dijous, 20 de febrer del 2020

El Benjamí A setè de Catalunya i debut del primer equip femení


El Patí Calafell tindrà aquesta temporada nou equips d’hoquei, amb prop de 120 esportistes

Publicada el 14 d'octubre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell

El Club Patí Calafell tindrà en joc aquesta temporada 2011-2012 nou equips d’hoquei sobre patins, amb un total d’esportistes proper als 120. Tots els equips s’han presentat també aquest vespre-nit, dins de la gran festa de presentació del primer eequip de l’entitat.

El Patí Calafell tindrà els següents equips: sènior (primer equip), sènior B (segon equip), veterans, júnior, infantil, benjamí, prebenjamí A, prebenjamí B i prebenjamí iniciació. Els equips inferiors són la base del projecte esportiu de la veterana entitat calafellenca. Per reforçar l’aposta per la pedrera, enguany s’ha pres la decisió que l’equip sènior B i el júnior tinguin el mateix entrenador, càrrec que ha recaigut en el veterà Carles Freixedes, una institució de l’hoquei sobre patins al Penedès.

És més, jugadors del segon equip i del júnior s’entrenen rotatòriament amb el primer equip, de forma que puguin incorporar-s’hi amb facilitat si són necessaris. És una aposta a llarg termini pel talent de casa. I el fet que és una aposta a llarg termini ha quedat evidenciat pel fixatge per tres anys de l’entrenador del primer equip, el debutant Pere Varias.

Avui, el president del Club Patí Calafell, Josep Maria Guinovart, ha dit que “tots esperem la nova temporada, perquè pujar a l’OK Lliga ha estat la culminació de moltíssima feina desenvolupada en els darrers anys”. “Però”, ha afegit, “el més important és veure tots aquests nens i joves que donen continuïtat a una història de més de mig segle, una història que és la del nostre poble”.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha felicitat el club per l’ascens a l’OK Lliga i ha destacat “el projecte esportiu que desenvolupa amb una base importantíssima, que és el suport sobre el qual descansen els seus èxits”. L’Ajuntament de Calafell és un dels principals patrocinadors del club, però avui l’alcalde ha volgut destacar que “les alegries que ens ha donat el Patí Calafell són de tots, també dels seguidors i dels calafellencs que senten aquest club com a propi”.






Publicada al Diari del Baix Penedès

Foto: Carles Freixedes, entre els dos jugadors ajupits, donant instruccions durant l'escalfament d'un partit del segon equip sènior.

Carles Freixedes: "Treballem en un projecte a llarg termini per fomentar el talent de casa"

Entrevista publicada el 7 de febrer del 2012, a la Web del Club Patí Calafell

Carles Freixedes, un esportista que és una llegenda vivent en el món de l'hoquei del Penedès, s'ha incorporat aquesta temporada a l'staff tècnic del Club Patí Calafell. L'entitat li ha confiat la responsabilitat del segon equip sènior, que ha debutat a Primera Catalana, i del combinat júnior. És una estructura que té com a finalitat fomentar el talent de casa en un projecte a llarg termini.

Pregunta: Què el va atreure del projecte del Club Patí Calafell?
Resposta: A Calafell hi veia l'oportunitat de créixer com a entrenador perquè aquest és un bon moment per al Club Patí, arran del seu retorn a la màxima categoria estatal.

Pregunta: Perquè portar dos equips a la vegada?
Resposta: Jo venia del Club Patí Vilafranca, on era segon entrenador del primer equip i també em responsabilitzava del segon equip. La “dualitat” no és insòlita. A Calafell hi ha un projecte esportiu a llarg termini que aposta pel talent de casa i aquesta forma de treballar, que inclou altres mesures, hi ajuda molt.

Pregunta: Quins objectius concrets s'ha plantejat?
Resposta: El que busco és que els meus jugadors puguin encarar l'hoquei des d'un punt de vista més seriós i professional, de forma que puguin tenir èxit en les actuals categories, però també estar disponibles per pujar al primer equip.

Pregunta: El fet que el segon equip jugui a una categoria més alta que la passada temporada ajuda a aquests objectius?
Resposta: Per descomptat. A Primera Catalana disputem molts més partits i això ens fa ser molt més competitius.

Pregunta: Aquesta filosofia de treball està coordinada amb el primer equip?
Resposta: És clar que sí. A cada entrenament del primer equip hi participa, de forma rotatòria, un jugador del segon equip i un del júnior. Així tots es van integrant en una mateixa dinàmica per si se'ls necessita durant la temporada o amb vistes al futur.

Pregunta: Ja hem vist convocat algun jugador del segon equip en partits d'OK Lliga.
Resposta: Sí. Israel Seone ha estat convocat al primer equip per la baixa del capità Sergi Romeu. Però aquesta coordinació és en les dues direccions.

Pregunta: Com és això?
Resposta: El cas de Xavier Andreu Montoya és el més evident. Com a porter suplent del primer equip no té gaires minuts, però juga amb nosaltres de forma habitual. Ell no perd ritme de competició i nosaltres aconseguim un gran suport que ens dóna molta seguretat.

Pregunta: El segon equip ha completat la primera volta de la competició de Primera Catalana i està situat en un lloc còmode de la classificació.
Resposta: Sí, estem a la part mitja de la taula. Aspirem a més, però com a mínim volem mantenir la nostra actual posició a la classificació, ja que ens espera una segona volta molt difícil.

Pregunta: L'objectiu és la permanència?
Resposta: Ja dic que aspirem a més que això, però és evident és que el més important és consolidar-nos en la categoria. En un any de debut a una nova categoria, l'objectiu prioritari és sempre la permanència. I estar ara el mig de la taula és ajuda a aconseguir-ho.

Pregunta: Com valora el rendiment dels jugadors del segon equip?
Resposta: N'estic molt satisfet. Són nois molt treballadors i disciplinats, que s'esforcen tant als entrenaments com als partits.

Pregunta: I com va l'equip júnior?
Resposta: El júnior ha tingut una trajectòria una mica més irregular durant el que portem de temporada. Tenim una plantilla curta i ens han perjudicat les lesions. Sense oblidar que aquesta és una franja d'edat en què hi ha baixes, tant als partits com als entrenaments, per qüestions d'estudis. Però no va tan malament, tot el contrari.

Pregunta: El júnior ha començat la segona fase de la competició. Com preveu que poden anar les coses?
Resposta: Hem començat guanyant el Masquefa i això ens anima. Hem de tenir en compte que ens han tocat equips molt competitius, com el Vendrell, el Vilafranca, el Capellades o el mateix Masquefa. No serà fàcil, però amb el que tenim anirem fent.




El Calafell va ser dotzè, amb trenta-dos punts. Va guanyar nou partits i en va empatar cinc. Va marcar cent vint-i-quatre gols i en va encaixar cent cinquanta-un.

Això li va suposar haver de jugar la promoció per a no baixar, davant el Taradell. En el primer partit, el Calafell va guanyar (5-1) i, en el segon partit, va perdre (6-3). La diferència de gols va donar la permanència al conjunt verd-i-blanc, per un sol gol.


El màxim golejador de l'equip va ser Òscar Aguilar, amb trenta-sis gols. El va seguir Ferran Riera, amb vint-i-sis. Ferran Ortoll i Israel Seoane en van fer setze, cadascú.


Tenim disponible material d’hoquei per als equips base i qualsevol esportista

Publicada el 27 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell anuncia que té disponible tota mena de material per a la pràctica de l’hoquei sobre patins. El material es pot adquirir o encarregar a les oficines de l’entitat, situades al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell (Passeig de la Unió s/n). L’horaris són els següents: dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 9 a 13 hores; dimarts i dijous, de 17.30 a 19.30 hores.

Aquest servei està pensat especialment per als equips de la base de l’entitat, però hi pot accedir també qualsevol esportista interessat. Els socis i esportistes del Club tenen un preu especial. Un avantatge afegit és que no cal desplaçar-se fora de Calafell per adquerir aquest material, que generalment només s’acostuma a trobar en establiments que hi estan especialitzats.

Si el material sol·licitat no està disponible in situ, el Club Patí Calafell tramita l’encàrrec i fa el lliurament en un termini aproximat de dos a tres dies.

El Club Patí Calafell també té a la venda material promocional i commemoratiu.



Podreu sopar entrepans freds i calents i "montaditos", degustar els tradicionals panellets, castanyes i moniatos, prendre una copa... Hi haurà música i un concurs de disfresses pels més petits. La més original guanyarà una samarreta signada pels jugadors del primer equip.



El Club Patí Calafell organitza aquest Nadal un clínic de porters i jugadors d’hoquei base

Publicada el 12 de desembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell organitza aquestes festes de Nadal un clínic de porters i jugadors d’hoquei sobre patins. L’activitat, adreçada a jugadors d’hoquei base, és oberta a tots els esportistes que ho desitgin, siguin del Patí Calafell o d’altres clubs. Les inscripcions són obertes fins al 23 de desembre, a les oficines del club, situades al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell (Passeig de la Unió s/n), el dimarts i el dijous de 18 a 19 hores.


El clínic tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener. L’horari serà de 17 a 20 hores i el lloc, el mateix pavelló “Joan Ortoll”. Hi haurà diferents grups de treball segons l’edat dels jugadors i també es faran activitats generals de lleure.

Aquestes jornades de preparació permetran als joves practicants d’hoquei sobre patins millorar el seu nivell tècnic i aprendre tàctiques i estratègies de joc. Impartiran les sessions dels respectius clínics Albert Dalmau, porter del primer equip del Club Patí Calafell, que juga a l’OK Lliga, i Ernest Martínez, coordinador de la base d’hoquei de l’entitat.

A més de l’aprenentatge esportiu, les clínics ofereixen una alternativa de lleure durant les festes nadalenques per a les famílies. La matrícula té un cost de 40 euros els dies de desembre; 30 euros els dies de gener, i 60 euros si s’opta pels dos torns.



Agenda partits d'hoquei. 23, 24 i 25 de setembre de 2011

Partits fora

24-9-2011
19:00. Primera Catalana. CH Castellet–CP Calafell


Infantil24-9-2011 - 17:30h.
GM Calafel CP–Olesa Patí: 6-8

Aleví
25-9-2011 - 11:30h.
Llista Blava–Jorsan Calafell CP: Partit ajornat

Benjamí A
24-9-2011 - 10:00h.
Bultó Montblanc–Handymans Calafel CP: 3-2

Prebenjamí A
25-9-2011 - 11:30h.
Raventós Suau Calafell CP–Cambrils HC: 1-2

Prebenjamí B
24-9-2011 - 11:00h.
CP Cambrils–Tutto Vision Calafell CP: 3-0: 3-0

Prebenjamí iniciació
25-9-2011 - 10:30h.
Talleres Miguel Calafell CP–CE Vendrell: 0-3



El Vendrell s’imposa (5-6) al derbi comarcal júnior d’hoquei del Baix Penedès

Publicada el 23 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El CE Vendrell s’ha imposat aquesta nit (5-6) en el derbi comarcal júnior d’hoquei sobre patins del Baix Penedès, que l’ha enfrontat al Club Patí Calafell al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll”. Ha estat un partit molt intens des de bon començament, que ha redoblat el ritme i l’encalçament en el marcador a partir del descans, però que els calafellencs no han pogut aprofitar per començar puntuant la temporada 2011-2012 a la lliga catalana júnior.

El júnior del Club Patí Calafell perdia 0-3 al final de la primera part. Però en una sortida electritzant del segon temps ha posat el marcador en un 2–3 en tan sols dos minuts. Però al minut tres, el CE Vendrell ha marcat el seu quart gol i partir d’aquí ha començat un estira i arronsa, amb els vendrellencs sempre pel davant, que ha acabat en el 5-6 final.

L’entrenador del júnior calafellenc, Carles Freixedes, ha explicat que “cada vegada que ens apropàvem en el marcador, el rival tornava a fer gol i ens impedia remuntar. Hem tingut molt a prop l’empat, però no ha pogut ser”.

El cinc inicial del conjunt calafellenc ha estat format per Jaume Mañé (porter), Joan Ramon Esteve, Ibai Ávila, Ferran Riera i Pere Montserrat (a la banqueta, Marc Castellví, David Carrasco, Oleksiy Matsko i Andreu Ortoll. El CE Vendrell ha aliniat d’entrada a Josep Guasch (porter), Ricard Vidal, Marcos Serrano, Tomás López i Víctor Catalán (a la banqueta, Ramon Guinovart i Marc Capdevila).



El benjamí A d’hoquei del Patí Calafell es classifica per al Campionat de Catalunya

Publicada el 29 de maig del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El benjamí A del Club Patí Calafell s’ha classificat per al Campionat de Catalunya d’hoquei sobre patins de la categoria, que es disputarà a Reus (Baix Camp) els propers dies 1, 2 i 3 de juny. La classificació va aconseguir-se matemàticament quan encara faltava una jornada per acabar la fase regular de la competició. La darrera jornada, jugada fa dos caps de setmana, va ser intranscendent, tot i la derrota dels benjamins calafellencs davant el CE Vendrell.

La classificació és un resultat històric perquè feia molts anys que cap equip de la base d’hoquei del Patí Calafell accedia a la fase final d’un Campionat de Catalunya. Segons l’entrenador, Enric Fontanilles, “penseu que els darrers jugadors de la base que van aconseguir-ho són els de l’actual equip de veterans”.

El Campionat de Catalunya d’hoquei benjamí es disputarà amb el format de final a vuit, amb dos equips classificats per cadascuna de les quatre demarcacions provincials catalanes: per Girona, el GE i EG A de Girona i el SHUM A de Maçanet; per Barcelona, el Club Patí Vilanova A i el Club Patí Manlleu A; per Lleida, el CH Cadí A i CH Lleida el Llista Blava; i per Tarragona, el Reus Deportiu A i el Club Patí Calafell A.

Els partits del campionat es jugaran en dues parts de quinze minuts. El sistema de competició serà una lligueta amb dos grups de quatre equips. Els dos primers classificats de cada grup disputen les semifinals.



Reconeixement al benjamí A del Patí Calafell pel seu paper al Campionat de Catalunya

Publicada el 18 de juny del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell va aprofitar la darrera jornada de l’OK Lliga, dissabte passat, per fer un reconeixement a l’equip benjamí A, de la base de l’entitat, pel paper que va fer en el recent Campionat de Catalunya de la categoria. Els joves jugadors van quedar classificats en setè lloc, en els partits disputats a Reus els passats 1, 2 i 3 de juny. Van ser també els primers entre els dos equips de les comarques de Tarragona que hi participaven (l’altre era el Reus Deportiu A).

L’entrenador del benjamí A, Enric Fontanilles, apunta que “el setè lloc pot semblar poca cosa, considerant que era una final a vuit. Però el més important era la mateixa classificació. Penseu que a Catalunya hi ha uns 270 equips benjamins d’hoquei el simple fet d’haver-se classificat per la final del Campionat vol dir que estem entre el millor del millor”.

Fontanilles recorda, a més, que feia més de 20 anys llargs que un equip de la base del Patí Calafell no arribava al Campionat de Catalunya. “Els darrers jugadors que van aconseguir-ho són els que avui integren l’actual equip de veterans”, afegeix.

L’equip benjamí A del Club Patí Calafell és patrocinat per l’empresa local Instal·lacions Handymans.


Debuta un equip femení infantil del Club Patí Calafell

Publicada el 19 de juny del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest passat cap de setmana ha debutat un equip femení infantil del Club Patí Calafell, format per nenes de quatre a vuit anys. Van competir en la segona Festa Minifem organitzada pel Club Patí Voltregà. L'equip va jugar dos partits, contra el Torrelles i contra el Tordera. L'objectiu és que aquest equip tingui continuïtat la propera temporada.

Les noies van caure derrotades en els dos encontres, 0-3 davant el Torrelles i 3-4, amb el Tordera. Però els responsables de la iniciativa consideren que van fer un gran paper, perquè només havien fet un entrenament i, tot i així, van jugar molt compenetrades.

Els promotors de l'equip volen que el projecte tingui continuïtat la propera temporada, quan probablement es crearà una lliga exclusivament femenina. En l'actualitat, les nenes juguen en equips mixts amb els nens. La lliga femenina no acabaria amb aquesta fórmula, que a més tindria prioritat a l'hora de disposar de les jugadores. Però es prepara un campionat exclusivament femení que es disputaria en partits en determinades dates. És una fórmula per impulsar l'hoquei sobre patins femení des de la mateixa base.

El Club Patí Calafell ha viscut anteriorment un parell d'intents de crear un equip femení, que no van arribar a reeixir. Ara sembla la definitiva i per poder tirar endavant l'equip les famílies de les noies fan una crida a possibles patrocinadors que els ajudin a afrontar l'aventura.


Exhibició dels equips d'iniciació d'hoquei durant el descans del partit d'OK Lliga

Publicada el 24 de març del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest 24 de març de 2012, durant el descans del partit Club Patí Calafell Tot l'Any–Club Patí Voltregà de l'OK Lliga, els nens dels equips d'hoquei d'iniciació (quatre i cinc anys) van fer una exhibició de les habilitats que ja han adquirit sobre els patins i amb l'stick a la mà.










Resultats dels partits d'hoquei del cap de setmana del 30 de setembre i l'1 i el 2 d'octubre

Segon equip sénior (Primera Catalana).
Biguetes Solé Calafel CP–CP Congrés: 6-3

Júnior
Noia Freixenet–Cepsa de Paso Calafell CP: 3-4

Infantil
Noia Freixenet–GM Calafell CP: 9-3

Aleví
Jorsan Calafell CP–CE Vendrell B: Partit ajornat

Benjamí A
Instal·lacions Handymans Calafell CP– CP Vila-seca: 4-3

Benjamí B
CP Valls–New Orleans Calafell CP: 6-9

Prebenjamí A
Reus Deportiu–Gràfiques Raventós Suau Calafell CP: 3-2

Prebenjamí B
Tutto Vision Calafell CP–Reus Ploms: 1-2

Prebenjamí iniciació
Casal L’Espluga–Talleres Miguel Calafell CP: 0-3

Resultats dels partits d'hoquei del cap de setmana del 7, 8 i 9 d'octubre de 2011

Primer equip (Copa Penedès)
CP Calafell–Tecnol Reus Deportiu: 5-7

Segon equip sénior (Primera Catalana)
CE Cornellà–Biguetes Solé Calafell CP: 3-4

Júnior


Infantil
GM Calafell CP–Reus Deportiu: 0-16

Aleví


Benjamí A
Reus Ploms–Instal·lacions Handymans Calafell CP: 4-1

Benjamí B
New Orleans Calafell CP–Casal L’Espluga: 2-4

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau Calafell CP-Casal L’Espluga: 3-0

Prebenjamí B
CE Vendrell–Tutto Vision Calafell CP: 2-1

Prebenjamí iniciació
Talleres Miguel Calafell CP–Casal l’Espluga: 2-3


Resultats dels partits d'hoquei del cap de setmana del 7, 8 i 9 d'octubre de 2011

Segon equip sénior (Primera Catalana)
CE Cornellà–Biguetes Solé Calafell CP: 3-4

Júnior


Infantil
GM Calafell CP–Reus Deportiu: 0-16

Aleví


Benjamí A
Reus Ploms–Instal·lacions Handymans Calafell CP: 4-1

Benjamí B
New Orleans Calafell CP–Casal L’Espluga: 2-4

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau Calafell CP-Casal L’Espluga: 3-0

Prebenjamí B
CE Vendrell–Tutto Vision Calafell CP: 2-1

Prebenjamí iniciació
Talleres Miguel Calafell CP–Casal l’Espluga: 2-3



Resultats dels partits d'hoquei disputats el 14, 15 i 16 d'octubre de 2011

Segon equip sénior (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–Cambrils CH: 4–5

Júnior
Cepsa de Paso Calafell CP–CP Vilanova: 6–7

Prebenjamí A
CP Riudoms–Gràfiques Raventós Suau Calafell CP: 2–2

Prebenjamí B
Tutto Vision Calafell CP–ReusDeportiu: 2–2



Resultats dels partits d'hoquei del 21, 22 i 23 d'octubre de 2011

Segon equip sénior (Primera Catalana)
Reus Deportiu–Biguetes Solé Calafell CP: 0–0

Júnior
Club Patí Riudoms–Cepsa de Paso Calafell CP: 10-5

Infantil
ajornat

Benjamí A
Instal·lacions Handymans Calafell CP–Cambrils TH: 8-3

Benjamí B
CHP Amposta–New Orleans Calafell CP: 3-1

Prebenjamí A
CHP Amposta–Gràfiques Raventós Suau Calafell CP: 1-3

Prebenjamí B
Tutto Vision Calafell CP–Reus Deportiu C: 1-2



Resultats dels partits d’hoquei disputats els dies 28, 29 i 30 d’octubre, i 1 de novembre, de 2011

Segon equip sénior (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–CP Riudebitlles: 4–6

Júnior
CE Vendrell–Cepsa de Paso Calafell CP: 3-1

Infantil
CE Olesa–GM Calafell CP: ajornat

Benjamí A
Reus Deportiu A–Instal·lacions Handymans Calafell CP: 3-3

Benjamí B


Prebenjamí A


Prebenjamí B


Resultats dels partits d'hoquei del 5, 6 i 7 de novembre de 2011

Segon equip (Primera Catalana)
CN Reus Ploms–Biguetes Solé Calafell CP: 2–1

Júnior
Cepsa de Paso Calafell CP–CE Noia Freixenet: 0-7

Infantil
GM Calafell CP–CE Noia Freixenet: 1–9

Benjamí B
New Orleans Calafell CP–Reus Deportiu: 3–2

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau Calafell CP–Rizos Montblanc: 3–0

Veterans
Vallès Calafell CP-FD Cassanenc: 9-1



Resultats dels partits d’hoquei dels dies 11, 12, 13, 14 i 15 de novembre de 2011

Segon equip (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–Sitges: 8-3

Infantil
Reus Deportiu–GM Calafell CP: 20-0

Benjamí A
Handymans Instal·lacions Calafell CP–SH Casal L’Espluga: 9-1

Benjamí B
CN Reus Ploms–New Orleans Calafell CP: 4-7

Prebenjamí A
CH Vila-seca–Gràfiques Raventós Suau Calafell: CP 1-3

Veterans
CH Valldoreix–Vallès Calafell CP: 6-4



Resultats dels partits d’hoquei dels dies 18, 19, 20 i 21 de novembre de 2011.

Segon equip (Primera Catalana)
Lleida.net Alpicat–Biguetes Solé Calafell CP: 6–9

Júnior
CP Vilanova–Cepsa de Paso Calafell CP: 6–3

Infantil
CH Cambrils–GM Calafell CP: 8–1

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau Calafell CP–CE Vendrell A: 3–1

Prebenjamí B
CE Vendrell B–Tutto Vision Calafell CP: 3–3

Veterans (Lliga B)
Vallès Calafell CP–CP Vilanova A: 0–7



Resultats dels partits d’hoquei. 25, 26, 27 i 30 de desembre de 2011

Segon equip (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–Aigua Veri Bell-lloc: 2-6

Júnior
Cepsa de Paso Calafell CP–CP Riudoms: 6–8

Infantil
CE Vendrell–GM Calafell CP: 6-2

Benjamí A
Instal·lacions Handymans Calafell CP–CE Vendrell B: 4-2

Benjamí B
Reus Deportiu–New Orleans Calafell CP: 0-9

Prebenjamí A
CN Reus Ploms–Gràfiques Raventós Suau CP: 1-2

Prebenjamí B
CP Valls–Tutto Vision Calafell CP: 2-2

Veterans (Lliga B)
UE La Garriga-Vallès Calafell CP: 6–6


Resultats dels partits d’hoquei dels dies 3, 4, 5 i 6 de 2011

Segon equip (Primera Catalana)
Andorra HC-Biguetes Solé Calafell CP: 3-3

Benjamí A
Instal·lacions Handymans Calafell CP–Bultó Montblanc: 7-0

Benjamí B
New Orleans Calafell CP–CE Vendrell: 2-9

Prebenjamí A
Cambrils CH–Gràfiques Raventós Suau Calafell CP: 3-2

Veterans (Lliga B)
La Salle Bonanova-Vallès Calafell CP (partit ajornat de la tercera jornada): 1–6


Resultats dels partits d’hoquei. 8, 9, 10, 11 i 12 de desembre de 2011

Segon equip (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–Club Patí Masquefa: 6-6

Benjamí A
CP Vila-seca–Instal·lacions Handymans Calafell CP: 1-7

Benjamí B
New Orleans Calafell CP–Casal L’Espluga: 5-3

Veterans (Lliga B)
Vallès Calafell CP–HC Esplugues: 6–0


Resultats dels partits d’hoquei. 17 i 18 de desembre de 2011
Segon equip (Primera Catalana)
Sferic Terrassa–Biguetes Solé Calafell CP: 3–5

Benjamí A
Instal·lacions Handymans Calafell CP–CN Reus Ploms A: 3–1

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau CP–Reus Deportiu A: 1-2

La competició d’hoquei, en les diferents categories, es reprendrà després de les festes de Nadal



Resultats dels partits d’hoquei disputats els dies 13, 14, 15 i 16 de gener de 2011

Segon equip (Primera catalana)
Biguetes Solé CP Calafell–CP Juneda: 4-7

Júnior
Cepsa de Paso Calafell CP–CP Masquefa: 8-2

Infantil
GM Calafell CP–Cerdanyola HC: 1-5

Benjamí B
New Orleans Calafell CP Calafell–CP Valls: 6-1

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau CP–CP Riudoms: 3-2

Prebenjamí B
Tutto Sole Calafell CP–CE Vendrell C: ajornat
Reus Deportiu B–Tutto Sole Calafell CP: 2–2

Veterans (Lliga B)
CT Barcino–Vallès Calafell CP: 3–1
Vallès Calafell CP–CP Cubelles: 7-3

(*) També s’han disputat partits de prebenjamí iniciació i d’escola, però en aquestes categories no es té en compte el resultat.

Resultats dels partits d’hoquei. 20, 21, 22 i 23 de gener de 2012.
Segon equip (Primera catalana)
Biguetes Solé CP Calafell–Capellades HC: 5-7

Júnior
Capellades HC–Cepsa de Paso Calafell CP: 3-8

Infantil
HC Piera–GM Calafell CP: 8-0

Benjamí A
HC Cambrils–Instal·lacions Handymans Calafell CP: 2-4

Benjamí B
New Orleans Calafell CP Calafell–CH Amposta: 4-4

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau CP–CH Amposta: 3-1

Prebenjamí B
Reus Deportiu B–Tutto Sole Calafell CP: 3-1

Veterans (Lliga B)
Vallès Calafell CP–HC Montbui: patit suspès


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 27, 28, 29 i 30 de gener de 2012.

Segon equip (Primera catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–CH Castellet: 1-4

Júnior
Cepsa de Paso Calafell CP–CE Vendrell: 2-3

Infantil
GM Calafell CP–Sitges: 3-1

Veterans (Lliga B)
Sarrià HC–Vallès Calafell CP: 2-14


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 3, 4, 5 i 6 de febrer de 2012.
Júnior
CP Vilafranca–Cepsa de Paso Calafell CP: 7-6

Infantil
CP Vilanova A–GM Calafell CP: 5-4

Benjamí A
Instal·lacions Handymans Calafell CP–Reus Deportiu A: 0-6 (partit ajornat)
Casal Espluga–Instal·lacions Handymans Calafell CP: 2-5

Benjamí B
Reus Deportiu B–New Orleans Calafell CP: 4-7

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau Calafell CP–CH Vila-seca: 3-0

Prebenjamí B
Casal Espluga–Tutto Sole Calafell CP: 3-0

Veterans (Lliga B)
Vallès Calafell CP–CP Vilanova B: 6-6

(*) En les categories d’iniciació i escola no es tenen en compte els resultats


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 10, 11, 12 i 13 de febrer de 2012.
Segon equip (Primera Catalana)
CP Congrés–Biguetes Solé Calafell CP: 4-3

Infantil
GM Calafell CP–CP Riudoms: 4-8

Benjamí B
CE Vendrell A–New Orleans Calafell CP: 11-4

Prebenjamí A
CE Vendrell A–Gràfiques Raventós Suau Calafell CP: 1-2

Prebenjamí B
Tutto Sole Calafell CP–Valls: 2-1
Tutto Sole Calafell CP–CE Vendrell B: 1-2

Veterans (Lliga B)
Vallès Calafell CP–GEiEG: 3-2

(*) Aquest proper cap de setmana no hi ha partits arran de les celebracions del Carnestoltes.


Resultats dels partits d’hoquei disputats els dies 24, 25 i 26 de febrer de 2012.
Segon equip (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP-CE Cornellà (partit ajornat): 3-3
Cambrils CH-Biguetes Solé Calafell CP: 7-2

Júnior
Cepsa de Paso Calafell CP–CH Vila-seca: 4-6

Infantil
GM Calafell–CHP Bigues i Riells: 9-4

Benjamí A
CE Vendrell B–Instal·lacions Handymans Calafell CP: 1-3

Benjamí B
New Orleans Calafell CP–Reus Ploms C: 8-2

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau Calafell CP–Reus Ploms A: 1-2

Prebenjamí B
AE Montblanc–Tutto Sole Calafell CP: 2-1


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 2, 3 i 7 de març de 2012.

Segon equip (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–Reus Deportiu: 3-14

Júnior
Cambrils HC–Cepsa de Paso Calafell CP: 0-11

Infantil
Vilassar B–GM Calafell CP: 0-11

Veterans (Lliga B)
FD Cassanec-Vallès Calafell CP: 4-10


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 9, 10, 11 i 12 de març de 2012.

Segon equip (Primera Catalana)
CP Riudebitlles–Biguetes Solé Calafell CP: 5-3

Júnior
CP Masquefa–Cepsa de Paso Calafell CP: 0-3

Infantil
Cerdanyola CH–GM Calafell CP: 10-6

Benjamí A
Reus Deportiu A–Instal·lacions Handymans Calafell CP: 2-3

Prebenjamí A
Reus Deportiu A–Gràfiques Raventós Suau Calafell CP: 3-1

Prebenjamí B
Reus Deportiu B–Tutto Sole Calafell CP: 2-1

Veterans (Lliga B)
Vallès Calafell CP–CH Valldoreix: 3-5


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 16, 17 i 18 de març de 2012.

Segon equip (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–Reus Ploms: 6-4

Júnior
Cepsa de Paso Calafell CP–Capellades HC: 3-7

Infantil
GM Calafell CP–HC Piera Matrinoxs: 1-3

Benjamí A
Instal·lacions Handymans Calafel CP–CN Reus Ploms: 7-4

Benjamí B
Reus Deportiu–New Orleans Calafell CP: 2-2

Prebenjamí A
Reus Deportiu–Gràfiques Raventós Suau Calafell CP: 0-3


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 23, 24, 25 i 26 de març de 2012.

Segon equip (Primera Catalana)
CP Sitges–Biguetes Solé Calafell CP: 4-3

Júnior
CE Vendrell–Cepsa de Paso Calafell CP: 8-5

Infantil
CP Sitges B–GM Calafell CP (ajornat)

Benjamí A
Instal·lacions Handymans Calafel CP–Casal Espluga de Francolí (ajornat)

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau Calafell CP–Cambrils CH A: 2-3

Prebenjamí B
Reus Ploms B–Tutto Sole Calafell CP: 10-8

Veterans (Lliga B)
CP Vilanova A–Vallès Calafell CP: 3-5
Vallès Calafell CP–UE La Garriga: 4-3


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 13, 14 i 15 d’abril de 2012.

Segon equip (Primera Catalana)
CP Bell-lloc–Biguetes Solé Calafell CP: 4-4

Infantil
CP Riudoms–GM Calafell CP: 5-3

Benjamí A
Reus Ploms–Handymans Calafell CP: 1-4
Handymans Calafell CP–CE Vendrell: 3-2

Benjamí B
CHP Amposta–New Orleans Calafell CP (suspès)

Prebenjamí A
Gràfiques Raventós Suau Calafell CP–CE Vendrell A: 3-2

Prebenjamí B
CE Vendrell–Tutto Sole Calafell CP: 3-2


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 20, 21, 22 i 23 d’abril de 2012.

Segon equip (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–Andorra HC: 3-1

Júnior
CH Vila-seca–Cepsa de Paso Calafell CP: 6-7

Infantil
Bigues i Riells A–GM Calafell CP: 2-3

Benjamí A
Handymans Calafell CP–Reus Deportiu A: 0-1

Benjamí B
Cambrils HC–New Orleans Calafell CP : 3-8

Veterans (Lliga B)
HC Esplugues–Vallès Calafell CP: 3-4
Vallès Calafell CP–CT Barcino: 4-0



Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 4, 5 i 7 de maig de 2012.

Segon equip (Primera Catalana)
Biguetes Solé Calafell CP–Sferic Terrassa: 4-3

Benjamí A
Casal l’Espluga–Handymans Instal·lacions Calafell CP: 2-2

Veterans (Lliga B)
Vallès Calafell CP–La Salle Bonanova: 9-3


Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 12, 13 i 14 de maig de 2012
Segon equip (Primera Catalana) 

CH Juneda–Biguetes Solé Calafell CP: 8-9

Benjamí A 
Handymans Instal·lacions Calafell CP–CN Reus Ploms: 4-0

Prebenjamí A 
Gràfiques Raventós Suau Calafell CP–CN Reus Plom A: 3-1

Prebenjamí B 
Tutto Sole Calafell CP–CN Reus Ploms B: 2-1

Resultats dels partits d’hoquei disputats pels equips del Club Patí Calafell els dies 18, 19 i 20 de maig de 2012

Segon equip (Primera Catalana)
Capellades HC–Biguetes Solé Calafell CP: 5-2

Benjamí A
CE Vendrell A–Handymans Instal·lacions Calafell CP: 4-3

Benjamí B
CH Amposta–New Orleans Calafell CP: 0-2

Prebenjamí A
CE Vendrell A–Gràfiques Raventós Suau Calafell CP: 2-1

Veterans (Lliga B)
HC Montbui–Vallès Calafell CP: 6-3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada