dissabte, 15 de febrer del 2020

Emma De Bargas, Anaïs Mercadé, Virgínia Sánchez i Maria Miravent, als Campionats d'Espanya

Publicada l'1 d'abril del 2011, al Diari del Baix Penedès

El diumenge, 27 de març del 2011, va disputar-se el Campionat Territorial de Figures Obligatòries, en el Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

En la categoria Cadet, hi van participar Íngrid Espinosa, Sílvia Miravent i Andrea Martos. Les dues primeres van acabar com a campiona i tercera classificada, obtenint el pas al Campionat de Catalunya de Mollet. 

En la categoria Juvenil, hi van participar Virgínia Sánchez i Irune Estepa, sent primera i segona en la classificació. La Virgínia es va classificar pel Campionat de Catalunya, en obtenir la puntuació mínima. 

En categoria Sènior, Emma De Bargas no va patir per a assolir la classificació.


Classificació Programa Curt Categoria Benjamí B

El dos d'abril del 2011, el Consell Esportiu del Baix Penedès va organitzar la Fase Comarcal, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. En categoria Benjamí B, Marina Garcia va ser la guanyadora. Sara Mulleras va ser segona classificada.

Classificació Programa Curt Categoria Prebenjamí C

En la categoria Prebenjamí C, Anna Isabela Aria Marín va ser quarta classificada, per darrera de tres patinadores del Club Patí Llorenç.

Classificació Programa Curt Categoria Prebenjamí B

En la categoria Prebenjamí B, Mireia Girona va ser la segona classificada. Ona Sonet va ser setena.

Acreditació de Sílvia Miravent, en el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries

El 9 i el 10 d'abril, es va disputar el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries, a Mollet del Vallès. Hi van participar quatre patinadores de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell.

En categoria Cadet, Íngrid espinosa i Sílvia Miravent no van superar els mínims per a accedir al Campionat d'Espanya. 

En categoria Júnior, Virgínia Sánchez va fer cinquena i es va classificar per a anar a l'Estatal que es disputaria a Madrid. 

En categoria Sènior, Emma De Bargas va repetir cinquè lloc i es va classificar per al Campionat d'Espanya que es disputaria a Sant Feliu.

Publicada el 29 d'abril del 2011, al Diari del Baix Penedès

El cap de setmana del 22 i del 23 d'abril del 2011, a Cambrils, es disputaria el I Trofeu de Categories. Hi van participar deu patinadores del Club Patí Calafell.

Al nivell A de la categoria Júnior, Anaïs Mercadé va fer segona. En categoria Aleví, Maria Miravent va ser segona. En categoria Juvenil, Virgínia Sánchez va ser segona, també.

Al nivell B de la Categoria Infantil, Carlota Medrano va ser segona, Naila Estepa va ser vuitena i Rita Gausachs va ser tretzena. En categoria Cadet, Sílvia Miravent va ser primera, Íngrid Espinosa va ser setena, Lídia Burrueco va ser quinzena i Andrea Martos va ser setzena.

Publicada el 6 de maig del 2011, al Diari del Baix Penedès

Virgínia Sánchez va ser quarta en el Campionat Territorial de Lliure, en categories Juvenil i Cadet, celebrat a Tortosa, en les instal·lacions del Club Patí Dertusa. Aquesta actuació li va donar el pas pel Campionat de Catalunya de Lloret. El Campionat de catalunya es va disputar els dies 27, 28 i 29 de maig i Virgínia Sánchez va ser la vint-i-novena classificada.

El campionat es va disputar entre el 31 d'abril i l'1 de maig del 2011. En categoria Cadet, Sílvia Miravent va ser novena classificada, Íngrid Espinosa va ser catorzena i Andrea Martos dissetena.

Portada del programa de mà del Campionat Territorial, celebrat a Reus

El 5 de juny de l'any 2011, es disputava el Campionat Territorial de Patinatge Artístic, al Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Interior del programa de mà del Campionat Territorial, celebrat a Reus

Anaïs Mercadé hi va participar, en categoria Júnior, i Emma De Bargas ho va fer, en categoria Sènior. Anaïs va ser quarta i Emma va ser tercera, en les respectives categories. Les dues van aconseguir la classificació pel Campionat de Catalunya.

Acreditació del Campionat de Catalunya, cedida per Emma De Bargas

Actuació d'Emma De Bargas, en el Campionat de Catalunya


El cap de setmana del 19 i 20 de juny, es va celebrar el Campionat de Catalunya en categoria Júnior i Sènior, a Lliçà de Vall, on la participació de les calafellenques no va passar desapercebuda.

En categoria Junior, Anaïs Mercadé va fer desena . Aquesta posició li va donar la classificació per al proper Campionat d’Espanya que es celebraria a Llagostera, durant el cap de setmana del 15 i 16 de juliol.

En Categoria Sènior, Emma de Bargas va fer onzena. Aquesta posició també li va donar la classificació per al proper Campionat d’Espanya que es celebraria a Sant Feliu, els dies 22 i 23 de juliol.



Classificació de Figures Obligatòries del Campionat d'Espanya Juvenil 2011

El primer cap de setmana de juliol, es va celebrar a la ciutat de Madrid el campionat Juvenil de lliure i escola a les instal·lacions de l'U.P. RIVAS. Aquesta vegada, amb l'expedició catalana anava la calafellenca Virgínia Sánchez que participava en la modalitat de Figures Obligatòries.

Encara que nova poder classificar-se per l'europeu la seva novena plaça va ser molt bona i satisfactòria. Per a aquesta patinadora arribar al Campionat d'Espanya ja era un gran pas.





El cap de setmana del 9 i 10 de juny, es va celebrar a les instal·lacions del Club Patinatge Artístic Amposta el Campionat Territorial de Lliure i Escola,  en categoria Aleví i Infantil.

Cal destacar l'actuació de la patinadora Maria Miravent que va pujar al tercer calaix del podi, en Lliure, i al primer calaix del podi, en Figures Obligatòries. Aquesta patinadora es va classificar per al Campionat de Catalunya que tindria lloc a La Seu d'Urgell en totes dues modalitats, Lliure i Escola.

D'altra banda, en categoria Infantil, Rita Guasachs va ser novena i Carlota Medrano desena. Malauradament Naila Estepa, que també estava convocada, no va poder sortir a pista per posar-se malalta el mateix dia.



Els dies 14, 15 i 16 de juliol del 2011, es va celebrar, a les instal·lacions del C.P. Llagostera (Girona), el Campionat d'Espanya de Lliure i Figures Obligatòries, en categoria Júnior.

La selecció catalana portava a la calafellenca, Anaïs Mercadé, en la modalitat de Lliure, que, tot i sortint en primera posició al disc curt, el va executar a la perfecció, classificant-la en novena posició. Al dia següent, no va defraudar, fent un excel·lent disc Llarg que li donava la setena plaça de la general.

Portada del programa de mà del Campionat d'Espanya Sènior

El 22 i 23 de juliol del 2011, al Pavelló Francesc Cassart Roca de Sant feliu de Codines, es va celebrar el Campionat d'Espanya Sènior de Patinatge Artístic.

Emma De Bargas, en l'actuació de Lliure

Acreditació d'Emma De Bargas, cedida per ella mateixa

Emma De Bargas, en l'actuació de Lliure

Emma De Bargas, en l'actuació de Lliure

Emma De Bargas, en l'actuació de Lliure

Emma De Bargas, en l'actuació de Lliure

Emma De Bargas, en l'actuació de Lliure

Emma De Bargas, en l'actuació de Lliure

Emma De Bargas, en l'actuació de Lliure

Classificació Programa Curt Campionat d'Espanya Sènior 2011

Classificació Figures Obligatòries Campionat d'Espanya Sènior 2011

Classificació Programa Lliure Campionat d'Espanya Sènior 2011

Emma De Bargas va ser setena, en Figures Obligatòries, i dotzena, en Lliure. Hi van participar onze patinadores, en la modalitat de Figures Obligatòries. En la modalitat de Lliure, van ser vint-i-dues les participants.

Cartell del Campionat de Catalunya Aleví 2011, cedit per Mercè Garriga

Participants en el Campionat de Catalunya Aleví 2011, cedit per Mercè Garriga





La patinadora de la secció patinatge artístic del Club Patí Calafell, Maria Miravent Garriga, es va classificar per al Campionat d'Espanya, després d'aconseguir el quart lloc i la puntuació mínima, en el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic, en la categoria Aleví, celebrat els dies 1 i 2 d'octubre a la Seu d'Urgell (Alt Urgell). Maria Miravent es va classificar en la modalitat de figures obligatòries i competiria en el campionat estatal el 28 i 29 d'octubre, a Alcoi.

La calafellenca no va poder classificar-se per a la modalitat de figures lliures, però va aconseguir remuntar la posició que havia obtingut en la primera jornada del Campionat de Catalunya. Del dissetè lloc inicial, va acabar quedant en el catorzè. I, a més, va ser la primera classificada de la Federació Territorial de Tarragona.

Més de 50 patinadors de les categories aleví i benjamí van participar en el Campionat, tot fent palès que el patinatge artístic català té un bon planter i una gran projecció. Camí Mendoza, presidenta del Comitè Català de Patinatge artístic, va convidar tots aquests joves esportistes a treballar en la cultura de l'esforç i l'esperit de superació: “cal que tinguin present aquests valors i que, any rere any, conservin la il·lusió i la motivació que han mostrat durant tot el campionat”.









A finals d'octubre del 2011, les patinadores del Club Patí Calafell, Carlota Medrano i Rita Gausachs, que competien en la categoria Infantil, es van classificar per a la Copa Catalana de patinatge artístic, en la modalitat de Lliure. Van assolir la classificació en el Campionat de Tardor, disputat a Mont-Roig del Camp (Baix Camp), classificatori per a la Copa Catalana i en el qual van participar unes 50 patinadores de la demarcació de Tarragona.

Carlota Medrano va ocupar el segon lloc i Rita Gausachs el tercer. Els llocs del podi donaven accés a la Copa Catalana, que es celebraria a Tarragona el 3 i el 4 de desembre.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell també va competir en la categoria Cadet. Sílvia Miravent, Lidia Burrueco, Íngrid Espinosa i Andrea Martos, van quedar classificades en el sisè, l’onzè, el dotzè i el divuitè lloc, respectivament.





Classificació de les Figures Obligatòries del Campionat d'Espanya Aleví 2011



La patinadora calafellenca Maria Miravent va assolir el cinquè lloc de la classificació femenina, en la modalitat de Figures Obligatòries, del 41è Campionat d'Espanya Aleví de Patinatge Artístic. Les proves es van celebrar els dies 28 i 29 d'octubre, a Alcoi (Alacant).

El nivell exhibit va ser molt alt i va certificar-se la bona salut de la base del patinatge artístic estatal. La competició va ser especialment rellevant en la modalitat de figures obligatòries per a noies, on participava la calafellenca. En concret, es van poder veure molts bons exercicis en bucles i canvis de tres.

La cinquena plaça obtinguda per Maria Miravent era un gran resultat per a la calafellenca, atès que era el primer campionat estatal en el que competia.




El Club Patí Calafell va tancar la temporada de patinatge artístic obtenint quatre podis, al II Trofeu de Categories, celebrat a Amposta, a mitjans de novembre. La secció de patinatge artístic de l’entitat va participar-hi amb vuit patinadores, que van assolir unes classificacions molt positives.


Publicada el 24 de novembre del 2011, al Diari de Tarragona

Publicada el 24 de novembre del 2011, a El 3 de VUIT

En categoria Júnior nivell A, Anaïs Mercader va quedar classificada en primer lloc. També va pujar al lloc més alt del podi Virgínia Sánchez, que competia en categoria Juvenil. En categoria Aleví, Maria Miravent va ser tercera. I en categoria Cadet, Sílvia Miravent va pujar al segon calaix del podi.

Publicada el 3 de novembre del 2011, al Diari del Baix Penedès

A més, en categoria Infantil nivell B, Carlota Medrano i Rita Gausachs van obtenir uns meritoris quart i sisè lloc, respectivament. En categoria Cadet, Íngrid Espinosa va ser quarta i Andrea Martos quinzena.



Certificat d'assistència a l'Esplai de Calafell, cedit per Mercè Garriga

Durant el mes de juliol, la secció va organitzar l'Esplai d'Estiu, al Pavelló Joan Ortoll.

Certificat d'assistència a l'Stage de tecnificació, cedit per Mercè Garriga

Certificat d'assistència a l'Stage de tecnificació, cedit per Mercè Garriga


A principis d'anys, abans d'iniciar la temporada, algunes patinadors de la secció de Patinatge del Club Patí Calafell, havien participat en l'Stage de tecnificació, organitzat a Calafell, El Vendrell i Cambrils, els dies 21, 22 i 23 de gener.




El Festival anual que organitzava la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell va omplir, de gom a gom, el pavelló Joan Ortoll. Més de mig miler de persones van assistir a l’acte que tancava la temporada 2011 de la secció i van gaudir de més de dues hores d’exhibició.


El Festival era una ocasió única per a veure el treball que els esportistes de la secció van desenvolupar al llarg de l'any. I, a la vegada, un reconeixement al seu esforç i als seus resultats, sobretot en temporades aquesta, que va ser especialment fructífera, amb quatre patinadores participant als Campionats d'Espanya de les respecives categories.


El públic assistent va poder gaudir, a més, de les actuacions de fins a set clubs convidats, provinents de l’Espluga de Francolí, Valls, Sant Margarida i els Monjos, Vilafranca del Penedès, Cubelles, Les Borges i el Pla de Santa Maria.


El Festival tenia el suport de la Federació Catalana de Patinatge i de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Calafell. I comptava amb el patrocini de les empreses locals, com Raventós Suau Arts Gràfiques, Guinovart Mecànics, Vallès Excavacions i Enderrocs, Tropilandia i Vilarenc Aqua Centre Esportiu.




Aquí podeu veure el Festival anual, celebrat el 8 de desembre del 2011, en el Pavelló Joan Ortoll, amb l'actuació dels patinadors i de les patinadores de la secció de Patinatge Artístic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada