diumenge, 25 de febrer del 2024

Ramon Ferré, menció especial a la trajectòria esportiva


Ramon Ferré Menéndez va rebre un nou reconeixement, aquest cop, de la Federació Catalana de Patinatge. Va rebre una menció especial a la trajectòria esportiva, després de més de cinquanta anys vinculat a l'hoquei patins.


La cinquena gala del Patinatge Català es va celebrar a la Sala Oriol Martorell de l'auditori de Barcelona, el 20 de febrer del 2024.


Ramon Ferré va compartir escenari i premi, amb un altre il.lustre i històric de l'hoquei patins, Joan Canals. Canals ha fet tota la seva trajectòria esportiva vinculat al C.E. Noia Freixenet. La menció li va lliurar Benedicte Piqué, membre de la Junta de la Federació Catalana de Patinatge i expresident de la Federació Territorial de Patinatge de Tarragona.


El President de la Federació Catalana, Benjamí Pons, va presidir la gala, juntament amb la Secretària General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula.



En la cinquena gala, es va premiar a molts esportistes, equips i seleccions de les diferents modalitats que integren la Federació Catalana de Patinatge.


A la gala, Ramon Ferré va coincidir amb Benet Presas, exjugador del San Antonio de Pamplona i el Tordera, entre d'altres, a qui uneix una magnífica amistat de fa molts anys.


Quatre dies abans, Ramon Ferré va rebre un premi especial de l'ajuntament de Calafell, en la nit de l'esport que es va celebrar a la discoteca Vip's de Calafell.


Li va entregar el premi el seu fill i alcalde de Calafell, Ramon Ferré Solé. Emocionat, va recordar algunes anècdotes de quan entrenava la base del Club Patí Calafell i li pagava els patins a aquells nens que no podien fer-ho.


En la nit de l'esport, es van premiar més de cent vint esportistes locals. Els millors esportistes de l'any van ser Laia Horta Gallardo (lluita olímpica) i Àlex Torà (futbol).



Però, també, hi van haver sis premis especials:

- Associació esportiva de l’any: Club Patí Calafell. 
- Patrocini esportiu: Vilarenc Aqua.
- Trajectòria esportiva: Oriol Palau.
- Gestió esportiva: Padel Vilarenc by Bursa.
- Valors humans: Enrique Vázquez.
- Premi especial Ajuntament de Calafell: Ramon Ferré Menéndez.

Aquí us deixem les millors fotografies de la gala, on el Club Patí Calafell hi va ser molt present:
































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada