dissabte, 28 de març del 2020

Sergi Bonsoms, sisè al Campionat d'Espanya

L'any 2017, la Secció de Patinatge del Club Patí Calafell enceta una nova etapa amb l'Alba Díaz com a entrenadora. Després de la marxa del club de Marta Vera, diverses patinadores van fer d'entrenadores a les categories inferiors, entre elles Emma De Vargas, Anaïs Mercader i Marina Juncosa. Però, la directiva decideix que Alba Díaz sigui l'entrenadora de la secció, a partir d'aquell moment.

Aquella temporada seria la darrera per a patinadors/es d'alt nivell, en la secció de Patinatge Artístic, com Sergi Bonsoms i Anaïs Mercader.

A partir d'aquí, teniu totes les cròniques publicades a l'Eix Diari o a la web del Club Patí Calafell, referents a la secció de Patinatge Artístic.

Mireia Raventós i Laia Tomàs amb les seves entrenadores. Eix

Participació del CPA Calafell a la 1ª convocatòria dels nivells B i certificat

31-01-2017 19:39


Aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener Mireia Raventós i Laia Tomàs han participat a la 1a convocatòria de Certificat Individual Artístic a Amposta amb molt bons resultats. 
D'altre banda Marina Juncosa s'ha estrenat com a monitora del Club Patinatge Artístic Calafell, el club vol donar les gràcies a Marina i Anaïs per la seva implicació.


Campionat Territorial de Figures Obligatòries

Publicada el 21 de febrer del 2017, a la Web de la Federació Catalana de Patinatge
El passat diumenge dia 18 de febrer va tenir lloc el Campionat Territorial de Figures Obligatòries classificatori pel Campionat de Catalunya.

Patinadores del CP Calafell Artístic i del CP Salou de les categories Infantil, Cadet i Juvenil van fer una bona actuació a la pista del Club Patí artístic Riudoms.

Classificació Infantil:
1a - Júlia Amado Escote, CP Salou

Classificació Cadet:
1a - Aixa Guerrero Solé, CP Calafell
2a - Lena Backer Fornós, CP Calafell
3a - Laura Planas Placero, CP Calafell

Classificació Juvenil:
1a - Maria Miravent Garriga, CP Calafell
2a - Judith Maria Larranz Álvarez, CP Calafell
3a - Elvira Cherto Fraile, CP Calafell
4a - Ainoa Llacer Ayuso, CP Calafell

Van aconseguir els mínims pe a poder accedir al Campionat de Catalunya que es celebrarà els propers 11 i 12 de març a Mollet del Vallès les patinadores Julia Amado, Aixa Guerro, Maria Miravent i Judit Maria Larranz. Ben segur que totes quatre faran una bona actuació.

Finalitzada la competició, es va procedir a realitzar la Prova de Figures Obligatòries Nivell B i Certificat, on van aconseguir el corresponent diploma del nivell B fins a 5 patinadores.

Publicat al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 8 de març de 2017
Dissabte va tenir lloc al nostre pavelló la 1a jornada del Campionat Comarcal de Patinatge dels Jocs Escolars de Catalunya. Totes les nostres patinadores van fer una gran actuació, i felicitem especialment per les seves posicions:
Laia Tomàs, Laura Cañellas i Paula Ruiz, de la categoria Infantil A
Judith Perich, d'Infantil C
Noa Fernàndez, de la categoria d'Aleví A
Katy A. Rúa, d'Aleví B
Yvette Flores i Sofía Marin, d'Aleví C
Marina Ondina, Selma Guerrero i Isona Bäker, de la categoria Benjamí A
Alexia Planas, Lucía Solis, Ariadna Denisse, de la categoria PreBenjamí A
Yolanda Lucia Piqueras, Marta Escolà, de PreBenjamí B
Ara els espera la propera fase que serà el proper 29 d'abril al Vendrell.


Cartell del Campionat de Catalunya Cadet i Juvenil 2017

Acreditació del Campionat de Catalunya Cadet i Juvenil 2017Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries a Mollet


Publicada el 16 de març del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

El passat 11 i 12 de març va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries a Mollet del Vallès. Dins la representació de les comarques Tarragonines hi van anar dues patinadores en la categoria juvenil i una en categoria cadet del Club Patí Calafell.

Maria Miravent va aconseguir una setena posició i la suficient puntuació per classificar-se pel campionat d'Espanya. També remarquem els resultats obtinguts de Judith Larraz i Aixa Guerrero en el global de les classificacions. Des d’aquestes línies volem donar les gràcies per tot el suport i acompanyament rebut de les nostres entrenadores Anais Mercader i Emma de Bargas.

Anaïs Mercader i Sergi Bonsoms amb la seva entrenadora. Eix

Anaïs Mercader i Sergi Bonsoms aconsegueixen molt bons resultats al Campionat Territorial

21-03-2017 13:45


El passat 18 i 19 de març va tenir lloc el Campionat Territorial Sènior de Patinatge Artístic a Cambrils.
La representació del Club Patí Calafell estava formada per dos patinadors en la categoria sènior, Anaïs Mercader i Sergi Bonsoms, amb molt bon resultat per part de tots dos.
Sergi Bonsoms va quedar en primera posició en la categoria masculina i l’Anaïs Mercader en 2a posició femenina.


Podis del Trofeus d'iniciació

Bons resultats del CPA Calafell als trofeus d'iniciació

11-04-2017 10:23

L’últim cap de setmana de març va tenir lloc al Club Ploms de Reus el Trofeu d’Iniciació. La patinadora Judith Perich va assolir la primera posició de la categoria +14 del nivell C.
Igualment aquest cap de setmana 8 i 9 d’abril del 2017 Mireia Raventós i Laia Tomàs han aprovat el certificat de categories, quedant Mireia Raventós en segona posició.


Acreditació del Campionat d'Espanya de F.O.


Maria Miravent amb la seva entrenadora. Eix


Classificació del Campionat d'Espanya Juvenil de F.O.

Certificat de participació en el Campionat d'Espanya de F.O

Bons resultats al Campionat d'Espanya
Aquest cap de setmana 8 i 9 d’abril s’ha celebrat a Mollet del Vallès el campionat d’Espanya de Figures Obligatòries. La patinadora Maria Miravent ha obtingut una merescuda 8a posició en la categoria Juvenil.


Publicada l'abril del 2017, a la pàgina 24 de la revista InfoCalafell

Les patinadores del CPA Calafell amb la seva entrenadora. Eix

Bones posicions del CP Calafell al Campionat Territorial de Patinatge Artístic

27-04-2017 11:04

Aquest cap de setmana 22 I 23 d’abril ha tingut lloc el Campionat Territorial de Patinatge Artístic de Tarragona de les categories cadet i juvenil.
Les patinadores Judith Larraz, Laia Escobar i Maria Miravent han participat amb molt bon resultats. Cal destacar especialment a Maria Miravent que ha aconseguit una 4ª posició i la classificació pel campionat de Catalunya.
Publicat al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 5 de maig de 2017

El passat dissabte es va celebrar la segona fase comarcal dels Jocs Escolars de Catalunya. Les nostres patinadores ho van fer molt bé!!!A més és van classificar per la fase territorial del proper 13 de maig les següents patinadores:

Infantil A: Laura Cañellas, Laia Tomàs, Paula Ruiz;
Aleví A: Noa Fernández; Aleví B: Katy Alexandra Rua;
Benjamí A: Selma Guerrero, Marina Ondina;
Pre-Benjamí A: Alexia Planas, Lucía Solis, Ariadna Denisse;
Pre-Benjamí B: Yolanda Lucia Piqueras, Marta Escolà, Noa Jimenez.
fase territorial dels Jocs Escolars al Vendrell. Eix

Sergi Bonsoms i Anaïs Mercader

Cap de setmana ple de competicions pel Club Pati Artístic Calafell

16-05-2017 19:33

El cap de setmana passat va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Patinatge de les categories Junior i Sènior a Llagostera.
En Sergi Bonsoms va assolir la 6ª posició i classificació pel Campionat d'Espanya, i Anaïs Mercader la 18ª posició.
A més, dissabte passat es va celebrar la fase territorial dels Jocs Escolars al Vendrell.  Les nostres patinadores van aconseguir diferents podis:
Categoria Infantil A: Laia Jané Torres i Laura Cañellas Garcia en 2ª i 3ª posició respectivament. Paula Ruíz va ser cinquena.
Categoria Aleví A: Noa Fernández en 6ª posició.
Categoria Aleví B: Katy Alexandra Rua en quarta posició.
Categorial Benjamí A: Marina Ondina Rigual en 2ª posició i Selma Guerrero en quarta.
Categoria Prebenjamí A: Alexia Planas Pacheco en 3ª posició, Lucía Solís en sisena posició i Ariadne Denisse Muñoz en setena posició.

Categoria Prebenjamí B: Yolanda Lucía Piqueras, Marta Escolà i Noa Jiménez, en setena, vuitena i novena posició.
Per a la fase nacional que es durà a terme el proper 4 de juny, han estat classificades a més Paula Ruiz (infantil A), Noa Fernàndez (Aleví A) i Selma Guerrero (Benjamí A).Campus Estiu Patinatge Artístic a Calafell


Publicada el 24 de maig del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell ja té apunt el casal de patinatge artístic per a aquest estiu, dirigit a tots els nivells de patinatge, des dels nens i nenes que no en saben fins al que volen millorar la seva tècnica.Publicat al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 24 de maig de 2017

Dissabte passat es va celebrar la 2a convocatòria de proves dels nivells C i A a Riudoms. La Lucia Solis i Judith Perich van assolir el C de lliure individual, la Isona Backer en nivell C de figures obligatòries, i la Paula Ruiz el nivell A de lliure individual.

Les patinadores calafellenques. Eix

El CP Calafell participa a la 2a convocatòria de proves dels nivells B i Certificat

06-06-2017 10:09

Dissabte es va celebrar la segona prova del B i C de lliure i de figures obligatòries. La patinadora Lucía Ruiz va assolir el diploma de Certificat i Noa Fernàndez i Laia Tomàs el diploma del nivell B en figures obligatòries. També Judith Girona va aconseguir el seu diploma del nivell B i Noa Fernàndez en el nivell Certificat de la modalitat de lliure.
El CP Calafell participa en les competicions de Catalunya de patinatge artístic
El 27 i 28 de maig es va celebrar a Reus el campionat de Catalunya de Juvenil. Maria Miravent del CP Calafell va obtenir la 16a. posició.
Final Nacional dels Jocs Escolars de Catalunya 
El 4 de juny del 2017 va tenir lloc al Perelló la Final Nacional dels Jocs Escolars de Catalunya. Les patinadores calafellenques hi van participar assolint llocs molt destacats. En la categoria Benjamí Selma Guerrero va obtenir una 7a posició i Marina Ondina en posició núm 20. En categoria Aleví Noa Fernàndez va assolir 6a. posició, mentre que en la categoria infantil Paula Ruiz 8a posició, Laura Cañellas la 16a i Laia Tomàs la 19a posició.

Publicat al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 13 de juny de 2017

Divendres 9 de juny es va celebrar, al Tag del Vendrell, l'entrega de premis de la fase comarcal dels Jocs Esportius de Catalunya de totes les modalitats esportives. Les nostres patinadores van fer pòdium i van ser guardonades amb un diploma i una medalla de participació. Moltes felicitats a Laura Cañellas, Laia Tomàs, Paula Ruiz, Noa Fernàndez, Katy Alexandra, Selma Guerrero, Marina Ondina, Alexia Planas, Lucía Solis i Noa Jimenez.Publicat al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 13 de juny de 2017

Dissabte 10 de juny es va dur a terme a Amposta el 1r Campionat Federació de Tarragona, del que van sortir les classificacions per la Copa Federació de Catalunya. Les nostres patinadores Lucia Ruiz, Lena Backer i Aixa Guerrero van assolir una 12a, 15a. i 24a posicions respectivament. Moltes felicitats per la competició, l'esforç i la constància d'aquestes patinadores.


Cartell del Campionat d'Espanya Júnior 2017


Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2017, en Programa Curt

Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2017, en Programa Lliure

El XXV Campionat d'Espanya de les categories Júnior i Sènior, es va celebrar entre el 15 i el 17 de juny del 2017, al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. Sergi Bonsoms va ser cinquè, en el Programa Curt. Aquesta classificació la va repetir en el Programa Lliure. També, hi va participar l'Anaïs Mercader.Publicat al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 6 de juliol de 2017

El cap de setmana passat va tenir lloc el Campionat Federació Territorial de les categories Juvenil i Sènior, i el 2n Trofeu d'iniciació dels nivells A i C. Les nostres patinadores ho van fer molt bé i van demostrar tota la feina feta durant aquest hivern. Felicitem especialment la Judith Larraz per la seva classificació al Campionat de Catalunya, Felicitem també la Laia Escobar, l'Ainoa Llàcer i l'Elvira Cherto, i la Selma Guerrero en Trofeu nivell A.


Durant el mes de juliol, la secció de Patinatge Artístic del Club Patí calafell va organitzar el tradicional casal d'estiu, per a les joves patinadores del club.


Publicada al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 23 d'agost de 2017

La setmana vinent continuem amb els entrenos i comencem curs amb novetats importants! Engeguem DOS GRUPS DE XOU!!! Reunió informativa dimarts 29, a les 19 h, al pavelló Joan Ortoll. T'hi esperem! Més informació cpcalafell.artistic@gmail.com

Classificació del Campionat Federació Juvenil 2017

El 17 de setembre del 2017, es va celebrar el Campionat Federació de les categories Juvenil i Sènior, a les instal·lacions del Club Patí Cristinenc. Hi van participar dues patinadores calafellenques: Laia Escobar i Judith Mª Larraz, quedant en les posicions 27 i 29.


Publicada al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 12 d'octubre de 2017

El cap de setmana passat la nostra patinadora senior Nuria va aconseguir la 3era de la Copa BCN i es va classificar per la copa catalana! També l'Alícia va participar al Trofeu d'iniciació nivell C.
Publicada al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 18 d'octubre de 2017

El cap de setmana passat va tenir lloc el Trofeu del nivell B i Certificat. Les nostres patinadores Ana isabella Arias i Paula Ruiz al nivell Certificat quedant en unes molt bones posicions, 8a i 12a respectivament. La Laia Duran i Arantxa Girona també han fet molt bon disc assolint una 8a posició en el nivell B (8-9anys) per la Laia i la 15a.posició de 29 participants l'Arantxa també al nivell B (10-11 anys).
Publicada al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 3 de novembre de 2017

El diumenge passat va tenir lloc a la Pobla de Mafumet el Campionat de Tardor. Les nostres patinadores cadets i juvenils van participar amb uns grans resultats!! En categoria juvenil l'Ainoa Llàcer va quedar en 4ª posició, i en categoria cadet la Laura Planas en 4ª, la Lucia Ruiz en 5ª i l'Aixa Guerrero en 19ª posició. Felicitem la Laura perquè a més s'ha classificat per la Copa Catalana que tindrà lloc aquest mes de novembre.Publicada al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 7 de novembre de 2017

Diumenge al Pla de Santa Maria es va dur a terme la 3a prova de debutants nivells C i A. Les nostres patinadores van fer un molt bon exercici, així, la Selma Guerrero va aprovar el nivell A, i l'Abril Jover i la Sofia Marín van aconseguir el diploma del nivell C. La Mireia Girona, la Yvette Flores i l'Alicia Matas ho van fer molt bé però hauran de tornar a provar-ho de nou. De la modalitat d'escola la Mireia Raventós va aprovar la figura i la Laia Escobar haurà de tornar-ho a provar.

Publicada al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 22 de novembre de 2017

Aquest dissabte les nostres patinadores categories han participat al Trofeu de Bigues i Riells. Totes han fet un molt bon disc, especialment la Núria que va assolir la 1a posició a categoria sènior, i l'Elvira i la Laia en 2a i 3a posició en categoria juvenil B. Moltes felicitats Aixa, Lucia, Noa, Mireia, Laies, Maria, Elvira, Ainoa i Marina.


Publicada al Facebook de la Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell, el 28 de novembre de 2017

Dissabte 24 de novembre les nostres patinadores Núria, Laura i Lucia van participar a la Copa Catalana de patinatge. Un treball excel·lent de la Núria la va portar a la segona posició de pòdium. La Lucia i la Laura en 9ª i 12ª posició també van fer un molt bon disc.Anna amb el diploma certificat, l'entrenadora Alba, i Alícia i Yvette amb els diplomes nivell C. Eix

Arantxa i Laia amb la entrenadora Núria, amb els diplomes nivell B


Cinc diplomes del CP Calafell a les proves de nivell de Constantí

08-12-2017 18:41

La secció de patinatge artístic va participar dissabte 2 de desembre a la tercera convocatòria dels nivells C, B i certificat de la modalitat lliure, que es van celebrar a les instal·lacions municipals del Club Patí Constantí, al Tarragonès.
Aquestes proves serveixen perquè les esportistes debutants acreditin el nivell per poder participar en competicions oficials. En l’actualitat és necessari superar quatre proves, que són segons dificultat: la C, B, A i Certificat. De cara a la temporada vinent s’està estudiant afegir un nivell més, el D.
L’actuació de les patinadores del Patí Calafell va ser molt destacada i cinc d’elles van aconseguir superar les proves, en la que era la darrera oportunitat de la temporada per aprovar-les.
Anna Isabella Arias va assolir el nivell Certificat i ja és categories; Arantxa Girona i Laia Duran van aprovar el nivell B lliure i Alícia Mata i Yvette Flores el nivell C lliure.


Diploma de Nivell Certificat per a Paula Ruiz


Publicada el 19 de desembre del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

La patinadora Paula Ruiz de la secció de patinatge del Club Patí Calafell ha obtingut el diploma de nivell certificat a la convocatòria de proves especial del passat dissabte 16 de desembre, celebrades a les instal·lacions del Club Patí Riudoms, al Baix Camp.

La darrera prova de la temporada li ha servit a la Paula per obtenir el diploma que li permetrà competir en la categoria de nivell cadet de les competicions oficials de la Federació Catalana de Patinatge de la pròxima.


Cartell del Festival de Patinatge Artístic del C.P. Calafell 2017

Programa de mà del Festival de Patinatge Artístic 2017, cedit per Mercè Garriga

El Patinatge calafellenc tanca l'any amb un gran festival

per David Duran
Calafell, 18 de desembre de 2017 a les 21:52

El passat 16 de desembre es va celebrar el tradicional festival de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell. Aquesta cita anual és la presentació en públic les esportistes de la secció i un reconeixement dels mèrits de les patinadores de categoria que han destacat durant la temporada. El festival també és una cita esperada pels amants del patinatge de la comarca, que van acudir a un pavelló Joan Ortoll més ple que els darrers anys, per gaudir de les actuacions individuals i de les coreografies grupals.

Les patinadores del Patí Calafell que han fet actuacions individuals han estat la infantil Noa Fernández, les cadets Laura Planas i Lucia Ruiz, les juvenils Elvira Chertó i Maria Miravent i la sènior Núria Ollè.

Enguany el festival ha estat històric per la temàtica escollida, el grup d’iniciació ha interpretat una coreografia inspirada en l’antic món grec; el grup de debutants ha fascinat amb un xou inspirat en la civilització egípcia; i l’ovació més intensa de la tarda se l’ha endut el grup de categories interpretant una espectacular i difícil coreografia sobre l’antiga Roma.


El festival ha comptat amb les actuacions d’altres clubs convidats, en concret del Club Patí Montbrió del Camp, del Club Patinatge Artístic Esplugues, del Club Esports Roda de Berà, del Club Patinatge Artístic Monjos i del Club Patí Salou. En la cloenda del festival la junta de la secció de patinatge ha agraït la feina de les entrenadores amb l’entrega d’uns rams de flors, amb la presència de l’alcalde Ramon Ferré i de la regidora d’Esports Teresa González.


Aquí podeu veure el Festival anual de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, celebrat el 16 de desembre del 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada