dilluns, 17 de febrer del 2020

Els gols de Marc Coy consoliden el Calafell a l'OK Lliga


El retorn a l'OK Lliga, en la temporada 2011/12, va ser prou satisfactori. El fitxatge de Marc Coy, màxim golejador de la categoria i tercer millor jugador, va permetre al Calafell mantenir la categoria. 

La incorporació de Pere Vàries, a la banqueta, pretenia emular la filosofia d'introduir un exjugador recent retirat que va seguir l'etern rival, el Club d'Esports Vendrell, amb Guillem Cabestany i que tant bon resultat havia donat.


L'ascens de categoria va fer que la Junta directiva, encapçalada per Josep Maria Guinovart, pensés en professionalitzar més el club. En aquesta línia, es van contractar els serveis del periodista local, Toni Gallardo Favá. D'origen tortosí, va fer durant molt de temps les tasques de cap de premsa de l'ajuntament de Calafell. En aquella legislatura del 2011 al 2015, l'ajuntament va prescindir dels seus serveis, cosa que va aprofitar el club. Toni Gallardo va fer les cròniques del club durant dues temporades i mitja. El llegat que ens ha deixat, encara és públic a la web del Club Patí Calafell i en  reproduïm totes les cròniques.

El Club Patí Calafell renova a fons la seva presència a Internet amb una nova web i noves eines a les xarxes socials

Publicada el 4 de març del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell ha tirat endavant una renovació a fons de la seva presència a Internet. Coincidint amb el seu retorn a la màxima categoria estatal de l’OK Lliga, l’entitat del Baix Penedès ha volgut no tan sols posar-se al dia a la xarxa, sinó també gestionar aquesta presència amb criteris més professionals.

El club ha posat al dia la seva web (www.cpcalafell.com), ha obert una pàgina oficial a Facebook (www.facebook.com/paticalafell) i ha entrat a Twitter (@cpcalafell). La nova web incorpora novetats, com un espai dedicat als patrocinadors del club i una àrea per a socis, en la qual aquests podran tenir coneixement dels avantatges que poden aconseguir pel fet de ser-ho.Les xarxes socials, de la seva banda, fan possible que el club mantingui canals de comunicació amb l’afició molt ràpids i àgils, amb actualitzacions superiors a la diària.

La intenció del Patí Calafell és anar incorporant altres millores a la seva presència a Internet, i en general a la comunicació amb els socis i aficionats, en la mesura que es trobin fonts de finançament que les patrocinin.

El president del club, Josep Maria Guinovart, explica que “com en altres àmbits de l’entitat, aquests són canvis que s’han d’anar fent per estar al nivell que ens correspon com a club d’OK Lliga”. Guinovart ha aprofitat per mostrar el seu agraïment i el de tota la junta directiva “a les persones que voluntàriament han gestionat en els darrers temps la presència a Internet del club” i els ha demanat que “continuïn sent elements actius perquè aquests canals seran eficaços en la mesura que siguin eines vives i participatives”.

La presència oficial del Patí Calafell a Internet es veu completada per un grup de Facebook impulsat per aficionats i per les eines digitals de la Penya Els Estrellats (el principal grup organitzat de seguidors) i pels jugadors veterans. La renovació de les eines digitals del club ha estat projectada i realitzada per les empreses calafellenques The Web Studio i Consultora Local.



Pere Varias fitxa com a entrenador del primer equip

Publicada el 16 de juny del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

Pere Varias serà l’entrenador del primer equip d’hoquei del Club Patí Calafell en el retorn de la històrica entitat a la màxima categoria estatal, l’OK Lliga. Varias, que s’acaba de retirar com a jugador i enceta la seva primera experiència a la banqueta, ha fitxat per tres temporades, dins d’un aposta que el president del Patí Calafell, Josep Maria Guinovart, ha definit avui com un “projecte de futur, que ens permeti assentar-nos a la categoria”.

Varias, en la seva primera compareixença pública com a nou tècnic del Calafell, ha avançat que vol construir “un equip batallador i competitiu a qualsevol pista”. “Sóc conscient”, ha afegit, “del fet que som nous a la categoria i de la dificultat de puntuar a algunes pistes. Però buscarem sempre sorprendre l’adversari, defensivament i ofensivament”.

Tractant-se d’un projecte a tres anys vista, i per tant de futur, l’entrenador ha dit també que “no ens limitarem únicament a assegurar la categoria, sinó que, amb el temps, no hem de renunciar a buscar fites més altes, com classificar-nos per una final a vuit de Copa o participar en competició europea”.

Pel que fa a la plantilla que tindrà a les seves ordres, Pere Varias ha indicat que “la base de l’equip serà la mateixa, amb el reforç d’algunes posicions amb jugadors amb experiència l’OK Lliga”. El nou tècnic del combinat calafellenc ha confirmat dues altes, possiblement tres, i dues baixes, que s’acabaran de concretar i oficialitzar en els propers dies.


Presentació dels tres jugadors. Quim Pujadas, Albert Riba i Marc Coy, són el segon, el tercer i el quart per la dreta de la foto 

Marc Coy, Albert Riba i Quim Pujadas aportaran experiència al Patí Calafell en el seu retorn a la màxima categoria.

Publicada el 22 de juny del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.


Marc Coy, Albert Riba i Quim Pujadas són els tres jugadors que el primer equip d’hoquei del Club Patí Calafell incorporarà la propera temporada per disputar l’OK Lliga. Els tres fitxatges responen a l’objectiu de reforçar el combinat que ha aconseguit l’ascens amb esportistes amb experiència demostrada a la màxima categoria estatal.

L’entrenador del Club Patí Calafell, Pere Varias, ha explicat que aquestes tres incorporacions “ens serviran per ser competitius. L’equip que ha assolit l’ascens té un enorme talent, però a una competició tant exigent com l’OK Lliga no n’hi ha prou amb el talent: cal experiència i és el que Coy, Riba i Pujades aportaran. Experiència per lluitar pels punts de cada partit”.

Varias, que ha descartat nous fitxatges, ha afegit que “tots tres són jugadors amb molta arribada des de darrera i capacitat de fer gols des de llarga distància”.

Albert Riba prové del Noia Freixenet i, en l’acte de presentació que s’ha celebrat aquest vespre, s’ha definit com “un jugador defensiu, però sense problemes per atacar”. Quim Pujadas, que ha jugat la passat temporada amb el Sant Feliu i durant un temps va entrenar amb el Patí Calafell, és, de la seva banda, “un jugador d’atac, un jugador d’àrea acostumat a jugar per l’interior”. I Marc Coy, que arriba des del BuyVip.com Tenerife, ha dit que “sóc un jugador de darrera que tira bastant cap amunt”.

Tots tres s’han deixat seduir pel projecte emprés pel Club Patí Calafell i liderat per l’entrenador Pere Varias. Un projecte a tres anys vista, destinat a consolidar la categoria, a la qual torna després de trenta anys de jugar-hi per darrer cop, sense renunciar a objectius més alts un cop complert aquest mínim. En el cas de Coy, es tracta d’una oportunitat de “tornar a casa”, segons ha dit, després d’uns anys vinculat a l’equip canari.



El Patí Calafell incorpora la polivalència de l’internacional júnior Jordi Aragonés

Publicat el 5 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

L’internacional júnior Jordi Aragonés jugarà al primer equip del Club Patí Calafell durant la temporada 2011-2012. Aragonés arriba cedit pel Noia Freixenet i aquest serà el seu primer any com a sènior. El jugador ha acceptat l’oferta calafellenca per tenir minuts, guanyar experiència i millorar la seva projecció. Per al Club Patí Calafell, és una incorporació que aportarà una gran polivalència a la pista.

Aragonés té 20 anys, però amb el seu club d’origen ja ha competit a l’OK Lliga i ha participat en competició europea. També és un habitual de les convocatòries de les seleccions júnior catalana i espanyola. Avui, el jugador ha manifestat que “sóc jove, sí, però a Calafell tinc una oportunitat de demostrar la meva vàlua i que sóc apte per aquesta categoria”.

Sobre la seva posició a la pista, Aragonés ha explicat que “la meva posició natural des de petit sempre ha estat darrera, però tant per aptituds com per circumstàncies he estat un jugador polivalent, que m’han fet servir molt com a comodí”. Ha afegit que “normalment he tingut tirada pel darrera, per ser més aviat un distribuidor de joc, però en el moment que faltava algú davant sempre han cregut que era efectiu i capaç d’estar a qualsevol lloc”.

L’entrenador del primer equip del Club Patí Calafell, Pere Varias, ha subratllat, de la seva banda, que “Jordi Aragonés ve en certa forma a cobrir la baixa d’Albert Riba, que no s’ha pogut incorporar degut a motius laborals. És un recanvi natural, ja que Aragonés és un jugador de característiques similars i que ens ha d’aportar el mateix que esperàvem de Riba”.

Varias ha indicat que “Aragonés potser no ens aporta l’experiència de Riba, però ho suplirà amb il·lusió. A mi m’ha manifestat que per, ell, venir a Calafell li produeix una gran motivació, perquè tindrà l’oportunitat de demostrar que és jugador d’OK Lliga sobradament”. L’entrenador ha afegit també que “Aragonés és un jugador del darrera, més un mig que un defensa, però amb molta arribada. No obstant, la seva gran virtut és la polivalència i podrà jugar en qualsevol posició i adaptar-se amb facilitat a l’equip i als seus companys”.



Pere Varias: “Tindrem un equip competitiu, capaç d'aspirar a més que consolidar la categoria"

Publicada el 8 d'agost del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

Pere Varias és l’entrenador del primer equip del Club Patí Calafell per a la temporada 2011-2012. Varias debuta a les banquetes després d’una trajectòria de prop de 20 anys a l’elit de l’hoquei sobre patins, durant la qual s’ha guanyat la fama d’esportista tenaç i de caràcter. En el seu palmarès hi ha dues copes del Rei, una copa CERS i una copa Federació. Ara, arriba a Calafell amb un projecte a tres anys vista que té com a primer objectiu consolidar l’equip a l’OK Lliga. Però sense renunciar a aconseguir més, segons explica en aquesta entrevista concedida a la web del club.

Pregunta: Què l’ha atret de l’oferta del Club Patí Calafell?

Resposta: El més interessant és que es tracta d’un projecte a tres anys, que agreixo que se m’hagi ofert perquè és un repte personal i d’equip que agafo amb molta il·lusió. Sóc conscient que els entrenadors sempre paguem els mals resultats i que així serà si no estem a l’altura de les expectatives. Però una aposta a tres anys, com la que m’ha plantejat la directiva del club, ens permet treballar amb uns objectius immediats i uns altres a mig termini.

Pregunta: Quins són els objectius immediats?

Resposta: És evident que consolidar la presència del Club Patí Calafell a l’OK Lliga. L’equip tornarà a jugar a la màxima categoria després de trenta anys i l’aspiració del club és que un ascens tan treballat no quedi en un episodi efímer.

Pregunta: En la seva presentació com a nou entrenador, vostè no s’aconformava amb la permanència...

Resposta: És que no m’hi conformo. Hem de ser ambiciosos i no hem de descartar objectius de més altura. És evident que primer va la permanència, però no ens limitarem a intentar assegurar-la. No hem de renunciar a buscar altres fites, com classificar-nos per a una final de la Copa del Rei o participar en competició europea. Són objectius que podem aconseguir amb el temps, tot i que ho intentarem amb tota l’energia des del primer dia. D’aquí la importància dels tres anys d’aquest projecte.

Pregunta: I com lluitarà l’equip per consolidar-se a l’OK Lliga?

Resposta: Hem de tenir clar que som nous a la categoria i que no ho tindrem fàcil. En particular, ens resultarà difícil puntuar a algunes pistes. Però un cop dit això, el meu objectiu és construir un equip rocós, un equip batallador, capaç de plantar cara i puntuar a qualsevol pista, hi hagi el rival que hi hagi al davant.

Pregunta: Ha anunciat també una aposta tàctica per la sorpresa.

Resposta: Sí, buscarem sempre sorprendre l’adversari, tant defensivament com ofensivament. És una de les nostres opcions i l’explotarem al màxim.

Pregunta: Seguirà l’equip que ha aconseguit l’ascens?

Resposta: La base de l’equip serà la mateixa, amb el reforç d’algunes posicions amb jugadors amb experiència a l’OK Lliga.

Pregunta: Perquè cal aquest reforç?

Resposta: Perquè l’equip que ha assolit l’ascens té un enorme talent, però per a una competició tan exigent com l’OK Lliga no n’hi ha prou amb talent. Cal experiència i els tres fitxatges que hem fet aporten precisament això. Són fitxatges contrastats a la categoria i ens faran ser competitius.

Pregunta: Què aportaran les incorporacions a l’equip?

Resposta: Són jugadors amb molta arribada des de darrera i amb capacitat per fer gols de llarga distànica. Però és el més important és que responen al perfil que volem per a l’equip: jugadors batalladors i rocosos. La seva principal aportació serà experiència per lluitar pels punts de cada partit.

Pregunta: Com veu el calendari de la competició, un cop efectuat el sorteig?

Resposta: Crec que no ens afavoreix gaire. Ens dificultarà, per exemple, les possibilitats de classificar-nos per a la final de la Copa del Rei.

Pregunta: Com és això?

Resposta: Arribarem al tall que determina els equips que juguen la final de la Copa del Rei havent disputat sis partits a casa i set a altres pistes. Com a equip nou a l’OK Lliga haurem de lluitar per cadascun dels punts en joc i és evident que serà a casa on tindrem més oportunitats de puntuar. Un partit més o menys a casa pot marcar la diferència per estar entre els vuit primers i entrar a la Copa.

Pregunta: No és massa agosarat pensar en una classificació per la Copa del Rei la primera temporada a l’OK Lliga?

Resposta: Jo sóc molt ambiciós i vull que l’equip ho sigui també. Això no treu que sigui molt conscient que l’objectiu prioritari és consolidar la categoria. Però no podem limitar-nos a lluitar per la permanència. En volem més.

Pregunta: No obstant, vostè treballa en un projecte a tres anys.

Resposta: Sí, però està clar que l’ambició ens serà útil fins i tot per la permanència, perquè quan no es té un objectiu més ampli és quan es pateix de debó. Si em presento a un examen i aspiro a un notable, potser treure un bé. Si aspiro al bé, puc aprovar. Però si m’aconformo amb un aprovat, tinc possibilitats de suspendre. Jo no vull anar a mínims i anar comptant punts per salvar-nos a la darrera jornada. Vull més.



El jugador Marc Coy, seleccionat per l’OK Stars que se celebrarà a Blanes el 28 de gener

Publicat el 20 de gener del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

Marc Coy, defensa titular del Club Patí Calafell Tot l’Any, ha estat seleccionar per a l’OK Star 2012 que es disputarà el proper 28 de gener a la Ciutat Esportiva de Blanes, segons ha informat aquest migdia la Reial Federació Espanyola de Patinatge. Marc Coy formarà part de l’equip de la conferència vermella, que dirigirà el preparador del FC Barcelona Gaby Cairo, i a més participarà en el concurs de precisió, un dels tres concursos d’habilitats que s’organitzen en paral·el al gran partit de les estrelles de l’OK Lliga.

La selecció dels dos equips que s’enfrontaran a l’OK Star, el la conferència blava i el de la vermella, s’ha fet mitjançant una votació a internet, que va obrir-se el passat 22 de desembre i s’ha tancat aquest 18 de gener. Cada aficionat que ha participat ha pogut designar, per equip, un porter, cinc jugadors de pista, un entrenador i tres suplents (un porter i dos jugadors de pista). Els entrenadors elegits han pogut seleccionar, a més, altres dos jugadors de reserva.

Coy és una de les noves incorporacions d’aquesta temporada a la plantilla del Club Patí Calafell Tot l’Any. Va arribar provinent del Tenerife i en poques jornades s’ha convertit en titular indiscutible i en un dels jugadors més resolutius del Patí Calafell: és el màxim golejador de l’equip, tot i ser un defensa nat, si bé amb molta arribada a la porteria contrària i capacitat de xut.

Des que milita al Club Patí Calafell, Marc Coy ja ha estat convocat en dues ocasions per la selecció nacional catalana d’hoquei sobre patins.

Marc Vergés, convocat d’urgència per l’OK Stars que se celebra demà a Blanes

Publicat el 27 de gener del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

Marc Vergés Granados, davanter titular del Club Patí Calafell, ha estat convocat urgentment aquest
migdia, per a l’OK Stars 2012, que se celebrarà demà dissabte, 28 de gener, a ña Ciutat Esportiva de Blanes, segons ha informat la Reial Federació Espanyola de Patinatge. La convocatòria urgent es deu a la lesió d’un dels seleccionats per l’equip de la conferència vermella, en el qual també participarà el defensa titular del Patí Calafell Marc Coy Grau.

Vergés té ja una llarga trajectòria al Patí Calafell, on va arribar provinent de l’Oviedo. Ha estat un dels protagonistes dels dos ascensos que l’equip ha aconseguit en els darrers quatres: de primera nacional catalana a primera estatal espanyola, i de primera estatal espanyol a l’OK Lliga.

De la seva, Coy és una de les noves incorporacions d’aquesta temporada a la plantilla. Va arribar provinent del Tenerife i en poques jornades s’ha convertit en titular indiscutible i en un dels jugadors
més resolutius del Patí Calafell: és el màxim golejador de l’equip, tot i ser un defensa nat.

De la seva banda, l’equip prebenjamí B del Patí Calafell serà un dels que participarà en el torneig d’hoquei base de l’OK Stars. La competició començarà a les 10 del matí. Cas de classificar-se, la final la disputaria a les 15 hores.


Grans i petits del Patí Calafell, a l'OK Stars

Publicada el 29 de gener del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

Marc Coy i Marc Vergés, jugadors del Club Patí Calafell Tot l'Any, van participar ahir, 28 de gener, en el partit principal de l'OK Stars 2012, que va celebrar-se a Blanes. Tots van ser convocats per formar part de l'equip de la que al final va ser anomenat conferència negra (pel color de l'equipació), que va enfrontar-se a la conferència verda. L'equip dels nostres jugadors va aconseguir la victòria (8-10) en el partit de les estrelles i Marc Coy va ser un dels golejadors, en anotar el gol número 10.

A més, el prebenjamí B, el Tutto Sole Calafell CP, va participar en torneig base de l'OK Stars. L'equip, que entrena Anacleto Ávila, va superar la fase de grups, en la qual va derrotar el Girona i el Corbera de Llobregat. En els quarts de final, va ser eliminat pel Riudoms (3-1), un equip on la major part de jugadors tenien un any més que els calafellencs. No obstant, la jornada va ser memorable pels joves integrants del prebenjamí B, que van poder ser protagonistes de la gran festa anual de l'hoquei sobre patins. En un moment de la jornada, el prebenjamí va fer-se aquesta foto amb Marc Coy i Marc Vergés (fotos Anacleto Ávila.



‘CP Calafell tot l’any’ serà el nom del primer equip d’hoquei de l’entitat

Publicada el 23 d'octubre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell ha tancat un primer acord de patrocini per afrontar amb les suficients garanties econòmiques el seu retorn a l’OK Lliga. El primer equip de l’entitat portarà durant la temporada 2011-2012 el nom “CP Calafell tot l’any”. És el lema que promociona els atractius turístics locals i posant-lo com a nom de l’equip tindrà continuïtat el patrocini que l’Ajuntament de Calafell ve donant al club en les darreres temporades.

La històrica entitat calafellenca se sent molt orgullosa de poder contribuir a la promoció turística del seu municipi. “I més en un context de crisi com l’actual, en el qual tots ens hem d’espabilar per ser competitius, trobar nous clients i recuperar-ne d’antics, generar activitat i feina i fer que les coses tornin a anar bé”, explica el president del Patí Calafell, Josep Maria Guinovart.

Tota l’estructura d’equips d’hoquei del club, des de la base fins al segon equip sénior (que juga a Primera catalana), tenia ja els seus espònsors per a la temporada 2011-2012. Faltava el primer equip, que ja ha fet la primera passa cap al que serà no un patrocini únic, sinó un patrocini compartit entre diferents espònsors tan locals com nacionals. En els propers dies, l’entitat informarà dels detalls de les negociacions i dels acords que vagi signant.

Els patrocinadors fins ara acordats per als equips inferiors són els següents:

Segon equip (Primera catalana): Biguetes Solé
Júnior: Cepsa de Paso
Infantil: Guinovart Mecànics
Benjamí A: Instal·lacions Handymans
Benjamí B: New Orleans
Prebenjamí A: Gràfiques Raventós Suau
Prebenjamí B: Tutto Vision
Prebenjamí iniciació: Talleres Miguel
Veterans: Excavacions Vallès, Lizarran, Torclum

A més, un dels tres equips d’escola és patrocinat per la comercial Esvafer SL.


Publicada el mes de novembre, al Diari Més

El Patí Calafell ofereix a deu espònsors patrocinar cada samarreta de l’equip que juga a l’OK Lliga

Publicada el 9 de novembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell ha decidit oferir el patrocini individual de cada samarreta del primer equip d’hoquei, com a fórmula innovadora per captar esponsorització. L’entitat calafellenca ha fet aquesta aposta com a alternativa a un patrocini únic de tot l’equip, amb l’expectativa que, en els temps actuals, serà més senzill aconseguir un seguit de patrocinadors a un preu assequible.

El president del club, Josep Maria Guinovart, explica que “la participació en l’OK Lliga implica la necessitat de captar nous recursos”. Guinovart afegeix que “hem negociat amb diverses grans empreses nacionals, però hem constatat que és difícil aconseguir el compromís econòmic que ens cal”. I no és un problema únic del Club Patí Calafell, ja que altres equips de l’OK Lliga han iniciat la temporada sense tenir tancat el patrocini.

“Per això”, afegeix el president, “hem ideat una fórmula diferent, consistent a oferir individualment les deu samarretes dels jugadors que formen el primer equip”. D’acord amb aquesta fórmula, una empresa podrà adquirir el dret a anunciar-se a una samarreta (o més, si ho desitja), amb un cost inferior al d’un patrocini global. I això tindrà la mateixa contrapartida: compartir el projecte esportiu del Club Patí Calafell i gaudir del ressó mediàtic i social de la seva participació en la màxima categoria estatal de l’hoquei sobre patins.

El fet que patrocinar una samarreta sigui assequible permetrà incorporar-se a aquesta fórmula les empreses locals i comarcals, sense interferir en cap cas en l’entrada d’empreses nacionals.

El Club Patí Calafell ha obert negociacions amb possibles patrocinadors que s’han interessat pels avantatges d’aquesta fórmula. Vista la bona acollida, confia començar a signar ben aviat els corresponents contractes. Aquests acords no implicaran en cap cas la modificació del nom del primer equip, que aquesta temporada competeix com a CP Calafell Tot l’Any. Amb aquesta denominació es dóna continuïtat al patrocini que l’Ajuntament de Calafell ve donant al club en les darreres temporades.


Ramon Ferré: "Els tècnics trien el camí fàcil"

En una entrevista concedida a "Diari del Baix Penedès", l'històric Ramon Ferré, reivindica el treball tàctic i el joc de combinació enfront l'actual hoquei de "córrer amunt i avall". Llegiu-la clicant damunt de la imatge.


El Club Patí Calafell posa en marxa una campanya per captar nous socis

Publicat el 19 de juliol del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.


El Club Patí Calafell posa en marxa aquest dimecres, 20 de juliol, una campanya per captar nous socis. L’històrica entitat penedesenca, fundada el 1952, enceta la propera temporada una singladura per l’OK Lliga, la màxima categoria estatal, després d’assolir un disputat ascens. I necessita fer-ho comptant amb el suport d’una afició excepcional, però encara més incrementat.

El president del Club Patí Calafell, Josep Maria Guinovart, ha explicat que “el nostre primer objectiu és consolidar-nos a la categoria i per fer-ho possible necessitem un projecte esportiu potent, amb el corresponent suport econòmic”. Guinovart afegeix que “és per això que fem una crida als aficionats a l’hoquei sobre patins a renovar el seu carnet de soci o a agafar-lo per primer cop”.

El president de l’entitat ha dit també que “la participació en l’OK Lliga significarà un salt qualitatiu en l’espectacle esportiu, per la qual cosa pensem que aquesta competició pot ser un alicient per als aficionats a l’esport en general, tant de Calafell com del seu entorn geogràfic”.

La inscripció pot fer-se en línia, mitjançant la web del club. També podran trobar-se formularis d’inscripció als següents establiments del municipi de Calafell:

–Bar La Estrella (carrer Principal 20)
–Benzinera Ortoll (passeig de la Unió s/n)
–Gràfiques Raventós Suau (carrer Sant Pere 12)
–Tallers Guinovart (rambla Mossèn Jaume Tobella 80)
–Bar del pavelló poliesportiu municipal Joan Ortoll (passeig de la Unió s/n)
–Estanc Pallarés (avinguda Catalunya 6)
–Estanc Marina (carrer David de Mas 21)

El formulari imprès, un cop complimentat, pot deixar-se als propis establiments.



El Club té disponible loteria del sorteig del Nen

Publicat el 25 de desembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell té a disposició dels socis, els aficionats i el públic en general participacions del sorteig de la loteria del Nen, que se celebrarà el proper 6 de gener de 2012. Juguem al número 89.687. Les participacions es venen al preu de tres euros: 2,40 d'aposta i 0,60 de col·laboració amb l'entitat. En podeu trobar als llocs de costum.

Esquela de Joan Ortoll

Durant aquella temporada, ens van deixar l'expresident Joan Ortoll (juliol 2012) i l'exentrenador Àlvar Vidal (maig 2012). Els dos van deixar la seva petjada dins el club, sent un dels presidents més importants del club i el primer entrenador, respectivament.


L'Associació de Clubs de l'OK Lliga es reuneix a Calafell

Publicada el 26 de gener del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

L'Associació de Clubs d'Hoquei Patins, que aplega els clubs que competeixen a l'OK Lliga, s'ha reunit aquesta nit del 26 de gener de 2012 a Calafell. Es tracta de la reunió mensual que celebra l'Associació de forma itinerant per les ciutats i municipis seus dels equips de la màxima competició estatal d'hoquei. El Club Patí Calafell era amfitrió per primer cop d'una d'aquestes trobades.

Hi han assistit tretze dels catorze clubs que juguen l'OK Lliga, tots excepte el Liceo de la Corunya, per motius geogràfics. Hi eren, a més del Club Patí Calafell, el FC Barcelona, el Reus Deportiu, el CE Vendrell, el SHUM Maçanet, el Blanes, el Monjos, el Vilanova, el Patí Vic, el Voltegrà, el PAS Alcoi, l'Igualada i el Noia.

Entre altres qüestions, els clubs han parlat sobre la planificació de les transmissions televisives de la propera temporada i, especialment, sobre la pista que cal usar. S'han debatut possibles alternatives i s'ha plantejat la possibilitat de fer alguna prova pilot amb algun sistema diferent del de l'actual temporada, ja que la pista provisional que s'instal·la a les pistes on es juguen partits televisats no agrada ningú, ja que dificulta molt el patinar-hi.

També s'ha aprovat que els clubs de Primera estatal (la categoria immediatament inferior a l'OK Lliga) puguin ser membres de l'Associació, si més no amb dret de veu. Aquesta mesura, que serà efectiva a partir del mes de març, es referiria als equips que estiguessin classificats en els primers llocs de la taula de Primera estatal.


El Club Patí Calafell jugarà un partit de pretemporada amb la selecció d’Angola

Publicada el 31 de juliol del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El primer equip d’hoquei sobre patins del Club Patí Calafell començarà el seu calendari de partits de pretemporada el proper mes de setembre amb un encontre contra la selecció nacional d’Angola. El combinat africà realitzarà una estada de preparació a Europa, que inclou el seu pas per Catalunya, on disputarà diferents partits amb equips de l’elite de l’hoquei.

L’encontre es disputarà el dimecres 14 de setembre, a les 21 hores, al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell (Passeig de la Unió s/n). L’entrada serà gratuïta.

La selecció d’Angola es caracteritza per un joc amb molta tècnica i sobretot amb molta velocitat. Entre els seus jugadors més destacats hi ha Pedale, Andres Centeno, Andres Rui, Miguel Rui, Iquino, Humberto, Kirro, Marcio, Mito o Santiago Souza.


El CP Calafell es presentarà el 14 d’octubre davant del FC Barcelona

Publicat el 31 de juliol del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El primer equip d’hoquel del Club Patí Calafell es presentarà davant la seva afició amb un partit amistós davant del FC Barcelona Sorli Discau. El partit de presentació es disputarà el proper 14 d’octubre, a una setmana de l’inici de la competició de l’OK Lliga, al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll”, i començarà a les 9 de la nit.

L’entrada serà gratuïta i l’entitat vol que sigui un gran preliminar del seu retorn, trenta anys després de jugar-hi per darrer cop, a la màxima categoria estatal de l’hoquei sobre patins. El FC Barcelona Sorli Discau és un dels equips capdavanters de l’hoquei català. Tot i que a la passada temporada se li va escapar el títol de l’OK Lliga, va assolir la Copa del Rei i la Copa Continental.

Dins de la competició de l’OK Lliga 2011-2012, el Club Patí Calafell i el FC Barcelona Sorli Discau es trobaran per primer cop el proper 7 de gener, a la pista dels calafellencs, en la jornada desena. El segon partit de lliga que els enfrontarà, a la pista dels blaugrana, serà a la jornada 23a, el 12 de maig de l’any vinent.


El Patí Calafell disputarà una desena de partits durant la pretemporada

Publicat el 18 d'agost del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El primer equip del Club Patí Calafell disputarà una desena de partits durant la pretemporada, que iniciarà el proper 14 de setembre. Els partits de preparació per a la seva participació en l’OK Lliga 2011-2012 inclouen la disputa de la Copa Penedès, per la qual cosa el nombre definitiu d’encontres de pretemporada dependrà de la classificació que els calafellencs aconsegueixin en aquest torneig.

La intenció de l’equip tècnic del Club Patí Calafell és arribar a l’inici de l’OK Lliga amb un ritme alt de competició i amb la plena integració dels jugadors que s’incorporen a l’equip. Un equip que sigui batallador i planti cara a qualsevol rival necessita arribar a la competició molt rodat i amb una concentració màxima. L’entrenador, Pere Varias, explica que “el fet d’estrenar-nos a una categoria tan exigent com l’OK Lliga ens obliga a lluitar pels punts de cada partit des del mateix inici de la temporada”. Varias afegeix que “hem d’estar al 100% des de la primera jornada per garantir la permanència, que és el primer objectiu, i per aspirar a més coses, si és possible”.

El Club Patí Calafell començarà la pretemporada el 14 de setembre, enfrontant-se a la selecció nacional d’Angola. El partit es disputarà a les 21 hores al pavelló poliesportiu municipal Joan Ortoll. El 16 de setembre, a la mateixa hora i escenari, el Calafell mesurarà les seves forces davant del Club Patí Vilafranca, un dels equips més destacats de la primera divisió nacional.

El 23 de setembre està programat un partit, amb un rival encara per determinar. I el 25 de setembre, diumenge, a les 12.30 hores, el Calafell jugarà davant del Club Patín Alcobendas, un altre equip de primera divisió nacional. Divendres 30 de setembre, en horari per determinar, el Patí Calafell jugarà amb el Roncato Patí Vic. Es dóna la circumstància que el Calafell i el Vic s’enfrontaran, a pista calafellenca, en la primera jornada de l’OK Lliga, el 22 d’octubre proper.

Tots aquests partits es jugaran al pavelló Joan Ortoll i l’entrada serà gratuïta. Els possibles canvis de dates i horaris, així com la informació dels partits i horaris encara per confirmar, es faran públics en aquesta mateixa web

Recordem, a més, que el Club Patí Calafell es presentarà davant la seva afició amb un partit davant del FC Barcelona, el 14 d’octubre, a les 21 hores. L’escenari serà també el pavelló Joan Ortoll i l’entrada, gratuïta.

Copa Penedès

Pel que fa a la Copa Penedès, competició que reuneix els sis equips penedesencs que disputaran l’OK Lliga la propera temporada, més el campió en vigor (el Tecnol Reus) i el també penedesenc Club Patí Vilafranca. El CP Calafell jugarà en el mateix grup que el CP Vilanova, el CP Monjos i el Tecnol Reus.

Els calafellencs debutaran a la Copa Penedès el 27 de setembre, a les 21 hores, davant del CP Vilanova. El 7 d’octubre, també a les 21 hores, el partit serà davant del Tecnol Reus. I el tercer partit de grup serà davant el Monjos, l’11 d’octubre, a les 21 hores.

La final a quatre de la Copa Penedès se celebrarà el cap de setmana el 15 i el 16 d’octubre. El primer dia es disputaran les semifinals. I el segon, la gran final.

L'acord per les transmissions televisives de l'OK Lliga, més a prop

Publicat el 24 d'agost del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

Cada cop és més proper l'acord que garantirà que la propera temporada es retransmeti un partit de cada jornada de l'OK Lliga per televisió. Aquest 23 d'agost s'ha celebrat a Barcelona una reunió amb representants de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, l'Associació de Clubs, TVE i Televisió de Catalunya, en la qual s'han acostat postures entre totes les parts. L'objectiu és arribar a un acord que contemplaria la retransmissió de 33 partits d'hoquei sobre patins, 26 corresponents a l'OK Lliga i els set de la Copa del Rei.

Les converses han estat constants durant els darrers mesos. La reunió d'aquest 23 d'agost ha servit per clarificar alguns punts. El president i el gerent de la Federació, Carmelo Paniagua i Xavier Moyano, han assegurat que les negociacions van per bon camí, tot i que encara queden alguns serrells per tancar. També s'ha acordat celebrar una nova reunió el proper 22 de setembre. En aquesta data, l'acord definitiu podria estar del tot enllestit.


El Patí Calafell aprova un pressupost de 266.000 euros per fer front a la temporada 2011-2012

Publicada el 25 d'agost del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

L’assemblea general ordinària del Club Patí Calafell ha aprovat aquesta nit el pressupost per a la temporada 2011-2012, que puja a 266.000 euros. D’aquest total, 236.190 euros corresponen a la secció d’hoquei sobre patins (incloent des de la base fins al primer equip), i la resta, 29.810 euros, a la secció de patinatge artístic.

La junta directiva ha anunciat que el pressupost destinat a l’hoquei és un 16% superior al del pressupost de la temporada passada. L’augment obeeix a l’ampliació de la base d’hoquei de l’entitat i, especialment, a l’esforç que farà l’entitat per consolidar-se en l’OK Lliga, categoria en la qual debutarà el primer equip sènior.

La junta ha indicat també que té negociacions obertes amb tres possibles patrocinadors. Es tracta, en tots els casos, de grans empreses d’abast i renom nacional, ja que és voluntat del club compartir el repte esportiu de l’OK Lliga amb una marca que vegi en aquest patrocini una oportunitat de negoci.

L’assemblea general també ha aprovat les quotes de soci per a la propera temporada. Les noves tarifes es reestructuren en atenció a l’esforç econòmic que ha de fer el club per consolidar-se a l’OK Lliga, a més del que significa la simple participació en aquesta categoria, així com al superior espectacle esportiu que aquesta temporada podrà veure’s al pavelló poliesportiu municipal Joan Ortoll, pista del Club Patí Calafell.

El president del club, Josep Maria Guinovart, ha destacat “el diàleg que hi ha hagut amb els diferents col·lectius de l’entitat i els grups de seguidors per explicar bé els nous preus i assolir un consens”. Guinovart ha afegit que “tot i haver de pujar quotes, som el club més econòmic de tota l’OK Lliga i oferim algunes tarifes que resulten realment atractives”.

Així doncs, es crea la categoria de soci protector, que tindrà una quota de 150 euros per temporada i donarà dret a dos carnets amb entrada lliure a tots els partits inclosos els dies del club. El soci abonat tindrà una quota de 70 euros, amb dret a un carnet amb entrada a tots els partits exclosos els dies del club i amb la possibilitat de sol·licitar un carnet d’acompanyant (amb les mateixes condicions que el d’abonat) amb un suplement de 40 euros.

El soci base (figura que inclourà als pares i mares d’esportistes de la base, tant d’hoquei com de patinatge artístic) pagarà una quota de 70 euros i obtindrà dos carnets amb entrada a tots els partits llevat dels dies del club. I finalment, el soci infantil tindrà un carnet amb entrada a tots els partits menys els dies del club, al preu de 35 euros.

Albert Riba no s’incorporarà.

A l’assemblea també s’ha anunciat que Albert Riba, un dels tres fitxatges per a la nova temporada, provinent del Noia Freixenet, no s’incorporarà a la disciplina del club calafellenc. Els motius són professionals, ja que Riba iniciarà una feina extraesportiva que és incompatible, per horaris, amb els entrenaments i la competició d’una categoria com l’OK Lliga. La directiva ha explicat que l’equip tècnic del club busca possibles recanvis i ha indicat que si el nou fitxatge no es produeix ara, podria arriba en el mercat d’hivern.


El Patí Calafell situa, per primer cop en la seva història, tres jugadors a la selecció catalana

Publicada el 12 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

Tres jugadors del primer equip del Club Patí Calafell han estat convocats aquest darrer cap de setmana per jugar un partit de la selecció catalana sénior d’hoquei sobre patins. Els seleccionats han estat Marc Coy, Albert Dalmau i Jordi Aragonès. És el primer cop en la seva història que l’entitat calafellenca situa alguns dels seus jugadors en la selecció sénior, tant catalana com espanyola.

Els tres seleccionats ja tenien experiència com a internacionals, però jugant amb els seus anteriors equips. En canvi, per al Club Patí Calafell és un fet històric que el seleccionador català masculí, actualment Jordi Camps, cridi jugadors de la seva plantilla. És més, el Club Patí Calafell va ser qui més jugadors va aportar al combinat català, junt amb el Tecnol Reus, vigent campió de l’OK Lliga.

Només hi ha un precedent semblant a Calafell, la convocatòria d’un jugador juvenil per a la selecció d’aquesta categoria, uns anys enrera. Però ni la selecció catalana ni la selecció espanyola sénior havien convocat mai jugadors del primer equip del club. D’aquí l’excepcionalitat d’aquesta primera convocatòria.

El partit de selecció esmentat va disputar-se aquest dissabte, 10 de setembre, a Santa Perpètua de la Mogoda, davant d’una selecció de jugadors del Vallès. La selecció nacional es va imposar per vuit gols a quatre. Els tres jugadors del Calafell van entrar a la segona part de l’encontre, Dalmau com a porter, i Coy i Aragonès com a jugadors de camp.

Dalmau ha expressat la satisfacció d’ell i dels seus altres dos companys “per participar a la nostra selecció nacional i sobretot per aconseguir que el nostre equip, el Club Patí Calafell, hi sigui present”. No es descarta que jugadors de l’entitat calafellenca siguin convocats per als propers partits que disputarà la selecció catalana d’hoquei sobre patins, el primer d’ells el cap de setmana vinent a Vila-seca.

El matx d’aquest passat dissabte era organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, en suport dels actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya.

Marc Coy, signant autògrafs en el partit de la selecció catalana de fa una setmana

Aragonés, Coy i Dalmau, convocats de nou per la selecció catalana d’hoquei

Publicada el 16 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

Els jugadors del primer equip del Club Patí Calafell Jordi Aragonés, Marc Coy i Albert Dalmau, han estat convocats de nou per a disputar un nou partit amb la selecció nacional catalana sénior d’hoquei sobre patins. Just una setmana després de l’anterior convocatòria, els tres membres del combinat calafellenc repeteixen en el llistat fet públic pel seleccionador, Jordi Camps, per a un partit amistós, demà 17 de setembre, a Vila-seca.

El matx enfrontarà la selecció catalana amb el primer equip de l’Ercross Club Hoquei Vila-seca, que juga a primera nacional. El partit es disputarà al pavelló municipal d’esports de Vila-seca, a partir de les 21 hores, i forma pat del quart torneig d’estiu d’hoquei sobre patins d’aquest municipi del Tarragonès. L’entrada és gratuïta.

Es dóna el cas que el Club Patí Calafell és l’entitat que aporta més jugadors a la selecció catalana per a aquest partit. El CE Arenys de Munt, el CP Monjos i el CP Tordera, aporten dos jugadors cadascun. I el FC Barcelona Sorli Discau n’aporta un.



El primer equip comença els entrenaments per preparar la nova temporada a l'OK Lliga

Publicada el 5 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El primer equip d’hoquei del Club Patí Calafell ha començat aquest vespre-nit els entrenamenets per preparar la nova temporada. Una temporada presidida pel repte de tornar a la màxima categoria estatal, després de trenta anys de no jugar-hi. L’exigència de l’OK Lliga ha fet que l’equip tècnic de l’entitat traci un pla de treball molt intens per tenir a punt els jugadors i l’equip d’aquí a a set setmanes.

El segon entrenador del primer equip, Juan Manuel Espinosa (Epi), ha explicat que “els primers dies farem exercici físic sense patins i introduirem l’exercici sobre patins a partir del quart o cinquè dia”. Espinosa ha destacat que “les sessions d’entrenament seran ‘dures’, de dues a tres hores i amb molta intensitat”.

Els tècnics tindran a la seva disposició un mínim de dotze jugadors a cada entrenament: els deu que formen la plantilla del primer equip, més un del segon equip i un de l’equip júnior. Aquests darrers aniran rotant “de forma que tots es vagin integrant en una mateixa dinàmica, per si se’ls necessita durant la temporada o amb vistes al futur, dins del nostre projecte, que és a llarg termini”.

L’objectiu de l’equip tècnic és bastir un equip lluitador i batallador, capaç de plantar cara als equips amb molta més experiència a l’OK Lliga. Una de les claus serà la intensitat física dels partits, ja que el Patí Calafell vol sortir a disputar els punts en joc tant a casa com fora. Els tècnics han anunciat també que hi haurà una aposta tàctica per la sorpresa, tant defensivament com ofensivament. És una opció que un equip nou a la màxima categoria no renunciarà a explotar.

Per completar l’entrenament i conjuntar l’equip, el club ha preparat un calendari de partits de pretemporada amb una desena d’encontres. El primer serà el proper 14 de setembre, a les 21 hores, al pavelló poliesportiu municipal Joan Ortoll, davant la selecció nacional d’hoquei d’Angola.


La selecció d’Angola s’imposa al Calafell (1-3) en el primer partit de pretemporada

Publicada el 14 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

La selecció nacional d’Angola s’ha imposat aquesta nit (1-3) al Club Patí Calafell, en el primer partit de pretemporada dels calafellencs. La primera oportunitat de tornar a veure al primer equip de l’entitat després de la pausa estiuenca ha deixat bon sabor de boca a l’afició, que ha valorat la intensitat del joc desplegat i el bon nivell demostrat per les incorporacions d’aquest estiu.

L’entrenador local, Pere Varias, ha explicat en acabar el partit que “el resultat no ens pot agradar, ja que nosaltres sempre sortirem a guanyar, però podem estar contents perquè després de només quatre dies d’entrenar amb patins l’equip ha donat una bona imatge davant d’un equip que porta tot l’estiu preparant-se”.

Varias ha afegit que “estic satisfet de la intensitat amb què hem jugat avui, però encara n’hem de donar més i hem de créixer també tàcticament. Això d’avui ha estat poc més que un entrenament amb públic. Encara ens queden cinc setmanes i mitja de pretemporada en les quals hem de treballar els aspectes que hem de polir. Si ens aconforméssim no seríem competitius a l’OK Lliga”.

Pere Varias ha aliniat dos equips diferents en cadascuna de les parts del partit. El cinc inicial era format per Montoya, Romeu, Vergés, Pujals i Ortoll. A la segona meitat, l’entrenador ha donat entrada a Dalmau, Coy, Sito, Aragonés i Dani López. Aquest darrer s’ha hagut de retirar amb dolors a un peu. En el moment de redactar aquesta nota se li estaven fent proves i es desconeixia si s’ha produït una lesió.

De la seva banda, el seleccionador d’Angola, el català Miquel Umbert, ha indicat que “el Calafell encara està en ple rodatge, però té un bon equip i penso que estarà en una bona situació a l’OK Lliga”. Ha afegit que “el Pere Varias és una persona molt meticulosa i molt seriosa i farà treballar fort els seus jugadors”. Pel que fa a la propera participació d’Angola en el campionat del món, que se celebrarà a San Juan (Argentina) entre el 24 de setembre i l’1 doctubre, Umbert ha indicat que “tenim difícil millorar el nostre sisè lloc del darrer mundial, però hi serem amb totes les ganes”.



El primer equip del Patí Calafell guanya l’Alcobendas (5-3) en el segon partit de pretemporada

Publicada el 25 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El primer equip del Club Patí Calafell ha guanyat aquest migdia el Club Patín Alcobendas (5-3), en el segon partit amistós de pretemporada. Els calafellencs han ofert una imatge molt millorada en relació a l’anterior encontre amb la selecció nacional d’Angola i han exhibit tant una bona capacitat defensiva com moltes possibilitats d’atac.

El Calafell i l’Alcobendas van protagonitzar un frec a frec la passada temporada, a Primera espanyola, quan lluitaven per l’ascens. El Calafell es va imposar finalment. Es tracta d’equips que coneixen bé com juga l’altre i això ha produït, avui a Calafell, un intens estira i arronsa sobre la pista que ha garantit l’espectacle.

L’entrenador del primer equip, Pere Varias, s’ha mostrat satisfet pel resultat del partit “i no pel marcador, que ara és el de menys, sinó perquè estem creixent molt ràpid i anem pel bon camí”. Ha afegit que “estem treballant per estar forts el primer partit de l’OK Lliga i els següents i la línia és positiva, amb molt bona disposició dels jugadors i treball molt dur”.

Varias ha subratllat que “comencem a estar més fluids. Avui l’Alcobendas ha volgut interferir les nostres dinàmiques d’atac, però l’equip ha respost bé. Hem treballat amb pilotes al fons i jugades de dos o tres jugadors. Són jugades que potser no donen gol directament, però creen situacions de perill en què podem marcar”.

El cinc inicial del conjunt calafellenc ha estat format per Dalmau (porter), Coy, Pujades, Romeu i Vergés (a la banqueta, Andreu Ortoll, Aragonès, Sito i Ferran Ortoll). L’Alcobendas ha aliniat d’entrada a Marcos (porter), Mario, Álvaro, Jurado i Lupión (a la banqueta, Escudero, Jiménez, Carlos i Cortijo).




El Patí Calafell juga un gran partit en l’estrena de la Copa Penedès, tot i caure derrotat

Publicada el 28 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell ha jugat, aquesta passada nit, un gran partit en l’estrena del grup A de la Copa Penedès. Tot i caure derrotat (4-5) davant del Club Patí Vilanova, va protagonitzar una excepcional segona part, durant la qual va estar a punt d’igualar un 0-5 amb una exhibició atacant amb oportunitats de gol fins al darrer segon.

El combinat local va mostrar una elavada capacitat de refer-se davant un resultat advers i de lluitar fins al final per redreçar la situació. Un fet que l’afició va saber reconèixer tant in situ com mitjançant les xarxes socials. També va exhibir ràpids contraatacs, que en els 10 minuts finals del partit van posar contra les cordes els vilanovins.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, no es mostrava gaire satisfet al final de l’encontre i reconeixia que la primera part (en la qual el Vilanova va aconseguir un 0-3) havia estat determinant. No obstant això, deia també que “hi ha hagut una millora en el joc, sobretot al final”. Varias afegia que “estem treballant amb una mentalitat guanyadora, però l’equip encara ha de créixer i agafar ritme. Avui s’ha notat que era el nostre primer partit contra un equip d’OK Lliga”.

De la seva banda, l’entrenador del CP Vilanova, Lluís del Riu, manifestava estar content, tot i constatar que el 0-5 aconseguit a principis de la segona part els havia fet afluixar i perdonar ocasions clares. Del Riu indicava que “el Calafell no ha baixat els braços, s’ha cregut les seves possibilitats i ens ha fet sentir incòmodes al final”.

En l’altre partit de la Copa Penedès (oficialment Copa EsportsPenedès.cat) disputat ahir, corresponent al grup B, el CE Noia Freixenet es va imposar (3-1) al CP Vilafranca.

Fitxa del partit
Aliniacions

Club Patí Calafell
Cinc inicial Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Quim Pujades
Suplents Marc Coy, Ferran Ortoll, Andreu Ortoll, Marc Vergés
Entrenador Pere Varias

Club Patí Vilanova
Cinc inicial Jordi Creus, Francesc Gil, Carles Rodríguez, Esteve Pujals, Luis Gil
Suplents José María Garrido, Sergi Sabater, Óscar Martínez, Pedro González, Manuel García
Entrenador Lluís del Riu

Àrbitres
Albert López, Albert Pashei

Gols
0-1. Jordi Creus
0-2. Carles Rodríguez
0-3. Óscar Martínez
0-4. Jordi Creus
0-5. Pedro González
1-5. Quim Pujades
2-5. Marc Coy
3-5. Sergi Romeu
4-5. Marc Coy

Faltes
Club Patí Calafell 14
Club Patí Vilanova 14

Pretemporada: el CP Calafell juga a Lleida contra el Llista Blava (6-5)

Publicada el 30 de setembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El primer equip d'hoquei del Club Patí Calafell continua preparant la temporada amb un intens treball d'entrenament, tan físic com tàctic, i amb la disputa de partits amistotos. Ahir, 29 de setembre, al vespre, els calafellencs van disputar un d'aquests encontres a Lleida, contra el Lleida Llista Blava, equip de Primera espanyola, que va saldar-se amb victòria local (6-5).

El Patí Calafell guanyava a la mitja part 1-2. Però la segona part va ser molt més moguda i el final, espectacular: es van marcar sis gols en només cinc minuts. Al final, victòria ajustada dels lleidatans, tot i els calafellencs hauriem merescut també el triomf.

L'equip tècnic del primer equip considera que els resultats no són el més important d'aquests partits de pretemporada. El que compta és la progressió de l'equip, que està creixent acceleradament i aconseguint el ritme que necessitarà per afrontar, a partir del 22 d'octubre, la competició a l'OK Lliga, a la qual el CP Calafell torna després de 30 anys. L'actitud lluitadora dels jugadors calafellencs va tornar a ser ahir el millor balanç del partit.



El Patí Calafell tracta de tu a tu el Reus Deportiu, tot i caure derrotat (5-7) en els últims minuts

Publicada el 7 d'octubre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell ha plantat cara al Tecnol Reus Deportiu en la segona jornada del grup A de la Copa Penedès, tot i caure derrotat (5-7) en els minuts finals del partit. Els calafellencs, que jugaven a pista pròpia, han protagonitzat moments de joc brillant i han tractat de tu a tu al vigent campió de l’OK Lliga.

El Patí Calafell ha fet un inici de matx electritzant i en qüestió de pocs minuts s’ha posat al capdavant del marcador amb un 3-0 contundent. Els reusencs havien equilibrat el marcador (3-3) en arribar al descans. En la segona part, els calafellencs han tornat a manar en el marcador, però els de la capital del Baix Camp han imposat la seva experiència i la vàlua dels seus mundialistes en els darrers minuts i han acabat guanyant el partit amb dos gols d’avantatge.

L’entrenador del Club Patí Calafell, Pere Varias, ha explicat que ha vist molt bé els seus jugadors. “En diferents moments del partit hem estat al nivell que estem intentant trobar per a l’inici de la temporada”, ha dit. I ha afegit que “ara hem de procurar que aquest nivell, que ens surt a ràfegues puntuals, el puguem mantenir al llarg de tot un partit”.

Varias ha dit també que “encara ens queden dues setmanes de feina i estem en la línia correcta, amb un equip que està creixent. Avui hem tornat a treballar el que tocava treballar. Això és el més positiu. El resultat, no. A tots ens agrada guanyar i sé que els jugadors estaran dolguts, perquè estaven molt motivats i també per com se’ns havia posat el marcador en els primers minuts”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell
Cinc inicial Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés
Suplents Jordi Aragonés, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier Andreu Montoya
Entrenador Pere Varias

Tecnol Reus Deportiu
Cinc inicial Guillem Trabal, Raúl Marín, Xavi Caldú, Jordi Molet, Albert Casanovas
Suplents Jordi Adroher, Negro Páez, Jordi Ferrer, Marc Ollé, Adrià Català
Entrenador Alejandro Domínguez

Àrbitres
Joan Rovira, Albert Galán

Gols
1-0. Sergi Romeu
2-0. Marc Coy
3-0. Marc Coy
3-1. Jordi Molet
3-2. Raúl Marín
3-3. Jordi Ferrer
3-4. Jordi Ferrer
4-4. Sergi Romeu
5-4. Marc Coy
5-5. Xavi Caldú
5-6. Xavi Caldú
5-7. Jordi Adroher



Copa Penedès: el Monjos s’imposa al Calafell (2-3) en el derbi d’ascendits a l’OK Lliga

Publicada l'11 d'octubre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Monjos s’ha imposat (2-3) al Club Patí Calafell en partit corresponent a la tercera jornada del grup A de la Copa Penedès. Tots dos equips no es jugaven res, ja que matemàticament no podien classificar-se per a la final a quatre d’aquesta competició, que es jugarà el cap de setmana vinent a Sant Sadurní d’Anoia. Però el partit tenia l’al·licient de ser un derbi d’equips acabats d’ascendir a l’OK Lliga.

El Calafell i el Monjos van mantenir la temporada passada, a Primera espanyola, un intens frec a frec pels llocs d’ascens. Al final, tots dos van aconseguir aquest objectiu i s'enfrontaran a l'OK Lliga. Avui, no jugant-s’hi res, tots dos han fet un típic partit de pretemporada, treballant de cara a l’imminent inici de la Lliga i donant minuts a tots els jugadors (pel Calafell ha reparegut Dani López, després de la seva lesió)..

La primera part ha estat presidida per un joc en general lent i amb escasses oportunitats de gol pels dos equips, que tampoc han estat capaços de materialitzar. El joc s’ha animat a la segona part i han arribat els gols. El Calafell s’ha posat davant en el marcador dos cops, després d’obrir el seu compte particular i replicar l’empat del Monjos. Però el conjunt de l’Alt Penedès ha empatat de nou i ha fet el seu tercer gol, que ha estat el de la victòria. Amb el 2-3 final, el Monjos ha quedat classificat tercer del grup A de la Copa Penedès i el Calafell, quart.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, ha explicat que “les derrotes, tot i que no li agraden a ningú, ara no signifiquen res. Jo el que vull és que l’equip arribi al 100% a la primera jornada de l’OK Lliga”. Varias s’ha lamentat que “avui els nostres jugadors no han tret tot el talent que tenen i això ens ha afectat. Però el més important és que hem continuat treballant i creixemt. A mi m’importen més els tres punts de la primera jornada de lliga que els partits de pretemporada. Ens queden onze dies per estar a punt”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell
Cinc inicial Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés
Suplents Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya.

Entrenador Pere Varias

Club Patí Monjos
Cinc inicial Juan R. de Moya, Alex Martínez, David Ros, David Cáceres, Xavi Brichs
Suplents Oleguer Martí, Abel Ortega, Borja Ferrer.
Entrenador Toni Aranda

Àrbitres
Aleix Gorina, Óscar Valverde

Gols
1-0. Sergi Romeu
1-1. David Ros
2-1. Sergi Romeu
2-2. David Ros
2-3. David Ros













Gran partit d’hoquei amb el FC Barcelona per celebrar la presentació del Club Patí Calafell

Publicada el 14 d'octubre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El FC Barcelona s’ha imposat aquesta nit (2-6) al Club Patí Calafell, en un amistós que celebrava la presentació de l’equip calafellenc. Ha estat una gran festa en què el primer equip del Patí Calafell s’ha presentat davant de la seva afició, a una setmana de l’inici de la temporada 2011-2012 de l’OK Lliga, la màxima competició estatal a la qual els calafellencs tornen després de 30 anys.

El FC Barcelona no ha decebut els aficionats. Tampoc ho ha fet el combinat local, que ha plantat cara durant molts minuts a un equip que té a les seves files cinc integrants de la selecció espanyola campiona del món i a dos de la selecció argentina, subcampiona. Els calafellencs han obert el marcador avançada la primera part. Però els blaugrana han replicat i al descans s’ha arribat amb un empat (1-1).

A la segona part, el FC Barcelona ha fet valdre la seva experiència i qualitat i ha arribat a posar-se 1-6 en el marcador. Els locals no han defallit i han tingut nombroses ocasions per equilibrar el resultat, inclosa una pilota al pal en un llançament de falta directa. A pocs minuts del final, el Patí Calafell ha marcat el definitiu 2-6.

Tot i el resultat, el públic local ha agraït molt els moments en què el Patí Calafell ha protagonitzat llampades de bon joc i ha robat pilotes als blaugrana. El pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” era ple de gom a gom, i una quarta part de l’aforament l’ocupava la Penya Els Estrellats, el principal grup de seguidors del club.

Fitxa tècnica del partit
Aliniacions

Club Patí Calafell
Cinc inicial Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés
Suplents Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias

FC Barcelona
Cinc inicial Segurola, Marc Gual, Alberto Borregán, Marc Torra, Sergi Panadero
Suplents Sergi Fernández, M. Ordeig, Josep M. Ordeig, Reinaldo García, Pablo Álvarez
Entrenador Gaby Cairo

Àrbitres
Miquel León, Josep León

Gols
1-0. Jordi Expósito
1-1. Pablo Álvarez
1-2. Sergi Panadero
1-3. Alberto Borregán
1-4. Sergi Panadero
1-5. Alberto Borregán
1-6. Pablo Álvarez
2-6. Quim Pujades



Calendari de mà, editat pel club

El Club Patí Calafell debutarà a l’OK Lliga jugant a casa amb el Roncato Patí Vic

Publicat el 26 de juliol del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell debutarà a l’OK Lliga en pista pròpia contra el Roncato Patí Vic. Serà el proper 22 d’octubre, segons el sorteig de la temporada 2011-2012 celebrat per la Reial Federació Espanyola de Patinatge. Els calafellencs tancaran el calendari de partits (26a jornada) també a casa, el 16 de juny de l’any vinent, contra l’Igualada HC.

El retorn del Patí Calafell a la màxima categoria estatal recuperarà els derbis comarcals del Baix Penedès contra el Moritz CE Vendrell. El primer serà a la pista calafellenca, el 12 de novembre, en la jornada cinquena. El segon derbi, al Vendrell, el 31 de març, en la jornada divuitena

L’afició calafellenca espera també els encontres amb els grans equips de l’elit professional de l’hoquei sobre patins. Així, per exemple, els partits contra el FC Barcelona es disputaran el 7 de gener (jornada desena), a casa, i el 23 de maig (jornada 23a), a la pista blaugrana. I pel que fa al Tecnol Reus, els calafellencs s’hi enfrontaran primer a casa (6 de desembre, jornada vuitena) i a la segona volta, a la pista de l’equip reusenc (1 de maig, jornada 21a).

Recordem que l’objectiu del Club Patí Calafell per a la propera temporada és consolidar-se a l’OK Lliga, després d’aconseguir un treballat ascens. L’entitat, fundada el 1952, ha traçat un projecte a tres anys vista per continuar a la màxima categoria estatal i entomar reptes com la disputa de la Copa del Rei o l’accès a les competicions europees. Per fer-ho possible, el club ha reforçat el seu primer equip, amb el fitxatge d’un nou entrenador, Pere Varias, i de tres reforços (Marc Coy, Albert Riba i Quim Pujadas, tots tres jugadors amb experiència constrastada a l’OK Lliga.

Publicada el mes de juliol del 2011, al Diari del Baix Penedès

Calendari del Club Patí Calafell. 
Temporada 2011-2012

Jornada 1a. 22-10-2011
CP Calafell–Roncato Patí Vic

Jornada 2a. 29-10-2011
Enrile PAS Alcoy–CP Calafell

Jornada 3a. 1-11-2011
CP Calafell–Shater Blanes

Jornada 4a. 5-11-2011
CP Voltregà–CP Calafell

Jornada 5a. 12-11-2011
CP Calafell–Moritz CE Vendrell

Jornada 6a. 26-11-2011
SHUM Grupo Maestre–CP Calafell

Jornada 7a. 3-12-2011
CE Noia Freixenet–CP Calafell

Jornada 8a. 6-12-2011
CP Calafell–Tecnol Reus

Jornada 9a. 10-12-2011
HC Coinsa Liceo–CP Calafell

Jornada 10a. 7-1-2012
CP Calafell–FC Barcelona

Jornada 11a. 14-1-2012
CP Monjos–CP Calafell

Jornada 12a. 21-1-2012
CP Calafell–CP Vilanova

Jornada 13a. 4-2-2012
Igualada HC–CP Calafell 

Jornada 14a. 11-2-2012
Roncato Patí Vic–CP Calafell

Jornada 15a. 3-3-2012
CP Calafell–Enrile PAS Alcoy

Jornada 16a. 10-3-2012
Shater Blanes–CP Calafell

Jornada 17a. 24-3-2012
CP Calafell–CP Voltregà

Jornada 18a. 31-3-2012
Moritz CE Vendrell–CP Calafell

Jornada 19a. 21-4-2012
CP Calafell–SHUM Grupo Maestre

Jornada 20a. 28-4-2012
CP Calafell–CE Noia Freixenet

Jornada 21a. 1-5-2012
Tecnol Reus–CP Calafell

Jornada 22a. 5-5-2012
CP Calafell–HC Coinsa Liceo

Jornada 23a. 12-5-2012
FC Barcelona–CP Calafell

Jornada 24a. 2-6-2012
CP Calafell–CP Monjos

Jornada 25a. 10-6-2012
CP Vilanova–CP Calafell

Jornada 26a. 16-6-2012
CP Calafell–Igualada HC

Publicada el mes d'agost del 2011, al Diari del Baix Penedès

Pere Varias creu que el calendari de l’OK Lliga no afavoreix gaire el Calafell

Publicada el 27 de juliol del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

L’entrenador del primer equip d’hoquel del Club Patí Calafell, Pere Varias, considera que el calendari de l’OK Lliga per a la temporada 2011-2012 no afavoreix gaire el combinat que dirigeix. En opinió de Varias, el calendari dificulta les possibilitats de classificar-se per a la Copa del Rei. No obstant això, l’entrenador no renuncia a marcar-se objectius ambiciosos i a lluitar per aquesta classificació.

“El tall que determina els equips que juguen la final de la Copa es farà quan nosaltres haurem disputat sis partits a casa i set a pistes contràries”, ha explicat avui Pere Varias. L’entrenador ha afegit que “és evident que com a equip nou a l’OK Lliga haurem de lluitar per cadascun dels punts en joc i que serà a casa on tindrem més oportunitats de puntuar”. I ha dit també que “un partit més a casa hauria pogut marcar la diferència per entrar a la Copa”.

Varias, però, no renuncia a lluitar per la classificació per a la Copa, tot i l’adversitat del calendari. “Som ambiciosos i no renunciem a res. Sóc molt conscient que l’objectiu prioritari i immediat d’enguany és consolidar la categoria, però no podem limitar-nos a lluitar per la permanència. En volem més, si més no a mig termini”, ha dit l’entrenador. I ha conclòs que “en tot cas, l’ambició ens serà útil fins i tot per la permanència, perquè quan no és té un objectiu més ampli és quan es pateix de debò”.




El Calafell Tot l'Any va ser onzè, amb vint-i-quatre punts, evitant el descens. Va guanyar set partits i en va empatar tres. Va marcar noranta-cinc gols i en va encaixar cent vint-i-quatre.


Marc Coy va ser el màxim golejador de l'equip, amb quaranta-dos gols. El va seguir Dani López, amb divuit dianes. Però, a més, va ser el màxim golejador de l'OK Lliga, en aquella temporada, per davant de Raúl Marín (Reus Deportiu).


El Club Patí Calafell torna a l’elit de l’hoquei, trenta anys després

Publicada el 22 d'octubre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Calafell esperava des de feia trenta anys una jornada com la d’avui. Tres dècades després d’haver jugat la llavors Divisió d’Honor, el Club Patí Calafell tornava a l’elite de l’hoquei sobre patins. La primera jornada de l’OK Lliga, amb debut a casa davant el Roncato Patí Vic, ha estat una gran festa per l’afició, tot i que els locals han caigut (4-5) davant dels vigatans.

Malgrat la derrota, els calafellencs han fet un gran partit, que ha demostrat que han adquirit el ritme de l’alta competició i que tenen un fons físic més que considerable. L’equip local ha patit el hàndicap d’un 0-2 en els primers minuts, però ha aconseguit arribar al descans amb un 3-3 en el marcador. La segona part ha estat també molt intensa i ha tingut moments bojos de joc amb constants contracops dels dos equips i diverses ocasions que han anat al pal.

L’entrenador, Pere Varias, ha destacat que “si això fos boxa, hauríem guanyat pels punts, però és hoquei i el que compta són els gols”. Llevat del resultat, Varias ha dit sentir-se “satisfet, perquè hem plantat cara i en molts minuts del partit crec sincerament que hem estat superiors al Vic”.

El tècnic del Club Patí Calafell ha afegit que “el que volia és que l’equip agafés ritme i intensitat d’OK Lliga i això ho estem aconseguint. L’equip ha entés bé el missatge i ara el que ens cal, més que corregir errors, és millorar l’efectivitat”.

De la seva banda, l’entrenador del Roncato Patí Vic, Juan Carlos Figueroa, ha valorat positivament la tasca dels seus jugadors i ha comentat que “hem de continuar creixent”. Figueroa ha destacat especialment Lucas Ordóñez, que ha marcat els cinc gols vigatans: “És un jugador amb nivell de selecció argentina i aportarà molt”. Pel que fa al Calafell, el tècnic del Vic ha dit que “han jugat un gran partit, han demostrat tenir un bon equip i ens han obligat a esforçar-nos de valent”.



Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell
Cinc inicial Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés
Suplents Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias

Roncato Patí Vic
Cinc inicial Carles Grau, Borja López, Titi Roca, Romà Bancells, Lucas Ordóñez
Suplents Miquel Masoliver, Jordi Carbó, Sergi Pla, Xavier Terna, Eladi Deig
Entrenador Juan Carlos Figueroa

Àrbitres
Riba, Boada

Gols
0-1. Lucas Ordóñez
0-2. Lucas Ordóñez
1-2. Marc Vergés
2-2. Quim Pujades
2-3. Lucas Ordóñez
3-3. Jordi Expósito
3-4. Lucas Ordóñez
3-5. Lucas Ordóñez
4-5. Sergi Romeu

Incidències
Tres quarts d’entrada
S’ha guardat un minut de silenci pel traspàs de Josep Solé, pare del capità del segon equip (Primera Catalana) del Club Patí Calafell, Josep Solé.

Publicada el 30 d'octubre del 2011, al Diari Més

El Patí Calafell arrenca els tres primers punts a la pista de l’Alcoi, amb una brillant segona part

Publicada el 30 d'octubre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha arrencat els seus tres primers punts a la pista l’Enrile PAS Alcoi. Els calafellencs han començat malament, encaixant dos gols en contra en quatre minuts (s’ha arribat a la mitja part amb un 3-1). Però els del Penedès han protagonitzat una segona part brillant, que ha posat el marcador en un incontestable 4-8.

El partit d’Alcoi era estratègic pel Patí Calafell, ja que els alacantins s’apunten com un rival directe en la lluita per la permanència a l’OK Lliga. I l’equip torna d’un dels dos desplaçaments fora de Catalunya d’aquesta temporada amb tres punts que poden ser vitals al final de la competició. L’afició calafellenca ho ha celebrat de valent a les xarxes socials.

“Estic molt content pel resultat, perquè l’equip s’ho mereixia pel treball molt dur que ha estat fent”, ha dit l’entrenador del CP Calafell Tot l’Any, Pere Varias. “No obstant, el més important és el nivell que hem donat: hem demostrat que podem ser competitius a qualsevol pista”, ha afegit.

Varias ha dit també que “hem sortit molt tous i hem encaixat dos gols en quatre minuts. És una de les novatades que paguem a l’OK Lliga i que hem de corregir. Però després hem estat amos i senyors del partit durant ben bé 40-45 minuts dels 50. Hem sabut jugar molt bé en zona i contraatacar a la perfecció, i ens hem imposat de forma impecable a un rival que porta anys a l’OK Lliga".

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell
Aliniació Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jordi Expósito, Quim Pujades, Dani López (cinc inicial). Jordi Marc Vergés, Jordi Aragonès, Marc Coy, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias

Enrile Pas Alcoi
Aliniació Álvaro Navedo, Felipe Sebastián Matías, Juan José López, Pere Cañellas, Pablo Sáez (cinc inicial). Carlos Pérez, César Candanedo, Pepe Gil, Lucas Martínez, Carlos Tarrazo
Entrenador Diego Mir

Àrbitres
Jorge García Romero, Teresa Martínez

Gols
1–0. López
2–0. Matías (penal)
2–1. Marc Coy (penal)
3–1. Lucas Martínez (falta directa)
3–2. Marc Coy (falta directa)
3–3. Marc Vergés
4–3. Lucas Martínez
4–4. Marc Coy
4–5. Quim Pujades
4–6. Dani López
4–7. Marc Vergés (penal)
4–8. Jordi Expósito

Incidències

El partit s’ha jugat a la sala B del pavelló Francisco Laporta d’Alcoi.

El jugador vendrellenc de l’Alcoi Pere Cañellas ha jugat amb una màscara per protegir-se el nas, que va trencar-se per tres llocs en rebre l’impacte d’una bola en el partit de la jornada anterior a Maçanet.


El Patí Calafell perd per la mínima (0-1) davant del Blanes

Publicada l'1 de novembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha caigut derrotat per la mínima (0-1) davant el Sather Blanes HCF, en partit de la tercera jornada de l’OK Lliga, disputat aquest migdia al pavelló municipal Joan Ortoll de Calafell. Els calafellencs han lluitat amb gran intensitat davant d’un dels rivals en la lluita per la permanència, però no han tingut encert per culminar les seves ocasions ofensives.

El pavelló calafellenc ha registrat una bona entrada (més de dos terços de l’aforament), tot i que la data d’aquesta tercera jornada ha estat molt polèmica entre els aficionats i feia témer que les graderies presentessin un aspecte molt diferent al que han tingut realment. Com és costum, el Patí Calafell ha tingut el suport d’una de les aficions que crea més ambient de tota l’OK Lliga.

La derrota per la mínima ha deixat mal sabor de boca l’equip calafellenc, que aspirava a mantenir la línia de diumenge passat, quan en la segona jornada va derrotar a domicili l’Enrile PAS Alcoi, amb un contundent 4-8 i una segona part de joc d’altíssim nivell i intensitat. “Avui ens ha faltat encert a l’hora de culminar els atacs, no hem tingut la mateixa eficàcia que en l’anterior partit, tot i que hem jugat amb la intensitat que requereix l’OK Lliga”, ha comentat l’entrenador dels locals, Pere Varias.

Varias ha destacat que estava satisfet de l’actuació de tots els seus jugadors, que han lluitat en un partit molt intens, que ha tingut en els finals de les dues parts minuts d’autèntic infart. El públic ha aclamat especialment el porter local, Albert Dalmau, que ha resolt satisfactòriament ocasions clares del Blanes i fins i tot ha aturat un penal i dues faltes directes.

De la seva banda, l’entrenador del Blanes, Ramon Benito, ha explicat que “la nostra ha estat una victòria molt i molt complicada, perquè a la pista del Calafell sempre és difícil guanyar. Hi ha un ambient que pressiona molt i els jugadors del Calafell hi van, hi van i no s’aturen”.



Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell
Aliniació Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias

Sather Blanes HCF
Aliniació Jaume Llaverola, Jepi Selva, Joan Manuel Grasas, Kimi Ridaura, Lluís Teixidó (cinc inicial). Petxi Armengol, Alex Ridaura, Enric Núñez
Entrenador Ramon Benito

Àrbitres
Àrbitre principal José Juan Melero (Federació Valenciana).
Àrbitre auxiliar Ignacio Garmendía (Federació Asturiana).
Àrbitre auxiliar de taula Santi Núñez. Cronometrador Honorino Boada

Gols
0–1. Joan Manuel Grasas

Faltes
Club Patí Calafell 12
Blanes HCF 9

Incidències
Dos terços d’entrada al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell.


Publicada el 10 de novembre del 2011, al Diari del Baix Penedès

El Club Patí Calafell cau derrotat (7-3) a la pista de l’històric Voltregà

Publicada el 5 de novembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any no ha pogut puntuar en el seu desplaçament a la pista de l’històric Club Patí Voltregà, corresponent a la quarta jornada de l’OK Lliga. Els calafellencs volien que aquest fos un encontre per rellançar l’equip, tot i conèixer la dificultat del rival, però no han pogut desplegar la intensitat que volen que sigui la seva ensenya en aquesta temporada en què retornen a la màxima categoria estatal

Era un desplaçament difícil, com havia vaticinat l’entrenador calafellenc, Pere Varias. I l’equip de l’Osona ha fet honor a les temences calafellenques. Els de Voltregà han fet un partit rodó ja a la primera part, quan han aconseguit un 4-0. A la segona part, el 4-1 dels calafellencs ha causat moments de desconcert en l’equip local, però aquest ha acabat fent tres nous gols. Una renda més que suficient per acabar el partit amb tranquil·litat, tot i que el Patí Calafell ha continuat insistint davant la porteria defensada per Roger Torelló i ha materialitzat dos gols més.

L’entrenador del Patí Calafell ha destacat que “avui no hem tingut la intensitat que necessitem per fer-nos valdre a l’OK Lliga”. Ha afegit que “haurem d’analitzar bé perquè”.

Varias ha dit també que “veníem a Sant Hipòlit de Voltregà amb l’expectativa de puntuar i rellançar l’equip, tot i que sabíem que tindríem al davant un rival complicat i que no ens ho posaria fàcil”.

Finalment, l’entrenador del Patí Calafell ha apuntat que “aquest partit no l’hem pogut preparar com els altres, arran de la jornada disputada entre setmana i la necessitat de donar descans als nostres jugadors. En realitat, només hem pogut fer un entrenament com cal. Això no és cap excusa, sinó la constatació que hem de continuar treballant molt i que la consigna segueix inalterable: intensitat, intensitat i intensitat”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell
Aliniació Albert Dalmau, Jordi Expósito, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). Jordi Aragonès, Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias

Club Patí Voltregà
Aliniació Roger Torelló, Juli Anguita, Albert Grau, Gerard Teixidó, Jaume Molas (cinc inicial). Hernández, Èric Vargas, Jordi Urbano, Santi Teixidó, Àlex Rodríguez.
Entrenador Ricard Ares

Àrbitres Josep Gómez, Rubén Fernández

Gols
1–0. Gerard Teixidó
2-0. Jaume Molas
3-0. Juli Anguita
4-0. Àlex Rodríguez
4-1. Marc Vergés
5-1. Jaume Molas
6-1. Jaume Molas
6-2. Quim Pujades
6-3. Sergi Romeu
7-3. Jaume Molas

Faltes
Club Patí Voltregà: 9
Club Patí Calafell: 10

Incidències
El partit s’ha disputat al pavelló municipal de Sant Hipòlit de Voltregà, situat al Parc Victoriano Olivera, i ha començat tres minuts abans de l’hora oficial.
La Penya Els Estrellats, el principal grup d’aficionats del Club Patí Calafell, ha desplaçat un autobús amb una quarantena de seguidors a la pista del Voltregà.




Prèvia del derbi, publicada al Diari del Baix Penedès


Esports 3 i Teledeporte transmetran en directe el derbi d'hoquei entre el Calafell i el Vendrell

Publicada el 3 de novembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El partit de la cinquena jornada de l’OK Lliga seleccionat per fer-ne la transmissió televisiva en directe és el gran derbi del Baix Penedès entre el Club Patí Calafell Tot l’Any i el Moritz CE Vendrell. El matx, que es disputarà a Calafell, podrà veure’s pels canals Esports 3 (de Televisió de Catalunya) i Teledeporte (de TVE). Es jugarà dilluns 14 de novembre, a les 21 hores, per adaptar-se a l’horari televisiu.

La rivalitat entre els dos clubs és històrica, tot i que en els darrers anys els derbis han estat escassos, perquè tots dos equips han coincidint poc a la mateixa categoria. L’afició calafellenca espera aquest partit de la màxima rivalitat amb un desig especial, tot coincidint amb el retorn del seu equip a la màxima categoria estatal de l’hoquei sobre patins.

El pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell haurà de fer alguna adaptació per la transmissió. En concret, l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins i les plataformes televisives aporten una pista per situar sobre l’existent, que acompleix els requisits òptims de visibilitat per a una transmissió per televisió. La pista estarà instal·lada quatre dies abans, per tal que l’equip pugui adaptar-se a la nova superfície.

Les transmissions en directe i en obert de partits d’hoquei són el resultat d’un gran acord assolit per aquesta temporada entre les televisions públiques, la Federació Espanyola de Patinatge i l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins. Segons aquesta entesa, les plataformes televisives elegeixen cada jornada un partit per a la transmissió i, a més, ofereixen un resum de la resta d’encontres.

Per a clubs modests com el Patí Calafell, les transmissions televisives i els resums informatius són una gran oportunitat per fer-se visibles i, a la vegada, incidir en els seus projectes de patrocini. L’entitat considera, a més, que la transmissió serà també una ocasió per donar a conèixer el municipi de Calafell i els seus atractius turístics.



Tot a punt per a un derbi Calafell-Vendrell que no es vivia a la màxima categoria des de 1974

Publicada l'11 de novembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El gran derbi comarcal d’hoquei patins entre el Club Patí Calafell Tot l’Any i el Moritz CE El Vendrell ho té tot a punt per disputar-se dilluns vinent, 14 de novembre, a les 21 hores, al pavelló municipal “Joan Ortoll” de Calafell. L’expectació és màxima entre les respectives aficions, ja que no en va no es vivia aquest enfrontament, en màxima categoria estatal, des de l’any 1974.

Els dos equips del Baix Penedès han disputat alguns partits en els darrers anys, però en categories inferiors a l’OK Lliga. És més, ara fa trenta anys, quan el Patí Calafell va aconseguir el darrer ascens a la màxima categoria (la llavors Divisió d’Honor) no va coincidir amb l’equip vendrellenc. La rivalitat entre els dos clubs és històrica, tot i que en les darreres dècades s’han trobat en poques ocasions.

Per aquesta llarga rivalitat, el de dilluns és un dels partits més interessants de la cinquena jornada de l’OK Lliga 2011-2012 i per això ha estat elegit per les plataformes teleisives per ser transmés en directe, a les 21 hores. El partit podrà veure’s a Esports 3 (de Televisió de Catalunya) i a Teledeporte (TVE). A la mitja part s’oferirà l’acostumat resum de la jornada. El desplegament, a càrrec de Televisió de Catalunya, inclou més de 20 professionals, entre periodistes i tècnics.

Al pavelló “Joan Ortoll” ja s’hi ha instal·lat la pista especial, situada sobre l’existents, que acompleix els requisits òptims de visibilitat per la transmissió per televisió. La pista, aportada per l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins i les plataformes televisives, millora molt la visió de la pilota en un esport en què aquesta és mou a altíssima velocitat. No obstant, aquest paviment removible requereix una mínima adaptació dels jugadors i, amb aquesta finalitat, aquest cap de setmana s’han programat uns horaris d’entrenament especials per als dos equips.



D’altra banda, el Club Patí Calafell ha fet una crida a l’afició per omplir el pavelló “Joan Ortoll”. La pista calafellenca fa sentir especialment als rivals el suport local i aquesta és una basa a la qual els calafellencs no volen renunciar. Però el Patí Calafell també vol que el suport a l’equip sigui respectuós i cívic, en un partit que les forces de seguretat han declarat d’alt risc. Per això, el lema amb el qual el club convoca l’afició (“Jo hi era”) pretén destacar el fet històric de tornar a disputar un Calafell-Vendrell a la màxima categoria desprès de 37 anys i, a la vegada, l’orgull calafellenc pel somniat i treballat retorn a l’OK Lliga.

Per ajudar a omplir el “Joan Ortoll” el club ha decidit no considerar la jornada com a Dia del Club, amb la qual cosa els socis no hauran de passar per taquilla. Per al públic en general, la localitat costarà 15 euros i els menors de 14 anys tindran entrada gratuïta.



El derbi comarcal d'hoquei entre el Calafell i el Vendrell acaba en taules (2-2)

Publicada el 14 de novembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El derbi comarcal entre el Club Patí Calafell Tot l’Any i el Moritz CE Vendrell, jugat aquesta nit, ha acabat en taules, amb un empat (2-2) que els vendrellencs han arrencat amb un gol a falta de tan sols tretze segons per al final. Ha estat un partit vibrant, amb el pavelló “Joan Ortoll” ple com mai i amb les respectives aficions animant al màxim els seus jugadors.

Feia 37 anys que els dos equips del Baix Penedès no s’enfrontaven a la màxima categoria estatal. El darrer cop, en la llavors Divisió d’Honor, va ser el 1974. Per això, la pista calafellenca lluïa l’ambient de les grans ocasions. Un ambient que no ha decaigut malgrat el matiner gol del CE Vendrell. El Calafell ha replicat amb un gran gol a poc d’arribar al descans i, ja en la segona part, s’han posat per davant del marcador.

Amb el 2-1 i a falta de mig minut, els locals han tingut l’oportunitat de rematar l’encontre amb un tercer gol, però el capità calafellenc, Sergi Romeu, no l’ha pogut transformar. I en la jugada següent, els àrbitres han pitat la quinzena falta del Calafell, que generava una falta directa per al Vendrell. Els vendrellencs han fallat la sacada, però en els rebots posteriors han aconseguit l’empat.

Els calafellencs han jugat dues parts clarament diferenciades. Inicialment, han pressionant al rival, però amb dificultats per poder-lo aturar. Desprès, han jugat amb una defensa en zona i s’han fet amb el control, tot generant nombroses ocasions ofensives.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, s’ha mostrat decepcionat pel resultat, perquè aspirava a aconseguir els tres punts i més en un partit tan simbòlic com aquest. ”Ha estat un partit intens i equilibrat. En els derbis cap equip desplega tot el seu joc, perquè es juga molt amb el cor i de vegades poc amb el cap”, ha explicat.

Varias també ha dit que “ha estat un partit d’alternances. El Vendrell ha començat més intens i ens ha creat situacions de perill. Però desprès les forces s’han equilibrat molt i quan millor estàvem nosaltres ens ha caigut el gerro d’aigua freda del segon gol vendrellenc”.

L’entrenador calafellenc, a més, ha lamentat haver aconseguit només un punt davant d’un rival “amb el que potser ens jugarem la permanència. Igual m’equivoco, però crec que el Vendrell és un dels equips amb els quals m’he d’esbarallar i no aconseguir els tres punts a casa davant seu ens perjudica”.

De la seva banda, l’entrenador del CE Vendrell, Guillem Cabestany, tampoc s’aconformava amb l’empat, tot i haver sumat un punt in extremis. “El Calafell ha fet un molt bon partit. Tàcticament ha estat impecable, amb una defensa en zona la major part del part que ens ha dificultat molt tenir ocasions”. Cabestany ha afegit que “marxem amb un gust agredolç. Pensàvem que ens seria més senzill i haver marcat massa aviat ens ha relaxat un pèl massa. Per això no hem pogut sentenciar en els primers minuts amb les ocasions que hem tingut i desprès ho hem trobat a faltar”.

Desprès d’aquesta cinquena jornada, el Club Patí Calafell ocupa el desè lloc a la classificació de l’OK Lliga, amb quatre punts (un partit guanyat, un empatat i tres perduts). El CE Vendrell, de la seva banda, és setè, amb set punts (dos partits guanyats, un empatat i dos perduts).



Fitxa del partit
Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias

Moritz CE Vendrell
Aliniació Roger Molina, Òscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez (cinc inicial). Toni Sánchez, Jordi Esteva, Xavi Costa, Eloi Albesa, Aleix Ribé
Entrenador Guillem Cabestany

Àrbitres
Àrbitre principal: Òscar Valverde (Fed. Catalana).
Àrbitre auxiliar: Joaquín López (Fed. Asturiana).
Àrbitre auxiliar de taula: Salva Besora.
Cronometrador: Francisco Rey

Gols
0–1. Cristian Rodríguez
1–1. Marc Coy
2–1. Jordi Expósito
2–2. Eloi Albesa

Faltes
Club Patí Calafell :15
CE Vendrell: 10

Incidències

Ple total al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell.

L’àrbitre Òscar Valverde ha substituït el col·legit inicialment designat, Gonzalo Dapena, que ha patit recentment una lesió de genoll i ha hagut de ser operat quirúrgicament.

El partit havia estat declarat d’alt risc per les forces de seguretat, però ha transcorregut sense cap mena d’incident.

La Penya Els Estrellats, el principal grup de seguidors del Club Patí Calafell, ha desplegat un mosaic a l’inici del partit al sector de la graderia que ocupa habitualment.

Han assistit al partit el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tubau; els alcaldes de Calafell i del Vendrell, Joan Olivella i Benet Jané, respectivament; el delegat de la Generalitat al Camp de Tarragona, Quim Nin; i la representant territorial de l’Esport, Gemma Solé.









Publicada el 17 de novembre del 2011, al Diari del Baix Penedès


El Patí Calafell, molt satisfet pel desenvolupament de l’històric derbi comarcal d’hoquei patins

Publicada el 15 de novembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell fa un balanç molt positiu de tots els aspectes organitzatius de l’històric derbi comarcal que ahir a la nit el va enfrontar al CE Vendrell. Desprès de no jugar a la màxima categoria de l’hoquei estatal des del 1974, el partit era tot un repte per als calafellencs. “Era un partit molt especial esportivament, però també molt complicat logísticament i organitzativament. Crec, no obstant, que hem superat el repte amb nota alta”, ha comentat avui el president del Patí Calafell, Josep María Guinovart.

La directiva calafellenca vol destacar de forma especial el comportament de les dues aficions. “La rivalitat a la graderia va ser intensa i fins i tot contundent, com correspon segons la història. Però no va es va produir el més mínim incident i els aficionats van respectar les recomanacions de les dues directives i les instruccions de les forces de seguretat”, ha explicat Guinovart.

Pel que fa als aspectes organitzatius, l’entitat destaca l’esforç desenvolupat durant els dies previs al partit. “Pràcticament una setmana sencera tenint cura dels moltíssims detalls que implicava la celebració del derbi”, diu Guinovart.

Entre ells, la col·locació de la pista obligatòria per la transmissió televisiva o la distribució dels aficionats a la graderia del pavelló “Joan Ortoll”. També les qüestions de protocol, ja que a l’encontre van assistir-hi les primeres autoritats esportives del país. I l’atenció als mitjans de comunicació, ja que van acreditar-se més de quaranta professionals del periodisme.

Per tot plegat, el club vol manifestar el seu agraïment a totes les persones que han ajudat a aconseguir que el derbi fos un èxit organitzatiu: directius, col·laboradors del club, patrocinadors, mitjans de comunicació i aficionats. El Patí Calafell també agraeix la cooperació del CE Vendrell que, rivalitat esportiva al marge, ha estat decisiva per la gran festa d’ahir a la nit.

El partit ha estat transmés en directe pels canals Esports 3 (Televisió de Catalunya) i Teledeporte (Televisió Espanyola). El seguiment mediàtic de l’encontre ha estat extraordinari: s’han acreditat més de quaranta professionals dels mitjans de comunicació.


Publicada l'1 de desembre del 2011, al Diari del Baix penedès

El Patí Calafell guanya a Maçanet (5-6) tres punts molt importants

Publicada el 26 de novembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha aconseguit aquest vespre tres punts molt importants en el seu desplaçament a la pista del SHUM Grupo Maestre, a Maçanet de la Selva. Els calafellencs s’han imposat a la Secció d’Hoquei de la Unió Maçanetenca amb un treballat 5-6. Era el primer d’una tongada de cinc partits molt complicats (l’etapa reina de la temporada per al Patí Calafell) i s’ha saldat amb victòria contra un rival en la lluita per la permanència.

A més, els calafellencs escalen un lloc a la classificació. Passi el que passi a la resta de jornada, són novens i ja estan a quatre posicions del descens. És més, estan a un lloc de classificar-se per la final a vuit de la Copa del Rei. Aquest estat de coses injecta oxígen davant dels tres propers enfrontaments amb rivals de la talla del Noia Freixenet, el Tecnol Reus i el Liceo de la Corunya.

El SHUM dominava el marcador (3-2) en arribar el descans, tot i que el Calafell s’havia avançat amb un 1-2. En la segona part, els calafellencs han imposat el seu domini i han arribat ha tenir un 3-5 i un 4-6 a favor. Els últims minuts han estat d’infart, però el Calafell ha controlat la situació.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, estava molt content pel resultat i pel joc desplegat pels seus jugadors. “Hem fet un molt bon partit d’hoquei. En realitat, el resultat, tot i ser-nos favorable, no ha reflectit prou el joc que hem fet”, ha dit. Varias ha afegit que “hauríem pogut guanyar per més marge, perquè el SHUM ha tingut molta sort de cara a porteria”.

L’entrenador del Calafell també ha comentat la classificació i ha valorat positivament que l’equip vagi escalant posicions. “Ja vam dir des de bon començament que érem molt ambiciosos. No podem passar-nos la temporada mirant cap enrere. Hem de mirar cap endavant, tot i ser conscients que som nous a la categoria i que no ens és fàcil puntuar enlloc”, ha apuntat.

Sobre els propers rivals, Varias ha subratllat que “els resultats d’aquesta jornada i la classificació a data d’avui indiquen que l’OK Lliga és una competició complicada per tothom. Nosaltres hem de continuar fent la nostra feina i mirar d’aconseguir tots els punts possibles”.

Fitxa tècnica

Aliniacions

SHUM Grupo Maestre
Aliniació Guillermo Domínguez, Albert Soler, Joan Castañé, Marc Roca, Jordi Bartres (cinc inicial). David Gelma, Xaviar Aldrich, David Plaza, Rubén Fernández, Marc Grau
Entrenador Jordi Roca Lázaro

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres
Germán Sandoval Santos, Ginés Sánchez Girbau

Gols
1–0. Jordi Bartres. Minut 11.
1-1. Marc Coy. Minut 15. Penalti
1-2. Dani López. Minut 18.
2-2. David Plaza. Minut 22.
3-2. Jordi Bartres. Minut 23.
3-3. Marc Coy. Minut 31.
3-4. Quim Pujades. Minut 32.
3-5. Marc Vergés. Minut 39.
4-5. Jordi Bartres. Minut 41. Falta directa
4-6. Marc Vergés. Minut 46.
5-6. Jordi Bartres. Minut 47.

Faltes
SHUM Grupo Maestre: 14
Club Patí Calafell: 14

Targes blaves Marc Coy. Minut 40.
Targetes vermelles Albert Soler. Minut 49.

Publicada el 4 de desembre del 2011, al Diari Més

El Patí Calafell cau (4-2) a la pista del Noia Freixenet, tot i jugar un molt bon partit

Publicada el 3 de desembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha caigut aquest vespre a la pista del Noia Freixenet. El marcador (4-2) no ha fet justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc. No ha fet justícia, en particular, a l’excel·lent joc que han desenvolupat els jugadors que entrena Pere Varias.

Els calafellencs volien brindar a la seva afició una nova victòria en el desplaçament a la capital del cava, desprès del triomf assolit el cap de setmana passat a Maçanet de la Selva, a la pista del SHUM Grupo Maestre. I els ha faltat poc per aconseguir-ho, ja que han mantingut un empat a dos gols fins a pocs minuts del final. Però és més, el Patí Calafell ha estavellat fins a tres pilotes als pals de la porteria local i ha prodigat nombroses ocasions ofensives que no han estat gol per molt poc.

El Noia Freixenet, de la seva banda, només ha pogut desfer-se del Patí Calafell aprofitant una jugada afortunada que els ha permès superar la zona defensiva visitant en el tercer gol (minut 42) i transformant una falta directa, per acumulació de faltes dels calafellencs, a uns segons del final de l’encontre.

Els calafellencs han anat alternant al llarg del partit el joc individual amb el joc de zona. El primer, els ha permés estirar del partit quan ha calgut remuntar el marcador. I el segon, esperar molt ordenadament els de Sant Sadurní i sortir a la contra en ràpids atacs.

Malgrat el resultat advers, el Patí Calafell ha mostrat un alt nivell de joc i han evidenciat que han aconseguit el ritme necessari per competir amb possibilitats a l’OK Lliga. Avui no tan sols han plantat cara a un rival complicat: han dominat en diferents fases del partit un equip amb molta experiència a la categoria i un palmarès d’excepció.

Dimarts vinent, a casa contra el Tecnol Reus

El Club Patí Calafell rebrà a casa el Tecnol Reus dimarts vinent, 6 de desembre, en partit corresponent a la vuitena jornada de l’OK Lliga. El matx començarà a les 19.30 hores, al pavelló municipal “Joan Ortoll”. La junta directiva ha declarat Dia del Club aquest encontre, per la qual cosa els abonats (llevat dels socis protectors) hauran de passar per taquilla (8 euros).

Fitxa del partit
Aliniacions

CE Noia Freixenet
Aliniació Xavier Puigbí, Francesc Bargalló, Aleix Esteller, Joan Freixes, Eloi Mitjans (cinc inicial). Oriol Bargalló, Jaume Farrés, Jordi del Amor, Antonio Sero, Pau Bargalló.
Entrenador Ferran López Jurado

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres
F. Jorge García Romero. María Teresa Martínez Cancelo. Col·legi gallec.

Gols
1–0. Aleix Esteller. Minut 7
1–1. Dani López. Minut 14
2–1. Aleix Esteller. Minut 33
2–2. Sergi Romeu. Minut 39
3–2. Antonio Sero. Minut 41
4–2. Antonio Sero. Minut 50. Falta directa

Faltes
CE Noia Feixenet: 7
Club Patí Calafell Tot l’Any: 10

Targes blaves 0
Targetes vermelles 0

Incidències
Tres quarts d’entrada al pavelló olímpic Ateneu Agrícola de Sant Sadurní
Uns cinquanta aficionats calafellencs s’han desplaçat a Sant Sadurní. La Penya Els Estrellats, el principal grups d’aficionats, ha fletat un autobús per al viatge.




El Reus s’imposa al derbi territorial d’hoquei amb el Patí Calafell (2-5)

Publicada el 6 de desembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Tecnol Reus Deportiu s’ha imposat aquesta nit en el derbi territorial d’hoquei sobre patins amb el Club Patí Calafell Tot l’Any, disputat a la pista de l’equip penedesenc. Els reusencs han aconseguit la primera victòria fora de casa de la temporada (2-5), amb una defensa ordenada, ràpides contres i xuts des de lluny. Els calafellencs, de la seva banda, han desplegat un bon joc i ha tingut diverses oportunitats de gol, però a la segona part han tingut uns minuts dolents, durant els quals el Reus s’ha escapat en el marcador.

El pavelló poliesportiu “Joan Ortoll” de Calafell presentava una excel·lent entrada, tot i el pont festiu. Des que ha tornat a l’OK Lliga, el Patí Calafell congrega en els seus partits una de les afluències de públic més nombrosa de tota la categoria. Tot i saber que el rival, el vigent campió, era molt complicat, a Calafell s’esperava aquest encontre amb moltes ganes, sobretot desprès de l’excel·lent joc que els jugadors que entrena Pere Varias han demostrat en els darrers partits.

Que la victòria no era impossible ho han demostrat els calafellencs, en avançar-se en el marcador amb un gran gol de Marc Coy al minut 9. Però poc desprès el mateix Coy ha estavellat contra el pal de la porteria un penalti. Ha estat una jugada que ha marcat un punt d’inflexió. Tot i que el Calafell ha continuat generant ocasions, el Reus ha acabat avançant-se amb dos gols d’Albert Casanovas.

L’-1-2 del descans deixava el partit obert. Cap al minut 15 de la segona part, no obstant, els calafellencs han baixat la intensitat del joc. “I si no culmines les teves oportunitats i permets que t’agafin a la contra, el Reus és un equip letal”, ha explicat l’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias.

Varias ha afegit que “l’equip ha estat molt posat en un partit que havíem preparat molt, tot i l’escàs temps disponible des de l’anterior jornada” i que “hem obligat al Reus a treballar molt”. Sobre la pèrdua d’intensitat de la segona part, l’entrenador del Patí Calafell ha indicat que s’ha degut “potser al cansament pels partits tan seguits” i també “per descomptat, a la qualitat del Reus”.

De la seva banda, l’entrenador del Tecnol Reus Deportiu, Alejandro Domínguez, ha destacat que aquesta victòria els era molt necessària. “Hem estat molt irregulars fins ara i ens calia fer un partit molt seriós defensivament i sobretot ser coherents amb el nostre estil de joc i fer més bé les transicions”. Domínguez ha dit també que “nosaltres som un equip molt vertical, però si no defensem bé, com ens passava fins ara, som molt vulnerables. Avui ho hem basat tot en una estructura defensiva i seriosa i, a partir d’aquí, a córrer i ser verticals”.

Sobre el Patí Calafell, l’entrenador del Reus ha dit que “és un equip molt seriós i ben construït tàcticament. No es desmunta mai, encara que vagi perdent, i resulta molt difícil guanyar-los”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

Tecnol Reus Deportiu
Aliniació Xavier Caldú, Albert Casanovas, Raül Marín, Guillem Trabal, Jordi Adroher (cinc inicial). Joan Salvat, Xavier Rubio, Felipe Quintanilla, José Luis Páez, Jordi Ferrer
Entrenador Alejandro Domínguez Izurriaga

Àrbitres
Josep Antoni Ribó Navarro i Jorge Martínez Fernández

Gols
1–0. Marc Coy. Minut 9
1–1. Albert Casanovas. Minut 18
1-2. Albert Casanovas. Minut 24
1-3. Albert Casanovas. Minut 27
1-4. Jordi Adroher. Minut 32
2-4. Jordi Expósito. Minut 38
2-5. Raül Marín. Minut 49

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 8
Tecnol Reus Deportiu: 9

Targes blaves 0
Targetes vermelles 0






Publicada el 15 de desembre del 2011, al Diari del Baix Penedès

El Patí Calafell cau derrotat a la difícil pista del Liceo de la Corunya (8-2)

Publicada el 10 de desembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha caigut derrotat aquesta nit (8-2) a la difícil pista del HC Liceo Coinasa. Els calafellencs han jugat una bona segona part, amb un parcial 2-2, però el partit estava pràcticament sentenciat al descans, on s’ha arribat amb un 6-0 a favor dels locals.

El Patí Calafell no ha pogut acomiadar l’any amb una victòria. A l’equi penedesenc tothom era conscient que el desplaçament al Palau d’Esports de Riazor era un dels més difícils de tota la temporada, i que arribava a més en la recta final d’un seguit de partits amb rivals poc accessibles. I el resultat final ho ha confirmat. No obstant això, el Calafell ha aconseguit acabar 2011 amb uns segons 25 minuts en què ha donat una imatge lluitadora, tot i que poc afortunada en l’encert cara a porteria.

Els calafellencs han fallat fins a quatre llençaments de falta directa i penalti. La manca de control de la primera part i aquest balanç davant porteria han estat decisius per explicar una derrota per un marge tan ampli. La primera part ha recordat als seguidors calafellencs el partit que va jugar-se jornades enrera a la pista del Voltregà. Desprès del descans, el Patí Calafell s’ha entonat i ha defensat molt millor, a més de prodigar-se en atac. Tanmateix, els errors ofensius, especialment a pilota parada, han impedit escurçar distàncies i fer patir els gallecs.

L’eficàcia golejadora és l’assignatura pendent del Patí Calafell, que ha desplegat un joc d’alt nivell que no s’ha vist gaire reflectit en els marcadors. Desprès d’aquesta jornada, que marca l’inici de l’aturada nadalenca de la competició, els calafellencs són onzens a la classificació de l’OK Lliga, amb set punts i a dos llocs del descens. La situació és difícil, però no dramàtica. Queda per endavant més de la meitat de la temporada amb un calendari més assequible, que donarà l’oportunitat de sumar punts decisius.

El proper encontre del Club Patí Calafell Tot l’Any serà el 7 de gener de 2012, a casa, davant del Sorli-Discau FC Barcelona.

Fitxa del partit

Aliniacions

HC Liceo Coinasa
Aliniació Josep Lamas, Eduard Lamas, Jordi Bargalló, Tiago e da Costa, Ricardo da Silva (cinc inicial). Xavier Malian, José Pascual Matías, Sergio Miras, Alberto Bodelón, Antonio Pérez
Entrenador Carlos Gil Seijo

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Jordi Expósito, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). Sergi Romeu, Jordi Aragonès, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres
Alberto Garrote Arcelus. Rubén Fernández García

Gols
1–0. Ricardo Barreiros. Minut 5
2–0. Jordi Bargalló. Minut 7
3–0. Ricardo Barreiros.. Minut 11
4–0. José Pascual Matías. Minut 15
5–0. Antonio Pérez. Minut 21
6–0. Antonio Pérez. Minut 24
6–1. Marc Coy. Minut 27
7–1. Sergi Miras. Minut 31
7–2. Quim Pujades. Minut 46
8–2. Ricardo Barreiros. Minut 47

Faltes
HC Coinasa Liceo: 16
Club Patí Calafell Tot l’Any: 13

Targetes blaves 1, Liceo. 1, Calafell Targetes vermelles 0

Incidències
El Club Patí Calafell ha jugat per primer cop en aquesta temporada amb la segona indumentària, amb samarreta de color taronja i pantalons de color verd.



Pere Varias creu que a partir d’ara el calendari serà més favorable a l’OK Lliga

Publicat el 29 de desembre del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any creu que, a partir d’ara, tindrà un calendari molt més favorable a l’OK Lliga, que li permetrà sumar punts, especialment en els partits de casa, i aconseguir l’objectiu principal en aquesta primera temporada de retorn a l’elite estatal: la permanència. Per davant queda encara un escull important: el partit a casa davant el FC Barcelona del cap de setmana de Reis, corresponent a la desena jornada. Un encontre que no serà considerat Dia del Club, per la qual cosa els socis no hauran de pagar cap entrada.

Però a continuació del partit amb el combinat blaugrana, començarà una tongada d’encontres amb equips de nivell molt similar al calafellenc. En l’onzena jornada, els calafellencs visitaran la pista del CP Monjos, actual cuer de la classificació. A la dotzena jornada, rebran al CP Vilanova i a la tretzena, visitaran l’Igualada HC. I ja a la segona volta encadenarà partits contra e Roncato Patí Vic, l’Enrile PAS Alcoi, el Shater Blanes i el CP Voltregà.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, “el calendari no ens ha estat gaire benèvol. A final de temporada haurem jugat contra tothom, evidentment, però en aquest primer tram no hem rebut a casa els equips més idonis per sumar punts”. Varias afegeix que “desprès del Barça, ens vindran un seguit de partits a casa que, teòricament, ens haurien de permetre sumar molts punts i donar-nos la tranquil·litat per no haver de patir gens de cara al final de temporada”.

L’entrenador calafellenc subratalla també que “tenim arguments per sumar punts a cada partit, però davant d’equips de qualitat molt gran acabes pagant no aprofitar les teves oportunitats”. Pere Varias diu també que “tots tenim ganes d’estar a dalt de tot, però la realitat és que a nosaltres ens falta un punt per ser-hi”. El Patí Calafell és onzè a la classificació de l’OK Lliga, a dos llocs de les places de descens. Té set punts, ha guanyat dos partits, n’ha empatat un i n’ha perdut sis.



El Patí Calafell planta cara al Barça, tot i caure derrotat per un curt 1-3

Publicada el 8 de gener del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell va caure derrotat ahir al vespre per un curt 1-3 davant del Futbol Club Barcelona. Però els calafellencs van fer un gran partit, plantant cara i posant-ho difícil a un rival ple de mundialistes i que és el líder de l’OK Lliga. El partit va estar presidit per una gran intensitat i una altíssima velocitat del joc, amb domini altern, sobretot a la primera part, en un gran espectacle esportiu que va omplir el pavelló “Joan Ortoll” de Calafell.

L’equip que entrena Pere Varias volia aprofitar la represa de la competició després de l’aturada nadalenca per donar una alegria a la seva afició i reivindicar-se com a locals, ja que els seus millors resultats els han aconseguit llluny de Calafell. Tot i tenir la baixa del capità, Sergi Romeu, els calafellencs van sortir a guanyar i fruit d’aquesta empenta van avançar-se en el marcador en el minut 9 de la primera part, gràcies a un gran gol de Marc Coy.

Pràcticament després, una targeta blava al local Quim Pujadas va canviar el signe del partit. Durant els dos minuts d’inferioritat numèrica del Calafell, els blaugrana van empatar. Amb l’1-1 es va arribar al descans. A la segona part, el FC Barcelona va posar setge a la porteria local i, malgrat l’encert del porter Albert Dalmau, van fer dos gols més, que significaven l’1-3 definitiu. El Calafell va estar a punt de marcar en diverses ocasions en què va mancar eficàcia en el remat final.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, va manifestar que “avui el marcador és el de menys, em quedo amb les sensacions que ha transmés l’equip, que han estat molt bones”. Va afegir que “hem estat sempre dins del partit, amb una actitud excel·lent i molt disciplinada, i hem fet patit molt al Barça”.

De la seva banda, l’entrenador del FC Barcelona, Gabriel Cairo, va destacar que la seva victòria era important perquè “no és fàcil jugar en aquesta pista i es tracta d’un rival complicat”. Cairo explicava que “el desgast físic i tàctic que hem hagut de fer ha estat important”.


Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Dani López, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). 
Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

Futbol Club Barcelona
Aliniació Josep M. Fernández Ordeig, Sergi Panadero, Sergi Fernández, Reinaldo J. García, Pablo Federico Álvarez (cinc inicial). Aitor Egurrola, Marc Gual, Marc Julià, Marc Torra , Alberto Borregán
Entrenador Gabriel Cairo Valdivia

Àrbitres
Joaquín López Varela, Francisco Moreno Tudela

Gols
1–0. Marc Coy. Minut 11 
1–1. Marc Torra. Minut 17 
1-2. Pablo Federico Álvarez. Minut 27
1-3. Reinaldo J. García. Minut 38

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 9
Tecnol Reus Deportiu: 10

Targes blaves 1 (Quim Pujadas)
Targetes vermelles 0

Publicada el 15 de gener del 2012, al Diari Més

Repartiment de punts en el xoc penedesenc entre Calafell i Monjos

Publicada el 14 de gener del 2011, a la Web del Club Patí Calafell.

El xoc penedesenc d’hoquei sobre patins entre el Club Patí Monjos i el Club Patí Calafell Tot l’Any ha acabat aquesta nit amb un empat (6-6), que atorga un punt a dos equips que són rivals directes en la lluita per la permanència a l’OK Lliga. El partit, disputat a la pista del Monjos, ha deixat un sabor de boca agredolç als calafellencs, que avançada la segona part guanyaven per quatre gols de diferència i estaven a punt de fer un cop d’autoritat per consolidar-se lluny dels llocs de descens.

El partit s’ha posat molt aviat costa amunt pels calafellencs, ja que el Monjos ha marcat el primer gol en el primer minut de partit. Però el Calafell ha sabut igualar aquest resultat, així com el segon gol del Monjos. A partir del 2-2, els verd-i-blancs, combinant un joc molt ofensiu amb una defensa ferma, han arribat al descans dominant 2-4 en el marcador.

L’inici de la segona part ha vist com els calafellencs intensificaven el ritme de joc i continuaven ampliant distàncies en el marcador, fins arribar a un 2-6 que semblava inapel·lable. Tanmateix, el Monjos ha protagonitzat una gran remuntada, aprofitant molt bé les contres de què ha disposat i alguns moments de desconcert dels calafellencs. S’ha arribat al darrer minut amb un 5-6, però un penal molt rigoròs i fins i tot dubtós (hi ha hagut falta, però probablement fora de l’àrea) ha significat el sisè gol dels locals.

Tot i cedir l’empat i dos punts molt importants, els calafellencs han jugat a un gran nivell durant la major part del partit. Han destacat especialment Marc Coy, que ha marcat quatre gols, i Jordi Expósito, Sito, que ha estat un autèntic baluard en defensa. L’entrenador, Pere Varias, ha convocat el jugador del segon equip Israel Seoane, que ha cobert la baixa per lesió del capità, Sergi Romeu.

Després del partit d’aquesta nit (i de la victòria aconseguida pel CP Voltegrà, també implicat en els llocs perillosos de la taula, per golejada a casa del Roncato Patí Vic), el Calafell és dotzè classificat (l’última posició abans de les de descens), amb vuit punts, i el Monjos, tretzè (en zona de descens), amb set punts. No obstant, el darrer classificat, l’Enrile PAS Alcoi, juga demà diumenge, 15 de gener, a casa davant del Sather Blanes. Una victòria dels alcoians els faria escalar fins a tres llocs a la classificació i deixar el Calafell i els Monjos en posicions de descens.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Monjos
Aliniació David Ros, Xavier Brichs, Juan Ramon de Moya, Sebastián Francisco Moreno, David Cáceres (cinc inicial). Joan Marc Escofet, Oleguer Martí, Borja Ferrer, Marc Sabaté, Ivan Jurado
Entrenador Antoni Aranda Córdoba

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Dani López, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial).
Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Xavier A. Montoya, Israel Seone
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres Xavier Galán García, Luis Delfa Crespo

Gols
1–0. David Ros. Minut 1
1–1. Marc Vergés. Minut 12
2-1. David Ros. Minut 13
2-2. Quim Pujades. Minut 17
2-3. Marc Coy. MInut 19
2-4. Marc Coy. Minut 24
2-5. Marc Coy. Minut 30
2-6. Marc Coy. Minut 32
3-6. David Cáceres. Minut 37
4-6. David Cáceres. Minut 43
5-6. David Cáceres. Minut 43
6-6. David Ros. Minut 49

Faltes
Club Patí Monjos: 7
Club Patí Calafell Tot l’Any: 11

Targes blaves 1 (Marc Vergés)
Targetes vermelles 0



El Patí Calafell perd amb el Vilanova (3-7), però aconsegueix eludir els llocs de descens de la classificació

Publicada el 27 de gener del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any s’havia proposat començar una remuntada en la dotzena jornada de l’OK Lliga, derrotant a casa al Club Patí Vilanova Mopesa. Però les tornes s’han girat i han estat els vilanovins qui s’han emportat els stres punts en joc, en imposar-se 3-7. No obstant, els verd-i-blancs han aconseguit eludir els llocs de descens de la classificació, gràcies a la derrota del Monjos a la pista del Reus Deportiu (10-7).

El Vilanova venia molt motivat perquè s’està jugant la classificació per a la Copa del Rei i ha sortit jugant amb molta intensitat i velocitat. S’ha avançat en el marcador en el minut 4 de la primera part. Els calafellencs han replicat menys d’un minut desprès amb un gran gol de Quim Pujades. Però els vilanovins s’han tornat a avançar en el marcador en el mateix minut i després han aconseguit el tercer a segons del final de la primera part.

A la segona part, els visitants han continuat atacant, tot aprofitant pilotes perdudes pels locals que han propiciat contraatacs. Han arribat a tenir un 1-6 a favor. El Calafell ha desaprofitat diverses ocasions quan encara podia retallar significativament les distàncies. I ha aconseguit sumar dos gols més, per un dels vilanovins. El 3-7 final ha reflectit el que s’ha vist sobre la pista i és un resultat just, segons ha reconegut l’entrenador Patí Calafell, Pere Varias.

Varias ha explicat que “no puc fer cap retret als meus jugadors, perquè tenen moltes ganes de guanyar i em consta que no estan satisfets per la derrota”. L’entrenador ha afegit que “potser ens està afectant un excès d’angoixa i de responsabilitat, que no ens deixa treure el gran hoquei que portem dins”.

En aquest sentit ha afegit que “hem de canviar moltes coses i moltes dinàmiques per fer un tomb. Hem fet grans partits, tot i no tenir sort en el resultat. Hem d’analitzar d’on venen les errades i intentar que les coses ens sortin bé, tot corregint en primer lloc l’excès d’angoixa”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Dani López, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial).
Sergi Romeu, Jordi Aragonès, Jordi Expósito, Ferran Ortoll, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

Club Patí Vilanova Mopesa
Aliniació Òscar Martínez, Jordi Creus, Francesc Gil, Manel García, Luis Gil (cinc inicial).
José María Garrido, Sergi Sabater, Pedro González, Carles Rodríguez, Esteve Pujals
Entrenador Josep Lluís Delriu Belma

Àrbitres Antonio Sánchez Gómez, Isaac Sanz Rodríguez

Gols
0-1. Manel García. Minut 4
1–1. Quim Pujades. Minut 4
1-2. Francesc Gil (penalti). Minut 4
1-3. Francesc Gil. Minut 24
1-4. Manel García. Minut 26
1-5. Jordi Creus. MInut 33
1-6. Carles Rodríguez. Minut 38
2-6. Marc Coy (falta directa). Minut 39
2-7. Jordi Creus (falta directa). Minut 47
3-7. Marc Coy (penalti). Minut 48

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 18
Club Patí Vilanova Mopesa: 15

Targes blaves 0
Targetes vermelles 0

Incidències
Tres quarts d’entrada al pavelló Joan Ortoll de Calafell.




Publicada el 6 de febrer del 2012, al Diari de Tarragona

El Calafell guanyava (3-4), al Pavelló de Les Comes, davant l'Igualada, amb gols de Marc Coy (2) i Quim Pujades (2). Una victòria important, després de travessar el Tourmalet de la temporada.

Publicada el 12 de febrer del 2012, al Diari de Tarragona

El Patí Calafell perd 5-3 a la pista del Roncato Vic

Publicada l'11 de gener del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha caigut derrotat aquest vespre (5-3) a la difícil pista del Roncato Patí Vic. Els verd-i-blancs volien prolongar l’alegria de la jornada anterior, quan va derrotar a domicili l’HC Igualada. Però sabien que aquest era un desplaçament complicat, tot i les dificultats que els vigatans estan passant, amb el cessament del que era el seu entrenador, Carlos Figueroa, a 48 hores del partit d’avui.

Els d’Osona han sortit a reivindicar-se i han fet bo el tòpic sobre el canvi d’entrenador. Al descans han arribat manant en el marcador amb un 3-0 que posava les coses costa amunt als calafellencs. Aquests han començat el partit jugant molt ordenadament i acostant-se amb perill a la porteria rival, però no els ha acompanyat la sort amb les arribades dels vigatans.

La segona part no ha començat millor per als calafellencs, ja que el Vic ha marcat el seu quart gol al primer minut. No obstant, els verd-i-blancs no s’han rendit, han defensat en zona i han propiciat perillosos contratacs: al minut sis del segon temps ja havien marcat dos gols, que han posat l’ai al cor a l’afició vigatana. L’autor ha estat Marc Coy, el màxim golejador del Patí Calafell que, amb aquestes dues dianes, en suma 19 en el que portem de temporada.

Els homes que entrena Pere Varias no han pogu retallar més les distàncies. De fet, en el darrer minut del partit, el Vic s’ha posat 5-2 en el mercador, gràcies a un gol de falta directa del golejador local, Lucas Órdoñez. Però segons desprès, una passada de Quim Pujades ha estat transformada en gol per Dani López: un gol d’oportunitat aconseguit per la combinació de dos jugadors nats d’àrea.

El 5-3 final no ha reflectit del tot el que s’ha vist a la pista, tot i que el Vic ha fet més mèrits per aconseguir la victòria. No obstant, el Patí Calafell n’ha sortit sense patir una derrota excessiva i, gràcies a l’empat de l’Enrile PAS Alcoi a casa, es manté una jornada més fora dels llocs de descens. L’Alcoi serà precisament el proper rival del Calafell, en la quinzena jornada de la competició, que se celebrarà d’aquí dos caps de setmana, després de les celebracions de Carnestoltes. En el partit de la primera volta, a la pista dels valencians, el Patí Calafell va imposar-se per un contundent 4-8.

Fitxa del partit

Aliniacions

Roncato Patí Vic
Aliniació Carles Grau, Francisco Borja López, Josep Maria Roca, Romà Bancells, Lucas Órdoñez (cinc inicial). Miquel Masoliver, Jordi Carbó, Sergi Pla, Xavier Terns, Eladi Deitg
Entrenador Gerard Pujol

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés, Jordi Expósito (cinc inicial).
Jordi Aragonès, Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Xavier A. Montoya, Dani López
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres Óscar Valverde Munuera. Álvaro de la Hera Jáudenes

Gols
1–0. Lucas Órdoñez. Minut 7
2–0. Sergi Pla. Minut 19
3-0. Jordi Carbó. Minut 23
4-0. Jordi Carbó. Minut 26
4-1. Marc Coy. Minut 29
4-2. Marc Coy. Minut 33
5-2. Lucas Órdoñez (falta directa). Minut 49
5-3. Dani López. Minut 49

Faltes
Roncato Patí Vic: 7
Club Patí Calafell Tot l’Any: 10

Targes blaves 0
Targetes vermelles 0

Incidències
El partit s’ha disputat amb una temperatura gèlida, inferior als 2 graus.



El Patí Calafell aconsegueix sobre l’Alcoi una victòria (4-2) que dóna molta tranquil·litat

Publicada el 25 de febrer del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha aconseguit aquesta nit una victòria sobre l’Enrile PAS Alcoi (4-2) que li dóna molta tranquil·litat de cara a l’objectiu de la permanència a l’OK Lliga. Tot i que l’equip verd-i-blanc havia desdramatitzat el xoc d’avui per treure’s pressió, el cert és que els tres punts aconseguits obren forat en la classificació. El Calafell és ara onzè classificat i s’allunya dos llocs del descens.

Tant el Calafell com l’Alcoi eren molt conscients del que es jugaven i la primera part ha estat molt condicionada pels nervis. Els locals s’han prodigat en atac i han tingut mitja dotzena d’oportunitats. Però només n’han materialitzat una, al minut 9, amb el 1-0 obra de Marc Coy. Tot i el domini superior dels calafellencs, l’Alcoi no ha baixat els braços i ha aconseguit empatar a un minut del descans, de falta directa transformada per Lucas Martínez.

La segona part ha estat netament diferent. El Patí Calafell ha sortit a resoldre el partit. Ha protagonitzat constants contraatacs i en general ha gaudit d’una altíssima possessió de la pilota. En aquests minuts de clar domini, els verd-i-blancs han posat el marcador en un 3-1 que semblava que podia ser definitiu. No obstant, els alcoians han retallat distàncies a menys de quatre minuts del final. Però els calafellencs han replicat un minut i mig desprès amb un gran gol de Marc Vergès, que ha arribat després d’una jugada fulgurant.

L’afició ha celebrat amb gran alegria aquest triomf, ja que és la primera que el Patí Calafell aconsegueix a casa en aqiuesta temporada. Les altres tres victòries han estat en pista contrària i a casa s’havia cedit un empat en l’últim sospir del partit. D’aquesta alegria participava l’entrenador verd-i-blanc, Pere Varias. “Estic molt més content i tinc un altre gust de boca que quan perdíem a casa. Aquesta victòria ens treu un cert pes de sobre perquè, tot i que hi ha equips que a casa juguen més còmodes, a nosaltres semblava que ens costava més”.

Segons Varias, “tot i que hi havia molt en joc, no he vist perillar la victòria perquè l’equip ha estat molt bé la major part del partit. Hem sabut jugar estratègicament i els hem sorprès molt a la contra i fins i tot el resultat ha estat curt”.

L’entrenador del Calafell ha reconegut que la victòria d’aquesta nit és un pas de gegant per salvar la categoria, però ha insistit a no voler afegir pressió als jugadors. “Aquí tots volem guanyar, i jo el primer. Però si avui perdíem no passava res. El que ens interessa és sumar punts contra sigui, però no podem fer de cada partit una final a vida o mort”.

El vicepresident de l’Enrile PAS Alcoi, Eugeni Pérez, ha fet de portaveu de l’equip visitant. Ha reconegut preocupació per la classificació i ha indicat que “tot i que no hem jugat malament i hem tingut oportunitats, ens han passat factura les lesions i hem tingut un desgast físic molt important que ens ha afectat en el tram final del partit”.

L’OK Lliga descansa el proper cap de setmana perquè es disputa la final a vuit de la Copa del Rei, a Vilanova i la Geltrú. La competició es reprendrà (setzena jornada) el cap de setmana del 9, 10 i 11 de març. El Club Patí Calafell Tot l’Any visitarà la pista del Shater Blanes, actual quart classificat. El Blanes no serà un rival fàcil, però a la primera volta el Calafell va saber-li plantar cara, tot i caure derrotat per un mínim 0-1.


Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés, Jordi Expósito (cinc inicial).
Jordi Aragonès, Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Xavier A. Montoya, Dani López
Entrenador Pere Varias Fernández

Enrile PAS Alcoi
Aliniació Álvaro Navedo, Lucas Martínez, Felipe Sebastián, Pere Cañellas, Carlos Pérez (cinc inicial). José Gil, César Candanedo, Vicent París, Luis J. Aceituno
Entrenador Diego Edgardo Mir García

Àrbitres Germán Sandoval Santos. Ginés Sánchez Girbau

Gols
1–0. Marc Coy. Minut 9
1–1. Lucas Martínez (falta directa). Minut 23
2–1. Quim Pujades. Minut 28
3–1. Dani López. Minut 33
3–2. Lucas Martínez. Minut 46
4–2. Marc Vergés. Minut 47

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 16
Enrile PAS Alcoi: 10

Targes blaves 3 (Carlos Pérez, Pere Varias, Lucas Martínez)
Targetes vermelles 0

Incidències
Tres quarts d’entrada al pavelló poliesportiu municipal Joan Ortoll de Calafell.
S’ha guardat un minut de silenci en record de Jesús Pérez, delegat i directiu del Patí Calafell, traspassat el 30 de gener.


Publicada el 10 de març del 2012, al Diari de Tarragona

OK Lliga: El Patí Calafell causa una gran impressió a Blanes, tot i perdre 5-4

Publicada el 9 de març del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha causat una excel·lent impressió en el desplaçament a la pista del Shater Blanes HCF, tot i caure derrotat per la mínima (5-4), en la setzena jornada de l’OK Lliga. Els calafellencs han fet mèrits per empatar i fins i tot per guanyar, però sobretot han plantat cara en tot moment i no s’han rendit mai quan el marcador els era advers.

A la primera part, els verd-i-blancs s’han vist perjudicats perquè el Blanes ha tingut una major posessió de la pilota. Els calafellencs també s’han vist sorpresos pels atacs dels locals, davant dels quals han oposat una defensa en zona que no acabava de funcionar. Al descans s’ha arribat amb un 3-1 que, en aquell moment, reflectia amb força fidelitat el que havia passat sobre la pista.

La segona part ha estat ben diferent. Els calafellencs han sortit molt més concentrats, tant en atac com en defensa. Han escursat distàncies gràcies a una falta directa transformada per Marc Coy, el golejador de l’equip, que ha encarat i fintat molt bé el porter del Blanes. No obstant, els de la Selva s’han refet i han aconseguit situar el marcador en un 5-2, que presagiava una victòria còmoda.

No obstant, els calafellencs han protagonitzat una reacció espectacular. Just uns segons després del cinquè gol local, han marcat el seu tercer. A partir d’aquí, els nervis s’han apoderat de l’experimentat conjunt local i el Patí Calafell ha protagonitzat nombroses jugades de perill. El quart, marcat també per Marc Coy, ha arribat en un xut posterior a un penalti que havia rebutjat el porter del Blanes.

Amb el 5-4 s’han viscut moments de gran intensitat, amb un Calafell llençat darrera de l’empat i fins i tot de la victòria, i un Blanes que es defensava com podia per amarrar el resultat. La major experiència dels locals, que són quarts a la classificació, ha acabat decantant el partit en favor seu.

En la dissetena jornada de l’OK Lliga, que es disputarà d’aquí quinze dies (el proper cap de setmana hi ha competicions europees), el Patí Calafell rep a casa el CP Voltregà, un dels equips implicats en la lluita per la permanència.

Fitxa del partit

Aliniacions

Shater Blanes HCF
Aliniació Joan Manuel Grassas, Kimi Ridaura, Xavier Armengol, Jaume Llaverola, Josep M. Selva (cinc inicial). Enric Núñez, Eloi Llinas, Àlex Cantero, Lluís Teixidó, Alexandre Ridaura
Entrenador Ramon Benito Martínez

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés, Jordi Expósito (cinc inicial).
Jordi Aragonès, Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Xavier A. Montoya, Dani López
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres María Teresa Martínez Cancelo. Ignacio Garmendía Cano

Gols
1–0. Kimi Ridaura. Minut 2
2–0. Xavier Armengol. Minut 9
2–1. Quim Pujades. Minut 15
3–1. Lluís Teixidó. Minut 20
3–2. Marc Coy (falta directa). Minut 27
4–2. Lluís Teixidó. Minut 29
5–2. Joan Manuel Grassas. Minut 37
5–3. Marc Coy. Minut 37
5–4. Marc Coy. Minut 41

Faltes
Shater Blanes HCF: 10
Club Patí Calafell Tot l’Any: 8

Targes blaves 0
Targetes vermelles 0




El Patí Calafell aconsegueix un triomf importantíssim davant el Voltregà (5-2) gràcies a una segona part fulgurant

Publicada el 25 de març del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha aconseguit aquesta nit un triomf importantíssim davant del Club Patí Voltegrà (5-2). Amb els tres punts sumats i amb altres resultats d’aquest mateix vespre, els verd-i-blancs obren forat a la classificació i s’allunyen dels llocs perillosos de la taula. La clau ha estat una gran concentració al llarg de tot el partit, però especialment una segona part fulgurant en la qual els calafellencs han fet el tomb al marcador advers del descans i han acabat golejant.

L’afició local ha celebrat amb gran alegria aquesta victòria, perquè ha gaudit amb l’espectacle vist sobre la pista i perquè l’equip respira més tranquil i té més a prop l’objectiu de la permanència a l’OK Lliga, en aquesta primera temporada de retorn a la màxima categoria estatal.

El matx ha començat costa amunt pels calafellencs, si més no pel que fa al marcador. El Voltegrà s’ha avançat dos cops i només a 38 segons del final de la primera part han aconseguit els locals marcar un gol que donava expectativa de cara al segon temps.

Els segons 25 minuts han estat electritzants, amb constants atacs i contraatacs dels dos equips. No obstant, el Calafell ha jugat millor les seves opcions i ha estat extraordinàriament efectiu de cara a la porteria rival. El punt d’inflexió ha estat un gran gol de Marc Coy, que ha fallat un penal, però ha transformat (era l’empat) el rebuig del porter visitant. Mig minut després, Coy ha tornat a marcar i ha avançat el Calafell. Daniel López i Quim Pujades han completat la “maneta” que els d’Osona s’han emportat a un pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” del tot entregat i eufòric.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, s’ha mostrat molt satisfet per tres punts molt estratègics, ja que s’aconsegueixen davant d’un rival directe en la lluita per la permanència. Però també ha destacat el gran partit que han fet els seus homes. “Avui, per primer cop en molt temps, l’hoquei ens ha començat a fer justícia. El resultat final ha reflectit fidelment el que s’ha vist a la pista”, ha explicat.

El tècnic local ha afegit que, tot i el resultat advers del descans, “en tot moment hem estat els amos i senyors del partit. Les quatre primeres ocasions de gol han estat nostres i portàvem un ritme altíssim, que els nostres rivals crec que no s’esperaven”. “L’equip”, ha afegit, “ha sortit concentrat i, tot i començar perdent, hem estat molt forts i molt seriosos”.

Sobre la concatenació de resultats que permet al Patí Calafell agafar aire a la classificació i escalar dues posicions, a més de situar el descens a cinc punts, Pere Varias ha indicat que “nosaltres hem de seguir la nostra línia i no pensar en els altres equips. Ara ens toca celebrar aquesta victòria i dilluns començar a treballar en la nova jornada, en la qual ens arriba un derbi amb el Vendrell que serà molt complicat, però on la diferència a la classificació no és notarà tant i tant i tindrem opcions realistes de puntuar”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés, Jordi Expósito (cinc inicial).
Jordi Aragonès, Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Xavier A. Montoya, Dani López
Entrenador Pere Varias Fernández

Club Patí Voltregà
Aliniació Albert Grau, Juli Anguita, Jaume Molas, Gerard Teixidó, Roger Torelló (cinc inicial).
Adrià Hernández, Jordi Romeu, Santiago Teixidó, Jordi Urbano, Eric Vargas
Entrenador Ricardo Ares Lozano

Àrbitres
Sergi Mayor Olivan. Jorge Martínez Fernández

Gols
0–1. Juli Anguita. Minut 6
0–2. Juli Anguital. Minut 23
1–2. Dani López. Minut 24
2–2. Marc Coy. Minut 33
3–2. Marc Coy. Minut 33
4–2. Dani López. Minut 39
5–2. Quim Pujades. Minut 46

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 9
Club Patí Voltregà: 9

Targes blaves 2 (Sergi Romeu, Ricardo Ares
Targetes vermelles 1 (Joan Vilalta)

Incidències
Tres quarts d’entrada al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell.



El derbi comarcal amb el CE Vendrell, en directe per Penedès Televisió

Publicada el 31 de març del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El gran derbi d'hoquei del Baix Penedès d'aquest vespre, el Moritz CE Vendrell–Club Patí Calafell Tot l'Any, tindrà un seguiment mediàtic estraordinari. Penedès Televisió, el canal digital de la vegueria, transmetrà en directe el partit, que es jugarà a partir de les 20 hores al pavelló del CE Vendrell (carrer Colom s/n). Recordem que Penedès Televisió se sintonitza al canal 30 de la TDT.

El partit també podrà veure's en directe per internet, a la web de la Ràdio i Televisió del Vendrell.

Com és costum, Calafell Ràdio (cliqueu aquí) transmetrà el matx en directe. La transmissió començarà mitja hora abans que el partit, a les 19,30 hores, amb narració a càrrec de Ferran Rodríguez i els comentaris de Ramon Ferré i Andreu Vergés, i la coordinació de Diego Rueda des dels estudis. Podreu escoltar-ho al 107.9 de l'FM a Calafell i contornia i a tot arreu per internet a www.calafellradio.cat.






Publicada l'1 d'abril del 2012, al Diari de Tarragona

La Penya "Els Estrellats", com sempre, no va faltar-hi i va donar suport fins el final, amb càntics, botzines, timbals, bufandes i tota la intendència necessària per a fer-se sentir.

El partit va ser transmès per Televisió El Vendrell i, també, per Calafell Ràdio, amb la veu de l'incombustible Ferran Rodríguez. Ell va apropar l'esdeveniment a tots els aficionats calafellencs i de la comarca que no van poder desplaçar-se.

Val a dir que, la primera part, es va transmetre en directe, des del pavelló vendrellenc. Però, la col·locació d'un bafle molt potent, just davant d'on havia de fer-se la retransmissió ho feia molt difícil i era, pràcticament, impossible que el so arribés en condicions a l'oient.

Així que, en Ferran Rodríguez, va optar per desmuntar tot l'equip, a la mitja part, i dirigir-se als estudis de Calafell Ràdio, continuant la retransmissió, des d'allí, veient-la per Televisió d'El Vendrell.









Publicada el 5 d'abril del 2012, al Diari del Baix Penedès


El Patí Calafell s’imposa de forma rotunda (4-6) en el derbi amb el Moritz CE Vendrell

Publicada el 31 de març del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any s’ha imposat aquest vespre al Moritz CE Vendrell (4-6), en el segon derbi comarcal del Baix Penedès de la temporada a l’OK Lliga. Els calafellencs han jugat un gran partit, que han controlat de principi a fi, manant sempre en el marcador i amb un domini incontestable sobre l’històric rival. L’encontre ha estat molt intens i ràpid, però el Patí Calafell ha imposat durant els cinquanta minuts el seu ritme i no ha perdut el control de la situació ni tan sols ens trams del tot esborrajats del matx.
El Patí Calafell ha estrenat el marcador a només dos minuts de l’inici del partit, amb un penalti que ha transformat Marc Coy. Al minut 9, Jordi Esteva ha empatat pels vendrellencs, en una badada defensiva del Calafell, que ha estat potser la seva única llacuna en tot el partit. Però a partir de l’empat, els verd-i-blancs s’han “endollat” encara més al partit i han ampliat l’avantatge fins un 1-3. En arribar al descans, el marcador assenyalava un 2-3.

A la segona part, el Vendrell ha començat recuperant-se una mica aconseguint l’empat a 3. Però la reacció del Calafell ha estat contundent i en uns minuts de joc molt intens i contraatacs fulgurants ha situat el marcador en un 3-6. La diferència hauria pogut ser d’escàndol si els calafellencs haguessin convertit en gol totes les oportunitats que han tingut. Tot i que el Vendrell ha retallat distàncies, el Calafell ha sabut defensar la seva porteria en els esbojarrats minuts finals del partit i el marcador ja no s’ha mogut del 4-6.

A més de l’alegria de l’afició pel triomf en un derbi de màxima rivalitat, la victòria verd-i-blanca a la pista del CE Vendrell li deixa la permanència a l’OK Lliga a tocar de la mà. Tot i que continua desè a la classificació, el resultat d’avui, sumat a les derrotes dels altres equips implicats en la lluita per no baixar, deixa el descens a vuit punts i amb el goal-average a favor. És per això que l’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, confessava, en acabar el derbi, que “els sis punts que hem aconseguit en els dos darrers partits ens han donat la tranquil·litat que ens permet encarar amb relativa comoditat la resta de la temporada. És la tranquil·litat que hem buscat tota la temporada i que encara no havíem aconseguit”.

Varias ha afegit que “ens queda feina a fer i la salvació encara no és matemàtica, però avui hem fet un pas molt important. Una altra victòria pot significar pràcticament la salvació virtual i, a partir de llavors, ja mirarem només cap amunt”.

Sobre el partit d’avui, el tècnic del Patí Calafell ha explicat que “estic molt satisfet perquè els jugadors han estat molt ambiciosos i han sortit des del primer minut a buscar el partit. Començar marcant molt aviat i haver manat sempre en el marcador ens ha ajudat molt”. Ha dit també que “els jugadors es mereixien des de fa molts dies aconseguir resultats positius perquè estaven treballant molt bé i a la pista es veien coses molt ben fetes que no quedaven reflectides en el marcador”. Ha conclòs que “com ja va passar en l’anterior partit amb el Voltregà, l’hoquei que estem fent ens ha començat a fer justícia”.

De la seva banda, l’entrenador del Moritz CE Vendrell, Guillem Cabestany, ha admés que “nosaltres estem en una situació un pèl delicada, en la qual no acabem de trobar el nostre millor nivell”. Ha agregat que “se’ns posen els partits malament només començar i si tens certs dubtes se’t desperten els nervis”. A partir d’aquí, ha subratllat, “hem anat sempre a remolc, intentant recuperar la diferència i donant moltes facilitats al darrera. Si en cada partit et marquen una mitjana de cinc, sis o set gols, és molt difícil sumar punts”.
fitxa del partit

Fitxa tècnica

Aliniacions

Moritz CE Vendrell
Aliniació Roger Molina, Cristian Rodríguez, Jordi Esteva, Xavier Costa, Óscar Ruiz (cinc inicial).
Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Toni Sánchez, Àlex Ribó
Entrenador Guillem Cabestany Vives

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Jordi Expósito, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). Jordi Aragonès, Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres
Fran García Romero. Gonzalo Dapena Taboada.

Gols
0-1. Marc Coy (penalti). Minut 2
1–1. Jordi Esteva. Minut 9
1–2. Dani López. Minut 20
1–3. Dani Lóez.. Minut 22
2–3. Eloi Albesa. Minut 22
3–3. Eloi Albesa. Minut 27
3–4. Marc Coy. Minut 28
3–5. Marc Coy (falta directa). Minut 30
3–6. Quim Pujades. Minut 34
4–6. Xavier Costa. Minut 41

Faltes
CE Moritz Vendrell: 13
Club Patí Calafell Tot l’Any: 18

Targes blaves 1 (Eloi Albesa)
Targetes vermelles 0

Incidències
Ple de gom a gom al pavelló del Centre d’Esports Vendrell.





El primer equip del Patí Calafell s’imposa 6-4 a la selecció francesa sub-23 d’hoquei

Publicada el 3 d'abril del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha derrotat aquesta nit la selecció nacional francesa sub-23 d’hoquei (6-4), en un partit amistós disputat al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell. Els calafellencs han dominat còmodament els 50 minuts de joc i han arribat al descans amb un 4-1. Al segon temps, els francesos han escursat distàncies i han vorejat l’empat, tot i que la superior experiència i nivell tècnic dels locals s’ha acabat imposant en el marcador.

Per al Patí Calafell, l’amistós ha estat una bona oportunitat per donar minuts a jugadors que no són titulars, com Ferran Ortoll, o el porter suplent, Xavier Andreu Montoya. També ha tingut minuts Israel Seoane, que juga amb el segon equip de l’entitat (Primera catalana), però que entrena regularment amb l’equip OK Lliga.

L’entrenador verd-i-blanc, Pere Varias, ha comentat que “hi ha jugadors que estan treballant molt bé, però costa trobar el moment oportú perquè participin més en els partits, i és important recompensar-los”. “És més”, ha afegit, “en un partit real, no en un entrenament, podem veure com s’adapten i es combinen amb els seus companys. La temporada és molt llarga i necessitem tenir tothom disponible”.

Pel que fa al rival, Varias ha indicat que “l’hoquei francès és molt ràpid i bastant dur, tot i que no està al nivell del que juguem aquí, a Portugal o a Itàlia. A nosaltres el partit ens ha anat bé perquè ens ha permès jugar per gust i relaxar la tensió que portàvem acumulada per una temporada que està sent molt dura. I haver guanyat ens permet seguir en la dinàmica positiva de les darreres setmanes”.

La selecció francesa sub-23 participa aquest proper cap de setmana en la Copa Llatina d’hoquei, que es disputarà a Vilanova i la Geltrú. França competirà amb els equips sub-23 Portugal, Itàlia i Espanya. El seleccionador francès, Fabien Saureux, ha explicat que “necessitem un mínim de dos partits contra equips de nivell OK Lliga abans de la Copa Llatina, perquè el ritme de joc d’aquí és molt alt, més alt que a França”.

Saureux ha reconegut que la Copa Llatina se li presenta difícil al combinat francès, perquè “tenim un equip de jugadors molt joves i cometem molts errors en defensa per inexperiència, i els nostres rivals són molt forts”. No obstant, per fer el millor paper possible, la selecció francesa sub-23 jugarà demà un altre partit preparatori, en aquest cas contra el Moritz CE Vendrell.

Aliniacions i golejadors

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha aliniat el següent cinc inicial: Xavier Andreu Montoya, Sergi Romeu, Marc Vergés, Jordi Expósito i Ferran Ortoll. Han començat el partit a la banqueta Albert Dalmau, Quim Pujades, Dani López i Israel Seoane.

El cinc inicial de la selecció francesa ha estat format per Xavier Tanguy, Corentin Le Rolodec, Mathieu Le Roux, Florent David i Omar Nedder. Han començat a la banqueta Alain Audelin, Anthony Le Roux, Corentin Turluer, Dylan Morvany i Yousef Bouhafs.

Els golejadors calafellencs han estat Ferran Ortoll (2), Quim Pujades, Marc Vergés i Dani López (2). Per la selecció francesa han marcat Corentin Turluer, Florent David, Corentin Le Rolodec i Yousef Bouhafs (de falta directa).



Marc Coy és el segon màxim golejador de la temporada a l'OK Lliga

Publicada el 4 d'abril del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El jugador del Club Patí Calafell Tot l'Any Marc Coy Grau és el segon màxim golejador de la temporada 2011-2012 a l'OK Lliga. Coy ha marcat 28 gols en les divuit jornades disputades fins ara, i només és superat en el rànquing de "pitxitxis" per David Ros, del Club Patí Monjos, que en suma només un més (29).

El tercer màxim golejador és Francesc Gil, del CP Vilanova Mopesa, que ha marcat 27 gols. El quart, Josep Llamas, del HC Liceo Coinasa, que n'ha fet tambe 27. El cinquè, Marc Torra, del FC Barcelona, que en suma 26. I el sisè, Raül Marín, del Tecnol Reus, amb 25.

És la primera temporada de Marc Coy al Club Patí Calafell Tot l'Any, al qual va arribar arran del retorn a l'OK Lliga per tal d'aportar solidesa defensiva, combinada amb una certa capacitat d'atac. Ell mateix es definia, en la seva presentació, el 21 de juny del 2011, com "un jugador de darrera que tira bastant cap amunt". Tan amunt que aviat es va convertir en el màxim realitzador de l'equip, després de sumar hat-tricks (el darrer, el passat cap de setmana en el derbi amb el Moritz CE Vendrell) i molts partits amb un minim de gols.

La seva mitjana realitzadora és d'1,55 gols per encontre. Coy marca gols en el desenvolupament normal del joc, però és també el principal realitzador a pilota parada. Bona part de la seva collita de gols prové de llançaments de penals i de faltes directes. Si és a la pista en aquests moments, s'acostuma a responsabilitzar d'aquests llançaments, i amb una eficàcia més que notable.

Al 5 de la jornada del diari "El 9 Esportiu"

Reconeixent el gran partit que va jugar la passada jornada davant del Moritz CE Vendrell. el diari "El 9 Esportiu" l'ha inclòs en el seu 5 de la jornada, dins de la radiografia setmanal sobre l'OK Lliga que publica aquest rotatiu. Completen aquest cinc el porter del Shater Blanes, Jaume Llaverola; el defensa del Vilanova Mopesa Jordi Creus; i els davanters Raül Marín i Sergi Panadero, del Tecnol Reus i el FC Barcelona, respectivament.

A més, el diari esportiu en català destaca que el Club Patí Calafell és l'equip en ascens de la setmana. Apunta el rotatiu que la victòria davant el Vendrell era la segona consecutiva dels verd-i-blancs i que era el primer cop que aconseguien encadenar dos resultats positius aquesta temporada. Amb això, afegeix "El 9 esportiu", els calafellencs s'allunyen "un xic més del descens".


Publicada el 26 d'abril del 2012, al Diari del Baix Penedès



El Patí Calafell guanya davant el Maçanet tres punts d’or per consolidar-se a l’OK Lliga

Publicada el 20 d'abril del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha aconseguit aquesta nit davant el SHUM Grupo Maestre tres punts d’or per consolidar-se a l’OK Lliga. Tot i que la permanència encara no és matemàtica, els calafellencs dormen avui (pendents dels partits de demà) a onze punts de distància de les places de descens, després d’imposar-se merescudament a l’equip de Maçanet per 4-2.

En realitat, els verd-i-blancs festegen fins i tot amb la classificació per les competicions europees. Durant el partit, havien escalat un lloc a la classificació fins arribar a la novena plaça, la darrera que dóna dret a jugar la Copa de la CERS. L’empat assolit pel Moritz CE Vendrell a la pista del Tecnol Reus ho ha frustrat, però Europa queda ara a tan sols un punt i amb goal-average favorable als calafellencs.

Conscient de la passa de gegant que s’ha fet avui per garantir la permanència a l’OK Lliga, la primera prioritat del club en aquesta temporada de retorn a la màxima categoria, l’alegria de l’afició s’ha desbordat. Un grup de seguidors ha entrat fins i tot als vestidors per celebrar la victòria i ha corejat insistentment els noms dels jugadors i de l’entrador.

El tècnic verd-i-blanc, Pere Varias, s’ha mostrat prudent, com és costum en ell, però no amagat la satisfacció que li ha provocat la tercera victòria en tres jornades consecutives i el coixí de punts aconseguit. “Els tres punts d’aquest partit ens acosten no de forma definitiva, però sí virtualment, a la permanència”, ha explicat.

Varias ha afegit que “les tres victòries consecutives ens donen tranquil·litat i comoditat de cara a la resta de temporada, especialment per a les properes quatre jornades, quan afrontem el segon Tourmalet d’enguany, amb partits tan complicats com els que jugarem, d’una seguida, contra el Noia, el Reus, el Liceo i el Barça”.

L’entrenador del Patí Calafell també ha dit que “l’actual classificació ens dóna una confiança que ens feia falta, perquè és molt més difícil jugar quan estàs a prop del descens i cada partit és una final. L’equip ara respirarà i podrà veure’s quin és el seu autèntic valor. L’objectiu continua sent la permanència, però ara se’ns obren nous horitzonts i no hem de renunciar a res. Si fem un bon final de temporada podem aspirar a classificar-nos per competicions europees”.

El partit ha estat molt intens i, tot i que el Calafell ha manat en el marcador durant la major part del partit, el resultat no s’ha decidit fins al darrer minut, quan en 42 segons s’han marcat tres gols. Els dos equips han desplegat velocitat i ràpids contraatacs, junt amb defenses contundents. Els calafellencs han imposat una millor tècnica i no s’han deixat intimidar per la força física del rival.

Sobre l’encontre, Pere Varias ha subratllat que “el partit era complicat perquè veníem de tres setmanes d’inactivitat i corríem el risc d’haver perdut el ritme de competició”. Ha afegit que “l’equip s’ha sabut sobreposar a aquesta possibilitat i han donat la tensió adequada al partit. Els jugadors han estat esplèndids, davant d’un rival molt bo, i han aconseguit un resultat que no pot ser més positiu”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Jordi Expósito, Marc Coy, Quim Pujades, Marc Vergés (cinc inicial). Jordi Aragonès, Sergi Romeu, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

SHUM Grupo Maestre
Aliniació Guillermo Domínguez, Jordi Galan, Jordi Bartres, Albert Soler, Marc Roca (cinc inicial).
David Plza, Joan Castañé, Rubén Fernández, Joel Moral
Entrenador Jordi Roca Lázaro

Àrbitres
Antonio Gómez Sánchez i Francisco Moreno Tudela

Gols
0–1. Jordi Bartres. Minut 7
1–1. Marc Coy. Minut 9
2–1. Marc Coy. Minut 17
3–1. Dani Lóez.. Minut 49
3–2. Jordi Bartres. Minut 49
4–2. Dani López. Minut 49

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 10
SHUM Grupo Maestre: 10

Targes blaves 1 (Jordi Galan)
Targetes vermelles 0

Incidències
Dos terços d’entrada al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell.



Entrevista a l'entrenador del primer equip. Pere Varias: "Els bons resultats actuals són fruit del treball de tota la temporada"

Publicada el 24 d'abril del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any encara la recta final de la temporada a l’OK Lliga havent guanyat una traquil·litat a la classificació que se li havia resistit fins ara. L’entrenador de l’equip, Pere Varias, recorda que “encara ens queda feina per fer, però la permanència ja la tenim a tocar de la mà i, en el moment que sigui matemàtica, ja mirarem només cap a amunt”. Varias considera que la clau d’aquest moment dolç ha estat que “l’hoquei ens comença a fer justícia i el marcador ja reflecteix el que es veu sobre la pista”.

Pregunta: La victòria sobre el Moritz Vendrell, l’històric rival, ha deixat un excel·lent sabor de boca a l’afició.
Resposta: I és molt comprensible. No tant sols pel rival, sinó perquè la victòria va ser clara i donant espectacle esportiu. I voldria afegir que per als jugadors el triomf davant del Vendrell també va ser molt important.

Pregunta: Perquè?
Resposta: Perquè en tenien ganes i estaven motivats, perquè eren conscients que no era un rival qualsevol i de quins eren els desigs de l’afició. És més, els jugadors es mereixien des de feia molts dies aconseguir resultats positius.

Pregunta: Tres victòries consecutives i nou punts han situat l’equip en una posició tranquil·la de la classificació.
Resposta: Sí, davant del Vendrell, el Voltregà i el Maçanet l’hoquei ens ha fet finalment justícia. Després de perdre amb el Blanes, al vestidor ens havíem marcat con a objectiu aconseguir els sis punts dels dos partits que disputàvem abans de Setmana Santa, perquè això ens permetria encarar la resta de la temporada amb relativa comoditat. Amb la tranquil·litat que no hem pogut tenir des del principi fins ara. El tercer triomf no ha fet res més que consolidar les nostres expectatives.

Pregunta: Potser la clau és que al bon joc s’hi ha sumat l’eficàcia golejadora?
Resposta: Sí. Estàvem treballant molt bé i a la pista es veien coses molt ben fetes que no quedaven reflectides en el marcador. La diferència amb els altres equips era precisament l’efectivitat. Ara hem crescut molt més com a equip també en aquesta faceta del joc.

Pregunta: Hi ha alguna altra explicació a aquest moment dolç?
Resposta: Crec que tot plegat és el resultat del treball que hem fet des del principi de la temporada. El que passa ara és el fruit d’una feina molt dura, de vegades no gaire recompensada pels resultats. I el més important és que fins i tot en moments de possible dubte sobre el que estàvem fent, els jugadors han continuat treballant, creient en el projecte i confiant en l’estratègia que portàvem a terme.

Pregunta: Ha guanyat confiança l’equip?
Resposta: Indubtablement. L’actual classificació ens dóna una confiança que ens feia falta, perquè és molt més difícil jugar quan estàs a prop del descens i cada partit és una final. L’equip ara respirarà i podrà veure’s quin és el seu autèntic valor.

Pregunta: Contra el Voltregà, a casa, els jugadors van haver de sortir a saludar, reclamats per l’afició, com si fos el teatre o un concert. Per no parlar de la celebració de la victòria al Vendrell o la del triomf a casa contra el Maçanet, amb una conga que va entrar fins i tot al vestidor. Perquè?
Resposta: Perquè han estat triomfs balsàmics, excel·lents per la moral de l’equip i de l’afició. S’ha fet un hoquei d’alt nivell, el resultat ha acompanyat i ens hem allunyat, de forma gairebé decisiva, dels llocs perillosos de la classificació. Ens feia falta a tots gaudir de moments així. Els jugadors s’ho mereixien, com he dit abans, però l’afició del Calafell, que és una afició extraordinària i com poques, també.

Pregunta: I la permanència a l’OK Lliga, que és la prioritat en aquesta temporada de retorn a la màxima categoria, ja és a tocar de la mà.
Resposta: Encara ens queda molta feina. I no oblidem que ens espera el segon Tourmalet de la temporada, amb partits consecutius contra els grans de la categoria: el Noia, el Liceo, el Reus i el Barça... Però certament els punts aconseguits en les tres darreres jornades ens situen molt bé a la classificació. Jo no sóc partidari d’estar pendents del que fan els altres equips. El que hem de fer és sumar punts i aconseguir el que busquem el més aviat possible. I quan tinguem cobert aquest objectiu, ja no mirarem més que cap amunt.

Pregunta: En alguns moments del partit contra el Maçanet, el Calafell va estar classificar per jugar la copa de la CERS de l’any vinent, tot i que els resultats de la jornada al final ho van descartar. Malgrat tot, l’equip està a un sol punt d’Europa. Fins on podem somniar?
Resposta: La permanència és el primer, que quedi clar. Però ara se’ns obren nous horitzonts i no hem de renunciar a res. Si fem un bon final de temporada crec que podem aspirar a estar amb els millors jugant a Europa l’any vinent.




El Patí Calafell cau davant el Noia (4-5) amb un final de partit molt discutit

Publicada el 28 d'abril del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha caigut derrotat aquesta nit (4-5) davant el CE Noia Freixenet, en un partit molt disputat, corresponent a la vintena jornada de l’OK Lliga, que ha acabat amb considerable polèmica. El final del matx ha estat molt discutit per l’afició local, que ha interpretat que les decisions arbitrals del darrer minut del partit han decidit el resultat. No obstant això, abans d’arribar al final els verd-i-blancs ja havien perdut el control del partit (el derbi penedesenc de la jornada) que havien tingut durant la primera part.

El Noia s’ha avançat en el marcador molt aviat, en el minut 4 del primer temps. Però el Patí Calafell, que ha sortit amb un cinc inicial diferent al de les darreres jornades, ha replicat amb tres gols, a més de mitja dotzena d’ocasions, que li donaven el triomf provisional en arribar al descans. Tanmateix, el segon temps ha estat molt diferent. Els de Sant Sadurní han mostrat una ambició de la qual han estat mancats en els primers 25 minuts, mentre que els calafellencs han perdut el gran domini que havien exercit en el primer període.

Així les coses, s’ha arribat al minut 49 amb un empat a quatre gols en el marcador. Un penalti asseyalat contra el Patí Calafell, a falta de nou segons pel final de l’encontre, ha estat transformat pel sadurninenc Francesc Bargalló. Era el 4-5. Ha estat un penalti molt protestat perquè la falta s’hauria comès fora de l’àrea. Poc abans, els àrbitres no havien assenyalat un penalti força més clar a l’àrea del Noia, que hauria pogut decantar el marcador en favor del Patí Calafell.

L’entrenador verd-i-blanc, Pere Varias, ha declinat queixar-se de l’arbitratge. “Perdre a nou segons del final deixa molt mal sabor de boca. Però ha estat un fet circumstancial. Hem fet una bona primera part i el marcador així ho ha reflectit, A la segona part no hem estat al nivell que necessitàvem. Ens han pesat les cames. I no oblidem que estàvem davant d’un gran equip, que té molts clars els conceptes d’atac i defensius”, ha explicat.

Sobre la polèmica jugada final, Varias ha indicat que “crec que la falta era fora de l’àrea. Ens ha passat en tres partits a casa aquesta temporada. Els àrbitres no surten a perjudicar, tot i que davant del dubte, els equips petits rarament surten afavorits. Però no vull justificar la derrota en els àrbitres, perquè hem tingut oportunitats suficients per rematar el partit i no les hem aprofitat”.

De la seva banda, l’entrenador del CE Noia Freixenet, Ferran López, ha destacat que “sabíem que la cosa ens aniria molt justa a Calafell”. López ha coincidit amb Varias en el fet qua la primera part ha estat de color local, mentre que la segona l’ha tingut visitant. El tècnic del Noia ha afegit, sobre la polèmica jugada final, que “en aquest partit hi hagut altres jugades molt discutibles, fins i tot més que aquest penalti, que ens han perjudicat”.

López ha comentat també que “en el descans he dit als jugadors que havíem de trepitjar molt l’àrea i arribar molt a porteria, perquè l’arbitratge nefast que hi ha hagut, i per als dos equips, podia decantar el partit”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Sergi Romeu, Quim Pujades, Dani López, Marc Coy (cinc inicial).
Jordi Aragonès, Ferran Ortoll, Jordi Expósito, Marc Vergès, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

CE Noia Freixenet
Aliniació Jaume Farrés, Francesc Bargalló, Aleix Esteller, Jordi del Amor, Xavier Puigbí (cinc inicial).
Josep Oriol Bargalló, Eloi Mitjans, Joan Freixas, Antonio Sero, David Aguilar
Entrenador Ferran López

Àrbitres
Germán Santos Sandoval i Rubén Fernández García

Gols
0–1. Jaume Farrés. Minut 4
1–1. Marc Coy (falta directa). Minut 10
2–1. Dani López. Minut 20
3–1. Marc Coy. Minut 23
3–2. Aleix Esteller. Minut 28
3–3. Francesc Bargalló. Minut 34
4-3. Marc Coy (falta directa). Minut 34
4-4. Joan Feixas. Minut 43
4-5. Francesc Bargalló (penalti). Minut 49

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 10
CE Noia Freixenet: 12

Targes blaves 3 (Aleix Esteller, Joan Feixas, Marc Coy)
Targetes vermelles 0

Incidències
Mitja entrada al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell.




El Patí Calafell cau 5-1 a la pista del Reus Deportiu

Publicada el 30 d'abril del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha sortit golejat (5-1) de la seva visita d’aquesta passada nit a la pista del Tecnol Reus Deportiu, en la jornada 21a de l’OK Lliga. Els verd-i-blancs han jugat una bona primera part, però els tres gols que els reusencs han aconseguit en el darrer minut abans del descans han estat un cop fort, i ja no se n’han recuperat. En la reanudació, els locals ha aconseguit dos gols més i Marc Vergés ha marcat el gol de l’honor per al Calafell en el darrer sospir del partit.

El derbi d’hoquei del Camp de Tarragona era un partit complicat pel Patí Calafell. És el segon del Tourmalet d’encontres difícils que estan enfrontant els verd-i-blancs: d’una tacada visiten o reben als quatre millors classificats de l’OK Lliga. No obstant, els verd-i-blancs buscaven sumar uns punts que podien ser decisius per consolidar matemàticament la seva permanència a la categoria.

El partit ha tingut dues meitats molt diferenciades. Fins al minut 24 de la primera part, ha estat de domini altern, amb ocasions de gol força repartides i amb constants atacs i contraatacs, tot i que amb un ritme general lent, especialment a partir del minut 8. Les tornes han canviat en el darrer minut i mig d’aquest primer període, quan els del Baix Camp han encadenat tres gols en pocs segons, davant dels quals el porter del Calafell, Albert Dalmau, poc ha pogut fer.

El matiner gol reusenc de la segona part ha acabat de desequilibrar un partit que s’ha jugat amb més tàctica que intensitat, la qual cosa ha quedat reflectida en l’estadística de faltes: ni una sola falta directa ni penalti xiulats, i 8 faltes locals i 9 visitants.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, estava molt disgustat pel resultat. “Hem fet un bon joc, molt competitiu i amb oportunitats d’avançar-nos, durant els primers 23 minuts. Però a la segona part no hem estat un conjunt competitiu i un equip d’OK Lliga no pot llançar un partit. En altres partits el resultat ens ha estat advers, però hem continuat sent competitius fins al final”, ha dit.

El tècnic verd-i-blanc ha afegit que “l’equip té la meva plena confiança, però m’emprenyo perquè podem donar més del que hem donat i en altres partits hem demostrat molt més que avui”.

Varias ha recordat també que “arrosseguem un important cansament [l’equip va jugar dissabte el partit de la vintena jornada] i ens enfrontàvem a un dels millors equips no d’aquesta competició, sinó del món”. El tècnic verd-i-blanc ha explicat que “el Reus és un equip molt perillós. No para de treballar durant tot el partit i se sent molt fort si va davant en el marcador. Si no ets psicològicament molt fort, t’acaba passant pel damunt. És molt difícil robar-li punts a rivals així”.

Dissabte vinent, 5 de maig, el Club Patí Calafell Tot l’Any, rep al HC Coinasa Liceo. El partit, que començarà a les 19.30 hores al pavelló poliesportiu “Joan Ortoll de Calafell”, és un altre compromís complicat per als calafellencs. Però l’entrenador ha assegurat que “guanyar al Liceo no és impossible i nosaltres tenim la motivació d’aconseguir uns tres punts que deixarien resolta pràcticament la permanència i que ens permetrien acabar la temporada amb tranquil·litat”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Tecnol Reus Deportiu
Aliniació Guilem Trabal, Xavier Caldú, Marc Ollé, Jordi Mollet, Jordi Adroher (cinc inicial).
Joan Salvat, Albert Casanovas, Raül Marín, José Luis Páez, Armando Quintanilla
Entrenador Alejandro Martínez Izurriaga

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Sergi Romeu, Marc Vergés, Quim Pujades, Marc Coy (cinc inicial).
Jordi Aragonès, Ferran Ortoll, Jordi Expósito, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres
Joaquim López Varela i Sergi Mayor Oliván

Gols
1–0. Jordi Adroher. Minut 23
2–0. Xavier Caldú. Minut 24
3–0. Xavier Caldú. Minut 24
4–0. Jordi Adroher. Minut 25
5–0. Jordi Molet. Minut 31
5–1. Marc Vergés. Minut 49

Faltes
Tecnol Reus: 8
Club Patí Calafell Tot l’Any: 9

Targetes blaves 0
Targetes vermelles 0

Incidències
Un terç d’entrada al Palau d’Esports del Reus Deportiu. La Penya Els Estrellats, el principal grup d’aficionats del Club Patí Calafell, ha desplaçat a Reus mig centenar de seguidors.




Al Patí Calafell se li ennuega el partit davant el Liceo

Publicada el 5 de maig del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

Al Club Patí Calafell Tot l’Any se li ha ennuegat aquesta nit el partit que ha disputat a casa amb l’HC Coinasa Liceo, corresponent a la 22a jornada de l’OK Lliga. Els calafellencs han fet un gran partit i anaven guanyant 5-3 avançada la segona part. Però els gallecs han imposat la seva major experiència a la categoria i la seva condició de gran equip (són segons a la classificació) per remuntar en el marcador.

Els verd-i-blancs han tingut opcions reals de golejar el Liceo, ja que han gaudit de nombroses oportunitats. Potser la clau del resultat han estat les ocasions a pilota parada que el Patí Calafell ha desaprofitat durant la segona part, un penalti i dues faltes directes, que haurien sentenciat l’encontre o permetre, si més no, que els locals empatessin i aconseguessin un punt que hauria estat molt valuós.

Malgrat tot, l’entrenador calafellenc, Pere Varias, s’ha mostrat orgullosíssim del partit que han disputat el seus jugadors, tot i la decepció per la derrota. Varias ha dit que “hem fet el partit necessari per guanya el Liceo. Però ens hem trobat un gran rival, que ha demostrat perquè aspira a tots els títols”. I ha afegit que “quan jugues davant un equip així, que a més té la sort que li surti un bon hoquei, tot és molt complicat”.

Sobre les ocasions a pilota parada que s’han fallat, el tècnic verd-i-blanc ha subratllat que “ho considero molt anecdòtic. Tinc una confiança cega en Marc Coy, que seguirà xutant les faltes directes i els penals, perquè ha demostrat sobradament que és un excel·lent picador. I no oblidem que avui ha marcat tres gols”.

Varias ha indicat també que “tot i que hem encaixat un gol més que davant el Reus en la darrera jornada, hem estat molt més competitius. Aquest d’avui és l’equip que vull, el que necessitem per tirar endavant. Amb aquesta dinàmica, els objectius arribaran, tot i que estem pagant la poca experiència en la categoria en partits ajustats i durs i davant rivals del nivell del Liceo”.

De la seva banda, l’entrenador del Liceo, el veterà Carlos Gil, ha reconegut que els seus jugadors han hagut de suar tinta per remuntar el partit. “Ja sabíem que seria un partit complicat, perquè el Calafell està fent molt bons partits, com avui”, ha apuntat. Gil ha agregat que “nosaltres hem tingut la sort de remuntar un resulat que teníem molt costa amunt. Hem arriscat i hem sortit a buscar el partit. I hem gaudit de les aturades del nostre porter en les jugades a pilota parada, que és el factor que ens ha donat vida”.

El Club Patí Calafell Tot l’Any afronta el proper cap de setmana (23a jornada de l’OK Lliga) un altre partit difícil, davant del FC Barcelona. Els blaugrana es proclamaran matemàticament campions si aconsegueixen la victòria i, a banda la seva alta qualitat, és previsible que surtin a per totes. El partit està programat per divendres, 11 de maig, a dos quarts de 9 del vespre, al Palau Blaugrana.

Fitxa del partit
Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Jordi Expósito, Marc Vergés, Quim Pujades, Marc Coy (cinc inicial).
Jordi Aragonès, Ferran Ortoll, Sergi Romeu, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

HC Coinasa Liceo
Aliniació Xavier Malian, Josep Lamas, Sergio Miras, Eduad Lamas, Ricardo da Silva (cinc inicial).
Pablo Añón, Jordi Bargalló, Tiago e da Costa
Entrenador Carlos Gil Seijo

Àrbitres
Josep Antoni Ribó Navarro. Gonzalo Dapena Taboada.

Gols
1–0. Quim Pujades. Minut 5
1-1. Ricardo da Silva. Minut 7
2-1. Marc Coy (penalti). Minut 17
2-2. Sergio Miras. Minut 19
3-2. Marc Coy. Minut 28
4–2. Marc Coy. Minut 31
4–3. Ricardo da Silva. Minut 38
5–3. Dani López. Minut 40
5–4. Ricardo da Silva (falta directa). Minut 43
5–5. Eduard Lamas. Minut 45
5–6. Jordi Bargalló. Minut 46

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 13
HC Coinasa Liceo: 17

Targes blaves Sergi Romeu, Josep Lamas,Jordi Bargalló
Targetes vermelles 0

Incidències
Dos terços d’entrada al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell.


Entrada del Palau Blaugrana, del partit entre el FC Barcelona i el CP Calafell




El Patí Calafell li fa suar el títol de lliga al FC Barcelona

Publicada el 14 de maig del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any li ha fet suar el títol de lliga al Futbol Club Barcelona. Els blaugrana s’han acabat imposant (7-4), en partit de la 23a jornada de l’OK Lliga jugat aquesta passada nit al Palau Blaugrana, i s’han proclamat matemàticament campions de la competició, a falta de tres jornades. Però els verd-i-blancs han caigut amb una gran dignitat, plantant cara al que és el millor equip del món i amb un marcador que no ha fet estricta justícia.

Tothom era conscient que era un partit complicat, davant d’un rival molt difícil. No obstant, el Patí Calafell ha començat jugant de tu a tu davant del Barça, amb ràpids contraatacs que generaven ocasions de gol. Els blaugrana s’han avançat en el marcador, però poc després els visitants han igualat gràcies a un penal transformat per Marc Coy. L’empat ha donat ales als calafellencs que han creat mitja dotzena de situacions de perill. En canvi, el Barça ha aprofitat les seves i se n’ha anat al descans amb un 4-1.

Només arrencar la segona part, els locals han marcat el cinquè gol, que semblava sentenciar el partit des d’aquell mateix moment. Però la segona meitat ha donat molt més. L’electrònic s’ha arribat a posar en un 6-2, però els calafellencs, de la mà de Marc Coy (”pichichi” de l’OK Lliga i que avui ha aconseguit quatre gols) han posat emoció al matx amb un 6-4. El segon gol de Coy (el 5-2) ha estat potser el millor de la nit: el “9” verd-i-blanc s’ha escapat de dos defenses i ha creuat la bola a l’escaire mentre queia a terra. El Barça, ja pràcticament de celebració per la seva 24a lliga, ha aconseguit el seu setè i darrer gol en el darrer minut.

La diferència entre ambdós equips no ha estat tant en el joc, tot i el diferent nivell que se’ls pot atribuir, com en l’eficàcia de cara a porteria. Els blaugrana han materialitzat pràcticament totes les que han tingut. Això i l’àmplia banqueta barcelonista, ja que els locals només s’han despegat quan han començat a fer rotacions.

L’entrenador del Club Patí Calafell Tot l’Any, Pere Varias, ha manifestat que “al marge el resultat, pel qual no puc estar satisfet, estic molt orgullós de l’equip, perquè, dins de les nostres limitacions, hem dut correctament a terme el partit que havíem plantejat. Hem tractat en molts moments al Barça de tu a tu”.

Varias ha afegit que “la gran diferència ha estat l’eficàcia. Jugàvem amb el millor equip del món, que té jugadors desequilibrants que saben aprofitar les ocasions. Però estic molt orgullós, perquè hem estat posats en el partit i hem tingut com a mínim tantes ocasions com ells. Tot i el marcador a la mitja part, i el cinquè gol seu, que podia ser un cop psicològic definitiu, l’equip no s’ha ensorrat. Hem tret pit i hem donat la cara”.

El tècnic verd-i-blanc ha comentat també que “hem fet el partit ideal per puntuar al Palau Blaugrana. Quan vens aquí has d’intentar portar el partit al teu territori i jugar amb la possibilitat que aquell dia no estiguin encertats de cara a porteria, tot competint fins al final”.

De la seva banda, l’entrenador del FC Barcelona, Gaby Cairo, molt content pel seu primer títol de lliga com a tècnic, ha manifestat que “estic content, satisfet i orgullós. Els jugadors s’ho mereixien perquè han treballat molt tota la temporada. Més, davant la nostra afició i just abans de jugar la final a vuit de la Copa d’Europa”.

Cairo reconeixia, a més, que el Patí Calafell els havia fet suar la victòria. “El Calafell m’ha fet la mateixa impressió que en el partit de la primera volta: un equip que juga bé, ofensiu, que és difícil guanyar-lo. Nosaltres avui teníem una motivació molt gran per guanyar la Lliga, però ens han posat les coses difícils. Hem hagut de patir i suar per vèncer”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Futbol Club Barcelona
Aliniació Josep M. Ordeig, Marc Torra, Alberto Borregán, Reinaldo J. García, Pablo Federico Álvarez (cinc inicial). Aitor Egurrola, Marc Gual, Xavier Barroso, Sergi Panadero, Sergio Fernández
Entrenador Gabriel Cairo Valdivia

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jordi Expósito, Quim Pujades, Marc Coy (cinc inicial).
Jordi Aragonès, Marc Vergès, Ferran Ortoll, Dani López, Xavier A. Montoya
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres
Alberto Garrote Arcelus. María Teresa Martínez Cancelo.

Gols
1–0. Pablo Álvarez. Minut 6
1–1. Marc Coy (penalti). Minut 7
2–1. Alberto Borregán. Minut 13
3–1. XAvier Barroso. Minut 18
4–1. Marc Gual. Minut 34
5–1. Reinaldo J. García. Minut 27
5–2. Marc Coy. Minut 32
6–2. Marc Torra. Minut 38
6–3. Marc Coy. Minut 44
6–4. Marc Coy. Minut 44
7-4. Alberto Borregán. Minut 49

Faltes
FC Barcelona: 7
Club Patí Calafell Tot l’Any: 11

Targes blaves 0
Targetes vermelles 0



El Patí Calafell s’assegura la permanència a l’OK Lliga quan falten tres jornades

Publicada el 20 de maig del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ja té confirmada matemàticament la permanència a l’OK Lliga. La derrota, ahir, del penúltim classificat, l’Enrile PAS Alcoi, assegura que els calafellencs es queden a la màxima categoria de l’hoquei estatal, l’any que hi han tornat després de 30 temporades sense jugar-hi.

Les matemàtiques són una mica complicades en aquest cas, però irrebatibles. En partit ajornat de la 23a jornada, el Noia Freixenet va derrotar (5-2) els alcoians. Ara a la classificació, l’Alcoi és penúltim (baixen els dos darrers), a vuit punts del Patí Calafell. Havent-se de disputar encara nou punts, una remuntada de l’Alcoi és possible, sempre i quan el Calafell no sumi ni un sol punt en les tres jornades finals. El perill podria venir també del Voltregà, que és avantpenúltim i que està només a set punts del Calafell.

Però a la jornada 25a, l’Alcoi s’enfronta al Voltregà. Passi el que passi en aquest partit, beneficiarà el Calafell. Si l’Alcoi guanya aquest partit i els altres dos pot superar el Calafell. Però llavors el Voltregà perdria un dels partits i com a molt podria sumar sis punts i no passaria els calafellencs. Si guanya el Voltregà als alcoians, aquests no poden sumar els nou punts que necessiten imperiosament per salvar-se. I en cas d’empat, l’Alcoi tampoc suma els nou punts; i el Voltregà, si bé en suma set i empata amb el Calafell, i amb goal-average a favor, queda comdemnat igualment l’Alcoi, que no arriba als nou punts.

L’entrenador del Club Patí Calafell Tot l’Any, Pere Varias, ha manifestat que “ara ens queden tres partits per disfrutar, tant l’afició com els jugadors, que crec que s’ho mereixen després d’un any molt dur, en què hem sabut patir i hem sabut competir”. Varias ha afegit que “a principi de temporada hauria signat jugar-me la permanència a l’última jornada. L’important és arribar al final de la competició amb opcions d’aconseguir els objectius de la temporada. Però si aquests objectius podem tenir-los resolts abans, doncs encara més contents”.

El Patí Calafell podrà celebrar la consecució de la permanència, que era el gran objectiu de la temporada, en la propera jornada, en partit davant del Club Patí Monjos, l’últim classificat. El Monjos està virtualment descendit, tot i que encara té opcions matemàtiques de salvació.


El Patí Calafell cedeix un intranscendent empat a casa davant del Monjos (5-5)

Publicada l'1 de juny del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha cedit aquesta nit un empat a casa davant del Club Patí Monjos (5-5), en partit de la 24a jornada de l’OK Lliga. Afortunadament per als calafellencs, el resultat d’avui és del tot instranscendent, ja que l’equip local té garantida matemàticament la permanència a l’OK Lliga passi el que passi d’aquí a final de temporada.

Molt més magre ho tenia el Monjos, cuer de la classificació, que avui, en un dels dos derbis penedesencs de la jornada, es jugava la darrera oportunitat de salvar-se. En realitat, l’equip de l’Alt Penedès encara podria remuntar, però té cinc punts de desavantatge quan li queden sis per disputar i ha de jugar contra dos rivals de l’entitat el Tecnol Reus i el HC Liceo Coinasa.

Tanmateix, el Monjos no ha començat el partit amb gaire intensitat, tot demostrant que no ocupa el darrer lloc de la taula per casualitat. El Patí Calafell, de la seva banda, ha dominat la primera part, tot i que no se’l veia amb l’empenta d’altres partits de la temporada. El 3-1 amb què s’ha arribat al descans reflectia amb justícia el que s’ha vist sobre la pista. A la segona part, la tònica ha estat molt semblant, però el Monjos ha aprofitat eficaçment les oportunitats de gol que ha tingut i ha aconseguit un empat.

La foto del partit ha estat molt semblant a la de la primera volta, quan a casa del Monjos el Calafell va cedir un empat després d’anar guanyant, amb diferència de joc i marcador, la major part de l’encontre. El tècnic verd-i-blanc, Pere Varias, ha fet un matís: “ha estat un derbi semblant en el resultat, pero molt diferent en el joc. Nosaltres, tot i que no hem fet un gran partit, hem jugat amb molta més confiança que a la primera volta i hem generat moltes situacions de perill”.

Varias ha afegit que “no hem estat encertats de cara a porteria i els gols del Monjos han estat bastant un accident, condicionat per les ganes dels nostres jugadors de guanyar a casa, que ens han provocat un pèl de precipitació”.

Tot i que els àrbitres han anul·lat un gol verd-i-blanc i no han pitat a favor dels locals un penalti prou clar en l’últim alè del partit, Varias ha dit que “no hem d’excusar l’empat en l’arbitratge, perquè ens ha faltat un punt de concentració. I no és estrany, perquè portàvem tres setmanes sense competició i ja tenim els objectius complerts”.

L’entrenador verd-i-blanc ha defensat les rotacions que ha introduït avui, tot donant minuts als jugadors que han participat menys en els partits d’aquesta temporada. “Hem de donar protagonisme a tothom. I tot i que enguany ja està tot resolt i no hi ha res a dir ni cap amunt ni cap avall, hem de pensar ja en la propera temporada i a jugadors que poden ser importants els hem de donar minuts en aquesta categoria”, ha explicat.

De la seva banda, l’entrenador del Patí Monjos, Toni Aranda, ha manifestat que “volíem donar la sorpresa perquè les poques possibilitats que ens quedaven passaven per guanyar aquí. Després de l’empat depenem de si punxen altres equips, a més del fet que tenim un final de temporada més que complicat”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Xavier Andreu Montoya, Jordi Expósito, Marc Vergés, Quim Pujades, Marc Coy (cinc inicial). Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jordi Aragonés, Ferran Ortoll, Dani López
Entrenador Pere Varias Fernández

Club Patí Monjos
Aliniació David Ros, Xavier Brichs, Francisco Moreno, Pere Isaac Salvador, David Cáceres (cinc inicial). Oleguer Martí, Borja Ferrer, Marc Sabaté, Roger Nogué, Ignacio Garrido
Entrenador Toni Aranda Córdoba

Àrbitres
José Juan Melero López. Francisco Moreno Tudela

Gols
1–0. Quim Pujades. Minut 3
2–0. Marc Vergés. Minut 20
2–1. Xavier Brichs. Minut 20
3–1. Dani López. Minut 24
3–2. David Ros. Minut 29
4–2. Dani López. Minut 30
4–3. Borja Ferrer. Minut 41
4–4. Borja Ferrer. Minut 41
5–4. Sergi Romeu. Minut 45
5–5. Borja Ferrer. Minut 47

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 7
Club Patí Monjos: 5

Targes blaves 0
Targetes vermelles 0



El Patí Calafell mantindrà les rotacions les dues jornades que queden de campionat

Publicada el 5 de juny del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any mantindrà les rotacions que va posar en marxa en la darrera jornada de l’OK Lliga durant els dos últims partits del campionat. Ho avançat l’entrenador, Pere Varias, que ha explicat que, complerts els objectius d’enguany, l’equip ja ha comenaçt a treballar pensant en la propera temporada.

En el partit de dissabte passat davant el Club Patí Monjos, Varias va donar la titularitat a suplents com el porter Xavier Andreu Montoya i molts minuts a jugadors que han tingut menys protagonisme al llarg de la temporada, com Ferran Ortoll i Jordi Aragonès, els més joves de la plantilla. Segons Varias, els dos propers partits, davant del Club Patí Vilanova i l’Hoquei Club Igualada, farà aliniacions com la del dia del Monjos, amb novetats en el cinc inicial i més presència dels suplents.

El tècnic verd-i-blanc subratlla que “hem de fer rotacions perquè tota la plantilla vagi adquirint protagonisme dins de l’equip, no per aquesta temporada, que ja està tot resolt i no hi ha res a dir ni cap amunt ni cap avall, sinó començant a pensar en la propera”.

Varias explica que “jugadors com el Ferran Ortoll, el Jordi Aragonès o el Xavier Montoya, que poden ser importants en el futur, han de tenir minuts en aquesta categoria”. Diu també que “no podem jugar una lliga amb el cinc inicial. Necessitem que hi hagi relleus. A més, poden haver-hi lesions o sancions i hem de tenir tot l’equip preparat. Aquest és un moment apropiat per donar minuts”.

“Però és més”, afegeix l’entrenador, “són jugadors que han estat treballant molt dur tota la temporada i mereixen una recompensa. Si més no, l’oportunitat de demostrar que són jugadors vàlids per aquesta categoria”.

El capità de l’equip, Sergi Romeu, ha destacat, de la seva banda, que “els canvis a l’aliniació no s’han notat en absolut. No hi ha hagut errors. Tothom va fer bé la seva feina. Els gols que ens va fer el Monjos, per exemple, ens els haurien fet igual amb una altra aliniació”.

Sobre la presència a la pista d’una majoria de jugadors formats a la pedrera del club, que va produir-se durant bona part del darrer partit, el capità opina que “això és bo i com més de gent de casa, millor. És el que s’està intentant, tot i que porta la seva feina i els resultats no són immediats”.




El Patí Calafell perd davant el Patí Vilanova (7-1) el darrer desplaçament de la temporada

Publicada el 10 de juny del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any ha caigut derrotat aquest migdia (7-1) davant el Club Patí Vilanova Mopesa, en partit de la 25a jornada de l’OK Lliga. L’ampli resultat ha reflectit força fidelment el joc que s’ha vist sobre la pista del pavelló de les Casernes, a la capital del Garraf, en un partit amb un gran ambient a la graderia, però amb una intensitat molt minsa per part dels calafellencs.

Era el darrer desplaçament del Patí Calafell aquesta temporada i, amb l’objectiu de la permanència garantit des de fa dues jornades, els verd-i-blancs han sortit molt relaxats. És més, dos gols matiners del Vilanova, un d’ells als 33 segons de l’inici, han estat un cop psicològic important. No obstant, els calafellencs han lluitat durant el primer període i han tingut l’oportunitat d’equilibrar el marcador, però han desaprofitat les seves ocasions, en particular les que han tingut a pilota parada.

El 3-1 del descans s’ha ampliat ràpidament en favor dels locals, gràcies a un seguit de ràpids contraatacs, facilitats pels calafellencs, que han continuat sense encert amb les faltes directes. Amb el partit ja decidit, el Patí Calafell ha passat a jugat en zona per evitar una golejada major, però tot i així encara ha encaixat un parell de gols més. El 7-1 final no ha estat un resultat gaire diferent del de la primera volta, quan els vilanovins van imposar-se als calafellencs per un 3-7, igual de contundent i amb una pel·lícula del partit molt semblant.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, estava visiblement enfadat al final del partit. Ha arribat a parlar de sentiment de vergonya i rídicul, per la falta d’intensitat dels seus jugadors. “Avui no hem vingut a competir i en aquesta categoria, quan no vas a competir, passa això”, ha dit. Ha admès que l’equip s’ha relaxat perquè ja no s’hi juga res, “però això no és admissible. Un esportista ha de tener ganes de guanyar sempre i voler competir fins al final, encara que el partit tingui poca transcendència”.

Varias ha reconegut com a just vencedor el Patí Vilanova. “Han fet moltes coses ben fetes, tot i que han pesat més els nostres errors que els seu encerts. Dels set gols que hem encaixat, cinc o sis han estat precedits per errors clamorosos, que a l’OK Lliga no et pots permetre”.

Pere Varias ha explicat que dedicarà la setmana a “intentar que l’equip recuperi el to, no el físic, sinó el mental, per afrontar el partit de dissabte vinent amb l’Igualada amb garanties i poder acomiadar bé la temporada a casa, davant l’afició”.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Vilanova Mopesa
Aliniació Jordi Creus, Francesc Gil, Esteve Pujals, Manel García, Luis Gil. (cinc inicial). José Maria Garrido, Sergi Sabater, Òscar Martínez, Pedro González.
Entrenador Javier Mestres Moreno

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Xavier Andreu Montoya, Jordi Expósito, Marc Vergés, Quim Pujades, Marc Coy (cinc inicial). Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jordi Aragonés, Ferran Ortoll, Dani López
Entrenador Pere Varias Fernández

Àrbitres
Antonio Gómez Sánchez. Álvaro de la Hera Jáudenes

Gols
1–0. Jordi Creus. Minut 1
2–0. Esteve Pujals. Minut 3
2–1. Marc Coy. Minut 7
3–1. Francesc Gil. Minut 19
4–1. Francesc Gil (penalti). Minut 31
5–1. Jordi Creus. Minut 35
6–1. Jordi Creus. Minut 37
7–1. Òscar Martínez. Minut 46

Faltes
Club Patí Vilanova Mopesa: 12
Club Patí Calafell Tot l’Any: 11

Targes blaves 1 (Jordi Creus)
Targetes vermelles 0

Incidències
Tres quartes d’entrada al pavelló de les Casernes de Vilanova i la Geltrú. El clima a la graderia ha estat amistós, tot i la rivalitat, ja que les dues aficions tenen una relació molt cordial. El Patí Calafell ha lluït la segona samarreta, de color taronja, perquè el Vilanova també vesteix de verd.





El Patí Calafell no pot acomiadar la temporada amb victòria i cau davant l’Igualada (6-9)

Publicada el 15 de juny del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any no ha pogut acomiadar la temporada amb victòria davant de la seva afició. En partit de la 26a i darrera jornada de l’OK Lliga, els verd-i-blancs han caigut derrotats davant l’Igualada HC (6-9).

La primera part ha estat relativament igualada. Els calafellencs han obert el marcador als 27 segons, amb un gran gol de Marc Coy, i han dominat els primers compassos del partit. No obstant, el partit ha derivat aviat en un intercanvi continuat d’atacs i contraatacs, que han fet córrer l’eletrònic del pavelló “Joan Ortoll” de Calafell. Els locals portaven un lleuger avantatge (4-3) en arribar al descans.

Als segons 25 minuts, l’Igualada HC ha sortit decidit a donar el tomb al partit i ho ha aconseguit amb tres gols en menys de dos minuts. Els igualadins n’han marcat encara tres més. Amb el resultat gairebé decidit, els verd-i-blancs han aprofitat dues ocasions molt seguides que ha transformat Dani López. El 6-9 final ha estat un reflectiment fidel del que s’ha vist sobre la pista, en el conjunt dels 50 minuts de joc.

L’entrenador del Patí Calafell, Pere Varias, ha lamentat no poder acomiadar la temporada amb victòria a casa. No obstant, ha explicat sentir-se “satisfet pel global de la temporada i per l’esforç fet pels jugadors”. També per haver assolit “el gran objectiu, que era la permanència, en aquest any en què l’equip tornava a la màxima categoria”.

Sobre el fet que el Patí Calafell s’ha colat a la propera Copa de la CERS, Varias ha manifestat que hauria preferit guanyar “de ple dret” la classificació, en comptes de per la sanció d’un altre equip. No obstant això, si es confirma que el Liceo de la Corunya queda apartat de les competicions europees per un any, “ens ha de fer molta il·lusió jugar a Europa. A la competició europea noés hi arriben els millors i el club, l’afició i Calafell n’han d’estar orgullosos”.

Pere Varias ha apuntat que l’equip farà un darrer entrenament la setmana vinent. I ha avançat que els canvis que s’hagin de produir a la plantilla es començaran a conèixer oficialment a partir de la setmana vinent, un cop acabada la competició.

Fitxa del partit

Aliniacions

Club Patí Calafell Tot l’Any
Aliniació Xavier Andreu Montoya, Jordi Expósito, Marc Vergés, Quim Pujades, Marc Coy (cinc inicial). Albert Dalmau, Sergi Romeu, Jordi Aragonés, Ferran Ortoll, Dani López
Entrenador Pere Varias Fernández

Igualada HC
Aliniació Roger Fernández, Ferran Formatje, Marc Navarro, Eduard Fernández, Antoni Baliu. (cinc inicial). Nil Garreta, Roger Rocasalbas, Daniel Rodríguez, Raul Pelícano, Isaac Larios
Entrenador Ivan Sanz Rodríguez

Àrbitres
F. Jorge Cargía Romero. Ginés Sánchez Girbau

Gols
1–0. Marc Coy. Minut 1
1–1. Daniel Rodríguez. Minut 14
2–1. Sergi Romeu. Minut 15
2–2. Roger Rocasalbas. Minut 16
3–2. Jordi Expósito (penalti). Minut 18
3–3. Antoni Baliu. Minut 20
4–3. Dani López. Minut 23
4–4. Roger Rocasalbas. Minut 29
4–5. Raúl Pelícano. Minut 30
4–6. Antoni Baliu. Minut 31
4–7. Raúl Pelícano. Minut 32
4–8. Ferran Fomatje (falta directa). Minut 37
4–9. Eduard Fernández. Minut Minut 41
5–9. Dani López. Minut 44
6–9. Dani López. Minut 44

Faltes
Club Patí Calafell Tot l’Any: 11
Igualada HC: 9

Targes blaves 1 (Marc Coy)
Targetes vermelles 0


Publicat a OK cat, el 15 de setembre de 2012

El Club Patí Calafell es cola a la Copa de la CERS d’hoquei

Publicada el 15 de juny del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l’Any s’ha colat a la propera edició de la Copa de la CERS d’hoquei patins. Els verd-i-blancs són onzens a la classificació de l’OK Lliga, quan la darrera plaça que dóna accès a la CERS enguany és la desena. Però la suspensió d’un any al Liceo de la Corunya ha fet córrer els llocs classificatoris i ha obert les portes de la competició europea als calafellencs.

La Reial Federació Espanyola de Patinatge ha confirmat que “a data d’avui” el Calafell serà equip CERS l’any vinent. Fonts oficials de la Federació han reiterat que aquesta és la situació en l’actualitat, ja que la sanció al Liceo no és ferma. El club gallec ha estat castigat amb un any fora d’Europa per no comparèixer a jugar, el 5 de novembre de l’any passat, la Supercopa d’Europa contra el Benfica de Portugal.

Els recursos que van presentar tant el Liceo com la Federació van ser desestimats. Però queda pendent de resoldre un nou recurs de la Federació. Mentre no hi hagi resolució, la sanció no és definitiva, però a la vegada és de plena aplicació. Això significa que si en el moment d’iniciar-se la Copa de la CERS no hi hagués resolució, el Patí Calafell començaria igualment a jugar aquesta competició. Com més s’allargui el contenciós (el Liceo ha anunciat que pensa recórrer a la justícia ordinària si no li donen la raó per via esportiva), més bé ho té el Calafell per jugar a Europa.

Recordem que enguany el nombre d’equips espanyols participants en competicions europees d’hoquei patins s’ha incrementat en un lloc. Els cinc primers, en compte dels quatre primers, jugaran la Lliga Europea. I del sisè al desè, la copa de la CERS. Amb la suspensió del Liceo, la classificació s’estirarà fins a l’onzè lloc.

Per al Patí Calafell seria un èxit inesperat assolir la classificació europea en el primer any en què ha retornat a la màxima categoria estatal. Tot i no descartar-ho com a objectiu a mig termini, la gran prioritat de la temporada que demà acaba era assegurar la permanència a l’OK Lliga. Els verd-i-blancs acomiadaran la temporada davant la seva afició, en partit de la 26a jornada, a les 20 hores, davant l’Igualada HC. Els igualadins, també gràcies a la situació del Liceo, tenen coll avall la classificació per la Lliga Europea, ja que són quarts, però ocuparien el tercer lloc de facto a efectes europeus.



Marc Coy, elegit tercer millor jugador de l’OK Lliga 2011-2012

Publicada el 29 de maig del 2012, a la Web del Club Patí Calafell.

Marc Coy Grau, jugador del Club Patí Calafell Tot l’Any, ha estat elegit tercer millor jugador de la temporada 2011-2012 de l’OK Lliga. La Reial Federació Espanyola de Patinatge ha fet públic el resultat de la votació efectuada entre els capitans i els entrenadors dels catorze equips que competeixen a la màxima categoria de l’hoquei estatal. I el jugador verd-i-blanc s’ha colat entre els tres millors classificats, confirmant la gran temporada que ha fet a les files de l’entitat calafellenca.

El MVP (most valuable player: jugador més valuós) ha estat Marc Torra, del FC Barcelona. El jugador de Tordera, en la seva segona temporada blaugrana, ha estat una peça fonamental en el títol de Lliga aconseguit a tres jornades del final del campionat: ha liderat l’atac i ha estat el màxim golejador del seu equip. El segon lloc en la votació ha estat per Jordi Bargalló, capità del HC Liceo de la Corunya. El jugador de Sant Sadurní d’Anoia repeteix el segon lloc per segon any consecutiu.

La sorpresa ha saltat en la tercera posició del pòdium. Capitans i tècnics han elegit el jugador revelació de la temporada, Marc Coy, que aconsegueix el guardó des de la seva condició de màxim golejador de l’OK Lliga. La Federació, en el seu comunicat oficial, destaca també que Coy és “un dels arguments pels quals l’equip acabat d’ascendir mantindrà la categoria una temporada més a l’OK Lliga”.

L’elecció de Marc Coy com a millor tercer jugador de la temporada té el mèrit afegit que no ha pogut rebre el vot del seu capità i del seu entrenador, ja que el reglament ho impedeix. El lliurament de les distincions és farà coincidint amb el sorteig del calendari per a la propera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada