dissabte, 24 de febrer del 2024

Victòria i sense pastís

H.C. Sentmenat - 3

C.P. Calafell - 5

Els Veterans del Calafell s'han endut la victòria de la difícil pista del Sentmenat, en un partit on han jugat sota mínims i sabent patir. El conjunt local ho ha posat molt difícil, amb les seves argúcies. Però, la veterania i l'experiència s'ha acabat imposant, amb qualitat i efectivitat.

El Calafell s'avançava en el marcador, en el minut 10, amb gol de Javi Martínez "Romario", a passada de Prieto entre les cames, rematant la bola a l'escaire, després de deixar el porter local al terra. Però, el Sentmenat ha aprofitat dues males passades de Ramon Ferré a mitja pista, per a remuntar, en dos contracops, posant el 2 a 1 en el marcador.

El Calafell no s'ha posat nerviós i ha fet caure en el parany al conjunt local. Fruit dels nervis, el Sentmenat ha deixat escapar l'avantatge, amb un gol de Prieto i un altre de Romario, a poc pel descans. El Calafell manava, de nou, 2 a 3, en el marcador.

En el segon temps, el Calafell aguantava l'empat, creant perill. Però, aguantava molt bé en defensa les envestides locals. Molt ordenat, en el segon temps, només ha cedit dues ocasions clares. La primera, una falta directa que l'àrbitre s'ha inventat, després de que Palau través amb l'stick a un jugador local que no ha parat de queixar-se de faltes inexistents, durant tot el partit. La blava a Palau ha deixat el Calafell amb inferioritat. Aquest jugador ha transformat la falta, posant l'empat en el marcador, a manca de vuit minuts. Per tant, Jose ha hagut d'entrar dos minuts sunstituint a Ramon Ferré que ha complert la sanció de Palau.

Xavi Esplugss, però, ha marcat el gol de la victòria. Tirant d'èpica, al més pur estil Cid Campeador, amb pedres al ronyó, Esplugas ha fet un xut fort, des de mitja pista, que el porter local no ha vist. El gol d'Esplugas ha estat el premi a un jugador que ho dóna tot per l'equip i que ha vingut en un estat de salut delicat. Però, que ha complert sobradament en defensa i ha marcat el gol decisiu.

No obstant, el Sentmenat ha tingut una nova oportunitat per a puntuar, en un penal que havia provocat un refús en alçada de la defensa visitant. El jugador local ha fallat el penal. Palau ha estat, un cop més, l'heroi de la nit. Només quedaven 1:41 pel final del partit.

Però, Romario, arriscant molt, en una contra, marcava el gol de la tranquil.litat, a manca de 50 segons pel final, etzibant un fort xut a l'escaire de la porteria local. Ha sortit bé! I el Calafell ha guanyat un partit on ha patit molt i ha sabut posar l'autobús, espcialment, al segon temps.

Per a celebrar-ho, hi ha hagut uns dipòsits de cervesa a la taula, durant tot el sopar, que ha calgut reposar diverses vegades.

La Yenifer ha estat, novament, el talismà de l'equip. Sempre que ve, acabem guanyant. És la nostra arma secreta! I, avui, ha tingut premi! Un coulant de xocolata que ha seduīt a Ramon Ferré, però no ha caigut a la temptació. No hi havia pastís. Però, Ferré ha marxat amb el bon sabor de boca i el regust de la victòria. La nit ha estat llarga i amb molt de Feeling!