dilluns, 9 de març del 2020

Una gestora es fa càrrec del club i el Calafell s'estrena a la CERS


Tot i que el club era governat per una Junta Gestora, des del febrer del 2015, després de la dimissió del President Josep Maria Guinovart i la seva junta directiva, la temporada no va ser del tot dolenta. Es va acnseguir l'objectiu principal: la permanència. 

Però, la temporada també va destacar pel debut en competicions europees, concretament a la CERS, on l'Sporting de Lisboa va eliminar el Calafell. Començava la nova etapa a la banqueta de Sergi Macià, amb un equip continuïsta i amb dos reforços nous, Jordi Gabarra i Pol Pàmies.


El Club Patí Calafell Tot l'Any oficialitza el fitxatge de Jordi Gabarra


Publicada el 10 de juny del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l'Any oficialitza el fitxatge de Jordi Gabarra procedent del FC Barcelona. Gabarra jugava amb el segon equip blaugrana a la lliga sub-23, tot i que també, de forma esporàdica, amb el primer equip a l'OK Lliga. Arriba per una temporada, amb opció a continuar-ne una segona.

Farà quasi un any, Jordi Gabarra es definia a la web okpatins.com com: "Em considero un jugador que aporta equilibri a l’equip, solidesa defensiva, velocitat i intensitat de joc. Els meus punts forts són la visió de joc que em proporciona una bona col·locació i anticipació, amb un alt ritme de bola i un bon rxut de primera. Els meus punts febles són que hauria d’intentar acabar més la jugada i millorar el xut. La tècnica és fonamental però ha d’anar acompanyada d’una bona preparació física i rapidesa mental. Per això cal treballar molt i no impacientar-se."

Pol Pàmies s'incorpora al Club Patí Calafell Tot l'Any


Publicada el 17 de juny del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha tancat aquesta tarda el que serà la darrera incorporació de la plantilla per a la temporada vinent, Pol Pàmies, provinent del Reus Deportiu.

Pol Pàmies jugava l'any passat al CP Vilanova cedit per part del Reus on ha aconseguit un total de 16 gols. Amb l'equip del Baix Camp va guanyar una OK Lliga i és un habitual de les categories inferiors de la selecció espanyola. Firma per una temporada amb opció a una segona.


Afegim també, que el nou preparador físic del Calafell Tot l'Any serà Chema Nocera, que fins ara portava la preparació física de la base del FC Barcelona.


Publicada el 22 d'agost del 2014, al Diari Més

El Club Patí Calafell Tot l'Any presenta les noves incorporacions


Publicada el 26 de juny del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquesta tarda el Club Patí Calafell Tot l'Any ha presentat les noves incorporacions de cara a la temporada 14/15 a la seu de la Regidoria d'Esports.

En primer lloc ha pres la paraula, el president de la junta gestora, Rafel Solé, que ha agraït el suport que l'Ajuntament ofereix al club i ha destacat la bona temporada que es va tancar fa gairebé un mes.

El president ha definit els quatre pilars bàsics per tal que un equip funcioni. “El primer és tenir uns bons jugadors, i crec que els tenim. El segon és tenir un bon equip tècnic, i crec que el tenim. El tercer, tenir una directiva amb les coses clares, tot i que jo no ho puc jutjar i el quart una afició que empenyi, treballi i impulsi l'equip, i ho tenim”. Ha afegit “Si cadascú fa la seva feina, es pot aconseguir una bona temporada”.

També ha establert els objectius de la temporada “intentar millorar la temporada passada, entrar a la Copa del Rei, a la CERS intentar arribar el més lluny possible i intentar fer un bon paper a la lliga". Finalment, ha destacat que “comença un nou projecte amb molta il·lusió”.

Posteriorment, ha parlat el nou entrenador del Calafell Tot l'Any, Sergi Macià, que ha recalcat “les fites marcades són molt maques, però l'única fita que tenim ara és el 20 de setembre i els tres punts, hem d'anar partit a partit”. Ha comentat també la classificació per la copa CERS “és una il·lusió pel poble, per la Penya i pels jugadors”. Macià ha volgut recalcar la filosofia d'anar partit a partit i de l'esforç “tot comença amb els primers tres punts el 20 de setembre, però aquests comencen el 15 d'agost”. El nou entrenador verd-i-blanc també ha presentat el que serà el seu equip tècnic, amb Ricard Notario de segon i Chema Nocera com a preparador físic.

Després ha estat el torn dels dos nous jugadors, que han comentat què els ha portat a Calafell. Per una banda, Pol Pàmies ha destacat “l'afició i el caliu de la pista, l'oportunitat de jugar la CERS, ganes de començar ja la temporada, d'aprendre i seguir creixent com a jugador”. De la seva banda Jordi Gabarra ha comentat “molta il·lusió per encarar el que és el meu primer any 100% a OK Lliga, m'atreu també el projecte esportiu i el fet de poder disputar competicions europees”.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde Joan Olivella i la regidora d'Esports, Maite González. El batlle ha destacat la bona temporada aconseguida i ha desitjat molta sort i encert al nou projecte; també ha reafirmat el suport de l'Ajuntament al Club Patí Calafell Tot l'Any. De la seva banda, la regidora ha volgut desitjar bona sort al nou projecte i a la nova temporada.

Finalment ha parlat Josep Solé, el que serà el nou entrenador del nou equip de Segona Catalana, ha comentat “tinc molta il·lusió per començar i per encarar aquest nou projecte". També ha agraït la confiança que la junta ha dipositat en ell.



David Arellano convocat per la selecció catalana en motiu de la Copa Tricentenari

Publicada el 8 de juliol del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest passat cap de setmana la selecció catalana d'hoquei patins ha disputat a Sant Sadurní d'Anoia la Copa Tricentenari, que commemora els tres-cents anys dels fets del 1714. La Copa ha estat organitzada pel Club Esportiu Noia, la Secretaria General de l'Esport i la Federació Catalana de Patinatge.

Catalunya va superar a les semifinals al Noia per 2-5 i es va imposar a França a la final a la tanda de faltes directes, després que el partit acabés amb empat a 3.

Entre els jugadors convocats de la selecció de Catalunya, s'hi trobava David Arellano, porter del Club Patí Calafell, que ha pogut culminar la seva gran temporada amb una convocatòria a la selecció.


Publicada el 4 de juny del 2014, a la Web de la Federació Catalana de Patinatge



La Copa del Tricentenari es disputa els dies 5 i 6 de juliol del 2014 a Sant Sadurní d'Anoia en format de semifinals i final entre les seleccions nacionals de Catalunya, França, Suïssa i l'equip local, el CE Noia Freixenet.
Entrades a preus populars
L'abonament per a tota la competició té un preu de 10€ i es podrà adquirir de forma anticipada a través de l'adreça de correu comunicacio@cenoia.com. A les taquilles del pavelló de l'Ateneu també es podran comprar entrades per cadascuna de les jornades a 6€.
El Pavelló Olímpic de l'Ateneu Agrícola
La Copa del Tricentenari es juga al Pavelló Olímpic de l'Ateneu Agrícola, a Sant Sadurní d'Anoia. Aquesta instal·lació va ser inaugurada l'any 1980 i té una capacitat per a 1.500 espectadors. Actualment és la pista on juga el Club Esportiu Noia.
L'any 1992 va ser subseu de la competició d'hoquei sobre patins dels Jocs Olímpics de Barcelona '92. L'any 1984 va acollir el campionat d'Europa júnior de seleccions, el 2001 va ser seu de la Copa del Rei, el 2008 de la Copa de la Reina i el 2010 la de la Copa Continental.
Emissió per televisió
Esport 3 emetrà en directe la primera semifinal entre el Club Esportiu Noia Freixenet i Catalunya i la final de diumenge al migdia.
Torneig aleví
El dissabte a les 16.30h es celebrarà també un torneig aleví que comptarà amb la participació de quatre equips. Amb aquesta acció es vol donar un caire més participatiu a l’esdeveniment.
Participants:
Campions del Món "B" 2004 · Campions Copa Amèrica 2010
Campions de la Blanes Golden Cup 2004, 2005, 2008, 2009, 2010 i 2011.
8ens al campionat del Món 2013 · 7ens al campionat del Món 2011
4ts al campionat d'Europa 2012 · 3rs al campionat d'Europa 2010
10ens al campionat del Món 2013 · 5ens al campionat d'Europa 2012
Subcampions del Món 2007 · Subcampions d'Europa 2006

Copa d'Europa 88-89 · Copa Continental 88-89 · Recopa Europa 87-88
2 Copes CERS 97-98 i 13-14 · OK Lliga 1987-1988 · 2 Copes 1998 i 2008.



Convocats per Catalunya
El seleccionador de Catalunya, Jordi Camps, ha convocat els següents jugadors:

Carles Grau(CP Vic)Porter
David Arellano(Calafell Tot l'Any)Porter
Marc Navarro(Vilafranca Capital del Vi)Defensa
Andreu Tomàs(ICG Software Lleida)Davanter
Jepi Selva(Reus Deportiu)Davanter
Eloi Mitjans(Moritz Vendrell)Davanter
Sergi Miras(Moritz Vendrell)Mig
Oriol Vives(Coinasa Liceo)Davanter
Enric Torner(Forte dei Marmi)Davanter
Albert Casanovas(Oliveirense)Defensa



  2-5  

CATALUNYA JUGARÀ LA FINAL DE LA COPA DEL TRICENTENARI

Publicada el 5 de juliol del 2014, a la Web de la Federació Catalana de Patinatge.

Catalunya ha guanyat la primera semifinal davant el Noia Freixenet per 2 a 5 i jugarà la final de la Copa del Tricentenari contra França a les 12:30.

La selecció catalana ha començat forta el partit, pressionant en atac i en defensa i obligant Àlex Ribó a fer dues bones aturades, el que ha provocat que el Noia intensifiqués el seu joc fins aconseguir un penal i una falta directa -que no ha pogut transformar- i forcés contraatacs molt perillosos basats en ràpides triangulacions. Ha estat al minut 18 quan Oriol Vives, que havia entrat en joc minuts abans, ha fet una rematada de més de 10 metres que ha inaugurat el marcador a favor de la selecció de Catalunya. El mateix Vives ha disposat d'una bona oportunitat per ampliar el marcador abans del descans i Jordi del Amor ha tingut dues ocasions d'empatar el partit amb un bon tir exterior i el llançament d'un penal.

El ràpid gol de Sergio Miras al minut 4 de la segona part, que significava el 0-2, no ha desconcentrat un Noia que havia sortit amb molta decisió i que ha reduït distàncies amb un gol de Pau Bargalló dos minuts més tard, amb una forta canonada exterior, després que ell mateix no hagués pogut marcar una falta directa. En aquests moments el partit ha guanyat en emoció i bon joc i ha estat en Marc Navarro qui -al minut 40- ha fet l'1 a 3. Un gol que ha estat ràpidament contestat per l'Aleix Esteller, que ha anotat després d'un bon contraatac. Però de seguida els jugadors de la selecció catalana han pogut sentenciar el partit, amb un gol d'Andreu Tomàs i un altre d'Albert Casanovas.





Noia Freixenet: Àlex Ribó, Jordi Del Amor, Eloi Albesa, Aleix Esteller i Borja Ferrer -cinc inicial- Pau Bargalló, Francesc Gil, Arnau Xaus i Arnau Ribas.

Catalunya: David Arellano, Marc Navarro, Albert Casanovas, Eloi Mitjans i Jepi Selva -cinc inicial- Andreu Tomàs, Sergio Miras, Oriol Vives i Enric Torner.

Àrbitres: Òscar Valverde i Alberto López Expósito.

Gols: 0-1 Oriol Vives (min 18). 0-2 Sergio Miras (min 29). 1-2 Pau Bargalló (min 31). 1-3 Marc Navarro (min 40). 2-3 Aleix Esteller (min 43). 2-4 Andreu Tomàs (min 45). 2-5 Albert Casanovas (min 46).



CATALUNYA 3-3 (2-1) FRANÇA

CATALUNYA GUANYA LA COPA DEL TRICENTENARI


Publicada el 6 de juliol del 2014, a la Web de La Federació Catalana de Patinatge.

Catalunya ha guanyat la Copa del Tricententari a la tanda de faltes directes, després d'empatar la final 3 a 3 amb França.

Les dues seleccions han sortit amb molt de respecte pel rival, el que s'ha traduït en un inici especulatiu amb algunes oportunitats per cada selecció, com el penal aturat per Alan Audelin a Sergio Miras o l'ocasió d'Oriol Vives després d'un refús del porter. Una badada defensiva catalana ha estat aprofitada per Cirilo García per avançar els francesos, rematant una assistència de Corentin Turwer. Aquest gol ha fet créixer la selecció entrenada per Fabien Savreux, que hauria pogut distanciar-se encara més en el marcador si hagués entrat un xut de Carlo di Benedetto que ha acabat al pal. La selecció de Catalunya, lluny de posar-se nerviosa, ha continuat fent el seu joc i ha avisat primer amb un xut al pal d'Andreu Tomàs, que poc després ha acabat anotant en rematar un refús d'Audelin del bon xut de Marc Navarro. Un magnífic llançament de Mathieu Le Roux ha tornat a posar a l'aguait els catalans, just abans d'arribat a la mitja part amb l'empat a 1.

La segona part ha començat de la mateixa manera i ha tornat a ser la selecció francesa que s'ha avançat, amb un gol de Carlo di Benedetto, desviant sobre la marxa un xut exterior de Cirilo García. Catalunya ha tornat a equilibrar la balança amb un gol d'Enric Torner amb un fort xut ras fregant el pal i ha continuat insistint amb bones ocasions com la de Mitjans, refusada amb el casc per Audelin, aconseguint un nou gol de Jepi Selva a 5 minuts pel final. El mateix Jepi hauria pogut sentenciar un minut més tard en l'execució d'un penal, que ha acabat sortint per damunt. En els darrers instants el partit ha augmentat la intensitat, amb una selecció francesa abocada a l'atac, fins que a 14 segons pel final Cirilo García ha empatat el partit a 3. Això ha portat a una tanda de faltes directes per decidir la competició, on la selecció catalana ha estat més encertada, marcant dues de les faltes per només una els francesos.




El capità Marc Navarro ha rebut el trofeu de mans del secretari general de l'Esport Ivan Tibau i del comissari del Tricentenari Miquel Calçada, que ha mostrat la seva satisfacció perquè s'hagués organitzat la competició amb total normalitat, atribuïnt "al nerviosisme que es viu a Madrid" la polèmica que s'ha generat aquests dies.

Amb aquesta nova victòria, la selecció catalana posa de manifest una vegada més l'alt nivell de l'hoquei català i les lògiques aspiracions de competir internacionalment.

Catalunya: Carles Grau, Marc Navarro, Sergio Miras, Andreu Tomàs, Jepi Selva -cinc inicial- Albert Casanovas, Oriol Vives, Eloi Mitjans, Enric Torner.

França: Alan Audelin, Anthoine Le Roux, Mathieu Le Roux, Corentin Le Polodec, Florent David -cinc inicial- Cirilo García, Corentin Le Polodec, Corentin Turwer i Carlo di Benedetto.

Àrbitres: Joan Molina i Joan Josep Prades.

Gols: 0-1 Cirilo García (min 15). 1-1 Andreu Tomàs (min 23). 1-2 Cirilo García (min 30). 2-2 Enric Torner (min 34). 3-2 Jepi Selva (min 44). 3-3 Cirilo García (min 49).

Tanda de faltes directes: 1-0 Enric Torner. 2-0 Oriol Vives. 2-1 Carlo Di Benedetto.




La Federació Catalana de Patinatge ha volgut retre també un reconeixement a Joan Feixas, que aquest any s'ha retirat, obsequiant-lo amb una samarreta de la selecció catalana que portava el seu número, després d'haver-la defensat en diverses ocasions.



"Cada soci, un soci més"


Publicada l'11 de juny del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l'Any ha iniciat una campanya de captació de nous socis amb el lema "Cada soci, un soci més". La campanya va dirigida a actuals socis del club, que se'ls obsequiarà amb tres ampolles de vi AVGVSTVS-LOOK, entrada gratuïta als partits de la CERS i 3 entrades d'OK Lliga per regalar a qui vulgui, si porten un soci nou.

La campanya s'allarga durant tot l'estiu i finalitza el 30 de setembre. Animem des d'aquí, a socis i no socis a posar el seu granet de sorra en aquest il·lusionant projecte que portarà el Calafell Tot l'Any a Europa l'any vinent.



El Club Patí Calafell Tot l'Any ha signat un contracte de patrocini amb Sports Doña Amparo per un període de dos anys

Publicada el 19 d'agost del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

L'acord inclou l'aportació de l'equipació de carrer del primer equip del club, la condonació de deutes anteriors i la cessió del que era la botiga de segona mà del Club. D'aquesta manera Sports Doña Amparo passa a ser la botiga oficial del Club Patí Calafell, on disposarà d'un estand al pavelló i d'una showroom a la primera planta de la botiga del carrer Vilamar com una extensió de la ja existent Barovari Esports a Barcelona

Els socis, per tant, tindran un 10% de descompte en tot el material esportiu relacionat amb l'hoquei que comprin a Sports Doña Amparo, així com també podran adquirir l'equipació oficial del Club Patí a l'OK Lliga.

També s'ha arribat a l'acord de col·laborar amb el que serà el “Carnet de Simpatitzant de l'Esport Calafellenc”. Aquest carnet es basa en l'agermanament entre l'Escola de Futbol de Calafell i el Club Patí. un carnet que permetrà tenir descomptes en les entrades d'OK Lliga i de la Copa CERS, en el cas del Club Patí Calafell Tot l'Any.

Publicada a la pàgina 21 de l'InfoCalafell, l'octubre del 2014

Cafè Crem és ara el patrocinador principal del Club Patí Calafell


Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 2 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.


L’Ajuntament de Calafell manté el conveni amb el club tal com ha fet els darrers anys

El Club Patí Calafell que per quarta temporada conse-cutiva juga a la màxima categoria de l’hoquei estatal i, per primer cop en els 62 anys d’història, a la competició de la Copa de la CERS, ha arribat a un acord amb l’empresa Café Crem, marca pròpia de cafè de CBgrup, Grup de Distribució Costa Brava, que te la seva seu a Sils (La Selva).

Aquest acord s’ha fet oficial aquest migdia en un acte celebrat a la sala d’actes de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Calafell, que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde del municipi, Joan Olivella, de la regidora d’Esports, Maite González, del president de la Junta Gestora del Patí Calafell, Rafel Solé, de Sergi Castro, director comercial de Cafè Crem i Massimiliano Revello, col·laborador amb la junta gestora.

El president de la Junta Gestora del Patí Calafell, Rafel Solé ha dit avui que “després d’unes llargues i complexes negociacions hem arribat a què aquest bon acord sigui beneficiós per a les dues parts”. Solé ha agraït l’esforç que ha fet l’empresa gironina i ha destacat que “a partir d’ara l’equip de l’OK Lliga i de la Copa de la CERS, passarà a dir-se “Cafè Crem Calafell Tot l’Any”. Solé ha destacat que “un cop més vull agrair l’esforç que cada any fa l’Ajuntament, per això, evidentment, al nom de l’equip es manté Tot l’Any”.

De la seva banda, Sergi Castro, director comercial de Cafè Crem ha destacat que “el Patí Calafell està agermanat amb els valors que defensem a la nostra empresa i perquè en aquesta zona hi ha gran nombre d’establiments d’hostaleria”. Castro ha afegit avui a Calafell que “volem unir la nostra imatge a la d’aquest club per tal d’ajuntar forces amb un club esportiu català, molt arrelat al Penedès ja que els valors d’aquest equip es corresponen amb els de la nostra empresa, és a dir, qualitat, constància, arrels catalanes, humilitat i el desig de créixer”. Es dóna la circumstància que l’empresa fou fundada l’any 1950 i el club dos anys més tard.

A l’acte d’avui en el què no s’ha parlat de xifres en quant a l’esponsorització, el president de la junta gestora, Rafel Solé ha dit que “dependrà d’unes variables’, també s’ha dit que l’empresa i el club posaran en marxa una sèrie d’iniciatives conjuntes en benefici dels socis i simpatitzants del club així com dels establiments d’hostaleria de la zona.

La regidora d’Esports, Maite Gonzàlez ha volgut remarcar “l’esforç que està fent aquesta junta gestora cercant nous patrocinadors, per tal que Calafell pugui gaudir d’un equip d’hoquei a la màxima categoria”. Vers al nou patrocinador, “és un producte molt sa i crec que ha estat la millor elecció que s’ha pogut fer”.

CB grup, distribuïdor de Cafè Crem, és una empresa amb més de 50 anys de servei al sector de la hostaleria i de la restauració. El grup el formen 15 empreses de distribució, 12 associades a Catalunya i 10 més a la resta de l’Estat que distribueixen begudes, aliments, productes de neteja i drogueria per a hotels, bars, restaurants i empreses de càtering. Entre socis i associats sumen una facturació de 188 milions d’euros, donen treball a 829 persones i compten amb 27 centres de distribució, el més pròxim, DIPSA, a Albinyana (Baix Penedès). L’empresa compta amb un centre propi de 11.000 m2 a Sils (Girona) des del qual serveixen 2.500 referències als seus associats en menys de 24 hores. El grup distribució Costa Brava va adquirir Cafè Crem l’any 2008.

Per acabar, l’alcalde Joan Olivella ha volgut puntualitzar que “l’arribada d’aquest nou patrocinador ens alegra ja que això és bo pel club i agraïm i molt l’aposta que fa aquesta empresa però amb tot això, el suport de l’Ajuntament continua sent el mateix com fins ara”.

Cal dir que el nou patrocinador ja llueix a les samarretes de l’equip i ja es va poder veure dimarts passat al Palau Blaugrana on el conjunt calafellenc va jugar el segon partit d’aquesta temporada a l’OK Lliga.


Publicada el 4 de setembre del 2014, al Diari Més

Un calendari exigent per començar l'OK Lliga 14/15

Publicada el 5 d'agost del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El passat 31 de juliol es va produir el sorteig del calendari de l’OK Lliga per a la temporada 14/15 al Museu Olímpic de Barcelona.

El Club Patí Calafell Tot l’Any començarà la lliga el 20 de setembre a casa davant el Monbus Igualada. El sorteig ha propiciat un inici de lliga complicat, ja que en les primeres jornades els calafellencs rebran el Reus, el Vic i el Noia i visitaran la pista del Barça i del Liceo.

El primer derbi amb el CE Vendrell es disputarà a la capital del Baix Penedès el dia 8 de novembre i el segon, a Calafell el dia 7 de març.

Per part del Club Patí Calafell Tot l’Any, el sorteig va comptar amb la presència de membres de la Junta Gestora, de l’entrenador del primer equip Sergi Macià i del porter David Arellano.



El Club Patí Calafell Tot l'Any es presenta davant l'afició i estrena nova equipació

Publicada el 30 d'agost del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Just abans del partit corresponent a la segona jornada de la copa 
EsportsPenedès.cat, el Club Patí Calafell va presentar tota la plantilla del primer equip, conjuntament amb l'staff tècnic i delegats nacionals. La presentació va ser conduïda per Ferran Rodríguez que va comptar amb uns breus parlaments de Sergi Romeu, Sergi Macià i el president de la Junta Gestora, Rafel Solé en què van fer referència al compromís de l'equip i Junta Gestora i a la importància de l'afició com a un jugador més. "No puc prometre res excepte humilitat, disciplina, implicació i ambició. Farem soroll" van ser les paraules que Sergi Macià va transmetre a tota l'afició.

La nova samarreta del primer equip del Club ve proporcionada per la casa Acerbis, és completament blanca i inclou els logos de Vallès enderrocs, Sports Doña Amparo, Farmàcia Medrano, Biguetes Solé i el de Calafell Tot l'Any. A més a més, aquest any, les samarretes també inclouen el nom de cada jugador i una ressenya al que és una de les millors aficions de l'OK Lliga, com és la Penya Els Estrellats. Pel que fa als pantalons, són completament verds i inclouen els logos de Disco Vip's, Patronat de Turisme, Electrodomèstics Ricart i Clyton.

Publicada el 28 d'agost del 2014, al Diari Més

El Club Patí Calafell Tot l'Any ofereix una gran imatge, tot i perdre la final de la Copa EsportsPenedès.cat

Publicada el 8 de setembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Ahir es va poder veure una gran final al Pavelló de Vilafranca del Penedès. El Club Patí Calafell Tot l'Any entrenat per Sergi Macià i el Reus Deportiu d´Alejandro Domínguez, van oferir un partit ple d´emocions i amb un joc vistos i ofensiu.

El resultat ajustat de 3 a 1 favorable per l´equip reusenc, no reflecteix les ocasions que es van anar succeint al llarg del partit. Tan Roger Molina (MVP del partit ), com David Arellano, van ser dues de les figures destacades del partit.

En 7 minuts, i amb dues accions de contraatac, Matías Platero i Xavi Costa van avançar el Reus Deportiu. La sortida explosiva de l´equip reusenc feia que el Calafell Tot l'Any no trobés el joc que durant la pretemporada li estava donant els seus fruits. Però, al minut 15 i amb un acció trenada per el Calafell, Pol Gabas va poder escurçar distàncies. Marc Coy, al minut 21, en una falta directa posava el 3-1 al marcador, resultat que seria definitiu.

Ferran Rosa, que va disposar d'una directa i dos penals, i Pol Galbas d'una directa, no van poder superar a un esplèndid Roger Molina.

El final de la primera part i tot el segon temps, els calafellencs van trobar la forma d´arribar a la porteria rival. Es van anar succeïnt ocasions a les dues porteries. Tal com havia succeït en els darrers partits de pretemporada, l´equip verd i blanc trobava la seva personalitat. Les sortides a la contra i les jugades trenades, en aquesta ocasió, no tenien el seu premi.

Tot i la derrota, l´equip ha donat la imatge de la il·lusió que havia reflectit en tots els partits de pretemporada. Els darrers dos partits de preparació que resten per l´inici de Ok Lliga (20 Setembre CP Calafell Tot l'Any - Igualada ) seran a Vilanova el dimecres i la presentació del CP Vic el diumenge.

Per altra banda, el dissabte passat va tenir lloc el sorteig de la Copa CERS, on per primer copel Club Patí Calafell Tot l'Any hi prendrà part. La sort no ha estat favorable i l'Sporting de Lisboa sera el rival a batre.

L´equip portuguès amb una de les plantilles més complertes aquest any del seu país, estàpredestinat a lluitar per la Lliga portuguesa i la Copa CERS.

Calafell Tot l'Any: David Arellano, Sergi Romeu, Jordi Gabarra, Gerard Vergés i Marc Vergés -cinc inicial- Pol Galbas, Ferran Rosa, Oriol Palau i Pol Pàmies

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Matías Platero, Joan Salvat i Jepi Selva -cinc inicial- Xavi Costa I Marc Coy

Gols: 0-1 Matías Platero (5'), 0-2 Xavi Costa (7'), 1-2 Pol Galbas (15'), 1-3 Marc Coy (21').



Viagem a Lisboa

Publicada el 25 de setembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El Calafell Tot l'Any organitza un desplaçament per acompanyar el primer equip a l'aventura Europea. La primera parada és a Lisboa, contra l'Sporting, el dia 1 de novembre (dissabte). Si esteu interessats en afegir-vos-hi, cliqueu al següent enllaç i cap a Portugal!! VIAGEM A LISBOA.



El Cafè Cream Calafell Tot l'Any va ser dotzè i va eludir el descens. Va guanyar nou partits i en va empatar cinc. Va marcar vuitanta-cinc gols i en va encaixar cents setze.


El màxim golejador de la temporada va ser Ferran Rosa, amb vint-i-un gols. Marc Vergés el va seguir d'aprop, amb dinou. Ells dos van ser els llençadors prioritaris de faltes directes i penals.

Cartell del partit entre el Calafell i l'Igualada

Foto: Ferran Rodríguez

El Club Patí Calafell Tot l'Any comença amb bon peu


Publicada el 21 de setembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Després d'una pretemporada il·lusionant i d'un joc ofensiu i engrescador, el MonBus Igualada ha vingut amb la lliçó apresa. La sortida de l'equip de Monclús disciplinada i amb les idees molt clares li ha donat resultat en els primers 10 minuts. El Calafell Tot l'Any no podia sortir en contraatacs, ni fer el seu joc. I alhora, defensivament tenia molts problemes per parar a Pla i Baliu.

El 0-2 al marcador, reflectia una intensitat visitant que feia ombra a un equip que patia una situació de nervis no viscuda durant la pretemporada. Estava desconegut.

A partir dels canvis a la banqueta local, i amb l'entrada de Pol Pàmies, Pol Galbas i Oriol Palau, l'equip de Sergi Macià es trobava més còmode i es veien els primers síntomes de l'equip que il·lusiona.

La insistència tingué el seu premi. Primer amb un penal transformat per Sergi Romeu i després amb un xut llunyà d'Oriol Palau després d'una jugada llarga i ben trenada dels calafellencs.

A la represa, el joc ha estat més controlat per part dels dos equips. Però encara que el MonBus Igualada disposés de les ocasions més clares, el Calafell Tot l'Any aconseguí posar més temple i ofici.

Al minut 42, Marc Vergés agafant el rebot de la falta directa fallida per Pol Galbas, l'equip verd i blanc s'avançar el marcador. Era la constància i la disciplina d'aquest equip el que feia que el Calafell Tot l'Any portés avantatge en el marcador per primer cop.

Aquest cap de setmana, s'ha pogut veure un partit entre dos equips que aposten per un hoquei engrescador. El Calafell Tot l'Any, que l'any passat va perdre 3-5 , aquest any no ha deixat escapar cap punt.

David Arellano i Pol Pàmies , han estat dos dels jugadors més importants en aquesta victòria.

Calafell Tot l'Any
David Arellano, Sergi Romeu, Gerard Vergés, Marc Vergés, Jordi Gabarra -cinc inicial- Pol Galbas, Pol Pàmies, Oriol Palau, Ferran Riera, Xavi Montoya

Igualada HC
Elagi Deitg, Sergi Pla, Ton Baliu, Jaume Molas, Dani López -cinc inicial- Joan Muntané, Jassel Oller

Gols
0-1 / Sergi Pla (1'), 0-2 / Ton Baliu (8') , 1-2 / Sergi Romeu de penal (21'), 2-2 / Oriol Palau (25')
2-3 / Marc Vergés (42').



Comença el tourmalet pel Calafell Tot l'any. Primera parada: Palau Blaugrana


Publicada el 27 de setembre del 2014, a la Web del Club Patí calafell.

Els darrers sis enfrontaments entre els dos equips desde que el Calafell Tot l'any va assolir l´ascens a OK Lliga, s'han decantat del costat blaugrana. L'enorme diferència de pressupost i plantilla ha sigut refermada en els partits entre les dues formacions.

El FC Barcelona ve de guanyar la Supercopa d'Espanya davant el Liceo de la Corunya, de vèncer la primera jornada a la pista del Moritz Vendrell per un contundent 2-9 i de perdre sobtadament la Continental amb el Noia Freixenet.

Però la OK Lliga és una competició regular, i on les sorpreses existeixen. És cert que el millor equip, o si més no, el més regular, acaba sent el campió. Però no seria el primer cop que un equip s’endú els tres punts de una de les catedrals de l´hoquei patins, el Palau Blaugrana.

Romeu, Galbas, Rosa, Gabarra, germans Verges, Nocera (preparador físic) i el tècnic Sergi Macià, saben perfectament que el que va ser casa seva no sempre ha estat inexpugnable.

Tots ells han estat campions d´Espanya en diferents categories amb el FC Barcelona, i el tècnic verd i blanc coneix després de 22 anys dins del club blaugrana perfectament el parquet del Palau. Sis anys a la banqueta com a segon entrenador de Quim Paüls i Ferran Pujalte són un referent de la possibilitat de pescar a Can Barça.

El Calafell Tot l'any, després de la pretemporada i dels tres punts assolits contra l’Igualada, no te cap pressió. Només el privilegi de poder disfrutar, de jugar a guanyar sense por a perdre.

David Arellano, gran protagonista el dissabte passat, comenta: "No hi ha cap equip inexpugnable. El Barça és l´actual campió i a priori disposa de la millor plantilla, però amb una dosi d’il·lusió, confiança en nosaltres mateixos, treball i sacrifici, se'l pot guanyar".

Per altra banda, en la primera visita després de jugar l´any passat amb el Barça B i alguns partits amb el primer equip, Jordi Gabarra ens reflexiona respecte a les opcions dels calafellencs: "Tots els partits els juguem per guanyar, si creiéssim que no tenim opcions no tindria sentir anar a jugar”.

Dimarts 30, a les 20.00 h, el Palau Blaugrana espera al Calafell Tot l'any.

Publicada l'1 d'octubre del 2014, a El Mundo Deportivo

Foto: Arnau BC (Esportsdelcamp.cat) Imatge d'arxiu

Massa càstig per un valent CaféCrem Calafell Tot l'any


Publicada el 30 de setembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Avui el Palau Blaugrana s'ha vist un Barça amb ganes de redimir la derrota soferta davant el Noia Freixenet a la Copa Continental.

El Barça ha colpejat primer amb un gol de Pablo Alvarez dels tres que acabaria sumant al seu compte particular a l'acabar el partit. Tot i així, els calafellencs han seguit practicant un joc vistós i una defensa que exercia molta pressió. Ferran Rosa feia l'1-1, pero els tres gols aconseguits pels blaugranes abans del descans no reflectia l'hoquei dels verd i blancs.

A la represa, la qualitat individual del FC Barcelona ha portat el partit a un 5-1. Tot i que Sergi Romeu amb una contra ben definida ha aconseguit reduir distàncies i no es pitava un clar penal a Gerard Vergés, la tècnica indiduals d'alguns dels millors jugadors del mon deixaven al marcador un contundent 9-2, massa injust pel que els de Sergi Macià proposaven, però la qualitat dels jugadors rivals i les errades defensives han condemnat el Café Crem Calafell Tot l'any.

FC Barcelona: Aitor Egurrola, Xavi Barroso, Pablo Álvarez (3), Raül Marín (1), Sergi Panadero -cinc inicial- Marc Torra (1), Matías Pascual, Marc Gual (2), Ignacio Alabart (2).

Café Crem Calafell Tot l'any: David Arellano, Ferran Rosa (1), Gerard Vergés, Sergi Romeu (1), Jordi Gabarra -cinc inicial- Marc Vergés, Pol Galbas, Pol Pàmies, Oriol Palau.

Pol Galbas: "Encarem el partit amb moltes ganes i molt mentalitzats que és un partit important".

CaféCrem Calafell tot l'any - Reus Deportiu, sinònim d'espectacle


Publicada l'1 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dissabte el CaféCrem Calafell tot l'any rep la visita del Reus Deportiu, que ocupa actualment la segona posició amb 6 punts, 9 gols a favor i 4 en contra. El partit es disputa a les 20.30 h al pavelló Joan Ortoll.

El CaféCrem tot l'any continua fent el Tourmalet, ja que si dimarts va fer parada al Palau Blaugrana, la d'aquest dissabte és contra el Reus i la següent contra el Vic, ja que el partit de Liceo ha quedat ajornat.

Pol Galbas ens comenta les sensacions abans del partit contra els reusencs: "Encarem el partit amb moltes ganes i molt mentalitzats que és un partit important, seguirem fidels a la nostra filosofia de joc, ja que és el que ens va portar a aconseguir tres punts amb l'Igualada i fer una bona pretemporada". Referent a la derrota de dimarts passat explica: "Ni abans de jugar amb el Barça érem els millors, ni per haver perdut som un desastre d'equip. Nosaltres hem començat a treballar i a fer bé certes coses i les hem de continuar fent sigui, l'equip que sigui".

Ha fet també una crida a l'afició: "Que vingui a donar suport a l'equip perquè són tres punts molt importants", però no només el dia del Reus, sinó una crida per tots els partit del temporada, ja que ha afegit: "Penso que pot ser una temporada molt engrescadora, amb un equip amb molta il·lusió i ganes de fer coses maques i que l'afició pot fer que l'equip tiri endavant, i perquè no, que doni sorpreses aquesta temporada."

L'any passat el partit contra els del Baix Camp es va resoldre pels reusencs en un dels partits més vibrants del Calafell a l'OK Lliga, juntament també amb la victòria verd i blanca de fa dues temporades per 6-4 en la darrera jornada de competició i que va suposar la permanència a la millor lliga del món. L'historial de partits del Reus Deportiu a Calafell sempre ofereix grans vespres d'hoquei i moltes emocions. No hi faltis, HI HEM DE SER TOTS!



El Cafè Crem Calafell tot l'any fa un partit per emmarcar


Font i foto: Ferran Rodríguez
Publicada el 5 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El Cafè Crem Calafell Tot l’Any ha aconseguit, aquest dissabte, una fantàstica victòria davant un potent Reus Deportiu que no ha pogut amb un Calafell que ha tingut com a gran ‘salvador’ el porter David Arellano.

Ja als primers minuts del derbi provincial, els del Baix Camp han avisat amb dos tirs a un dels pals de la porteria de David Arellano. Poc després, en un ràpid contracop, el capità Romeu ha servit a Gabarra que no ha perdonat. El Calafell ho anava intentant mentre el Reus xutava de diversos llocs a Arellano sense sorprendre’l. En un nou atac del Café Crem Calafell tot l'any, Marc Vergès ha fet el segon gol que donava ‘ales’ per intentar apropiar-se del derbi provincial. Arribant al descans, el Reus s’ha complicat la vida després que Rubio reduís la diferència de penal, ja que Xavi Costa, que en aquell moment era a la banqueta, ha vist la targeta blava a vuit segons pel descans. Les protestes del seu company Jepi Selva, han comportat una nova targeta del mateix color.

Per això, el Reus ha arrencat la segona part amb només dos jugadors de pista, fet que ha sabut aprofitar el Café Crem Calafell tot l'any, ja que als vuit segons de la represa, Rosa ha batut de nou a Molina. Un gol clau per la victòria ha estat el que han fabricat, posteriorment, els reusencs germans Vergès. Els dos han sortit molt ràpids de la zona defensiva i en un rapidíssim contracop, han aconseguit ser dos contra u, Gerard ha cedit al segon pal a Marc que no ha desaprofitat per fer el quart gol dels verd i blancs. Aquest gol ha fet mal al Reus que volia però no podia.

Amb tot això, els dos equips han arribat a les deu faltes d’equip amb sort diversa ja que Rosa no ha pogut batre Molina i Costa sí que ha fet gol a Arellano. L’entrenador Alejandro Domínguez ha ordenat més intensitat encara i ‘matxacar’ la porteria local. Coy s’ha plantat sol davant Arellano i el porter li ha fet penal, un penal que no s'ha transformat, ja que Rubio ha estavellat la pilota al pal. La quinzena falta del Reus ha comportat que la falta directa llençada excel·lentment per Galbas, suposés el 5-2 quan encara restaven deu minuts de partit, que per cert, s’han fet eterns, doncs el Reus cercava sense descans el possible empat i el Calafell, amb coratge, es defensava molt bé i Arellano era un mur infranquejable.

Un nou penal, aquest cas llançat per Jepi Selva, tampoc ha acabat en gol degut la bona intervenció d’Arellano que ha rebut un cop a la mandíbula en una jugada posterior quedant uns moments aturdit.

El Reus, molt nerviós perquè veia que se li escapava la victòria, ha fet la vintena falta i la falta directa llençada de nou per Galbas no ha pogut superar la porteria de Molina. A quatre minuts pel final Coy, que tornava a Calafell on té molts amics, ha fet el 5-3 que donava certes esperançes al seu equip i encara hagués pogut fer un altre gol en una falta directa – per la quinzena falta dels locals -, però no ha aconseguit enganyar al porter David Arellano.

Amb aquesta victòria el Cafè Crem Calafell Tot l’Any es situa provisionalment al tercer lloc de l’OK Lliga, per darrera del FC Barcelona i Reus Deportiu que ara ocupen la primera i segona plaça.

Declaracions

David Arellano, protagonista del partit ha comentat referent a la victòria aconseguida que "les victòries sempre són positives i més quan ho fas contra un històric i un dels candidats al títol de lliga". També ha fet esment a la manera en què aquesta s'ha materialitzat "tot i la diferència de dos gols al marcador, el partit no va ser gens fàcil i mai hi va haver un segon per a la relaxació. La lectura és positiva, ja que vam mantenir un nivell físic i mental durant els 50 minuts".

Preguntat per com pot influir aquesta victòria en el debut a la CERS, ha dit que "crec que hi ha molta distància entre els dos partits, pel que la referència del Reus quedarà bastant lluny", tot i així ha afegit que "les victòries així donen molt i ho haurem d'aprofitar per encarar l'estrena a la CERS".

En declaracions a l’emissora municipal, Calafell Ràdio, l’entrenador del Cafè Crem Calafell Tot l’Any, Sergi Macià ha dit que “avui el meu equip ha ratllat l’excel·lència tant a nivell defensiu i a nivell de mentalitat d’implicació a l’equip”. Macià no ha amagat que ha estat un derbi molt elèctric “amb moltes circumstàncies que igual podríem haver guanyat encara per més gol o un empat i victòria del Reus”.

De la seva banda, Alejandro Domínguez ha lamentat l’actuació de la parella arbitral, “Hem perdut contra un Calafell que ha sabut fer valdre les seves virtuts, crec que fins l’1-0 estàvem jugant bé i a partir d’aquí hem jugat amb ànsia”. Domínguez no acostuma a parlar dels àrbitres, “però és que avui han estat desastrosos, tant el Calafell com nosaltres, ens agrada jugar a hoquei, però amb àrbitres com els d’avui, és impossible fer-ho”.

Fitxa tècnica:

Cafè Crem Calafell Tot l’Any: : Arellano, Romeu, Rosa, Galbas i Gerard Vergès, (cinc inicial). També han jugat Gabarra, Palau i Marc Vergès.

Reus Deportiu: Molina, Rubio, Platero, Costa i Selva (cinc inicial). També han jugat Salvat, Coy i Marc Ollè, que sortia d’una lesió.

Àrbitres: Josep Gómez i Ivan González. Han mostrat targeta blava als reusencs Costa i Selva.

Gols: 1-0 Gabarra (10’), 2-0 Marc Vergès (15’), 2-1 Rubio (p) (23’); segona part: 3-1 Rosa (1’), 4-1 Marc Vergès (33’), 4-2 Xavi Costa (falta directe) (9’), 5-2 Galbas (falta directe) (15’), 5-3 Marc Coy (21’).

Faltes: 15 Calafell i 24 Reus.





Dissabte, debut a la CERS, NO HI PODEM FALTAR


Publicada el 13 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Ens trobem a escassos dies de la fita històrica. Aquest dissabte al pavelló Joan Ortoll, el Café Crem Calafell Tot l'any s'enfronta a l'Sporting Clube de Portugal. Serà el partit d'anada de la primera eliminatòria de la copa CERS davant l'equip de Lisboa.

Les entrades tenen un cost de 6 € per als socis, 5€ si es compren anticipadament a l'oficina del Club. Límit de dues entrades per soci. Per a no socis, 12€ entrada, 10€ anticipada. Per tots aquells socis que s'acollissin a la campanya "Cada soci un soci més" tenen entrada lliure.

Els calafellencs després de descansar aquest cap de setmana degut a l'ajornament del partit davant el Liceo per la convocatòria de Cesar Carballeira a l'europeu, han centrat la seva preparació en aquest duel ibèric. Dilluns a les 21, l'equip verd i blanc s'ha enfrontat davant el Vilanova per tal d'anar agafant ritme de cara el partit de dissabte. El partit amistós ha acabat amb un resultat de 7-2.

L'equip portuguès va jugar ahir la segona jornada de lliga i va guantar l'actual campió de Portugal, el Valonga, per un contundent 4-1. Els gols van ser anotats per André Moreira, André Pimenta, Daniel Oliveira i Ricardo Figueira. L'equip entrenat per Nuno Lopes arriba en un perfecte estat de forma i amb tots els jugadors disponibles, després que alguns es recuperessin de les lesions sofertes durant la pretemporada.

La forta inversió econòmica i l'encert dels fitxatges els hi està donant bons resultats. Ara bé, davant es trobaran un equip amb moltes ganes de fer soroll. Un equip que a la pretemporada i en les primeres jornades d'OK Lliga està avisant del seu atractiu joc i de les ganes d'un grup de jugadors que no supera els 24 anys de mitjana.

David Arellano representa l'experiència en competicions internacional. CERS amb el Vilanova i un passat a Portugal. Després de la seva magnífica actuació davant el Reus, es tornarà a trobar dins d'una eliminatòria europea.

Els jugadors de Sergi Macià arriben amb la idea de poder plantar cara el dissabte: "Nosaltres farem el nostre partit com sempre i amb les nostres idees, sense oblidar que són dos partits i que es decidirà a Portugal. Hem d'anar amb les opcions obertes a Lisboa." Respecte al potencial de l'Sporting ha comentat que: "han fet molt bons fitxatges, però no tinc cap dubte que tenim equip per competir, i competir bé."

Ferran Rosa ens ha comentat les seves expectatives de cara el debut a Europa: "sobretot disfrutar, serà un partit díficil que sobretot hem de treure alguna cosa positiva per anar allà amb avantatge." Ha afegit que: "el partit l'encarem amb moltes ganes, però encara més il·lusió, perquè és un premi de la temporada anterior i una competició que aquest club mai ha jugat." Preguntat per l'ambient del Joan Ortoll ha comentat: "ha de ser el sisè jugador, som conscients que serà difícil, però si tots empenyem i som un, podem ser molt grans."



Tot i la derrota, gran debut europeu del Cafè Crem Calafell tot l'any


Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 19 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí calafell.

El Café Crem Calafell Tot l’Any, que ahir jugava per primer cop a la història, un partit de la segona competició europea, la Copa de la CERS , va fer mèrits per no perdre el primer assalt de la eliminatòria.

Les previsions de les informacions rebudes de l'Sporting eren palpables a la pista. Angelo Girao, ex porter del Valongo, vigent campió de Portugal i porter de la selecció absoluta portuguesa, va fer una actuació sensacional, fent estèril el gran joc desplegat per l'equip verd i blanc. Tot i una segona part dominada totalment per l'equip calafellenc, el partit va acabar amb un resultat favorable per a l'equip de Lisboa per a la tornada del proper dia de Tots Sants.

En un ambient gairebé de gala, el Café Crem Calafell Tot l’Any va començar molt bé el partit, ja que als tres minuts de joc, Gerard Vergés va colar-li la bola al porter internacional Angelo Girao, desde darrera la porteria. No cal dir que aquest primer gol va animar tant els jugadors locals com el públic que el recolza, ja que es veia que l’equip de Sergi Macià no desentonava en cap cas i plantava cara a l'Sporting Clube de Portugal.

L’alegria local va durar ben poc perquè en un dels atacs visitant, Joao Pinto, va saber colar la bola a Arellano. Encara a la primera meitat, cal destacar un tir al pal del portuguès Figueira i alguna jugada clara de gol dels locals, com la que va protagonitzar Jordi Gabarra als darrers minuts de la primera part en la que el Calafell no va fer cap falta.

Al descans s'arribava amb un 1-1, tot i així, les sensacions eren favorables i l'equip es veia amb caràcter per afrontar la segona part.

Una segona part que va començar amb una rigorosa targeta blava al capità Sergi Romeu, que va comportar una falta directa. Aquesta va ser llançada per Oliveira però Arellano, molt atent, va evitar el possible segon gol, el qual va arribar un minut després mitjançant Moreira, que va saber aprofitar la inferioritat numèrica dels locals.

L’equip de Lisboa, entrenat per Nuno Lópes, no defallia mantenint la seva tàctica de jugar amb dos defenses i dos davanters. El tercer gol l'aconseguia amb picardia Joao Pinto des de darrera de la porteria d’Arellano.

Tot i així, l'equip de Sergi Macià, que jugava un bon hoquei, seguia apretant. El fruit arribaria. Els penals no assenyalats a la primera part, eren castigats en aquest període. El primer de Ferran Rosa feia somiar, però l'errada en el segon penal i la gran intervenció de Girao en la falta directa, també llançada per Rosa, no deixava moure el marcador.

Gabarra, Marc Vergés i Gerard Vergés, desaprofitaven jugades trenades on el desencert i, sobretot, la intervenció del porter portuguès, no feien justícia a la feina i a l'únic equip que plantejava un bon hoquei. L'Sporting, amb veterania, qualitat i jugadors experimentats, s'endú una renta d'un gol que el Café Crem Calafell Tot l'any intentarà capgirar. No hi ha res impossible per a aquest equip.



Declaracions

A la posterior roda de premsa que es va fer a la sala mixta, l’entrenador portuguès Nuno Lópes, ha dit que “Ha estat una victòria difícil, sabíem que el Calafell no ens ho posaria fàcil, ha treballat molt i tot estar perdent sempre ha anat a cercar l’empat i la possible victòria i ha fet treballar molt al nostre porter Guiraò”. Lópes ahir tenia molt clar que la el.liminatòria està molt oberta i que a Lisboa no es poden refiar del Calafell que té un molt bon equip.

De la seva banda, l’entrenador del Café Crem, Calafell Tot l’Any, Sergi Macià, ha reconegut que “el resultat no és el més esperat ni el què més m’agrada, crec que ha estat injust per la feina feita, però no podem oblidar que hem jugat contra un gran equip s’Europa que està mentalitzat per fer-se amb el títol de la Copa de la Cers, un equip amb un gran potencial econòmic i amb jugadors d’una llarga experiència en competició europea”. Macià va admetre que serà molt difícil superar al Sporting a la seva pista però que els seus jugadors estan preparats per a fer-ho.

Ferran Rosa, referent al partit ens ha comentat "encara que vam perdre, només ho vam fer d'un. Sabíem que si volem passar l'eliminatòria, s'ha de guanyar a Portugal, i de moment no han canviat les coses. Hem d'anar allà a guanyar" També ha afegit que "ens hem caracteritzat per ser un equip que vol jugar a hoquei i aquesta és la nostra identitat". Respecte al rival "vam tenir un equip difícil de jugar, que no ens va deixar treure contres, i tot i així, vam fer mal, fidels al nostre joc d'atac i d'una bona defensa". També agraeix el suport de l'afició a l'equip: "voldria agrair a tota la gent que ahir va omplir el Joan Ortoll, fa molt de goig jugar així".

Fitxa tècnica

Cafè Crem CP Calafell
David Arellano, Gerard Vergés, Sergi Romeu, Ferran Rosa, Pol Galbas -cinc inicial- Marc Verges, Uri Palau, Pol Pamies, Jordi Gabarra, Xavier Montoya

Sporting Clube Portugal
Angelo Girao, Ricardo Figueira, André Moreira, Joao Pinto i Tiago Losna -cinc inicial- Poka, Pimenta, Nicolas Fernandez, Carlitos Martins

Àrbitres
Franco Ferrari i Matteo Galuppi (Itàlia).


Dimarts, tornem a la OK Lliga, el Cafè Crem Calafell Tot l'any s'enfronta al Vic


Publicada el 19 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dimarts a les 21 h es juga la cinquena jornada de l'OK Lliga. El Cafè Crem Calafell Tot l'any arribarà amb una càrrega de partits que no el deixarà descansar en moltes setmanes. Un calendari boig.

Tot i la derrota a l'anada de la CERS contra l'Sporting, toca estar amb aquest equip que està fent disfrutar a l'afició. El partit contra el Club Patí Vic, entrenat per Ferran Pujalte, no es presenta fàcil, ja que l'equip de la capital d'Osona, tot i haver jugat només dos partits, no ha perdut encara i és un dels candidats a ocupar les quatre primeres places de la classificació.

Els calafellencs arriben amb tres partits disputats, dues victòries contra Igualada i Reus, les dues com a local, i una derrota contra el Barça al Palau Blaugrana. El Cafè Crem Calafell Tot l'any intentarà fer-se fort com a local i convertir el Joan Ortoll en un fortí inexpugnable.

David Arellano referent al partit contra el Vic i preguntat per si la derrota contra l'Sporting pot afectar negativament al partit, comenta "perdre mai és positiu per a cap equip, però tenim la sort que dimarts ja tenim una altra oportunitat per intentar sumar una nova victòria. Són dues competicions diferents, d'igual importància, però no imagino un Calafell trist i desanimat, sinó tot el contrari. Juguem a casa i més alicient que aquest no existeix per sortir a per la victòria."

Referint-se a l'afició calafellenca, comenta que "no cal fer crides ni reclams perquè vinguin, responen sempre, mai ens han fallat sigui quina sigui la situació de l'equip, per això, comptem amb un Joan Ortoll amb un ambient engrescador."


Foto: photojordi.blogspot.com

Gran espectacle i poca recompensa pel Café Crem Calafell Tot l'any

Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 23 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Dissabte, partit contra el Noia Freixenet a les 21.30 h a l'Ateneu

Dimarts, el Café Crem Calafell Tot l’Any, va jugar el partit de la cinquena jornada de l’OK Lliga que de mutu acord es va decidir ajornar-lo una setmana degut a que quatre dels jugadors vigatans acabaven de tornar del Campionat Europeu Sub-20 que s’ha jugat a Valongo (Portugal).

El conjunt calafellenc rebia un dels equips forts de l’OK lliga que de ben segur, estarà sempre a la part alta de la classificació. L'equip vigatà combina l’experiència de Grau, Ordeig, Bancells, Roca i Cristian Rodríguez, amb la joventut de Presas, Font, Burgaya i el porter suplent Serra.

El partit semblava una cançó repetida. Un conjunt verd i blanc explosiu d´inici i poca definició final. Un altre cop un resultat que condemna un joc ofensiu i atractiu, però que aquest cop les errades puntuals deixen el conjunt calafellenc amb un mal regust de boca.

Carles Grau, porter del Vic, va ser el gran protagonista en els primers quinze minuts. Les diverses ocasions clares i el joc trenat eran abortades i donava seguretat a un conjunt vigatà que no trobava el lloc a la pista. Cristian Rodríguez avançava amb un rebuig dintre de l’àrea a l´equip de Pujalte, però l´insistència calafellenca, feia que Marc Vergés culminés una contra amb un potent xut.

A la segona part, ambdós equips sortien amb molt de respecte, però errades defensives feien que el Vic s'avancés per tres cops en el marcador, i que el Café Crem Calafell anés sempre a remolc. Marc Vergés en dues ocasions i Ferran Rosa, anaven donant ales a l´equip verd-i-blanc.

Malauradament, una falta sense cap perillositat, donava una contra als osonencs i els hi permetia establir el 4-5, que ja no podria iguala el Café Crem Calafell Tot l'any. Al final un gol de Cristian deixava el 4-6 definitiu.

Declaracions

En acabar el partit, l’entrenador local, Sergi Macià va dir que “avui els dos equips han jugat un molt bon partit, la clau ha estat que en cap moment ens hem avançat al marcador, ells ens controlaven i nosaltres hem estat molt desencertats cara a la porteria i degut a errades nostres ells ens han fet més gols.

De la seva banda, Ferran Pujalte, entrenador del Patí Vic destacava que “el Vic ha treballat molt el partit davant un equip que ha arribat molt a porteria, crec que la clau ha estat als primers minuts ja que Grau ha aguantat molt bé, ja que el Calafell ha sortit amb molta intensitat i ens ha arribat amb molta creativitat i molta facilitat, després el partit s’igualat hem tingut l’encert de marcar primer i, a la segona part, el partit ha estat molt mogut i hauria pogut passar qualsevol cosa”

Dissabte, visita a l'Ateneu

L´equip de Sergi Macià porta sis punts en quatre jornades, però amb enfrontaments amb Igualada, Reus, FCBarcelona i Vic; equips de la part alta de l'OK Lliga. Prou coixí per afrontar els propers partits.

No queda temps per la relaxació, i s´ha de seguir amb aquest joc però canviant la tònica dels resultats dels darrers partits.

El Noia espera a l´Ateneu el dissabte a les 21.30, i es un bon moment per sumar punts. L´Equip de Ferran López amb dos victòries, un empat i dos derrotes necesita seguir consolidant el seu fortí. Encara ningú ha guanyat a la seva pista aquesta temporada i els verd i blancs poden ser els primers.

Referent al partit de dissabte, Oriol Palau, ha comentat "portem dues derrotes seguides i volem aixecar el cap, perquè portem una bona línia de joc i sabem que les victòries han d'arribar. Tot i que anem a una pista molt complicada, el nostre objectiu són els tres punts." També ha fet referència a l'ex jugador calafellenc que aquest any vesteix la samarreta del Noia, Borja Ferrer: "serà un plaer tornar a jugar amb ell, ja que en guardem un molt bon record. Esperem que no estigui gaire fi dissabte, i després li desitjarem tota la sort pel que queda de temporada".

El partit es podrà escoltar a través de l’emissora Calafell Ràdio (107.9 FM) i a través de la Xarxa Internet, ja que començarà la transmissió mitja hora abans.


El Café Crem Calafell Tot l'any empata davant el Noia i ja pensa en el Mataró

Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 26 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

L’equip calafellenc amb la baixa del capità Sergi Romeu, va anar sempre per davant al marcador

Dissabte el Café Crem Calafell Tot l’Any va estar prop de sumar la primera victòria fora del seu pavelló. Els jugadors d’en Sergi Macià van jugar un dels millors partits del que portem de temporada, tot i la baixa d'última hora per malaltia, del capità Sergi Romeu. Per això, de sortida, Palau i Gabarra, ho van saber controlar bé i a la segona jugada d’atac dels calafellencs, el mateix Gabarra va desfer l’empat inicial.

Això va agafar desprevinguts als locals que van rebre el segon gol un minut més tard quan en un tir de Palau, Gerard Vergès va recollir la bola i la va clavar a la porteria de Ribó. Semblava que el Noia de Ferran López no sabia, ni podia reaccionar. Ho va aconseguir amb l’entrada del veterà Bargalló i de l’excalafellenc Borja Ferrer que va batre a Arellano en estar sol de marcatge i rebre una bona bola de Bargalló. Aquest gol va motivar el Noia Freixenet, però el Café Crem Calafell Tot l'any no va baixar la guàrdia i en un contracop de tres jugadors contra dos, Ferran Rosa va disposar de tir i va batre Ribó. La rèplica no es feu esperar i Bargalló amb un xut imparable des de fora de l’àrea va reduir la diferència.

Amb el 2-3 restava encara tota la segona meitat però als 31 segons de la represa, Oriol Palau va colar la bola per l’escaire de la porteria de Ribó. El poc públic assistent al partit que va començar a 2/4 de 10 degut al derbi futbolístic Madrid-Barça, s’en feia creus.

Els calafellencs no perdien el control del partit i el Noia afusellava des d’on podia a Arellano que va evitar més d’un gol, però en una bona jugada d’atac local, no va poder evitar un bola creuada i imparable de Bargalló. Es tornava a reduir la diferència, just quan el Noia arribava a la desena falta d’equip. Gerard Vergès tirava la falta directa que Ribó refusava en dues oportunitats. Poc després quan Palau ja es colava dins l’àrea, va ser objecte d’un clar penal d’Albesa que Rosa no va poder aprofitar.

Ja a la recta final, el Calafell va fer la desena falta d’equip i Eloi Albesa, un especialista en la matèria, va aprofitar per a fer el definitiu 4-4.

Declaracions

L’entrenador del Café Crem Tot l’Any, Sergi Macià, va dir dissabte a Sant Sadurní que “l’equip està en una línia ascendent però els tres punts no arriben, crec que l’empat és merescut i també ho hauria estat una victòria ja que hem anat sempre per davant i quan anàvem 0-2 hem tingut moltes opcions per anar al 0-4, no ha pogut ser....tot i això estic content, ja que hem obligat el Noia anar a contracorrent i hem jugat molt alegre en atac i hem fet una bona defensa tot i la baixa a darrera hora d’en Sergi Romeu però l’Oriol, el Jordi i el Ferran han estat molt bé”. Cara al partit de dimarts, Macià ha dit que no es poden refiar del Mataró que ara és el cuer, “és un equip molt jove i molt ben conjuntat, un dels equips que juga millor a hoquei, és bastant semblant a nosaltres, amb molt espai, amb triangulacions, transicions, posicions, i que no han tingut l’encert de puntuar però que ha donat molts problemes al Reus, avui al Vendrell, aquí a Sant Sadurní va fer una gran brillant segona part i dimarts caldrà no deixar-los jugar com ells volen i nosaltres tinguem l’encert cara a gol”. Després de rebre el Mataró, el Café Crem Calafell Tot l’ Any es desplaçarà cap a Lisboa per a jugar la tornada de la primera el.liminatòria de la Copa de la CERS.

De la seva banda, l’entrenador local Ferran López va dir que el seu equip havia fet mèrits per guanyar “estic amb un regust agredolç doncs penso que el Noia ho ha fet tot bé i més per a guanyar el partit però l’hoquei és així, tot i anar a remolc hem portat el pes del partit, hem arribat molts cops a porteria on hem fallat molt”. López, referint-se al Calafell, va dir que “és un equip amb les idees molt clares en atac, amb velocitat i amb ganes de sortir a l’atac, fet que nosaltres els hem limitat i per això, reitero, que el Noia ha fet el treball per guanyar”.

Cal recordar que el Noia jugarà dimarts a Vilafranca i dissabte vinent, intentarà eliminar el Barcelos de la Copa de la CERS.

Fitxa Tècnica

C.E.Noia Freixenet: Ribó,Gil, Del Amor, Albesa i Esteller. També van jugar Bargalló i Borja Ferrer.

Cafè Crem Calafell Tot l’Any: Arellano, Palau, Gabarra, Rosa, Vergès i Vergès II. També va jugar Pol Galbas.

Àrbitres: Josep Antoni Ribó i Raul Burgos, molt bé.

Gols: 0-1 Gabarra min 1, 0-2 Gerard Vergès min 2, 1-2 Borja Ferrer min 14, 1-3 Rosa min 21, 2-3 Bargalló min 22; segona meitat: 2-4 Palau, 31 segons, 3-4 Bargalló min 6, 4-4- Albesa falta directe min 44.

Faltes: 13 per cada equip.

Dimarts a rebre el Mataró

Aquest dimarts i, motivat per la participació del Calafell a la Copa de la Cers, el Café Crem Calafell Tot l’Any rebrà la visita de l’actual cuer, el Mataró, equip que aquest darrer dissabte va estar prop de donar un ensurt al Moritz Vendrel. El partit començarà a les 9 de la nit i es podrà escoltar a través de l’emissora Calafell Ràdio (107.9 FM) i a través de la Xarxa Internet, ja que començarà la transmissió mitja hora abans.

Referent a la bona dinàmica de joc de l'equip, Pol Galbas ens comenta que "la reflexió més important que hem de fer és que hem jugat contra dos equips d'una gran entitat com ho són el Vic i el Noia i treure els tres punts és molt complicat. L'any passat amb els mateixos equips no vam aconseguir cap punt, així que el balanç és positiu" i afegia "la sort pot influir en què una pilota que toqui el pal entri o no, però hem de ser realistes i corregir els errors que fan que els tres punts es converteixin en un i hem de controlar els factors que sabem fer bé."

Referent al partit contra el Mataró "hem de fer bo el punt de Sant Sadurní, penso que vam treure un punt molt important davant d'un equip que defensivament està molt ben estructurat. A casa hem de ser un fortí, els equips que ens visitin han de suar molt i passar-ho malament per aconseguir rascar algun punt de Calafell."



El Café Crem Calafell Tot l'any guanya i convenç

Publicada el 29 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Dimarts es va disputar el partit avançat contra el Mataró corresponent a la setena jornada, degut a què aquest dissabte el Café Crem Calafell Tot l'any juga el partit de tornada de la primera eliminatòria de la Copa Cers contra el Sporting Clube de Portugal.

El partit contra els maresmencs, tot i el resultat que reflectia el marcador 6-0, no va ser un partit fàcil. L'encontre va començar de cara pels calafellencs que ens els primers minuts es van posar per davant amb dos gols; el primer de Sergi Romeu i el segon de Jordi Gabarra. La primera part no es va moure, si parlem de gols, però va estar molt animada amb un Mataró que ho intentava de totes totes i amenaçava la porteria de David Arellano.

La segona part, tot i que el Café Crem Calafell Tot l'any va aconseguir marcar quatre gols, no va ser una part de tràmit. El Mataró amb el marcador encara amb 2-0 va disposar d'un penal per posar-se plenament dins del partit, però es van trobar amb un autèntic mur, David Arellano. A partir d'aquí i del gol de Marc Vergés tot es va anar encaminant, ja que el va seguir Ferran Rosa posant el 4-0 i després Pol Pàmies de falta directa feia el cinquè. Finalment, el marcador es tancaria amb una jugada de tiralínies que acabaria culminant Galbas fent pujar el 6-0 definitiu. Tot i així, el Mataró va disposar de diverses oportunitats per batre un David Arellano, que va estar immens i va deixar per primera vegada aquesta temporada amb la porteria a zero.

El capità Sergi Romeu comenta referent al partit que "el resultat no reflecteix el que va ser el partit. Es va jugar bé, amb una molt bona defensa, però tot i els sis gols, ofensivament no vam estar com altres dies." I també ens comentava l'inici de lliga del Café Crem Calafell Tot l'any "després d'aquestes primeres jornades amb partits molt complicats, l'equip està molt conjuntat i a un nivell alt. Era l'objectiu de la pretemporada amb l'inici de lliga que teníem i s'ha aconseguit, tot i que sempre s'ha de seguir millorant."

Gerard Vergés, que aporta un toc de màgia a l'equip, comenta respecte a l'inici de competició que "és un inici bo tenint en compte els rivals que hem tingut i ens hem adaptat molt bé a la nova manera de treballar i jugar del nou entrenador."


Foto: photojordi.blogspot.com

Cap a Lisboa amb opcions, ganes i il·lusió


Publicada el 30 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dissabte el Café Crem Calafell Tot l'any té un dels reptes més importants i complicats que ha afrontat en els darrers anys, remuntar una eliminatòria europea.

Avui, els jugadors entrenats per Sergi Macià volen cap a terres portugues per intentar capgirar el 2-3 que va aconseguir l'Sporting Clube de Portugal al Joan Ortoll. Els calafellencs van oferir un enorme espectacle i es van mantenir dins del partit en tot moment, permetent així que totes les opcions quedessin obertes.

Divendres a la tarda els jugadors van tocar pista, per tal d'adaptar-s'hi el més ràpidament possible i dissabte a la tarda a les 16.00 h, hora portuguesa, a les 17.00 h hora catalana, començarà el decisiu partit. El partit es podrà seguir en directe per Calafell Ràdio amb la transmissió a càrrec de Ferran Rodríguez, també serà un dia històric per la ràdio calafellenca. L'equip no estarà sol a Lisboa, ja que un bon grapat d'aficionats calafellencs i integrants de la Penya Els Estrellats es desplaçaran per acompanyar el Calafell en aquesta aventura.

David Arellano amb experiència a la lliga portuguesa i en competicions europees, ens ha comentat referent a les opcions de l'equip que "estan intactes, ja que un gol en hoquei és un avantatge molt curt i és salvabe. Per això, ara mateix, l'eliminatòria continua a un 50%." Preguntat per l'ambient que es poden trobar els jugadors del Café Crem Calafell Tot l'any, afirma que "l'ambient portugués és terrible, he estat dos anys a la lliga i les pistes s'omplen de gom a gom i més en una eliminatòria europea, però no serà diferent a l'ambient que tenim a casa nostra, pel que el factor ambient no ha d'influir."

Pel porter calafellenc l'equip no s'ha d'arronsar "l'equip per guanyar ha de ser valent, descarat i fidels a allò que des del 15 d'agost hem fet. A partir d'aquí, el resultat dictarà, però que ningú dubti que aquest equip es deixarà l'ànima a dins la pista sigui quin sigui el curs del partit."

També hem pogut parlar amb Gerard Vergés que ens ha comentat "sabem que tindrem afició i un arbitratge dur, però no tenim cap pressió. L'equip gran són ells i si estem bé en defensa i aprofitem les ocasions que fabriquem al davant, podem passar l'eliminatòria. El més difícil són els punts que hem aconseguit a la lliga."

Finalment, Ferran Rosa ha afegit que "les opcions les tenim perquè estem fent un hoquei on fem bastants gols i crec que podem sorprendre si juguem com sabem. Hem de jugar al nostre hoquei, sense por, però amb respecte sobre el rival." I sentencia "si juguem com sabem, guanyarem."



El Café Crem Calafell Tot l'any diu adéu a la CERS amb el cap ben alt.


Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 3 de novembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Tot i que el global de l'eliminatòria ha estat d'un resultat en contra per 6 a 3, l'equip que entrena Sergi Macià, en tot moment va plantar cara, tan en el partit d'anada al Joan Ortol fa quinze dies, com el de tornada a Lisboa.

El partit de dissabte va acabar amb un 3-1, tot i que un cúmul de despropòsits va contribuir a la victòria portuguesa. Només començar, als dos minuts de joc, el capità Sergi Romeu va rebre un cop de bola a la galta, molt a prop de l'ull, que li va comportar el trasllat a l'hospital per precaució, cosir la ferida i observa la vista.

Oriol Palau, va ser l'encarregat de cobrir la baixa de Romeu i tres minuts més tard, arribava el gol del Café Crem Calafell Tot l'any, per part de Marc Vergés aprofitant una acció de Jordi Gabarra. El gol del reusenc feia empatar l'eliminatòria a 3 i posava la por al cos a l'Sporting i seria l'únic que es veuria a la primera part.

Només començar el segon temps, els dos àrbitres italians van ser molt rigorosos en mostrar targeta blava a Rosa en una falta sense massa perill. La falta directa corresponent va acabar en no res, ja que David Arellano va evitar el gol. No va ser fins al minut 12 que Martins, des de mitja pista sorprenia el porter calafellenc que estava tapat.

Instants després de l'empat, Joao Pinto i Arellano van topar dins l'àrea i els àrbitres van assenyalar penal i exclusió pel porter del Café Crem Calafell Tot l'any. Xavier Andreu Montoya va haver d'entrar en fred, però va aturar molt bé el penal llençat per Losna. Tot i així, en els dos minuts d'inferioritat, el propi Losna posava per davant l'Sporting, 2-1. A partir d'aquí, l'equip local es va créixer i va apretar moltíssim per deixar sentenciada l'eliminatòria.

Pol Pàmies va disposar d'una falta directa per empatar el partit, però davant es va trobar un mur, Guirao; un mur a Calafell i un mur a Lisboa.

Els darrers cinc minuts van ser molt intensos, ja que l'Sporting buscava el tercer i la sentència i el Café Crem Calafell Tot l'any, l'empat. Finalment, la balança es va decantar pel bàndol local, ja que de nou Losna posava el 3-1 definitiu. Tot i així els calafellencs ho van seguir intentant i Gerard Vergés va estavellar una bola al pal.

Acabat el partit, els jugadors calafellencs estaven molt molestos per l'actuació arbitral i Oriol Palau va veure la vermella per protestar.

Des d'aquí volem fer un especial agraïment a la cinquantena d'aficionats calafellencs i a la Penya Els Estrellats per haver fet tants quilòmetres per animar l'equip en aquesta aventura europea.

Declaracions

David Arellano fa una valoració de la participació de l'equip a la copa CERS “és agredolça. Per una part hem demostrat que no tenim res a envejar als grans clubs europeus, que podem plantar cara a qualsevol equip, siguin quines siguin les circumstàncies, però trist per no poder allargar aquesta fita històrica del club i poder brindar als nostres aficionats i ens especial a la Penya Els Estrellats un recorregut més llarg a Europa.” Afegeix sobre la comunió entre equip i afició: “amb aquest debut europeu hem pogut veure, més que mai, la unió i simbiosi de l'equip amb la Penya i això és un valor positiu que hem d'aprofitar al campionat domèstic per intentar donar moltes alegries als nostres que bé se les mereixen."

Pol Galbas també fa una valoració de l'experiència europea "la valorem com un fet molt positiu, com un fet històric pel club i per molts de nosaltres era la primera vegada que podíem jugar una competició europea. La llàstima ha sigut que ens hagin eliminat tan aviat, però penso que una cosa molt positiva és que vam plantar cara a tot un senyor Sporting, que té un pressupost molt alt per fitxar estrelles i penso que els vam posar contra les cordes durant gran part de l'eliminatòria. Ho valoro molt positivament i espero que en un futur puguem jugar més eliminatòries d'aquest tipus que són maques de jugar."


Tot i el bon partit, el Café Crem Calafell Tot l'any, torna sense premi


Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 5 de novembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Dimarts, el Café Crem Calafell Tot l’Any, va recuperar el partit de la quarta jornada de l’Ok Lliga que tenia pendent amb el Coinasa Liceo, el qual es va ajornar per què quan s’havia de jugar, l’equip de A Corunya tenia un jugador a la Selecció Estatal sub-20 que jugava el Campionat d’Europa a Valongo (Portugal).

Doncs bé, amb les baixes de Sergi Romeu, per lesió, i les de Marc Vergès i Xavier Andreu, el conjunt calafellenc va afrontar un altra llarg viatge ahir dimarts, comptant amb la col·laboració dels jugadors Jaume Mañé i Israel Seoane, els dos del segon equip, que juga a Segona Catalana i és líder imbatut.

L’equip de Sergi Macià ja ens està acostumant a inaugurar el marcador. Al Palacio de Deportes de Riazor al minut 2, Ferran Rosa es va plantar dins l’àrea dels locals i va rematar la bola que acabaca en el primer gol del partit, després de tocar el travesser.

El Café Crem Calafell Tot l’Any va aguantar tot el primer període tot i que l’equip que entrena Carlos Gil va disposar d’algunes oportunitats per empatar, però David Arellano va estar un cop més sensacional.

Van ser els primers cinc minuts de la segona meitat quan el Liceo, que també tenia les baixes del porter Xavi Mailan i de Edu Lamas, va capgirar el marcador amb dos gols en dos minuts de Pau Bargalló i Toni Pérez.

Els dos equips es van anar carregant de faltes. Primer va ser el Calafell i els locals van disposar d’una directe que va llençar Josep Lamas sense sort degut la bona actuació del porter Arellano, però l'àrbitre va entendre que Arellano havia fet falta al jugador local i va assenyalar penal que el mateix Josep Lamas va convertir en el 3-1.

Tot i perdre de dos gols, els calafelellencs no van defallir i quan el Liceo va arribar a la desena falta, Ferran Rosa va disposar d’una falta directe però el porter gallec la va saver aturar. Poc després Pau Bargalló va fer el quart i a manca de tres minuts pel final, Toni Pérez, el definitiu 5-1. Resumint, es va començar altra cop molt bé, però es va acabar malament.

La única part positiva que s’extreu és que el Café Crem Calafell Tot l’Any no va desentonar, ha estat el primer equip capaç d’arribar al descans a Riazor amb avantatge parcial i que el resultat no reflecteix el que es va veure a la pista.

Aquest partit també va ser transmès en directe per l’emissora municipal Calafell Ràdio.

Resultat injust

Al mateix Palacio de Deportes de Riazor, a A Corunya, l’entrenador Sergi Macià lamentava que el marcador era massa abusiu, “Em sap greu per què aquest resultat no reflecteix el què hem vist a la pista. Més que per mi, per aquests jugadors que espero que no els pugui afectar per que estem treballant molt bé, però està clar que no és un resultat just tot i que el Liceo és l’equip de l’Ok Lliga que fa un hoquei més alegre i més estructurat”. Macià entén que la clau va ser “que a la primera part tot i que hem defensat molt bé, no hem realitzat unes contres molt ben definides però hem disposat d’ocasions per fer algun gol més, però també cal dir que a l’inici de la segona part ens hem cregut que continuant defensant com ho fèiem tindríem alguna opció, hem variat coses en atac per arribar i ens ha sortit tot bé però la bola no volia entrar i ens ha faltat aquest punt de qualitat en definició que hem tingut en els darrers partits i el Liceo, amb qualitat bàrbara ha aprofitat dues o tres errades que hem tingut i el penal, una mica dubtós en què l’àrbitre pita al principi booling i després canvia a penal”. Amb Macià coincidia el president del Liceo, Eduardo Lamas, que va augurar que el Calafell amb l’equip complert aconseguirà molts bons resultats.

FITXA TÈCNICA

Coinasa Liceo: Sheda, Vives, Josep Lamas, Pau i Jordi Bargalló, - cinc inicial -, Pérez, Carballeira i Mikel Abeal. No van jugar els joves Iñigo Artacho i el porter suplent Diego Garcia.

Café Crem Calafell Tot l’Any: Arellano, Palau, Rosa, Gerard Vergès i Pol Galbas, cinc inicial – també van jugar Gabarra i Pol Pàmies. No van fer-ho Israel Seoane i el porter suplent Jaume Mañé.

Àrbitres: Fran Garcia Romero i Maria Teresa Martínez Cancelo, del col·legi gallec. No van mostrar cap targeta. Cada equip va er 13 faltes.

Incidències: Molt poc públic al Palacio de Deportes de Raizor en l’entrada més fluixa de tota la temporada.

Publicada el 9 de novembre del 2014, al Diari de Tarragona


El derbi acaba amb empat i el Café Crem Calafell Tot l'any ja suma 11 punts

Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 10 de novembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Dissabte el Café Crem Calafell Tot l’Any va sumar un punt més i ho va fer a la pista de l’etern rival. El Moritz Vendrell jugant com a local, mai ha pogut superar el conjunt calafellenc des de l’ascens a l’OK Lliga; amb l’empat de dissabte ja en van tres de seguits.

Va ser un partit de defenses i, especialment, de porters, degut a què tant David Arellano com Guillem Fox van estar sensacionals.

La primera meitat va ser intensa amb oportunitats pels dos equips però no va ser fins a l’inici de la segona meitat quan Jordi Creus va poder batre Arellano. L’alegria dels jugadors de Pere Varias va durar ben poc. Primer va avisar Pol Galbas en una falta directa que va resoldre molt bé Fox, però un minut més tard, era Oriol Palau qui després d’una jugada de combinació, molt atent al segon pal, aconseguia l’empat. El gol va ser un esclat d’alegria per l’afició i la Penya Els Estrellats, que es van desplaçar en gran nombre al Camp d’Esports.

Als darrers minuts el Café Crem Calafel Tot l’Any no va saber aprofitar el fet que el Vendrell estava ja amb catorze faltes. Tampoc els locals van fer el mateix quan als calafellencs ja en tenien 9.

Resumint va ser un derbi vistós, molt esportiu amb cap incidència remarcable, ni amonestacions.

Declaracions

Jordi Gabarra, que aquest és el seu primer any a Calafell, valora la càrrega de partits que ha patit l'equip "ha influït, ja que l'equip ha arribat als últim partits cansat físicament i mentalment, encara que no crec que no sigui cap excusa per com han anat els partits. També és cert, però, que hem tingut diferents baixes i això tampoc ha ajudat." Respecte a l'inici de lliga, comenta que "els 11 punts són molt positius, tenint en compte contra els rivals que ho hem aconseguit, però tot això no serveix de res si en els partits següents no puntuem, per tant, hem de seguir treballant i anant dia a dia, per poder consolidar i donar el valor que es mereixen aquests 11 punts aconseguits."

Gerard Vergés, que aporta la màgia a l’equip, valora de forma positiva l’empat al derbi i els 11 punts aconseguits en aquest inici de lliga “hem respost molt bé i estem en creixement amb una nova manera de jugar molt més atractiva que l’any passat, que ens està donant un molt bon resultat."

Ha valorat també la càrrega de partits que el Café Crem Calafell Tot l’any ha hagut de disputar aquestes últimes setmanes “ha influït negativament perquè s’han ajuntat partits seguits, lesions i desplaçaments lluny de Calafell.”

L’enrenador calafellenc Sergi Macià, expressava en directe a través dels micròfons de Calafell Ràdio que “avui crec que hem fet bo el punt del Noia, el fet d’anar puntuant en pistes com la del Vendrell ha fet bo aquell punt”. Vers que va ser un derbi de defenses i porters, “és cert que ha estat un partit molt defensiu però també s’han vist jugades d’atac vistoses i de molta qualitat per dues bandes”. Macià va agrair l’esforç dels seus jugadors, “que han arribat al derbi amb un desgast brutal, amb el Pol Pàmies que sortia d’estar amb febre, per això no ha jugat, en Sergi Romeu que no podia jugar però que ha estat a la banqueta fent equip i els mateixos jugadors m’han dit al vestidor què o regulàvem bé els canvis o no aguantarien”.

Vers la setmana vinent en què es prepararà el partit a Cerceda, Macià ha dit que “ja tenim ganes de tenir una setmana normal i poder entrenar com cal i a més tenim ganes per un tema d’estómac, ja que a l’equip li manca son, regular l’estómac i tornar a engranar aquest vehicle que durant aquests dies a Lisboa i Corunya ha patit un gran desgast”.

De la seva banda, Pere Varias es resignava a continuar treballant tot i l’empat, “No estem lo satisfets que voldríem, hem jugat per a guanyar, en moltes fases del partit hem estat millors però ens hem trobat amb un gran David Arellano que ens ha evitat algun gol. La diferència ha estat en l’encert cara a porteria i això comporta un pèl d’angoixa a l’hora de definir les moltes ocasions que generem i això facilita la feina del porter rival i avui Arellano ha estat el millor del partit”. Varias creu en el seu equip, “cal seguir treballant, estem en la bona línia i el treball s’està demostrant en quant a joc, no pas en quant a resultats i estaria preocupat si no generéssim ocasions, no ens hem de rendir i tard o d’hora l’esport ens donarà el què ara ens treu”. Varias va explicar que va ser un partit molt net i molt esportiu, “estaven més nerviosos els dos àrbitres que els jugadors dels dos equips”.

Vers al fet que fa dies que el seu jugador Angel Rodríguez fa dies que no juga, el tècnic sadurninenc va dir que “en breu hi hauran notícies i això és un tema intern de club”. Ara el Moritz Vendrell recuperarà dimarts el partit pendent que té a Vic i dissabte jugaran a Vilafranca.

Fitxa Tècnica

Moritz Vendrell: Guillem Fox, Sergio Miras, Jordi Creus. Lluís Ferrer i Jordi Ferrer, - cinc inicial -, també van jugar Eloi Mitjans i David Martínez.

Café Crem Calafell Tot l’Any: David Arellano, Jordi Gabarra, Oriol Palau, Marc Vergès i Gerard Vergès, - cinc inicial – també van jugar Ferran Rosa i Pol Galbas.

Àrbitres: Ruben Fernández i Juan José Prades, bé. No van mostrar cap targeta.

Faltes: 14 pel Moritz Vendrell i 9 pel Café Crem Calafell.

Incidències: A la llotja del pavelló del CE Vendrell estaven el president de la delegació de la Federació Catalana de Patinatge a Tarragona, Rafel Serrano, el sotspresident de la CERS i president del Comitè Nacional d’Hoquei, el vilanoví afincat a Vendrell, Lluís Ferrer, els alcaldes de Vendrell i Calafell, Martí Carnicer i Joan Olivella, alhora president del Consell Comarcal i els presidents dels dos equips, Víctor Romagosa i Rafel Solé a més de diversos regidors dels dos consistoris. El partit va ser ofert en directe per Calafell Ràdio i per ràdio i televisió amb els companys de RTV.


Publicada el 17 de novembre del 2014, al Diari de Tarragona


El Café Crem Calafell Tot l'any no pot amb la imbatibilitat del Cerceda


Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 17 de novembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El Café Crem Calafell Tot l’Any va rebre diumenge un fort correctiu a la pista del Global Hockey Cerceda, que el va superar a la segona part deixant un marcador de 5-1 favorable als gallecs.

Els jugadors del Baix Penedès van prendre la iniciativa del partit demostrant que tenien ganes i il·lusió de trencar la imbatibilitat de l’equip gallec que no podia comptar encara amb Martin Payero ni amb Joan Manel Grases que es recupera d’una lesió al tríceps. Doncs bé, tot i que el Cerceda també va posar a prova David Arellano, va ser el Calafell qui va desfer l’empat inicial en una combinació entre els germans Vergès que va acabar amb el gol de Marc.

Aquest gol va animar els seus companys que van disposar de més oportunitats de batre el gran porter Willy Domínguez, que retornava a la competició després d’una lesió al genoll. També ens els primers 25 minuts Togores va avisar amb una bola al travesser i al minut 20 Fernández va saber empatar. En aquesta primera part el Calafell hauria pogut encarrilar la victòria, ja que va desaprofitar tres ocasions clares de gol.

A l’inici del segon temps, el Café Crem Calafell Tot l’Any va jugar igual, però va rebre el segon gol que li va fer mal, més quan poc després Ferran Rosa no podia transformar una falta directa.

Tot i això, els calafellencs van continuar aplicant una bona defensa liderada per Romeu i Rosa i cercant els contracops; l’entrenador local, Juan Carlos Copa, però, va canviar la tàctica de joc, dificultant moltíssim el joc dels catalans que no podien sortir a la contra. De la seva banda, el Cerceda sabia entrar a l’àrea del Calafell i aprofitar els seus intents de contra, plantant-se sol davant Arellano que no va poder evitar els quatre gols restants, tot i la seva bona actuació, ja que els gallecs encara haurien pogut aconseguir un resultat més ampli.

Declaracions

L’entrenador calafellenc Sergi Macià va dir ahir al Pazo de Deportes Presidente González Laxe, que “crec que vist el partit nosaltres no hem estat capaços de rendabilitzar una gran primera part nostra com els darrers que estem fent, no hem sabut treure les contres amb claredat i ells, molt ben estructurats, ens han sabut empatar i en arribar el 2-1 ens ha fet mal i ells han estat més bé a la segona meitat en la què ens han fet quatre gols”. Macià no ha amagat que amb el 3-1 “hem anat a buscar el partit i això és una loteria”.

De la seva banda el tècnic del Cerceda, Juan Carlos Copa va admetre que a la primera meitat el Café Crem Calafell Tot l’Any va desaprofitar algunes oportunitats clares de gol i a la segona, una falta directa, “el partit ha tingut dues parts diferenciades, una primera part pel Calafell que en els primers quinze minuts ens hauria pogut marcar algun gol més i complicar-nos el partit però al final de la primera part vàrem començar a controlar el partit i a la segona meitat vam posar més ordre a l’atac i això ens va facilitar ser superiors i guanyar”.

Fitxa Tècnica:

Hockey Global CP Cercerda: Willy Domínguez, Peli Fernández, Juan Fariza, Pablo Togores i Jacobo Mantiñán, - cinc inicial -, Gonzalo Pérez i Pablo Fernández.

Café Crem Calafell Tot l’Any: David Arellano, Jordi Gabarra, Oriol Palau, Gerard Vergès i Marc Vergès, - cinc inicial -, Ferran Rosa, Pol Galbas i Pol Pàmies.

Àrbitres: Alberto Veiga Martínez i Jorge Martínez Fernández, bé.

Cal recordar que dissabte vinent a 2/4 de 9 de la nit el Café Crem Calafell Tot l’Any, rebrà la visita del Patí Vilafranca Capital del Vi.



Al Café Crem Calafell Tot l'any li falta encert davant el Vilafranca

Publicada el 24 de novembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest passat cap de setmana el Café Crem Calafell Tot l'any no ha pogut aconseguir els tres punts davant el Vilafranca Capital del Vi, després de no estar encertat de cara a porteria, tot i haver generat multitud d'oportunitats. La derrota per 4-8 deixa els calafellencs a la desena posició amb 11 punts, a 5 del descens i a 4 de la copa.

L'inici del partit va ser dominat pels vilafranquins, domini que Caldú va poder materialitzar en gol avançant-se així en el marcador. La resposta calafellenca no es va fer esperar i tres minuts després Ferran Rosa empatava amb un xut llunyà.

Tot i que el Café Crem Calafell Tot l'any creava oportunitats manifestes de gol, aquest no arribava i el Vilafranca que va estar molt encertat va aconseguir avançar-se abans del descans mitjançant Navarro i Rocasalbas de penal, posant el 1-3 amb el que arribaríem al final de la primera part.

A l'inci de la segona part, els calafellencs van tenir l'oportunitat d'igualar el partit amb dos penals que ni Oriol Palau, ni Ferran Rosa van poder aprofitar. Just després Jordi Gabarra veia una targeta blava rigorosa, la falta directa de la qual, transformaria Roger Rocasalbas en el que seria el segon dels cinc gols que marcaria.

Amb l'1-4 al marcador el partit es posava costa amunt i més s'hi posaria quan a la falta de 12 minuts Rocasalbas de penal feia pujar el cinquè. Els calafellencs van poder respondre amb un gol de Gerard Vergés que posava el 2-5, però sense temps per reaccionar, el Vilafranca tornava a marcar de mans de Rocasalbas.

Jordi Gabarra reduïa distàncies amb el 3-6 després d'una bona jugada calafellenca, però el Vilafranca hi tornava i amb gran encert feia pujar el 3-7 que a la falta de quatre minuts era pràcticament insalvable. Tot i així, el Café Crem Calafell Tot l'any no va abaixar els braços en cap moment i va intentar-ho fins al final.

Finalment, Pol Galbas va aconseguir posar el 4-7 de penal, però en els últims compassos del partit amb un Calafell bolcat en atac, Fernandez posaria el que seria el 4-8 definitiu.

Declaracions

David Arellano fa una valoració del partit on comenta que "la derrota ve donada per molts factors, no només per la falta d'encert, sinó per la poca efectivitat a les pilotes aturades en contra i altres aspectes del joc. L'equip no passa pel seu millor moment i obviar això és enganyar-se, però només nosaltres tenim la capacitat de donar la volta a aquesta situació i per pujar graó a graó sense córrer més del que toca." De la seva banda, Ferran Rosa creu que "era un partit que havíem de guanyar, perquè jugàvem a casa i sempre hem de guanyar i la derrota va afectar per aquest motiu. Ara ja estem pensant en Voltregà, queda moltíssima lliga."

Ferran Rosa, respecte a la manca d'encert afegeix que "és cert que no estem gaire encertats de cara a porteria, arribem i molt. Un cop comenci a entrar la pilota, anirà tot més fàcil."

Sergi Macià, entrenador del primer equip, admetia que "s'escapen tres punts perquè el Vilafranca havia estat molt resolutiu en els llançaments de bola aturada."I afegia que "a la primera part no hem jugat tant malament com per anar als vestidors amb l'1-3. A la segona part hem jugat millor, hem fet pressió quan el marcador era molt negatiu, però la manca d'encert en els penals i faltes directes i l'actuació del porter Gerard Camps han donat al Vilafranca com a just vencedor."

De la seva banda, Jordi Garcia, entrenador del Vilafranca Capital del Vi comenta que "sabíem que guanyar aquí ens costaria molt, el Calafell juga molt vertical i molt ràpid i amb el suport del públic es creixen i avui hem aconseguit una victòria molt important que ens feia molta falta, especialment, després de perdre injustament amb el Vendrell al darrer minut."

Durant el descans del partit, els més menuts del club van poder demostrar les seves habilitats davant el públic assistent. I volem agrair un cop més a afició i a la Penya Els Estrellats per acompanyar sempre l'equip. Dissabte, a Voltregà.


Publicada l'1 de desembre del 2014, al Diari Més

Dolorosa derrota del Calafell a Sant Hipòlit (9-2). Vargas i Armengol avançaven els de Voltregà, en els primers vuit minuts. En el minut 23, Sergi Romeu errava un penal. A només 26 segons del descans, Grau marcava el 3 a 0 de penal. A manca de dos segons pel descans, Sergi Romeu veuria la blava i el Voltregà posava el 4 a 0, amb falta directa marcada per Dani Rodríguez. En el segon temps, els gols de Vergés i Galbas van ser insuficients per a apropar-se en el marcador.

Publicada el 6 de desembre del 2014, al Diari de Tarragona


El Café Crem Calafell Tot l'any supera el Manlleu per un ajustat 4-3

Publicada el 7 de desembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Divendres, el Café Crem Calafell Tot l'any va aconseguir trobar el camí de la victòria davant un rocós Club Patí Manlleu que no li va posar les coses gens fàcils. Amb els tres punts, els calafellencs assoleixen els 14 punts, deixen el descens a set i la Copa a tres, quan encara resten tres partits per acabar la primera volta.

El partit començava amb un Manlleu bolcat en atac i un Café Crem Calafell Tot l'any estant a l'expectativa. Els primers minuts eren travats amb moltes faltes, fins a l'arribada del gol calafellenc, obra de Marc Vergés que marcava a plaer després d'una molt bona passada de Jordi Gabarra. Just dos minuts després de nou el reusenc Marc Vergés definia amb una vaselina magistral una contra conduïda per Gerard Vergés, posant així el 2-0 al marcador que podia fer pensar en una tarda plàcida al Joan Ortoll.

Però en escassos minuts, lluny d'aquesta impressió, el Manlleu ja havia empatat el partit. Primer amb un xut molt potent de Santi Teixidó i seguidament Aleix Prims feia el segon després d'una doble aturada de David Arellano. Els osonencs van disposar d'una falta directa per acumulació, però el porter calafellenc va impedir que s'avencessin per primer cop. Qui sí que va aprofitar la directa va ser Pol Galbas que va permetre al Calafell marxar al descans amb un 3-2.

La segona part va ser menys travada que la primera, però més patida, ja que tot i que Gerard Vergés de falta directa posava el 4-2, a la falta de 10 minuts el Manlleu empatava de mans de Marc Julià. Amb 4-3 i molts minuts per endavant, van posar l'ai al cor als aficionats calafellencs, però amb David Arellano sota pals i una bona defensa van permetre que els tres punts es quedessin a casa.

Com sempre, agrair el suport de l'afició i de la Penya Els Estrellats, i finalment també donar-lo al Ferran Rodríguez de Calafell Ràdio, que també disputa, com ell mateix ha comentat "un dels partits més complicats de la seva vida", des d'aquí, molts ànims!


Foto: photojordi.blogspot.com

Primera victòria a domicili del Café Crem Calafell Tot l'any


Publicada el 15 de desembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El Café Crem Calafell Tot L´Any ja sap el que és guanyar els tres punts a domicili. Només s´havia aconseguit puntuar a el Vendrell i Noia, però la victoria es feia pregar.

Aquest dissabte passat era el dia. Un Tordera amb urgències per la seva situació a l´OK Lliga esperava treure profit de la visita dels verd i blancs, però un bon Calafell va fer que només fos un desig. La serietat defensiva i la disposició táctica de l´equip de Sergi Macià feia que els homes Ramón Benito no poguessin marcar fins a falta de 2 minuts per el final amb un xut interior de Hernández.

El partit no va ser ni dinàmic ni elèctric, com ens tenen acostumats els jugadors calafellencs, sinó que amb intensitat defensiva i amb calma en atac, dominaven el partit desde el minut 3 amb un xut exterior de Sergi Romeu.

En la primera part, Pol Galbas desaprofitava una falta directa i el Tordera dos penals. No va ser fins a mitja segona part que Marc Verges amb una contra ben trenada, marcava el 0-2 que donava tranquil·litat a l´equip.

Com estem acostumats en els darrers partits, van ser els propers minuts on la figura de David Arellano va donar la tranquil·litat necessària a l’equip, però en una errada defensiva el Tordera reduïa distàncies.

Els nervis no van arribar, ja que el Tordera amb 5 jugadors de pista i sense porter, perdien una bola i Oriol Palau amb qualitat i calma feia l’1-3 definitiu.

Ara toca somiar. Restan 6 punts de la primera volta i a prop de la fita de la copa del Rei.

Sergi Macià valorava el partit, “no hem fet un partit vistós com sempre, sinó un partit seriós i pacient. Hem merescut la victoria per ser organitzats . Tenim un equip de 8 jugadors de pista que permet moltes variables i avui s´ha demostrat . I sobretot el fet de tenir un dels millors porters de la lliga, ens dóna confiança i seguretat per gestionar millor el partit. Quant el David vol ens dóna ales a tots.”

Respecte a les expectatives futures, Macià comentava que “fa dues jornades hi havien dubtes i ara es tenen somnis. Crec que el que vingui i ha vingut és conseqüència de fer bée la feina i d´entrenar bé. Nosaltres lluitarem per cada punt, però els somnis que siguin per l´afició i la Junta que es mereixen això i més.”

Oriol Palau, un dels jugadors que aquest any està sent una peça important dins d´aquest equip creu que “estem recuperant la confiança i espero que això comporti una millota en el joc durant els partits. A partir d’ara hem de ser ambiciosos.” Preguntat pel protagonisme dins d’aquest Calafell 14/15, comenta que “estic molt content de com van les coses, per ara. Sé que les coses poden canviar, però intento disfrutar dins la pista, suposo que aquí hi ha el secret."




El Café Crem Calafell Tot l'any no pot acabar el 2014 amb victòria

Publicada el 22 de desembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dissabte passat el Café Crem Calafell Tot l'any va disputar l'últim partit de la primera volta al Joan Ortoll i no va poder aconseguir la victòria davant d'un seriós Lleida (1-3). Encara resta un partit per decidir els equips que acabaran disputant la Copa del Rei i tot i la derrota, els calafellencs encara hi tenen opcions.

La primera part va estar marcada per un joc intens i amb situacions de perill que no s'acabaven de materialitzar. La fortuna no va somriure als jugadors del Café Crem Calafell Tot l'any, Gerard Vergés i Sergi Romeu que van enviar dues pilotes al pal abans que el Lleida, mitjançant Rodero amb una mitja volta posés el 0-1 al marcador. Els calafellencs van intentar neutralitzar el resultat abans del descans però el marcador no es va moure.

La segona part tampoc va ser favorable als interessos del Café Crem Calafell Tot l'any. Amb el 0-1, David Arellano es va convertir en un mur i va permetre mantenir l'equip dins del partit. Els calafellencs ho intentaven i generaven sensació de perill i d'arribada, però no acabaven de materialitzar-la.

Ferran Rosa va tenir l'empat a tocar quan va enviar una pilota al travesser, just després que Rodero també l'enviés a la porteria calafellenca. Quan restaven 13 minuts, Rodero feia el 0-2 i poc després Trilla, a l'esquadra, el 0-3. Un marcador que deixava glaçat el Joan Ortoll, que a la falta de 8 minuts es va tornar a escalfar amb el gol de Jordi Gabarra.

La remuntada es va quedar en intent, tot i l'esforç del Café Crem Calafell Tot l'any que de mans de Pol Galbas encara va enviar una pilota més al pal.

El proper partit es disputarà a Alcoi el 3 de gener. Els calafellencs ocupen ara l'onzena posició amb 17 punts, a dos de la Copa i a set del descens.

A les graderies del Joan Ortoll es van poder veure mostres de suport a Ferran Rodríguez, des d'aquí, també ens volem fer partícips d'aquests mostres, MOLTS ÀNIMS FERRAN!


Imatge: photojordi.blogspot.com

Punt important del Café Crem Calafell Tot l'any a Alcoi

Publicada el 4 de gener del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Molts resultats favorables i la victòria al pavelló d'Alcoi eren la pel·lícula perfecta per anar a la Copa del Rei, però ni la primera ni la segona. La victòria del Cerceda a Manlleu feien que el resultat del Café Crem Calafell Tot l'any no servís per assolir la fita històrica.

L'empat és un resultat molt important, ja que pocs equips han aconseguit treure punts de la pista de l'equip alacantí. L'Alcoi disputarà la Copa del Rei, sobretot per la seva seguretat i la seva solvència a casa, tot i així, cedia dos punts davant d'un equip calafellenc ple de lesions. David Arellano amb molèsties, Pol Galbas i Oriol Palau sense opcions de jugar i Jordi Gabarra amb febre deixaven poc marge pels canvis.

El Café Crem Calafell Tot l'any amb una fortalesa mental envejable després de la derrota a casa amb el Lleida, presentava una forta resistència a un Alcoi que ens les darreres jornades tot li entrava.

El 0-2 aconseguit de mans de Ferran Rosa de penal i de Pol Pàmies no reflectia el que estava succeïnt. Si bé és cert que el Café Crem Calafell Tot l'any tenia menys opcions, aquestes eren molt clares, i de nou pagaria la poca efectivitat de cara a porteria.

En un minut fatídic, l'Alcoi empatava el partit i desfeia la feina que fins aleshores havien trenat els calafellencs.

Durant la segona part, la sort tampoc estava del costat del Café Crem Calafell Tot l'any, ja que Candanedo feia el 3-2 amb un xut afortunat. Tot i que l'equip calafellenc tindria uns minuts poc encertats, Ferran Rosa de nou de penal feia el 3-3.

A 55 segons del final Ferran Rosa rebia la passada de Marc Vergés en una contra propiciant una gran oportunitat per endur-se el partit. El pal i la mala sort que han regnat en aquesta primera volta no donaven els tres punts a l'equip de Sergi Macià.

L'empat és un resultat just per als dos equips, i tot i no haver assolit la classificació per a la Copa del Rei, el Café Crem Calafell Tot l'any tornava amb la sensació que si es treballa com fins ara, se seguirà sumant.

Sergi Macià, entrenador del primer equip, comenta que; "la nostra fita no era ni serà on volem anar, ja que els resultats ens posaran al nostre lloc" i afegeix que "el més important és que aquest equip demostra cada dia que té ganes, disciplina i que tots els jugadors són importants."

Pol Pàmies, autor del segon gol calafellenc valora el punt aconseguit, "es valora positivament, ja que és un punt molt treballat a una pista molt complicada. Tot i que l'equip volia guanyar i fins els últims minuts vam tenir la possibilitat de fer-ho. Esperem guanyar a Igualada i fer bo el punt d'Alcoi." Per les sensacions de l'equip després del partit, comenta que "teníem moltes baixes i tot i això l'equip va treballar per aconseguir el tres punts i quasi ho aconseguim. Crec que l'equip té moltes ganes de començar la segona volta i fer-ho millor que la primera, començant per guanyar el partit d'Igualada."

La propera fita és el primer partit de la segona volta a Igualada el dissabte 10 de gener, això continua.

Imatge: photojordi.blogspot.com

Entrevista a Sergi Macià: "nosaltres ens reforcem amb feina i il·lusió"

Font: Enric Casellas.
Publicada el 7 de gener del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Acabada la primera volta d'aquesta OK Lliga 14/15, entrevistem a l'entrenador del Café Crem Calafell Tot l'any per preguntar-li per la seva experiència aquests mesos a Calafell i les expectatives de cara a la segona volta.

- Nou a Calafell, un club humil. Com has viscut la teva adaptació al club i a la gent?

No m´ha sorprès ja que tenia referències. Tothom en parla bé, i jo sóc i seré un més. La gent està implicada, hi ha molta feina darrera de tot. Ara bé, crec que han de veure que poden ser més. Sense perdre la seva essència, han de creure's que poden ser més.

- És la gràcia o la desgràcia de l'hoquei disputar una lliga d'elit i tot i així ser un esport proper allunyat de càmeres i d'un ambient mediàtic?

Aquest esport és així, és sentiment. No podrem ser mediàtics si la majoria és català. De la mateixa manera succeeix al món, ja que són pocs els països i cap dels grans els que representen l´hoquei.

- Només un nom, Vicente.

És una institució, es l´home que fa de tot. A part de l´estima que li tinc personalment, s´ha de dir que si no hi fos, s'hauria d'inventar.

- Segur que havies sentit a parlar de l'afició calafellenca, t'ha sorprès viure-ho in situ?

Crec que tenim la millor afició, animant en tot moment i també amb resultats adversos. La imatge de Lisboa serà un gran record per a mi. Són grans.

- Ha acabat la primera volta, l'equip ocupa l'onzena plaça amb 18 punts, quina valoració en fas?

18, són importants si els valorem en conjunt. Aquesta lliga és de les més igualades dels darrers anys, i el Calafell està en el grup del mig lluitant i competint bé. La diferència entre el 5è i el 13è és molt petita

- S'han complert els objectius que t'havies proposat abans d'inciar-la?

Els valoraré al final de temporada. Anem entrenament a entrenament. Hem de treballar encara més i anar polint. Portem quatre mesos amb noves idees, conceptes, formes i sobretot, nova filosofia. Sé que no és gens fàcil per als jugadors i encara que en sóc conscient, si segueixen treballant així creixerem.

- Havent assolit la classificació europea l'any anterior, és una decepció no ser a la Copa del Rei?

No, la classificació sabia que seria entre 20-22 punts i que molts equips estarien a la lluita. Hi hem estat, i per petits detalls no hi som. La decepció hagués estat no lluitar, i això ho hem fet. Competim amb equips amb pressupostos molt més grans i que es reforcen, però nosaltres ens reforcem amb feina i il·lusió. I competirem.

- El Cafè Crem Calafell tot l'any va començar la temporada llançat, exceptuant el Palau, guanyant l'Igualada, el Reus i empatant amb Noia i Vendrell. Tens la sensació d'haver guanyat equips de la part alta i en canvi haver fallat contra els de la nostra lliga?

L´hoquei actual és molt resultista. Nosaltres juguem un joc atractiu, però necessita contundència i fortalesa defensiva i entre la mala sort i el desencert propi, no hem tingut regularitat. Ara tocar lluitar contra els de la nostra lliga a la segona volta, i hem de poder oferir diferents versions, totes elles positives i adequades al moment.

- En molts partits hem vist un Café Crem Calafell tot l'any voluntariós en l'esforç i amb ocasions clares de gol i tot i així, les boles costen que entrin.

Els jugadors comentaven que l´any passat entraven aquestes boles i estaríem molt més amunt i que ara no volen entrar. Els entenc, però si treballem més entraran segur.

- La sort és un factor important?

Si, però darrera i davant d'ella existeix el treball. Si no vol entrar, més treball.

- Planteges un joc molt vistós i atractiu i que crea oportunitats, ara bé, es peca alguna vegada de voler elaborar molt les jugades?

Cert, és l´hoquei que m´agrada. I dóna resultat perquè s´ha demostrat, però és important que després en els trams finals o quant hi ha espai, se sigui ràpid, vertical, contundent, resolutiu i treure la genialitat per fer el gol.

- En aquest 2015, quines són les expectatives en una lliga tan igualada? El principal objectiu és la permanència, n'hi ha d'altres? Hem de mirar amunt o vigilar a sota?

Crec que 5 equips estaran distanciats, i que 7 esterem lluitant per una classificació millor. Nosaltres hem de ser dels primers del segon grup, però no com objectiu, sinó com a conseqüència del nostre treball diari. Si es vol, es pot.

- I per acabar, 6 preguntes per contestar breument.

- Un color. El taronja.

- Un menjar. El bacallà.

- Una cançó. Ojo de Gata.

- L'hoquei per a tu. Passió

- Un jugador. Abans Borregan, actualment Jepi Selva

- Una frase. En moments dolents no tinguis pressa, així sabràs perquè hi són, en els bons no t'hi recreïs, simplement assaboreix-los.


Publicada el 14 de gener del 2015, al Diari de Tarragona

El Barça goleja al Calafell (0-8), al pavelló Joan Ortoll. El partit no va tenir massa història i els blaugranes van ser molt superiors.

Toca reflexionar i seguir treballant

Publicada el 15 de gener del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Café Crem Calafell Tot l'any es troba immers en el Tourmalet de l'OK Lliga i necesita sumar punts per consolidar la seva posició a la part mitja de la classificació.

La derrota per 3-2 en un partit molt igualat a la pista de les Comes front el Igualada HC ha fet tremolar els fonaments d'una lliga tranquil·la. En un enfrontament entre dos equips molt igualats i després de remuntar un 2-0 advers, els verd i blancs van veure com després del 2-2 el desencert en les finalitzacions feia que Jassel Oller aprofités una contra per sentenciar el matx.

La derrota per un contundent i immerescut pel resultat enfront el tot poderós FC Barcelona era una cirereta prou cruel per als calafellencs.

Toca treballar, toca valorar on pot ser més fort aquest equip. Però sobretot toca confiar en un conjunt que ha donat tardes de somni. L'equip de Sergi Macià ha perdut fortalesa en definició des de fa molts partits i això ha fet que la intensitat no sigui la mateixa. Cert és que els entrenaments estan sent molt forts i competitius, però alhora de plasmar-ho en els enfrontaments, l'equip no es troba còmode.

Reflexionar i no dubtar que en els propers partits aconseguiran algun punt. És un Tourmalet complicat, el Café Crem Calafell Tot l'any s'enfrontarà amb Reus, Liceo i Vic. Ara bé, aquest equip liderat és fort i sap que pot fer mal a qualsevol. De moment, la sort no és companya de viatge en els darrers enfrontaments, però s'ha de seguir.

A Reus es veurà un partit entre dos equips que juguen a l'atac, i per aquest motiu s'ha de ser efectiu i contundent si es vol treure algun punt.

Són deu dies per treballar, valorar on es pot ser més efectiu, recuperar la millor versió i sobretot, seguir confiant en aquest equip.

Publicada el 25 de gener del 2015, al Diari de Tarragona

Gran empat a Reus i el Café Crem Calafell Tot l'any ja pensa en el Liceo


Publicada el 28 de gener del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Dissabte passat a Reus es va poder veure un gran Café Crem Calafell Tot l'any, tot i l'empat, el més important va ser la imatge d'un equip amb una organització metòdica i una disciplina defensiva aconseguia un punt a una pista molt complicada.

Les intervencions de David Arellano i la tranquil·litat en atac van donar la calma necessària per avançar-se per dues vegades durant el partit amb gols d'Oriol Palau i Marc Vergés. El Reus amb més ocasions, però potser menys clares, responia cada gol visitant de mans de Marc Coy i Matías Platero.

De la mateixa manera que a Alcoi, la sort no va ser companya de viatge, però un punt a Reus no s'aconsegueix cada dia. Però ara ja toca pensar en el Liceo.

L'equip gallec està jugant una lliga frec a frec amb el FC Barcelona i arribarà dissabte a les 20.30 amb la mentalitat de no deixar escapar cap punt en la segona volta per poder assolir l'OK Lliga.

En declaracions post partit, Sergi Macià ens comentava que “avui l'equip ha estat seriós en defensa i estructurat en atac. Hem fet més contres que el Reus i això es un mèrit. Tenir el David es una garantia i si l´equip dóna el màxim i pensa com a tal, podem puntuar a qualsevol pista“. Pel que fa a l'enfrontament de dissabte afirma que “hem de valorar el que hem fet, sobretot, com ho hem fet. Així podem plantar cara el Liceo”. I afegia que “per mi és l´equip que juga millor a hoquei, però nosaltres hem de ser forts a casa i aprofitar les opcions que tindrem.”

Hem preguntat a Oriol Palau i Jordi Gabarra pel punt assolit a Reus i les sensacions de cara a dissabte. Oriol Palau comenta que "va ser un punt que ens dóna confiança. Dissabte jugarem contra un dels millors equips que hi ha, que t'exigeix el màxim els 50 minuts, però que tots just arriba en un bon moment per a nosaltres, i intentarem esgarrapar alguna cosa positiva." De la seva banda, Jordi Gabarra comenta que "veig bé l'equip, amb moltes ganes i il·lusió després d'empatar a una pista complicada com la del Reus." I afegeix "veig l'equip posat en intentar donar la sorpresa de la jornada."

L'equip entrenat per Carlos Gil arribarà dissabte amb la feina feta després de vèncer el Vendrell per 7-4, però saben que el Café Crem Calafell Tot l'any va plantar cara a la primera part a Riazor.



Carlos Gil: "si hem guanyat ha estat perquè hem estat una mica més encertats"

Publicada el 2 de febrer del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Dissabte es va veure un dels partits més emocionants i més dinàmics d'aquesta temporada a Calafell. Petits detalls, veterania gallega i un líder acostumat a finals van decantar la balança a favor de l´equip entrenat per Carlos Gil.

L'inici del partit va ser molt igualat. Un Liceo agressiu i explosiu i un Cafè Crem Calafell Tot l'any disciplinat i valent, feien intuir un bon partit.

Després d'uns minuts molt igualats, Edu Lamas avançava els visitants amb un fort xut en un contracop ben estructurat. Però arrel d'un clar penal sobre Pol Pàmies, Ferran Rosa empatava el partit. Abans d'acabar el primer temps, un gol de Josep Lamas en una jugada polèmica i molt protestada pels calafellencs, avançava de nou el Liceo.

La segona part plantejava un guió calcat a la primera, però una errada defensiva permetia a Toni Pérez fer l'1-3 .

Els verd i blancs no tenien por, i sabien que la feina feta havia de seguir donar resultat. Aquest equip que en els darrers partits contra equips grans lluita i aplica la seva filosofia valenta i molt disciplinada, seguia lluitant per assolir l´empat. Pol Galbas no aprofitava la falta directa per acumulació, com tampoc ho feia Josep Lamas per part del Liceo. Pol Pàmies, però, sí que aprofitava la falta directa i amb una magistral definició feia el 2-3 i donava esperances per a l'empat.

Cert es que en els darrers 4 minut del partit, l´equip entrenat per Sergi Macià, mitjançant Galbas i Gerard Vergés van tenir l´empat a tocar, però Jordi Bargalló amb veterania, feia el 2-4 en els darrers 28 segons aprofitant un penal.

Les sensacions son bones, i els resultats, jugant com els darrers partits, han d'arribar.

Carlos Gil, entrenador del Liceo ha comentat referent al partit que "va ser com me l'esperava. Molt competit i si hem guanyat ha estat perquè hem estat una mica més encertats". I preguntat per com veu el Cafè Crem Calafell Tot l'any comenta que "veig un equip molt ben organitzat amb una proposta de joc amb intenció de controlar el joc i amb equilibri en atac i defensa." I afegeix que "la lliga està sent molt competida i el Calafell ho està fent molt bé, més enllà d'un resultat en concret".

Ara un altre cop el virus Europa passarà factura. El proper partit és a terres osonenques contra el Vic que es jugarà el proper dimarts 10 a les 21.00 h.

I molts ànims Ferran!!!

Publicada l'11 de febrer del 2015, al Diari Més

El Calafell va caure derrotat (5-1), a la pista del Vic. El gol de l'honor el va fer Ferran Rosa, en el minut 33 de partit.

Publicada el 14 de febrer del 2015, al Diari de Tarragona

Victòria molt lluitada del Café Crem Calafell Tot l'any

Publicada el 16 de febrer del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Divendres es va veure un partit molt emocionant al Joan Ortoll, ja que fins a la segona part no es va definir la victòria per als locals. Si a l'anada el Café Crem Calafell Tot l'any deixava escapar un 2-4 amb una falta directa i un penal a favor, condemnant-lo a un 4-4 final, en aquesta ocasió no seria així. El desencert del Noia Freixenet i l´encert dels verd i blancs donaven una victòria tan important com lluitada als calafellencs.

La primera part va ser molt igualada i amb massa respecte per part de les dues formacions. El gol del Noia en una de les poques ocasions en el primer tram del partit, donava l´avantatge als visitants. Ara bé, un gran David Arellano mantenia el Café Crem Calafell Tot l'any dins del partit, aturant-ho tot amb molta seguretat. Els calafellencs notant la pressió d'una nova derrota, començaven a trenar i a contraatacar; tot i així la manca de definició era ben present. El desgast dels visitants i la roda de canvis de la banqueta local, seria un dels punts que després faria girar el partit.

La segona part va ser completament diferent a la primera. Des del primer minut, l´equip entrenat per Sergi Macià va sortir amb una pressió constant a tota la pista i amb un joc més dinàmic. Un fruit d'aquesta pressió seria la recuperació de bola a mig camp que provoca una falta directa, que Marc Vergés definiria magistralment per posar l'1-1 al marcador.

Els minuts en què els locals gaudien es trencarien per dues targetes blaves. La primera a Sergi Romeu per cometre una falta i la segona, en la mateixa jugada, a Marc Vergés, per protestar.

En aquests moments, el Noia ho tenia a tocar. El Café Crem Calafell Tot l'any disposava de només dos jugadors de camp i per més inri, una falta directa en contra. Però de nou apareixia la figura de David Arellano aturant la primera directa i també la segona que seria xiulada poc després per acumulació.

Dos minuts amb Pol Galbas i Gerard Vergés, amb la presència sota pals d'un immens David Arellano van poder aguantar l'equip i el marcador. La gesta va animar l'equip i l'afició. Quan el Café Crem Calafell Tot l'any va disposar de tots els efectius en pista, va anar directe cap a la victòria. Rapidesa, intensitat i una qualitat i físic superiors van fer que primer Marc Vergés i després Ferran Rosa de penal deixessin un 3-1 al marcador final del partit.

Hem parlat amb un dels protagonistes del partit, Marc Vergés que ha fet una valoració del partit i dels dos gols marcats, "dos gols, sí, però com sempre dic, els gols són el de menys, el més important són els tres punts que vam aconseguir davant un gran equip com el Noia, que ens permet anar més tranquils a Mataró". Preguntat per si la victòria suposaria un revulsiu per a l'equip afirma que, "un revulsiu no crec, ja que sempre hem confiat en la nostra feina, però sí una injecció de moral i de confiança en el que es tem fent per afrontar els pròxims partits."

Ara toca treballar i seguir com contra el Noia, el Reus i el Liceo amb la mateixa intensitat. El proper dissabte a les 20.30 a Mataró no s'hi juguen només tres punts, sinó saber cap a on s'ha de mirar a la classificació.



Fer bo el partit anterior

Publicada el 19 de febrer del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Café Crem Calafell Tot l'any va aconseguir la setmana passada una balsàmica victòria contra el Noia Freixenet, no només pels tres punts, sinó perquè trencava una mala ratxa de resultats, que no de joc i a més allunyava els calafellencs del descens situant-lo a 8 punts.

Una de les frases que més ha repetit Sergi Macià i també els jugadors verd-i-blancs és la de "fer bo el partit anterior", és a dir, la victòria contra el Noia era important, però el fet d'haver-la aconseguit, fa que la del proper partit encara ho sigui més. I és que a més, aquest cap de setmana el Café Crem Calafell Tot l'any s'enfronta al MIS Ibérica Mataró, que actualment marca el descens.

Una victòria aquest dissabte, a part de mantenir el rumb, permetria augmentar la distància amb el descens i que els calafellencs el situarien a 11 punts, una distància prudent per no passar angúnies a final temporada. Hem de tenir confiança en l'equip i en el treball d'aquestes darreres setmanes, on han demostrat haver recuperat la intensitat de l'inici de temporada.

Hem parlat amb Pol Galbas i li hem preguntat per la victòria sobre el Noia Freixenet i com aquesta ha influït en l'equip, "la victòria ens reforça, guanyar sempre és positiu i més si ho fas contra un gran com el Noia i deixem enrere la ratxa una mica negativa que portàvem. Nosaltres sabíem que estàvem treballant bé les últimes setmanes i contra Liceo i Reus va anar de ben poc, tot i que amb el Vic vam tenir una petita entrebancada." D'aquest darrer partit ha comentat que "vam parlar que no havia de tornar a passar i l'equip està molt mentalitzat per sortir amb moltes ganes i poder veure un Calafell molt endollat."

Preguntat pel calendari que espera als calafellencs a partir d'ara comenta que "hem d'anar amb la idea que hem de sortir a per totes amb molta intensitat en cada partit, ja que sinó se'ns farà molt difícil" i afegeix que "és una lliga molt igualada que si no surts amb la màxima concentració i amb el punt d'ambició i ganes de guanyar se'ns farà molt difícil, no només a nosaltres sinó a tots els equips". Finalment sobre el partit a Mataró ha comentat que "sortirem amb ganes de treure els tres punts, perquè són molt importants de cara al que queda de temporada".

També hem pogut parlar amb Sergi Romeu, capità del Café Crem Calafell Tot l'any que pel que fa al partit contra el Mataró comenta que "la victòria contra el Noia ens reforça per afrontar el pròxim partit amb la mateixa intensitat amb la que s'està jugant els últims partits, ja que una victòria ens permetria distanciar-nos." Preguntat per la unió de l'equip comenta que "l'equip sempre ha estat unit i segueix sent així. S'està entrenant molt bé i això fa que es torni a jugar amb intensitat, que és de la manera que nosaltres fem el millor joc."

Publicada 23 de febrer del 2015, al Diari Més

Un Café Crem Calafell Tot l'any bipolar perd a Mataró

Publicada el 23 de febrer del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Si l´anterior setmana el Café Crem Calafell Tot l'any donava un pas endavant a la classificació per allunyar-se dels llocs de descens, en aquesta la situació s'ha complicat. En el partit contra el Noia Freixenet, se superava una inferioritat numèrica en el partit i esperonava l'equip cap a la victòria final, però aquesta cap de setmana passat ha estat just el contrari, una superioritat condemnava els calafellencs.

És cert que en la primera part l'equip de Sergi Macià va fer molt més mèrits per marxar amb avantatge al vestidor, però, tal i com estem acostumats, la falta d'encert es va fer ben present.

Durant la segona part es va veure un equip diferent. L'expulsió de Casas amb un 1-0 en contra, donava la possibilitat a Marc Vergés d'igualar el marcador. Ara bé, es va topar amb l'heroi del partit, Jordi Esteve, un desencert que sumat a un gol mataroní estant el Café Crem Calafell Tot l'any amb superioritat, va suposar un 2-0 i una crescuda de l'equip del Maresme.

Minuts de nervis i tensió feien que el Mis Ibérica Mataró deixés un resultat de 3-0 amb el qual s'arribaria al final del partit. Els calafellencs no van saber aprofitar dos penals llançats per Galbas i Rosa. Tot i les grans intervencions del porter local, no són prou excusa per un partit que era de vital importància per a la tranquil·litat a la classificació.

La derrota del Noia i del Lleida deixen el Café Crem Calafell Tot l'any immers en una lluita entre quatre equips per una plaça que no vol ningú, la del descens, tot i que de moment el marge és de 5 punts.

Aquest equip es capaç del pitjor, com les derrotes a casa enfront el Vilafranca i Lleida o la derrota a Mataró, però alhora del millor com contra el Reus, Noia o Liceo. Un equip bipolar que ha de trobar encara la seva regularitat.

Sergi Macià ens ha comentat que “el Mataró és just vencedor. És veritat que l'1-0 no era just pels mèrits de l´equip i que amb la directa a favor i la superioritat era el moment de certificar-ho, però la realitat és que no ho hem fet i ho hem pagat car. Ells han estat més ràpids, més implicats i sobretot amb una actitud que ha determinat la seva victòria” .

En relació els últims resultats ens ha comentat que “fem gestes i estàvem entrenant i jugant molt bé, però el que he vist no m'agrada“. I afegeix que, "l'afició, la Penya i el club es mereixen que aquest equip s'hi deixi la pell. Hem de ser conscients que amb actitud som un equip temible, però sense ella som vulgars.” Finalment ha comentat que “en aquesta lliga no serveix només jugar bé, s'ha de ser contundent i tenir caràcter els 50 minuts.”



Publicada el 8 de març del 2015, al Diari de Tarragona

Publicada el 9 de març del 2015, al Diari Més

El Vendrell es va endur el derbi (4-8), al pavelló Joan Ortoll de Calafell. Els dos gols de Marc Vergés i els dos gols de Pol Galbas van ser insuficients per apuntuar davant l'etern rival.

Imatge: photojordi.blogspot.com

Punt d'inflexió tot i la derrota

Publicada el 15 de març del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Cafè Crem Calafell tot l'any no va tenir la recompensa més que merescuda en un partit on es va mostrar sòlid al darrere, incisiu en atac i sobretot amb molta intensitat durant bona part del partit.

L'1-2 que reflectia el marcador amb el xiulet final de l'àrbitre no va ser una derrota més. El joc ofert per l'equip convida a pensar en un punt d'inflexió pel que resta de temporada. Ahir el Cafè Crem Calafell tot l'any, mereixia més i va estar a punt d'aconseguir els tres punts o com a mínim l'empat.

En els primers compassos de partit ja es va veure un equip calafellenc diferent, amb ganes i determinació de cara a porteria, però sempre mantenint-se sòlid al darrere. Durant la primera part el marcador no es va moure, tot i que va ser el Cerceda qui va disposar de l'acció més clara en estavellar una pilota al pal esquerra de David Arellano, que juntament amb Domínguez van ser un mur per als davanters dels dos equips.

La segona part va començar amb un Cafè Crem Calafell Tot l'any intentant mantenir el domini del partit ofert fins al moment, però el Cerceda va apretar. En una de les poques ocasions que va disposar l'equip gallec a la segona part, va arribar el primer gol, obra de Juan Fariza. I aquí és quan la recompensa de l'esforç i la constància es fa present i Jordi Gabarra engaltant un xut ras des de mitja distància posava l'empat a 1 només mig minut després d'encaixar el gol, fent esclatar el Joan Ortoll.

El Café Crem Calafell Tot l'any posava pausa al partit i continuava bombardejant la porteria gallega amb xuts exteriors i incursions a l'àrea creant molt perill. Ara bé, en gairebé la segona oportunitat que va tenir el Cerceda, Martín Payero engaltava un xut potentíssim i feia l'1-2. Restaven set minuts i els calafellencs es van bolcar en atac traient forces i orgull d'on fos per intentar empatar el partit, guiats per la intensitat de Sergi Romeu. Però ahir la sort tampoc va ser companya de viatge del Café Crem Calafell Tot l'any com tampoc alguna acció dins de l'àrea que s'hagués pogut considerar penal.

Tot i així, el partit contra el Cerceda ha de ser un punt d'inflexió, l'equip va demostrar que pot i que en sap, ara només queda persistir, persistir i persistir. I el més important, persistir plegats, afició, Penya i equip.

Hem parlat amb Sergi Macià, entrenador del Café Crem Calafell tot l'any, que ha fet una valoració general de la situació de l'equip, "ningú va dir que seria fàcil. Està clar que la forma de jugar depèn molt de l'efectivitat i no l'hem tingut i que hem perdut punts per detalls i desencert final." Ha afegit que "L'equip està lluitant i treballant bé. Estem forts al darrere, però no estem definint les ocasions, que en són moltes, amb la solvència que voldríem. Tots confiem que el fruit arribarà." I finalment ha comentat que "estic orgullós dels jugadors, d'aquesta penya incondicional i d'un club que no para d'empènyer. Queden sis finals i seguirem lluitant cadascuna com si fos l'última."


Un Cafè Crem Calafell tot l'any retrobat

Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 22 de març del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Tot l'encert que havia faltat en els darrers partits es va fer present, i de quina manera, a Vilafranca. Un premi més que merescut a l'esforç i a la persistència d'un Cafè Crem Calafell tot l'any, que feia temps que necessitava d'un vespre com aquest.

Ben aviat el partit es posava de cara. Navarro del Vilafranca Capital del Vi rebia una targeta blava per tocar la pilota estant a terra, però la falta directa corresponent no va poder ser transformada per Gerard Vergés. Tampoc es va poder aprofitar la superioritat numèrica, però això no va semblar inquietar els calafellencs.

Passaven deu minuts de l'inici de l'encontre i Gerard Vergés es redimia de la falta directa fallada fent pujar el 0-1 al marcador. I a partir d'aquí, en un tancar i obrir d'ulls, el Café Crem Calafell tot l'any es va posar 0-3. Dues contres magníficament traçades i culminades per Pol Galbas i Sergi Romeu donaven un avantatge còmode que feia esclatar l'afició i la Penya Els Estrellats desplaçada a la capital de l'Alt Penedès. Ara bé, el resultat podria haver estat diferent si no hagués estat per les aturades de David Arellano i perquè aquesta vegada sí, la sort va estar de costat verd i blanc; els vilafranquins van estavellar tres pilotes al pal.

En els últims compassos de la primera part Navarro, després d'una bona acció personal, posava l'1-3 amb el que s'arribava al descans.

El gol marcat a la primera part va esperonar al Vilafranca Capital del Vi que va mostrar una intensitat superior a l'inici de la segona. Tant és així, que mitjançant un penal ben transformat per Jordi Galán posava un 2-3 que feia perillar l'hegemonia calafellenca al marcador.

Ara bé, la recompensa per totes les vegades que el Café Crem Calafell tot l'any ho havia intentat aquesta temporada, però no aconseguit, es va materialitzar en una resposta contundent.

Ferran Rosa en una acció per la banda colava la bola entre el pal i Gerard Camps; i poc després era Gerard Vergés que amb un potent xut superava el porter local i situava un tranquil·litzador 2-5 al marcador. Però el Café Crem Calafell tot l'any en volia més. Ferran Rosa va completar un hattrick transformant dues faltes directes, una per blava a Jordi García per protestar i l'altra per acumulació.

El més important a part dels tres punts, que ho són moltíssim, és el fet que una vegada més independentment del resultat, Penya, afició, equip i cos tècnic van ser un. I des d'aquí felicitar a Vicente Weiler que ahir va poder gaudir d'un bon regal d'aniversari. I també una victòria més per dedicar a Ferran Rodríguez, que esperem que torni ben aviat i amb més força que mai.

En declaracions a Joan Enric Vidal de Calafell Ràdio, l’entrenador del Café Crem Tot l’Any, Sergi Macià, ha dit que “sabia que faríem un gran partit i així ha estat, ara nosaltres, com dic sempre, hem de fer la nostra i dilluns començar a preparar el partit contra el Voltregà i quan abans celebrar la permanència”. Macià ha dedicat la victòria al periodista Ferran Rodríguez que s’està recuperant d’una malaltia, “espero veure’t aviat a les pistes i tot l’equip et dediquem aquesta important victòria”.

De la seva banda, el president de la Junta Gestora del Patí Calafell, Rafel Solé, ha dit avui a Vilafranca, que “amb aquesta victòria fa que vegi molt més clar que podrem continuar una temporada més a l’Ok Lliga”.


Publicada el 22 de març del 2015, al Diari de Tarragona

EL CAFÈ CREM CALAFELL TOT L’ANY ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA GOLEJANT AL VILAFRANCA A DOMICILI (2-7)

NOTA DE PREMSA 1/2015 del Club Patí Calafell.

L’equip calafellenc, que dissabte rebrà el Voltregà, portava tres partits seguits sense celebrar una victòria

Calafell, 21 de març 2015- Avui el Cafè Crem Calafell Tot l’Any ha golejat a domicili el Patí Vilafranca que s’ha vist sorprès per un Calafell molt motivat coneixedor que guanyar a Vilafranca pot suposar, dins d’unes setmanes, la salvació matemàtic d’aquesta edició de l’Ok Lliga (2-7). La victòria del Manlleu al Mataró (2-1), fa que el Cafè Crem Calafell sumi 25 punts i s’allunyi de la zona de descens amb aquests tres punts d’or aconseguits per l’equip del Baix Penedès.

El derbi penedesenc ha començat amb una forta pressió dels vilafranquins. Als pocs minuts Gerard Vergès ha desaprofitat una falta directe però els de l’Alt Penedès han posat la por al cos al Calafell, en fer dos pals gairebé seguits, just en el moment en què el capità Sergi Romeu havia d’abandonar la pista per una avaria mecànica, resolta amb rapidesa pel mecànic Vicente Weiler.

Poc després l’exvilafranquí Gerard Vergès ha desfet l’empat inicial i dos minuts més tard, ha estat Pol Galbas qui ha batut Garard Camps. Aquests dos gols han trencat l’esquema de joc dels jugadors de Jordi Garcia que ha vist com el capità calafellenc, Sergi Romeu, gairebé des de mitja pista, feia el tercer gol. Encara abans de descans, l’àrbitre Tavera ha assenyalat un penal molt rigorós que Jordi Galan ha convertit en el segon gol dels locals. Poc després Marc Vergès ha tingut una oportunitat d’or de fer el quart gol.

Però la resta dels cinc gols han arribat a la segona meitat. Després que els àrbitres no han assenyalat un penal clar a favor dels calafellencs, ha estat Ferran Rosa qui ha fet el quart gol. Un minut més tard Gerard Vergès ha marcat un gol espectacular. La targeta blava assenyalada a l’entrenador local Jordi Garcia ha propiciat que Ferran Rosa hagi convertit la falta directe que sentenciava el partit, però quan els vilafranquins ja es veien impotents, Rosa, en llençar una falta directe i, en dos temps, suament ha marcat el definitiu setè gol. Amb aquest (2-7) el Calafell supera el Vilafranca en quant al gol average, atès que els vilafranquins van donar un bany el Calafell a la primera volta (4-8).

Declaracions 


En declaracions a Joan Enric Vidal de Calafell Ràdio, l’entrenador del Café Crem Tot l’Any, Sergi Macià, ha dit que “sabia que faríem un gran partit i així ha estat, ara nosaltres, com dic sempre, hem de fer la nostra i dilluns començar a preparar el partit contra el Voltregà i quan abans celebrar la permanècia”. Macià ha dedicat la victòria al periodista Ferran Rodríguez que s’està recuperant d’una malaltia, “espero veure’t aviat a les pistes i tot l’equip et dediquem aquesta important victòria”.

De la seva banda, el president de la Junta Gestora del Patí Calafell, Rafel Solé, ha dit avui a Vilafranca, que “amb aquesta victòria fa que vegi molt més clar que podrem continuar una temporada més a l’Ok Lliga”.

Fitxa Tècnica

Patí Vilafranca: Camps, Navarro, Vàzquez, Galan i Fernández, - cinc inicial -, Rocasalbas, Esteva i Caldú.

Cafè Crem Calafell Tot l’Any: David Arellano, Sergi Romeu, Gerard Vergès, Pol Galbas i Jordi Gabarra. També va jugar Marc Vergès, Pol Pàmies i Ferran Rosa.

Àrbitres: Raul Burgos i Ángel Tavera, prou bé.

Gols: 0-1 Gerard Vergès (10’), 0-2 Pol Galbas (12’), 0-3 Sergi Romeu (16’), 1-3 Marc Navarro(21’); segona part: 2-3 Galan (3’), 2-4 Ferran Rosa (15’), 2-5 Gerard Vergès ( ), 2-6 Ferran Rosa de falta directe ( ), 2-7 Rosa ( ).

Faltes: 11 el Vilafranca i 9 el Calafell.

Dissabte a rebre el Voltregà


Aquest dissabte el Cafè Crem Calafell Tot l’Any, rebrà la visita del Patí Voltregà, que avui ha perdut a la seva pista davant el Noia (1-2). Cal recordar que a la primera volta el conjunt calafellenc va sortir golejat (9-2). El partit, que començarà a 2/4de 9, es podrà escoltar a través de Calafell Ràdio (107.9 FM) i mitjançant la xarxa Internet amb la narració de Joan Enric Vidal i els comentaris de Ramon Ferré.



El Café Crem Calafell tot l'any supera al Voltregà i té la permanència matemàtica a tocar

Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 29 de març del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Els jugadors de Sergi Macià han arrencat molt bé a la primera part (3-0) però a la segona han patit per guanyar

Aquest darrer dissabte del mes de març, el Café Crem Calafell Tot l’Any, ha aconseguit una gran victòria contra un gran equip com és el Club Patí Voltregà, victòria que fa preveure que la salvació matemàtica és a tocar.

Els calafellencs han saltat a la pista conscients de la dificultat que suposava superar el Voltregà, que si bé no comptaven amb Xavi Armengol, és un equip molt conjuntat i ràpid que ha jugat la fase final de la Copa del Rei i que a la primera volta va golejar els calafellencs (9-2).

La primera part del Café Crem Calafell tot l'any va ser per emmarcar. Després d’oportunitats de gol a les dues porteries i d’un tir al pal del capità Sergi Romeu, aquest va veure targeta blava per una topada involuntària amb Èric Vargas. La falta directa que podia suposar el primer gol dels jugadors de Ricardo Ares va ser rebutjada en primera instància per Arellano i el llançador de la mateixa, Dani Rodríguez, va estavellar la bola al pal.

Després de patir durant la inferioritat numèrica, va ser Marc Vergès qui va desfer l’empat inicial amb un oportú gol després de diverses ocasions dels seus companys. El segon gol va arribar poc després amb una gran jugada culminada per Galbas i, abans del descans, Ferran Rosa, va fer el tercer. Els dos darrers gols van ser dedicats al periodista Ferran Rodríguez, que recuperant-se d’una malaltia, va assistir al partit acompanyant l’equip de narració de Calafell Ràdio.

A la represa, el Café Crem Calafell Tot l’Any va sortir una mica confiat i això va propiciar que en dos minuts el Voltregà posés la por al cos dels calafellens amb dos gols de Tirso Gómez i Àlex Rodríguez. Per sort, sis minuts més tard Ferran Rosa va sorprendre Torelló. Era el (4-2) i tot apuntava una victòria, però quan els calafellencs van perdre una bola, en un rapidíssim contracop, Tirso Gómez va reduir la diferència. Malgrat això, els calafellencs no van defallir, i a tres minuts del final, l’exblaugrana Jordi Gabarra va fer el què semblava, el gol de la tranquil·litat, però no fou així. A dos minuts del final Àlex Rodríguez va fer el (5-4) que feia témer el pitjor quan a 32 segons del final, els àrbitres van assenyalar un rigorós penal que el porter David Arellano va evitar que fos l’empat. Just quan el Voltregà s’ho va jugar tot, traient de porteria a Torelló per donar pas a un altra jugador de pista, Pol Galbas va robar una bola i, en veure la porteria buida, va fer a plaer, el definitiu sisè gol dels calafellencs.

Com sempre, la Penya Estrellats de Calafell i l'afició van animar l’equip calafellenc que al final va dedicar la victòria al periodista de Calafell Ràdio que porta gairebé quatre mesos de baixa per malaltia.

Fitxa Tècnica

Cafè Crem Calafell Tot l’Any: David Arellano, Sergi Romeu, Gerard Vergès, Pol Galbas i Jordi Gabarra. També van jugar Marc Vergès, Ferran Rosa, Oriol Palau i Pol Pàmies.

C.P.Voltregà: Torelló, Anguita, Vargas, Àlex Rodríguez i Daniel Rodríguez. També van jugar Grau i Tirso Gómez.

Àrbitres: German Sandoval i Josep Antoni Ribó, regular.

Gols: 1-0 Marc Vergès (10’), 2-0 Pol Galbas (11’), 3-0 Ferran Rosa (15’); segona part: 3-1 Tirso Gómez, 3-2 (3’) Àlex Rodríguez(5’), 4-2 Ferran Rosa (11’), 4-3 Eric Vargas (12’), 5-3 Gabarra (22’), 5-4 Àlex Rodríguez (23’), 6-4 Galbas (49’).

Targetes: Blava a Sergi Romeu (6’). Faltes d’equip: Calafell 7 – Voltregà 8.

Incidències: Cal dir, que abans de començar el partit, es va guardar un minut de silenci en record de les 150 víctimes del sinistre d’avió que va succeir dimarts passar als Alps francesos. Els jugadors del Café Crem van sortir a la pista acompanyats de jugadors prebenjamins que al descans van fer una exhibició.

Preparant el viatge a Manlleu

Després de les mini vacances de la Setmana Santa, el Cafè Crem Calafell Tot l’Any es desplaçarà a la pista del C.P. Manlleu que, aquest dissabte va sortir golejat de la pista del Vendrell (7-1). Els jugadors de Sergi Macià aniran a Manlleu conscients que un empat o una victòria, suposaria la permanència matemàtica tot i que caldrà veure què fan els equips del Noia, Mataró, Manlleu i Tordera, que tanquen la classificació. Mirant per dalt, els jugadors de Macià són ara a sis punts de classificar-se, per segon any consecutiu, per jugar la Copa de la CERS.

Autocar

Per aquest partit, la Penya Estrellats de Calafell organitza un autocar per a tots els membres de la colla que només hauran de pagar un euro. Com sempre, Calafell Ràdio, transmetrà el partit a través del 107.9 de la F.M. i per la xarxa Internet, amb la narració d’en Joan Enric Vidal i l’equip de comentaristes.


Sergi Macià renova pel Café Crem Calafell tot l'any


Font: Ferran Rodríguez.
ublicada el 5 d'abril del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

La Junta Gestora del Club Patí Café Crem Calafell Tot l’Any ha valorat satisfactòriament el treball fet fins ara per l’entrenador Sergi Macià i tot l’equip tècnic que l’envolta i, per això, aquesta setmana, abans de les mini vacances, Macià i la junta gestora van signar el contracte que farà que l’exentrenador de FC Barcelona, continuï vinculat al club calafellenc la temporada 2015-16. També s’ha compromès el segon entrenador Ricard Notario.

Macià, tenia l’interès d’arribar a un acord amb el club calafellenc quan abans millor, un cop ja està garantida la permanència – encara que no ho sigui matemàticament -, ja que havia rebut dues propostes de clubs italians.

Sergi Macià ha explicat els motius pels quals ha renovat una temporada més, “estic en un club on em sento estimat i alhora, sé que la junta i els aficionats i la Penya ‘Els Estrellats són el patrimoni que porta endavant tot això i ho fa amb amb sentiment”. Macià ha afegit que “el president Rafael Solé i el delegat José Antonio Talavera, tenien la meva paraula fa temps i jo el compromís verbal el mantinc sempre”.

El tècnic verd i blanc, ha afegit que “en quant al futur l’estructurarem i lluitarem amb les nostres possibilitats, però el nostre projecte seguirà sent el mateix per a fer disfrutar amb un bon hoquei” A més ha puntualitzat que preveu en mantenir bona part del bloc, “els jugadors han hagut d'adaptar-se a un nou estil. Els ha costat el canvi, però actualment estic molt content amb el rendiment de tots ells, malgrat que sempre n’espero més”, ha dit Macià.

De la seva banda, Rafael Solé, president de la Junta Gestora, - al menys fins el 30 d’abril dia en què hi ha convocada una jornada d’eleccions -, ja fa dies va avançar a la revista local ‘InfoCalafell’ que “renovaria al Sergi Macià, ara mateix i amb els ulls tancats”. Avui ha afegit que “tota la junta gestora estem molt contents del seu treball diari i entenem que mereix tota la nostra confiança”.

Sergi Macià: “Em quedo per què el club representa tots els valors que són molt semblants als meus”

Font: Ferran Rodríguez.

Publicada el 10 d'abril del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Aprofitant l’aturada de la competició per Setmana Santa, aprofitem per entrevistar l’entrenador del Café Crem Calafell Tot l’Any, que fa pocs dies ha renovat pel club del Baix Penedès

Sergi, per què has decidit renovar una temporada més pel Café Crem Calafell Tot l’Any?

Primer de tot perquè em sento ben valorat i perquè el club representa tots els valors que són molt semblants als meus.

És cert que tenies propostes de l’hoquei italià i del Moritz Vendrell?

Les ofertes que se sentien i que tenien pes, no han arribat perquè les he tallat sempre. Sóc fidel a la gent que em tracta bé i per això, continuaré al Club Pati Calafell. La meva primera opció era Calafell. En quant a les possibles propostes des d’Itàlia, cal dir que Itàlia es un lloc on hi tinc molta vinculació, però ara no era el moment de marxar cap allà.

Suposo que portes gaudint des de l’ inici de temporada amb aquesta unió entre jugadors,equip tècnic, junta gestora i seguidors, especialment els de La Penya Els Estrellats, que us donen suport tant si guanyeu com perdeu….

El sentiment d´aquest club és el seu patrimoni. La Penya dels Estrellats és, sens dubte, la millor penya de l´OK Lliga. Tenen sentiment, però també valors i això fa que siguin una gran penya. A més, tot junt fa que siguem un gran equip. Per a mi, el referent és el Vicente Weiler, que porta moltíssims anys al club, és l’utiller- mecànic, aficionat, treballador i l’incona de tots nosaltres.

Ara ja es pot dir que el Café Crem manté la categoria i la contundent victòria a la pista del Vilafranca, va ser un pas de gegant, no?

La derrota amb el Vendrell per a mi va ser el punt d’inflexió. Nosaltres vàrem jugar de tu a tu, com ho vàrem fer contra el Liceo, però uns petits detalls ens van condemnar a la derrota. La victòria a Vilafranca és una conseqüència del treball dels jugadors.

Expliquem resumidament aquesta filosofia dels Drakkars….

Drakkar es un vaixell viking. Per mi aquest vaixell és el Club Patí Calafell. És un treball de coaching que es va generar entre un Sebastian Fernández i jo. Són moltes hores i d’aquí neix una historia llarga de valors, virtuts i, que remant tots junts som invencibles. A més, tenir el què diem d’Hida, és a dir, humilitat, implicació, disciplina i ambició.

Resten quatre partits de lliga, estem salvats del descens….però prop de la Copa de la CERS…es bo jugar aquesta competició, ho dic per que aquesta temporada crec que ens va fer més mal que bé, oi?

L´objectiu es jugar bé i ser referents per la forma de jugar i que els jugadors vulguin venir a Calafell pel què representem. No penso, nosaltres fem i treballem.

De cara la temporada vinent, que serà la cinquena consecutiva a l’Ok Lliga, es preveuen pocs canvis, no? Potser cal fitxar un golejador nat?

No es qüestió de canvis. Hem de valorar que tenim, què hem fet i què volem fer. En Marc Vergés té quasi 20 gols, els mateixos que en Ferran Rosa. Són dos jugadors que aquesta temporada no han estat contundents i poden ser millors. No tot és tenir un golejador nat sinó que aquest jugador aporti joc. Això de fer-nos amb un golejador ho hem de valorar amb calma.

Suposo que la màxima il·lusió d’en Sergi Macià i tot l’equip, seria poder classificar-se per a la pròxima edició de la Copa del Rei….

Crec que és un somni per a tots. Però no és un objectiu. Si algun dia anem a la Copa del Rei, ha de ser per mèrits, i que ens ajudi a aconseguir abans la permanència. Som un club humil que pot fer més, però sempre tocant de peus a terra. Crec que l’hoquei guanyaria amb el sol fet de veure la Penya Estrellats més, però sempre amb els peus a terra, però l’objectiu continuarà sent la permanència.

Ara, aquest pròxim cap de setmana el Café Crem es desplaça a Manlleu, una pista propicia per sumar tres punts més, però viatjareu sense cap mena de pressió…

Manlleu és una pista molt difícil. La gent ha patit molt i els de la part baixa de la classificació no hi han sumat. Hem de viatjar a Manlleu amb el convenciment que hem de lluitar cada rebot de bola, a cada instant. Més que mai hem de ser drakkars.

Qui creu que serà el campió de l’Ok Lliga, el seu ex FC Barcelona o el Liceo?

Crec que el Barça ho te a tocar, té la millor plantilla, està clar. La recent derrota del Liceo amb l’Alcoy els hi ha complicat molt per poder ser campions. Veurem què passa aquest dissabte al Palau Blaugrana on es veuran les cares.....

Doncs, moltes gràcies i molta sort!

Publicada el 13 d'abril del 2015, al Diari Més

El Cafè Crem Calafell tot l'any no pot certificar la permanència a Manlleu


Publicada el 12 d'abril del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Cafè Crem Calafell Tot l’Any no ha pogut certificar la permanència matemàtica ja que ha perdut a Manlleu (4-2) que es jugava una de les darreres cartes per continuar lluitant per no baixar de categoria. El Calafell, segons el seu entrenador, ha llançat el partit a la primera meitat en què ha rebut tres gols, en pocs minuts de diferència.

A la primera meitat, el conjunt calafellenc ha jugat molt per sota de les seves possibilitats donant moltes facilitats al Manlleu per a batre Arellano. Després del primer tret del capità Romeu amb cert perill, el conjunt local entrenat per Joaquin López va posar a prova Arellano, que va veure com Farrés a boca de gol no va poder marcar per la lluïda actuació d’Arellano.

Quatre minuts més tard i aprofitant les facilitats defensives del Calafell, Marc Julià va desfer l’empat inicial. L’entrada en joc de l’angolè Humberto Da Silva Mendez, va facilitar els dos gols següents aconseguits en quatre minuts per Jaume Ferrés i Marc Julià, respectivament.

A la segona meitat, el Café Crem Calafell Tot l’Any va tornar a la pista més ben posicionat posant a prova el porter local Jordi Garcia que ho aturava tot. Després d’una clara oportunitat pel local David Martí, Jordi Gabarra ha estavellat una bola al pal. Poc després, el reusenc Marc Vergés ha despertat els ànims dels seguidors calafellencs al batre Jordi Garcia.

A partir d’aquí el Manlleu ha jugat un xic més nerviós conscient que molt sovint fa unes brillants primeres parts però baixa la guàrdia a les segones. En pocs minuts els àrbitres han assenyalat dos penals, un a cada porteria que no ha fet variar el marcador ja que Arellano ha aturat el tret de Marc Julià i el calafellenc Ferran Rosa ha enviat la bola fora. El quart gol dels osonencs, a la part final del partit, ha fet mal al Calafell que tot i això ha pogut fer el segon gol gràcies a un refús de bola.

Declaracions

En declaracions a Joan Enric Vidal de Calafell Ràdio, l’entrenador del Café Crem Tot l’Any, Sergi Macià, ha dit que “sabíem que el Manlleu es jugava la darrera carta i que tenia molt a guanyar i nosaltres hem pecat de manca d’humilitat”. El tècnic barceloní que continuarà a la banqueta del Calafell la temporada vinent, ha explicat avui a Manlleu que “hem llençat el partit a la primera meitat, ens han sobrat els primers 15 minuts en què hem estat molt fluixos en defensa, cosa poc habitual en nosaltres i les contres, que les hem fet, han estat molt lentes, en canvi, a la segona meitat hem estat més implicats i això, dins de tot, em satisfà”. Macià ha acabat dient que confia en certificar la permanència dissabte vinent davant el cuer Tordera que ha plantat cara al Moritz Vendrell. Cal recordar que amb aquesta derrota d’avui, s’esvaiexen les poques opcions que hi havia de classificar-se per a jugar per segon any consecutiu, la Copa de la CERS.

Fitxa Tècnica

C.P.Manlleu: Jordi Garcia, Marc Julià, Lluís Teixidó, Jordi Farrés i ‘Alex Prim, cinc inicial -, Humberto Mendes i David Martí.

Cafè Crem Calafell Tot l’Any: David Arellano, Sergi Romeu, Jordi Gabarra, Pol Galbas i Gerard Vergès, - cinc inicial – Ferran Rosa, Marc Vergès i Pol Pàmies.

Àrbitres: Isaac Sanz i David Pico. Bé, millor a la primera meitat.

Gols: 1-0 Jaume Ferrés (min 8), 2-0 Jaume Ferrés (min 12), 3-0 Marc Julià (min 15); segona meitat 3-1 Marc Vergés (min 9), 4-1 Mendes (min 21),. 4-2 Gerard Vergès (min 48).

Faltes: 8 el Manlleu i 5 el Calafell.

Incidències: Poc més de cent persones han presenciat el partit, dels quals unes 40 persones, seguidors del Café Crem Calafell tot l'any que s’han desplaçat cap a la localitat osonenca.


Imatge: photojordi.blogspot.com

El Cafè Crem Calafell tot l'any certifica la permanència


Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 19 d'abril del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El penúltim partit oficial de lliga al pavelló municipal Joan Ortoll va començar amb menys públic de l’habitual i amb una dutxa d’aigua freda quan als primers minuts de partit el Tordera va desfer l’empat inicial.

A la primera meitat els calafellencs no es van trobar còmodes a la pista, van jugar sense masses idees i amb un joc esbojarrat, xutant a porteria contrària, molts cops, sense encert.

Després d’una bona jugada entre Gabarra, Galbas i tret final de Gerard, sense sort, Manel Garcia va avançar els de Tordera al marcador. Aquest fet va motivar una mica els calafellencs que van xutar diversos cops a la porteria de López, sense encert. Una clar penal transformat per Ferran Rosa – futur jugador del Noia -, va ser refusat pel porter amb tant mala fortuna que es va introduir la pilota dins la porteria. Abans del descans, els calafellencs van cercar sense jugar bé, el segon gol que no va arribar.

A la represa, va ser el capità Sergi Romeu qui va agafar la responsabilitat de xutar des de mitja pista per intentar sorprendre el porter visitant, però tampoc va arribar el gol de la tranquil·litat. Va ser arran d’una targeta blava mostrada a Cuenca quan Marc Vergès, al refús, va convertir en gol la falta directa, tot després que, en més d’una ocasió, el porter David Arellano evités el segon gol dels torderencs.

A partir d’aquí, els ‘Drakkars’ de Sergi Macià es van animar, conscients que calia una victòria per a celebrar la permanència, quan en un atac local, Gerard Vergés va cedir al seu germà Marc que no va perdonar. Un penal en contra llançat per Manel Garcia va ser aturat per Arellano. El gol d’Aldrich, que suposava el (3-2), va posar la por al cos dels locals que tot i així van continuar dominant. Un altra clar penal llançat magistralment per Rosa, va suposar el quart gol dels calafellencs que van poder ampliar el marcador amb una falta directe que Galbas no va poder transformar, però va ser el mateix jugador qui poc després va fer el gol que sentenciava el partit. Ja al darrer minut i, a plaer, Rosa va fer el sisè gol i el seu hat-trick particular.

En acabar el partit, es va festejar el fet que a manca de dues jornades, el Café Crem Calafell havia obtingut el passaport per jugar la temporada vinent a la millor lliga del món.

En acabar, l’entrenador Sergi Macià deia que “hem assolit l’objectiu de la permanència amb seguretat. És cert que ha estat amb patiment a manca de dues jornades, però avui els jugadors han demostrat que es mereixen aquest premi”. Macià va explicar que “el partit amb el Tordera era difícil, ells, ja descendits no tenien cap pressió i avui han vingut aquí a jugar i a guanyar, nosaltres hem plantejat un partit seriós i hem portat la iniciativa, hem estat més pràctics ja que només ens servia guanyar”.

Macià, va agrair ahir el suport de l’afició, “és la millor de l’Ok Lliga i sempre han estat al nostre costat i de debò que fa goig veure com espitgen l’equip a cada partit; ara hem de gaudir del què hem fet, pensant que encara resten dos partits de lliga i els volem guanyar i després homenatjar al Vicente Weiler jugant i gaudint d’enfrontar-te a la selecció estatal el 29 de maig”.

Per acabar dir que La Penya Els Estrellats, van cantar a Rosa, “Ferran, te queremos, que te vaya bien”, atès que Rosa ja ha anunciat que la temporada vinent defensarà els colors del Club d’Esports Noia que dirigirà Pere Varias.

Fitxa Tècnica:

Café Crem Calafell Tot l’Any: Arellano, Romeu, Gabarra, Gerard Vergés i Pol Galbas, - cinc inicial -, Marc Vergés i Ferran Rosa. A la banqueta Oriol Palau, Pol Pàmies i Xavier Andreu.

C.P.Tordrera: López, Garcia, Martos, Castañé i Manel Garcia – cinc inicial -, Aldrich, Cuenca i Serra.

Àrbitres: Óscar Valverde i Miquel Díaz, molt bé. Targeta blava al visitant Marçal Cuenca.

Gols: 0-1 Manel Garcia (min 3), 1-1 Ferran Rosa, de pena (min 16); segona part. 2-1 Marc Vergés, de falta directa (min 12), 3-1 Marc Vergés (min 14), 3-2 Aldrich (min 18), 4-2 Ferran Rosa, de penal (min 19), 5-2 Galbas (min 22) i 6-2 Rosa (min 24).

Faltes d’equip: Calafell 8, Tordera 9.

Incidències: Al descans, els equips benjamí B i Prebenjamí A van fer una exhibició. L’alcalde Joan Olivella, acompanyat del president de la Junta Gestora, Rafel Solé i d’altres regidors, va celebrar la victòria i la permanència.

Segon equip

El sènior B del Café Crem Calafell va guanyar divendres el Patí Vilaseca (7-4) en partit del grup primer de Segona Catalana. Ho va fer amb els tres gols d’Óscar Aguilar, els 3 de Ferran Ortoll i el d’Israel Seoane.

Veterans

Els Veterans del Café Crem Calafell jugaran dimarts a 2/4 d’11 de la nit contra el GEiEG a la Lliga B. Els calafellencs, que són líders, estan a dues victòries de ser campions.


Publicada l'11 de maig del 2015, al Diari de Tarragona

Publicada l'11 de maig del 2015, al Diari Més


Partit descafeïnat a Lleida que acaba amb les aspiracions a la CERS

Font: Ferran Rodríguez.
Publicada l'11 de maig del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Café Crem Calafell Tot l’Any va perdre dissabte a Lleida, les poques opcions que encara tenia de poder classificar-se un altre cop per a la Copa de la CERS encara depenent dels resultats de dissabte vinent en què, de manera simultània, es jugarà la darrera jornada de l’actual temporada a l’OK Lliga.

La derrota al pavelló municipal ’11 de setembre’, trenca la tradició en què en els darrers tres cops que el Calafell havia jugat a Lleida, sempre havia guanyat. La primera, el dia que, després de 30 anys, l’equip va retornar a la màxima categoria.

Pel que fa al partit, poca història. Resumint, podríem dir que ha estat un partit anivellat, amb lluïment dels dos porters, Lluís Tomàs i David Arellano. L’únic gol del partit ha arribat al minut 11 quan el capità calafellenc Sergi Romeu, de manera involuntària, ensopega amb un contrari i el fa caure, per la qual cosa, ha vist la targeta blava. La corresponent falta directa ha estat llençada per Emmanuel Necchi que en rebre el refús d’Arellano i després que un jugador lleidatà li fes falta, el mateix Necchi ha introduït la bola al fons de la xarxa.

A la recta final del partit, a manca de 47 segons, una targeta blava mostrada a Gerard Vergès, ha comportat el llançament d’una segona falta directe que ha executat Lluís Rodero, però que no ha pogut batre Arellano.

Tot i el curt marcador, s’han vist moltes oportunitats de gol. El Software Lleida, mitjançant Lluís Rodero, ha estavellat una bola al travesser d’Arellano. Tant Gerard Vergés com Pol Galbas, Sergi Romeu, Ferran Rosa i, fins i tot, un motivat Pol Pàmies, han llençat xuts a la porteria de Tomàs que ha estat molt encertat. A l’altra porteria, l’excalafellenc Xavi Díez i el seus companys Necchi i David Ballestero han tingut opció de gol però Arellano ho ha evitat.

Amb aquesta victòria l’equip lleidatà que entrena Albert Folguera, encara té alguna opció de jugar de nou la Copa de la CERS si guanya dissabte a la pista del Vilafranca. De la seva banda, Sergi Macià, entrenador del Café Crem Calafell Tot l’Any ja pot pensar en la temporada vinent. Els dos tècnics ja han renovat als seus respectius clubs.

Fitxa Tècnica

Software Lleida: Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Lluís Rodero, Andreu Tomàs i Emmanuel Necchi, - cinc inicial -, Carles Trilla, Jaume Bartés, David Ballestero i Xavi Diez.

Café Crem Calafell Tot l’Any: David Arellano, Sergi Romeu, Jordi Gabarra, Gerard Vergès i Pol Galbas, - cinc inicial -, Marc Vergès, Ferran Rosa i Pol Pàmies. Sense jugar Xavier Andreu (porter) i Oriol Palau.

Àrbitres: José-Juan Melero i Eloi Castellnou, regular, descoordinats. Han mostrar targeta blava als calafellencs Sergi Romeu i Gerard Vergès i al lleidatà Necchi.

Gols: 1-0 Necchi min 11.

Faltes: Lleida 9- Calafell 9.

Una llàstima

El president de la Junta Gestora, Rafel Solé, ha dit avui als micròfons de Calafell Ràdio que “ha estat una llàstima per què el gol no ha estat legal, abans de fer-lo fan falta al nostre porter i els àrbitres no ho han assenyalat”.

Pròxim partit

Dissabte vinent, a partir de les 8 del vespre i, en horari unificat, es jugarà la darrera jornada de la competició en la que el Café Crem Calafell rebrà la visita de l’Alcoi, equip que ha estat la revelació de l’actual temporada. A la primera volta, l’equip que entrena Diego Mir només va poder empatar amb el Café Crem Calafell Tot l’Any. Com s’ha fet tota la temporada, aquest partit serà ofert en directe a través de l’emissora municipal Calafell Ràdio (107.9 FM) que també l’oferirà a través de la Xarxa Internet. Com aquests darrers mesos, el partit serà narrat per Joan Enric Vidal que comptarà amb la col·laboració de Ramon Ferré, Andreu Vergés i Enric Vidal júnior. El partit serà dirigit pels àrbitres Alberto Veiga i Álvaro De la Hera.




Publicada el 17 de maig del 2015, al Diari de Tarragona

En el darrer partit de la temporada, al pavelló Joan Ortoll, el Calafell va deixar escapar un avantatge de 4 a 1 i l'Alcoi va aconseguir empatar a cinc gols. Formatgé va fer el gol de l'empat, en l'últim minut, de penal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada