat de forma providencial Dalmau. A la falta de 2 mintus ha arribat la polèmica del partit els àrbitres assenyalaven penal a favor del Calafell, Dani López l’ha transformat i ha posat el 4-4 al marcador. Quan Danilo havia marcat, el porter rival ha llençat l’estic en direcció al públic calafellenc, que per sort ha impactat a la barana de les grades, d’això l’àrbitre no n’ha deixat constància a l’acte del partit. Finalment quan quedaven menys de deu segons el Calafell ha trenat un contracop que no ha acabat al fons de la porteria per molt poc, ja que el porter rival ha estat molt encertat. El partit ha acabat amb nu resultat de 4-4.

Aquest final de partit, tot i no acabar en victòria, ens ha recordat l’esperit de les remontades de la temporada passada, ja que si fem memòria el Calafell va aconseguir l’ascens a la falta de 24 segons perque s’acabés el partit davant el Masies de Voltregà i en un altre a falta de 14 segons davant el Ripoll on el Calafell va acabar guanyant per 5-4. Amb aquest empat el Calafell ocupa la sisena posició amb 16 punts.

CP Calafell: Albert Dalmau, Jordi Expósito, Dani López(2), Jaume Altarriba(1) i Marc Vergés -cinc inicial- Xavi Andreu Montoya, Jordi Raventoós, Ferran Ortoll, Israel Seoane.

CH Cerdanyola: Lluís Tomàs, David Montero, Pol Carulla, Freddy Hinojal(2), David Ros(1) -cinc inicial- Borja Ramon(1), Enric Ripoll, Adrià Parellada, Lluís Nàchez, Xavi Pastó.






Publicada el 18 de desembre del 2009, a El 3 de VUIT

En busca de la primera victòria a domicili.

Font: Enric Casellas.

El CP Calafell disputarà aquest diumenge a Sant Feliu de Codines el partit corresponent a l'onzena jornada de lliga. Els calafellencs arribaran com a sisens classificats, mentre que els vallesans ho faran com a novens; cal dir que només els separen dos punts, per tant és molt important poder assolir la que seria la primera victòria a domicili de la temporada.

Conta qui juguem?

El CH Sant Feliu és un equip que es troba al Vallès Oriental en el qual ha tingut una gran trejectòria, la temporada passada ja militava a la Primera Divisió i la va acabar en onzena posició. De cara a aquesta temporada l'equip vallesà no ha realtizar cap incorporació, però si que ha traspassat a tres jugadors entre els quals destaquem Adrià Parellada, que va jugar la jornada passada amb el Cerdanyola a Calafell. El Sant Feliu ve de jugar a la pista del Vendrell on va estar a punt d'esgarrepar un empat als últims segons, els resultat va ser de 7-6.

El Calafell no es trobarà un rival fàcil i per tant, haurà de lluitar molt per treure un bon resultat de la pista vallesana. Els calafellencs han de guanyar si es volen mantenir a la part mitjana de la classificació i intentar acostar-se als equips capdavanters, per tant, només val la victòria.




Publicada el 24 de desembre del 2009, a El 3 de VUIT

Publicada el 20 de desembre del 2009, al Diari de Tarragona

Publicada el 8 de gener del 2010, a El 9 Diari

Partit davant el CPP Raspeig

Font: Enric Casellas.

Després de l'aturada nadalenca, aquest cap de setmana el CP Calafell disputarà a les 19.30 al Pavelló Joan Ortoll el partit corresponent a la dotzena jornada de lliga enfront el CPP Raspeig. El partit serà especial per Albert Dalmau, ja que la temporada passada va vestir la camiseta d'aquest equip alacantí.

Contra qui juguem?

El CPP Raspeig és un club provinent de la província valenciana d'Alacant i actualment ocupa la dotzena posició amb dotze punts. Per aquesta temporada no ha incorporat cap jugador, però si que ha traspassat al que és avui en dia, el porter del CP Calafell, Albert Dalmau; per aquesta raó, serà un partit especial per a ell, ja que s'enfrontarà als seus antics companys. L'equip del País Valencià té tendència a jugar un partit defensiu i especulatiu, la principal arma dels alacantins és Jaume Arche. La passada jornada va empatar amb el CE Vendrell.

El partit, si mirem la classificació, podria semblar assequible, ja que ocupen posicions de descens. Però amb el joc especulatiu i defensiu que practiquen, el que hauria d'intentar el Calafell és marcar el més aviat possible, però fent-ho de forma ordenada. Els calafellencs arriben com a sisens classificats i amb opcions, en cas de victòria, de pujar en la classificació alguna posició; per tant aconseguir un bon resultat demà seria molt positiu per a l'equip, ja que el més important és no cedir punts a casa.

Demà la victòra és molt important, hem de ser el sisè jugador calafellenc. Volem agrair a la "Penya els Estrellats" i a tota l'afició, tot el suport rebut durant els partits a casa i a fora, i que continuï, com més units més forts.

Publicada el 10 de gener del 2010, al Diari de Tarragona


Publicada el 10 de gener del 2010, al 9 Diari

Publicada el 15 de gener del 2010, a El 3 de VUIT

Victòria contundent davant el Raspeig


Font: Enric Casellas.

El CP Calafell s’emporta el primer partit de l’any amb una victòria contundent sobre el Raspeig per 8-2 i es col·loca quart a la classificació amb 22 punts.



CP CALAFELL  8 - CPP RASPEIG  2

Els primers minuts de partit no han tingut un dominador clar i han estat molt poc vistosos, ja que hi han hagut molt poques oportunitats. El Calafell intentava tenir la pilota i fer possessions llargues per calmar el partit, però l’equip alacantí esperava al contracop i ha causat certes dificultats a la porteria local, que Dalmau ha resolt de forma excel·lent. Al minut 8 el Calafell ha aconseguit avançar-se en el marcador amb una jugada de Vergés que ha rematat a plaer Dani López. A partir del gol el partit s’ha obert, ja que la pilota anava d’una porteria a una altra. En alguna d’aquestes anades i venides Albert Dalmau ha salvat l’equip calafellenc de l’empat.

Poc després el partit s’ha calmat, però continuava sense ser fluid, en una de les pèrdues de pilota dels locals, Jaume Arche ha enviat la pilota al pal. El Raspeig ha disposat de vàries oportunitats que no s’han materialitzat, en aquests moments es veia més a prop l’1-1 que el 2-0. I així ha estat, a la falta de 2 min per acabar la primera part, l’equip visitant ha empatat el partit amb una jugada afortunada, ja que un xut d’Arche ha estat desviat per Cañellas, en el qual Dalmau no hi ha pogut fer res. Quan semblava que la primera part s’acabaria amb empat, Jordi Raventós a la falta de 14 segons ha engaltat un xut des del mig del camp que ha sorprès tothom i ha suposat el 2-1 amb el qual s’ha tancat la primera part.

La primera part no ha estat del tot fluida, ja que el Calafell no ha estat un dominador clar. Tot i així el gol aconseguit per Raventós ha estat un cop psicològic per als alacantins, ja que han passat d’encarar la segona part desde l’empat a encarar-la amb un 2-1 en contra.

La segona part no ha pogut començar millor per al Calafell, ja que als dos minuts de la represa Sito feia el tercer gol després d’un xut desde la frontal de l’àrea. A partir d’aquest gol el partit s’ha tornat a calmar fins que no ha arribat l’exclusió de Pablo Cabañuz al minut 7, per tallar un contracop de Jaume Altarriba; la targeta blava ha suposat l’oportunitat del Calafell de disposar d’una falta directa, la qual Marc Vergés no l’ha pogut transformar. Tot i així Vergés ha compensat l’errada amb la falta, transformant un gol d’autèntic tiki-taka dels jugadors calafellencs.

A partir d’aquest gol el partit s’ha decantat pel Calafell, el Raspeig estava tancat i perdia pilotes quan intentava sortir; d’aquesta forma els locals han aconseguit quatre gols en quatre minuts. El primer l’ha transformat Danilo després d’una errada de Dani Sánchez, el segon per Sito, el tercer per Sergi Romeu després d’una jugada de tècnica i el quart ha estat per Altarriba. Amb el 8-1 i a falta de 13 minuts l’entrenador del Calafell ha donat minuts a Xavi Andreu Monotya subsituïnt Albert Dalmau, el qual s’ha endut l’ovació del públic i també ha fet entrar a Ferran Ortoll i Óscar Aguilar. La resta de partit ha estat molt calmat ambpoques oportunitats, tot i que el Calafell continuava atacant i ha disposat d’alguna ocasió clara. Finalment a la falta de 35 segons per a l’acabament del partit Luís San José ha aconseguit el definitiu 8-2.

El partit ha tingut dues cares ben diferents, la primera part ha estat molt trabada i la segona ha estat molt més viva, en la qual s’han aconseguit la majoria de gols. Amb aquest resultat el CP Calafell continua sense perdre al Pavelló Joan Ortoll i se situa quart amb 22 punts a dos del liderat. Gràcies de nou a tota l'afició i a la "penya Els Estrellats" pel suport en el partit.

CP Calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu(1), Jordi Expósito(2), Marc Vergés(1), Dani López(2) -cinc inicial- Jaume Altarriba(1), Jordi Raventós(1), Oscar Aguilar i Ferran Ortoll.

CPP Raspeig: Dani Sánchez, Miguel Rico, Eloi Cañellas(1), Jaume Arche, Héctor Bordonado -cinc inicial- Pablo Cabañuz, Luis San José(1) i Andreu Ferré.








Publicada el 15 de gener del 2010, al Diari del Baix Penedès

En busca de la segona victòria a domicili.

Font: Enric Casellas.

Aquest cap de setmana el CP Calafell buscarà la segona victòria a domicili i ho farà davant el Centro Asturiano d'Oviedo. El Calafell hi arribarà com a quart classificat i amb opcions d'aconseguir el liderat si els resultats acompanyen.

Contra qui juguem?


El Centro Asturiano d'Oviedo és un club fundat l'any 1976 i actualment ocupa la catorzena posició amb tretze punts. En els inicis d'aquesta teporada el Centro va demostrar un gran nivell, però s'ha anat desinflant i ara està lluitant per sortir de la zona de descens. L'equip asturià no ha incorporat cap jugador per aquesta temporada, però si que han deixat el club, l'entrenador i dos jugadors de camp. El Centro ve de perdre per un contundent 7-3 davant el CE Vendrell i ja acumula set derrotes.

Mirant la classificació aquest partit no hauria de suposar cap gran maldecap, però no ens podem confiar, ni de bon tros, ja que subestimar el rival és el pitjor que es pot fer; ara bé el partit és molt important guanyar-lo, ja que així aconseguiríem una ratxa de trse victòries consecutives i ens serviria per no perdre el tren dels primers classificats.


Publicada el 22 de gener del 2010, a El 3 de VUIT

Victòria a Oviedo i ascens a la SEGONA posició del campionat


Publicada a la Web del Club Patí Calafell.

El Calafell, l'equip revelació de la temporada, ha guanyat davant el Centro Astuariano de Oviedo i es sitúa en segón lloc de la classificació provisional de la Primera Divisió.

La primera part del partit va estar renyida, amb un Centro Asturiano que es troba en caiguda lliure i necessita puntuar, i va acabar amb un empat a un gol.
Però en la reanudació el Calafell no va donar opció i es va acabar imposant per 1-5.

Amb aquest resultat el Vallés Calafell CP és segón, empatat a 25 punts punts amb el CP Voltregà, a 1 punt del primer classificat, el Graficas Ona San Antonio. El CE Vendrell és quart, també a 1 punt.




Publicada el 24 de gener del 2010, al Diari de Tarragona

En busca de la quarta victòria consecutiva

Font: Enric Casellas.

El CP Calafell disputarà, aquest dissabte, el partit corresponent a la jornada 23 de la Primera Divisió. El partit l’enfrontarà amb el CP Sitges a les 19.30. El Calafell buscarà la quarta victòria consecutiva per mantenir el segon lloc o fins i tot, si els resultats acompanyen, acabar com a líders.

Contra qui juguem?

El CP Sitges és un equip fundat l’any 1983, tot i que abans d’aquesta data el club estava inclòs en el CF Suburense. El Sitges, fins fa dos anys, era un equip que militava l’OK Lliga, però actualment ocupa la desena posició en la Primera Divisió. L’equip del Garraf ha canviat molt l’equip respecte a la temporada passada, ja que ha renovat quasibé tot l’equip; la majoria d’incorporacions són de jugadors molt joves. És un equip plantejat amb un gran futur.

El partit es presenta, a priori, assequible per un Calafell que actualment es troba en ratxa, ja que compta els tres últims partits per victòries. Ara bé, hem de tocar de peus a terra, és cert que anem segons i que alguna cosa vol dir, però això no ens ha de canviar, hem de continuar mantenint el joc i intentar deixar escapar el mínim de punts de casa. El partit és bastant trascendent, ja que en cas de victòria i empat o derrota del San Antonio, el CP Calafell seria líder de la Primera Divisió.

El que hem de fer és animar l’equip, tan la “Penya els Estrellats” com tota l’afició, perque poguem aconseguir un bon resultat en el partit contra el Sitges.







Publicada el 29 de gener del 2010, a El 3 de VUIT







Publicada el 29 de gener del 2010, al Diari del Baix Penedès

Quarta victòria consecutiva i segona posició


Font: Enric Casellas.

El Calafell assoleix la quarta victòria consecutiva i se situa segón per darrere del San Antonio. El partit ha acabat amb un resultat de 3-0. El partit ha tingut dues cares, la primera on el Calafell ha dominat i la segona on el Sitges ha sortit molt fort per intentar la remontada.


La primera part ha començat amb un Calafell molt posat en el partit i en els primers minuts Dani López, que avui ha sortit amb moltes ganes, ha enviat dues pilotes seguides al pal. Després d’aquests avisos de Danilo, ell mateix ha aconseguit culminar un contracop conduït per Jaume Altarriba i fer pujar el marcador l’1-0. Amb el gol el Calafell ha insitit per incrementar la diferència del marcador, però s’ha topat amb el porter del Sitges, Alex Ribó.

Tot i les ocasions del Calafell, l’equip del Garraf també ha creat perill a l’àrea calafellenca, ara bé, amb poc encert. Quan restaven 14 minuts per a l’acabament de la primera part Sergi Romeu ha aconseguit el 2-0 després d’un xut molt potent desde la frontal de l’àrea que ha sorprès Ribó. Amb el 2-0, Xavi Navarrete, entenador del Sitges ha demanat temps mort per intentar canviar la dinàmica del partit. El Calafell ha començat a tocar i tocar, i en alguna d’aquestes accions ha rosat la passivitat. El Sitges, el poc perill que creava ha estat resolt de forma excel·lent per Albert Dalmau. La primera part ha acabat amb el resultat de 2-0.

El Calafell se n’ha anat al descans amb un bon resultat, fet que li ha permés encarar la segona part de forma més pausada. Per la seva banda el Sitges no ha estat massa fi i les poques oportunitats que han tingut han estat molt poc encertades.

La segona part ha començat amb un Sitges molt endollat i amb les coses clares, intentar remontar el partit, ara bé, el Calafell ha intentat calmar aquest inici elèctric de l’equip del Garraf, i ho ha fet amb èxit, ja que ha aconseguit mantenir la porteria a zero. Quan el partit no tenia un dominador clar, ha arribat l’oportunitat per al Calafell de mig-sentenciar el partit amb una falta directa per acumulació, però Altarriba no l’ha pogut transformar.

Amb la falta fallada el partit s’ha tornat molt viu i el Calafell i el Sitges han disposat de vàries ocasions per aconseguir marcar. El Sitges ha disposat d’una falta directa, també per acumulació, però que tampoc l’ha pogut transformar. Finalment al minut 10 de la segona part, el marcador s’ha mogut i ho ha fet a favor del Calafell, després d’un penal transformat per Dani López. Amb el 3-0 el Sitges ha apretat d’allò més però sense èxit, els calafellencs han disposat d’un altre penal, però en aquest cas Danilo l’ha enviat al pal dret de la porteria de Ribó. Després del penal fallat, el Calafell ha perdut el control del partit i Jordi Raventós ha estat amonsetat amb una targeta blava molt dubtosa, fet que ha provocat que els calafellencs juguessin amb un menys. El Sitges, ha disposat de dues faltes directes, una per la blava i l’altra per acumulació, però s’han topat amb un providencial Albert Dalmau, que avui ho ha aturat absolutament tot, ja que poc després ha aturat un altre penal. Els últims minuts de partit han estat molt bojos i Sito ha rebut una trompada al genoll per part d’un jugador del Sitges, el jugador calafellenc ha hagut de ser substituït. Finalment, després de vàries anades i tornades el partit ha acabat amb un resultat de 3-0.

El Calafell amb aquest resultat i la victòria del San Antonio davant el Voltregà, se situa a la segona posició amb 28 punts. Els calafellencs han estat molt bé a la primera part, però a la segona el Sitges ha tingut més domini del partit. Un fet a destacar és que la porteria del Calafell ha quedat imbatuda, gràcies a la gran actuació d’Albert Dalmau. Ara el CP Calafell visitarà la difícil pista del Tordera, serà l’últim partit de la primera volta i la jornada en la qual se sabran els possibles rivals del Calafell a la Copa del Príncep.

CP Calafell: Albert Dalmau, Dani López(2), Sergi Romeu(1), Jaume Altarriba i Jordi Expósito -cinc inicial- Marc Vergés, Jordi Raventós, Ferran Ortoll, Óscar Aguilar, Xavi Montoya.

CP Sitges: Alex Ribó, Marc Ortells, Oscar Martínez, Oriol Borràs i Pablo Aguarón -cinc inicial- Marc Baldrís, Marc Muntané, Marco Aguarón, Brandon Carrara, Aceituno.

Amb aquesta victòria el Vallés Calafell CP s'afiança en la segona posició amb 28 punts, a sòls un punt del líder (el San Antonio) i a 3 punts dels immediats seguidors (Voltregà i Vendrell).


Publicada el 29 de gener del 2010, a El 3 de VUIT

Partit a Tordera per tancar una primera volta de somni
Font: Enric Casellas.

Aquest cap de setmana es disputarà a Tordera, el partit corresponent a l'última jornada de la primera volta de la lliga. El matx no serà gens fàcil, ja que el Tordera és un rival díficil, però hem de recordar que de moment el Calafell és l'equip que menys partits ha perdut, un total de dos.

Contra qui juguem? 

El CP Tordera és un equip fundat l'any 1946 i que coma a èxit més destacat del seu palmarès, hi trobem una Copa CERS i haver estat a tres semifinals de la Copa d'Europa. També s'ha de destacar que l'equip del Maresme ha militat durant 23 anys seguits a la Primera Divisió, tot i així a partir de la temporada 2001-2002 ha perdut i ha guanyat la categoria en diverses ocasions. Aquesta temporada és un dels equips forts de la lliga i lluita per entrar a la Copa del Príncep. L'equip ha tingut la baixa d'Enric Torner que ha anat a l'Igualada.


El Calafell és trobarà amb un equip molt rocós i també molt motivat ja que només els hi val la victòria per tenir opcions de participar a la Copa del Príncep. Tot i així el Calafell ha de seguir demostrant que està madurant com a equip i que ha de continuar treballant perque la segona volta sigui igual de bona que la primera.

Si no teniu oportunitat d'anar a Tordera per animar a l'equip, Ràdio Tordera indica al seu web que retransmet els partits d'hoquei, futbol i bàsquet, per tant segurament el partit podrà ser seguit per l'emissora del Maresme.



Publicada el 5 de febrer del 2010, a El 3 de VUIT

Es trenca la ratxa a Tordera


Publicada a la Web del Club Patí Calafell

El Vallès Calafell CP no ha pogut continuar la ratxa de 4 victòries consecutives (vuit sense perdre), i aquesta cap de setmana hem perdut 7 - 4 davat el CP Tordera. Com recordàvem, aquest no era un partit gens fàci.

El Tordera, malgrat la victòria, no podrà estar a la Copa Príncipe ja que empata a punts amb el Fergo Aisa Sant Feliu però perd en gol average.

Qui cau de la Copa és el CE Vendrell, que finalment queda en sisena posició.

La primera va acabar 3-0. La segona part va estar més renyida, però el calafell va continuar sempre per darrera: vàrem començar retallant 3-2 (Sito i Altarriba); després del quart gol del Tordera, Dani López va tornar a retallar a 4-3; el Tordera va tornar a marcar i minuts després Marc Vergès marcà el 5-4; però en els darrers minuts es va resoldre el partit amb definitiu 7-4.



Publicada el 19 de febrer del 2010, a El 3 de VUIT

Primer partit de la segona volta

Aquest cap de setmana el CP Calafell disputarà el primer partit de la segona volta i ho farà davant el CP Monjos, que actualment es troba a la zona pròxima al descens. El Calafell hi arribarà amb moltes ganes, sobretot després d'haver aconseguit el cap de setmana passat la IV Copa Príncep. El partit com va dir Salva Rubio després de la final de copa, serà complicat i no li falta raó, ja que si mirem l'últim partit dels Monjos, veurem que aquests es van imposar per 9-8 al CE Vendrell, per tant no ens podem confiar.

Els Monjos, amb el que portem de lliga i sent un dels equips que ha pujat de forma més inesperada, es pot dir que està donant la cara, ja que es manté fora del descens. El partit serà complicat i el Calafell haurà de lluitar per aconseguir treure un bon resultat de la pista dels Monjos i mantenir la posició o fins i tot augmentar-la.

El partit començarà a les 20.30, potser un horari no massa adient, però aprofitant que els Monjos està força a prop de Calafell podriem aprofitar per intentar ajudar l'equip des de la grada.




Publicada el 19 de febrer del 2010, al Diari del Baix Penedès

CP Monjos 8 - 5 Vallès Calafell CP

Després de la vistòria a la Copa Príncipe, el Calafell no ha pogut guanyar a la difícil pista del Monjos, i es troba en 5a posició de la classificació provisional, a un punt del segón classificat i a 5 d'un destacat San Antonio.

El partit va tenir un inici advers pel Calafell, amb un primer gol innocent i un segón de penalti. A partir d'aquí, el Calafell va reaccionar i en Marc Vergés, a pase de Dani López, va marcar el 2-1 amb què va arrivar la mitja part.

L'inici de la segona meitat va ser fulgurant, amb un 2-2 i, poc després, un 2-3 favorable al Calafell. Els 2 equips lluiten i el marcador va sumant gols: 3-3, 3-4, 4-4. Fins que arrivà el 5-4 en una jugada desafortunada, i sembla que a partir d'aquest moment el Calafell s'enfonsa. El Monjos marca fins a 8-4. El resultat final fou 8-5.


Publicada el 26 de febrer del 2010, a El 3 de VUIT

Partit important davant el CP Voltregà

Aquest dissabte el Calafell jugarà el segon partit de la segona volta davant el CP Voltregà, un partit que no serà gens fàcil. El matx es disputarà a les 19.30 al Pavelló Joan Ortoll i el CP Calafell haurà de guanyar sí o sí si no vol deixar escapar el tren de les primeres places.

El CP Voltregà arribarà al partit com a quart classificat amb 28 punts, els mateixos que el Calafell, per tant una victòria contra els de Sant Hipòlit seria molt important. El Voltregà que després d'anar dominant la classificació durant la majoria de la primera volta, en els últims partits ha encadenat una mala ratxa que es va culminar amb la derrota davant el Vendrell per 1-4; tot i així el Voltregà és el Voltregà i ja ens va demostrar a la Copa que és un equip molt bo i que no serà facil aconseguir la victòria.

També cal recordar que el Calafell no ha perdut cap partit a casa i que tot i les dues derrotes consecutives en lliga continua a un bon nivell i que plantarà cara junt amb l'afició calafellenca i la Penya els Estrellats que de ben segur faran de sisè jugador en aquest important partit.

Us animem a tots que vingueu al Pavelló a animar al Calafell i ha gaudir d'un bon partit d'hoquei!

Publicada el 21 de febrer del 2010, al Diari de Tarragona




Publicada el 26 de febrer del 2010, al Diari del Baix Penedès

Partit intens i sense gols amb el Voltregà

Font: Enric Casellas.

El partit entre el CP Calafell i el CP Voltregà ha acabat amb un resultat de 0-0 que deixa el Calafell a la sisena posició empatat a 29 punts amb el Voltregà. El matx ha estat molt intens i ha tingut poques ocasions, tot i així ha estat molt net i amb molt poques faltes. L'única taca negra del partit l'ha mostrat el president del CP Voltregà, que ha provocat a l'afició calafellenca.

Els primers minuts de partit han estat pels de Voltregà, que han sortit a per totes i han tingut la pilota des del començament. El Calafell quan la recuperava la perdia molt ràpidament degut a la pressió que feien els de Sant Hipòlit. Amb el domini dels osonencs, Albert Dalmau ha hagut d’intervenir i fer grans aturades. Als calafellencs els hi ha costat molt sortir, ja que qualsevol xut que feien els visitants, recuperaven el rebot i mantenien el Calafell tacat. Amb el pas dels minuts el partit s’ha anat igualant i els del Baix Penedés han recuperat la possessió del partit, però tot i disposar d’oportunitats de Danilo, Raventós, Vergés, no han aconseguit marcar i el porter Roger Torelló ha intervingut en diverses ocasions.

Amb el resultat de 0-0 s’ha arribat a la fi de la primera part. Una primera part on s’ha vist un partit mol intens, amb poques oportunitats i una mica aburrida.

La segona part ha començat amb un Calafell més endollat i en els primers minuts ha disposat de dues oportuinitats per avançar-se en el marcador una després d’un xut de Vergés i l’altre amb dos xuts consecutius de Raventós. El Voltregà ha respost amb un fort xut, tot i així Dalmau ha estat molt encertat. El Calafell continuava apretant i ha tornat a posar en perill la porteria dels de Sant Hipòlit amb dos xut de Danilo. Cal destacar el gran treball que han fet les dues defenses i sobretot Sergi Romeu que ha fet un partit impecable, ja que ha tallat tres pilotes importants, fins i tot en una s’ha llançat per terra. Com que era complicat arribar o internar-se a l’àrea els dos equips han optat pels xut llunyans, però sense encert.

El moment més important del partit ha estat quan el Calafell ha tingut l’oportinutat de marcar després que el Voltregà arribés a les 10 faltes. Marc Vergés ha estat l’encarregat de xutar la falta directa, però el porter Torelló ha estat molt encertat i amb aquesta falta s’ha acabat el partit que ha acabat amb l’insòlit resultat de 0-0.

El partit ha tingut els seus punts on s’hi han produït ocasions clares, però també ha tingut parts on ha estat molt intens i molt disputat, fet que ha produït que es veiessin poques ocasions.

A l’acabar el partit s’ha produït una petita discussió amb el president del Voltregà que ha estat ell mateix qui se l’ha buscat. Si el pavelló del Calafell està dividit en quatre grades, en una s’hi posen la Penya Els Estrellats, en l’altre l’afició calafellenca i dues queden buides, en una d’elles s’hi ha situat l’equip femení del CP Voltregà; doncs bé el president visitant s’ha assegut amb l’afició calafellenca i durant tot el partit ha estat cridant i insultant a l’staff del Calafell i fins hi tot a donat un cop de colze a un aficionat fet que ha desfermat la cridòria dels aficionats calafellencs. És un fet que ha embrutat un partit, ja que aquest s’ha desenvolupat amb molt poques faltes i sense cap targeta, ha estat molt net; ara bé un president de qualsevol club ha de saber mantenir les formes i no buscar les pessigolles, com ha fet avui el del CP Voltregà que ha hagut de sortir per la porta del darrere, molt trist.

CP Calafell: Albert Dalmau, Jaume Altarriba, Marc Vergés, Dani López i Jordi Expósito –cinc inicial- Sergi Romeu, Oscar Aguilar, Ferran Ortoll, Jordi Raventós i Andreu Ortoll.

CP Voltregà: Roger Torelló, Jordi Urbano, Juli Anguita, Jaume Molas i Jordi Romeu –cinc inicial- Gerard Teixidó, Guillem Ribot, Jordi Codina, Guillem Vilaró, Carles Rodríguez.



Desplaçament complicat a Alcobendas

Aquest cap de setmana el CP Calafell es desplaçarà fins a la Comunitat de Madrid per disputar el partit corresponent a la divuitena jornada de lliga que l'enfrontarà amb el CP Alcobendas. El Calafell hi arribarà com a sisè classificat, mentre que l'equip madrileny ho farà en la desena amb sis punts menys que els calafellencs que en tenen 29.

El partit de dissabte és un partit molt important i contra un rival difícil. És important perquè el Calafell no pot deixar escapar més el tren dels primers classificats i necessita una victòra, ja que en tres partits només ha pogut sumar un punt. I difícil, perquè és un rival molt complicat i ja ens va oposar molta resistència en la visita que va fer al Pavelló Joan Ortoll, el resultat d'aquell partit va ser de 7-5. Un plus de dificultat afegit al partit és que toca jugar a fora tot i així, tenim equip per tirar-ho endavant i sortir a per la victòra i intentar treure el millor resultat possible.

Ens trobem en un tram de lliga important, ja que el Calafell s'ha d'enfrontar als equips forts de la Primera Divisió, el Voltregà ja ha passat, ara tocarà amb l'Alcobendas, la setmana següent contra el San Antonio i finalment contra el CE Vendrell. Per tant seria molt important intentar assolir victòries en aquests partits no només per aconseguir punts, sinó també per intentar retallar les distàncies amb els equips capdavanters.




Publicada el 5 de març del 2010, a El 3 de VUIT




Publicada el 5 de març del 2010, al Diari del Baix Penedès

És el moment de reaccionar

Aquest dissabte el CP Calafell juga un partit important i complicat a l'hora, ja que s'enfronta al líder destacat d'aquesta Primera Divisió, el Gráficas Ona San Antonio. El partit es disputarà a les 19.30 al Pavelló Joan Ortoll, i serà un partit clau per les aspiracions del Calafell a l'hora d'estar entre els primers classificats.

El CP Calafell està passant una mala ratxa de resultats, ja que només ha pogut sumar un punt en els últims quatre partits i això ens ha fet baixar fins a la setena posició. El partit contra el San Antonio serà molt complicat, ja va demostrar a la Copa que és un rival molt difícil de batre i estan fent una segona volta i tota una temporada per emmarcar. Ara bé, no per haver perdut tres dels últims quatre partits hem de donar aquest partit, contra el líder, per perdut, ni molt menys, és el moment de reaccionar i tornar-nos a aixecar. Hem de continuar lluitant i treballant per reconduir aquesta mala ratxa i nosaltres, els aficionats, hi podem contribuir, animant a l'equip i estant al seu costat, com venim fent durant tota la temporada, tant en la derrota com en la victòria.

El San Antonio arriba com a primer classificat amb 39 punts i amb només tres partits perduts fent una segona volta molt bona igual que el Sant Feliu. Tot i així en aquesta temporada els pamplonicas no coneixen la victòra davant el Calafell, ja que en el partit de la primera volta va acabar amb un resultat de 6-6 i en la Copa els calafellencs es van imposar per 5-4. Esperem que aquesta estadística no es trenqui, com tampoc la que diu que el Calafell de moment no ha perdut cap partit a casa.

Fem una crida a l'afició a que vingui a animar a l'equip un partit clau! Hem d'estar al costat de l'equip!




Publicada el 12 de març del 2010, al Diari de Tarragona








Publicada el 12 de març del 2010, al Diari del Baix Penedès

Al Calafell li sobra un minut i li falta sort

Font: Enric Casellas.
Aquest cap de setmana el CP Calafell s’ha enfrontat al San Antonio, líder de la lliga, i el partit ha acabat amb un resultat de 3-3. El matx ha estat molt emocionant, amb tensió i sobretot amb un dominador clar, el Calafell, tot i el domini els calafellencs no han pogut assolir la preuada victòria.

El partit ha començat d’una forma molt igualada i durant els primers minuts els dos equips han mantingut la possessió de la pilota amb molt poques ocasions. En un contracop del Calafell, el qual no ha pogut resoldre, el San Antonio ha aconseguit el primer gol de mans de Dantas que ha rematat sol davant Dalmau. El CP Calafell no s’ha arronsat i dos minuts després aconseguia dos gols i es posava per davant al marcador. Els dos gols els ha fet Dani López, el primer de contracop trenat per Altarriba i el segon després d’una pilota que ell mateix ha recuperat.

Amb el marcador a favor el Calafell ha jugat més còmode i ha disposat de vàries ocasions, tot i així el San Antonio ha apretat i ha creat perill a l’àrea de Dalmau que ha estat excel·lent i ho ha aturat tot. Poc després ha arribat una de les jugades polèmiques del partit on Salva Rubio ha estat amonestat amb tarjeta blava per protestar, fet que ha suposat que el Calafell es quedés amb un menys. Cal destacar a Marc Vergés pel gran ofici a l’hora de mantenir la pilota en els dos minuts d’inferioritat. Amb el resultat de 2-1 s’ha arribat a la fi de la primera part.


La segona part ha començat com la primera, sense ocasions, ja que els dos equips han defensat molt bé. Tot i la relativa calma, el Calafell ha marcat el tercer gol, però un dels àrbitres l’ha anulat, fet que ha fet enfadar a l’afició calafellenca. A partir d’aquí els dos equips han disposat de vàries ocasions fins que el San Antonio ha arribat a les 10 faltes, Altarriba però, no l’ha pogut transformar. A la falta de 8 minuts Altarriba ha aconseguit el tercer gol desrpés d’una mitja volta que ha entrat rebotant al pal. Només un minut després Orhi sorprenia Dalamu i feia el 3-2. El Calafell ha tingut un ocasió claríssima, però no l’ha pogut transformar.

A la falta de 8 minuts Altarriba ha aconseguit el tercer gol després d’una mitja volta que ha entrat rebotant al pal. Només un minut després Orhi sorprenia Dalamu i feia el 3-2. El Calafell ha tingut un ocasió claríssima, però no l’ha pogut transformar. Marc Vergés ha tingut l’oportunitat de fer el 4-2 amb la segona falta directa per acumulació, però tampoc ha estat encertat. Finalment el Calafell a la falta d’un minut ha comès la desena falta i Dantas no ha perdonat i ha fet el definitiu empat a tres. Encara però, hi ha hagut emoció, ja que a la falta de 9 segons Vergés ha tornat a disposar d’una altra falta directa per una tarjeta blava, però tampoc la pogut transformar. Amb el resultat de 3-3 s’ha arribat al final del partit.

El partit com bé ha dit Salva Rubio al final del partit, ha estat dominat per un Calafell que ha fet bé les coses i que ho ha intentat, però la sort no ha estat de cara i ha deixat perdre dos punts en un partit que no es podia perdre. Ara bé, per desgràcia el partit ha tingut dos tristos protagonistes, els àrbitres, que han mostrat una certa descordinació i diferents criteris a l’hora de xiular, ja que en la jugada del gol anulat al Calafell un dels àrbitres ha assenyalt gol, i l’altre “bulling”, en fi qui ho entengui que ens ho expliqui. El CP Calafell es manté a la setena posici, però no aixeca cap i només ha sumat dos punts dels últims quinze. Tot i així hem de continuar endavant i intentar sumar els tres punts a Vigo com sigui.

CP Calafell: Albert Dalmau, Marc Vergés, Dani López(2), Jordi Expósito i Jaume Altarriba(1) –cinc inicial- Xavi Andreu Montoya, Sergi Romeu, Jordi Raventós, Oscar Aguilar i Ferran Ortoll.

San Antonio: Luis Soldevila, Michel Dantas(2), Orhi Labiano(1), Iñaki Arroyo i Alberto García –cinc inicial- Nelson Alves, Jordi Jurado i Gonzalo Andrade “Burrito”.










Publicada el 12 de març del 2010, a El 3 de VUIT

A Vigo, a per totes

Aquest cap de setmana el CP Calafell es desplaçarà a Galícia per jugar contra el Vigo Stick, aparentment podria semblar un partit assequible veient la classificació, però serà un partit molt complicat i és d'aquells enganyosos.

El Vigo s'ha reforçat amb dos jugadors angolenys i que de moment estan fent l'equip més competitiu, només cal repassar l'última jornada on els gallecs van posar les coses difícils al Vendrell, ja que a la mitja part el Vigo anava guanyant per 1-2. Però bé, hem de confiar en el nostre equip, que ja ens va demostrar el cap de setmana passat que està recuperant el nivell de la primera volta i que va posar les coses molt difícils al líder, ja que s'hauria pogut emportar el partit sense cap mena de dubte, però la falta de sort ens va marcar. I és aquesta mala sort que fa que les boles no entrin quan han d'entrar.

És cert que per tal com es va desenvolupar el partit davant el San Antonio, que el Calafell ja torna a ser el Calafell i això no ho hem de desaprofitar, encara queda molta lliga i encara passaran alguns trens de les posicions capdavanteres, l'única cosa que hem de fer, i no és facil, és intentar aconseguir el primers tres punts en molt de temps i llavors anar mirant endavant i sobretot guanyar al Vendrell, ja que seria un cop psicològic per ells i moral per nosaltres, però ara toca el Vigo i hem d'anar a per totes

Amb l'equip, ara més que mai!



Publicada el 14 de març del 2010, al Diari de Tarragona

Publicada el 19 de març del 2010, a El 3 de VUIT

El Vallès Calafell C.P. va golejar a Vigo (2-8), amb gols de Dani López (3), Jaume Altarriba, Jordi Raventós, Marc Vergés, Sergi Romeu i Sergi Ferrer.


Publicada el 19 de març del 2010, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 19 de març del 2010, a El 3 de VUIT

Just una setmana abans del derbi amb el Vendrell, el Calafell va aliniar el porter del primer equip en el derbi de la Segona Catalana entre els dos equips. Aquest fet va crear un ambient enrarit entre els dos clubs, a pocs dies de disputar el derbi. El Netman Calafell va guanyar el partit. El Calafell disposava de l'autorització de la Federació Catalana de Patinatge. L'acta va ser protestada pel Vendrell.









Publicada el 19 de març del 2010, a El 3 de VUIT









Publicada el 26 de març del 2010, a El 3 de VUIT

Publicada el 21 de març del 2010, al Diari de Tarragona

"Robatori" malgrat la presència policial

Font: Enric Casellas.

Aquest dissabte s’ha disputat l’esperat derbi entre Calafell i Vendrell, el partit ha acabat amb un resultat favorable als visitants, 4-5. El partit ha estat molt disputat i per desgràcia, una vegada més, els àrbitres han estat protagonistes, ja que amb les seves decisions han canviat el curs del partit.

El matx començava amb un Vendrell fort i amb l’ànim de dominar el partit, i així ha estat, durant els primers minuts el Calafell s’ha defensat. Al minut 5, Óscar Ruiz avançava els vendrellencs després d’un contracop. Ara bé, la reacció del Calafell no s’ha fet esperar i just dos minuts després Danilo ha transformat un penal el qual ha suposat l’empat a 1. El gol ha donat aire als calafellencs, ja que tres minuts després, aconseguien capgirar el marcador mitjançant un altre gol de Danilo, també de penal; que ha estat assenyalat després d’una jugada on el Calafell havia recuperat fins a quatre vegades la pilota davant la frontal de l’àrea vendrellenca. Però l’alegria no ha durat gens, ja que al minut següent Oscar Ruiz, de nou, posava l’igualada al marcador.


Amb aquest resultat el partit no ha tingut un dominador clar i els dos equips han disposat d’oportunitats per avançar-se al marcador, tot i així cap dels dos ha estat capaç de fer-ho, i amb el 2-2 s’ha arribat a la fi de la primera part.


La segona part ha començat amb un Vendrell igual de fort que el de la primera part i des del primer minut ha creat ocasions a l’àrea local. Óscar Ruiz aconseguia un hattrick i avançava als vendrellencs. Amb aquest resultat els visitants han reculat una mica i han defensat molt bé. El Calafell ho intentava en diverses accions i finalment ha obtingut el seu premi amb el gol d’Altarriba que ha arribat després d’un contracop a causa d’una pilota recuperada. Just després del gol, Albert Dalmau ha intervingut per mantenir l’empat al marcador. Amb l’empat a tres, els dos equips han intentat agafar el timó del partit mitjançant llargues possessions, algunes rosant la passivitat.

A la falta de set minuts ha arribat una jugada de mala sort per als calafellencs, ja que Roig establia el 3-4 després que la pilota passés per sota del cos de Dalmau i entrés mansament a la porteria.

Al cap de pocs minuts ha arribat la jugada polèmica del partit que ha canviat tot el seu curs. El Vendrell arribava a la desena falta i Jaume Altarriba ha estat l’encarregat de xutar-la, quan ha arribat el moment, l’ha transformat i un dels àrbitres l’ha donat per bona. Els jugadors calafellencs estaven celebrant el gol assolit quan l’àrbitre ha decidit que s’havia de repetir, ho ha decidit molt tard. En la segona opció Altarriba no ha transformat la falta i els àrbitres no han dit res. Posteriorment s’ha produït una jugada confusa on Pere Salvador i Jaume Altarriba han estat exclosos amb targeta blava. Amb els dos equips amb tres jugadors de camp, el Calafell ha comès la desena falta i Eloi Albesa l’ha transformat posant el 3-5 al marcador. Finalment a la falta de dos minuts, Marc Vergés després d’un xut llunyà ha aconseguit posar el definitiu 4-5. Els àrbitres durant el tram final han pitat el que els hi ha donat la gana i han desfermat l’ira dels jugadors i de l’afició local que han acabat indignadíssims amb uns àrbitres que no han estat ni de bon tros, a l’alçada del partit ni de la categoria, molt lamentable. Havent acabat el partit, a la zona de banquetes, es comentava que un dels àrbitres havia dit en una jugada que “No sé donde atacaba el Calafell”, com he dit, lamentable.

Durant el transcurs del partit, les dues aficions han tingut un bon comportament animant els seus, però hi ha hagut actes que no s’haurien d’haver produït com la llançada de llaunes al camp. Està bé cridar i animar els respectius equips, però hem de saber que tot té un límit. A l’acabar el partit els jugadors del Vendrell han celebrat la victòria, com és evident, però ho han fet d’una manera poc respectuosa amb l’afició calafellenca, ja que s’han assegut a la pista i han aplaudit a la seva afició. Entenc que ho vulguin celebrar, però avui han demostrat que no saben guanyar.

Com ja he comentat abans, els àrbitres han estat nefastos i lamentables, tant en la jugada del gol anulat com en d’altres ocasions on un xiulava una cosa i l’altre una altra. Els senyors Bifet i Castellnou no han estat a l’altura i han aconseguit “robar” un partit tot i la presència policial al pavelló.

CP Calafell: Albert Dalmau, Marc Vergés(1), Jordi Expósito, Sergi Romeu i Dani López(2) -cinc inicial- Xavi Andreu Montoya, Jaume Altarriba(1), Jordi Raventós, Ferran Ortoll i Sergi Ferré.

CE Vendrell: Pere Salvador, Oscar Ruiz(3), Oriol Pena, Eloi Albesa(1) i Santi Julivert -cinc inicial- Jordi Haro, Borja Ferrer, Jordi Esteva, Joan Roig(1) i Abel Ortega.

Targetes blaves: Pere Salvador i Jaume Altarriba.



Publicada el 28 de març del 2010, al Diari de Tarragona


Publicada el 2 d'abril del 2010, a El 3 de VUIT









Publicada el 2 d'abril del 2010, al Diari del Baix Penedès

Victòria ajustada davant l'Areces

Font: Enric Casellas.

Aquest cap de setmana al Pavelló Joan Ortoll s’ha disputat el partit corresponent a la jornada 22 d’aquesta Primera Divisió, el partit ha enfrontat el CP Calafell amb el CP Areces, provinent d’Astúries. El partit ha estat ajustat, però els tres punts s’han quedat a casa amb un resultat de 6-5, al tram final del partit l’Areces ha estat a punt d’aconseguir l’empat.

El partit començava amb un Areces fort, buscant el domini i la possessió, i ho ha aconseguit ja que ha mantigut el Calafell en el seu camp i Dalmau ha hagut de fer vàries intevencions per mantenir l’empat. Tot i així el Calafell ha reaccionat amb una pilota al pal de Danilo, on Raventós no n’ha pogut aprofitar el rebot. Poc després ha arribat l’1-0 després d’una gran jugada col·lectiva amb rematada final de Dani López. En els minuts posteriors Dalmau ha tornat a aturar un xut de Togores que s’havia quedat sol. En un contracop el Calafell ha posat el 2-0 amb un gol impressionant d’Altarriba, que des de mitja distància ha engaltat un fot xut que ha entrat per la creueta.

Un minut després Raventós posava el 3-0 en rematar a l’aire una passada a mitja alçada de Jaume Altarriba. La reacció de l’Areces no s’ha fet esperar i Candanedo ha sorprès amb un xut que ha suposat el 3-1. Al minut 12 s’han començat a xiular penals, ja que se n’han assenyalat un total de 3. El primer comès per Raventós, el qual Dalmau ha aturat, el segon per peus de Vallina a dins l’àrea que ha suposat el quart gol del Calafell i el segon de Danilo en el partit, finalment, el tercer ha estat per la mateixa causa però comès per Raventós de nou, i Albert Dalmau ha tornat a aturar. Al tram final de la primera partels asturians han començat a apretar i han aconseguit dos gols, assolits per Vallina, el Calafell s’havia relaxat amb el marcador a favor. A la mitja part s’ha arribat amb un resultat de 4-3 que feia esperar una segona part interessant.


La segona part ha començat amb un Areces amb les idees clares, ja que de bon començament ha posat en perill l’àrea calafellenca, però un cop més Dalmau ha fet grans actuacions que ha mantigut l’avantatge al marcador. Quan semblava que el Calafell reaccionava ha arribat el gol de l’empat, transformat per Fernández, es mereixien el gol per la insistència. Al Calafell li ha costat reaccionar i ha avisat amb un xut al pal d’Altarriba; al minut 10 ha arribat el gol de Sergi Romeu que avançava els calafellencs, 5-4. Poc després Dalmau ha tornat a aturar i el rebot ha propiciat un contracop que Danilo no ha transformat pels pèls.

L’Areces ha comès la desena falta i Altarriba no ha perdonat posant el 6-4 al marcador. A la falta de tres minuts Vallina posava el 6-5 i molta emoció. El tram final ha estat un atac constant dels asturians, però tot i els sempre perillosos xuts llunyans amb el porter tapat, el Calafell ha aguantat i ha aconseguit una victòria que el situa a la cinquena posició a sis de les places d’ascens.

La propera setmana el CP Calafell es desplaçarà a Oviedo en un partit complicat on assolir-hi un bon resultat serà molt important per continuar a la zona alta de la classificació. L’Oviedo ha perdut aquest cap de setmana contra el Vendrell per un 3-1.

CP Calafell: Albert Dalmau, Jaume Altarriba(2), Jordi Raventós(1), Jordi Expósito i Dani López(2) –cinc inicial- Xavi Andreu, Sergi Romeu, Marc Vergés, Sergi Ferré i Ferran Ortoll

CP Areces: Ian Morrison, Pedro González, José Abella, Pablo Togores i César Candanedo(1) –cinc inicial- Samuel Vallina(3), Javi Quintanal(1), Borja Bernardo, Antonio Cañedo i Nacho Fernández.





Publicada el 9 d'abril del 2010, a El 3 de VUIT

Per aquelles dates, va arribar la resolució a la protesta del Club d'Esports Vendrell per l'aliniació d'Albert Dalmau, en el partit de Segona Catalana davant el Vendrell. La delegació territorial de la Federació Catalana de Patinatge va donar la raó al Vendrell, contradient la resolució de la pròpia Federació Catalana, i va donar el partit per perdut al Calafell.

Publicada el 9 d'abril del 2010, a El 3 de VUIT

Partit important en territori asturià

Aquest cap de setmana el CP Calafell es desplaçarà al Principat d'Astúries per disputar el partit corresponent a la jornada 23. El partit l'enforntarà amb l'FM Roller Oviedo, que actualment ocupa la desna posició amb 28 punts.

El Calafell buscarà una nova victòria amb tots els efectius disponibles, una victòria seria important per intentar mantenir la posició i per no perdre el Sant Feliu, que és el quart classificat. Tot i així, com sempre, cap partit és fàcil, i els que juguen lluny de casa encara menys, per tant haurem de jugar com sabem i mostrar el mateix nivell que en els altres partits, i sobretot no confiar-se gens.

Aquest partit serà avançat, ja que en teoria s'hauria d'haver jugat el dia 17, però com que el Club Patí ja havia adquirit els bitllets pel vol a Oviedo, tant els dos clubs com la Federació, ha arribat a un acord per disputar-lo aquest mateix dissabte.


Publicada el 16 d'abril del 2010, a El 3 de VUIT

Publicada l'11 d'abril del 2010, al Diari de Tarragona






Publicada el 16 d'abril del 2010, al Diari del Baix Penedès

L'Oviedo va sorprendre el Calafell i el va guanyar per 3 a 1. El gol visitant el va fer Raventós, a manca deu minuts pel final. El Vallès Calafell es mantenia al cinquè lloc de la classificació del campionat, tot i que perdia roda amb els capdavanters.




Publicada el 23 d'abril del 2010, al Diari del Baix Penedès

Guanyar o guanyar contra el CH Mataró

Aquest cap de setmana el CP Calafell s'enfrontarà al CH Mataró, en el partit corresponent a la jornada 24 de la Primera Divisió. El partit es disputarà a les 19.30 i no serà fàcil, tot i la joventut de l'equip mataroní.


L'hoquei torna a Calafell després de la jornada de descans i ho fa amb un partit gens fàcil, davant el Mataró, un equip que actualment ocupa la desena posició amb cinc punts menys que el Calafell. El Mataró, és un conjunt jove i en construcció, però també té molta qualitat. Si mirem el resultat de la jornada anterior, els mataronins van empatar davant el Vendrell per 3-3. Per tant, caldrà sumar tots els esforços per assolir la victòria, ja que de casa no es poden escapar punts.

El Calafell ve de perdre a Oviedo per 3-1 i s'ha de refer d'aquesta derrota, mirar endavant i continuar jugant com sempre. Una victòria és molt important, ja que, tot i que encara tenim el descens a set punts, seria interessant acabar d'assolir d'una vegada la permanència i allunyar-se de la zona perillosa. Una derrota i amb resultats d'altres partits adversos, el Calafell podria quedar a només quatre punts del descens. Ara, amb les posicions capdavanteres molt llunyanes, només ens queda lluitar per la salvació i aspirar a acabar la lliga, com més amunt millor.

Publicada el 30 d'abril del 2010, a El 3 de VUIT

Ens sobren 4 segons...

Font: Enric Casellas

Aquest cap de setmana el CP Calafell s’ha enfrontat al CH Mataró i el partit ha acabat amb un empat a 3. Per desgràcia, els àrbitres han tornat a fer de les seves, fent un arbitratge nefast. El Calafell amb aquest empat es situa a la vuitena posició a només sis punts del descens.

El partit ha tingut un inici molt intens, ja que en pocs minuts hi han hagut tres pilotes al pal, una de Florenza i dues per part del Calafell. Al minut 7 ha arribat el primer gol del partit, quan en un contracop acompanyat d’un error defensiu, Florenza avançava l’equip mataroní. El Calafell ha intentat reaccionar i ha tingut l’oportunitat d’empatar el partit amb un penal que no ha transformat Dani López. Els calafellencs ho han continuat intentant, però el Mataró estava molt ben plantat a la pista i era qui portava la batuta. El Calafell ha avisat amb un xut al pal de Sergi Romeu i dos minuts després Danilo tornava a disposar d’un penal, però l’ha errat.


Finalment al minut 14 ha arribat el gol de l’empat de mans d’Altarriba, que ha engaltat un xut fortíssim que ha superat Esteve. A partir de l’empat, els àrbitres, potser amb ànims de compensar els penals, han xiulat un total de quatre penals seguits en contra del Calafell. El primer per falta de Dalmau, que ha aturat; el segon per un suposat cop de colze d’Altarriba, que ha tornat a aturar; el tercer, un penal clar, ha estat comés per Expósito, però Dalmau l’ha aturat de nou. Finalment el quart penal, molt dubtós per una suposada falta del porter, ha acabat amb gol de Jordi Trullols. Amb el 1-2 s’ha arribat a la fi de la primera part, on els àrbitres han sortit escridassats.


La segona part ha començat com la primera, amb una certa intensitat i amb ocasions pels dos equips. El Calafell ha disposat d’un penal que Altarriba no l’ha sapigut transformar. En les jugades d’atac dels dos equips, els porters han estat molt encertats i han resolt totes les situacions. Els calafellencs hi anaven, però el Mataró es defensava molt bé i buscaven la contra. Les coses han canviat quan un dels àrbitres ha considerat com a targeta blava un estirada de la camiseta a Jaume Altarriba per part d’Adam Roig, que ha estat exclòs durant dos minuts. La falta directa llançada pel propi Altarriba, l’ha refusat el porter i els àrbitres han considerat que la pilota era alta i per tant, pilota pel Mataró, tot bastant incomprensible.

A partir d’aquí, cal parar especial atenció a Albert Dalmau, que ha salvat en tres ocasions l’equip de l’1-3. Després de les aturades, Danilo posava l’empat amb un contracop a la falta de 3 minuts. I aqui es quan ha arribat la jugada polèmica del partit, desena falta del Calafell, i la falta directa corresponent, fins aquí tot normal. Tots els jugadors estaven col·locats i Benítez ha advertit als jugadors que es trobaven dins l’àrea esperant el llançament de la falta, que qui sortís abans d’hora veuria la blava. El jugador mataroní es disposava a llançar la falta, però l'àrbitre ha aturat el llançament. El col·legiat que havia advertit els jugadors, ha ensenyat una targeta a Raventós per avançar-se. En Jordi ha reclamat dient que avançar-se no és motiu de targeta blava, però l’àrbitre no li ha fet cas i li ha ensenyat una segona blava per protestar. Els dos àrbitres han parlat i tot i les protestes del Calafell, les targetes s’han mantingut i a més a més durant la jugada també n’han ensenyat una a Salvador Rubio per protestar. El senyor Benítez ha ensenyat 3 blaves en poc més d’un minut, una cosa bastant infantil. La jugada ha acabat incomprensiblement amb pilota pel Calafell, ja que quan es dona una situació d'aquestes, lo normal es que la falta directa s'hagi de repetir. Amb les blaves, el Calafell s’ha quedat amb dos jugadors menys. El Mataró ha fet la desena falta, Danilo ha transformat la directa i posava el 3-2. Però just quan faltaven 4 segons, el Calafell jugant amb 2 jugadors de pista i el Mataró amb 4, Adam Puig feia el gol de l’empat i amb el resultat de 3-3 s’ha acabat el partit.

Novament el partit amb dos tristos protagonistes, però res s’hi pot fer, només continuar lluitant i jugant a hoquei. Avui se’ns han escapat dos punt de casa, però hem de mirar endavant i amb el cap ben alt, perque avui no ha estat el millor partit, però hem lluitat i molt. La pròxima setmana juguem a Cerdanyola, en un partit molt complicat.

CP Calafell: Albert Dalmau, Jordi Expósito, Sergi Romeu, Jaume Altarriba(1) i Dani López(2) –cinc inicial- Marc Vergés, Sergi Ferré, Ferran Ortoll, Jordi Raventós i Xavier Andreu.

CH Mataró: Jordi Esteve, Èric Florenza(1), Marçal Giralt, Adam Puig(1) i Oriol Feliu –cinc inicial- Marc Gassó, Jordi Trullols(1), Marc Pou, Aitor Pérez i Èric Serra.

Publicada el 30 d'abril del 2010, al Diari del Baix Penedès

Cerdanyola decideix: Tranquil·litat o patiment

Aquest cap de setmana el CP Calafell es desplaça a Cerdanyola per disputar el partit corresponent a la jornada 25 de lliga. El Calafell hi arribarà amb una setmana de descans, ja que la setmana passada no va jugar. El partit és presenta complicat, ja que l'equip del Vallès ja va posar en problemes el Calafell quan va visitar el Joan Ortoll, el partit va acabar amb un empat a 4.

L'entrenador del Calafell, Salva Rubio, disposarà de tota la plantilla per intentar sumar els tres punts, que fan molta falta, en un pista gens fàcil i que s'haurà de suar per treure'n algun puntet. I és que qualsevol punt serà benvingut, ja que actualment el Calafell es troba a només cinc punts del descens i s'han de guanyar o almenys no perdre els partits que resten, que per cert, no són cosa fàcil. Una victòria calafellenca a Cerdanyola seria un cop moral i sobretot permetria allunyar-se del descens. Una derrota, ens deixaria molt a prop dels llocs de descens i això ens faria patir el que resta de temporada, esperem que el Calafell doni un cop d'efecte i aconsegueixi els tres punts davant el Cerdanyola.

Hem arribat al moment clau de la temporada i no val a badar, toca estar concentrats i sobretot, lluitar fins al final, perque l'any que ve puguem veure el Calafell a la Primera Divisió.


Publicada el 7 de maig del 2010, a El 3 de VUIT





Publicada el 7 de maig del 2010, al Diari del Baix Penedès

El Calafell empata a Cerdanyola

El CP Calafell va empatar a 3 el passat dissabte davant el Cerdanyola, en un partit on hagués pogut passar de tot, tot i així l'empat ens allunya del descens, que el tenim a sis punts.

El partit va començar malament pels calafellencs, ja que van rebre dos gols seguits materialitzats per Montero i Ros, tot i així, la reacció calafellenca no es va fer esperar i pocs minuts després Dani López escurçava les distàncies. A les acaballes de la primera part el Cerdanyola va aconseguir el tercer gol de mans de Ros, però de nou hi va haver reacció i Sergi Romeu amb un xut potent i creuat, va establir el 3-2 amb que s'arribaria a la mitja part. La segona part va començar amb un Cerdanyola endollat, però el Calafell va saber aguantar i empatar. El gol de l'empat va ser obra de Jaume Altarriba. Cal destacar l'actuació d'Albert Dalmau, que va aturar un penal que hauria pogut suposar el 4-3. Dani López, a les acaballes del partit va disposar d'una ocasió que per poc no va decantar la balança del cantó calafellenc.


Publicada el 21 de maig del 2010, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 16 de maig del 2010, a El 9 Diari

A casa contra el líder, el Sant Feliu

Aquest cap de setmana el CP Calafell jugarà contra el que és actualment el millor equip de la lliga, el Sant Feliu, ja que es troba a la primera plaça amb 51 punts. El partit serà el dissabte a les 19.30, serà un partit molt complicat, però que aconseguir un bon resultat seria vital per a l'objectiu actual del Calafell, la permanència.

El Sant Feliu, és el mateix equip que va disputar una extraordinaria Copa Príncep tot i no passar a la final, ja que a les semifinals davant el Sant Antonio va fer un recital d'hoquei. Aquestes últimes jornades s'ha mostrat un equip molt fort i la passada jornada es va situar líder en solitari amb un punt d'avantatge respecte el segon, que és el Voltregà.

El Calafell s'hi juga bastant, ja que com abans s'enllestís el tema de la salvació, tots estaríem més tranquils. Ara bé, confiem que ens salvarem i que tenim equip per fer-ho. L'equip ens ha demostrat del que és capaç durant tota la temporada que portem i per tant, no els hi podem treure la confiança que els hi hem donat. Ara arriben els trams decisius de la lliga i no podem fallar, una victòria seria un bàlsam, un empat o derrota, ens acostaria a la zona perillosa.

Per això, fem una crida a tothom que vingui a veure bon hoquei i a animar el Club Patí Calafell. Dissabte, el poble de Calafell té una tarda molt esportiva, a les 5 al Camp de Futbol Municipal, el primer equip del Calafell es juga l'ascens i a les 19.30 el CP Calafell disputa un partit molt important. Per tant, es pot empalmar, del camp de futbol, al pavelló Joan Ortoll.

Us hi esperem!

Publicada el 21 de maig del 2010, a El 3 de VUIT

Victòria contundent per 6-2 davant el CH Sant Feliu


Font: Enric Casellas

Aquest cap de setmana el CP Calafell ha disputat el partit corresponent a la jornada 26 de la Primera Divisió davant el CH Sant Feliu. El matx ha acabat amb un resultat contundent, 6-2 a favor del Calafel, que ha fet un molt bon partit i amb 41 punts es situa sisè, deixant el descens a 8 punts.

El partit ha començat amb un Calafell dominador de la pilota i ha estat l’equip que ha generat les primeres ocasions de gol. Tot i així, amb el pas dels minuts el Sant Feliu ha reaccionat i ha començat a amenaçar la porteria de Dalmau, ja que Vila ha estat a punt d’inagurar el marcador. Al Calafell li costava sortir amb la pilota controlada i el Sant Feliu ha començat a dominar, ja que en pocs minuts Casabayó ha engaltat dos xuts que Dalmau ha aturat de forma magistral. En aquest moment ha entrat Danilo, potser per revolucionar el partit, i així ha estat, ja que poc després Altarriba i Romeu han estat a punt de marcar. El Sant Feliu no s’ha deixat impressionar i ha respost amb jugades de perill. En un contracop conduït i acabat per Sito ha arribat el primer gol de la tarda al minut 20, era l'1-0.


Ha estat un autèntic golàs, Sito corria per la banda esquerra i ha engaltat un xut potentíssim que ha tocat el travesser i s’ha colat a la porteria de García. Just tres minuts després Marc Vila aconseguia l’empat després d’una jugada una mica enrebassada. Fins al final de la primera part s’han produït un seguit de contracops, però cap d’ells s’ha materialitzat; per tant s’ha arribat a la mitja part amb un resultat d’1-1.


La segona part ha començat com la primera, el Calafell tenia la pilota i tocant tocant, Altarriba ha provocat un penal. L’encarregat de xutar-lo ha estat Danilo, que no ha desaprofitat l’ocasió i ha aconseguit el 2-1. Dos minuts després del segon gol, el Calafell ha fet el tercer quan Sergi Romeu ha rematat una passada de la mort. El Sant Feliu ha intentat reaccionar, però s’han topat amb un excel·lent Dalmau. Al minut 13, hi ha hagut un altre penal favorable al Calafell, que l’ha tornat a transformar Danilo engaltant un xut col·locat a l’escaire. El resultat era de 4-1. Els sant feliuencs han demanat un temps mort per intentar reconduir la situació, i ho han intentat, però avui Albert Dalmau ho aturava tot.

El Calafell ha fet el cinquè amb un contracop culminat per Sergi Romeu que ha enviat la pilota a l’escaire dret de la porteria, un gol molt bonic.Just després s’ha produït una petita picabaralla entre Romeu i Altayó que ha acabat amb una blava per a cadascú. El Sant Feliu ha pogut escurçar les distàncies amb un penal, però Dalmau ha aturat el primer xut i també el rebot. Quan faltava un minut per acabar, els visitants han fet la desena falta i Jordi Raventós ha estat l’encarregat de xutar la falta directa. En primera instància el porter ha aturat, però amb el rebot ha agafat la pilota, l’ha elevat i ha definit amb molta qualitat el que era el 6-1. El Sant Feliu ha disposat d’una directa per acumulació del Calafell i Valls ha marcat el 6-2. A la falta de pocs segons, Jordi Raventós s’ha tret una jugada de la màniga i ha driblat a mig equip i quan es quedava sol davant el porter li han fet falta, que per protestar, Casals ha rebut una targeta blava. Ferran Ortoll que ha estat qui ha tirat la falta, no l’ha pogut encertar i amb això s’ha acabat el partit.

El CP Calafell ha aconseguit una victòria de presitgi guanyant un dels millor equips d’aquesta lliga, el Sant Feliu. Els calafellencs han dominat gairebé tot el partit i s’ha de destacar la feina de tot l’equip pel treball fet i l’esforç donat, però també m’agradaria destacar a Albert Dalmau, ja que avui ha fet un brillantíssima actuació aturant l’impossible.

CP Calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu(2), Jordi Raventós(1), Jaume Altarriba i Jordi Expósito(1) –cinc inicial- Xavier Andreu, Dani López, Marc Vergés, Sergi Ferré, Ferran Ortoll.

CH Sant Feliu: Jordi García, Marc Vila(1), Guillem Casals, Roger Valls(1) i Oriol Llargués –cinc inicial- Pere Turón, Gómez, Marc Fajas, Jordi Casabayó i Ramon Altayó.

Targetes blaves: CP Calafell -> Sergi Romeu CH Sant Feliu -> Casals i Altayó

Publicada el 28 de maig del 2010, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 23 de maig del 2010, al Diari de Tarragona

El CP Calafell, a Sant Vicent del Raspeig


21 de maig de 2010

Aquest cap de setmana el CP Calafell buscarà la permanència matemàtica a la Primera Divisó Espanyola en el partit que disputarà enfornt el Raspeig. A priori aquest partit no hauria de suposar cap maldecap excessiu pels homes de Salva Rubio, ja que si mirem la classificació, és un equip que quasibé ja està descendit. Tot i així, cal anar amb compte amb aquests partits i no refiar-se.

Albert Dalmau, actual porter del CP Calafell tornarà a jugar a la pista que va deixar l'any passat quan va fitxar pel Calafell. Segurament serà un partit especial per ell. Els calafellencs actualment ocupen la sisena posició amb 41 punts empatats amb el Tordera, que recordem, visitarà la pista calafellenca en el partit que tancarà la lliga.

El Calafell, segons comentava Sergi Romeu al programa Va d'esports de Calafell Ràdio, no es conforma amb la permanència i vol intentar assolir el màxim de punts possibles en aquesta recta final. Esperem que així sigui.


Publicada el 28 de maig del 2010, a El 3 de VUIT

Partit sense pressió davant el Centro Asturiano

Aquest dissabte a les 19.30 el CP Calafell disputarà el penúltim partit a casa d'aquesta lliga. Els calafellencs s'enfrontaran al Centro Asturiano Oviedo, un equip que ja ha consumat el seu descens, ja que es troba a 11 punts de la salvació i només en queden 9 per disputar.

El Calafell, per la seva banda, arribarà amb l'obejctiu que es va propsar a principis de temporada complert. No és cap altre que la permànencia, actualment el Calafell ocupa la cinquena posició amb un total de 44 punts i a 10 del descens. Per tant, avui serà un partit sense pressió, ara bé, com vàrem dir en la prèvia del Raspeig, el Calafell a paraules de Sergi Romeu, vol aconseguir el màxim de punts possibles i consolidar la cinquena posició.

El partit d'avui es pot presentar de dues maneres, el Calafell es pot trobar amb un Oviedo que tira la tovallola, o bé amb un Oviedo que encara li queda orgull i que vol acabar al temporada amb el cap ben alt, tot i el descens consumat. Personalment, crec que ens trobarem aquest últim Oviedo i així ho espero; ja que si el Calafell es trobés en la seva situació també ho esperaria.


Publicada el 30 de maig del 2010, al Diari de Tarragona

Publicada el 4 de juny del 2010, a El 3 de VUIT

Pluja de gols al Joan Ortoll

Font: Enric Casellas.

Aquest dissabte s’ha disputat el partit corresponent a la jornada 28 de la Primera Divisió, el qual ha enforntat el CP Calafell i el Centro Asturiano Oviedo. El partit es presentava sense tensió i així ha estat, el resultat final ha estat 11-2 favorable als calafellencs, que es consoliden a la cinquena posició amb 47 punts.

El Calafell, amb novetats a l’alineació, Xavier Andreu per Albert Dalmau i Salva Rubio ha col·locat a Ferran Ortoll en el cinc inicial. Els calafellencs han sortit molt forts, buscant la possessió i el domini del partit, i així ha estat. En una jugada d’atac visitant, Jaume Altarriba ha rebut un fort impacte de pilota a la cara, tot i així després d’estar uns minuts a la banqueta s’ha recuperat i ha tornat a jugar. Al minut 7, Ferran Ortoll ha inagurat el marcador amb un autèntic golàs, tot i així el Centro ha reaccionat i just dos minuts després ha empatat el partit de mans de Eduardo Isla.


Just després del gol, Sergi Romeu ha enviat la pilota al travesser i poc després Marc Vergés materialitzava l’atac constant del Calafell amb un gol a passada de Sergi Ferré. Han anat passant els minuts i el resultat era de 2-1, els calafellencs buscaven el tercer i a punt han estat d’aconseguir-ho. Tot i l’atac local, a la falta de dos minuts Emilio Alvarez ha posat l’empat al marcador. Un resultat de 2-2 amb el que s’ha arribat a la mitja part.


A la segona part el Calafell ha sortit encara més enxufat que en la primera i només començar Dani López i Altarriba han estat a punt de marcar. Poc després al minut 4, Danilo aprofitava un rebot al pal per fer el 3-2. No havien passat ni dos minuts quan Marc Vergés completava un triangulació perfecta de Ferré i Dani López, i feia pujar el 4-2. El partit es posava de cara per als calafellencs i encara més quan Danilo posava el 5-2 al marcador després d’una jugada personal. A partir d’aquest resultat l’Oviedo ha mig tirat la tovallola, veient que seria quasibé impossible remontar.

Al minut 12, Ferran Ortoll aconseguia el 6-2 amb un jugada molt bonica. I la festa ha continuat, ja que en dos minuts el Calafell ha fet tres gols, el primer obra de Sergi Romeu en un contracop, el segon i el tercer, els ha fet Dani López, un en jugada i l’altre en un penal. El resultat era de 9-2. El Centro Asturiano ha disposat d’una falta directa per acumulació, però Coto l’ha fallat. Finalment i per tancar el partit, Sergi Ferré ha completat una magnífica tarda pel Calafell, marcant dos gols, fet que suposava un contundent 11-2, resultat amb que ha acabat el partit.

Avui el Calafell ha demostrat que tot i tenir la permanència assegurada vol continuar lluitant per consolidar una meritòria cinquena posició. El partit ha estat plàcid i cal destacar a Ferran Ortoll, Xavier Andreu i Sergi Ferré, pel gran partit que han fet. I també ha Dani López que ha contribuït en un total de 4 gols, fet que el situa com a màxim golejador de la lliga, 42 gols, empatat amb Marc Vila del Sant Feliu. El Calafell visitarà la propera setmana a un Sitges que s’ha endut els tres punts de la pista del Vendrell i que encara el mantenen amb opcions de mantenir la categoria.

CP Calafell: Xavier Andreu, Ferran Ortoll, Jordi Expósito, Dani López i Jaume Altarriba –cinc inicial- Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Vergés, Sergi Ferré i Jordi Raventós.


CA Oviedo: David Díaz, Alejandor Rodríguez, Eduardo Isla, Juan de la Cruz i Manuel Coto –cinc inicial- Enol González, Daniel Fresno, Emilio Alvarez.




Publicada l'11 de juny del 2010, al Diari del Baix Penedès

Últim partit a fora de casa, a Sitges


Aquest cap de setmana el Calafell es desplaça a Sitges per disputar el que serà el penúltim partit d'aquesta lliga i l'últim a fora de casa. El partit es jugarà a les 18.30, per tant és un bon horari i tenint en compte que és un desplaçament relativament curt, fem una crida a l'afició a que es desplaçi a Sitges per fer que els jugadors se sentin una mica com a casa. En l'article s'hi adjunta un mapa amb la ruta per arribar al Pavelló Pins Vens desde l'estació de tren.

El partit serà segurament un dels més complicats, ja que el Sitges és troba en una necessitat imperiosa de guanyar els dos partits que li resten si vol mantenir la categoria. D'aquesta forma el Calafell es trobarà amb un equip sitgetà molt motivat i capficat en un sol objectiu, aconseguir els tres punts. Ara bé, cal recordar que els calafellencs volen mantenir la cinquena posició i per tant, volen assolir el sis punts que resten, ja que el Tordera, sisè classificat i amb els mateixos punts que el Calafell, 47, també voldrà aquesta posició.

L'entrenador Salva Rubio, segurament donarà entrada d'inici a jugadors que han disposat de poc minuts aquesta temporada, és a dir, succeïrà el mateix que el partit amb el Centro Asturiano, que recordem que va acabar amb un resultat de 11-2.

Com he dit abans, fem una crida per anar a Sitges a animar al Calafell degut a la proximitat del desplaçament, us hi esperem!


Publicada el 6 de juny del 2010, a El 9 Diari


Publicada l'11 de juny del 2010, a El 3 de VUIT



Publicada l'11 de juny del 2010, al Diari del Baix Penedès

Partit amb el Tordera per posar fi a la lliga

Aquest cap de setmana es disputarà l'últim partit d'aquesta Primera Divisió, el matx començarà en una hora diferent de l'habitual, a les 20 h, tots els partits d'aquesta jornada és jugaran a la mateixa hora. Tot i ser el darrer partit, es presentarà ben interessant, ja que hi ha la disputa per la cinquena posició.

El Calafell, després de guanyar per la mínima a Sitges, manté la cinquena posició dos punts per sobre del Tordera, el pròxim rival. Amb un empat el Calafell s'asseguraria la cinquena plaça, però en cas de derrota el Tordera, que té el golaverge a favor, superaria els calafellencs a la classificació. Ara bé, en cas de victòria el Calafell es podria situara la quarta posició si el San Antonio no guanyés el seu partit.

Cal dir que després del partit amb el Sant Feliu, el Calafell ha encadenat un seguit de victòries que li han permés estar on està i oblidar el patiment de la zona pròxima al descens.

Us esperem a tots aquest dissabte a les 20.00 h al Pavelló Joan Ortoll!





Publicada el 18 de juny del 2010, a El 3 de VUIT

Empat i cinquena posició per tancar la lliga


Font: Enric Casellas.

Aquest cap de setmana el Calafell ha disputat l’últim partit de lliga de la Primera Divisió, aconseguint un empat a 2 amb el Tordera. Aquest resultat permet als calafellencs quedar classificats a la cinquena posició.

El partit ha començat amb un Tordera molt fort i pressionant molt amunt, fet que li ha comportat el domini dels primers minuts. Uribe amenaçava la porteria calafellenca amb un xut al pal i posteriorment Albert Dalmau ha aturat un xut de García. El Calafell tenia dificultats per treure la pilota controlada i ha estat bastant imprecís en el moment de fer les passades. L’1-0 es veia a venir i així ha estat,Valverde aprofitava una pilota morta a l’àrea local i marcava el primer gol del partit. El Calafell estava grogui però els torderencs s’han topat amb un encertat Dalmau que ha mantingut els calafellencs en el partit.

Salvador Rubio per trencar aquesta dinàmica, ha demanat temps mort per intentar reconduir la situació, i així ha estat; Altarriba i Sito han creat perill a l’àrea de Camps. Al tram final de la primera part el partit s’ha tornat boig i s’han produït un seguit de contracops. A les acaballes de la primera part, Sergi Romeu ha comès una falta que els àrbitres han considerat targeta blava i per tant, la falta directa corresponent. El Tordera podia acabar la primera part amb un 0-2, però Albert Dalmau ho ha evitat de forma excepcional. Amb el resultat de 0-1 hem arribat a la fi de la primera part.


La segona part ha començat, si fa no fa, com la primera, el Calafell ha sortit endormiscat i el Tordera molt enxufat, tant que només començar, Uribe ha enviat la pilota al travesser. Just un minut després Parra, culminava una jugada de tiralínies i feia pujar el 0-2 al marcador, les coses es complicaven pels calafellencs. El Calafell ho ha intentat amb xuts de Danilo i Sito, però el porter torderenc ho ha aturat tot. Una contra del Calafell ha estat a punt d’acabar amb gol, però el porter l’ha tret sobre la mateixa ratlla de gol. Poc després Dani López ha tingut l’oportunitat de reduir les distàncies amb un penal per peus, però ni en primera instància, ni en el rebot, ha estat capaç de superar el porter del Tordera

Just un minut després el Calafell arribava a la desena falta, però una vegada més Dalmau ha aturat la bola. Després de la falta directa, els calafellencs han reaccionat i han posat setge a la porteria de Camps, primer Sito i després Altarriba ho han intentat però sense èxit. Ara bé, Dani López, que tenia l’espineta clavada per haver fallat el penal, ha aconseguit dos gols consecutius, dos gols espectaculars. El primer colant la bola per sota els cames del porter, i el segon una autèntica obra d’art; rep la pilota dins l’àrea, mitja volta i xut potentíssim a l’esquadra. El Calafell tornava al partit. Els locals han disposat d’una jugada per poder marcar, però Vergés per poc no hi ha arribat. A les acaballes Dalmau encara ha aturat dos xuts dels torderencs. Finalment el resultat no ha variat i el partit ha acabat amb un resultat de 2-2, que deixa els calafellencs en una meritòria cinquena posició.

El partit ha estat bastant gris pel Calafell, però en el moment en que Dani López ha empatat el partit, les tensions han baixat i els calafellencs han pogut jugar amb més precisió. Com ja he comentat, amb l’empat el Calafell es situa a la cinquena posició amb 51 punts.

Gràcies a tots pel suport donat a l’equip durant tota la temporada i ens veiem l’any que ve, de nou a la Primera Divisió!

CP Calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jaume Altarriba, Dani López(2) i Sergi Ferré -cinc inicial- Xavier Andreu, Jordi Expósito, Marc Vergés i Ferran Ortoll..

CP Tordera: Camps, Uribe, Roger Pujol, Adrià Piera i Bernabé García -cinc inicial- Bolcato, Parra(1) i Valverde(1).


Bojan i el club



el jugador del FC. BARCELONA, BOJAN, saluda a tots els amics de la peña els "ESTRELLATS" I desitja a tots els socis i simpatitzants del CLUB PATI CALAFELL unes BONES FESTES.

El Club Patí Calafell i el món de les plaques de cava

Publicada a la Web del Club Patí Calafell


Amb motiu de l’ascens a la Primera Divisió Nacional Espanyola, el Club Patí Calafell posarà els seus escuts a unes plaques de cava.

Un serà el primer escut del Club com a Centre Parroquial de Calafell (any 1952)
i l’altre l’actual (ambdues plaques, homologades).

Aquestes plaques tancaran les ampolles del cava "Castell de Calafell" de la Cooperativa Agrícola de la localitat i en la modalitat de brut nature, en edició limitada. Es posaran a la venda a partir del proper dia 6 de desembre, aprofitant la festa de la Rostada. Es farà una presentació prèvia.

Els afeccionats al col·leccionisme de plaques de cava tindran l’oportunitat de poder-ne adquirir dues de noves.

No cal dir que aquestes festes de Nadal i Any Nou poden ser un bon moment per brindar amb la família i amics, amb bon cava, pels èxits del nostre club.

PROCÉS ELECTORAL A LA PRESIDÈNCIA DEL CLUB PATÍ CALAFELL


ACLARIMENT I RECTIFICACIÓ

Havent arribat el dia 11 de juny i una vegada acabat el plaç de presentació de candidatures a la presidència del Club Patí Calafell per els propers 6 anys., tan sols hi ha hagut una sola candidatura encapçalada per el soci núm. 51 el senyor Josep Maria Guinovart Martínez.

Arribat aquest punt s’ha de procedir a ratificar i aprovar l’esmentada candidatura amb una “Assemblea Extraordinària” i que es farà el mateix dia 30 de juny abans de la “Assemblea Ordinària”. A les 19:45 hores, en primera convocatòria i a les 20:00 hores en segona convocatòria.

A continuació a les 20:30 hores en primera convocatòria i a les 21:00 hores en segona convocatòria es farà “l’Assemblea Ordinària” de la Temporada 09/10 amb el següent ordre del dia

1-Aprovació de l’acta anterior
2-Memoria esportiva secció de patinatge i secció d’hoquei
3-Estat de contes Temporada 09/10 secció patinatge i secció d’hoquei
4-Precs i preguntes.

Demanen disculpes, dons per la confusió que hagi pogut ocasionar l’anterior nota informativa que al respecte del període electoral es va publicar aquí a la nostra pàgina web. Donat que estava incompleta.

El fet de no haver explicat el procediment a seguir en el cas de que existís una sola candidatura presentada, es un fet tan sols imputable a un greu error involuntari i no pas a qualsevol fet intencionat del que es pogués derivar altres situacions fora de la legalitat.

Una vegada fet l’aclariment demanen de nou disculpes.
Moltes gràcies.

Sopar Fi de Temporada 09 /10 a Masia's Can Nicolau

El proper divendres 18 de juny, a partir de les 22 hores es celebrarà al Restaurant "Masia's de Can Nicolau" el Sopar de Final de Temporada 09/10 per despedir a tots els jugadors seniors del Club.

L'equip junior, el de 2a Catalana i el primer equip de 1a Espanyola despediran la temporada juntament amb sponsors del club aixi com amb la presencia de socis i aficionats que hi vulguin asistir. 


El preu del ticket es de 30€ per persona.


Marcel Miró i Màrius Jofré, ajudant en la venta d'entrades i la rifa, en un partit del primer equip

En aquella temporada, un dels "Pioners", Ramon Gibert, ens deixava per a sempre més. El "Serenet" deixava un buit important en el cor de l'afició verd-i-blanca.

Final de temporada

Final del Procés Electoral, Inici Nou Mandat
Agraïment a Ramón Ferré.

Tancament oficial de la Temporada 09/10

El passat dimecres 30 de juny , tal i com vàrem anunciar, es va procedir a ratificar l’única candidatura presentada per la presidència a l Club Pati Calafell per els propers 6 anys.

Aquesta candidatura era l’encapçalada per el senyor Josep Maria Guinovart Martinez . La ratificació es va fer amb Assemblea Extraordinària i en la segona convocatoria.

Una vegada aprovat aquest punt es va procedir a realitzar en Assemblea Ordinària l’aprovació dels diferents punts de l’ordre del dia i tancar així el mandat de l’anterior junta directiva així com la Temporada 09/10.

Dit això, properament es comunicarà als socis el dia que es farà la presentació de la nova Junta Directiva del Club Pati Calafell per els pròxims 6 anys.

Fins a les hores, que passeu tots un bon estiu !!

Agraïment

Com a fet destacat a banda d’això i donat que la pròxima Junta Directiva estarà formada majoritàriament per membres de l’anterior Junta, dir que el senyor Ramon Ferré Menéndez ha decidit voluntàriament no seguir al costat nostre.

Donada la seva experiència i saviesa en aquest mon de l’hoquei, amb tot el que per aquest Club ha fet; delegat, entrenador, coordinador i responsable tècnic, secretari, president, etc.. li volem agrair, des d’aquí, públicament, tota la feina ben feta que al llarg d’aquests anys ha dut a terme per el be del nostre Club Patí Calafell.

Dir-li que donada l’amistat que molts de nosaltres tenim amb ell, ja sap on som, per el que calgui, si en qualsevol moment vol tornar, ja sap que el Club es casa seva i que si puntualment el necessitem també li anirem a demanar ajut i consell.

Per sobre de nosaltres sempre estarà el Club , però entre nosaltres l’amistat es el primer.

Moltes gràcies, Ramon.

Junta Directiva Club Patí Calafell.
Temporada 2009/10


Torneig Joan Petit

L'equip de hoquei de l'escola "A" del Club Pati Calafell ha particital en el 10è torneig festiu de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

El torneig arribada aquest any a la desena edició i va aplegar aquest cap de setmana a Olot a 31 equips de les escoles d'hoquei de tot Calalunya, un equip d'Alcoi i molta, molta gent gent.


Durant el dia, l'ambient ser festiu. Hi va haver inflables, jocs, i moltes activitats per la mainada, un dinar multitudinari (per col·laborar amb la lluita contra la malaltia), cercavila amb colles de la festa major de les penyes. A la tarda hi va haver partits no competitius.

L'acte es va cloure amb una exhibició de les campiones del món de patinatge artístic, el lliurament de records –les culleres de fusta que regala cada any l'empresa Serra Quintana de Tortellà– i el ball del gegant nou Joan Petit.

El torneig va ser organitzat pel Club Patí Hoquei Olot. Moltes entitats van col·laborar organitzant actes amb l'objectiu de solidaritzar-se o de contribuir a recaptar fons per a la fundació que els destina a donar suport a les famílies dels nens malalts de càncer i a la investigació.

Tot l'equip va aprofitar per pasar un cap de setmana a La Garrotxa, compartint una casa de colònies al poble de Les Freses. Vàrem visitar el volcà de Santa Margarida, el bosc de La Fageda (fent una passejada en carro i visitant la cooperativa de iogurts La Fageda)...

Equips participants: ALCODIAM-ALCOI, BLANES, BELL-LLOC C.P., SETMENAT, CADI, CALDES C.P., CENTELLES, C.P. CALAFELL, CASTELLAR, GEIEG, HORTA U.E., JONQUERENC C.P., JUNEDA, LLORET DE MAR, MAÇANET SHUM, MALGRAT DE MAR, FIGUERES, MATARO CH, MOLLERUSSA C.P., NOIA FREIXENET C.E., OLOT CPH, REUS DEPORTIU, REUS PLOMS, RIPOLL, RIUDOMS, SANT JOSEP HP, SANT RAMON C.P., SANT CUGAT, VENDRELL CE, VIC CLUB PATÍ, VILANOVA C.P., VILAFRANCA.


Pre-Benjamí"A", Benjamí i Aleví juguen els darrers partit de la temporada


Dissabte 3 de juliol, jugarem els darrers partits de la temporada a les categories de Pre-Benjamí "A", Benjamí i Aleví.

Pre-Benjamí "A"jugara a les 11:00 a la pista del institut, a les 12:00 a la mateixa pista jugara el Benjamí, i a les 17:30 al poliesportiu Joan Ortoll, jugara el Aleví.

Jornades de Tecnificació estiu 2010

ESCOLA DE PATINATGE I TECNIFICACIÓ C.P. CALAFELL 2010 


DATES: Del 5 al 9 de juliol i del 12 al 16 de juliol.
HORARIS: Dilluns a Divendres.

Escola i Pre-benjamí iniciaciò 17:00 a 19:00
Prebenjamí, Benjamí i Aleví 19:00 a 21:00

PREUS:

1 Setmana 50€ (Germa 40€)
2 Setmanes 90€ (Germa 80€)
abonament a l'inscripciò

Hi haurà jocs, berenar i altres activitats, abans i després de la tecnificació
depenent de l'edat del jugador

ENTRENADORS I MONITORS


Salvador Rubio "Salva"
Entrenador del Vallès Calafell C.P.
(1ª divisió Espanyola) 

Marc Verges
Jugador del Vallès Calafell C.P.
(1ª divisió Espanyola)

Dani Lopez "Danilo"
Jugador del VallèsCalafellC.P.
(1ª divisió Espanyola) 

Jordi Esposito "Sito"
Jugador del VallèsCalafellC.P.
(1ª divisió Espanyola) 

Albert Dalmau
Porter del VallèsCalafellC.P.
(1ª divisió Espanyola)

Oscar Aguilar
Jugador del VallèsCalafellC.P.
(1ª divisió Espanyola)
Monitor Base (Pre-benjamí)

Israel Seoane "Isra"
Jugador del VallèsCalafellC.P.
(1ª divisió Espanyola)
Monitor Base (Pre-benjamí)

Lluis Guinovart
Ex-Porter C.P.Calafell
Monitor base C.P.Calafell

***Els horaris podran variar depenent del nombre
de jugadors inscrits

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada