dissabte, 1 de febrer del 2020

Nou bronze en el Campionat d'Espanya, per a Emma De Bargas, en figures obligatòries

Portada del programa de mà del Campionat Territorial Júnior-Sènior, celebrat a Reus, cedit per Emma De Bargas

L'any 2009, arrenca amb el Campionat Territorial, celebrat al Palau d'Esports del Reus Deportiu, els dies 6 i 7 de juny. Hi van prendre part Eva Marín Weiler i Anaïs Mercadé, en Júnior Femení. Emma De Bargas i Paula Gayo van participar en la categoria Sènior Femení.

Interior del programa de mà del Campionat Territorial Júnior-Sènior, celebrat a Reus, cedit per Emma De Bargas

Eva Marín Weiler i Emma De Bargas van ser les úniques participants, en la modalitat de figures obligatòries, en les respectives categories. Emma De Bargas i Paula Gayo van participar en la modalitat de programa curt, en categoria Sènior. Anaïs Mercadé hi va participar en categoria Júnior.



Publicada el 12 de juny del 2009, a la pàgina 34 d'El 3 de VUIT

Les quatre patinadores calafellenques va assolir la mínima per a competir al Campionat de Catalunya, en les respectives modalitats i categories. Emma De Bargas i Eva Marín van ser primeres. Paula Gayo va ser quarta. Anaïs Mercadé va ser cinquena classificada.

Portada del programa de mà del Campionat de Catalunya Sènior, celebrat a Reus, cedit per Emma De Bargas

El Campionat de Catalunya Sènior, també, es va disputar al Palau d'Esports del Reus Deportiu, els dies 3, 4 i 5 de juliol del 2009.

Interior del programa de mà del Campionat de Catalunya Sènior, celebrat a Reus, cedit per Emma De Bargas

Emma De Bargas i Paula Gayo hi van participar en la modalitat de Lliure Femení. De Bargas, també, va participar en Figures Obligatòries.

Portada del programa de mà del Campionat d'Espanya Sènior, celebrat a Cerdanyola, cedit per Emma De Bargas

El Campionat d'Espanya Sènior de Patinatge Artístic es va disputar a Cerdanyola del Vallès, al pavelló de Can Xarau, els dies 31 de juliol i 1 d'agost.

Acreditació del Campionat d'Espanya Sènior, celebrat a Cerdanyola, cedida per Emma De Bargas

Classificació del Campionat d'Espanya Sènior 2009, en Figures Obligatòries Femení

Emma De Bargas va participar en Figures Obligatòries Femení. Hi van participar, també, Alícia Rodero (Illes Balears), Carla Pey Gómez (Catalunya) i Isabel Repullo (Catalunya). De Bargas va aconseguir la medalla de bronze, en aquesta modalitat.

Interior del programa de mà del Campionat d'Espanya Sènior, celebrat a Cerdanyola, cedit per Emma De Bargas

Classificació del Campionat d'Espanya Sènior 2009, en Programa Curt Femení

Classificació del Campionat d'Espanya Sènior 2008, en programa Lliure Femení

Emma De Bargas va participar, també, en la modalitat de Lliure Femení. Hi van competir vint-i-quatre patinadores, tretze de la Federació Catalana. Emma De Bargas va ser tretzena, en el Programa Curt i dissetena en el Programa Lliure Femení.

Publicada el 13 de juny del 2009, al Diari del Baix Penedès

En el Campionat Territorial de la categoria Infantil, Íngrid Espinosa, Sílvia Miravent i Andrea Martos van debutar, quedant entre les divuit primeres classificades.

Publicada el 20 de febrer del 2009, a El 3 de VUIT

El 15 de febrer, les patinadores calafellenques van participar en el I Trofeu Iniciació, al pavelló d'Amposta. Maria Miravent va acabar al tercer lloc del podi i Rita Gausachs va ser quarta, en la categoria entre 9 i 10 anys del nivell II. En el mateix nivell, entre 11 i 12 anys, Carlota Navarro va ser dotzena i, per a més de 13 anys, Lydia Burrueco va ser onzena i Irune Estepa va ser divuitena.

Publicada el 20 de febrer del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 20 de febrer del 2009, a la revista La Fura

En el nivell I, Julia Herrera va ser cinquena, per a menors de 8 anys; Nerea Gómez va ser cinquena i Denise Cabezas va ser sisena, en la categoria entre 11 i 12 anys.

Publicada el 6 de març del 2009, al Diari del Baix Penedès

En la segona prova de Debutants, celebrada a Reus, Julia Herrera va assolir la prova. Lydia Burrueco va assolir les dues figures, en la prova d'Escola. Irune Estepa va assolir dues figures, en la prova de Certificat. Finalment, Eva Marín va assolir el Certificat.

Classificació dels Jocs Escolars, celebrats a Calafell

El 14 de març del 2009, es van disputar els Jocs escolars, en categoria Prebenjamí i Benjamí, al pavelló Joan Ortoll de Calafell. La majoria de podis van ser per a les patinadores calafellenques. En categoria Prebenjamí, el podi complert va ser calafellenc i format per Julia Herrera, Ainoa Llàcer i Ovidio Draghici. En categoria Benjamí B, Elvira Cherto va ser campiona i Marina Juncosa va ser tercera. En categoria Benjamí A, la campiona va ser Laura Rivillas.

Publicada el 27 de març del 2009, al Diari del Baix Penedès

El Campionat de Categoria de les diferents categories, es va celebrar a Calafell el 22 de març. En la categoria Júnior, Anaïs Mercadé va ser tercera. En la categoria Júnior B, Eva Marín va fer quarta. En categoria Juvenil, Maria Bello va ser segona. En la categoria Cadet B, Virgínia Sánchez i Andrea Martos van ser cinquena i dotzena, respectivament. En la categoria Infantil B, Sílvia Miravent va ser tercera i Íngrid Espinosa quarta.

Publicada el 19 de juny del 2009, al Diari del Baix Penedès

El Campionat Territorial de la categoria Infantil es va celebrar a Alcanar. Íngrid Espinosa va ser la campiona i Sílvia Miravent va ser la segona classificada, en la modalitat de figures obligatòries. A la Combinada van ser dinovena i dotzena, respectivament.

Publicada el 3 de juliol del 2009, a El 3 de VUIT

En una nova prova de Debutants, celebrada a Cambrils, Rita Gausachs i Maria Miravent van ser segona i tercera, al nivell II entre 9 i 10 anys. Carlota Navarro va ser onzena i Naila Estepa va ser divuitena, en la categoria entre 11 i 12 anys. En la categoria de majors de 13 anys, Marina Castro va ser setena i Irune Estepa va ser vuitena. Lydia Burrueco i Rita Gausachs van assolir la categoria.

Cartell del Campionat de Catalunya de la categoria Infantil, cedit per Mercè Garriga

El 25 i 26 de juliol del 2009, es va disputar el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de la categoria Infantil, al pavelló municipal de l'Aldea. Hi va participar Sílvia Miravent.

Publicada el 9 d'octubre del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada el 9 d'octubre del 2009, a El 3 de VUIT

En el Trofeu de Categories, celebrat a l'Aldea, Anaïs Mercadé va ser segona i Rita Gausachs va ser quarta, en les respectives categories. En el nivell B, en categoria Cadet, Virgínia Sánchez va ser campiona i Andrea Martos va ser cinquena. En categoria Infantil, Sílvia Miravent va ser tercera i Íngrid Espinosa va ser novena.

Publicada el 23 d'octubre del 2009, a El 3 de VUIT

El cap de setmana del 16 i 17 d'octubre, es va celebrar el Campionat de Tardor, a Cambrils. Virgínia Sánchez va ser la campiona, en la categoria Cadet. Andrea Martos va ser cinquena, en la mateixa categoria. Sílvia Miravent va acabar sisena i Íngrid Espinosa va ser dotzena, en categoria Infantil.

Publicada el 23 d'octubre del 2009, a El 3 de VUIT


Publicada el 23 d'octubre del 2009, al Diari del Baix Penedès

En el Palau d'esports del Reus Deportiu, es va celebrar la convocatòria de la segona prova i certivicat, en la categoria de Debutants. Abigail Zabala va assolir la segona prova de figures obligatòries. Maria Miravent va assolir la prova de Lliure i la categoria de Benjamí.

Publicada el 30 d'octubre del 2009, al Diari del Baix Penedès

En la Copa de Clubs Eladi Bergadà, disputada a Tortosa el 24 i 25 d'octubre, el Calafell va aconseguir diversos podis. Lydia Burrueco va ser segona, en la categoria de majors de 13 anys. Maria Miravent va ser primera, en la categoria entre 9 i 10 anys. Carlota Navarro va ser cinquena, entre 11 i 12 anys. Anaïs Mercadé va ser la campiona, en la categoria Júnior. Virgínia Sánchez va ser tercera i Andrea Martos va ser quarta. En la categoria Infantil, Sílvia Miravent i Íngrid Espinosa van ser vuitena i novena.

Publicada el 18 de desembre del 2009, al Diari del Baix Penedès


El Club Patí Dertusa (Tortosa), també, va organitzar el III Trofeu d'Iniciació. Maria Miravent es va proclamar campiona, en la categoria entre 9 i 10 anys. Lydia Burrueco va ser segona, en la categoria de majors de 13 anys, repetint els resultats de la Copa de Clubs Eladi Bergadà.


Díptic del Festival de Patinatge de Vilafranca del Penedès, cedit per Mercè Garriga


el 19 de desembre del 2009, es va celebrar el festival de Patinatge Artístic a Vilafranca del Penedès. Hi van participar diversos clubs, entre els quals hi havia el Club Patí Calafell. El número Remember of Michael Jackson va ser l'escollit per les patinadores calafellenques per a actuar en aquest festival.

Saluda del President de la Federació Catalana de Patinatge Territorial de Tarragona, cedit per Emma De Bargas

La Federació Territorial de Patinatge Artístic va concedir, novament, el guardó al mèrit esportiu de tercer nivell, pel tercer lloc en el Campionat Sudamericà del Cono Sur, a Emma De Bargas Peeters.

Portada i contraportada del programa de mà de la XXVIII Festa del patinatge de la Territorial de Tarragona

Interior del programa de mà de la XXVIII Festa del patinatge de la Territorial de Tarragona

La XXVIII Festa del patinatge de la Federació Territorial de Tarragona es va celebrar a Reus, el 19 de juny del 2009.


Durant el mes de juliol del 2009, la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell va celebrar el seu tradicional Esplai de Patinatge Artístic, al pavelló Joan Ortoll.

Cartell del Festival Anual de Patinatge Artístic del C.P. Calafell

El 5 de desembre del 2009, es va dur a terme el Festival Anual de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell. Aquest any, va servir per a acomiadar la patinadora Paula Gayo de la pràctica activa del Patinatge.

Paula Gayo, en el seu comiat. Foto cedida per ella mateixa











08/12/2009
Web Ajuntament de Calafell


El festival de patinatge artístic del club patí calafell omple altra cop el pavelló municipal joan ortoll.

Un any més el pavelló municipal Joan Ortoll es va omplir dissabte passat organitzant el tradicional festival de patinatge artístic que serveix per a tancar la temporada.

En aquesta ocasió el club va exhibir totes les noies que estan en categoria: Maria Miravent Garriga (aleví), Lidia Burrueco Moreno (cadet), Ingrid Espinosa Reyes (infantil), Sílvia Miravent Garriga (infantil), Maria Bello Font (juvenil), Rita Gausachs Arriola (aleví), Andrea Martos De la Torre (cadet), Virgínia Sánchez Campos (cadet), Anaïs Mercadé León (júnior), Paula Gayo Perín (sènior) i Emma de Bargas Peeters (sènior). La novetat és que si totes les noies van fer la coreografia amb música enregistrada, Anaïs Mercadé ho va fer acompanyada d’un jove músic de l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell, que la va acompanyar tocant el viol.loncel.

A més, els grups d’iniciació i debutants també van participar al festival amb les coreografies ‘Ultra tango’, ‘Arriba Up’, ‘Hannah Montana’ i van tancar la vetllada amb un homenatge al cantant desaparegut Michael Jackson.

Al festival van estar convidats altres sis grups que van oferir un gran espectacle. Així el Club Patí Monjos va oferir la coreografia ‘Vampirs’, el Club Esportiu Roda de Barà l’espectacle ‘Marietes’, el Club Patí l’Espluga de Francolí va representar ‘Atrapats entre dos mons’, el C.P. Dertusa va oferir ‘Carmina Burana’, el Club Patinatge Artístic Cubelles va participar amb ‘En mig d’algues’ i el Club Patinatge Artístic Vilafranca amb ‘Mama Mia’.

Emoció

Sens dubte el moment més emotiu va ser l’actuació de la jove Paula Gayo Perín, ja que en el moment de la seva actuació es va anunciar per megafonia que aquella era la seva darrera actuació oficial ja que deixava la pràctica del patinatge artístic. Després de rebre diversos obsequis per part de la secció, de l’entrenadora i de les companyes, Paula Gayo va explicar que ha estat quinze anys al club i que ara es vol centrar en els seus estudis de docència. Cal destacar que al llarg de la seva trajectòria Paula Gayo va participar en un campionat d’àmbit estatal en el que va acabar sisena a la modalitat de Figures Obligatòries.

Diversos regidors del consistori van seguir el festival acompanyats del president del Club Patí Calafell, Josep Maria Guinovart.



Paula Gayo, abans de sortir a la pista, en el dia del seu comiat. Foto cedida per ella mateixa

Paula Gayo aguantant la pancarta. Foto cedida per ella mateixa

Paula Gayo i Emma De Bargas, aguantant la pancarta. Foto cedida per Paula Gayo

El festival va començar amb l'entrada a pista de Paula Gayo i Emma De Bargas, amb una pancarta de lletres blaves i fons platejat, on posava: "Viu el nostre Festival".

Paula Gayo, encapçalant el ball col·lectiu de les patinadores de la secció. Foto cedida per ella mateixa

Actuació individual de Paula Gayo. Foto cedida per ella mateixa



















Acabat el Festival, les patinadores i els patinadors del Club Patí Calafell van desfilar a la pista del pavelló Joan Ortoll. Paula Gayo va ser cridada al mig de la mateixa per a rebre un càlid homenatge.





L'entrenadora, Marta Vera, i les companyes, Emma De Bargas i Míriam Musté, van regalar, a Paula Gayo, un quadre amb fotografies seves, en algunes actuacions de la seva trajectòria esportiva.

La Presidenta, Mercè Garriga, amb Paula Gayo

Virgínia Sánchez, amb Paula Gayo. Foto cedida per Paula Gayo



Paula Gayo, obrint el regal de la secció de Patinatge. Foto cedida per Paula Gayo

Foto de grup dels patinadors i de les patinadores de la secció, cedida per Paula Gayo





Publicada el 7 de desembre del 2009, al Diari de Tarragona

Publicada el 7 de desembre del 2009, al Diari de Tarragona

Publicada l'11 de desembre del 2009, al Diari del Baix Penedès

Publicada l'11 de desembre del 2009, al Diari del Baix Penedès

La premsa comarcal i provincial també va voler destacar el Festival de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell i l'homenatge a Paula Gayo, en el dia del seu comiat com a patinadora en actiu.



En aquest vídeo, podeu veure el Festival anual de Patinatge Artístic, organitzat pel Club Patí Calafell.



El Club Patí Calafell es va voler sumar a l'homenatge a Paula Gayo i va aprofitar la celebració del Derbi entre el Calafell i el Vendrell per a fer-ho. En el mateix acte, també, es va homenatjar a Armand Bertran, porter que es retirava de la pràctica de l'hoquei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada