dimarts, 11 de febrer del 2020

Després de 30 anys, ascens a la màxima categoria

El primer equip del C.P. Calafell, celebrant l'ascens assolit a Lleida

Des de l'ascens a la llavors Divisió d'Honor, la temporada 1980/81, el club no havia viscut una altra fita similar. Trenta anys de travessera en el desert i molts alts i baixos que culminaven amb un nou ascens a la màxima categoria, l'OK Lliga actual.

Publicada a El 3 de VUIT


Carles Trilla, nou fitxatge del CP Calafell


Publicada el 2 d'agost del 2010, a la Web del C.P. Calafell.


Carles Trilla procedent del Lleida Llista Blava és el nou reforç de la temporada pel CP Calafell. A Calafell, Trilla coincidirà amb un altre exjugador del Lleida Llista, Dani López. Carles Trilla va arribar a l'equip del Segrià com a júnior procedent del Mollerussa, al Lleida s'hi ha estat gairebé deu anys i lluïa el dorsal número 2 i el barçalet de capità. Als 28 anys ha decidit canviar d'aires i recaure en la plantilla 2010/2011 del Club Patí Calafell.

Jugadors del Primer Equip



Nom: Albert Dalmau Palet
Data de naixement:16/08/1981
Posició: Porter
Dorsal: 1




Nom: Sergi Romeu Costa

Data de naixement:02/04/1982

Posició: Defensa

Dorsal: 2



Nom: Jaume Altarriba Jiménez

Data de naixement:27/03/1982

Posició: Davanter

Dorsal: 3



Nom: Jordi Expósito Rovira

Data de naixement:18/02/1977 

Posició: Defensa

Dorsal: 4



Nom: Marc Vergés Granados

Data de naixement:30/06/1983

Posició: Davanter

Dorsal: 5



Nom: Carles Trilla Ruiz

Data de naixement: 

Posició: Defensa

Dorsal: 6



Nom: Ferran Ortoll Rius

Data de naixement:24/09/1988

Posició: Davanter

Dorsal: 7




Nom: Daniel López Rábalo

Data de naixement:22/02/1985

Posició: Davanter

Dorsal: 8



Nom: Òscar Aguilar Sánchez

Data de naixement:23/12/1989

Posició: Davanter

Dorsal: 9



Nom: Xavier Andreu Montoya

Data de naixement:15/02/1988

Posició: Porter

Dorsal: 10



Nom: Israel Seoane Algarrada

Data de naixement:09/08/1989

Posició: Defensa

Dorsal: 11




Nom: Andreu Ortoll Rius

Data de naixement:26/08/1992

Posició: Porter

Dorsal: -

Publicada el 30 de setembre del 2010, a El 3 de VUIT

El Club Patí Calafell va presentar, per a la temporada 2010/11, un total de dotze equips. Nou equips de la base, el Júnior i dos Sèniors configuraven el planter del club, on se seguia apostant pels més menuts.







Publicada el setembre del 2010, a El Diari del Baix Penedès

Sense cap dubte, l'objectiu d'aquella temporada era aconseguir el preuat ascens a l'OK Lliga, un repte per al qual el club s'havia preparat durant els darrers anys.

Pretemporada del 1er equip del CP Calafell


Publicat el 13 d'agost, a la Web del Club Patí Calafell.

En aquest article podreu veure els diferents partits que disputarà el primer equip durant la pretemporada.

El CP Calafell 2010/2011 iniciarà els primers entrenaments de la pretemporada el dia 23 d’agost.

Posteriorment a partir del dia 3 de setembre comença l’stage de pretemporada a l’Espluga de Francolí on s’hi estaran un total de tres dies, fins el dia 5.

Un cop acabada l’estada al poble tarragoní s’inicien un seguit de partits de pretemporada que culminaran amb la presentació del primer equip i de totes les categories inferiors del club.

El dia 8 de setembre el Calafell es desplaça a Reus per disputar el primer partit amistós de la pretemporada davant el Reus Ploms. El partit serà a les 21.30 h. La passada temporada al Reus Ploms, hi militava qui va ser el porter del Calafell l'any de l'ascens a Primera Divisió, Francesc Rodríguez; tot i que jugava al Reus s’havia deixat caure alguna vegada pel pavelló els dies de partit.

El dia 10 de setembre l’equip calafellenc es desplaçarà fins a terres gironines per jugar contra el GEIEG, equip d’OK Lliga. El partit es disputarà a les 20.30 h.

Finalment el dia 15 de setembre arriba el primer partit de la pretemporada a casa que serà de nou contra el Reus Ploms a les 19.30.

El dia 18 de setembre arriba un dels partits que pot ser un indicador de com està l’equip de cara a l’inici de la nova temporada, ja que el Calafell s’enfrontarà a un dels clàssics de la Primera Divisió, l’Alcobendas. L’any passat quan ens va visitar en un partit de lliga, va costar molt tirar el partit endavant

Finalment el dia 25 de setembre arriba l’últim partit de la pretemporada i el que servirà com a presentació del Club Patí Calafell de cara a la temporada 2010/2011. El partit serà contra el GEIEG de Girona, que com ja hem comentat abans és un equip OK Lliga. Abans del partit també es durà a terme la presentació del primer equip.

Amb el partit de presentació es donarà per acabada la pretemporada i l'equip ja es centrarà de cara al primer partit de lliga contra el Sant Feliu.



Publicada el 23 de setembre del 2010, a El 3 de VUIT


C.E.NOIA Freixenet 4- Vallès CALAFELL C.P. 4

Publicada el 15 de setembre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.

Ahir dimarts es va jugar un partit amistós amb l'equip de l'OK Lliga Noia Freixenet amb un resultat de 4 a 4 . El Vallès Calafell va jugar força bé, i fins i tot va arribar a guanyar 2 a 3. Tot i que el resultat és el de menys, sempre és agradable demostrar que es pot jugar amb qualsevol equip, sigui de la categoria que sigui.

Avui dimecres, a les 22 h, es jugarà al pavelló Joan Ortoll de Calafell un partit amb l’equip de Lleida, C.E. LLEIDA Llista Blava, que l’any passat va jugar a l’OK Lliga i aquest any jugarà a Primera Nacional Espanyola.

Publicada el 30 de setembre de 2010, a El 3 de VUIT

La presentació davant el GEiEG va acabar en derrota, per 2 a 6. Marc Vergés i Òscar Aguilar van fer els gols locals, en un partit on van jugar tots els membres de la plantilla del primer equip.

Publicada el juliol de 2010, a El 3 de VUIT

En aquella temporada, hi van haver canvis estructurals i de nombre d'equips en les diferents categories de l'hoquei estatal. Això va provocar que la Primera Nacional Espanyola que passava de divuit a setze equips.



Calendari de mà de la temporada 2010/11 de la Primera Nacional Espanyola, editat pel Club Patí Calafell

Primera Nacional, nota de la Federación Española

Publicada el 27 de juliol del 2010, a la Web del C.P. Calafell.


El formato sigue invariable aunque se retorna a las tres plazas de ascenso y tres de descenso; por lo que se espera una nueva edición de una de las ligas más disputadas que se pueden encontrar a nivel nacional. Las únicas novedades significativas respecto de la temporada pasada serán los cuatro clubes que descendieron de la OK Liga la temporada pasada y los tres que ascendieron desde las territoriales. Entre estos últimos destaca el club extremeño del Burguillos y el coruñés Borbolla, ya que será la primera experiencia para ambas entidades en categoría nacional. Igual que en la OK Liga femenina, queda una plaza vacante por adjudicar. La competición empezará el 2 de octubre y terminará el 4 de junio.




La Federació Espanyola de Patinatge va estipular que, per a aquella temporada, ascendien directament a l'OK Lliga els tres primers classificats i perdien la categoria els tres darrers classificats.


El Calafell va fer una excel·lent temporada i va acabar en la tercera posició, assolint l'ascens directe a l'OK Lliga, després de trenta anys de l'últim ascens. L'acompanyaven el SHUM Maçanet, campió de la Primera Nacional Espanyola i el sorprenent C.P. Monjos, amb un equip d'exjugadors d'OK Lliga, amb molta experiència.


El màxim golejador de l'equip va ser Dani López, amb quaranta-un gols. El va seguir Marc Vergés, amb vint-i-sis. Sense cap dubte, aquella va ser la millor temporada del "Principito" López al club.



Publicada el 30 de setembre del 2010, a El 3 de VUIT

Publicada el 3 d'octubre del 2010, al Diari de Tarragona

Publicada el 7 d'octubre del 2010, a El 3 de VUIT

De nou, victòria contundent davant el Sant Feliu


Font: Enric Casellas.
Publicada el 3 d'octubre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana el CP Vallès Calafell ha disputat el primer partit de lliga i ha aconseguit els primers tres punts de la temporada. L’equip ha guanyat per un contundent 5-2 davant el CH Sant Feliu.



CP CALAFELL  5 - 2  CH SANT FELIU


El partit ha començat amb un Calafell amb les idees molt clares, intenant dominar el partit i amenaçant amb dos xuts consecutius de Sito i Trilla. El Sant Feliu tot i aquest inici, no s’ha encongit hi ha respost amb dos xut que ha resolt molt segur Albert Dalmau.


El Calafell tocava i tocava, la pilota ha arribat a Altarriba i sorprenent a tothom mitja volta i pilota a l’escaire, era el primer del Calafell i un gran gol. Ara bé, el Sant Feliu ha respost de manera immediata amb un xut fort de Roger Valls que ha acabat entrant a la porteria local. Rubio ha donat entrada a Dani López i en escassos tres minuts el Calafell ja tenia de nou avantatge en el marcador. Trilla recuperava un pilota i iniciava un contracop, que ha acabat amb passada final per Danilo, que amb molta sang freda ha resolt davant el porter, era el 2-1. Poc després el Sant Feliu ha disposat d’un penal per peus, però Dalmau ha refusat tant el xut inicial com el rebot.

Al minut 18, nou contracop del Calafell, en aquest cas conduït per Vergés, que acaba amb rematada de Danilo i el 3-1 al marcador. Amb aquest resultat s’ha arribat a la fi de la primera part.

La segona part ha començat d’una manera ben estranya, Vergés ha comès un penal clar i Altayó era l’encarregat de llançar-lo, ho ha fet i Dalmau ha aturat, però s’havia de repetir. De nou Altayó ha xutat i Dalmau ha tornat a parar, però s’ha hagut de tornar a repetir. Finalment, de nou el porter calafellenc ha aturat el tercer xut i es mantenia el resultat de 3-1.

Però poc temps ha durat aquest marcador, ja que Danilo ha transformat un penal per peus i ha fet pujar el 4-1 a l’electrònic. Just dos minuts després, al minut 5, ha arribat la gran jugada del Calafell. Vergés recupera una pilota i s’emporta els jugadors cap a una banda, fa una passada enrera per Danilo, que sol davant el porter amaga el xut, la cedeix a Vergés i aquest culmina una gran jugada que suposava el 5-1. El Calafell estava disfrutant. Han anat passant els minuts i els calafellencs s’han relaxat una mica i el Sant Feliu ha disposat de diverses oportunitats, però totes s’han topat amb Dalmau. Finalment a les acaballes del partit Llargués ha maquillat el resultat mitjançant un penal per peus.

El partit ha acabat 5-2 i amb un Vallès Calafell que ha dominat gran part del partit i que en cap moment s’ha vist entre les cordes. En aquest partit s’ha demostrat que els calafellencs tenen presa la mesura al Sant Feliu i que saben fer un bon hoquei. I també cal agraïr a la Penya els Estrellats i a tota l'afició pel suport donat a l'equip.

CP Calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jaume Altarriba (1), Jordi Expósito i Carles Trilla –cinc inicial- Xavier Andreu Montoya, Dani López (3), Marc Vergés (1), Ferran Ortoll i Israel Seoane.

CH Sant Feliu: Jordi Garcia, Oriol Llargués (1), Guillem Casals, Marc Vila i Juan Fariza –cinc inicial- Pere Turón, Roger Valls (1), Ramon Altayó, Jordi Casabayó i Marc Fajas.








Publicada el 14 d'octubre del 2010, al Diari del Baix Penedès



Publicada el 14 d'octubre del 2010, a El 3 de VUIT

Foto: Albert Dalmau (Oviedo)


Derrota per la mínima a Grado

Font: Web CP Areces


CP ARECES   3 - 2   CP CALAFELL

Aquest cap de setmana el Calafell ha perdut el primer partit en el primer partit a fora de casa, ha estat davant l'Areces i amb un resultat de 3-2. Els calafellencs van començar molt forts els primers minuts, ja que Sergi Romeu inagurava el marcador al minut 6, però José Abella no va tardar en igualar el marcador gràcies a una passada de Togores. Amb l' 1-1 es va arribar a la fi de la primera part.

La segona part va començar amb un Areces molt endollat, ja que en un intèrval de quatre minuts l'Areces es va posar a dos gols de diferència del Calafell. Primer al minut 8 Pedro González, un jugador del filial, va posar el 2-1 i posteriorment al minut 12 Togores posava el 3-1. En aquest moment la mentalitat dels calafellencs va canviar radicalment i van posar setge a la porteria de l'internacional Ian Morrison, però es van topar amb una ordenada defensa asturiana que va fer impossible la remontada. Tot i així, a la falta d'un minut Marc Vergés va posar emoció a l'encontre fent el 3-2.

El Calafell amb una victòria i una derrota se situa a la sisena posició amb tres punts i ja espera la visita del Burgos al Pavelló Joan Ortoll, per tal d'esvaïr qualsevol dubte.

CP Areces: Ian Morrison, Samuel Vallina, Pablo Togores, Pedro González i José Abella -cinc inicial- Javier Quintanal i Ignacio Fernández.

CP Calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jordi Expósito, Marc Vergés i Ferran Ortoll -cinc inicial- Jaume Altarriba, Carles Trilla, Dani López i Israel Seoane

Publicada el 14 d'octubre del 2010, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 21 d'octubre del 2010, a El 3 de VUIT

Victòria plàcida davant el Burgos


Font: Maite Armajach.
Publicada el 18 d'octubre del 2010.

Aquest dissabte el CP Calafell ha jugat el partit corresponent a la tercera jornada de la Primera Divisió i ho ha fet a casa davant el CP Burgos. El partit ha estat fàcil pels calafellencs que s’han imposat per un clar 4-0, sumant així sis punts i situant-se a la tercera posició.


CP CALAFELL  CP BURGOS 

El partit ha començat ja de cara pel Calafell, ja que al minut tres Dani López inagurava el marcador amb un xut llunyà. Els jugadors del Burgos s’han vist superats en els primers minuts i només han amenaçat la proteria d’Albert Dalmau amb xuts llunyans. El Calafell dominava, però no s’imposava i no ha estat fins al minut 13, quan Carles Trilla feia el 2-0 amb un xut, de nou, des de fora de l’àrea. A les acaballes de la primera part el Burgos ha disposat de l’última oprtunitat, però Dalmau ha aturat i amb aquesta jugada s’ha arribat al descans. La primera part ha estat bastant plàcida pels calafellencs que no han patit massa al darrere i que han aconseguit donar tranquilitat amb el segon gol.

El Calafell de la segona part ha estat semblant al de la primera, ja que ha sortit lluitador i al minut 7 Dani López ha disposat d’una falta directa per targeta blava, però el porter de l’equip visitant ha estat molt encertat i li ha aturat. Si al minut 7 no ha arribat el tercer, al cap de dos minuts si que ho ha fet, ja que Carles Trilla aconseguia el 3-0 pel Calafell i el segon gol del seu compte particular. Finalment al minut 12 Marc Vergés sentenciava el partit, posant el 4-0 al marcador. El Burgos no va inquietar massa la porteria de Dalmau i amb aquest resultat es va arribar a la fi del partit. Cal destacar que a la falta de dos minuts per a l’acabament del partit, Dani López va haver de ser substituït i en el seu lloc va entrar Óscar Aguilar, que va disposar dels primers minuts aquesta temporada.

El Calafell va saber aprofitar les seves oportunitats i davant l’ineficàcia ofensiva del Burgos, els calafellencs han aconseguit una victòria plàcida que, com ja hem comentat, el situa a la tercera posició. El pròxim partit és un desplaçament complicat, a Madrid, davant l’Alcobendas.

CP Calafell: Albert Dalmau, Jordi Expósito, Dani López (1), Carles Trilla (2), Jaume Altarriba –cinc inicial– Marc Vergés (1), Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Israel Seoane, Óscar Aguilar i Xavier Andreu.

CP Burgos: Juárez, Espinosa, San Román, Cuevas, Arroyo –cinc inicial– Barrio, Labrador, Cosido, Barbero, Manero i Pérez.










Publicada el 28 d'octubre del 2010, al Diari del Baix Penedès

En busca de la primera victòria a domicili, a Madrid

Publicada el 23 d'octubre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.


CP ALCOBENDAS  -  CP CALAFELL

Aquest cap de setmana el CP Vallès Calafell es desplaça a Madrid per disputar la quarta jornada d'aquesta Primera Divisió. El partit és davant l'Alcobendas, un equip que ha començat bastant irregular, ja que en els tres primers partits ha obtingut un resultat de cada, victòria, empat i derrota.

El CP Calafell que de moment es mostra intractable a casa, ha d'intentar aconseguir la primera victòria a domicili, perque el consolidi als llocs capdavanters de la classificació. Recordem, que ara els calafellencs ocupen la tercera posició, per tant, plaça d'ascens, amb sis punts. Aconseguir els tres punts a fora no és fàcil, a més, el Calafell ja va demostrar l'any passat que li costa guanyar a fora, ja que no va ser fins la jornada 11 que ho va fer. Tot i així, hem de demostrar confiança en aquest equip i de ben segur que la victòria no tardarà en arribar.

El rival del Calafell, l'Alcobendas, no és un rival fàcil, cap ho és, i tot i que només hagi sumat quatre punts, la plantilla de que disposa continua tenint un alt nivell. Per aquesta temporada no han realitzat cap incorporació i tampoc hi ha hagut cap baixa en l'equip madrileny.

El partit es disputa a les 19.00 hores i serà arbitrat per Serraclara i Dapena.





Publicada el 28 d'octubre del 2010, a El 3 de VUIT

El Vallès Calafell C.P. va caure derrotat, a la pista de l'Alcobendas, per 4 a 1. El gol de l'honor el va marcar "Sito" Expósito, en el darrer minut del partit. Els madrilenys es van mostrar superiors, amb tres gols de Cortijo.


Publicada el 28 d'octubre del 2010, al Diari del Baix Penedès








Publicada el 4 de novembre del 2010, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 31 d'octubre del 2010, al Diari de Tarragona









Publicada el 4 de novembre del 2010, a El 3 de VUIT

3 de 3 a casa i tercera posició

Font: Enric Casellas.

Publicada el 31 d'octubre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana s’ha disputat el partit corresponent a la jornada cinc de la Primera Divisió. El partit ha enfrontat el CP Vallès Calafell i el CP Vilafranca i ha acabat amb un resultat de 9-2. El Calafell amb aquesta victòria se situa a la tercera posició amb nou punts.



CP CALAFELL  9 - 2  CP VILAFRANCA 

El partit ha començat tal com ja ens té acostumats el Calafell quan juga a casa, molt endollat i buscant el primer gol. Aquest, no ha tardat en arribar i al minut 2, Sergi Romeu amb un xut llunyà ha aconseguit el primer pels calafellencs.



Els del Baix Penedès dominaven el partit i aquest domini s’ha materialitzat amb el segon gol, en aquesta ocasió amb fortuna, ja que ha estat Oriol Palau qui en una jugada confosa, ha introduït la pilota dins la porteria fent així, de forma involuntària el 2-0 pel Calafell. Amb els dos gols de diferència els calafellencs han baixat el ritme del partit i això s’ha notat, ja que el Vilafranca ha apretat i ha començat a xutar a la porteria de Dalmau. La reacció dels de l’Alt Penedès no s’ha fet eseprar i al minut nou, després d’una bona triangulació, de Ramon reduïa distàncies i a les acaballes de la primera part Pablo Aguarón feia l’empat amb una gran jugada tècnica. 

La segona part ha començat amb un Calafell amb ganes, i al minut 5 Altarriba avançava els calafellencs després d’un refús del porter. De Ramon ha amenaçat amb un xut la porteria calafellenca, però Albert Dalmau ha estat, una vegada més, impecable. Al minut 9 Danilo aconseguia un gol, d’una forma ben estranya, ja que el que s’ha convertit en xut, era una passada per un company. Amb el 4-2 el Vilafranca ha tingut l’oportunitat de reduir el marcador amb una falta directa per acumulació, però Dalmau ha aturat el primer xut i també el rebot.

Just un minut després, Sergi Romeu feia el 5-2 després d’un contracop ben conduït. Els calafellencs dominaven a plaer. Els àrbitres han xiulat penal en una caiguda de Dani López, però aquest, no ha estat capaç de transformar-lo. A partir d’aquest moment el partit s’ha convertit en una anada i tornada, que en comptes de prejudicar el Calafell, ha estat just al contrari, ja que els calafellencs han aprofitat les contres i els vilafranquins s’han topat, sempre, amb Dalmau. Dani López en dos minuts marcava dos gols i feia pujar el 7-2 al marcador; el primer ha estat una rematada a l’aire a passada de Romeu i el segon quasi sense angle ha colat la pilota entre el porter i el pal.

Poc després Roger Riba, ha vist una blava, fet que deixava l’equip visitant amb un jugador menys i això ha facilitat les coses pel Calafell, que un minut després aconseguia el 8-2 de mans de Marc Vergés. Finalment per tancar el partit, Expósito amb un xut creuat ha posat el definitu 9-2. A les acaballes del partit, el Vilafranca ha disposat d’una falta directa per maquillar el marcador, però Dalmau l’ha aturada excepcionalment. Amb el partit més que sentenciat, Salva Rubio ha donat entrada a Seoane, Ortoll i Albert Dalmau ha estat substituït per Montoya, on el primer s’ha endut l’ovació del públic.

El partit ha estat excel·lent pel Calafell, tot i que en el moment de l’empat s’ha vist tancat per un Vilafranca molt agressiu, ara bé, els calafellencs a la segona part i amb el marcador a favor han fet un molt bon espectacle, que ha fet disfrutar la gent del pavelló. Com sempre agraïr a tothom per la seva assistència i el seu suport i també per la Penya els Estrellats, que han animat durant tot el partit.

CP Calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu(2), Jaume Altarriba(1), Jordi Expósito(1) i Marc Vergés(1) –cinc inicial- Xavier Andreu, Dani López(3), Carles Trilla, Ferran Ortoll i Israel Seoane

CP Vilafranca: Pere Anton, Borja de Ramon(1), Gerard Vergés, Roger Riba i Oriol Palau(1, pp) –cinc inicial- Cesar Campor, Brandon Carrara, Marc Sabater i Pablo Aguarón(1)

Publicada el 4 de novembre del 2010, al Diari del Baix Penedès




Publicada l'11 de novembre del 2010, a El 3 de VUIT








Publicada l'11 de novembre del 2010, al Diari del Baix Penedès

Publicada l'11 de novembre del 2010, a El 9 Diari

Afició + equip = 3 punts i 2a posició

Font: Maite Armajach

Aquest cap de setmana el CP Vallès Calafell ha disputat el partit corresponent a la jornada sis de la Primera Divisió davant el Mataró. El matx ha acabat amb victòria calafellenca per 3-6 i ja és pot dir que han aprovat, amb escreix, l’assignatura pendent d’emportar-se els tres punts en un partit a domicili.


CH MATARÓ  6  CP CALAFELL

Els calafellencs han començat forts el partit, com solen fer al pavelló Joan Ortoll, i n’han tingut prou amb tres minuts per avançar-se en el marcador. El gol ha estat obra de Dani López. A continuació, cap dels dos equip ha estat capaç de transformar les diverses oprtunitats de les quals han disposat. A la falta de vuit minuts per a l’acabament de la primera part, el CH Mataró posava l’igualada al marcador. Amb l’1-1 s'ha arribat a la fi de la primera part, i el millor estava per veure. Al començament de la segona part els homes de Salvador Rubio van saber imposar el seu joc i Carles Trilla donava avantatge als calafellencs al minut 4 de la represa.

A mesura que anaven passant els minuts el Calafell anava perdent el control sobre el partit i els mataronins no ho van desaprofitar, ja que en escassos dos minuts van aconseguir capgirar el marcador i posar el 3-2. El partit es complicava pel Calafell, però sempre animat per la grada on estaven situats la Penya els Estrellats, els calafellencs van aconseguir donar la volta al marcador. Primer, Jordi Expósito, al minunt 16, empatava el partit a 3. Poc després, de la mà de Jaume Altarriba van arribar els gols que donaven avantatge als calafellencs, ja que marcant dos gols de forma consecutiva, establia el 3-5 al marcador. A les acaballes del partit i amb un Calafell molt motivat, Dani López sentenciava el partit posant el 3-6 definitiu.

El Calafell aconseguieix així els primers tres punts lluny de casa i se situa com a segon classificat amb dotze punts. Des d’aquí volem agraïr a la setantena d’aficionats i a la Penya els Estrellats per haver acompanyat, animat i ajudat a l’equip durant tot el partit.

Una gran afició per a un club!

Publicada l'11 de novembre del 2010, al Diari del Baix Penedès


Publicada el 14 de novembre del 2010, al Diari de Tarragona



Publicada el 18 de novembre del 2010, a El 3 de VUIT

Victòria ajustada davant el Cerceda i liderat


Font: Enric Casellas
Publicada el 13 de novembre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.


Aquest cap de setmana el CP Vallès Calafell ha aconseguit la tercera victòria consecutiva i ja suma un total de 15 punts i se situa com a colider a la classificació. El partit davant el CP Cerceda ha estat molt disputat i ha acabat amb un resultat de 4-3. Abans de l’inici del partit s’ha fet un respectuós minut de silenci en memòria de l’avi del jugador del Calafell, Dani López.


CP CALAFELL  4 - 3  CP CERCEDA 

El partit ha començat amb un Calafell fort, buscant la porteria, però els gallecs no s’han deixat sorprendre i també han pressionat ben amunt des de l’inici. Els calafellencs han començat a moure molt ràpid la bola i en una ràpida triangulació al primer toc ha arribat de mans de Vergés l’ocasió més clara fins al moment.

Poc després Sergi Romeu ha forçat un penal, però Expósito, encarregat de xutar-lo, l’ha enviat al travesser; per tant es mantenia el 0-0 al marcador. El Cerceda ha disposat de vàries contres, però sempre s’han topat amb Dalmau i amb un Expósito molt concentrat en defensa, que ha resolt més d’un u contra u. Salvador Rubio ha donat entrada a Dani López, i en la primera jugada ja ha avisat a Vallina, el porter gallec. Uns instants més tard Vergés enviava una pilota al pal i finalment al minut 16 Danilo aconseguia avançar els calafellencs amb un xut llunyà que ha entrat amb la col·laboració del porter. Just després del gol, el Cerceda ha disposat d’un penal per empatar el partit, però Gende ha enviat la pilota al travesser.


Finalment, la lluita dels gallecs ha tingut la seva recompensa i a les acaballes de la primera part, Barreiro ha culminat un contracop amb un xut a boca de canó que ha entrat rosant el travesser, establint així l’1-1 amb que s’ha arribat a la fi del primer temps.

La segona part ha tingut un inici semblant al de la primera i els dos equips feien una molt bona defensa, per això els primers minuts han estat molt trabats i amb molt poques oportunitats.


Ara bé quan s’ha arribat a l’equador del segon temps, el marcador s’ha començat a moure. Primer Dani López avançava els calafellencs amb un gran gol, aixecant la pilota i rematant a l’aire. Just un minut després, Gende posava de nou l’empat al marcador, tot tornava a estar igual. Els dos equips estaven a una falta de la desena i el Calafell l’ha comès, però Albert Dalmau ha estat excel·lent, i ha aturat la falta executada per Ramón López. Poc després, els àrbitres han ensenyat una blava a Romeu i en aquest cas, la falta directa corresponent sí que ha estat transformada per Adrián Boo. Els calafellencs no han baixat els braços, ja que el Cerceda també ha comés la desena falta i Dani López no ha perdonat, fent així l’empat a 3 al marcador.

A les acaballes del partit ha arribat la jugada polèmica, on en un xut del Cerceda la pilota s’ha passejat per la línia de gol de la porteria calafellenca. Albert Dalmau tenia la pilota sota l’esquena i els àrbitres no han donat el gol, fet que ha provocat que els jugadors gallecs s’enfadessin molt. Jesús Gende ha rebut una targeta blava per protestar i ha deixat l’equip amb un menys. Poc després amb el Calafell pressionant i el Cerceda tancat, l’entrenador de l’equip gallec ha rebut una targeta blava, i per tant era falta directa pel Calafell. Dani López ha estat l’encarregat de llançar-la i ha marcat de forma magistral. Amb el resultat de 4-3 s’ha arribat a la fi del partit, on els jugadors del Cerceda han marxat molt enfadats amb l’àrbitre.

Amb aquest resultat el CP Calafell ja suma tres victòries consecutives i per gol-average se situa a la primera posició d’aquesta Primera Divisió. Els calafellencs s’han topat amb un rival molt complicat i molt ben ordenat a la defensa, però han estat capaços d’emportar-se el tres punts i mantenir-se així invictes a casa. Des d'aqui volem donar les gràcies a tota l'afició i a la Penya els Estrellats, per haver estat animant durant tot el partit i ajudant així a assolir una nova victòria a casa.

Una gran afició per a un club!

CP Calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu, Carles Trilla, Marc Vergés i Jordi Expósito –cinc inicial- Xavier Andreu, Ferran Ortoll, Dani López(4), Òscar Aguilar i Jaume Altarriba.

CP Cerceda: Adrián Vallina, Jorge González, Adrián Boo(1), José López i Jesús Gende(1) –cinc inicial- Martín Barros, Álvaro Rodríguez, José Barreiro(1) i Jaime Piñeyro.

Targetes blaves: Sergi Romeu pel CP Calafell i Jesús Gende i l’entrenador pel CP Cerceda.



AUTOCAR A VILA-SECA


Publicada el 16 de novembre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.


El proper dissabte dia 20 de novembre, el 1er equip del Vallès Calafell, C.P. es desplaça a Vila-seca.

La Penya "Els Estrellats" organitza un autocar per als socis simpatitzants que vulgin recolzar l'equip.  El preu del viatge és de 4€ i s'ha de fer reserva prèvia al "Bar la Estrella" de la plaça Catalunya ó al mòbil XXXXXXXXX. El Club ha gestionat davant el Vila-seca pel preu de l'entrada al partit. El Club local ha decidit fer-ho "Dia del Club" (10€). Però tots els Calafellencs que portin el carnet de soci del Vallès Calafell, C.P. pagaràn la quantitat de 5€.


Animeu-vos!!

Dia de sortida: 20 de novembre de 2010.
Lloc de sortida: Davant el Pavellò Joan Ortoll
Hora de sortida: 19:00h.





Publicada el 21 de novembre del 2010, al Diari de Tarragona



Publicada el 25 de novembre del 2010, a El 3 de VUIT

Combinació d'equip i afició, victòria i liderat

Font: Maite Armajach.
Publicada el 22 de novembre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana el Vallés CP Calafell ha disputat el partit corresponent a la vuitena jornada de la Primera Divisió davant el Vila-seca a domicili. Per segona vegada, els homes de Salva Rubio han estat acompanyats per la Penya Els Estrellats que es van desplaçar a la localitat del Tarragonès per tal d’animar i fent sentir els jugadors del Calafell, com a casa. Els calafellencs es van imposar per un 1-3 i continua amb el coliderat amb el Tordera i el SHUM amb un total de 18 punts.


CH VILA-SECA  3  CP CALAFELL

El partit va començar amb un Vila-seca que volia mantenir la pilota, en ocasions, roçant la passivitat. Per la seva banda el Calafell intentava marcar a la porteria local, però en els primers minuts no va tenir encert. Quan el Calafell apretava, el Vila-seca es va avançar al marcador amb gol de Joan Roig, exjugador del CE Vendrell. La reacció calafellenca no es va fer esperar i cinc minuts després Dani López aconseguia l’empat. Amb aquest resultat, 1-1, es va arribar a la fi de la primera part, que deixava la segona molt oberta.

A la segona part, el Calafell sempre animat per l’afició calafellenca que omplia les grades del pavelló, no va tardar en capgirar el marcador i Marc Vergés avançava els del Baix Penedés, fent l’1-2. Al minut 7, el Vila-seca de mans de Carvajal podia haver empatat el partit amb un penal, però com sempre va aparèixer Albert Dalmau, que el va aturar magistralment. A les acaballes del partit i amb un Calafell molt endollat, Dani López va posar l’1-3 i sumant així el segon gol del seu compte particular. Amb el xiulet final l’eufòria de la grada calafellenca va esclatar, ja que una vegada més el Calafell guanya lluny de casa i manté el liderat.

Partit trampa a Oviedo

FM ROLLER OVIEDO CP CALAFELL

Aquest cap de setmana el CP Vallès Calafell es desplaça a terres asturianes per disputar la novena jornada de lliga. Serà el segon partit consecutiu que els calafellencs jugaran a fora, ja que la setmana passada va jugar a Vila-seca, on va obtenir la victòria per 1-3. El Club Patí ocupa actualment el liderat, però compartint-lo amb Tordera i SHUM amb un total de 18 punts.

El FM Roller Oviedo ve de perdre a la pista del Sant Feliu per un contundent 5-1 i a causa d'axiò, ocupa llocs de descens i per aquesta raó el Calafell es trobarà amb un partit molt complicat. És cert que si mirem la classificació els del Baix Penedès les tenen totes per guanyar, ara bé aquests són els partits més complicats i en els que hi solen haver sorpreses. Els calafellencs si són on són és perque les coses s'estan fent bé, i cal continuar així, ja que un liderat a la novena jornada només té un valor simbòlic i l'important és la classificació a l'última jornada; per tant, pas a pas. Aquest cap de setmana, degut a la llarga distància, l'equip no estarà recolzat per la Penya els Estrellats, però tot i així, han de demostrar del que són capaços i intentar emportar-se els tres punts cap a Calafell.

Per aquesta temporada l'equip asturià s'ha reforçat amb un total de quatre jugador, tres provinents del Centro Asturiano Oviedo i un del Biesca Gijón, degut a que tres dels seus jugadors han penjat els patins.

La Primera Divisió té una clau, i aquesta és la regularitat, de moment el Calafell ja acumula quatre victòries consecutives i ara toca lluitar per la cinquena i així continuar com a líders, el partit és a les 19.00.

Una gran afició per a un club!



Publicada el 2 de desembre del 2010, a El 3 de VUIT


El Vallès Calafell C.P. va caure derrotat, per la mínima (5-4), a la pista de l'Oviedo. Quatre gols de David Miranda van decantar el partit pels asturians. Els golejadors verd-i-blancs van ser Dani López (2), Marc Vergés i Jaume Altarriba.


Publicada el 5 de desembre del 2010, al Diari de Tarragona



Publicada el 9 de desembre del 2010, a El 3 de VUIT

Victòria en un partit molt igualat

Font: Enric Casellas.

Publicada el 5 de desembre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana el CP Vallès Calafell ha disputat el partit corresponent a la desena jornada de lliga, rebent a casa el San Antonio de Pamplona. El matx ha acabat amb un igualat 6-5, però els punts s’han quedat a casa i els calafellencs que es mantenen invictes a casa i en places d’ascens.



CP CALAFELL  6 - 5  SAN ANTONIO 

L’inici de la primera part ha estat molt igualat amb els dos equips intentant buscar el domini del partit. Primer ha estat Dani López qui ha amenaçat la porteria visitant, però qualsevol atac local tenia resposta per part del San Antonio. Cal dir que els dos porters, en els primers minuts han estat molt encertats.

Al minut 6, però, Carles Trilla, després d’una gran jugada personal de pista a pista, avançava els calafellencs en el marcador. El San Antonio ho intentava de mans de Ferran Rosa, però Albert Dalmau ho aturava tot. El partit, tot i el resultat favorable pel Calafell, estava molt igualat, ja que els dos equips buscaven el domini del partit. Al minut 13 en un contracop, Trilla cedia la pilota per López i aquest feia la passada de la mort a Vergés que rematava a plaer, fent pujar el 2-0 al marcador. Pocs minuts després en una jugada estudiada, Expósito enviava la pilota al travesser. Just després d’aquesta jugada, els àrbitres assenyalaven penal a favor del San Antonio, però Dantas es va topar primer amb el travesser i després amb Dalmau.

Ara bé, a la falta de sis minuts per a l’acabament de la primera part, Dantas no va perdonar i va culminar un contracop, fent així el 2-1, resultat amb que s’arribaria al descans.

La segona part va començar amb un Calafell endormiscat, que es va deixar remuntar, ja que només havien passat 5 minuts i el San Antonio ja tenia el marcador de cara. Els dos gols dels navarresos els va aconseguir Ferran Rosa, el primer en un contracop i el segon un autèntic golàs que entrava per la creueta.


El Calafell havia de reaccionar i així ho va fer, Sergi Romeu va retornar l’avantatge al marcador amb dos gols quasibé consecutius, primer en un contracop a passada de Dani López i el segon en el llançament d’una falta ràpida, de nou amb passada de López. Amb el marcador a favor, els calafellencs començaven a dominar, però els del San Antonio no es van quedar de braços plegats i de mans de Alberto García, empataven el partit a 4 gols. Però, just un minut després, Expósito, amb un xut potentíssim posava el 5-4 al marcador. Dani López va tenir l’oportunitat de transformar una falta directa per acumulació però Soldevila va estar molt encertat, ara bé, just un minut després es treia l’espineta i culminava un contracop amb passada final de Romeu fent el 6-4.

El Calafell també va arribar a la desena falta, però Rosa es va topar amb un excel·lent Dalmau. A la falta de tres segons, el propi Rosa va engaltar un fort xut que va suposar el 6-5, resultat amb que es va posar fi al partit.

El Calafell manté el pavelló Joan Ortoll com un fortí aquesta temporada, on encara no hi ha perdut cap punt. Amb els tres punts, els calafellencs se situen al segon lloc de la classificació amb un total de 21 punts. De nou agraïr a tota l’afició i a la Penya Els Estrellats pel suport donat a l’equip i haver ajudat en l’assoliment d’aquesta cinquena victòria a casa.

Home del partit: Dani López 

Assistent: Ha estat excel·lent en tasques ofensives, essent protagonista de quatre dels sis gols del Calafell. Ha aconseguit el 6-4 i ha donat un total de tres assistències. Amb el gol en aquest partit, ja en suma un total de 16 i es reafirma com a màxim golejador de l'equip i un dels màxims anotadors de la Primera Divisó.

CP Calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu(2), Jordi Expósito(1), Carles Trilla(1) i Dani López(1) -cinc inicial- Xavier Andreu, Jaume Altarriba, Marc Vergés(1), Ferran Ortoll i Israel Seoane.

San Antonio: Luis Soldevila, Ferran Rosa(3), Michel Dantas(1), Iñaki Arroyo i Alberto García(1) -cinc inicial- Nelson Alves, Gonzalo Andrade, Ibai Goikoechea i Aitor Munarriz.





Publicada el 16 de desembre del 2010, a El 3 de VUIT

A terres gallegues

Publicada el 10 de desembre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.


HC BORBOLLA CP CALAFELL


Aquest cap de setmana, el CP Vallès Calafell es desplaça a terres gallegues per disputar el partit corresponent a la onzena jornada de lliga. El partit serà davant l'Hockey Club Borbolla, un club situat a la ciutat d'A Corunya. Els calafellencs hi arriben com a segons classificats després d'assolir una sofrida victòria davant el San Anotnio.

El Borbolla, per la seva banda, arriba al partit en places de descens i amb un partit pendent, degut a que la vaga de controladors va impedir el Vila-seca desplaçar-se fins a Galícia. L'equip gallec no ha començat massa fi la temporada, ja que només ha sumat sis punts i acumula un total de set derrotes. Per aquesta temporada, no ha realitzat cap incorporació i manté l'equip de la temporada anterior. Recordem que és un dels equips nous a la lliga, ja que va assolir l'ascens la temporada passada.

Mirant la classificació podríem esperar un partit assequible pels calafellencs, però faran bé de no refiar-se i anar a per totes, perque tot i la diferència classifcatòria, tots els partits són importants i complicats, i encara més si són a fora de casa. Ja ho hem comentat moltes vegades, la regularitat és molt important i aconseguir els tres punts dissabte serviria per mantenir-la i a més, continuar estant entre els tres primers classificats.



HC BORBOLLA  4 - 3  CP CALAFELL


Els gols de Trilla, Marc Vergés i Dani López van resultar insuficients per a eixugar l'avantatge que havia agafat el conjunt local del Borbolla gallec (4-1). En deu minuts, els locals van sentenciar el partit. El Calafell va estar a punt d'empatar, però el gol no va arribar.




Publicada el 23 de desembre del 2010, a El 3 de VUIT

S'escapen els primers punts del Joan Ortoll


Font: Enric Casellas.
Publicada el 19 de desembre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana el CP Vallès Calafell ha disputat el partit corresponent a la dotzena jornada de lliga davant el SHUM Maçanet, el qual ha estat molt intens i amb un resultat ajustat 1-2. D’aquesta manera els calafellencs deixen escapar els primers punts del pavelló Joan Ortoll.




CP CALAFELL  2  SHUM MAÇANET 

El partit ha començat amb un SHUM molt fort, buscant el domini i movent molt ràpid la pilota. El perill pels visitants arribava quasi sempre de mans de Joan Castanyer, però ha estat Soler qui en una jugada ha enviat la pilota al pal.

El Calafell s’ho mirava i quan recuperava la bola intentava sortir ràpid al contracop, però la defensa del SHUM ha estat durant tot el partit molt ordenada i tots els xuts eren aturats per Domínguez. El Calafell en una falta ha tingut l’oportunitat d’avançar-se en el marcador, però Vergés després de quedar-se sol davant el porter, no ha pogut transformar l’ocasió. A l’equador de la primera part el partit s’ha igualat i els dos equips mantenien la possessió. A les acaballes els calafellencs han disposat de dos contracops però s’han topat de nou amb Domínguez. Per la seva banda el SHUM ha continuat posant setge a la porteria de Dalmau, però aquest ha resolt tots els xuts. Amb el resultat de 0-0 s’ha arribat a la fi de la primera part.

La segona part ha començat amb molta intensitat, ja que els àrbitres només començar han assenyalat un dubtós penal de Trilla. L’encarregat de xutar-lo ha estat Maqueda, però Albert Dalmau ha aturat el primer xut i també el rebot. A partir d’aqui el partit ha tingut moments d’autèntica bogeria, on la pilota anava d’una porteria a una altra en pocs segons.

Tot i els continus contracops, i les grans oportunitats els gols es resistien. No ha estat fins al minut 9, quan Castanyer en una contra i després d’una excel·lent jugada personal, foradava l’esquadra de la porteria calafellenca. El Calafell ha respost amb un gol de Trilla, però ha estat anul·lat. Dani López ha tingut l’oportunitat de transformar la falta directa per acumulació, però Domínguez ha estat molt encertat i mantenia els visitants per davant el marcador. Quan el Calafell apretava d’allò més, ha arribat el segon del SHUM, obra de Plaza en un contracop. Els calafellencs no han tardat en reaccionar i un xut llunyà de Dani López a la falta de quatre minuts, donava emoció al partit

A la falta de tres minuts Albert Dalmau ha aturat la falta directa per acumulació de forma magistral i ha mantingut l’equip local en el partit. A la falta de tres dècimes i sense porter, el Calafell, de mans de Dani López ha pogut empatar amb una nova falta directa, però el xut l’ha aturat Domínguez i el resultat del partit no s’ha mogut 1-2.

El Calafell deixa escapar els primers punts del Joan Ortoll i es complica la classificació per a la Copa Principe, ja que els dos partits que resten són molt complicats, primer contra el Tordera i després contra el Monjos. Tot i així la confiança en l’equip és plena i només cal veure la unió que hi ha entre afició, penya i equip. La Penya els Estrellats ha donat suport durant tot el partit i la unió s’ha demostrat al haver acabat el partit, on han despedit l’equip, tot i la derrota, amb una gran ovació.

CP Calafell: Albert Dalmau, Dani López (1), Marc Vergés, Jordi Expósito i Sergi Romeu –cinc inicial- Jaume Altarriba, Carles Trilla, Ferran Ortoll, Xavier Andreu i Israel Seoane.

SHUM Maçanet: Willi Domínguez, Miky Ràfols, Joan Castanyer (1), Èric Florenza i Albert Soler –cinc inicial- David Plaza (1), Ferran Maqueda, Albert Verdaguer i Rubén Fernández.


Publicada el 13 de gener del 2011, a El 3 de VUIT

Primera de les tres finals


CP TORDERA CP CALAFELL

Aquest cap de setmana, el CP Vallès Calafell, reprèn la lliga en una de les pistes més complicades de la Primera Divisió, la del Tordera. Els torderencs es troben en segona posició amb un total de 25 punts i sense perdre cap punt a casa. El partit es disputa a les vuit de la tarda i el Calafell, no viatjarà sol, ja que la Penya Els Estrellats ha organitzat un autocar.

El Calafell ha encadenat un mala ratxa de dos partits consecutius perdent, un a fora contra el Borbolla i l'altre a casa, contra el líder, el SHUM. Per aquesta raó i la proximitat de l'acabament de la primera volta, és necessaria que els calafellencs assoleixin un victòria, primer per continuar estant en places d'ascens i segon, per continuar depenent d'ell mateix, per entrar a la Copa Príncipe d'aquest any.

Referent a l'equip del Tordera, ha tingut una baixa, la de Pol Garriga, que ara es troba a les files del Mataró. I ha fitxat a un jugador procedent del Tenerife, Miquel Àngel Sánchez.

El partit no serà gens fàcil, ja que el Calafell es trobarà amb un dels ferms candidats a assolir l'ascens aquesta temporada, a més a més, als calafellencs els hi solen costar els partits fora de casa. Ara bé, en aquest partit, els jugadors gaudiran de la presència d'un bon nombre d'aficionats de la Penya Els Estrellats, que de ben segur animaran a l'equip fins al final. Aquesta combinació d'equip i afició a fora de casa, ha donat molt bon resultat, esperem que aquesta ratxa continuiï.







La derrota a Tordera (9-2), suposa la destitució de Salvador Rubio, com a tècnic del primer equip del Club Patí Calafell. L'exigència d'aconseguir l'ascens i la inseguretat de la directiva amb l'entrenador van desencadenar el desenllaç final, acomiadant al tècnic que havia fet pujar el Calafell a la Primera Nacional Espanyola i amb qui havia estat Campió de la Copa Príncep. Marc Vergés i Carles Trilla van marcar els gols visitants en un partit on el conjunt local va ser molt superior.



Josep Antoni Martínez Mateo, nou entrenador del primer equip


Publicada el 13 de gener del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquesta tarda, el Club Patí Calafell ha presentat el que serà el nou entrenador del primer equip del club, Josep Antoni Martínez Mateo. Ve de Ripollet, té 47 anys i és més conegut com a "Mateo".

El nou entrenador del Calafell és un home amb experiència a la categoria, ja que ha entrenat al CP Vilanova, al RCD Espanyol, al CP Bell-lloc i al Cerdanyola. Mateo també ha passat per Nacional Catalana, on ha estat al CE Vendrell, a l'HC Sentmenat, al Vilassar Hoquei i al CP Vilanova. Cal destacar també, que va ser segon entrenador en un equip d'OK Lliga, el CP Vic.

A les vuit, Mateo ha arribat a les oficines del club i ha firmat el contracte que el converteix en entrenador de l'equip de Primera Divisió. Poc després s'ha fet la foto de rigor amb el president del club i el delegat nacional.

Segons ha comentat Mateo, inicia una nova etapa amb uns reptes difícils, però a la vegada il·lusionants i carregat de ganes i de força.

Esperem que així sigui, molta sort i benvingut a Calafell!



Publicada el 16 de gener del 2011, a El 9 Diari





Publicada el 20 de gener del 2011, a El 3 de VUIT

Gran victòria per recuperar el rumb


Font: Enric Casellas.
Publicada el 16 de gener del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dissabte el CP Calafell ha aconseguit reaccionar i de quina manera. Els calafellencs s’han imposat a l’equip lleidatà per un contundent 7-2. Però, el reflex del partit d’avui no serà la diferència de gols, sinó la manera en que el Calafell ha guanyat el partit. Ha fet un partit excel·lent amb molta mobilitat i la pilota tenia, en alguns moments, una velocitat estratosfèrica.




CP CALAFELL  2  LLEIDA LLISTA 

La primera part ha començat amb una mica de tempteig per part dels dos equips. Romeu pel Calafell i Andreu Tomàs pel Lleida, han creat les primeres ocasions de perill. Els calafellencs, quan tenien la pilota, han intentat buscar el joc interior, però la defensa lleidatana ha estat molt atenta.

Al minut 8 ha arribat el primer gol del partit de mans del màxim golejador de la categoria, Andreu Tomàs Toha, que en un contracop ha engaltat un xut fortíssim que ha entrat roçant el pal. A partir d’aquí, el Calafell ha començat a crear perill i només tres minuts després, Dani López empatava el partit en un contracop. Amb l’empat, el Lleida ha intentat asserenar el partit i ha començat a cuidar la possessió, aquest fet ha provocat que el Calafell es tanqués esperant el contracop. A les acaballes de la primera part, els lleidatans han continuat portant la batuta del partit, però Altarriba i Vergés han disposat de dues accions de contracop que no han pogut transformar.

La segona part ha començat de forma molt igualada, però poc a poc els calafellencs han agafat la iniciativa i als 5 minuts, aconseguien capgirar el marcador. L’encarregat del 2-1 ha estat Jaume Altarriba que ha culminat una jugada en un bon gol.

Amb el marcador de cara i la grada bolcada, ha arribat el tercer del Calafell de mans de Carles Trilla. El propi Trilla recuperava una pilota, la cedia a Vergés, aquest li tornava la passada i finalment després de driblar el porter aconseguia batre a Lluís Tomàs. El Calafell es començava a agradar i al minut 8 ha arribat el quart, l’equip buscava espais i Vergés, a passada de Trilla, aconseguia marcar. Toha ha amenaçat la porteria calafellenca, però s’ha topat amb un Dalmau excel·lent. El festival del Calafell continuava i al minut 10, Altarriba, després de rebre una magnífica passada de Trilla, ha aconseguit el 5-1. Just dos minuts després, el Calafell ha arribat a la desena falta i Toha ha transformat la falta directa corresponent amb un gran dribbling, fent així el 5-2.

Els calafellencs, tot i el gol, han imposat un ritme de partit molt alt, on la pilota es movia molt, i molt ràpid. En una d’aquestes jugades, Sergi Romeu ha colat la pilota entre el pal i el porter, fet que significava el 6-2. El domini de joc local ha continuat i en una altra gran triangulació, Altarriba aconseguia el definitiu 7-2.

El Calafell ha demostrat que encara està viu, i de quina manera. La primera part ha estat molt disputada, però la segona, ha estat un monòleg dels calafellencs, que han creat un molt bon joc. Passades ràpides, al primer toc, buscant espais...en definitiva un gran partit que sumen tres punts i que de ben segur ha fet disfrutar a tota l’afició. També un agraïment especial per a la Penya Els Estrellats que han animat sense parar i que han ajudat a l’equip en aquesta victòria.

CP Calafell: Albert Dalmau, Sergi Romeu(1), Carles Trilla(1), Jordi Expósito i Dani López(1) –cinc inicial- Xavier Andreu Montoya, Jaume Altarriba(3), Marc Vergés(1), Ferran Ortoll i Òscar Aguilar.

Lleida Llista: Lluís Tomàs Toha, Eugeni Navarro, Marc Muntané, Albert Soteras i Andreu Tomàs Toha(2) –cinc inicial- Ramon Capdevila, Freddy Hinojal, Òscar Martínez i Albert Povedano.

Publicada el 20 de gener del 2011, a El 3 de VUIT

El final de la primera volta, contra el Monjos


CP MONJOS  -  CP CALAFELL

Aquest cap de setmana arriba el final de la primer volta d'aquesta Primera Divisió. El CP Calafell visitarà la sempre complicada pista del Monjos, on la temporada passada els calafellencs van perdre per vuit gols a cinc. El partit es disputarà a les 20.30 h.

El Calafell ve de guanyar per 7-2 al Lleida, demostrant que s'està començant a recuperar i que ha retornat la il·lusió a l'afició calafellenca. La segona part contra l'equip lleidatà va deixar molt bones sensacions i esperem que continuïn amb el Monjos. Tot i així, el partit serà molt complicat, l'equip alt penedesenc busca també entrar a la Copa i per fer-ho, necessita també la victòria. Cal dir també, que els dos equips depenen de l'Alcobendas, ja que una victòria de l'equip madrileny deixaria sense opcions als dos equips del Penedès.

El CP Monjos que es troba situat en quarta posició amb 24 punts, s'ha reforçat per aquesta temporada amb un total de sis incorporacions. D'aquestes destaquem la d'Abel Ortega, procedent del CE Vendrell, la de David Cáceres del Noia i les de Moreno i Boira, tots dos procendents del CP Vilafranca.

Des d'aquí volem animar a l'afició calafellenca que es desplaçi a els Monjos, que de ben segur gaudiran d'una bona tarda d'hoquei i d'una bonica lluita per l'última plaça de la Copa, sempre amb el permís de l'Alcobendas.

Una gran afició per a un club!







Publicada el 27 de gener del 2011, a El 3 de VUIT

Els Monjos derrotaven el Vallès Calafell C.P., per la mínima (7-6), en un partit molt igualat i d'alt interès per a la classificació. Els dos equips lluitaven per a aconseguir l'ascens i necessitaven la victòria. Els gols verd-i-blancs van ser marcats per Dani López (4), Marc Vergés i Jaume Altarriba.

L'inici del camí

Publicada l'11 de febrer del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.


CH SANT FELIU  -  CP CALAFELL


Aquest cap de setmana, després de l'aturada corresponent i amb la celebració de la Copa Príncipe, la segona volta de la Primera Divisió entra en escena. El Calafell ocupa la sisena posició amb 24 punts, però només a tres del tercer classificat, a tres de les places d'ascens.

Els calafellencs obren la segona volta en una pista molt complicada, com és la del Sant Feliu de Codines que té només dos punts menys que el Calafell. El partit es disputarà a les set de la tarda i l'equip no viatjarà sol, anirà acompanyat per un bon nombre d'aficionats i membres de la Penya Els Estrellats. Si recordem la primera jornada de lliga, els calafellencs van aconseguir imposar-se amb molta claredat amb un resultat de 5-2. El matx no serà gens fàcil, però aquesta aturada ha anat bé als jugadors del Calafell que els hi ha permès descansar i recuperar el to físic.

Aquest dissabte comença el que ha de ser el camí que porti el Calafell a culminar el seu objectiu, intentar ser un dels tres primers classificats al final de la temporada. Per tal d'assolir-ho, ja ho hem comentat molts cops, s'ha de ser regulars i una bona manera de començar és intentar aconseguir els tres punts en una pista tant complicada com la del Sant Feliu.

Una gran afició per a un club!

Publicada el 17 de febrer del 2011, a El 3 de VUIT

La segona volta del campionat començava amb un prestigiós empat (4-4), a la pista del Sant Feliu. El Calafell remuntava el 3 a 0 inicial pels locals, però no aconseguia amarrar els tres punts. Tot i això, es sumava un punt important i s'aconseguia salvar el goal average amb un rival directe per l'ascens. Dos gols de Ferran Ortoll i un de Dani López i Marc Vergés sumaven els quatre gols visitants.





Publicada el 24 de febrer del 2011, a El 3 de VUIT

Victòria molt treballada.

Font: Enric Casellas
Publicada el 19 de febrer del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana el CP Calafell ha aconseguit una important victòria davant d’un rival, l’Areces, que li ha posat les coses molt complicades. El resultat final ha estat de 4-3 i ha tingut un final agònic. Els calafellencs sumen tres punts més i ja en tenen 28.



CP CALAFELL  4 - 3  CP ARECES 

La primera part ha començat amb un Calafell buscant el domini del partit, ja que només començar Dani López ha enviat una pilota al travesser. Però quan tot semblava que els calafellencs serien els primer en avançar-se en el marcador, Javier Quintanal en una jugada personal ha fet el primer gol del partit, 0-1. El Calafell amb el gols s’ha fet una mica enrere i l’Areces ha tornat a disposar d’una clara ocasió. Amb el pas dels minuts els calafellencs han tornat a agafar el control del partit i Vergés ha estat a punt de marcar, però la pilota s’ha estavellat al pal. El Calafell ho intentava i no ha estat fins a la falta de cinc minuts quan ha aconseguit empatar el partit.

Carles Trilla ha sorprès tothom llançant una falta, des de mitja distància, bombejada; el porter no se l’esperava i ha entrat per l’escaire. Poc després, en una jugada personal, Dani López ha forçat un penal, però que l’ha estavellat a la creueta. La primera part ha acabat amb ocasions pels dos equips i sobretot ha estat una part de pals per part del Calafell.

La segona part ha començat amb un golàs de Ferran Ortoll, que ha clavat la pilota a l’escaire, lluny de l’abast del porter. Poc després, un xut d’Altarriba s’estavellava de nou al pal. Als cinc minuts de la represa, el Calafell ha comès la desena falta i Abella transformava la falta directa que empatava el partit. Aquest gol ha esperonat els visitants que han posat a prova a Albert Dalmau. Però, Marc Vergés s’ha encarregat de trencar l’embranzida de l’Areces amb un gol a passada de Trilla. El propi Trilla, en una jugada posterior ha rebut un cop de Vallina, que li ha costat la blava i un penal en contra. El penal s’ha encarregat de transformar-lo Jordi Expósito que ha enviat la pilota a l’escaire esquerra del porter.

El Calafell ha disposat de vàries ocasions per ampliar el marcador, que al minut 14 era de 4-2. Els calafellencs de mans de Vergés han pogut ampliar la diferència mitjançant una falta directa per acumulació, però Ivan Mark ha aconseguit aturar-la. Finalment a la falta de tres minuts, el Calafell ha comès la cinquena falta del segon cicle. Dalmau ha aturat la falta llançada per Abella, però en la jugada posterior els àrbitres han pitat penal per peus. En aquesta ocasió Abella no ha perdonat i posava el 4-3 al marcador. Els minuts que quedaven han estat de patiment pel Calafell, però al final s’ha aconseguit una victòria molt important.

Els calafellencs s’han trobat amb un rival molt ben ordenat i ha hagut de suar per emportar-se els tres punts. Des d’aquí volem agrair al gran suport de l’afició, que un partit més, demostren que són el sisè jugador.

CP Calafell: Albert Dalmau, Jordi Expósito (1), Marc Vergés (1), Carles Trilla (1) i Dani López –cinc inicial- Xavier Andreu, Sergi Romeu, Ferran Ortoll (1), Jaume Altarriba i Israel Seoane.

CP Areces: Ivan Mark, Pedro González, José Abella (2), Samuel Vallina i Javier Quintanal (1) –cinc inicial- Aarón Candanedo, Ignacio Fernández i César González.
Targetes blaves: Samuel Vallina, minut 11 de la segona part.

A per la regularitat, a Burgos


Publicada el 26 de febrer del 2011, a la Web del Club


CP BURGOS  -  CP CALAFELL

Aquest cap de setmana el Calafell visita la pista del cuer de la competició, el CP Burgos que només ha assolit una victòria en el que portem de temporada. Els calafellencs vénen d'aconseguir una treballada victòria davant l'Areces i avui tenen l'oportunitat de sumar tres punts que permetrien mantenir la sisena posició o fins i tot assolir la cinquena si el Vila-seca punxa a Alcobendas.

El partit, a priori, no es presenta massa complicat. Primer per la diferència en la classificació i en segon lloc perquè vénen d'una contundent derrota davant del Vila-seca per 15-1. Però no val a badar, perquè ja se sap que quan els equips es troben en situacions extremes, donen el millor de si mateix.

Cal recordar, que a Burgos, s'hi ha desplaçat la base del CP Calafell per competir amb la base del Burgos. D'aquesta manera s'aconsegueix una nova experiència per als més menuts del club i que de ben segur en seran el futur.

El partit es disputa a les 19.00 h, una gran afició per a un club!




Publicada el 3 de març del 2011, a El 3 de VUIT

El Burgos no va ser rival pel Vallès Calafell C.P. i va encaixar una desena de gols. Sergi Romeu i Dani López, amb tres gols cadascú, van ser els màxims golejadors visitants. El marcador el van completar Marc Vergés, Carles Trilla, Jaume Altarriba i "Sito" Expósito.




Publicada el 10 de març del 2011, a El 3 de VUIT






Publicada el 10 de març del 2011, al Diari del Baix Penedès

Un hat trick de "Sito" Expósito i els gols de Marc Vergés i Carles Trilla van permetre aconseguir una important victòria, al Pavelló Joan Ortoll, davant l'Alcobendas (5-3). El Vallès Calafell C.P. s'emparrava a la quarta posició de la classificació, a dos punts de la zona d'ascens.


Publicada el 10 de març del 2011, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 13 de març del 2011, a El 9 Diari




Publicada el mes de març a la revista La Fura





Publicada el 17 de març del 2011, a El 3 de VUIT

EL CALAFELL ACONSEGUEIX LA TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA A VILAFRANCA

Maite Armajach

Publicada el 14 de març del 2011, a la Web del Club Patí Calafell

Aquest passat diumenge al migdia a les 12:30h el nostre Vallès Calafell CP ha jugat a la pista del CP Vilafranca, on s'ha fet un minut de silenci en memòria d'Agustí Blanch. El Calafell ha estat acompanyat per la Penya Els Estrellats que s'han desplaçat per donar-los tot el suport en aquest punt tant important de la lliga per tal d'aspirar a places d'ascens.

El partit ha començat amb un Calafell molt motivat i només li han calgut 2 minuts per marcar el primer gol gràcies a Marc Vergés, que també ha marcat en segona ocasió uns minuts després. Més tard ha arribat el primer gol pel Vilafranca, encaixat pel jugador Borja Ramon, un gol una mica inesperat per l'Albert Dalmau. S'ha arribat al descans del partit amb un 1-2 a favor de l'equip visitant i eufòria de tota la grada calafellenca.



Ja a la segona part el Calafell molt encertat en tècnica de joc davant un Vilafranca una mica fluix, ha tornat a marcar, i aquesta vegada gràcies a un gol de Dani López, que pujava el marcador 1-3. Més avançada la segona part, el jugador del Vilafranca Riba ha encaixat un gol de falta directa (2-3) que donava esperances a l'equip local d'intentar l'empat, per això a l'últim minut que ha posat a tots els nervis de punta, el Vilafranca ha canviat el porter per un jugador i lluitar amb 5 per poder marcar i empatar, però ha estat la sort favorable al Calafell quan Carles Trilla des de mitja pista ha marcat el quart gol (2-4) sense porter. El Calafell ha demostrat una molt bona actitud i lluitant tot el partit emportant-se cap a casa els tres punts que el situen en places d'ascens als primers llocs de la classificació.

Gràcies a tots els que s'han desplaçat per recolzar a nostre Calafell i a la Penya Els Estrellats pel seu suport i ànim a l'equip.

Cinc inicial Vallès Calafell CP: Dalmau, Sito, Dani López, Carles Trilla i Marc Vergés

Cinc inicial CP Vilafranca: Pere Anton, Brandon Carrara, Borja Ramon, Gerard Vergés, Pablito Aguarón.








Publicada el 24 de març del 2011, al Diari del Baix Penedès






Publicada el 24 de març del 2011, a El 3 de VUIT

Quatre pals, cinquena victòria consecutiva i segona posició.

Font: Enric Casellas
Imatges d'arxiu

Aquest cap de setmana el CP Calafell ha aconseguit una imporant victòria davant el CH Mataró, que el manté en posicions d’ascens. Els calafellencs assoleixen els tres punts sumant-ne un total de 40 i la segona posició després de l'empat inesperat de l'Alcobendas amb el Borbolla.



CP CALAFELL  6 - 3  CH MATARÓ


El primers minuts de partit han estat molt igualats, ja que els dos equips intentaven aconseguir el control del partit. Finalment ha estat el Calafell qui ha començat a dominar i Carles Trilla ha avisat amb un xut al pal. Poc després, Expósito i Dani López avisaven de nou la porteria mataronina, aquest últim amb un altre xut al pal. Com a conseqüència del domini local, a l’equador de la primera part, Jaume Altarriba aconseguia inagurar el marcador després de rematar una passada de Danilo. Un cop oberta la llauna, el segon no s’ha fet esperar i Trilla marcava en una jugada semblant a la del primer gol. Amb els dos gols de renda, els calafellencs s’han relaxat una mica, i en una pilota perduda, Oriol Feliu aconseguia reduir distàncies a l’electrònic. Aquest gol ha desconcertat una mica el Calafell que ha perdut el control dels últims minuts de la primera part. Tot i així, Trilla ha tingut l’oportunitat de marcar de nou, però la pilota, una vegada més, ha tocat el pal i així hem arribat al descans.

La primera part ha tingut dues parts, per una banda trobem la de domini del Calafell i per altra banda, la del Mataró cap als minuts finals.


La segona part ha començat amb un Calafell endolladíssim que en escassament dos minuts aconeguia dos gols consecutius. Primer ha estat Danilo, que culminava un contracop de llibre entre Vergés, Expósito i el propi Danilo. El segon l’ha fet Expósito, després que Danilo recuperés una pilota i li cedís. Poc després Marc Vergés estavellava de nou la pilota al pal. Just un minut després el Calafell ha comès la desena falta, però els mataronins no han estat capaços de transformar-la. Els calafellencs ha tingut una oportunitat claríssima de contracop, però per voler-ho fer massa bonic, finalment no ha acabat entrant. I en la jugada següent, Adam Puig aconseguia el 4-2 després d’un xut, que entre rebots, ha entrat a la porteria local.El Calafel havia sortit del partit i Pol Garriga ho ha aprofitat per situar el 4-3 al marcador i posar pressió als calafellencs. Mateo ha donat entrada a Ferran Ortoll, que ha aconseguit el 5-3 en una pilota que semblava que no hagués entrat. A la falta de pocs minuts, el Calafell ha disposat d’una falta directa per acumulació, però Expósito l’ha errada. Finalment, a les acaballes del partit, el propi Expósito aconseguia situar el 6-3 definitiu al marcador.

El CP Calafell ha hagut de treballr-se molt el partit per tal d’assolir els tres punts, fet que el fan pujar una posició. La regularitat que exigeix aquesta categoria, de moment s’està mantenint, ja que els calafellencs sumen un total de cinc victòries consecutives. La setmana que ve, cal desplaçar-se per jugar contra el Cerceda, en una pista complicadíssima i equip, per cert, que va posar moltes dificultats al Calafell en la seva visita al pavelló.

CP Calafell: Albert Dalmau, Dani López (1), Marc Vergés, Jordi Expósito (2) i Carles Trilla (1) –cinc inicial- Xavi Montoya, Israel Seoane, Ferran Riera, Ferran Ortoll (1) i Jaume Altarriba (1).

CH Mataró: Jordi Esteve, Adam Puig (1), Marc Gasso, Xavier Pasto i Oriol Bartres –cinc inicial- Ivan Acuña, Oriol Feliu (1), Marc Pou, Eric Serra i Pol Garriga (1)


Publicada el 24 de març del 2011, al Diari del Baix Penedès

Prova de foc enfront el Cerceda

Publicada el 25 de març del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.


CP CERCEDA  -  CP CALAFELL

Aquest cap de setmana el CP Calafell es desplaça a terres gallegues per disputar un partit complicadíssim davant el CP Cerceda. El partit es disputarà a les 20.00 hores.

Els del Cerceda es troben situats a la setena posició amb un total de 34 punts, sis menys que el Calafell, que actualment depenent de la classificació que mirem, es troba situat a la segona i tercera posició amb 40 punts,

El CP Calafell ve d’assolir la cinquena victòria consecutiva davant el Mataró a casa, per 6-3 i espera mantenir aquesta excel·lent ratxa de victòries. Això, serà molt complicat, ja que si recordem la visita que van fer els gallecs a Calafell, van posar moltes traves als calafellencs i el partit es va resoldre per petits detalls. El resultat final va ser de 4-3.

Una victòria, seria el summum d’una ratxa impecable des de l’arribada de Mateo a la banqueta calafellenca, ja que només ha sumat una derrota i un empat, la resta es compta per victòries. Esperem que el Calafell torni amb els tres punts, ja que és en aquest tram final, quan una relliscada es paga cara.


Publicada el 31 de març del 2011, a El 3 de VUIT

El desplaçament a terres gallegues era complicat i el Vallès Calafell C.P. va arrencar un valuós empat (2-2), davant un rival directe per l'ascens. Dani López obria el marcador i Marc Vergés el tancava, en un partit molt igualat.





Publicada el 7 d'abril del 2011, a El 3 de VUIT

Nova victòria i un Dalmau providencial

Font: Enric Casellas.

Publicada el 4 d'abril del 2011, a a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest diumenge, el CP Calafell ha aconseguit una soferta victòria davant d’un equip duríssim, el CH Vila-seca, equip revelació de la temporada. Els calafellencs amb aquests tres punts, n’aconsegueixen un total de 44 i empaten a punts amb el tercer classificat, l’Alcobendas.



CP CALAFELL  2  CH VILA-SECA 

El partit ha començat de forma molt elèctrica amb oportunitats clares pels dos equips. El Calafell de mans de Carles Trilla, ha aconseguit avançar-se en el marcador després d’un seguit de passades i que Trilla introduís la pilota entre el pal i el porter. Just després del gol local, el Vila-seca ha tingut una gran oportunitat per empatar el partit en un contracop. El matx no tenia un dominador clar, però quan el Calafell aconseguia la bola, la retenia en possessions llargues. Un xut d’Oriol Borràs i la consegüent aturada de Dalmau han propiciat un contracop que ha acabat transformant-se amb el segon gol pels calafellencs. En aquest cas ha estat Marc Vergés qui ha marcat després de rebre la passada de Dani López. El partit es posava de cara pel Calafell i ha disposat de vàries ocasions per augmentar la diferència, però no n’ha assolit cap. A la falta de 8 minuts, el Vila-seca amb un xut llunyà de Díez, desviat per Pujals, ha fet pujar el 2-1 al marcador; resultat amb què s’ha acabat la primera part.
 

La represa ha començat amb un penal a favor del Vila-seca, però Dalmau ha estat molt encertat en el primer xut, i també en el rebot. L’entrada de Ferran Ortoll ha donat rapidesa a l’atac i en escassos moments ha disposat de dues clares oportunitats que el porter visitant ha resolt molt bé. A partir d’aquest moment, el Calafell ha començat a perdre el control del partit i els del Tarragonès arribaven amb molta facilitat a l’àrea creant molt perill i ocasions. Totes han estat resoltes per un excel·lent Albert Dalmau. Quan l’empat pel Vila-seca es veia a tocar, Trilla ha tallat la reacció visitant aconseguint el 3-1. Però, la reacció dels jugadors del Vila-seca no s’ha fet esperar i Díez aconseguia el 3-2 en una jugada enrebassada dins l’àrea del Calafell. Poc després, els calafellencs han disposat d’una falta directa per acumulació, però Expósito no ha estat encertat. Restaven 10 minuts de patiment: el Calafell amb nou faltes, el resultat de 3-2 i el Vila-seca posant setge a la porteria local.

Un Dalmau providencial en totes les accions d’atac visitants, ha mantingut el resultat de 3-2, fins que Marc Vergés a la falta de 2 minuts, desviant un xut de Trilla, aconseguia treure l’ai al cor que planava pel pavelló fent el 4-2. Amb aquest resultat ha acabat un complicadíssim partit que manté el Calafell amb plenes opcions d’assolir el gran objectiu d’aquesta temporada.

El matx ha estat molt intens i cal destacar la gran actuació d’Albert Dalmau sota el pals, aturant l’impossible. La setmana que ve, el Calafell torna a jugar a casa davant el Roller Oviedo.

CP Calafell: Albert Dalmau, Carles Trilla (2), Marc Vergés (2), Jordi Expósito i Dani López –cinc inicial- Xavier Andreu, Jaume Altarriba, Ferran Ortoll, Israel Seoane i Ferran Riera.

CH Vila-seca: Carles Estrada, Oriol Borràs, Xavier Díez (1), Emmanuel Necchi i Joan Roig –cinc inicial- Oriol Borràs, Joan Cañellas, Esteve Pujals i Javier Sama.







Publicada el 14 d'abril del 2011, a El 3 de VUIT

Treballada victòria i tercera posició en solitari


Font: Enric Casellas.
Publicada el 10 d'abril del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana el CP Calafell ha disputat el partit corresponent a la jornada 24 de la Primera Divisió. El matx davant el Roller Oviedo ha acabat amb victòria calafellenca per 5-3 amb bastanta tensió en els minuts finals. Amb aquests tres punts, el Calafell es situa a la tercera posició en solitari amb 47 punts.

CP CALAFELL  5 - 3  FM OVIEDO 

El partit ha començat amb un Calafell amb les coses clares i des de bon començament ha buscat el gol. Els primers minuts han estat de domini calafellenc i el Roller ha tingut alguna oportunitat que ha resolt Dalmau. En escassos tres minuts el Calafell ha aconseguit posar-se per davant al marcador amb tres gols consecutius. El primer l’ha fet Marc Vergés aprofitant el rebuig del porter, el segon ha estat obra de Jordi Expósito, de penal i el tercer l’ha aconseguit de nou Vergés, en aquest cas a passada de Carles Trilla.

Si bé el Calafell s’ha posat amb un 3-0 en molt poc temps, els asturians no han tardat en reaccionar i s’han posat 3-2 en un minut. Els calafellencs s’havien relaxat i ho ha aprofitat David González per fer el 3-1 de contracop. El 3-2 l’ha transformat Juan José en un gran gol de vaselina. A les acaballes de la primera part, el Calafell ha tornat a dominar i ha disposat d’ocasions clares per marcar, però no ho ha aconseguit i s’ha arribat al descans amb el 3-2.

La segona part ha començat amb un Roller Oviedo endollat, ja que en la primer jugada Jesús Pérez ha enviat la pilota al travesser. Poc després, Trilla perdia una pilota a mitja pista i Dalmau ha aturat el xut consegüent. Quan el Roller apretava, Sergi Romeu ha tret les teranyines de l’escaire per situar el 4-2 al marcador. Quan semblava que el Calafell recuperaria el control del partit, Albert Dalmau ha aturat un penal llençat per Juan José i poc després, no ha pogut evitar el gol de Gonzalo Pérez. Amb aquest gol s’afegia emoció al partit.

A partir d’aquí, el tram final s’ha convertit en una anada i tornada, on els dos porters han estat excel·lentment bé i ho han aturat tot. Dani López ha estat apunt d’augmentar la distància al marcador amb una clara ocasió; però si en la primera no ha pogut, en la segona ha deixat el porter assegut a terra i ha rematat a plaer fent el 5-3, acabant així amb els nervis d’un possible empat. Amb aquest resultat hem arribat a la fi del partit, que permet al Calafell assolir els llocs d’ascens.

El partit ha estat d’una intesitat molt gran i tot i que, el Calafell ha demostrat bastanta superioritat en el primer quart d’hora, després s’ha anat igualant i el Roller ha posat les coses molt complicades. Un partit menys per acabar la lliga i una victòria més, el pòxim partit és contra el San Antonio i cal recordar que l’ascens només depèn de nosaltres.

CP Calafell: Albert Dalmau, Carles Trilla, Jordi Expósito (1), Marc Vergés (2) i Dani López (1) –cinc inicial- Xavier Andreu, Jaume Altarriba, Sergi Romeu, Ferran Ortoll i Ferran Riera.

FM Oviedo: Nuno Felipe, Pablo García, Jesús Pérez, Juan José (1) i Manuel Coto –cinc inicial- David Díaz, Alberto Gomez, David González (1), Eduardo Isla i Gonzalo Pérez (1).

Publicada el 21 d'abril del 2011, a El 3 de VUIT


El somni es pot apropar en una possible jornada rodona

Publicada el 15 d'abril del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.


SAN ANTONIO  -  CP CALAFELL

Arribem al tram final de temporada, només resten sis jornades i tot encara està per decidir. En aquests moment tenim la sort de dependre de nosaltres mateixos per assolir l'anhelat ascens a l'OK Lliga. Tot i que el Calafell es troba en aquesta situació, no es pot confiar ni un pèl, ja que la part està més apretada que mai i qualsevol error, ara per ara, es paga més que car.

Aquest cap de setmana el CP Calafell juga a Pamplona enfront el San Antonio, un equip que actualment es troba en la dotzena posició a només dos punts del descens. Aquests partits, que podrien semblar els més senzills per la diferència a la classificació, poden resultar els més difícils; quan un equip es troba en una situació extrema dóna el millor de si mateix. Una prova d'això, és la guerra que va donar el Roller Oviedo el cap de setmana passat a Calafell.

Si bé hem de mostrar molta cautela en aquest tipus de partit, també hem de confiar en el nostre equip, que porta un total de nou partits invicte, cedint només dos empats, un contra el Sant Feliu i l'altre contra el Cerceda. Actualment els calafellencs ocupen la tercera posició, a dos de la segona posició i amb l'Alcobendas dos punts per darrera.

Aquesta jornada és importantíssim aconseguir la victòria, ja que en aquesta jornada hi ha un partit que enfronta dos equips de la part alta, els Monjos i l'Alcobendas. El cap de setmana serà rodó si el Calafell guanya a Pamplona i els Monjos aconsegueixen també guanyar a l'equip madrileny. D'aquesta manera, la distància amb l'equip de l'Alt Penedés es mantindria i s'ampliaria fins a cinc punts amb l'Alcobendas. En el cas que els calafellencs no puguin assolir la victòria, el millor resultat de l'altre partit, seria un empat.

El partit contra el San Antonio serà retransmès en directe per Calafell Ràdio a partir de les 19.00h, el partit comença un quart d'hora més tard.

El somni s'apropa, ara no ens podem despertar! Som-hi Calafell!




Publicada el 21 d'abril del 2011, a El 3 de VUIT

El desplaçament multitudinari a la pista del San Antonio de Pamplona no va acabar com es volia pels interessos del Vallès Calafell C.P. i la seva afició. Tot i que els visitants van arrencar guanyant (0-2 i 1-3), amb gols de Carles Trilla i Dani López (2), els navarresos van saber remuntar el partit. El gol de Marc Vergés escurçava distàncies, però era insuficient per a puntuar.









Publicada el 5 de maig del 2011, al Diari del Baix Penedès

El final s'apropa amb encara tot per decidir

Publicada el 29 d'abril del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.


CP CALAFELL  -  HC BORBOLLA

Aquest cap de setmana el Calafell afronta una de les poques finals que queden, aquesta és davant el Borbolla. La temporada es decideix en aquests últims partits, ja que la part alta està més que apretada; els calafellencs només tenen dos punts de marge respecte els seus principals perseguidors, l'Alcobendas i el Tordera.

L'equip que ens visita ocupa la zona de descens amb un total de 17 punts i ho té molt complicat per salvar-se aquesta temporada. Ara bé, mentre les matemàtiques no diguin el contrari, de ben segur que lluitaran per tal de mantenir les opcions d'estar la temporada següent a Primera Divisió. El Calafell no es trobarà amb un equip gens fàcil, ja que el visitant ve d'aconseguir una victòria important davant el Vila-seca, per 10-7.

Els calafellencs no tenen cap marge d'error respecte els seus perseguidors i per tant, han d'anar a per totes si volen mantenir-se ferms en la zona d'ascens. Actualment, el Calafell ocupa la tercera plaça amb 47 punts, a cinc del segon, els Monjos. En aquesta mateixa jornada, l'Alcobendas i el Tordera, juguen contra Sant Feliu i Cerceda, respectivament. Qualsevol error a partir d'ara es paga caríssim, per aquesta raó és vital endur-se els tres punts davant el Borbolla.

Us hi esperem a tots! Somniem!

Una gran afició per a un club.







Publicada el 5 de maig del 2011, a El 3 de VUIT

El 4 a 0 davant el Borbolla gallec suposava un pas de gegant per a les aspiracions d'ascens del Vallès Calafell C.P., a quatre jornades pel final del campionat. Els gols de Dani López, Jaume Altarriba, "Sito" Expósito i Sergi Romeu demostraven l'ambició de l'equip per a assolir l'objectiu de la temporada.









Publicada el 12 de maig del 2011, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 12 de maig del 2011, a El 3 de VUIT

Publicada el 15 de maig del 2011, al Diari de Tarragona









Publicada el 19 de maig del 2011, a El 3 de VUIT

El Vallès Calafell C.P. demostrava que no volia deixar escapar l'ascens a l'OK Lliga, guanyant a la pista del líder, el SHUM Maçanet, que celebrava l'ascens davant la seva afició. El 3 a 5 definitiu el culminaven Sergi Romeu (2), Marc Vergés, Carles Trilla i Jaume Altarriba. Una victòria més i ja s'aconseguia l'ascens matemàtic a la màxima categoria.
















Publicada el 22 de maig del 2011, al Diari de Tarragona






Publicada el 26 de maig del 2011, a El 3 de VUIT

No es podia dir blat fins que no estigués al sac i ben lligat


Font: Enric Casellas.
Publicada el 23 de maig del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

19.30h, pavelló a vessar, la gent asseguda a les escales, gent dreta, tot estava llest perquè comencés el partit més important de la temporada fins el moment. El partit de l’ascens, si assolíem el tres punts, érem nou equip d’OK Lliga.

La primera part va començar amb un Calafell endollat, buscant el domini i el primer gol. I així va ser, ja que en dos minuts Jordi Expósito aconseguia colar la pilota entre el pal i el porter i fer l’1-0. Però poc va tardar el Tordera en reaccionar i en quatre minuts va establir l’igualada al marcador de mans d’Uribe amb un xut llunyà. El Calafell no es va fer enrere i Dani López va avançar els calafellencs al marcador. A les acaballes de la primera part de nou Danilo, feia el 3-1 en una jugada de triangulació per treure’s el barret. La primera part va rribar a la seva fi amb el públic content per l’espectacle ofert pel Calafell, però quedava tota una segona part per davant.

La segona va començar millor que la primera, ja que els calafellencs van sortir en tromba i de nou Danilo, aconseguia marcar i posar el marcador 4-1. El Calafell estava realitzant un bon joc i disposava d’ocasions per ampliar l’avantatge, però el Tordera no es feia enrere i també posava a prova la poreria de Dalmau. Al minut 14 Vergés ampliava la diferència calafellenca al marcador fent el 5-1. A partir d’aquí, es va donar un fet una mica inexplicable.

El Calafell a la falta de set minuts i portant una renda de quatre gols es va anar relaxant, el públic estava eufòric i tot aquest conjunt va fer que els calafellencs comencessin a sortir del partit, pensant en l’ascens. Aquesta situació no la va desaprofitar el Tordera que en escassos minuts es va col·locar 5-5 al marcador, amb tres gols de jugada i un de penal. Amb l’empat a 5, Albert Dalmau va salvar una falta directa per acumulació. El Calafell havia marxat i el Tordera que amb el 5-1 semblava mig mort, va ressucitar com mai i va establir, en un tancar i obrir d’ulls, l’empat al marcador. Els calafellencs es van despertar a la falta de trenta segons, quan Altarriba es va quedar sol davant el porter i no va poder transformar el que hauria estat el gol de l’ascens.

El públic va passar d’un estat de clímax a un estat d’escepticisme, entre tristos per no haver pujat tenint la renda que teníem, i esperança per la pròxima jornada on encara el Calafell té plenes opcions d’assolir la màxima catergoria. Des d'aquí, volem agrair el gran suport de tota l'afició del Calafell i de la Penya Els Estrellats que no van parar d'animar en tot el partit! Res està acabat, tot està per fer i tot és possible. Lleida ens espera!

Publicada el 26 de maig del 2011, a El 9 Diari

A Lleida pot començar el somni

Publicada el 28 de maig del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.


LLEIDA LLISTA  -  CP CALAFELL

Aquest cap de setmana el CP Calafell té un nou matx-ball per assolir, matemàticament, l'ascens a l'OK Lliga.

El dissabte passat tots vam marxar una mica decebuts per no haver aconseguit els tres punts a casa quan ho teníem tot de cara, però això de ben segur que no aturarà ni a aficionats ni jugadors a seguir lluitant per aconseguir aquest somni. No es pot entrar en pessimismes, cinc minuts dolents d'un partit conjugats amb mala sort, no poden fer trencar la confiança que tots tenim depositada en aquest equip.

Avui a les 18:00 de la tarda el Calafell juga a Lleida, per tal d'intentar endur-se els tres punts i d'aquesta manera, acompanyar al SHUM i als Monjos a la primera categoria de l'hoquei patins estatal. Els lleidatans en aquest partit, ja no tenen cap tipus de pressió, ja que la jornada passada, van assolir la salvació. Els calafellencs hi aniran amb moltes ganes i acompanyats de dos autocars que el Club ha posat a disposició de la Penya Els Estrellats i de l'afició.

Recordem que el partit el podreu seguir en directe per Calafell Ràdio a partir de les sis de la tarda, amb la retransmissió de Ferran Rodríguez i els comentaris de Ramon Ferré.

El somni pot començar avui mateix, SOM-HI!


Publicada el 29 de maig del 2011, al Diari de Tarragona









Publicada el 2 de juny del 2011, a El 3 de VUIT






Publicada el 2 de juny del 2011, al Diari del Baix Penedès


Hockey Patines | 30 de MAYO 2011
Publicat a la web de la Federación Española de Patinaje

El Vallés Calafell certifica su ascenso a la OK Liga

Acompañará a CP Monjos y SHUM Maçanet en la OK Liga

El Vallés Calafell se aseguró el ascenso a la OK Liga el pasado fin de semana tras derrotar por 3-5 al Lleida Llista Blava y sumar así el punto que necesitaba para amarrar la tercera posición de la clasificación de la Primera Nacional, la última que da billete para la OK Liga.

El conjunto dirigido por José Luís Mateo acompañará a SHUM Maçanet y CP Monjos, los dos equipos que ya habían certificado su ascenso en las jornadas anteriores. Los grandes damnificados son Tordera y Alcobendas, que durante toda la temporada han estado luchando por estar en la OK liga la próxima temporada, y aunque en muchas jornadas han ocupado alguna de las tres primeras posiciones, han terminado viéndose superados por la gran recta final realizada por el Calafell.




Publicada el 29 de maig del 2011, a El 9 Diari






Publicada el 2 de juny del 2011, al Diari del Baix Penedès





Publicada el 9 de juny del 2011, a El 3 de VUIT








Publicada el 9 de juny del 2011, al Diari del Baix Penedès

Publicada el juny del 2011, a El 9 Diari

Publicada el juny del 2011, a El 9 Diari

Abans d'acabar la temporada 2010/11, es feia públic el relleu de Josep Maria Mateo a la banqueta del primer equip. Pere Vàries s'estrenaria com a entrenador, amb el retorn de l'equip a la màxima categoria, l'OK Lliga.


Publicada el juny del 2011, a El 9 Diari

També, en aquella temporada, el segon equip del club, el Netman Calafell C.P., aconseguia l'ascens a la Primera Catalana, novament. La victòria (1-5), a la pista de l'Espluga de Francolí suposava l'ascens matemàtic de l'altre equip sènior i un nou èxit pel club.


El Netman Calafell C.P. va ser primer, per davant del Vilaseca, gràcies al goal average particular. En el partit disputat al pavelló Joan Ortoll, el resultat va ser favorable als verd-i-blancs per 9 a 2. En la segona volta, la visita a Vilaseca va suposar l'única derrota del campionat, per 3 a 2.


El Netman Calafell C.P. va guanyat quinze partits i en va perdre un. Cap equip va aconseguir un empat en el campionat. També, va ser el màxim golejador de la categoria, amb cent disset gols a favor, i el conjunt menys golejat, amb trenta-nou gols encaixats.


Òscar Aguilar, amb trenta-vuit gols, era el màxim golejador de l'equip, en aquella temporada de l'ascens a la Primera Catalana. El va seguir Israel Seoane, amb trenta-quatre gols.



Publicada el 7 d'abril del 2011, a El 3 de VUIT


El Club Patí Calafell tanca la temporada

Publicada el 22 de juny del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell ha tancat aquest passat cap de setmana, amb dues festes, la temporada d’hoquei sobre patins 2010-2011 i les celebracions pels èxits aconseguits. Més de 100 persones es van reunir divendres passat, 17 de juny, a la festa dels equips sènior del club, que va reconèixer els jugadors, tècnics i responsables, així com als patrocinadors. I l’endemà, dissabte 18 de juny, 250 persones es van aplegar a la festa dels equips d’hoquei base de l’entitat.

La temporada 2010-2011 ha estat especialment dolça per al Club Patí Calafell. El primer equip d’hoquei ha assolit l’ascens a l’OK Lliga i torna a la màxima categoria estatal trenta anys després de jugar-hi per darrer cop. “Però no hem d’oblidar que el segon equip sènior ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana i s’ha proclamat campió de la Copa Tarragona”, explica el president del club, Josep Maria Guinovart. “A partir d’ara”, afegeix Guinovart, “tanquem les celebracions d’un any esplèndid i ens dedicarem de ple a treballar per preparar la propera temporada”.

Un treball que inclou la promoció de l’hoquei amb una base molt potent. El club compta amb equips júnior, aleví, benjami, pre-benjamí, pre-benjamí iniciació i escola d’iniciació. Una feina que va ser reconeguda en la festa de l’hoquei base.




Durant la temporada, alguns jugadors i directius històrics de l'entitat ens van deixar. És el cas d'Agustí Blanch "Rius" que va arribar al club l'any 1961/62 i va jugar, durant diverses temporades, al primer equip, juntament amb Lorente, Torralba, Marcó, Massana i els germans Polo, entre d'altres.



L'Angelet, el Josep Maria Papiol Carreras, el porter dels pioners, ens va deixar, també, durant la temporada. Per Nadal, encara, va poder gaudir d'un sopar d'homenatge amb els seus companys de l'equip dels pioners que encara restaven vius.

L'expresident Vicenç Espiña Cabiró, un dels primers de la història del club, era una altra de les pèrdues importants de la història de l'entitat.

El Vilanova s’imposa al torneig d’hoquei de veterans de Calafell


Publicat el 18 de juliol del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Vilanova s’ha imposat en el torneig d’hoquei de veterans organitzat dissabte passat, 16 de juliol, pels veterans del Club Patí Calafell. Els vilanovins van derrotar en la final a l’Hoquei Club Montbui per 2-1. Sis equips van participar en aquest torneig, un clàssic de l’estiu que se celebra al pavelló “Joan Ortoll” durant la festa major de la Santa Creu.

Els equips participants van ser el Calafell A, el Calafell B, el Club Patí Cubelles, el Club Patí Vilafranca, el Montbui i el Vilanova. Els sis combinats es van dividir en dos grups. El grup A era format pel Calafell A , el Montbui i el Cubelles; i el grup B, pel Calafell B, el Vilanova i el Vilafranca. Els resultats dels partits van ser els següents:

Grup A
Calafell A-Cubelles 7-3
Montbui-Cubelles 2-2
Montbui-Calafell A 5-4

Grup B
Calafell B-Vilanova 0-2
Vilafranca-Vilanova 0-6
Vilafranca-Calafell B 1-10

Van quedar primers de grup el Vilanova i el Montbui, que van disputar la final, amb l’esmentat resultat de 2-1, favorable als vilanovins. Comptant el resultat dels partits previs, la classificació final ha estat la següent:

1r Club Patí Vilanova
2n Hoquei Club Montbui
3r Calafell A
4t Calafell B
5è Cubelles
6è Vilafranca

El torneig s’ha disputat amb intensitat. Segons explica Epi Espinosa, un dels organitzadors, “és un torneig amistós, però no una simple costellada de festa major; s’ha jugat amb energia i s’ha donat espectacle, a banda de gaudir d’una excel·lent jornada d’hoquei”.




Equip Prebenjamí-A "New Orleans" La Jijonenca

Jugadors:
F.J. NAVARRO MIRALLES (porter)
DAVID ROFRIGUEZ VALLS
BERNAT ARROYO PIJUAN
QUIM ARROYO PIJUAN
MARC MESTRE NIN
MARTÍ RASCADO SORIANO
LLUC RAMBAUDI ROSSO
MANUEL ALONSO PANIELLO
ALVARO VAZQUEZ ESPAÑA
GERARD MERCADE GONZALEZ
GERARD ROVIRA MAÑE


Entrenador:
ALEX SONET

Delegats:
JESÚS MANEL NAVARRO
CARLES ROVIRA




Equip Categoria Benjamí-A "JORSAN"


Jugadors:
JAVIER BOABEN CASTRO
JOSEP GUINOVART SEIJO
ARNAU FONTANILLAS CORTES
OTTO PLATZ IGLESIAS
DAVID VICARIA RESTOY
POL ESPINOSA ALEGRET

Entenador:

ERNEST MARTINEZ

Delegat:

FCO. JAVIER BOABEN PERIBAÑEZ





Bona actuació dels alevins a Girona


Publicada el 6 de setembre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.

Els alevins de Calafell van participar aquest cap de setmana al prestigiós torneig de "la bola" organitzat pel GEiEG de Girona.

El dissabte es va jugar amb el CP Vic. Es va fer un partit molt digne i amb opcions de guanyar fins a l'últim minut. Dissabte també es va jugar un partit amb el GEiEG B que un desafortunat àrbitre es va encarregar de trencar quan guanyava el CP Calafell. Al final es va perdre 3-2 amb la màxima emoció possible.

El diumenge es va jugar amb el GEiEG A un partit molt intens. Aquest cop, l'actuació casolana de l'àrbitre no va poder impedir que s'imposés el CP Calafell per 1 a 2.

Cal destacar el debut en la categoria de l'entrenador i de diversos jugadors, com el benjamí de primer any Arnau Fontanillas, que amb les seves parades va donar confiança als seus companys.


El Tió de Nadal

Publicat el 24 de desembre del 2010, a la Web del Club Patí Calafell.

El passat 21 de desembre es va cel·lebrar la tradicional “Festa del Tió de Nadal” pels nens de la secció d'hoquei.

Va ser un acte molt entranyable, on tots els nens dels diferents equips de la base del club vàren participar-hi. Els més menuts van fern “cagar el Tió“ i els més grans vàren rebre uns obsequis de la ma dels jugadors del nostre primer equip sènior del club.

També ens va visitar el Pare Noel per a desitjar-nos unes Bones Festes.

En acabar es va realitzar un petit piscolabis entre tots els assistents, familiars i amics.






42 participants a les jornades de tecnificació d’hoquei base del Club Patí Calafell


Publicada el 15 de juliol del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

42 participants assisteixen a les jornades de tecnificació d’hoquei base del Club Patí Calafell. Els joves jugadors que segueixen aquesta activitat provenen de Mollerussa, Igualada, Cubelles i el mateix Calafell. Durant dues setmanes, en dos torns setmanals de vint hores, els practicants d’hoquei més joves tenen l’oportunitat de millorar la seva tècnica de patinatge i aprendre tàctiques bàsiques.

Les jornades estan dirigides per Ernest Martínez, coordinador de l’esport base del Club, i per Epi Espinosa, entrenador dels equips inferiors. Segons explica Espinosa, “intentem aconseguir que els nois dominin la pràctica de patinatge (driblar, frenar...) i el maneig de l’estic i les postures correctes per xutar”. Afegeix que “també ensenyem a resoldre situacions tàctiques bàsiques, com per exemple sortir-te’n quan dos rivals et surten a l’encontre”.

Les jornades de tecnificació tenen lloc al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell. Hi participen jugadors de les categories prebenjamí, benjamí i aleví, així com d’escola d’iniciació. Alguns jugadors del primer equip del Patí Calafell, que la propera temporada competirà a l’OK Lliga, han passat per les jornades per oferir la seva experiència als futurs valors de l’entitat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada