dissabte, 29 de febrer del 2020

Virgínia Sánchez, vuitena al Campionat d'Espanya Júnior

L'any 2013, es produeix un relleu generacional en la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell. Després de la retirada d'Emma De Bargas, Virgínia Sánchez agafa el testimoni i es classifica pel Campionat d'Espanya Júnior. Altres patinadores, com Sílvia Miravent i Maria Miravent aconsegueixen passar als Campionats de Catalunya de les respectives categories.

En aquest capítol de la història del Patinatge reproduïm les cròniques publicades a la web oficial del Club Patí Calafell, en referència a la secció, escrites pel periodista Toni Gallardo, o al blog esportscalafell, escrites per Ferran Rodríguez.


La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell reprèn les proves de la nova temporada


Publicada el 7 de febrer del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell ha començat el calendari de proves i competicions de 2013 aquest passat 3 de febrer, amb la participació a unes proves de nivell celebrades a les instal·lacions del Club de Patinatge Artístic d’Amposta (Montsià). Aquestes proves han de superades pels patinadors i patinadores per poder participar en campionats i torneigs.

La d’Amposta era la primera sortida de la temporada de patinatge artístic de 2013. S’hi celebraven proves de nivell A, en les modalitats de lliure i de figures obligatòries. En lliure, va aprovar Ainoa Llacer. I en figures obligatòries, va superar les proves Júlia Herrera. Elvira Cherto va aprovar dues de les tres figures que cal superar, i Laura Rivillas i Judith Larraz en van aprovar una. Les altres patinadores calafellenques participants no van poder aprovar i hauran d’esperar a una propera convocatòria.



El pavelló Joan Ortoll va acollir la fase comarcal de Patinatge Artístic, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès.

Publicada el 6 de març del 2013, a la pàgina 17 del diarimés


Cinc patinadores del Club Patí Calafell es classifiquen pel Campionat de Catalunya.

Publicat el 4 de març del 2013 per esportscalafell


El campionat territorial de Figures Obligatòries de les categories cadet, juvenil, júnior i sènior, es va fer dissabte al pavelló municipal Joan Ortoll de Calafell
A la categoria cadet hi participàven Carlota Medrano, Rita Gausachs i Naila Estepa. A la categoria juvenil ho van fer Íngrid Espinosa, Sílvia Miravent, Andrea Martos i Ana Gamoral. I a la categoria júnior ho va fer solsament la calafellenca Virgínia Sánchez.

El jurat qualificador va determinar que a la categoria cadet la millor classificada va ser Carlota Medrano, segona Rita Gausachs i tercera Naila Estepa.


A la categoria juvenil, la primera classificada va ser l’Íngrid Espinosa, sotscampiona Sílvia Miravent i tercera Andrea Martos. Virgínia Sánchez, va ser la única participant a la categoria júnior.

Representants de la Federació Catalana de Patinatge i els regidors Olga Elvira i Juan José Garcia, van lliurar els respectius trofeus.

Al final Mercè Garriga, delegada de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell, va dir que estaven classificades pel pròxim Campionat de Catalunya les patinadores Carlota Medrano, Íngrid Espinosa, Sílvia Miravent, Andrea Martos i Virgínia Sánchez.



La secció de patinatge artístic del Patí Calafell busca nens i nenes que vulguin passar-ho bé patinant

Publicada el 9 de març del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell busca nens i nenes amb ganes de passar-ho bé patinant. Amb aquesta finalitat, ha organitzat una activitat que permetrà provar als petits si els agrada el patinatge. Els dissabtes al migdia, de 13 a 14 hores, al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll”, podran fer la prova.

La secció ofereix una activitat que inclou quatre sessions, al llarg de quatre dissabtes consecutius, per un preu total de 12 euros. Serà un programa molt lúdic, pensat per ensenyar als petits i a les famílies els avantatges saludables de la pràctica esportiva, però també com s’ho poden passar bé fent un esport molt tradicional al municipi de Calafell.



Fase comarcal de Patinatge



Font: Secció de Patinatge del Club Patí Calafell

La fase comarcal celebrada el 10 de març del 2013, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès, va tenir els següents resultats per a les patinadores del Club Patí Calafell:

Juvenil Nivell A:
2ª.- Anna Gamonal Ruíz
3ª.- Gisela Sánchez Crespín

Infantil Nivell C:
1ª Cristina Albiol Casañas

Aleví Nivell A:
2ª.- Maria Herrera Caba
3ª.- Lena Bäker Fornós
5ª.- Lucía Ruíz Miguel
6ª.- Ainoa Llàcer Ayuso
8ª.- Aixa Guerrero Solé
10ª.- Sara Mulleras Sarmiento
11ª.- Ágatha Espinosa Cespedosa
14ª.- Alba Espinosa Alegret

Benjamí Nivell A.
3ª.- Aina Canals Sindreu
5ª.- Laura Planas Pacheco
10ª.- Lydia Guardia Carretero
14ª.- Mireia Girona Sánchez

Benjamí Nivell B:
1ª.- Paula Ruíz Pérez

Prebenjamí Nivell A:
1ª.- Júlia Callejas Ricart
5ª.- Noa Fernández Rodríguez
7ª.- Mireia Raventós Olivé

Prebenjamí Nivell B:
3ª.- Danna Orejuela Romero
5ª.- Martina Mudarra Jardí
5ª.- Evelyn Gimeno Martín


La cadet Carlota Medrano es classifica per al Campionat de Catalunya


Publicat el 24 d'abril del 2013 per esportscalafell

La cadet Carlota Medrano es classifica per al campionat de Catalunya de modalitat lliure.

L’esportista de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell Carlota Medrano s’ha classificat per participar en el campionat de Catalunya en la modalitat lliure, categoria cadet. Medrano va aconseguir la classificació el passat 20 d’abril en el campionat territorial de patinatge artístic, d’aquesta modalitat i categoria, celebrat a Alcanar (Montsià).

Carlota Medrano va quedar en sisena posició, classificació que li dona plaça per al campionat de Catalunya. De la seva banda, Rita Gausach va quedar en vuitè lloc; Laura Rivilas, en quizè, i Naila Etepa, en divuitè. El nivell del campionat territorial va ser altíssim i la secció de patinatge artístic vol felicitar les seves esportistes pel seu esforç.
La propera cita de la secció és diumenge vinent, 28 d’abril, en el primer torneig de categories a Tortosa (Baix Ebre).

Acreditació patinadora del Campionat de Catalunya 2013, cedida per Mercè Garriga


La júnior Virgínia Sánchez es classifica per al campionat d’Espanya de figures obligatòries.

Publicat el 25 d'abril del 2013 per esportscalafell

La júnior Virgínia Sánchez es classifica per al campionat d’Espanya de figures obligatòries.

L’esportista de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell Virgínia Sánchez s’ha classificat per participar en el campionat d’Espanya en la modalitat de figures obligatòries, categoria Júnior, que se celebrarà a Lloret de Mar (la Selva) a finals de maig. Sánchez va aconseguir la classificació en el Campionat de Catalunya disputat a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) el cap de setmana del 13 i el 14 d’abril.

Virgínia Sánchez ha estat l’única patinadora de la secció que ha aconseguit el passaport per al campionat d’Espanya, ja que la resta de calafellenques no van assolir la puntuació mínima. En categoria Juvenil, Íngrid Espinosa, Sílvia Miravent i Andrea Martos van fer un exercici discret. I en categoria Cadet, Carlota Medrano no va poder aprofitar la seva primera participació en un campionat de la modalitat de figures obligatòries, tot i que va poder adquirir experiència per a futures proves.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell vol felicitar públicament totes les patinadores pel seu esforç i dedicació.



Les patinadores calafellenques fan cinc pòdiums al trofeu de categories de Tortosa.

Publicat el 2 de maig del 2013 per esportscalafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell ha aconseguit fer cinc pòdiums al trofeu de categories celebrat a Tortosa (Baix Ebre) el cap de setmana passat, entre ells tres primers llocs. Un total d’onze patinadores calafellenques van competir, amb un centenar de rivals, a les instal·lacions del Club Patí Dertusa.

El torneig es disputava en els nivells A i B. Aquests van ser els resultats, en les diferents categories, de les patinadores del Club Patí Calafell:

Nivell A
Categoria sénior. Anaïs Mercadé (primera classificada)
Categoria júnior. Virgínia Sánchez (primera classificada)
Categoria cadet. Rita Gausach (tercera classificada)
Categoria infantil. Maria Miravent (tercera classificada)

Nivell B
Categoria cadet. Carlota Medrano (primera classificada), Laura Rivillas (setena), Naila Estepa (onzena)
Categoria infantil. Julia Herrera (setena), Judith Larraz (desena), Elvira Cherto (catorzena)
Categoria juvenil. Ingrid Espinosa (cinquena), Sílvia Miravent (sisena), Andrea Martos (desena)

La secció de patinatge artística felicita les esportistes pels bons resulatats aconseguits. La propera competició serà el campionat territorial juvenil, júnior i sénior, que es disputarà els propers 11 i 12 de maig a l’Aldea (Baix Ebre).



Les patinadores del CP Calafell fan quatre pòdiums en el Trofeu Diputació de patinatge artístic

Publicada el 14 de maig del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell va aconseguir quatre pòdiums en el Trofeu Diputació de Tarragona disputat diumenge passat, 12 de maig, al pavelló municipal d’esports del Vendrell (Baix Penedès). La secció hi competia amb sis patinadores de categories cadet-juvenil, aleví, benjamí i prebenjamí, que s’havien guanyat la plaça per competir en aquest torneig en l’anterior fase comarcal.

Aquests van ser els resultats aconseguits per la secció:

Cadet-Juvenil A. Anna Gamonal, primera classificada
Aleví A. Lena Bäcker, tercera classificada
Maria Herrera, quarta classificada
Benjamí A. Aïna Canals, segona classificada
Benjamí B. Paula Rui, quarta classificada
Prebenjamí A. Júlia Callejas, segona classificada

Un bon balanç amb quatre medalles i dues quarts posicions, a fregar del pòdium. La secció de patinatge artístic vol felicitar les sis esportistes i les seves entrenadores pels èxits aconseguits en aquest Trofeu, que són fruit del treball i la dedicació contínues.


Diploma de classificació per al Campionat de Catalunya Juvenil, cedit per Mercè Garriga

Sílvia Miravent, Virgínia Sánchez i Anaïs Mercadé, classificades per al Campionat de Catalunya de patinatge artístic, modalitat lliure.

Publicada el 14 de maig del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

Tres patinadores de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell s’han classificat per al Campionat de Catalunya de patinatge artístic en la modalitat lliure, en diferents categories. Es tracta de la juvenil Sílvia Miravent, la júnior Virgínia Sánchez i la sénior Anaïs Mercadé, que van guanyar-se les places en la final de la fase final territorial celebrada el passat cap de setmana a l’Aldea (Baix Ebre).

En categoria juvenil, Sílvia Miravent va classificar-se en cinquè lloc, després de mantenir aquesta posició durant tot el torneig tant amb l’execució de disc curt com amb la de disc llarg. La cinquena plaça li dóna l’opció d’anar al Campionat de Catalunya, que se celebrarà a Reus (Baix Camp) els dies 25 i 26 de maig. En aquesta mateixa categoria, Ingrid Espinosa i Andrea Martos no van reeixir amb la prova de disc curt, tot i que la de disc llarg els va permetre remuntat i quedar en onzena i catorzena posicions, respectivament.

En categoria júnior, Virgínia Sánchez va quedar en segona posició i també va aconseguir el bitllet per al Campionat de Catalunya, que en el seu cas disputarà a Girona els dies 8 i 9 de juny. Finalment, en categoria sénior, Anaïs Mercadé també va pujar al segon calaix del pòdium i anirà al Campionat de Catalunya, els dies 15 i 16 de juny a Fornells de la Selva (Gironès).



Carlota Medrano queda dinovena al campionat de Catalunya cadet de patinatge artístic lliure


Publicada el 23 de maig del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La patinadora de del Club Patí Calafell Carlota Medrano Martín va participar el cap de setmana passat en el Campionat de Catalunya de patinatge artístic, modalitat lliure, categoria cadet. Era l’única esportista de l’entitat que havia aconseguit classificar-se el 20 d’abril en el campionat territorial disputat a Alcanar (Montsià). La final catalana va celebrar-se a Tremp (Pallars Jussà) i Medrano va classificar-se en dinovena posició, d’un total de 31 participants.

L’alt nivell de la competició va passar-li factura a Carlota Medrano, que no va poder assolir una classificació més destacada tot i haver fet dos exercicis molt bones. En la tanda de disc curt va assolir un dotzè lloc. Però la competència que va haver-hi en la tanda de disc llarg la va fer caure a a la dinovena plaça, malgrat haver fet un exercici potser no tan net com l’anterior, però ple de ganes.

Per a Carlota Medrano era un gran repte, ja que era el primer cop que participava, en tota la seva carrera esportiva, en un Campionat de Catalunya en la modalitat lliure. I va estar a l’altura, com a culminació de l’esforç que han fet tant ella com la seva entrenadora, Marta Vera. La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell vol felicitar-les públicament a totes dues.

D’altra banda, la propera cita de la secció serà aquest proper cap de setmana, dies 25 i 26 de maig, al Campionat de Catalunya, modalitat lliure, categoria juvenil, que tindra lloc a Reus (Baix Camp). Hi participarà la calafellenca Sílvia Miravent Garriga.



Sílvia Miravent participa amb poca sort en el Campionat de Catalunya juvenil de patinatge artístic

Publicada el 30 de maig del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

Sílvia Miravent, esportista de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell, va participar el cap de setmana passat en el Campionat de Catalunya juvenil, en la modalitat lliure, que va disputar-se a les instal·lacions del Reus Deportiu, a Reus (Baix Camp). Era el seu primer Campionat de Catalunya i va pagar la “novatada”, ja que els nervis la van trair i va classificar-se en la 26a posició.

En les proves hi participaven una trentena de patinadores d’arreu de Catalunya, amb un nivell tècnic i artístic molt alt. En la sèrie de dissabte, Miravent no va poder superar la prova de disc curt i va quedar en les darreres places de la classificació. No obstant, en la sèrie de diumenge, amb la prova disc llarg, va sortir a pista més tranquil·la i va aconseguir remuntar tres llocs, fins a la 26a posició.

Conscient que la seva falta d’experiència en competicions d’aquest nivell li va passar factura, la secció de patinatge artístic vol felicitar Sílvia Miravent, tot valorant l’esforç que havia fet per arribar fins a la final del Campionat.



Set patinadores del Patí Calafell han pogut entrenar aquesta primavera al CAR de Sant Cugat

Publicada el 3 de juny del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

Set esportistes de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell han pogut entrenar-se aquesta primavera al Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat. Hi han pogut accedir gràcies a les classificacions que van aconseguir l’any passat, temporada en la qual la possibilitat d’anar al CAR va ampliar-se de les partinadores que van a campionats de Catalunya i d’Espanya a les que participen a la Copa Catalana.

Les estades d’entrenament, en jornades de cap de setmana, han estat tant en la modalitat lliure com en la figures obligatòries. I per a les joves patinadores del Patí Calafell ha estat una oportunitat per formar-se amb alguns dels millors entrenadors i entrenadores del món, tant en preparació tècnica, com en preparació física i artística. Entre altres, les esportistes calafellenques han pogut treballar amb Tanja Romano, tècnica italiana catorze vegades campiona del món; Ricardo Felicioni, tècnic també italià de renom mundial en modalitat lliure; o Raffaello Melossi, referent mundial de l’especialitat de figures obligatòries.

Aquestes jornades de preparació van celebrar-se els dies 16 i 17 de març, 6, 7, 20 i 21 d’abril, i 11 i 12 de maig. Van participar-hi les patinadores Andrea Martos, Sílvia Miravent, Íngrid Espinosa, Maria Miravent, Virgínia Sánchez, Rita Gausach i Carlota Medrano. Els entrenadors dels clubs assistents també rebien sessions de formació en el marc d’aquestes estades, mitjançant un programa de conferències.

A més dels tècnics principals ja esmentats, les jornades han comptat amb un equip tècnic especialitzat format pels tècnics de la Federació Catalana de Patinatge Cristina Gibaja, Mercedes Sahuquillo i Xavier Orrit. I com a tècnics col·laboradors en preperació artística hi havia Lluís Valls, exballarí mundialista i actual coreògraf de diferents patinadors internacionals, i Javi Moreno, expatinador internacional individual i també coreògraf de patinadors. Com a tècnica en preparació física hi participava Anna Baeza, llicenciada en CAFE.




Maria Miravent, campiona territorial infantil en figures obligatòries i segona en lliure

Publicada el 8 de juliol del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La patinadora de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell Maria Miravent s’ha proclamat campiona territorial en categoria infantil en modalitat de figures obligatòries. També va assolir el segon lloc aconseguit en la modalitat lliure i els dos pòdiums van permetre-li per al Campionat de Catalunya de les dues modalitats. El territorial va celebrar-se a Amposta (Montsià) els passats 29 i 30 de juny.

Era l’últim campionat territorial que restava de la temporava i el balanç de la secció no pot ser millor, gràcies al gran resultat de Maria Miravent, que va fer una actuació destacadíssima en totes dues modalitats.

D’altra banda, Julia Herrera Caba va quedar en tretzena posició en la modalitat lliure. S’havia tret la categoria d’escola la setmana anterior i va poder participar en aquesta modalitat al territorial, tot classificant-se en segon lloc; tanmateix, no va fer mínims per classificar-se per al Campionat de Catalunya. Finalment, Judith Larraz va quedar en la posició número 21 en la modalitat lliure.

La setmana abans al campionat territorial, van fer-se a Reus les proves perquè les patinadores poguessin assolir els mínims de categoria. Anna Gamonal va aconseguir-ho en lliure. Les seves companyes de nivell B de lliure, Sara Mulleras, i en escola, Judith Larraz i Laura Rivillas no van poder superar les proves.



Publicada el 10 de juliol del 2013, al diarimés


Diploma de participació en el I Festival d'Estiu, cedit per Mercè Garriga

El 6 de juliol es va celebrar el I Festival d'Estiu de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, al pavelló Joan Ortoll. Les participants van ser obsequiades amb un diploma de participació.


Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2013, en Figures Obligatòries

Virgínia Sánchez, vuitena en el Campionat d’Espanya júnior de figures obligatòries de patinatge


Publicada l'1 d'agost del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La patinadora de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell Virginia Sánchez s’ha classificat en vuitè lloc en el Campionat d’Espanya de categoria júnior en la modalitat de figures obligatòries, que s’ha celebrat a Lloret de Mar (la Selva) els passats 12 i 13 de juliol. És un resultat molt valuós, atés l’altíssim nivell que va registrar la competició.

Virgínia Sánchez havia aconseguit la classificació per al Campionat d’Espanya en el Campionat de Catalunya de la categoria i la modalitat disputat a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) el passat mes d’abril. Llavors, Sánchez va assolir els mínims per al Campionat d’Espanya.

La secció de patinatge artístic felicita Virgínia Sánchez pel resultat assolit a Lloret i pel conjunt de la feina feta durant la temporada.


Publicada el 12 d'agost del 2013, al diarimés

Portada del programa de mà del Campionat de Catalunya, cedit per Mercè Garriga

Participants del Campionat de Catalunya, cedit per Mercè Garriga

Maria Miravent, setena en el Campionat de Catalunya infantil de figures obligatòries


Publicada el 6 d'agost del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La patinadora de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell Maria Miravent s’ha classificat en setena posició en el Campionat de Catalunya de categoria infantil en la modalitat de figures obligatòries, que s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Patins Bordeta, a Lleida (Segrià), els passats 20 i 21 de juliol. En la modalitat lliure, en la qual també competia, va assolir la dinovena posició.

En figures obligatòries, els jutges no van donar-li a Miravent els mínims necessaris per classificar-se per al Campionat d’Espanya. Però tot i així va aconseguir una setena posició, més que destacable considerant l’altíssim nivell de la competició.

La lluita va ser encara més aferrissada en la modalitat de lliure. En la prova de disc curt, les participants van anar a per totes per assegurar una bona plaça i Miravent no va ser menys. La forta competència es va reproduir en la prova de disc llarg: tot i fer una bona prova i lluitar fins al darrer instant, va quedar en dinovena posició.

Maria Miravent havia aconseguit la classificació per al Campionat de Catalunya en el Campionat territorial de la categoria i la modalitat disputat el 29 de juny a Amposta (Montsià), on va fer dos pòdiums: primera en figures obligatòries i segona en lliure. La secció de patinatge artístic felicita Virgínia Sánchez pel resultat assolit i pel conjunt de la feina feta durant la temporada.


Publicada l'1 d'octubre del 2013, al diarimés


El Patí Calafell aconsegueix quatre pòdiums al torneig de patinatge artístic ‘Ciutat de Roquetes’

Publicada el 27 de setembre del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell va aconseguir quatre pòdiums en el torneig “Ciutat de Roquetes”, celebrat a Roquetes (Baix Ebre) aquest 21 de setembre. La secció va participar-hi amb nou patinadors i les classificacions assolides premien l’esforç i el treball diaris dels esportistes i les seves entrenadores.

En categoria infantil, Maria Miravent, Elvira Cherto i Judith Larraz van assolir, respectivament, la setena, vuitena i novena posició. Pel que fa a la categoria cadet, les representants del club, Carlota Medrano, Laura Rivillas i Rita Gausachs, van quedar classificades en els llocs quart, setè i vuitè. Més fortuna van tenir les seves companyes de categoria juvenil: Ingrid Espinosa i Andrea Martos van aconseguir la primera i la segona posició, mentre que Sílvia Miravent va quedar també en un bon cinquè lloc. Finalment, en la categoria júnior, Sergi Bonsoms va pujar al lloc més alt del podi, i les seves companyes Anaïs Mercadé i Virginia Sánchez van ocupar la tercera i quarta posició.

El torneig va disputar-se a les instal·lacions del Club Patí Roquetes i van participar-hi 135 patinadors i patinadores de diferentes clubs de la demarcació de Tarragona.


Set patinadores del club debuten en competició en el tercer torneig d'iniciació a Alcover i Cambrils

Publicada el 18 d'octubre del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

Set patinadores de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell han debutat en competició tot participant en el tercer torneig d’iniciació que s’ha disputat en dues jornades, els passats 29 de setembre i 5 d’octubre a Alcover (Alt Camp) i Cambrils (Baix Camp). Es tracta de Mireia Raventós, Laura Planas, Gisela Sánchez, Sara Mulleras, Cristina Albiol, Anna Gamonal i Paula Ruiz. El balanç del torneig va ser d’un pòdium.

L’elevada inscripció va obligar la Federació de Patinatge a dividir el torneig en dues jornades. El 29 de setembre, a Alcover, van tenir lloc les proves pels patinadors de nivells C i A; i el 5 d’octubre, a Cambrils, va ser el torn dels nivells B i Certificat.

Les classificacions assolides pel Patí Calafell van ser les següents:

Proves a Alcover (29 de setembre)
Nivell C (0-7 anys). Mireia Raventós, vuitena classificada
Nivell A (10-11 anys). Laura Planas, novena classificada
Nivell A (14 o més anys). Gisela Sánchez, setzena classificada

Nivell C (8-9 anys). Paula Ruiz, quinzena classificada

Proves a Cambrils (5 d’octubre)
Nivell B (12-13 anys). Sara Mulleras, setena classificada
Cristina Albiol, onzena classificada
Certificat (14 anys o més). Anna Gamonal, tercera classificada




La secció de patinatge artístic fa sis pòdiums en el segon torneig de categories d'Alcanar

Publicada el 22 d'octubre del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell ha aconseguit sis pòdiums en la segona edició del Torneig de Categories d’Alcanar (Montsià), que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana. La participació de la secció, amb onze patinadors i patinadores desplaçats, va ser tan reeixida que fins i tot es van conquerir quatre primers llocs.

El Torneig de Categories d’Alcanar és una de les darreres competicions de la temporada (el patinatge artístic funciona per anys naturals). Inclou proves de nivell A i de nivell B de categoria sénior, júnior, juvenil, cadet i infantil. Les classificacions assolides pel Patí Calafell van ser les següents:

Sénior
Nivell A. Anaïs Mercadé, primera classificada.

Júnior
Nivell A. Virgínia Sánchez, primera classificada.

Juvenil
Nivell A. Sergi Bonsoms, primer classificat. Sílvia Miravent, quarta classificada.
Nivell B. Íngrid Espinosa, primera classificada. Andrea Martos, vuitena classificada.

Cadet
Nivell A. Carlota Medrano, tercera classificada.
Nivell B. Rita Gausachs, segona classificada.

Infantil
Nivell A. Maria Miravent, quarta classificada.
Nivell B. Judith Larraz, onzena classificada. Elvira Cherto, dissetena classificada.

D’altra banda, el passat 13 d’octubre va celebrar-se a Salou (Tarragonès) la tercera convocatòria de la prova d’iniciació de nivell C i A. Són proves que els patinadors han de superar per adquirir el nivel mínim per poder participar en competicions. Els resultats de la secció de patinatge artístic del Patí Calafell van ser les següents:

Nivell C Lliure. Paula Ruiz (no aprova).

Nivell C Escola, figures 1 i 2. Maria Agulló (aprova només figura 1)

Nivell A Escola, figura 8. Elvira Cherto (aprova la figura, que l’última que li quedava).

Nivell A Lliure. Laura Planas (no aprova). Gisela Sánchez (no aprova).




La secció de patinatge artístic fa un pòdium al Campionat de la Tardor de Cambrils

Publicada el 7 de novembre del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell va desplaçar set patinadores el passat cap de setmana al Campionat de la Tardor celebrat a la localitat de Cambrils (Baix Camp). El torneig era la penúltima competició de la temporada (el patinatge artístic funciona per anys naturals) i la secció va assolir un pòdium, el de Virgínia Sánchez, que va quedar primera en categoria júnior.

Les classificacions assolides pel Patí Calafell van ser les següents:

Categoria infantil.
Elvira Cherto, 14a classificada.
Judith Larraz, 22a classificada.

Categoria cadet
Rita Gauxach, 5a classificada.
Laura Rivillas, 10a classificada.

Categoria juvenil
Andrea Martos, 8a classificada.
Ingrid Espinosa, 11a classificada.

Categoria júnior
Virgínia Sánchez, 1a classificada.



Sis patinadores del Patí Calafell superen a Tortosa les proves de nivell per participar en competicions

Publicada l'11 de novembre del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell va participar ahir diumenge, 10 de novembre, en la tercera convocatòria del nivell B i certificat de les modalitats de lliure i figures obligatòries, que s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Patí Dertusa, a Tortosa (Baix Ebre). Aquestes proves serveixen perquè les esportistes debutants acreditin el nivell mínim per poder participar en competicions oficials.

L’actuació de les patinadores del Patí Calafell va ser destacada i sis d’elles van aconseguir superar les proves, en la que era la darrera oportunitat de la temporada per aprovar-les. Sara Mulleras va assolir el nivell B en modalitat lliure; Judith Larraz, el certificat de figures obligatòries; i Lena Bäcker, Laura Planas, Lucía Ruiz i Gisela Sánchez, el nivell b de figures obligatòries.

De la seva banda, Aixa Guerrero, en nivell B, i Elvira Cherto i Laura Revillas, en certificat, també van participar en la convocatòria. Tot i que no van aconseguir el diploma, sí que van aprovar algunes de les figures obligatòries a les quals es van presentar.


Cartell del Festival anual, cedit per Mercè Garriga

Interior del programa de mà del Festival anual, cedit per Mercè Garriga

Publicat el febrer del 2014, a la revista Calafellencs

Publicada l'11 de desembre del 2013, a la pàgina 26 de Notíciestgn


Festival de Patinatge Artístic 2013


Publicada el 3 de maig del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

La tarda de divendres 6 de desembre de 2013 es va celebrar el tradicional Festival de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, en aquest festival es ret homenatge als resultats aconseguits durant tota la temporada i es reconeix l’esforç i el treball desenvolupat pels més de 50 patinadors de la secció que tenen l’oportunitat d’exhibir-se davant del públic d’un pavelló municipal Joan Ortoll ple a vessar.

El festival es va iniciar amb la desfilada dels grups d’iniciació, debutants i categories del club calafellenc d’edats compreses entre els 5 i els 21 anys, mentre sonava una versió de la cançó de Lluís Llach “país petit”.

Qui va venir al pavelló va poder gaudir de coreografies interpretades per clubs convidats vinguts de comarques Tarragonines, de l’Alt Penedès i el Garraf, en concret els clubs assistents van ser el Club Patí Riudoms, Club Patí Casal de l’Espluga, Club Patinatge Artístic Vilafranca, Club Patí Roda de Barà, Club Patinatge Artístic Monjos, Club Natació Reus Ploms, Club Patinatge Artístic Cubelles i Club Patí Valls.

El festival es va completar amb sis actuacions individuals de patinadors de categories, un quartet representant a “Mario Bros i amics” i tres coreografies inspirades en filmografies, el grup d’iniciació va interpretar un divertit “Toy Story”, posteriorment el grup de debutants va representar un treballat xou sobre el film “Charlie i la fàbrica de xocolata” i el final de festa es va reservar pel grup de categories que va presentar els “ Barrufets”.

En acabar el festival l’alcalde Joan Olivella acompanyat de regidors del consistori i de membres de la junta del Club Patí Calafell van repartir detalls per als més de 150 patinadors participants i rams de flors per les entrenadores, que enguany i com ens tenen acostumats han realitzat un bon treball.





Aquí podeu veure el Festival anual complert de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, amb la participació de totes les patinadores i tots els patinadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada