dilluns, 16 de març del 2020

Descens a Primera Divisió Nacional Espanyola i canvi de cicle


Arrossegant els deutes de l'anterior Junta Directiva, la Junta Gestora ja no va poder formar un equip prou competitiu per a aguantar la categoria, un any més. La temporada 2015/16 va suposar el descens de l'equip, passant de l'OK Lliga a la Primera Divisió Nacional Espanyola. Aquest fet va suposar la descomposició de l'equip base i la marxa de l'entrenador, provocant un canvi de cicle que seria traumàtic.


El Café Crem Calafell tot l'any perfila la plantilla per l'OK Lliga 15/16


Publicada el 7 de maig del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Amb la tranquil·litat que dóna el fet de jugar els dos darrers partits de lliga sense la pressió de lluitar per salvar la categoria, la junta gestora del club Café Crem Calafell Tot l’Any que presideix Rafel Solé, ja té mitja plantilla renovada.

A les ja anunciades renovacions dels jugadors David Arellano (porter) i el capità Sergi Romeu, ara cal afegir les recents renovacions de Jordi Gabarra i dels germans, Marc i Gerard Vergès.

Aquests darrers dies de competició, la junta gestora està parlant amb el porter Xavier Andreu i al el seu company Oriol Palau i el reusenc Pol Pàmies. Aquests són els únics jugadors que encara no han signat la renovació.

Per tant, el club ja ha renovat a set jugadors, més de la meitat de la plantilla i està negociant el fitxatge de dos noves incorporacions, tot i que la junta gestora encara no vol avançar els seus noms. Joan Cazador portaveu de la junta gestora ha dit que “en el moment que acabi la lliga el pròxim dia 16, ho farem públic”. Cazador ha argumentat que una de les noves incorporacions ja ha signat la fitxa i l’altra és a prop de fer-ho, “per respecte als clubs que ara defensen, creiem que no quedaria bé fer-ho públic ara”.

Pel que fa a l’aspecte tècnic, ja es va anunciar fa setmanes la renovació del primer entrenador Sergi Macià i del segon, Ricard Notario. En quant al preparador físic hi ha canvi, ja que l’actual Txema Roncera, ha de deixar el club per motius personals i l’entitat ha repescat Francesc ‘Quico’ Mata, que ja va estar al Café Crem Calafell a les primeres temporades del retorn a l’OK Lliga. Manca saber si continuarà una temporada més el mecànic-utiller, Vicente Weiler, que ara està molt il·lusionat amb l’homenatge que se li prepararà pel 29 de maig amb la presència de la selecció estatal.

En quant a les baixes, ja és conegut que deixaran l’entitat el mes de juny, els jugadors Ferran Rosa i Pol Galbas.

Esbarjo


Aprofitant el descans de la competició de lliga motivat per la celebració de les finals europees, Sergi Macià, entrenador de l’equip, va preparar una jornada d’esbarjo original. Ho va fer amb la complicitat de dos directius que són els propietaris del Restaurant ‘La Barca de Ca l’Ardet’. D’aquesta manera tota la primera plantilla i el cos tècnic van entrar a la cuina d’aquest reconegut restaurant i van preparar el menjar.

Fins l'agost

Pel que fa a la Junta Gestora, aquesta s’ha reunit després de veure que en el període electoral, no s’ha presentat cap candidatura. La junta va valorar el fet i va acordar continuar tal com està fins a finals del pròxim mes d’agost. Rafel Solé, president de la Junta Gestora, ha dit que “atès que ja fa dies que estem treballant per confeccionar la plantilla de la pròxima temporada, creiem que és millor continuar així fins a finals d’agost en què convocarem una reunió de socis per tal de saber què cal fer en els pròxims mesos”. Des de la junta gestora es pensa que aquest equip, amb un possible canvi de responsabilitats, podria continuar gestionant l’entitat atès que cap associat vol presentar una alternativa.



David Arellano renova per un any més


Publicada el 28 d'abril del 2015, a la Web del Club Patí calafell.

David Arellano no deixa el Café Crem Calafell tot l'any tot i que a les darreres setmanes ha rebut propostes força interessants d’alguns clubs. De fet, ara fa un any, Arellano va renovar una temporada més – la què està finalitzant -, però amb renovació automàtica si cap de les dues parts no trencaven els lligams aquest mes d’abril. Va ser a principis de mes quan el porter avançava a la junta gestora que la clàusula de renovació automàtica, restava sense efecte ja que amb tranquil·litat es volia plantejar el seu futur. Després de dues setmanes meditant bé si canviava d’aires o no, l’exporter del Patí Vilanova anunciava als actuals gestors del club que renovava una temporada més. Els motius que ha fet públics el jugador calafellenc són que “Em quedo a Calafell perquè és casa meva i perquè aquí tothom desitjava la meva continuïtat, tant des del cos tècnic i la junta gestora, com per part dels seguidors i, molt especialment per part de la Penya dels Estrellats; ara no entenc l’hoquei sense el Patí Calafell”

Estimat i valorat

David Arellano no ha amagat que les propostes econòmiques que ha rebut a les darreres setmanes han estat prpu bones, però s’ha decantat pel Calafell, “aquí sóc estimat sentir aquesta estima és molt més fort que qualsevol altra cosa al món, incloent-hi els diners. Aquí em sento estimat i valorat com mai m’he sentit i se'm reconeix l’esforç i dedicació tant a nivell de jugador com d’entrenador de la base..i és que els joves jugadors em miren com si fos el seu Messi....és una passada!”. Arellano se sent molt agraït a l’estima rebuda “tot el què he ofert aquí m’ha estat retornat amb el carinyo i apreci de totes les persones relacionades amb l’hoquei...per tant, a Calafell i amb el Café Crem Calafell tot l'any és on he d’estar”.

Cal recordar que, a banda de ser el porter titular del Café Crem Calafell, Arellano és l’entrenador de l’equip prebenjamí B i dels porters de la base del club.

En aquest sentit, l’entrenador de l’equip, Sergi Macià, està molt satisfet, “ja que a banda del factor humà, tenir al David sota els pals és una garantia i és una persona molt estimada, n’ estem tots molt contents”. La renovació d’en David és una gran notícia, crec que la seva feina com a porter i com a referent del club i de la base, és molt important. Ell se sent integrat totalment....és un dels millors porters que he tingut mai”.




Kilian Aguilar, nou jugador del Café Crem Calafell Tot l'any


Font: Ferran Rodríguez.
Publicada el 26 de maig del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Café Crem Calafell Tot l’Any que prepara per aquest pròxim divendres l’homenatge al auxiliar-mecànic Vicente Weiler amb un partit que el primer equip jugarà contra la Selecció Estatal, va tancant poc a poc la plantilla per a la temporada vinent.

Després de les esperades renovacions del porter Xavier Andreu i dels seus companys de pista Oriol Palau i Pol Pàmies, el club que presideix Rafael Solé ha tancat l’acord amb el jugador Kilian Aguilar, que la temporada recent finalitzada, defensava els colors de l’equip de l’Arenys de Munt, a la Primera Divisió, equip que s’ha quedat a les portes de retornar a l’Ok Lliga.

Kilian Aguilar té ara 23 anys i ha estat el cervell del joc defensiu de l’Arenys de Munt. Es esquerrà amb molta visió de joc i amb fort xut. Aquest jugador torna a l’Ok Lliga ja que ja va debutar en aquesta categoria defensant els colors del Blanes. Aguilar resideix a Arenys de Munt i va estar a les categories base del FC Barcelona, per la qual cosa, l’entrenador calafellenc Sergi Macià coneix prou bé de quan era responsable tècnic coordinador de la base. Segons ha explicat el mateix Macià, “aquest jugador aporta frescor i joventut, ja sé que és un jugador que prové de Primera Divisió, però prefereixo donar oportunitats a aquests jugadors que tenen ganes i qualitat i que a més, sent realistes, en quant l’aspecte econòmic està a les nostres possibilitats”.

Macià garanteix que abans de l’homenatge a Vicente Weiler es podrà confirmar l’altra jugador que junt Kilian Aguilar, ocuparà les baixes de Pol Galbas (Igualada) i Ferran Rosa (Noia).

Publicada el 9 de juny de 2015, al Diari de Tarragona
Publicada el 9 de juny de 2015, al Diari de Tarragona

El Club Patí Calafell no pot donar per tancada la plantilla de la temporada 15/16


Publicada el 8 de juny del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Arrel de les negociacions que es van dur a terme durant el mes d'abril per perfilar la plantilla de cara a la temporada 15/16 el Club Patí Calafell es va fer amb els serveis de Xavier Rovira, que va signar el contracte el dia 25 d'abril.

Com que es va firmar amb molta anterioritat abans que acabés la temporada, el jugador va demanar discreció i respecte pel club on jugava, ja que lluitava per l'ascens i volia implicar-s'hi totalment, evitant així les distraccions. Ara bé, com que finalment l'equip ha ascendit, el jugador comunica al club que continuarà amb ells a OK Lliga. Des del Club Patí Calafell se li recorda que el contracte està signat i que mentre no s'arribi a un acord, el jugador serà a la plantilla del Club per a la temporada 15/16.

Donades aquestes circumstàncies el Club no dóna per tancada la plantilla per a la propera temporada.


Kilian Aguilar, presentat


Publicada el 14 de juny del 2015, a la Web del Club Patí calafell.

Kilian Aguilar, una de les dues incorporacions que tindrà el Café Crem Calafell la temporada vinent, ja ha signat el contracte que l’uneix amb el club una temporada amb possibilitat de pròrroga una segona temporada si les dues parts hi estan d’acord.

L’exjugador de l’Arenys de Munt, ha dit que “el retorn a l’Ok Lliga és, per a mi, un nou repte personal, arribo a Calafell amb molta il·lusió i amb afany de fer una molt bona temporada per a no defraudar l’equip, a la meva família, a l’afició i a tots aquells que han confiat i apostat per mi”.

Aguilar que sempre arrenca la jugada des de darrera i és esquerrà, ha afegit que “a tothom que li dic que he signat amb el Calafell, em diu que no estaré a cap lloc millor que aquí, que estaré com a casa i això em fa sentir orgullós de formar part d’aquest històric club”

Kilian Aguilar que ja va debutar a l’OK Lliga defensant els colors del Blanes, va veure jugar als seus nous companys i en acabar el partit contra la Selecció Estatal de Quim Paüls (3-4), va dir que “Tots ells tenen molt bona visió de joc, això farà que la meva adaptació em suposi fácil i ràpida degut a la semblança del meu joc al seu. Penso que al sortir gairebé de ‘Can Barça’ fa que a la pista tots tinguem el mateix objectiu”.

El nou fitxatge del Café Crem Calafell Tot l'any, ja coneixia a l’entrenador Sergi Macià, “ Sí, varem coincidir a la categoria del júnior del Barça. No varem tenir un tracte directe durant tota la temporada, però em va ajudar bastant als Campionats d’Espanya als quals ell feia de segon entrenador”.

Com ja s’ha dit, Aguilar juga habitualment a la part defensiva, “la meva posició de joc és més defensiva, em sento més a gust i amb més seguretat, encara que m’agrada moure’m i passar bastant per la zona atacant.

L’entrenador Sergi Macià, ja va dir el dia en què Aguilar s’havia compromès, que “Kilian te 23 anys, viu a Arenys de Munt, ha estat a les categories base del F.C.Barcelona i aportarà joventut i frescor i aquests jugadors que retornen a l’OK Lliga tenen ganes i qualitat, és la meva aposta”.


Ricardo Valverde durant la seva etapa al Follonica

L'últim reforç del Café Crem Calafell tot l'any arriba d'Itàlia

Font: Enric Casellas.
Publicada el 15 de juny del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Ricardo Valverde, de 23 anys, és l'escollit per Sergi Macià per jugar la temporada vinent al Café Crem Calafell tot l'any. Nascut el febrer del 92 a Itàlia, però també amb passaport espanyol, és fill de Jordi Valverde, ex jugador d'hoquei i entrenador, en aquests darrers mesos del campió italià Forti di Marmi.

Ricardo va jugar a les categories inferiors del Valdagno fins els 16 quan va decidir emprendre la seva aventura a Catalunya. En categories juvenil i júnior (on va coincidir amb Kilian Aguilar) amb el Tordera va quedar campió de Catalunya i Estatal sent el referent golejador en tots dos.

A Primera Divisó debuta amb 18 i la seva darrera temporada a Tordera aconsegueix 42 gols, no a l'abast de molts joves. La seva tornada a terres italianes amb el Follonica no va ser afortunada i va decidir canviar de rumb i anar cap a França, on en aquesta darrera temporada jugant a Aix les bains ha aconseguit 55 gols i l'ascens del seu equip.

Aquesta fita ha tornat a despertar l'interès dels clubs italians, però l'aposta de Sergi Macià i el coneixement de les virtuts del jugador degut a l'etapa de l'entrenador calafellenc com a Director Esportiu de la base del FCB, han estat la raó del seu fitxatge.

El tècnic comenta que "és un jugador que viu del gol, té la tècnica i l'habilitat ideal per a la posició que necessitem. Treballarem l'exigència defensiva, física i disciplina tàctica que requereix jugar a l'OK Lliga." I afegeix, "és una aposta que s'ha de convertir en realitat, però la seva edat i les seves ganes són el seu punt a favor per un equip com el Café Crem Calafell tot l'any." Finalment comentava que "sé el que pot donar i no va dubtar ni un instant i això és un baluard per a mi i per a l'entitat."

El nou jugador del Café Crem Calafell tot l'any, també té experiència amb la selecció italiana en dos Mundials i dos Europeus sots-17 i sots-20.

El directiu Josep Pallarès comenta que "amb Ricardo donem per tancada la plantilla, tot i que som 9 jugadors de pista a l'espera que Xavi Rovira arribi a un acord amb l'entitat."


Foto: Gabriel Mestre

Ricardo Valverde, "poc a poc i treballant aniré millorant"

Publicada el 14 de setembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquesta setmana hem volgut parlar amb Ricardo Valverde, un dels fitxatges del Vallès Calafell Tot l'any, per tal de conèixer la seva adaptació al Club. Valverde ha valorat positivament les primeres setmanes a Calafell, "han sigut molt dures per la pretemporada, crec que hem treballat molt bé" i ha afegit que "també ha esta fàcil, ja que l'equip i l'staff tècnic m'han ajudat molt per integrar-me i perquè ho tingués tot."

Preguntat per com veu el Vallès Calafell Tot l'any en aquesta OK Lliga, respon que "la veritat és que no sé on veurem el Calafell en aquesta lliga, tenim la millor afició del campionat i amb el treball del dia a dia i tots junts, crec que podem fer un bon paper. Això es veurà amb el temps i depèn de nosaltres."

Finalment a nivell personal ha valorat que "em costa acostumar-me al joc que planteja Sergi Macià, però poc a poc i treballant aniré millorant. Amb l'equip, tal com ja he comentat, sempre m'han ajudat i m'han recolzat des del primer dia." De moment, Ricardo Valverde ja ha demostrat del que és capaç, després d'assolir un hat-trick contra el Reus Deportiu, gols que van suposar un empat per als calafellencs en la darrera jornada de la Lliga Catalana.


Kílian Aguilar: "despuntarà el que sigui constant"

Publicada el 21 de setembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquesta setmana hem parlat amb Kílian Aguilar, el primer dels fitxatges d'aquest Vallès Calafell Tot l'any, per tal de conèixer com s'ha adaptat al Club. Pel que fa a les primeres setmanes creu que "han estat dures per poder arribar amb la millor forma física possible per a la competició", tot i així ha afegit que, "dins la pista tot ha sigut més fàcil del que m'esperava gràcies a l'ajuda dels companys i del cos tècnic."

Preguntat per què n'espera d'aquest Vallès Calafell Tot l'any a l'OK Lliga, ha comentat que "tot es veurà partit rere partit, que és com hem de treballar. Tots els equips tenen molt nivell" i afegeix que "despuntarà el que sigui constant i lineal, per tant, hem de treballar la constància i no tenir cap relliscada."

Finalment, a nivell personal ha comentat que "em veig bastant bé, no m'ho esperava, pensava que després d'un mes i mig parat em costaria més agafar-li el tacte a l'stick i a la pilota, tot i això encara queden moltes hores per tornar a agafar el ritme", i ha afegit que "els companys m'ho han posat molt fàcil."


Renovació de l'empresa subministradora de material, Genial Solutions i Clyton.

Publicada el 14 de juny del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquests darrers dies, el Café Crem Calafell Tot l’Any, ha renovat amb l’empresa Genial Solutions i Clyton, també coneguda com BaroVari. Aquests dies, el president de la Junta Gestora del Club, Rafel Solé i Alfredo Avizanda, gerent de l’empresa subministradora del material per al primer equip, van renovar l’acord per una temporada més amb opció a una altra.


Mor el periodista i col·laborador del Club, Ferran Rodríguez

Font: Ajuntament de Calafell.

Publicada l'1 de juliol del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Ferran Rodríguez Font, històric periodista de Calafell Ràdio, ha mort aquest 1 de juliol, als 58 anys, després d’una llarga malaltia. Rodríguez (Sitges, 1957) era un dels professionals més veterans del periodisme local a tot el Penedès i tenia una vinculació directa amb Calafell i la seva emissora municipal des de feia més de vint anys.

La seva faceta més coneguda va ser la radiofònica, però també va treballar a mitjans escrits, va crear diverses publicacions impreses i un digital. Va tocar tots els àmbits temàtics, però era especialment conegut per la informació esportiva. Era una referència per a les entitats esportives de Calafell i durant diverses temporades va esdevenir la veu de les transmissions esportives de l’emissora municipal. La malaltia que se l’ha emportat el va apartar dels micros, però no obstant això es va mantenir actiu, quan podia, fins pràcticament el darrer moment.

Trobarem a faltar la teva veu, ja que és la que ens ha acompanyat durant tants i tants partits des de la ràdio, fent possible escoltar el Calafell anés on anés i jugués on jugués. En la imatge podem veure una de les moltes mostres de suport que va rebre, tan del Club, com de jugadors i qualsevol entitat o persona que el coneixia. Descansa en pau Ferran, TotsSomFerranRodríguez. Et tindrem sempre present.

Tota la família del Club Patí Calafell expressa el seu dolor i volen fer arribar el seu condol a familiars i amics.

La cerimònia de comiat es farà demà, 2 de juliol, a les 16 hores, al Tanatori del Vendrell.

Publicada l'11 de setembre del 2015, al Diari de Tarragona

En un dels primers actes que va fer Ramon Ferré com a nou alcalde de Calafell, el principal estudi de l'emisora municipal passava a portar el nom del periodista, Ferran Rodríguez. El reconeixement a la seva figura arribava tard, però pretenia servir d'exemple pels periodistes del futur, valorant el periodisme de proximitat que feia el Ferran.

En aquella temporada, també, ens deixaria l'antic president, Josep Hugué i Pàmies, a l'edat de noranta-sis anys.


La pretemporada del Calafell Tot l'any

Publicada el 19 d'agost del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Calafell Tot l'any ha arrencat amb força la preparació per a la temporada 15/16 que començarà, si res canvia, el proper dia 20 de setembre a Sant Hipòlit de Voltregà.

L'entrenador del primer equip Sergi Macià, juntament amb l'staff tècnic, han traçat una preparació física exigent per tal d'arribar en el millors condicions possibles amb sessions dobles aquesta primera setmana, cap de setmana inclòs.

El dia 26 d'agost el Calafell Tot l'any disputarà el primer partit de la pretemporada que correspondrà a la primera jornada de la recuperada Lliga Catalana. El partit serà al Joan Ortoll a les 21 h davant el Reus Deportiu i d'entrada gratuïta.

A partir del primer partit les sessions preparatòries se situen a la tarda. Els següents partits corresponen a la segona i tercera jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana i seran davant el Reus i el Voltregà, l'1 i el 9 de setembre respectivament. Tots dos partits es juguen lluny del Joan Ortoll.

En el cas que el Calafell Tot l'any quedés primer de grup o fos el millor segon, es classificaria per a la final a quatre que es disputaria a Sant Sadurní d'Anoia el cap de setmana del 12 i 13 de setembre.

Després de la Lliga Catalana, l'OK Lliga comença pel Calafell Tot l'any amb la visita a Voltregà el dia 20 de setembre. Tot i l'inici de competició, els calafellencs disputaran un partit amistós davant l'Oliveriense el dia 23 de setembre al Joan Ortoll.


Publicada el 9 de setembre del 2015, al Diari Més


En la Lliga Catalana, el Calafell va quedar enquadrat en el grup C, juntament amb el Reus Deportiu, el Noia i el Voltregà. En el grup A, hi havia el Barça, l'Alcoi, l'Igualada i el Caldes. En el grup B, hi havia el Vendrell, el Llista Blava, el Vilafranca i el Lloret.

En el primer partit, el Calafell vencia el Noia (6-4), al Pavelló Joan Ortoll. Els empats davant el Voltregà (4-4) i el Reus (4-4) deixaven fora de la final four un Calafell que no coneixia la derrota. El Campió de la competició va ser el C.E. Vendrell, derrotant el Barça en les faltes directes, després d'empatar a set gols.


En la seva presentació oficial davant l'afició, el Vallès Calafell Tot l'Any va disputar un partit contra l'Oliveirense de Portugal, caient derrotat per 3 a 5. Abans del partit, es van presentar tots els equips de les categories base del club.



El Calafell Tot l'Any va completar una temporada molt negativa i va acabar en el darrer lloc de la classificació, fet que el va dur, de nou, a perdre la categoria i baixar a la Primera Nacional Espanyola.

Va aconseguir sis victòries i tres empats, fent un total de vint-i-un punts, marcant setanta-vuit gols i encaixant-ne cent trenta. 

Imatge: photojordi.blogspot.com

Empat just al Joan Ortoll

Publicada el 28 de setembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Vallès Calafell Tot l'any es presentava aquest dissabte davant de la seva afició en el primer partit de l'OK Lliga. Era el debut de l'equip verd i blanc, ja que la primera jornada ha quedat ajornada fins el 7 d'Octubre en què l'equip es desplaçarà a Sant Hipòlit de Voltregà.

El partit va tenir dues cares, un Vallès Calafell Tot l'any ordenat i intens en defensa i un joc trenat en atac dominava el partit. Aquest domini es traduïa en un penal magistralment transformat per Ricardo Valverde.

Els calafellencs van tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència en el marcador després de l'exclusió de Gerard Camps, però Ricardo Valverde no va transformar la directa i posteriorment l'equip no va poder aprofitar la superioritat numèrica. El Vallès Calafell Tot l'any, tot i dominar no materialitzava les oportunitats de que disposava.

La segona part, com si estigués tot escrit, es girava en contra del calafellencs. El Cafè Novell Vilafranca Capital del Vi amb més pressió i més físic, collava a un Vallès Calafell que semblava que no tingués fons. La baixa sensible de Sergi Romeu per lesió, Pol Pàmies per indisposició i Oriol Palau i Ricardo Valverde amb febre, deixaven mermat un equip verd i blanc que era aguantat en tot moment per David Arellano.

En un xut exterior que tocava el travesser i després rebotava de forma desafortunada en l'esquena d'Arellano, suposava el gol de l'empat vilafranquí. En aquests moments és quan el partit es torna boig i era una successió d'atacs continus per als dos equips.

En els darrers instants els dos equips tenien 9 faltes, però la desena no va ser xiulada ni per uns pels altres, fet que va ser protestat per les dues banquetes.

Finalment, un resultat just al Joan Ortoll on es va poder veure un Vallès Calafell Tot l'any amb bones sensacions, com en tota la pretemporada, però el desgast i les mancances físiques no van permetre veure la constància d'aquest equip.

Sergi Macià ens comenta que, “ha estat un partit molt igualat i amb molt de respecte. Una part per cada equip” i afegeix que “haig de felicitar els jugadors que han estat compromesos. Alguns han jugat malalts, ens faltava algú més per fer roda de canvis. Crec que la clau ha estat la seva fortalesa mental I el gran partit de David”.

En quant a les sensacions de l'equip, Macià ens explica que, “estic content pel treball i amb com hem jugat la primera part. La segona ens faltava benzina. Però no hi excusa. El Vilafranca té un gran equip i nosaltres hem estat a l´altura”. I ha conclòs, “Hem de seguir treballant com ara que es l'inici de la conseqüència de jugar bé”.

La propera setmana el Lloret de Manolo Barceló amb un empat i una victòria en dues jornades, espera la visita del Vallès Calafell Tot l'any. Una pista difícil amb un rival directe. El partit serà el proper dissabte a les 20.30 h.

Publicada el 5 d'octubre del 2015, al Diari Més

Derrota per la mínima a Lloret

Publicada el 5 d'octubre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest passat dissabte el Vallès Calafell Tot l'any no va poder puntuar a la pista del Lloret Vila Esportiva i va perdre per un ajustat 3-2. Aquest resultat fa que de moment els calafellencs hagin sumat un punt dels sis que han disputat fins ara i ocupin la tretzena posició. L'OK Lliga no s'atura i aquest dimecres es disputarà el partit ajornat de la primera jornada davant el Voltregà a Sant Hipòlit a les 21.30 h.

El partit contra el Lloret va començar de cara pel Vallès Calafell Tot l'any, ja que Oriol Palau va transformar un penal que suposava el 0-1 al minut 10. Tot i així els maresmencs van respondre al cap de sis minuts amb un gol de Marc Grau, però aquest resultat va durar ben poc. Just un minut després, Marc Vergés s'internava a l'àrea local i superava el porter Ferran Serra donant de nou l'avantatge als calafellencs. Poc després, el Vallès Calafell Tot l'any va veure com li anulaven injustament un gol; gol que hagués pogut canviar el curs del partit. A les acaballes de la primera part, però, Xavier Crespo va posar l'empat a 2 al marcador, resultat amb què es va arribar al descans.

La segona part va ser ben diferent de la primera, amb l'empat al marcador i a mesura que passaven els minuts, els dos equips van buscar el gol que els donés, almenys, la victòria momentània. En aquest equilibri de forces, la balança va caure de la part del Lloret Vila Esportiva que mitjançant David Plaza posava el 3-2 definitiu. Tot i el gol local, el Vallès Calafell Tot l'any va disposar a 19" pel final d'una falta directa que Ricardo Valverde no va poder transformar.

Hem parlat amb Sergi Macià i ens comenta que, "a partir del gol anul·lat injustament ens vam descentrar i llavors va arribar el 2-2" i afegeix, "a la segona part vam proposar més, però ells van saber aprofitar les seves oportunitats i llàstima de l'última directa".

Publicada el 8 d'octubre del 2015, al Diari Més


En el primer desplaçament, el Calafell queia derrotat pel Voltregà (8-4), de manera contundent. El conjunt local va anar per davant, en tot moment, demostrant la seva superioritat.


Després de Voltregà, el SHUM al Joan Ortoll

Publicada el 8 d'octubre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Amb Sergi Macià

Aquest cap de setmana l'OK Lliga torna al Joan Ortoll després que les dues últimes jornades el Vallès Calafell Tot l'any jugués a les pistes del Lloret i del Voltregà sense haver pogut treure'n cap punt. Dimecres passat, els calafellencs es van veure superats pel Voltregà per 8-4, tot i els gols de Ricardo Valverde i Marc Vergés. Per aquest motiu, aquest dissabte contra el SHUM Maçanet i davant l'afició calafellenca, l'equip té una bona oportunitat per aconseguir la primera victòria de la temporada.

El SHUM Maçanet de moment no ha sumat cap punt en els dos partits que ha disputat, el primer contra el Lloret, perdent per 4-2 i el segon amb el Reus Deportiu, perdent per un ajustat 3-4.

Després de la disputa dels tres primers partits hem volgut parlar amb Sergi Macià i ens ha comentat que, la derrota a Lloret va ser una llàstima, però la derrota a Voltregà és un avís de que en aquesta lliga es necessita intensitat, treball, saber estar i sobretot defensar com nosaltres sabem i recalca, però ho hem de fer cada minut.

Preguntat per com encara l'equip i l'staff tècnic el partit davant el SHUM, comenta que l'afrontem amb ganes i amb il·lusió, segon partit a casa i ens hem de fer forts al Joan Ortoll, és el nostre pavelló i la nostra afició. I afegeix, hem de millorar allò que no ha permès sumar algun punt més i fer encara millor el que sabem fer.

Us esperem a tots dissabte a les 20 h al Joan Ortoll!


Publicada l'11 d'octubre del 2015, al Diari de Tarragona


Victòria incontestable en una remuntada èpica

Publicada l'11 d'octubre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Declaracions de Sergi Macià i Oriol Palau

Aquest dissabte s'ha viscut al Joan Ortoll la primera victòria calafellenca d'aquesta temporada, i quina victòria. Les coses no començaven bé, ja que ben aviat Parra ha avançat els visitants. El Vallès Calafell Tot l'any intentava agafar el domini del partit, però el SHUM s'imposava i aprofitant una superioritat numèrica, per una targeta blava a Oriol Palau, ha situat el 0-2 al marcador.

Ricardo Valverde ha disposat d'un penal, però l'ha enviat al travesser, tot continuava igual. Sergi Macià ha demanat temps mort per intentar reconduir la situació, però això no s'ha traduït al camp. Al minut 23 de la primera i després d'una blava a Gerard Vergés, el SHUM feia el 0-3 transformant la falta directa. El Vallès Calafell Tot l'any ha disposat d'una falta directa per una blava a Ignasi, però Pol Pàmies tampoc ha estat encertat. Finalment, s'ha arribat al descans amb 0-3 al marcador, un descans que es feia necessari per un Vallès Calafell Tot l'any que no oferia una bona imatge.

La segona part ha començat amb el SHUM cometent la desena falta, però Ricardo Valverde no l'ha pogut transformar, seguia el 0-3. Les coses es complicaven encara més quan els visitants feien el 0-4, el Joan Ortoll emmudia. Ara bé, érem al minut 5 i ha canviat absolutament tot. Oriol Palau des de l'esquerra engaltava un xut que es colava per la dreta del porter i feia pujar l'1-4 al marcador, fent esclatar el pavelló, la il·lusió tornava. El propi Palau, agafant responsabilitat i posant-se l'equip a les esquenes, transformava una falta directe, forçada per Valverdre, amb un xut potentíssim. Era el 2-4 i només havien passat 7 minuts de la segona part.

El Vallès Calafell Tot l'any semblava un altre equip, animat en tot moment per la Penya Els Estrellats, ho intentava de totes totes. Tres pals precedirien els minuts màgics finals, Oriol Palau en una ocasió i Gerard Vergés en dues, el gol s'apropava. I persistint, persistint, Jordi Gabarra feia el 3-4 a la falta de 7 minuts.

I llavors, restant 3 minuts, Gerard Vergés fent botar la pilota al marge de l'àrea i desplaçant-se cap a la dreta, colava la pilota per sobre el porter i feia esclatar el Joan Ortoll, era el 4-4. Però en el mateix minut, en un xut de mitja distància Kílian Aguilar feia el 5-4. Ara bé, el patiment persistiria en el temps que quedava, el Vallès Calafell Tot l'any estava només a una falta, però de nou Gerard Vergés ha portat la calma al pavelló anotant un balsàmic 6-4. El SHUM ha disposat de la falta directa, però David Arellano ha aturat Lluís Ferrer i el partit ha acabat.

Victòria èpica calafellenca, la primera d'aquesta temporada, que permet sumar tres punts molt necessaris i que situen al Vallès Calafell Tot l'any a la desena posició amb 4 punts.

Després del partit hem parlat amb Sergi Macià que ha valorat els tres punts aconseguits, tres punts importants, la primera part no és bona, però injusta per un 0-4. Ara bé, la segona és el reflex de l'actitud que pot i ha de tenir aquest equip. Ha afegit que, no hi ha sort en el que succeeix, estem a la quarta jornada i la lliga és molt llarga; estem treballant per assolir una estructura i equilibri constant en un equip amb noves incorporacions i lesions. Finalment ha afegit que, crec i molt en aquest equip, hem de convertir la por en la nostra aliada.

Hem parlat també amb Oriol Palau que ha valorat la victòria, el més important són els tres punts i que ens vam retrobar amb la versió que volem ser durant tota la temporada. I afegeix, potser per la situació en la que estàvem valorem la primera part pitjor de com va ser, perquè podríem haver fet un parell de gols. Valorant la seva actuació, ha comentat que, no és que em posés l'equip a l'esquena, però sí que necessitàvem un punt d'inflexió, perquè al vestuari sabíem que podíem remuntar, tan sols faltava rubricar-ho a la pista. I ha conclòs, potser amb el primer gol vam tenir aquest canvi, i es va veure una dinàmica diferent.



Derrota per la mínima en un partit molt intens

Publicada el 18 d'octubre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Amb declaracions de Sergi Macià

El Vallès Calafell Tot l'any no ha pogut sumar la segona victòria de la temporada davant d'un Noia Freixenet molt intens tant en atac com en defensa. Un ajustat 1-2 és el resultat amb el que va acabar el partit i que deixa els calafellencs amb quatre punts i en la dotzena posició de la taula. De la seva banda, el Noia a la finalització del partit se situava com a líder provisional de l'OK Lliga.

El partit que va congregar prop de 300 persones al Joan Ortoll va començar amb una bona intervenció de David Arellano aturant un penal a Ferran Rosa al minut 3 de partit. Les ocasions s'anaven succeint a banda i banda de la pista, però cap d'elles acabava amb gol. Cap dels dos equips va poder monopolitzar el domini del joc, ja que va ser travat i molt intens en diverses etapes de la primera part. Ricardo Valverde, a punt d'arribar al descans, va disposar d'un penal que Luís Gil va aturar.

El 0-0 al marcador no es mouria fins a la segona part quan Jordi Gabarra aprofitant una bola morta dins l'àrea aconseguia avançar el Vallès Calafell Tot l'any posant l'1-0. Aquest avantatge verd-i-blanc va ser momentani, ja que en la jugada posterior el Noia Freixenet el neutralitzava amb una bona combinació que culminava Esteller. Poc després, Kílian Aguilar va disposar d'un penal, però de nou Luís Gil l'aturava. En un intercanvi de cops i amb el Noia bolcat en atac, Xavi Caldú aconseguia fer pujar el segon gol, posant així l'1-2, un resultat que ja no es va moure.

A les acaballes del partit, Gerard Vergés va veure una blava, però la corresponent directa l'aturava molt bé David Arellano. El resultat ajustat era el reflex d'un partit dens i molt intens on l'encert a pilota aturada hagués pogut ser determinant. La part positiva és la constància en la intensitat del Vallès Calafell Tot l'any durant tot el partit.

Hem parlat amb Sergi Macià que referent al desenvolupament del partit comenta que, l'equip va ser compacte i fort, m'agrada l'equip com està entrenant i com va evolucionant; llàstima de no puntuar ahir. I afegeix, l'equip mereixia més, però el Noia va estar més encertat, hem de mirar on podem millorar i treballar més per fer excel·lent allò que ja fem bé. Finalment comenta que, el missatge és que aquest equip mai deixarà de lluitar i donar bon hoquei per assolir els punts, que arribaran.

La propera jornada els calafellencs es desplacen fins a Igualada, dissabte 24 a les 20.30 h.



El Vallès Calafell Tot l'any cau per un ajustat 5-4

Publicada el 25 d'octubre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Partit molt ajustat aquest cap de setmana el que ha disputat el Vallès Calafell Tot l'any contra l'Igualada a les Comes; el 5-4 que reflectia el marcador al final de l'encontre era un reflex del que s'havia vist a la pista.

Els primers quinze minuts de la primera part han estat bojos, primer s'ha avançat el Vallès Calafell Tot l'any de mans de Jordi Gabarra, però l'equip igualadí ha capgirat el marcador en un tancar i obrir d'ulls, situant-se 3-1 al marcador gràcies a tres gols consecutius d'un molt endollat Ton Baliu.

La resposta calafellenca no s'ha fet esperar i Ricardo Valverde que acabava de sortir de la banqueta escurçava distàncies al marcador i posteriorment provocava un penal que transformava Oriol Palau posant l'empat al marcador. El partit tornava a començar.

No ha estat fins a les acaballes de la primera part que Pol Galbas, ex jugador verd-i-blanc, ha aconseguit avançar l'Igualada, 4-3, resultat amb què s'ha arribat al descans.

La segona part ha estat completament diferent a la primera pel que fa als gols, només se n'han vist dos i a les darreries de partit. Arellano en tota la segona part ha estat fonamental per mantenir fins els instants finals l'equip dins del partit, però no ha pogut evitar el cinquè de mans d'un incombustible Ton Baliu. Amb el 5-3 semblava tot dat i beneït amb només 3 minuts per disputar-se, però Marc Vergés a la falta de 2, ha posat el 5-4 i ha encès una flama d'esperança per al conjunt calafellenc. I és que ben a prop ha estat l'empat, ja que en l'últim minut, Jordi Gabarra ha enviat una pilota al travesser.

El partit ha acabat amb una exclusió a Oriol Palau i amb David Arellano aturant la corresponent falta directa a Molas. El marcador ja no s'ha mogut i amb el 5-4 hem arribat al final de partit.

Una nova derrota deixa el Vallès Calafell Tot l'any amb 4 punts i només un per sobre del descens després dels resultats d'aquesta jornada. El proper partit no serà fins el dia 10 de novembre en què el Barça visitarà el Joan Ortoll.


El Tourmalet s'inicia dimarts amb el FC Barcelona

Publicada el 9 de novembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dimarts el Joan Ortoll rebrà el FC Barcelona Lassa en el que serà la setena jornada de l'OK Lliga. El Vallès Calafell Tot l'any encara el Tourmalet amb la necessitat de sumar punts, després d'encadenar dues derrotes amb l'Igualada i el Noia Freixenet, però amb uns resultats molt ajustats.

El FC Barcelona ocupa la cinquena posició amb un total de 12 punts, acumulant quatre victòries i dues derrotes sofertes davant el Vilafranca i el Voltregà. Per tant, si bé el Barça té un poder enorme en tots els aspectes del joc aquesta temporada i en sis jornades disputades, ha perdut dos partits. Això no deixa de ser una mostra de com és l'OK Lliga 15/16, una lliga absolutament igualada on en molts casos els partits es decideixen per petits detalls. Sergi Macià ha publicat a les xarxes que els 15 punts que vénen són per a competir-los tots i no renunciar a cap d'ells.




Publicada l'11 de novembre del 2015, al Diari de Tarragona

El primer derbi de la temporada

Publicada el 14 de novembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dissabte a les 20 h el Camp d'Esports acollirà el primer derbi de la temporada en el partit corresponent a la vuitena jornada de l'OK Lliga. Un derbi que en els anteriors encontres ha acabat en empat, la temporada passada, la 14/15, el partit va concloure amb un 1-1, la 13/14 amb un empat a 4 i la 12/13 amb un empat a 2. Per tal de trobar un resultat diferent ens hem de remuntar a la temporada del retorn del Vallès Calafell Tot l'any a l'OK Lliga on els calafellencs es van imposar.

El CE Vendrell arribar al derbi després d'encadenar un empat i dues derrotes, contra Voltrega i contra Vilafranca i Lloret, respectivament. Aquests darrers resultats situen l'equip vendrellenc en l'onzena posició amb 8 punts. De la seva banda, el Vallès Calafell Tot l'any vol trencar la mala ratxa de resultats després de l'última victòria amb el SHUM Maçanet a la quarta jornada. Tot i les derrotes, la imatge de l'equip no ha estat dolenta sinó que la manca d'efectivitat ha marcat la tònica d'aquests resultats. El passat dimarts contra el FC Barcelona, partit en el qual els barcelonins es van imposar per 1-5, va ser un reflex de la manca d'efectivitat i mala sort en faltes directes i penals, que haguessin pogut canviar el curs del partit.

La derrota contra el Barça va suposar que el Vallès Calafell Tot l'any entrés en posicions de descens amb un total de quatre punts i a dos del SHUM Maçanet que és qui marca la salvació en aquests moments.






Publicada el 15 de novembre del 2015, al Diari de Tarragona


El Vallès Calafell Tot l'any no se'n surt al Vendrell

Publicada el 15 de novembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Vallès Calafell Tot l'any no ha pogut superar el Moritz Vendrell en un partit on els calafellencs han començat molt endollats , però que amb el pas dels minuts s'han anat arronsant.

El partit començava molt de cara pels interessos calafellencs, ja que només han hagut de passar sis segons perquè Sergi Romeu en una acció individual i sorprenent fes pujar el 0-1 al marcador. Però poc ha durat l'alegria, ja que al minut 2 Sergio Miras feia pujar l'empat transformant un penal. La intensitat en els primers minuts no ha baixat i el Vallés Calafell tot l'any ha trobat la seva recompensa de mans de nou de Sergi Romeu, que mitjançant una excel·lent jugada individual avançava de nou els calafellencs.

Sergi Romeu ha vist una targeta blava per protestar amb el joc aturat i per tant, els calafellencs han hagut de jugar durant dos minuts amb un home menys, minuts que han sabut aguantar l'avantatge. Ara bé, aquest avantatge s'ha acabat al minut 12 quan Jordi Ferrer empatava el partit en un bon xut que es colava per l'escaire. Amb el 2-2 hem arribat al descans.

Si la primera part havia deixat una certa igualtat sobre la pista, en la segona la balança s'ha començat a decantar del costat vendrellenc quan a través d'Eloi Mitjans s'avançava per primera vegada en el partit. El Vallès Calafell Tot l'any ho ha seguit intentant, però sense fortuna i ha estat el Moritz Vendrell qui en dos gols consecutius de Jordi Creus i Eloi Mitjans han sentenciat gairebé el partit posant el 5-2 al marcador. Quedaven encara 13 minuts i un gol calafellenc l'hagués fet entrar de nou en el matx, però el gol que ha arribat ha estat el de Jordi Ferrer, sentenciant ara sí el partit amb el 6-2.

La derrota calafellenca deixa l'equip en una situació delicada, ja que es troba en places de descens i a quatre punts del Caldes que és qui marca la salvació. Dissabte que ve, el Vallés Calafell Tot l'any té un nou repte, i complicat, ja que el líder de l'OK Lliga, el Club Patí Vic visita el Joan Ortoll.



El Vallès Calafell Tot l'any sense premi davant el Vic

Publicada el 22 de novembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

No es podrà dir que el Vallès Calafell Tot l'any no ho va intentar. La visita del Club Patí Vic no era gens fàcil i tot i la victòria vigatana per 1-3, els calafellencs van saber aguantar, durant gairebé tot el partit, les escomeses visitants.

A l'inici del primera part, si bé era el Vic qui portava el control del partit, el Vallès Calafell Tot l'any no estava disposat a concedir-li aquest domini i va aconseguir igualar la balança. Una targeta blava al minut 14 a Kílian Aguilar per una falta inexistent va permetre a Ferran Font transformar la directa i fer pujar el 0-1 al marcador.

Però poc van trigar els calafellencs en reaccionar, ja que Marc Vergés venint des de darrera la porteria, aixecava la bola i la rematava fent entrar Carles Grau i la bola mateixa dins la xarxa. Era l'empat a 1. El que restava de primera part fins al descans ha seguit la tònica d'un Vic intentant dominar i d'un Vallès Calafell Tot l'any que es resistia.

El marcador no s'ha mogut fins a la segona part, si bé haguessin pogut ser els calafellencs qui s'avencessin en el marcador de mans de Kílian Aguilar, que ha enviat una pilota al pal, ha estat Roger Presas qui ho ha aconseguit. El resultat era de 1-2 al minut 10 de la segona i el Vallès Calafell Tot l'any encara tenia opcions. Ara bé, el desencert en la falta directa per acumulació no ha permès empatar el partit i els minuts anaven passant sense que el marcador es mogués. Ha estat de nou el Vic qui de mans de Carles Rodríguez ha establert el definitiu 1-3. Els calafellencs ho han provat fins al final amb més esma que encert, però no han pogut capgirar el marcador, Carles Grau s'ha convertit en un mur. A les acaballes del partit, David Arellano ha aturat una falta directa a Ferran Font.

La derrota calafellenca deixa el Caldes, que és qui marca el descens, a 4 punts, una distància encara salvable i que el Vallès Calafell Tot l'any intentarà reduir divendres que ve de nou al Joan Ortoll contra el Reus Deportiu. De ben segur que amb l'actitud mostrada contra el Vic els punts arribaran.



Balsàmica victòria del Vallès Calafell Tot l'any davant el Reus Deportiu

Publicada el 28 de novembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Amb declaracions de Sergi Macià i David Arellano

I la victòria ha arribat. Una victòria treballada, necessària, balsàmica i més que merescuda per un Vallès Calafell Tot l'any que va trenar un excel·lent partit davant el Reus Deportiu.

L'encontre de divendres no va deixar a ningú indiferent després de l'espectacle a què estem acostumats a veure quan juguen els dos equips. El primers minuts de partit ja feien entreveure que els calafellencs anaven a per totes. Tot i les blaves ensenyades a Kílian Aguilar i Raül Marín per una petita picabaralla, la primera part es va desenvolupar sense cap entrebanc.

Els calafellencs liderats per un endolladíssim Sergi Romeu van avisar amb un xut al pal de Kílian Aguilar. Marc Coy va tenir l'oportunitat d'avançar els reusencs mitjançant un penal, però va ser el capità Sergi Romeu qui després de robar una bola, es plantava sol davant Molina i establia l'1-0 al marcador. Restaven 5 minuts per al descans i el marcador ja no es va moure.

Un mà a mà entre Marc Coy i David Arellano, salvat magistralment pel porter calafellenc donava el tret de sortida a una segona part intensíssima. Del possible empat vam passar al 2-0 de nou mitjançant Sergi Romeu, que tot i errar el penal en primera instància, foradava l'esquadra de Molina en el rebot. La intensitat del Vallès Calafell Tot l'any no afluixava i el 3-0 arribava de mans de Jordi Gabarra al desviar un xut d'un Sergi Romeu omnipresent.

David Arellano actuaria de nou aturant una falta directa per acumulació, però restaven 14 minuts i el partit es va posar costa amunt. Els reusencs, en escassos 2 minuts, empatava el partit. El primer, amb Jordi Gabarra a terra, el feia Joan Salvat i Raül Marin signava un doblet. El 3-3 reflectia al marcador i el Joan Ortoll emmudia. Un temps mort demanat per Sergi Macià i una reunió ràpida dels jugadors sobre la pista va fer canviar el curs del partit. L'oportunitat arribaria.

I va arribar. La desena falta del Reus Deportiu i la falta directa corresponent era magistralment definida per Marc Vergés, que feia esclatar de nou el Joan Ortoll. El 4-3 imperava, però els reusencs van disposar d'un penal que de nou un sobrenatural Arellano aturava. La victòria es quedava a casa, tot l'equip va estar a l'alçada i és el que la va permetre.

Hem volgut parlar amb Sergi Macià que valorant la victòria comenta que "són tres punts valuosos. Queden 5 jornades per acabar la primera volta i hem d'afrontar cada partit com si fos l'últim" i afegeix "la victòria és una conseqüència de la feina i l'actitud dels jugadors, ells no s'aturen i això és la clau". Pel que fa al partit comenta que "l'actuació de David Arellano va ser bàsica, és un pilar per nosaltres i a més l'equip va defensar i atacar amb cap" i afegeix "les errades que ja havíem parlat ens van posar a l'ombra de la derrota, hem de saber que una errada a OK Lliga pot condemnar un bon partit."

També hem parlat amb David Arellano preguntat per la gran actuació, comenta que "en aquest equip hi ha d'haver 10 pilars i el contrari seria faltar a la veritat i treure importància als membres de la plantilla". Valorant la victòria comenta que, "es va aconseguir una victòria balsàmica, pel rival que era i per la situació en la que ens trobem, però no deixen de ser tres punts" i afegeix "tant de bo aquesta actuació ens serveixi per valorar més el que som i poder donar un pas endavant i competir millor del que ho portàvem fent." Valorant el seu paper en l'equip aquesta primera volta comenta que, "l'únic que intento és ajudar al màxim el meu club, equips i companys. Hi han dies bons, altres dolents, però el que no em pot faltar i no em faltarà és una actitud i unes ganes de guanyar terribles" i afegeix, "sense això sergurament penjaria els patins, i sincerament crec que puc fer molt més del que he fet fins ara, crec que haig i puc fer més i estic treballant per aconseguir-ho".




Publicada el 28 de novembre del 2015, al Diari de Tarragona

Publicada el 7 de desembre del 2015, al Diari Més

El Vallès Calafell Tot l'any tanca l'any a Lleida

Publicada el 19 de desembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Vallès Calafell Tot l'any tancarà l'any al Segrià en la que serà la dotzena jornada de l'OK Lliga. Els calafellencs s'enfronten al ICG Software Lleida en una pista que els hi porta molt bons records. El partit és diumenge a les 12 h i el podreu seguir en directe per CalafellRadio.

Els lleidatans es troben en una posició còmode de la classificació, desens i amb un total de 13 punts acumulant 4 victòries, 1 empat i 6 derrotes. En els dos darrers partits sumen una derrota davant del Lloret per 3-1 i una victòria davant el Vilafranca per 3-1.

Hem dit que la pista del Lleida porta bons records als calafellencs i és que és on es va aconseguir l'ascens a l'OK Lliga. A part, els resultats de les últimes visites també han acompanyat, ja que tot i la derrota la passada temporada per 1-0 amb la salvació materialitzada, la 13/14 es va saldar amb un 3-4 i la 12/13 amb un 4-5.

El Vallès Calafell Tot l'any es troba a la penúltima posició amb 7 punts i a 3 de la salvació que en aquests moments marca el SHUM amb 10. Un victòria a Lleida permetria als homes de Sergi Macià acabar l'any de la millor manera possible, per així encarar la segona volta amb les millors garanties possibles.


Publicada el 21 de desembre del 2015, al Diari Més

Ricardo Valverde, baixa del Vallès Calafell Tot l'any


Publicada el 30 de desembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El jugador del Vallès Calafell Tot l'any, Ricardo Valverde, ha demanat la baixa federativa per tal de poder jugar el que resta de temporada amb el Club Patí Mataró, actualment a Primera Nacional Espanyola. La Junta Gestora ha decidit acceptar la petició del jugador i vol agrair els mesos que ha estat al Club, així com que sempre tindrà les portes obertes i desitjar-li sort en aquesta nova etapa esportiva.

Publicada el 8 de gener del 2016, al Diari Més

Mauro Giuliani arriba al Vallès Calafell Tot l'any

Publicada el 7 de gener del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El Vallès Calafell Tot l'any necessitava suplir la baixa de Ricardo Valverde i el dia de Reis es va materialitzar el fitxatge del davanter argentí Mauro Giuliani. Fins ara jugava al Concepción Patín Club, té 22 anys i ve de guanyar el Campeonato Oficial 2015 d'Argentina i en anteriors temporades també ha estat campió amb Argentina sub20 i sub23.

El jugador va arribar ahir mateix a la tarda i aquest dissabte davant l'Alcoi podria disposar dels primers minuts.


Publicada l'11 de gener del 2016, al Diari Més


El Vallès Calafell Tot l'any es complica

Publicada el 10 de gener del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El Joan Ortoll va viure un partit amb un final cruel per a l'equip calafellenc, i és que a 35 segons del final l'Alcoi s'avançava en el marcador i situava el 5-6 definitiu al marcador. La derrota contra un rival directe, combinada amb la victòria del SHUM davant del Voltregà deixen la permanència a set punts. Molt complicat, però no impossible.

El partit començava bé pel Vallès Calafell Tot l'any amb un gol matiner de Jordi Gabarra, però que ràpidament era contrarrestat per Cañellas fent pujar l'empat a 1. La primera part va ser un continu intercanvi de gols on era sempre l'equip verd i blanc el que s'avançava. Gerard Vergés desfeia l'empat, però Gonzalo Pérez tornava a posar l'igualada al marcador. Després era Marc Vergés al rematar una bona passada de Gabarra qui posava el 3-2, però de nou Pérez empatava a 3, resultat amb el que s'arribaria al descans.

Si bé a la primera part els calafellencs s'avançaven, en aquesta ocasió, era l'Alcoi qui posava el 3-4 de mans d'Aguilar. El Vallès Calafell Tot l'any es refaria als cinc minuts amb un gol de Gerard Vergés, però l'alegria duraria ben poc. Una rigorosa blava a Sergi Romeu permetia a Formatjé transformar la directa i posar el 4-5. Per la part local encara no estava tot dit i Jordi Gabarra en una molt bona acció individual posava de nou l'empat al marcador. El resultat era de 5-5 i eren els calafellencs qui hi anaven, però el destí no li reservava la victòria. En un dos contra u i a la falta de 35 segons per a l'acabament del partit, Marc Figa anotava el que seria el gol definitiu, 5-6 i el Vallès Calafell Tot l'any que s'ho posa difícil.


Publicada el 18 de gener del 2016, al Diari Més

El Calafell va caure derrotat, en els darrers segons del partit, a la pista del Caldes (3-2). Marc i Gerard Vergés van eixugar l'avantatge local de 2 a 0, però no va servir per a sumar cap punt.


Publicada el 24 de gener del 2016, al Diari de Tarragona

Merescuda victòria del Vallès Calafell Tot l'any

Publicada el 24 de gener del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

En la prèvia dèiem que hi havíem de ser tots, i així va ser. El Vallès Calafell Tot l'any va aconseguir una merescuda victòria per 5-2 davant el Cerceda. Els tres punts aconseguits permeten a l'equip calafellenc mantenir viu el somni de la permanència.

L'equip entrenat per Sergi Macià era conscient de la importància del matx i va sortir en tromba i decidit a ser el primer en marcar. Els aficionats calafellencs van esperar fins el minut 10 quan Marc Vergés va fer pujar l'1-0 al marcador. L'alegria va durar poc i és que Mantiñán va desviar un xut de Fernández, fent així l'empat. El Vallès Calafell Tot l'any no s'arronsaria i a través d'un penal magistralment llançat per Mauro Giulani posaria el 2-1 al marcador. Ara bé, arribaríem al descans amb un empat, ja que en l'últim minut de la primera part, Payero aconseguiria marcar de falta en un xut ras.

La segona part començava amb un 2-2 al marcador, un resultat que es mantindria fins el minut 13, ja que Sergi Romeu en una jugada enrevessada dins l'àrea acabaria anotant el 3-2 i calmant així el nerviosisme de la parròquia local. En qüestió de dos minuts i de dos noms, el partit va quedar sentenciat; primer Marc Vergés transformava de forma excel·lent una falta directa forçada per Giuliani i segon, David Arellano es convertia en un mur davant Pablo Fernández aturant la directa per acumulació.

El resultat era de 4-2 i els calafellencs van saber-se moure i mantenir la bola els minuts que quedaven. I per acabar d'arrodonir el partit, Marc Vergés aconseguia un hat-trick en l'últim segon de partit, anotant el gol que suposava el 5-2 definitiu.

La propera setmana el Vallès Calafell Tot l'any torna a jugar al Joan Ortoll per donar el tret de sortida a la segona volta d'aquesta OK Lliga que ha de suposar convertir el somni de la permanència en realitat.




Publicada el 31 de gener del 2016, al Diari de Tarragona

El Calafell va deixar escapar la victòria (1-2), per la mínima, davant el Voltregà. Tot i arrencar guanyant, el conjunt visitant va saber remuntar el marcador i endur-se els tres punts.

Desplaçament important a Vilafranca

Publicada el 13 de febrer del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dissabte el Vallès Calafell Tot l'any viatja a la capital de l'Alt Penedès per disputar el partit corresponent a la 17a jornada de l'OK Lliga. Els calafellencs són cuers, però en els darrers partits ha mostrat una millora en quant al joc i en els resultats, després de la victòria davant el Cerceda i l'ajustada derrota contra el Voltregà.

El Vilafranca té 18 punts, es troba a l'onzena posició i ve d'empatar a 1 amb el Lloret la darrera jornada i de perdre davant el SHUM. El Vallès Calafell Tot l'any guarda bons records de la pista vilafranquina, ja que la temporada passada es va endur una victòria contundent i necessària per a la salvació de l'equip. Per aquest motiu, aquesta jornada, el Vallès Calafell Tot l'any pot donar un nou impuls a les seves aspiracions de mantenir la categoria.



Publicada el 14 de febrer del 2016, al Diari de Tarragona

A per totes

Publicada el 18 de febrer del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dissabte el Vallès Calafell Tot l'any tornarà a disputar una de les moltes finals que queden d'aquesta OK Lliga 15/16. Després de la dura derrota a Vilafranca per 6-3, que allunya els calafellencs de la salvació, l'equip vol reenganxar-se a les opcions que té d'assolir la permanència i fer-ho davant el Lloret.

L'equip entrenat per Sergi Macià es troba ara a la darrera posició amb 10 punts i a 8 de les places de salvació, una distància encara salvable, però que ha d'anar acompanyada de bons resultats. Contra el Lloret és una bona oportunitat, ja que l'equip visitant es troba a només 3 punts del descens i els calafellencs podrien escurçar distàncies i fins i tot avançar en la classificació si la resta de resultats acompanyen.

De ben segur que el Vallès Calafell Tot l'any sortirà a per totes i amb les màximes ganes de dedicar la victòria i donar-li molts ànims a l'speaker de la Penya Els Estrellats, a la pròpia Penya i a tot el seu entorn, com també volem fer-ho des d'aquest espai.


Publicada el 22 de febrer del 2016, al Diari Més


Victòria treballada davant el Lloret
Publicada el 21 de febrer del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Declaracions de Sergi Macià

El començament del partit va estar marcat per les mostres de suport a Manolo Restoy. Multitud de samarretes amb missatges d'ànim omplien la grada de la Penya Els Estrellats, així com també una pancarta de part de la Penya i el Club. La prèvia del partit va acabar amb una foto de grup entre tots els Estrellats i els jugadors del primer equip, que també lluïen la samarreta.

El Vallès Calafell Tot l'any va aconseguir una excel·lent victòria davant el Lloret en un partit molt intens i treballat. Els calafellencs van ser capaços d'aixecar el gol inicial visitant i es van acabar imposant per 4-2. Els tres punts aconseguits els permeten deixar de ser cuers i reduir la distància als llocs de salvació que ara se situen a set punts.

Qui va marcar primer va ser el Lloret de mans de Crespo que va engaltar un xut creuat al minut 10. L'equip entrenat per Sergi Macià va sortir, des del xiulet inicial, amb ganes de controlar la bola i ser incisiu en atac, les ocasions arribaven, però no es materialitzaven. Mauro Giuliani en una d'aquestes incursions va ser objecte de penal i el capità Sergi Romeu va ser l'encarregat de transformar-lo, col·locant la bola a l'escaire. L'empat era al marcador. Ara bé, aquest resultat canviaria abans del descans, ja que Marc Vergés va aconseguir colar la bola per sota el porter i permetre als calafellencs anar amb un avantatge de 2-1 al descans.

A la segona part el Vallès Calafell Tot l'any va anar sempre per davant al marcador. Al minut 5, els calafellencs es van treure de la màniga una jugada de traca i mocador. Sergi Romeu conduïa el contracop rapidíssim, cedia la pilota a la dreta per Mauro Giuliani, que la tornava a l'esquerra, marejant els defenses, per un Marc Vergés que anotava a plaer el 3-1. Amb aquest resultat els locals van canviar a un registre conservador en quant a joc, però que va canviar ben aviat.

Els àrbitres van considerar penal uns peus d'Oriol Palau i tot i que David Arellano va aturar en primera instància el xut de Carbó, la jugada posterior era culminada per Marc Grau, establint el 3-2. Per cert, un David Arellano que es va mostrar molt segur sota pals i que va ser un dels artífexs en mantenir l'equip local per davant al marcador. El Vallès Calafell Tot l'any va tornar a canviar de registre i es va llançar a buscar el 4-2. I de nou va aparèixer Marc Vergés, que manté un idil·li amb el gol, aconseguint el 4-2 a la falta de 5 minuts. El marcador no es va moure i els 3 punts es van quedar a Calafell.

Hem parlat amb Sergi Macià, entrenador del Vallès Calafell Tot l'any, i sobre la victòria ens ha comentat que "neix dels entrenaments, tots inclosos, Marc, Jaume, Ferran i Joan del Segona Catalana són vitals per a que l'equip estigui pro actiu". Preguntat per si la victòria marcava el camí d'una nova tendència, ha comentat que "el camí el teníem, Alcoi, Caldes, Cerceda i Voltregà, però faltava continuïtat i punts. No hem fet res, pas a pas, aquesta setmana no som cuers i hem d'anar lluitant per anar sortint." I ha afegit, "dia a dia i entrenar dur, el camí és la feina i la resta en serà una conseqüència." Finalment ha reblat que "l'equip està involucrat i compromès en la salvació, i fa goig veure com la Penya empenyia l'equip."


Publicada el 21 de febrer del 2016, al Diari de Tarragona

Partit vital a Maçanet
Publicada el 5 de març del 2016, a la web del Club Patí Calafell.

Aquest dissabte el Vallès Calafell Tot l'any es desplaça fins a Maçanet per tal de disputar el partit corresponent a la jornada 19 de l'OK Lliga amb un objectiu entre cella i cella, els tres punts. El partit començarà a les 20 h i es podrà escoltar en directe per Calafell Ràdio amb la narració d'Ernest Gili.

L'equip entrenat per Sergi Macià ve d'aconseguir una bona victòria davant el Lloret per 4-2 i va deixar de ser el cuer de la classificació. El SHUM Maçanet és un rival directe i té 18 punts, només 5 més que el Vallès Calafell Tot l'any que en té 13. En el cas de victòria la distància amb la permanència, que actualment la marca el SHUM, es reduiria a només 2 punts.

Per tant, el partit d'aquest dissabte és vital per a les aspiracions de permanència de l'equip calafellenc.



Publicada el 6 de març del 2016, al Diari de Tarragona

El Calafell vencia a la pista del SHUM Maçanet (2-3), a domicili, i agafava aire per a continuar aspirant a la salvació. Els visitants es van avançar 0 a 3, al descans, amb gols de Marc Vergés, Sergi Romeu i Oriol Palau. Els locals van aconseguir dos gols en el segon temps, insuficients per a puntuar.


El Vallès Calafell Tot l'any deixa escapar tres punts


Font: Arnau Casals.
Publicada el 14 de març del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El Vallès Calafell Tot l'any veu com se li torna a complicar la permanència després de perdre contra un Noia Freixenet que ha fet els deures, que somnia en Europa i que ja veu lluny el mal tràngol que els hi va suposar la aferrissada lluita per la permanència durant la temporada passada. Els calafellencs no han aprofitat les oportunitats que han tingut per dominar el joc i anar pel davant de l'electrònic. El Noia s'ha lluït i ha acabat escombrant, amb una mica de dificultats, el conjunt dirigit per Sergi Macià.

Durant la primera meitat s'ha vist un Calafell molt dèbil en defensa i que ha concedit ocasions davant d'un gran Noia que ha fet un gran joc ofensiu i defensiu que deixat acorralat i descol·locat als calafellencs durant molta estona gràcies a la defensa en zona que ha fet el conjunt entrenat per Varias. Aquesta estratègia ha fet efecte en una bona jugada col·lectiva que ha acabat amb el gol d'Aleix Esteller que ha avançat el conjunt de l'Anoia. El Calafell no ha pogut controlar els atacs dinàmics del Noia i la prova és en el penal que ha comés el defensa calafellenc Oriol Palau. L'excalafellenc Ferran Rosa no ho ha desaprofitat i ha fet el segon pel Noia Freixenet amb un xut centrat de pala que ha superat Arellano passant-li enmig de les seves cames. Davant el descontrol calafellenc, Sergi Macià ha acabat demanant un temps mort per reforçar la moral dels jugadors i passar d'una defensa de 6,25 a en zona per tallar el màxim de passades possibles del rival i poder sortir al contraatac per fer un gol que li donés esperançes de remuntada. Al final els verdiblancs no han estat capaços de fer un gol als últims minuts de la primera part i s'ha arribat al descans amb un clar dos a zero pels sadurnidencs. La segona part ha començat bé pel Noia que ha vist com una jugada d’Arnau Xaus i Borja Ferrer ha estat a punt d'acabar a la xarxa de la porteria defensada per David Arellano. El Calafell ha seguit defensant en zona per sortir al contraatac i pressionant a les línies de pase.

Els de Sant Sadurní han continuat defensant en 6,25. El conjunt de Varias ha seguit dominant el joc durant una gran part de la segona part, però els hi ha faltat efectivitat de cara als metres finals amb moltes ocasions fallades que han arribat a donar ales als calafellencs. En el moment més inesperat és quan ha arribat la reacció del conjunt de Sergi Macià amb un bon tall de Marc Vergés que s'ha escapat amb veterania dels defensors contraris i ha sigut prou hàbil per encarar a Luis Gil i superar-lo en l'1 contra 1. Arran del gol, el partit s'ha descontrolat i ha estat un joc d'anades i de tornades entre els dos equips. Gerard Vergés ha estat capaç de tornar a robar un altre bola i ha tingut una clara ocasió que podria haver significat l’empat. Les parades d'Arellano no li han servit de res als calafellencs que han vist com una contra ben trenada del Noia ha acabat amb el gol d'Aleix Esteller que ha fet pujar el tercer al marcador. Aquest gol ha suposat, durant uns minuts, un cop psicològic pels interessos calafellencs.

Després de patir, el Noia ha tornat a recuperar el control i el tempo del matx mentre que el conjunt baixpenedesenc han tornat a estar igual d'insegurs que al principi. El Calafell ha intentat anotar a través del xut exterior, però ha estat incapaç de superar als defensors i a Gil. El Noia ha comés la desena falta i els calafellencs han tingut la possibilitat d'estar un altre cop a dins del matx, però Marc Vergés no ha sapigut transformar la falta davant d'un Luis Gil que ha estat esplèndid i ha sigut un dels homes més importants del seu equip. Aquesta falta ha fet guanyar la seguretat dels jugadors del Noia que han anat a per totes fins que una jugada del Calafell ha provocat una falta directa que ha acabat amb l'expulsió de Marc Palau. Oriol Palau l'ha llençat però Gil ja estava decidit a no encaixar cap gol més i l'ha parat per partida doble. Tot i evitar el segon gol dels calafellencs, el Noia ha jugat amb tres arran de l’expulsió de Palau i el Calafell ho ha aprofitat per pujar la pressió i fer patir el Noia amb l'objectiu de materialitzar el segon gol. El gol no ha arribat i el conjunt del cava ha recuperat el quart jugador.

Cap als minuts finals, el Noia Freixenet ha provocat la falta directa. Xavier Caldú no ha trobat espais i ha estat incapaç de superar al porter calafellenc. La gran parada d'Arellano no ha servit per a res quan, en un altre internada col·lectiva dels sadurnidencs, Caldú ha transformat el 4-1 que sentenciava el matx i ja cap als instants finals, un altre badada defensiva de Vallèsl Calafell Tot l'any ha fet que Jordi del Amor marqués el 5-1 a favor dels de l’Anoia.

A partir d'aquí, ja no hi ha hagut més història i el marcador no s'ha mogut fins al final del partit. El pròxim encontre del Vallès Calafell Tot l'any serà el pròxim dissabte, a les 20 hores, al Joan Ortoll contra l'Igualada on intentaran reduir la permanència a dos punts. En canvi, el Noia, que jugarà el mateix dia i el mateix horari que els calafellencs, viatjaran a Maçanet de la Selva per jugar contra el SHUM amb l'objectiu de seguir lluitant per les competicions europees. Serà un partit on molts seguidors calafellencs hi tindran ficat un ull a sobre perquè els maçanetencs és un dels rivals directes del conjunt baixpenedesenc.

FITXA TÈCNICA

CE Noia Freixenet: 2+3= 5 gols

Luis Gil, Jordi del Amor (1) , Borja Ferrer, Aleix Esteller (2) i Ferran Rosa (1) -quintet inicial- Xavi Caldú (1), Arnau Xaus i Marc Palau.

Entrenador: Pere Varias.

CP Calafell: 0+1= 1 gol

David Arellano, Oriol Palau, Sergi Romeu, Marc Vergés (1) i Jordi Gabarra -quintet inicial- Kilian Aguilar, Mauro Giulani i Gerard Vergés.

Entrenador: Sergi Macià.

Publicada el 20 de març del 2016, al Diari de Tarragona

El Vallès Calafell Tot l'any rep la visita de l'Igualada


Publicada el 19 de març del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest dissabte el Vallès Calafell Tot l'any disputarà una altra final, aquesta vegada contra l'Igualada Calaf Grup. L'equip entrenat per Sergi Macià té la permanència a 5 punts, ja que ara mateix ocupa la penúltima posició amb 16 punts i qui marca la salvació és el Caldes amb 21. El partit començarà a les 20 h i es podrà seguir en directe per Calafell Ràdio amb els comentaris d'Ernest Gili.

Els calafellencs no podran comptar amb el joc elèctric de Mauro Giuliani, ja que encara arrossega molèsties de l'última lesió. Tot i així, de ben segur que els verd i blancs sortiran a per totes i és que els tres punts s'ho valen. Els igualadins, per la seva banda, venen de perdre dos partits consecutius, el primer contra el Vilafranca i el segon contra el Lloret a casa, per tant, pot ser una bona oportunitat pel Vallès Calafell Tot l'any d'aconseguir la tercera victòria en els darrers quatre partits.


Publicada el 20 de març del 2016, al Diari de Tarragona


S'escapen dos punts


Publicada el 20 de març del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El partit de dissabte va ser la viva imatge de la impotència per part del Vallès Calafell Tot l'any. L'empat a quatre era un resultat injust per la feina i la constància desenvolupada per l'equip de Sergi Macià. Es pot dir que es van escapar dos punts del Joan Ortoll i que deixen els calafellencs a quatre punts de la salvació.

El Vallès Calafell Tot l'any va buscar el domini del partit des del primer minut, però l'esforç no es va veure recompensat, ja que era Sergi Pla per l'Igualda qui feia pujar el primer gol al marcador. Tot i així, els calafellencs van continuar amb la bona dinàmica amb que havien iniciat el partit i ben aviat van capgirar el marcador de mans de Marc Vergés que manté el seu idili amb el gol. Primer aprofitant un refús i després amb un xut proper aconseguia posar els verd i blancs per davant. La resposta dels de l'Anoia no es va fer esperar i en la jugada següent, Pol Galbas empatava de nou el partit i situava el 2-2, resultat amb què s'arribava al descans.

Qui va obrir la llauna a la segona part va ser Mauro Giuliani que va clavar un xut potentíssim a l'esquadra, impossible per Elagi Deitg i que avançava de nou els calafellencs. Durant molts minuts el marcador no es va moure i és que David Arellano va mantenir el Vallès Calafell Tot l'any per davant i el porter visitant també evitava el que podia ser la sentència. Però de nou Sergi Pla en una jugada individual i un xut ras ajustat al pal aconseguia l'empat a tres quan restaven 10 minuts pel final.

A partir d'aquí el Vallès Calafell Tot l'any ho va provar de totes totes, i finalment va obtenir el seu premi, Gerard Vergés anotava el 4-3, restaven tres minuts i semblava que els tres punts es quedarien a Calafell. Els tres minuts van ser frenètics, Arellano aturava la FD, Deitg també aturava la corresponent FD, Sergi Romeu enviava una pilota al pal, Deitg de nou es desfeia com podia de les escomeses calafellenques i finalment, Met Molas en un xut inapel·lable posava el 4-4. Però el frenesí no acabava aquí, faltant 34 segons els àrbitres xiulaven penal a l'àrea calafellenca, però de nou un immens i extraordinari Arellano mantenia l'empat. Un penal precedit per jugades dubtoses a l'àrea igualadina que haguessin suposat un penal favorable al Calafell.

En definitiva, un molt bon partit dels dos equips i sobretot de l'equip entrenat per Sergi Macià que ho va donar tot i que ha vist com una vegada més, la fortuna no els ha somrigut. La nota positiva, la permanència està un punt més a prop. Aquest és el camí, seguim sumant.

Sergi Macià comenta que "estic orgullós del meu equip, però exigiré més, perquè poden. No vam saber sentenciar el partit i en ocasions clares no vam ser contundents" i afegeix que "l'arbitratge no va ser favorable, però la victòria va estar a les nostres mans". Finalment comenta que "portem 7 punts a la segona volta i és el camí, serà llarg i hem de treballar més perquè la salvació depèn de nosaltres."



El Vallès Calafell Tot l'any comença el segon Tourmalet


Publicada el 6 d'abril del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest vespre el Vallès Calafell Tot l'any es desplaça al Palau Blaugrana per disputar la jornada 22 de l'OK Lliga contra un Barcelona que ocupa de forma incontestable el liderat amb 5 punts d'avantatge sobre el Vic i amb un partit menys, el d'avui. El matx comença a les 20 h i es podrà seguir en directe per Calafell Ràdio amb la narració d'Ernest Gili i també es podrà seguir per BarçaTV.

Els homes de Sergi Macià necessiten sumar en una pista extremadament complicada, ja que els resultats en aquesta jornada no han acompanyat els calafellencs i situen ara la permanència a set punts. L'equip verd i blanc no comptarà amb Sergi Romeu, Kilian Aguilar encara recuperant-se de molèsties i Mauro Giuliani que per problemes amb el visat ha hagut de tornar a l'Argentina. Aquestes tres baixes impliquen la convocatòria de Joanra Esteve, Ferran Riera i Otto Platz, jugadors habituals en l'entrenament del primer equip.

Serà un partit molt complicat, però no s'ha de renunciar a res.


Publicada el 7 d'abril del 2016, al Diari de Tarragona



Publicada el 7 d'abril del 2016, a El Mundo Deportivo

El Calafell no pot amb el Barça (6-2) i suma una nova derrota. Va estar a prop de fer el 4 a 3 i posar emoció en el marcador, però Pablito Álvarez y Lucas Ordóñez van sentenciar pels locals.

Publicada el 8 d'abril del 2016, al Diari Més

El derbi, una final més

Publicada el 9 d'abril del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El derbi ha arribat. Dissabte a les 20 h el Vallès Calafell Tot l'any s'enfrontarà al Moritz Vendrell en el segon i darrer dels derbis d'aquesta temporada. Els dos equips arriben més distanciats a la classificació que en altres ocasions, però això no resta transcendència al partit. Els homes de Sergi Macià necessiten els tres punts per materialitzar, ni que sigui apropar, el somni de la permanència.

Els precedents dels derbis al Joan Ortoll no són favorables als calafellencs i és que contra el Moritz Vendrell a casa, pocs punts s'han sumat. Els vendrellencs arriben molt forts, situats a la quarta posició en lluita amb Noia i Reus per la quarta posició. De la seva banda, el Vallès Calafell Tot l'any ve de perdre per 6-2 al Palau Blaugrana, però caient amb el cap ben alt i amb un joc que pot aportar esperances en aquest tram de temporada. Dimarts passat amb una defensa molt ben ordenada, un porter convertit en un autèntic mur i un atac que aprofita les ocasions i l'idil·li de Marc Vergés amb el gol.

En els derbis pot passar de tot, no us ho perdeu, ens veiem a les 20 h al Joan Ortoll i per aquells que no pugueu venir, podeu seguir la retransmissió per Calafell Ràdio amb la narració d'Ernest Gili.



S'escapa el derbi del Joan Ortoll


Publicada el 10 d'abril del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El Vallès Calafell Tot l'any no va poder sumar els tres punts en el segon derbi d'aquesta temporada contra el Moritz Vendrell. Tot i avançar-se primer al marcador, a partir de la remuntada vendrellenca, van anar sempre a remolc. El resultat final, 4-6 denotava un partit molt igualat, però que finalment es decantava a favor dels roig i negres.

El partit començava amb dues blaves per a Sergi Miras i Sergi Romeu que han mantingut una petita picabaralla, tot i així, el matx ha continuat i al minut 12 ha arribat el primer gol calafellenc. En un xut lateral a Xus Fernàndez, una aglomeració de jugadors ha acabat introduint la bola a la porteria. Poc ha durat l'alegria a la parròquia calafellenca i és que Jordi Ferré ha fet l'empat a 1 al minut 16 i seguidament Creus, aprofitant un u contra u per avançar el Moritz Vendrell en el marcador. Amb l'1-2 s'arribava al descans i donava pas a una segona part ben oberta.

Al començar la segona part Marc Vergés va disposar d'una FD per acumulació, però Xus Fernàndez va estar encertat i es mantenia l'1-2. Poc després, Creus augmentava l'avantatge pels vendrellencs. El Vallès Calafell Tot l'any no va abaixar els braços i de mans de Kilian Aguilar feia el 2-3 en un gol venint de darrera la porteria. Els calafellencs es reenganxaven al partit, però un blava molt rigorosa a Sergi Romeu, deixava els verd i blancs amb tres jugadors de camp. Superats els dos minuts i que els vendrellencs no ho aprofitessin, Jordi Ferré tornava a marcar i posava el 2-4. Per cada gol del Vendrell hi havia resposta calafellenca, i en aquest cas era de Marc Vergés que acostava l'equip local al marcador, 3-4. El Mortiz Vendrell no es feia enrere i de nou Creus feia el 3-5, restaven encara 9 minuts. Marc Vergés va disposar d'una nova FD per acumulació en una jugada polèmica, ja que s'hagués pogut assenyalar penal i no falta. El pitxitxi calafellenc, després d'aixecar molt bé la bola, l'estavellava al pal.

El protagonisme arbitral es feia de nou present en una blava a Marc Vergés i que els homes de Sergi Macià van saber gestionar de forma excel·lent els dos minuts en inferioritat. En la primera jugada amb tots els jugadors, Marc cedia una bola interior per Gerard Vergés, que batia Xus Fernàndez i posava el 4-5 al marcador. A dos minuts del final, Miras transformava un penal, posant el definitiu 4-6. A les acaballes del partit, hi va haver festival de blaves i un penal irònic pel Vallès Calafell Tot l'any quan ja estava tot decidit.

En funció del resultat d'aquest diumenge, els calafellencs es troben a 7 punts de la salvació i la setmana que ve visiten la complicada pista del Vic. Un bonic detall es va poder veure entre les dues penyes, quan l'Orgull Roig i Negre va mostrar una pancarta en suport a l'speaker de la Penya els Estrellats.





Publicada el 10 d'abril del 2016, al Diari de Tarragona

Publicada el 18 d'abril del 2016, al Diari Més

Publicada el 22 d'abril del 2016, a El 3 de VUIT

El Calafell aguantava el Vic, amb el 4 a 4. Però, els visitants imposaven, en els minuts finals, la seva superioritat (8-4). Marc Vergés (3) i Gerard Vergés van ser els golejadors locals.

HOQUEI PATINS | OK LLIGA

El Vendrell es consolida a la quarta posició

Caldes i Shum es reparteixen els punts


17/04/2016 21:52
Publicat a La Xarxa


La jornada 24 de l'OK Lliga deixa el Vendrell consolidat a la quarta posició, la que dóna accés a la Lliga Europea, i se n'allunya el Reus. El Caldes i el Shum s'enfrontaven en duel per la salvació i s'acabaven repartint els punts.

Jornada 24 OK Lliga:

Lleida 1-6 Voltregà
Barça 6-3 Igualada
Vendrell 6-4 Noia
Vic 8-4 Calafell
Liceo 4-3 Lloret
Reus 2-4 Vilafranca
Alcoi 4-4 Cerceda
Caldes 3-3 Shum

Publicat el 24 d'abril del 2016, al Diari de Tarragona

La visita del Liceo de La Corunya va acabar en una derrota dolça (1-3), ja que l'equip gallec es va acabar imposant, però el Calafell va plantar cara. El resultat honrós no servia de gaire al Calafell, enfonsat en la cua de la classificació.


HOQUEI PATINS | OK LLIGA

El Caldes trenca la ratxa al González Laxe

L'Alcoi sorprèn el Voltregà i el Reus posa pressió al Vendrell


24/04/2016 21:30hEl 9 TV / Penedès TV / TV Girona / La Xarxa

La jornada 25 a l'OK Lliga ens deixa la victòria del Caldes a la pista del Cerceda i se situa ja 10 punts per sobre del descens. Victòria de l'Alcoi a la pista del Voltregà i la derrota del Calafell, això fa que el conjunt de Sergi Macià passi a ser el cuer de la classificació.

Aquests són els resultats de la jornada.

OK Lliga - Jornada 25

Voltregà 2-6 Alcoi
Calafell 1-3 Liceo
Shum 1-4 FC Barcelona
Igualada 5-3 Vendrell
Vilafranca 3-3 Lleida
Lloret 4-7 Reus
Noia 4-4 Vic
Cerceda 2-4 Caldes



Publicada l'1 de maig del 2016, al Diari de Tarragona

El Reus Deportiu li va fer un set al Calafell, venjant-se de la derrota encaixada al Joan Ortoll, en la primera volta del campionat. Raúl Marín, amb quatre gols, va ser l'arma principal del Reus.

Publicada el 8 de maig del 2016, al Diari de Tarragona

HOQUEI PATINS | OK LLIGA

El Barça campió, el Calafell descendit

Repartiment de punts entre Noia i Reus


08/05/2016 19:00h
Publicat  La Xarxa.


El Barça va haver d'esperar que l'Igualada guanyés a Les Comes al Liceo per 4 a 2 per poder celebrar el tercer campionat d'OK Lliga consecutiu, el 27è per al club. Els blaugranes van empatar a 4 davant el Vic. Empat també entre Noia i Reus i entre Calafell i Lleida. Els de Sergi Macià perden la categoria per la victòria del Lloret. El Cerceda signa la permanència amb el triomf a Sant Hipòlit.

A l''En joc', entrevistes a Ricard Muñoz, entrenador del Barça d'hoquei patins, i als jugadors Lucas Ordóñez i Aitor Egurrola.

Resultats jornada 27:

FC Barcelona 4-4 CP Vic
Noia 3-3 Reus
Igualda 4-2 Liceo
Calafell 1-1 Lleida
Lloret 6-3 Alcoi
Vilafranca 2-0 Caldes
Voltregà 3-5 Cerceda
Shum 4-3 Vendrell


Publicada el 22 de maig del 2016, al Diari de Tarragona

La visita a Alcoi acabava en una golejada (8-4), favorable a l'equip local. El Calafell no es jugava res i els alacantins apuraven les seves últimes opcions de permanència a la categoria.

Publicada el 29 de maig del 2016, al Diari de Tarragona

El comiat del Joan Ortoll a l'OK Lliga va ser dolorós. El Caldes va ser molt superior i es va imposar per 1 a 5. Tres gols de Xavi Rovira que havia sonat en l'òrbita del Calafell, a principis de temporada, van sentenciar el partit.

Publicada el 6 de juny del 2016, al Diari Més

El darrer partit de la temporada, en un difícil desplaçament a la pista de l'equip gallec del Cerceda, el Calafell va sorprendre i es va imposar per 2 a 3. Dos gols de Marc Vergés i un de Sergi Romeu van servir per a sumar els tres punts, en l'últim partit del campionat.



Publicada el 14 d'abril del 2016, al Diari Més

L'entrenador, Sergi Macià, anunciava que la temporada següent entrenaria la selecció espanyola Sub-20, abans d'acabar la temporada. Quim Paüls, seleccionador absolut, confiava en Macià per a treballar amb els jugadors joves per a fer el salt. No obstant, l'anunci no va caure en bon moment per al club, ja que s'estava jugant la permanència.

Convocatòria d'Assemblea Extraordinària

Publicada el 30 de maig del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El proper dilluns 6 de juny a les 20.30 h se celebra al hall del Teatre Joan Colet una assemblea extraordinària del Club Patí Calafell per a la ratificació de la nova Junta Directiva. Acte obert a tots els socis.



Marc Vergés, vuit anys al Club


Publicada el 15 de juny del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Marc Vergés Granados va arribar al Club Patí Calafell fa vuit anys, a la temporada en què es va assolir l’ascens a Primera Nacional Espanyola. Durant aquests vuit anys ha viscut amb l’equip verd i blanc, dos ascens i la consecució de la Copa Príncipe, esdevenint un dels herois de la final al transformar la falta directa definitiva. Marc Vergés, un noi tranquil i amb molta qualitat, sempre aguantant bé la bola i que aquesta temporada s’ha convertit en la referència golejadora de l’equip.

Per aquest motiu, ens hem posat en contacte amb ell i li hem fet les següents preguntes:

Quin és el primer record que tens de la teva arribada a Calafell?

El primer que em ve a la ment és la trucada del Salvador Rubio on m'explicava i m'engrescava en un projecte molt motivador. A la fi ha sigut un projecte espectacular on he gaudit moltíssim i s'han aconseguit grans objectius any rere any. Una altra de les coses que recordo molt és quan em van presentar al Sr. Vicente, quina gran persona i que bé m'ho he passat amb ell!

Tot i no haver assolit la permanència, quina valoració fas de la temporada com a equip? I a nivell personal?

La valoració de l'equip és molt negativa, quan no s'assoleix la salvació no hi ha altra valoració que suspesa. Aquest any ha sigut molt complicat, on han passat moltes coses que no han ajudat a l'equip. Només m'agradaria fer una petita reflexió del que ha passat aquesta temporada... Hi ha hagut molta gent que ha criticat molt tot el que es feia, ha criticat als jugadors, junta, entrenadors... I a més crec, que s'ha alegrat de que es baixés de categoria. M'agradaria dir que tots aquests no s'estimen tant al club com diuen, ja que l’únic que surt perdent amb això no són els jugadors i entrenadors, sinó que el que hi surt perdent és el CP Calafell, per això penso que no s'estimen tant al club com diuen. Jo només desitjo que el CP Calafell torni a la OK Lliga, que és on es mereix estar, i que es confiï més amb els que manen, que veritablement s'estimen al club i saben què és el que passa dins.

A nivell personal estic content, he quedat setè màxim golejador de l'OK Lliga amb 31 gols, pocs jugadors que han passat pel Calafell han aconseguit fer-ho, però com que aquest esport no és un esport individual, sinó que és un esport d'equip no valoro positivament la meva temporada, ja que no hem pogut assolir la permanència.

De tots els gols que has marcat amb el Club Patí Calafell quin o quins són els que recordes amb més il·lusió?

Tots els gols que marques son bonics i recordes, però si m’he de quedar amb un, em quedo el de la Copa Príncipe per tot el que suposava fer-lo.

Que t’emportes de Calafell? Et tornarem a veure algun dia per aquí?

De Calafell m'emporto molts amics, que al final és el més important i l’estima de tota aquella gent que ha confiat en mi i m'ha recolzat i animat sempre.

No sé si em tornareu a veure, mai se sap. La veritat que aquests anys que he estat aquí m'he sentit com a casa, així m’ho han fet sentir, tant la gent, com la Junta Gestora en aquests dos anys que han estat, i per això no tanco la porta a res.

Quin és el futur de Marc Vergés dins el món de l’hoquei? Et veus d’entrenador?

Està clar que no puc deixar el hoquei d'un dia per l'altre, porto 31 anys en aquest món i no estic preparat per deixar-ho. Però ara necessito estar més amb la família i és per això que no puc seguir a Calafell, ja que no tenia temps per a ells. Segurament jugaré en un equip més a prop de Reus i on l'exigència no sigui tant alta.

Pel que fa a ser entrenador la veritat que no m'hi veig, si ho faig és per portar a nens, que és el que més m'agrada.

Moltes gràcies Marc i molta sort per tu i els teus!




David Arellano, quatre anys defensant la porteria calafellenca


Publicada el 15 de juny del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

En aquesta setmana de comiats, hem volgut parlar també amb David Arellano, porter que ha defensat de forma formidable la porteria calafellenca aquests darrers quatre anys. Autor de parades espectaculars i de molta experiència, ha disputat quatre temporades a l'OK Lliga i també la primera ronda de la Copa CERS amb el Club Patí Calafell, esdevenint un dels pilars de l'equip.

Per aquest motiu ens hem posat en contacte amb ell per fer-li unes preguntes:

Quin és el primer record que tens de la teva arribada a Calafell?

El primer record es la primera trucada que rebo d'en Juan Manuel Espinosa "Epi" parlant del projecte de Calafell encapçalat pel Pere Varias. Va ser una trucada inesperada, però que em va satisfer al minut zero.

Tot i no haver assolit la permanència, quina valoració fas de la temporada com a equip? I a nivell personal?
La temporada es dolenta pel fet de no haver sumat el suficient per assolir el principal i únic objectiu del Calafell que era la OK Lliga pel curs vinent. La meva valoració personal? No sóc jo el més adient per posar adjectius o definir el meu rendiment. La valoració l'he fet internament i només jo en sé el resultat.

Parades n'has fet moltíssimes, però recordes algun partit de forma especial?
Doncs per mi tots i cada un dels partits defensant aquest emblema han sigut especials, d'una manera o altra han significat molt per mi.

Que t’emportes de Calafell?

M'emporto unes arrels fetes aquí en família, una pila immensa de gent que m'estima i estimo i quatre anys de aprenentatge i experiència pel meu present i futur. M'emporto el respecte i admiració d'una Penya Estrellats i de molts nens i nenes de la base.

Comences l'any que ve amb el Vilafranca, on et veus d'aquí a cinc anys?

Doncs no ho sé i tampoc ho vull saber, prefereixo viure el present amb la màxima intensitat possible i gaudint de tot el que vingui junt la meva família.

Moltes gràcies i sort!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada