dissabte, 7 de març del 2020

Sergi Bonsoms, quart d'Espanya Júnior i sisè d'Europa, i Virgínia Sánchez, dotzena a Freiburg

L'any 2014 va destacar per la participació de Sergi Bonsoms en el Campionat d'Europa, amb la selecció espanyola, on va ser sisè. Aquell mateix any, havia estat quart en el Campionat d'Espanya. Però, no va ser l'únic patinador amb experiència internacional, en aquell any. La patinadora Virgínia Sànchez va anar a la Copa Alemanya, defensant els colors del club.

Reproduïm les cròniques publicades a la Web del Club Patí Calafell i alguna de l'Eix Diari i de la web de l'ajuntament de Calafell.



Calafell acull la fase comarcal de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Publicada el 25 de gener del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell va acollir dissabte passat la fase comarcal de patinatge artístic dels Jocs Escolars de Catalunya 2013-2014. Les proves, organitzades pel Consell Esportiu del Baix Penedès, eren obertes a patinadors i patinadores de tota la comarca. La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell hi participava amb tots els seus efectius debutants aquesta temporada. I va acaparar els podis de gairebé totes les categories, incloses les d’exhibició.

Els tres primers classificats de cada categoria podran participar en la fase territorial (Trofeu Diputació de Tarragona), que es disputarà el proper mes de maig. Els resultats més destacats aconseguits per la delegació calafellenca van ser els següents:

INFANTIL A
1. GEMMA PONS PELLICER
2. AINOA LLACER AYUSO
3. MARINA JUCOSA LLEIXÀ

ALEVÍ A
1. LUCIA RUIZ MIQUEL
2. LENA BACKER FORNÓS
3. LAURA PLANAS PLACHECHO

4. MIREIA GIRONA SÁNCHEZ

BENJAMÍ A
1. JULIA CALLEJAS RICART
2. NOA FERNÁNDEZ RODRÍGUEZ
3. PAULA RUIZ PÉREZ

4. MARTINA MUDARRA JARDÍ
5. KATY ALEXANDRA RUA MARÍN
6. ISABELLA ÁRIAS MARÍN

BENJAMÍ B
1. DANNA OREJUELA ROMERO
2. MINERVA MARTÍNEZ EXPÓSITO

BENJAMÍ C
1. SASCHA DANIELA TIFFINGER

PREBENJAMÍ A
1. MIREIA REVENTÓS OLIVÉ

PREBENJAMÍ B
1. ARANTXA GIRONA SÁNCHEZ
2. ISONA BACKER FORNÓS
3. JUDIT GIRONA SÁNCHEZ

4. MARC MULLERAS SARMIENTO
5. SELMA GUERRERO SOLÉ
6. LAIA DURÁN GIRÁLDEZ

PREBENJAMÍ C
1. ALEXIA PLANAS PACHECO
2. LAIA RIERA SOLÉ
3. MIREIA MARTÍNEZ GRÍFOLS

4. LAIA FREIXINET MARCHANTE

Bon resultat del C.P. Calafell a la primera convocatòria de proves de nivell

Font: Secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell.
Publicat el 24/2/2014 a bpesports.com
El passat diumenge, 9 de febrer, es va celebrar, a Constantí, la primera convocatòria de les proves de nivell C i A. Resultats de les patinadores del C.P. Calafell:

Figures Obligatòries:
Marina Juncosa i Cristina Albiol obtenen el nivell C (figures 1 i 2).
Gemma Pons aprova la figura 1.

Lliure:
Paula Ruíz obté el nivell C i Laura Planas aconsegueix el nivell A.

D'altra banda, el diumenge 16 de febrer, es va celebrar a Riudoms la primera convocatòria de les proves de nivell B i Certificat. Resultats de les patinadores del C.P. Calafell:

Figures Obligatòries:
Elvira Cherto i Laura Rivillas aconsegueixen superar el Certificat.

Lliure:
Alba Espinosa i Cristina Albiol no van superar el nivell B.

I trofeu de categories

Font: Secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell.

El passat diumenge 23 de febrer, es va celebrar, a Amposta, el I Trofeu de Categories de Patinatge Artístic, amb una bona actuació dels patinadors del C.P. Calafell. Els resultats obtinguts, en les diferents categories, van ser els següents:

Sènior nivell A:
1ª.- Anaïs Mercadé

Júnior Nivell A:
1º.- Sergi Bonsoms
2ª.- Virgínia Sánchez

Júnior Nivell B:
3ª.- Andrea Martos

Juvenil Nivell A:
4ª.- Sílvia Miravent
5ª.- Carlota Medrano

Juvenil Nivell B:
2ª.- Íngrid espinosa

Cadet Nivell A:
2ª.- Maria Miravent

Cadet Nivell B:
3ª.- Rita Gausachs
11ª.- Elvira Cherto


Publicat a la Web de l'Ajuntament de Calafell
25/03/2014

7 patinadores del Club Patí Calafell classificades per al campionat de Patinatge Artístic de Catalunya.


Aquest passat dissabte, 22 de març, va tenir lloc el Campionat Territorial de Patinatge Artístic de Figures Obligatòries, que es va celebrar al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Aquest passat dissabte, 22 de març, va tenir lloc el Campionat Territorial de Patinatge Artístic de Figures Obligatòries, que es va celebrar al Pavelló Joan Ortoll de Calafell.

El campionat va comptar amb 10 patinadores del Club Patí Calafell de les quals set es van classificar pel Campionat de Patinatge Artístic Figures Obligatòries de Catalunya, que tindrà lloc els dies 5 i 6 d’abril a Mollet del Vallès.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora d’Esports, Maite González, acompanyats de diversos regidors del consistori van presidir el lliurament de premis.

Al llarg del matí, a la pista del Pavelló Joan Ortoll, es va poder veure una exhibició de la nova modalitat de patinatge “Solo Dance” per part del Club de Patinatge Torredembarra.




Publicada el 26 de març del 2014, a la pàgina 27 de Notíciestgn

Calafell acollirà el Campionat Territorial de Patinatge Juvenil, Júnior i Sènior 2014

Publicada el 29 d'abril del 2019, a la Web del Club Patí Calafell.

El cap de setmana del 3 i 4 de maig tindrà lloc a Calafell el Campionat Territorial de Patinatge Artístic Juvenil, Júnior i Sènior, individual masculí i femení, amb la participació de quaranta esportistes vinguts de diferents Clubs de la província de Tarragona.

La categoria juvenil és la que disposa de més participants amb un total de vint-i-tres patinadores, a la júnior hi competiran nou a la modalitat femenina i dos a la masculina, i a la categoria sènior s’han inscrit cinc patinadores i un patinador.

El Club amb més participants és el Reus Deportiu amb tretze esportistes, el CP Calafell en té vuit, el CP Cambrils i CP L’Aldea han inscrit cinc patinadores, el CP Amposta i el CP Salou a tres i del CP Valls, CPA Vendrell i CP Alcanar hi competirà una.

La competició s’iniciarà dissabte a partir de les 16:00h i fins les 20:00h amb els discs curts i diumenge continuarà de 9:30h a 13:30h amb les execucions del discs llargs. El Campionat finalitzarà a les 14:30h amb el lliurament de trofeus.

Aquesta competició és important tant per la qualitat tècnica com pel gran nombre de patinadors, que de ben segur s’esforçaran per pujar a podi i per superar les puntuacions necessàries per accedir als Campionats de Catalunya del mes de juny.



Resultats del Campionat Territorial Juvenil, Júnior i Sénior celebrat aquest cap de setmana a Calafell

Publicada el 4 de maig del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana (3 i 4 de maig) s’ha celebrat a Calafell el Campionat Territorial Juvenil, Júnior i Sénior, en el què els patinadors del C.P.Calafell han aconseguit 2 podis: Sergi Bonsoms, en categoria júnior ha quedat en primera posició, mentre que la seva companya Anaïs Mercadé s’ha classificat en tercer lloc en categoria sènior. A més, aquests dos patinadors juntament amb les júniors Virgínia Sánchez i Andrea Martos han assolit la classificació pel Campionat de Catalunya.

En categoria juvenil les patinadores calafellenques Carlota Medrano, Ingrid Espinosa i Sílvia Miravent no han pogut classificar-se pel Campionat de Catalunya, tot i realitzar una bona actuació en la categoria més difícil i amb més rivalitat, amb un total de 22 patinadores.

Mereix una menció especial l’actuació del patinador del Reus Deportiu Xavier López, sènior masculí, actual sots campió europeu; ha fet aplaudir tot el pavelló amb puntuacions que han arribat a 9,8, realitzant un programa llarg quasi perfecte.



Memoràndum de la secció de patinatge, del gener a l’abril

Febrer

El passat diumenge, 9 de febrer, es va celebrar a Constantí la primera convocatòria de les proves de nivell C i A. Resultats de les patinadores del CP CALAFELL:

Figures obligatòries: Marina Juncosa i Cristina Albiol obtenen el nivell C (figures 1 i 2). Gemma Pons aprova figura 1.

Lliure: Paula Ruiz obté nivell C i Laura Planas aconsegueix nivell A.

D’altra banda, el diumenge, 16 de febrer, es va celebrar a Riudoms la primera convocatòria de les proves de nivell B i Certificat. Resultats de les patinadores del CP Calafell:

Figures obligatòries: Elvira Chertó i Laura Rivillas aconsegueixen superar el Certificat.

Lliure: Alba Espinosa i Cristina Albiol no superen el nivell B.

El passat diumenge, 23 de febrer es va celebrar a Amposta el primer Trofeu de Categories de patinatge artístic, amb una bona actuació dels patinadors del CP Calafell. Els resultats obtinguts en les diferents categories van ser els següents:

Sénior Nivell A: 1. Anaïs Mercadé
Júnior Nivell A: 1. Sergi Bonsoms, 2. Virginia Sánchez
Júnior Nivell B: 3. Andrea Martos
Juvenil Nivell A: 4. Sílvia Miravent, 5. Carlota Medrano
Juvenil Nivell B: 2. Ingrid Espinosa
Cadet Nivell A: 2. Maria Miravent
Cadet Nivell B: 3. Rita Gausachs, 11. Elvira Chertó

Març

El pavelló Joan Ortoll de Calafell va acollir el passat 22 de març el Campionat Territorial de Figures Obligatòries i Solo Dance. Les patinadores del CP Calafell van participar en la modalitat de Figures Obligatòries amb resultats destacats, ja que 7 d’elles van aconseguir la classificació pel Campionat de Catalunya (*) en la mateixa modalitat. Els resultats en les diferents categories va ser els següents:

CATEGORIA CADET: 1. Maria Miravent (*), 2. Rita Guasachs (*), 3. Laura Rivillas (*), 4. Elvira Chertó
CATEGORIA JUVENIL: 1. Ingrid Espinosa (*), 2. Silvia Miravent (*), 3. Carlota Medrano (*)
CATEGORIA JÚNIOR: 1. Virginia Sánchez (*), 2. Andrea Martos, 3. Anna Gamonal



Els passats dies 15 i 16 de març, els patinadors del CP Calafell Sergi Bonsoms, Andrea Martos, Carlota Medrano i Virginia Sánchez van assistir a la segona convocatòria d’entrenaments al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. En aquesta ocasió,la formació va estar dirigida pel prestigiós patinador italià Luca Lalai, quatre vegades campió del món.


Els passats 5 i 6 d’abril es va celebrar a Mollet del Vallès el Campionat de Catalunya de FO de patinatge artístic, amb la participació de 7 patinadores del CP Calafell.


Virginia Sánchez, a la categoria júnior, i Ingrid Espinosa, Sílvia Miravent i Carlota Medrano, aquestes tres últimes de categoria juvenil, van obtenir un bon resultat fruit de l’esforç i el treball, i van estar molt a prop d’aconseguir la puntuació mínima que demana la Federació Espanyola per a poder participar en el Campionat d’Espanya.

Qui sí va aconseguir aquesta classificació va ser la seva companya Maria Miravent, Cadet, després d’una demostració de domini de la situació i control dels nervis. Les també cadets Laura Rivillas i Rita Gausachs no van tenir tanta sort, tot i que la seva actuació va ser correcta.



Publicada el 25 d'abril del 2014, a la pàgina 23 del diarimés

Abril

La patinadora de la secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell, Maria Miravent s'ha proclamat subcampiona territorial en categoria cadet en modalitat lliure, que es va celebrar al pavelló d'Amposta el passat dissabte dia 12 d'abril. El pòdium obtingut permet anar al Campionat de Catalunya que es farà el cap de setmana del 10-11 de maig a Banyoles.

Aquesta patinadora va fer una actuació destacadíssima tant en el disc curt, com en el llarg.


Portada del programa de mà del Campionat de Catalunya Cadet 2014, cedit per Mercè Garriga

interior del programa de mà del Campionat de Catalunya Cadet 2014, cedit per Mercè Garriga

Acreditació de patinadora pel Campionat de Catalunya Cadet 2014, cedida per Mercè Garriga

Maria Miravent, quarta per la dreta

Resultats del Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic, categoria Cadet


Publicada el 13 de maig del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

La patinadora calafellenca Maria Miravent ha participat aquest cap de setmana del 10 i 11 de maig al Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic, categoria cadet, que s’ha cel.lebrat a les instal.lacions del CP Banyoles (Pla de l’Estany).

La Maria ha finalitzat la seva participació en una meritòria quinzena posició d’un total de trenta participants, en una competició que ha estat molt renyida i dominada per les patinadores de la província de Barcelona, que han demostrat haver arribat al campionat en un gran moment de forma. Així doncs, felicitem la Maria i la seva entrenadora pel bon resultat aconseguit i les animem a seguir treballant com fins ara.


Virgínia Sánchez a la Copa Alemanya 2014

Publicada el 15 de maig del 2018, a la Web del Club Patí Calafell.

La patinadora calafellenca Virginia Sánchez, de categoria juvenil, participarà a la Copa Alemana, competició internacional que se celebrarà entre el 14 i el 17 de maig a la localitat de Freiburg.

La Virginia formarà part de la selecció espanyola en la modalitat de Figures Obligatòries, gràcies a la seva bona actuació en el campionat d’Espanya la temporada passada, la qual li va donar el passaport cap a aquesta preuada competició.

La Copa Alemana és un esdeveniment reconegut a nivell mundial que, any rera any, concentra durant uns dies els millors patinadors de cada país per tal que competeixin entre ells, i mostrin així les millors coreografies del moment. Es tracta doncs d’un espectacle internacional rellevant i, per aquest motiu, cal destacar el gran treball realitzat per la nostra patinadora així com el gran mèrit que suposa aquesta participació.


Segona convocatòria proves de nivell de patinatge artístic

Font: Secció de Patinatge del C.P. Calafell.

Aquest diumenge, 25 de maig, s'ha celebrat, al Vendrell, la segona convocatòria de les proves de nivell C i A que han comptat amb la participació de diverses patinadores calafellenques, obtenint els resultats següents:


Figures Obligatòries:

Nivell C: Maria Agulló, Júlia Callejas i Mireia Raventós, obtenen el nivell C. Mentre que a la Gemma Pons li queda pendent la figura número 2.

Nivell A: L'Ainoa Llàcer aprova les figures 8 i 9 i només li falta la número 11 per a obtenir el nivell A. Lena Bäker, Laura Planas i Lucía Ruíz no han tingut sort en la seva primera participació en aquesta prova.

Lliure:

Nivell C: Anna Isabella Arias aconsegueix aprovar.



D'altra banda, la nostra patinadora internacional, Virgínia Sánchez, va aconseguir una molt meritòria catorzena plaça, en Figures Obligatòries, a la Copa Alemanya, competició celebrada a Freiburg, aquest mes de maig.

Publicada l'octubre del 2014, a la revista InfoCalafell

Proves de nivell B i Certificat (segona convocatòria)

Publicada el 26 de juny del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El passat diumenge, 8 de juny es van celebrar a Valls les proves de nivell B i Certificat en la seva segona convocatòria. Les patinadores calafellenques debutants van tenir una bona actuació, aconseguint el nivell B en la modalitat lliure Cristina Albiol, Alba Espinosa i Rocío García, mentre que en la modalitat de figures obligatòries va ser l’Aixa Guerrero qui va aconseguir superar aquest nivell.


Campionat de Catalunya Júnior



Font: Secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell.

Els dies 14 i 15 de juny, es van celebrar, a Cardona, els Campionats de Catalunya de Patinatge Artístic, en la categoria Júnior. Durant tot el cap de setmana, Cardona va viure una de les competicions més disputades de la categoria júnior dels darrers anys.


En individual femení, hi van prendre part 32 patinadores, entre elles la Virgínia Sánchez del C.P. Calafell que va aconseguir classificar-se en dissetena posició. La campiona va ser Nadia Alsinet, del C.P. Tordera.

En la competició masculina, el patinador del C.P. Calafell, Sergi Bonsoms, va aconseguir pujar al podi, amb una meritòria tercera posició, només per darrera de Pere Marsinaych (Foment cardoní) i Llorenç Álvarez (C.N. Terrassa).




Campionat de Catalunya Sènior de Patinatge Artístic


Publicada el 27 de juny del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de juny, el C.H. Cadí (La Seu d'Urgell) ha acollit a les seves instal·lacions el campionat de Catalunya Sènior, on ha participat la patinadora Anaïs Mercadé, del CP Calafell. En una competició molt disputada, l’Anaïs ha assolit una correcta 17ª posició, després de passar per algunes dificultats en el programa curt, que ha pogut corregir gràcies a una bona actuació en el programa llarg.





Classificació del Campionat d'Espanya Cadet 2014, en Figures Obligatòries

Maria Miravent novena d’Espanya en la modalitat de figures obligatòries


Publicada el 20 de juliol del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

La patinadora de categoria cadet del Club Patí Calafell Maria Miravent Garriga va participar el passat 28 de juny al Campionat d’Espanya Cadet en la modalitat de figures obligatòries aconseguint una molt meritòria novena plaça.

La Maria va assolir la classificació el passat mes d’abril en aconseguir la marca mínima al Campionat de Catalunya de Mollet del Vallès.


Judith Larraz assoleix un bon resultat al Campionat de Catalunya en modalitat de figures obligatòries

Publicada el 21 de juliol del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El cap de setmana del 27 i 28 de juny es va celebrar a les instal·lacions del Reus Deportiu el Campionat Territorial Infantil on la patinadora Judith Larraz Alvarez va aconseguir una 14a posició a la modalitat lliure i a figures obligatòries els mínims per participar en el Campionat de Catalunya.

El 12 de juliol es va celebrar el Campionat de Catalunya infantil a la localitat de Cerdanyola del Vallès i la patinadora del club calafellenc va aconseguir l’onzena posició.

Així doncs, felicitem a la Judith i a la seva entrenadora pel bon resultat aconseguit i les animem a seguir treballant com fins ara.


Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2014, en Programa Curt

Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2014, en Programa Lliure

Sergi Bonsoms quart al Campionat d’Espanya Júnior de Rivas Vaciamadrid


Publicada el 22 de juliol del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El patinador del Club Patí Calafell Sergi Bonsoms Mestres ha competit els dies 18 i 19 de juliol al Campionat d’Espanya júnior de patinatge artístic celebrat a la localitat madrilenya de Rivas Vaciamadrid.

La competició lliure masculina ha estat, segons fonts de la federació espanyola de patinatge, la millor de la història, de les vint-i-dues disputades fins al moment.

Divendres durant l’execució del disc curt ja es va poder veure molta competició i un gran nivell tècnic que va continuar dissabte amb el disc llarg, on els patinadors van donar el millor d’ells mateixos repetint-se els resultats del dia anterior.

El català Pere Marsinyach del Club Foment Cardoní ha revalidat el títol de campió d’Espanya, seguit molt a prop del patinador local Sergio Canales i el bronze ha estat pel patinador del Club Natació Terrassa Llorenç Alvarez.

Sergi Bonsoms ha acabat ocupant una merescuda quarta posició després d’haver experimentat aquest any una evolució tècnica molt positiva.



SERGI BONSOMS CONVOCAT PEL CAMPIONAT D’EUROPA JÚNIOR


Publicada el 2 d'agost del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El patinador del Club Patí Calafell Sergi Bonsoms Mestres ha estat convocat pel Comitè Nacional de la Federació de Patinatge per competir al Campionat Europeu júnior & sènior 2014, que tindrà lloc a la ciutat italiana de Roccaraso, durant la primera setmana del mes de setembre.

La quarta posició del Sergi al campionat d’Espanya júnior ha obert les portes d’aquesta convocatòria que suposa el seu debut en competició internacional i que ha alegrat al patinador, família, equip tècnic i junta directiva del club calafellenc.

Des del Club Patí Calafell li volem desitjar una molt bona actuació i volem transmetre el màxim de suport en la preparació d’aquesta important cita internacional.




Gemma Pons aconsegueix el diploma de nivell Certificat


Font: Secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell

El passat cap de setmana, dies 26 i 27 de juliol, s'ha celebrat, a les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona, el II Trofeu d'iniciació nivells B i Certificat, amb la participació de set patinadores del Club Patí Calafell, totes elles al nivell Certificat.

Dissabte va iniciar la competició la Laura Planas, aconseguint la dotzena plaça al nivell Certificat, entre 10 i 11 anys.

El segon dia de competició, van participar la resta de patinadores. La Marina Juncosa va quedar catorzena classificada al nivell Certificat per a majors de 14 anys. A partir de les onze del matí, han sortit a pistes les cinc patinadores que competien en Certificat, entre 12 i 13 anys, amb la següent classificació: Gemma Pons, sisena; Lena Bäker, onzena; Lucía Ruíz, catorzena; Ainoa Llàcer, quinzena; i Aixa Guerrero, dissetena.

La puntuació obtinguda per la Gemma Pons Pellicer li ha permès obtenir el diploma de nivell Certificat i la pròxima temporada podrà participar en les competicions oficials, amb el nivell de Categories.

Les proves i campionats de patinatge artístic s'aturen, temporalment, aquest mes d'agost, per a gaudir d'unes vacances merescudes i tornar al mes de setembre amb forces per a afrontar el darrer tram de temporada.


SEGON CAMPIONAT DE L’ESTIU Iniciació i debutants DEL CP CALAFELL


Publicada el 3 d'agost del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Dimecres 30 de juliol es va celebrar al pavelló municipal Joan Ortoll el Segon Campionat de l’Estiu Iniciació i Debutants del Club Patí Calafell.

En aquest campionat competeixen patinadors de nivell iniciació i debutant del Club Patí Calafell i consisteix en l’execució individual dels discos del nivell C, B, A i Certificat, amb l’objectiu que els patinadors gaudeixin d’una bona estona entre companys alhora que s’habituen a la competició.

Els resultats van ser els següents:

Nivell Certificat: 1a Gemma Pons, 2a Lucia Ruiz i 3a Lena Bäcker
Nivell A: 1a Cristina Albiol, 2a Sara Mulleras i 3a Rocio Garcia
Nivell B: 1a Noa Fernández, 2a Mireia Raventós i 3a Júlia Callejas
Nivell C: 1a Danna Orejuela, 2a Isona Bäcker i 3a Selma Guerrero
Nivell D: 1a Laia Riera, 2a Celia Hierro i 3a Natalia del Valle
Finalitzada la competició es va fer una exhibició de categories, l’entrega de medalles i obsequis i un petit refrigeri.

Els patinadors del grup de categories van aprofitar el moment per fer un petit homenatge a la seva companya Andrea Martos, que es va retirar el passat mes de juny de la competició oficial després de moltes temporades al Club.





Sergi Bonsoms sisè al Campionat d'Europa Júnior


Publicada el 21 de setembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Dels dies 31 d’agost al 5 de setembre s’ha celebrat a la localitat italiana de Roccaraso el Campionat Europeu júnior & sènior 2014.

El patinador Sergi Bonsoms Mestres del Club Patí Calafell es va guanyar la convocatòria per aquesta important cita europea gràcies a la quarta posició aconseguida al campionat d’Espanya del passat mes de juliol.

Dimecres 3 de setembre va debutar en competició realitzant un bon programa curt, on va destacar el triple salchow del combinat i el doble àxel. Divendres 5 de setembre, després de l’execució del programa llarg la classificació definitiva ha estat una meritòria sisena posició.

Cal destacar el bon paper del Sergi en el seu debut en una competició internacional.

Gemma Pons, tercera al Trofeu nivell Certificat Vila-seca

Publicada el 30 de setembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Dissabte 27 de setembre es va celebrar a Vila-seca el 3er Trofeu nivell Certificat amb la participació de quatre patinadores del Club Patí Calafell.

La primera en sortir a pista va ser la Marina Juncosa, que va quedar catorzena classificada al nivell certificat 14 i més anys. A continuació, al nivell 12 i 13 anys, la Gemma Pons ha aconseguit una merescuda tercera posició molt a prop de les dues primeres places , la desena classificada ha estat la Lena Bäcker i la Lucia Ruiz ha quedat dotzena.




La secció de patinatge artístic aconsegueix cinc pòdiums al segon trofeu de categories de Cambrils


Publicada el 23 d'octubre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell ha aconseguit cinc pòdiums en la segona edició del Trofeu de Categories, que s’ha celebrat el passat dissabte 18 d’octubre a les instal·lacions del Club Patí Cambrils.

La participació de la secció, amb vuit patinadors i patinadores desplaçats, ha estat destacada pel fet d’haver aconseguit dos primers llocs, un segon lloc i dos tercers llocs.

El Segon Trofeu de Categories és el penúltim campionat de la temporada, el darrer serà el Trofeu de la Tardor de primers de novembre, ja que la competició de patinatge artístic funciona per anys naturals. El Trofeu disputat a Cambrils inclou proves de nivell A i de nivell B de categoria sènior, júnior, juvenil, cadet i infantil, i les classificacions assolides pel Patí Calafell han estat les següents:

Júnior
Nivell A: Sergi Bonsoms, primer classificat. Virgínia Sánchez, tercera classificada.

Juvenil
Nivell B: Carlota Medrano, segona classificada, Íngrid Espinosa, quarta classificada i Sílvia Miravent, cinquena classificada.

Cadet
Nivell A: Maria Miravent, primera classificada.
Nivell B : Elvira Chertó, dotzena classificada.

Infantil
Nivell B: Judith Larraz, tercera classificada.




Dues patinadores del CP Calafell classificades per la Copa Catalana


Publicada el 6 de novembre del 2014, a la web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell va inscriure a cinc patinadores per participar en el Campionat de la Tardor celebrat els dies 1 i 2 de novembre al Poliesportiu Municipal de Coma-ruga, al Vendrell, campionat organitzat pel C.P.A.Vendrell i la FECAPA Tarragona.

La Ingrid Espinosa a la categoria Juvenil ha aconseguit pujar al lloc més alt del podi i la classificació per participar en la Copa Catalana Individual 2014 que se celebrarà a Juneda, Lleida, el pròxim 22 de novembre.

Destaca també la quarta posició de la Carlota Medrano en la mateixa categoria, a poques dècimes de la tercera posició. Menys sort va tenir l’Elvira Cherto tretzena classificada a nivell cadet. Al nivell Infantil la Judith Larraz va estar a prop de pujar al pòdium fent una quarta posició.



Cal destacar l’actuació de la Gemma Pons en la categoria Certificat. La Gemma va aconseguir classificar-se per competir al Campionat de la Tardor gràcies a les puntuacions sumades dels tres Trofeus d’iniciació celebrats durant la temporada, venia de fer un cinquè, un sisè, un tercer lloc, i d’aconseguir el diploma de categories.

El debut de la Gemma en un Campionat de la Tardor va acabar amb una primera posició que li permet participar a la Copa Catalana Iniciació 2014 de dissabte 15 de novembre a Alcover.



Tercera convocatòria de nivells A i C a Vila-seca


Publicada l'11 de novembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El passat diumenge 9 de novembre ha tingut lloc a Vila-seca la tercera convocatòria de proves d’iniciació nivells C i A, i que han comptat amb la participació de diversos patinadors del Club Patí Calafell tots ells participant en la modalitat de figures obligatòries, obtenint els següents resultats.

Nivell C: La Paula Ruiz i el Sergi Bonsoms aproven les figures 1 i 2, la Gemma Pons aprova la figura número 2, tots tres obtenen el diploma de nivell C en figures obligatòries. La Noa Fernández no va tenir sort en la seva primera convocatòria.

Nivell A: Lena Bäcker aprova les figures 9 i 11 i la Lucia Ruiz la figura 9, la resta de companyes que es van presentar, la Laura Planas, la Aixa Guerrero i la Ainoa Llacer hauran d’esperar a les primeres proves de la temporada vinent per obtenir el diploma.




Bons resultats del Club Patí Calafell a les terceres proves de nivell 2014


Font: Secció de Patinatge del Club Patí Calafell

Sis patinadores del Club Patí Calafell superen les proves de nivell per a participar en competicions.

La secció de Patinatge Artístic ha participat, el dissabte 29 i el diumenge 30 de novembre, en la tercera convocatòria del nivell B i Certificat de les modalitats de Lliure i Figures Obligatòries que s'ha celebrat a les instal·lacions del Club Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp.

L'actuació dels patinadors del Patí Calafell va ser destacada i sis d'ells van aconseguir superar les proves, en la que era la darrera oportunitat de la temporada per a aprovar-les.

Mireia Raventós, Noa Fernández i Mireia Girona van assolir el nivell B, en la modalitat de Lliure; Sergi Bonsoms i Rocío García, el nivell B de figures obligatòries, i Lena Bäker, el nivell Certificat en Lliure.


Resultats a la Copa catalana de patinatge artístic


Publicada el 2 de desembre del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Diumenge 15 de novembre es va celebrar a Alcover la Copa Catalana Iniciació 2014 amb la participació de la patinadora Gemma Pons Pellicer, que va quedar en vuitena posició en el nivell certificat. Aquesta Copa va reunir patinadors de les quatre províncies catalanes i va estar molt disputada.

Diumenge 23 de novembre va ser el torn de la Copa Catalana lliure, celebrada a Juneda, municipi de la comarca de les Garrigues.

En aquesta Copa hi va participar la patinadora del Club Ingrid Espinosa Reyes que va quedar classificada en novè lloc en la categoria juvenil.

Tant la Gemma com la Ingrid van guanyar-se la classificació per la Copa gràcies al primer lloc aconseguit al Campionat de la Tardor celebrat al Vendrell a principis de mes.


Cartell del Festival anual del C.P. Calafell, cedit per Mercè Garriga

Interior del programa de mà del Festival anual del C.P. Calafell, cedit per Mercè Garriga



Secció de patinatge del Club Patí Calafell

Festival anual de Patinatge artístic del Club Patí Calafell

09-12-2014 11:28

La tarda de diumenge 7 de desembre de 2014 es va celebrar el tradicional Festival de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, en aquest festival s’ha volgut ressaltar els resultats individuals dels patinadors del Club calafellenc aconseguits durant la present temporada, com són les participacions en campionats de Catalunya, campionats d’Espanya i campionats Europeus.
El festival és un reconeixement a l’esforç i el treball desenvolupat pels més d’una cinquantena de patinadors de la secció que tenen l’oportunitat d’exhibir-se davant del públic d’un pavelló municipal Joan Ortoll ple a vessar.
La desfilada dels grups d’iniciació, debutants i categories va donar el tret de sortida, seguit de coreografies interpretades per clubs convidats vinguts de comarques Tarragonines, de l’Alt Penedès i el Garraf, en concret els clubs assistents van ser el Club Patí Riudoms, Club Patinatge Casal de l’Espluga, Club Patinatge Artístic Cubelles, Club Patinatge Artístic Monjos i Club Esports Vendrell, aquest darrer interpretant “Avarícia” de Josep Maria Ribas, un xou que ha donat èxits destacats aquesta temporada, com la primera posició al campionat Internacional de Dinar a França, o la quarta posició a la Copa d’Espanya.
Un dels moments especials de la nit va ser l’actuació del patinador internacional del Club, el Sergi Bonsoms, que en acabar el seu disc, va ser aclamat pel públic per tornar a sortir a pista i intentar un triple Metz, el qual  va executar amb l’alegria i els aplaudiments dels assistents.
El festival es va completar amb tres coreografies inspirades en filmografies, el grup d’iniciació va interpretar  “Frozen”, el grup de debutants va representar el musical “Miserables” i el moment estel•lar de la nit es va reservar pel grup de categories que va presentar “El rei Lleó”, amb una treballada coreografia i una posada en escena espectaculars.
En acabar el festival l’alcalde Joan Olivella acompanyat de regidors del consistori i de membres de la junta del Club Patí Calafell van repartir detalls per als més de cent patinadors participants, per les entrenadores i per les patinadores que durant l’any 2014 han penjat els patins.


Publicada el desembre del 2014, a la revista InfoCalafell


Aquí podeu veure el Festival anual de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, celebrat el 7 de desembre del 2014.



Entrevista publicada a la revista de l'Institut Camí de Mar

La revista de l'Institut Camí de Mar incorporava una entrevista amb les patinadores de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, Sílvia Miravent i Íngrid Espinosa, alumnas de segon de batxillerat, en aquest institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada