dijous, 12 de març del 2020

Vicente Weiler, cinquanta anys al servei del club


Vicente Weiler, 50 anys al Club Patí Calafell
Publicada el 17 d'abril del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El proper 29 de maig el Club Patí Calafell retrà homenatge a Vicente Weiler, tota una institució al Club per la seva tasca realitzada durant 50 anys i que encara continua oferint. Aquest homenatge consistirà en la disputa d'un partit amistós entre el Café Crem Calafell tot l'any i la Selecció Espanyola al pavelló Joan Ortoll. D'aquesta manera es vol agrair al Vicente tota la seva trajectòria, entrega i fidelitat al Club Patí Calafell i a Calafell.

Moltes felicitats i per molts anys més!





Homenatge a Vicente Weiler, partit contra la selecció espanyola absoluta


Publicada el 19 de maig del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Va ser al darrer entrenament del primer equip, quan el mecànic i utiller, Vicente Weiler Rubio, es va assabentar que se li està preparant un homenatge, atès que ara fa 50 anys, ell va entrar a col·laborar al club.

Al mig de la pista, el president de la Junta Gestora, Rafael Solé, acompanyat dels companys directius i, amb la complicitat de l’expresident Ramon Ferré, va dir que “avui estem aquí per a destacar un fet important que no es dona gaire a la vida, un fet poc habitual i que, creiem, cal destacar”.

De la seva banda, en Ramon Ferré va agrair que la junta gestora l’hagués convidat i en saber de què es tractava no s'hi podia negar. Ferré va dir, entre d’altres cases,. “ara es compleixen 50 anys de la seva vinculació al Club Patí Calarfell, han estat moltes rodes gastades, moltes rodes canviades, moltes pistes ruixades amb aquell líquid estrany, molts coixinets trencats, moltes alegries i molts disgustos, etc.” i va resumir amb boniques paraules el silenciós treball que fa en Weiler, “moltes gràcies amic Vicente pel teu amor i dedicació al club”.

Tot seguit i, en nom de la junta gestora, va acabar dient que “el club, amics i col..laboradors, ha decidit organitzar una festa d’homenatge i què millor que fer-ho amb un partit d’hoquei entre el nostre primer equip i el millor equip del Món, com és la Selecció Espanyola.”. Com ja s’ha dit, el partit es jugarà el dia 29 de maig a partir de les 7 de la tarda.

A la pista de la Rectoria

El navarrès Vicente Weiler i Rubio, que ara te 78 anys, va entrar com a col·laborador al Patí Calafell l’any 1965. Ahir, encara sorprès per la decisió del seu club, va recordar que “va ser l’expresident Joan Ortoll que aquell any el 1965 em va dir per què no anava a ajudar-los en el tema mecànic i des de llavors fins ara”. Weiler, una persona molt apreciada a Calafell, també va recordar ahir que “vaig començar a la pista de la Rectoria, al nucli del Poble i avui no tinc paraules, estic sorprès, no en sabia res!”. I és que els organitzadors ho han dut les accions amb molta cura per sorprendre al mecànic de sempre.

Cal recordar que la Selecció Espanyola que entrena Quim Pauls quan vingui a Calafell, estarà preparant-se per a participar al Campionat del Món que es jugarà a la localitat francesa de Le Roche Yon, a partir del 20 de juny. Fa unes setmanes, el combinat estatal va acabar sotscampió de la Copa de les Nacions.






Vicente Weiler, "jo seguiré sent l'auxiliar mecànic del club fins que la salut m'ho permeti"

Publicada el 28 de maig del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest divendres, a partir de les set de la tarda, la Selecció Estatal Absoluta d’hoquei patins que entrena Quim Paüls, jugarà un partit al pavelló municipal de Calafell, Joan Ortoll, contra el Café Crem Calafell, en homenatge a Vicente Weiler Rubio pels 50 anys de dedicació al club del Baix Penedès.

D’aquesta manera, els afeccionats a l’hoquei de Calafell i de les comarques veïnes podran veure de franc els jugadors Aitor Egurrola i Marc Gual (FC Barcelona), Carles Grau (Vic), Ton Baliu (Igualada), Edu Lamas, Josep Lamas, Toni Pérez i Jordi Bagalló (Liceo), Pedro Gil (Forte Dei Marmi) i Jordi Adroher (Breganze), que s’estan preparant per a jugar el pròxim Campionat del Món que començarà el 20 de juny, a la ciutat francesa de Le Roche Sur Yon, en concret al departament de La Vendée. La finalitat d’aquesta selecció és poder guanyar el dissetè campionat del Món i el sisè consecutiu.

Després del partit i dels parlaments oficials i lliurament d’obsequis, l’homenatge tindrà una segona part a Disco Vips on se servirà un sopar i hi haurà més sorpreses per l’homenatjat que ha reiterat que “tot i l’homenatge jo seguiré sent l’auxiliar mecànic del club ja que hi penso estar fins que la meva salut m’ho permeti”.

El Delegat de la Generalitat Joaquim Nin i la delegada territorial d’Esports de la Generalitat, Gemma Solé, han confirmat la seva assistència.



El Café Crem Calafell tot l'any oposa resistència a la Selecció Espanyola


Publicada el 31 de maig del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

La Selecció Estatal d’hoquei patins que es prepara per al pròxim Mundial de França, va jugar ahir un partit amistós a Calafell, el tercer que juga a Calafell des de la fundació de l’entitat. Aquest partit que va acabar amb lleugera victòria del combinat que entrena Joaquin Paüls (3-4), va estar inclòs dels diversos actes que el Club Patí Calafell va organitzar pels 50 anys de dedicació de l’auxiliar-mecànic Vicente Weiler Rubio, que va estar a la llotja junt l’alcalde en funcions, Joan Olivella, el president de la junta gestora del club, Rafael Solé, Gemma Solé, delegada d’Esports de la Generalitat i Rafel Serrano, president de la Delegació Territorial de la Federació Catalana de Patinatge.

En quant el partit, que també era l’acomiadament dels dos jugadors locals Ferran Rosa i Pol Galbas, va començar amb un Café Crem Calafell fort que va desfer l’empat inicial amb un gran gol del capità Sergi Romeu. Vuit minuts més tard, els locals van fer un clar penal a Jordi Bargalló i va ser el mateix jugador del Liceo que el va llençar, enviant la bola al travesser de David Arellano però en el refús, el sadurninenc no va perdonar. Tot i així el Calafell no va perdre el control i Carles Grau, el porter de la selecció, va tenir molta feina per evitar un segon gol que va arribar en el llançament d’una falta directe que va llençar de manera impecable Ferran Rosa, que la temporada vinent defensarà els colors del Noia.

Amb el parcial de 2-1, els components de la Selecció Estatal van trepitjar l’accelerador en veure un Calafell molt motivat i l’igualadí Toni Baliu rebent una assistència de Pedro Gil, va anivellar el marcador. I abans d’arribar al descans, els gallecs Toni Pérez i Josep Lamas van avançar els seleccionats.

Durant el descans, els equips prebenjamí A que s’ha classificar per la PreCat i el prebenjamí B, van fer una petita exhibició.

A la segona part el joc va continuar sent molt vistós per dues bandes, destacant les actuacions del capità local Sergi Romeu i Ferran Rosa, per part local i Jordi Bargalló i Pedro Gil, sense descuidar el treball dels porters Xavier Andreu i Aitor Egurrola.

Va ser a la meitat del segon període quan Pol Galbas, que s’acomiadava dels seus seguidors, va fer el tercer i definitiu gol.

Ara el Café Crem jugarà aquest dimarts un partidet contra els Veterans de l’entitat i marxarà de vacances per a retornar el 15 d’agost per començar a preparar la temporada vinent.

En acabar el partit, l’auxiliar Vicente Weiler que va seguir el partit a la llotja junt la seva esposa Paquita, va ser obsequiat per diferents equips del club, el mateix club, els jugadors del primer equip, La Penya dels Estrellats, l’equip de Veterans del club, l’empresa Baro Vari, l’Ajuntament de Calafell i la mateixa selecció estatal. La Federació Catalana a través de la delegació territorial, farà el reconeixement a Vicente Weiler, a la Festa del Patinatge que tindrà lloc el pròxim 19 de juny.

Després la festa va cloure amb un sopar a Disco Vip’s. Allà Weiler va ser obsequiat per Ramon Ferré, els ‘Amics’ del Vicente, el Club Patí Calafell i l’empresa Avgvstvs i l’homenatjat va agrair els organitzadors i amics el fet d’haver fet aquest homenatge.

Fitxa Tècnica:

Café Crem: Arellano, Romeu, Rosa, Vergès II i Pol Galbas, - cinc inicial -, Andreu, Gabarra, Palau, Vergès I, Pàmies i Rosa.

Selecció Espanyola: Grau, Edu Lamas, Gual, Bargalló i Adroher, - cinci inicial -, Egurrola, Baliu, Gil, Pérez i Josep Lamas.

Àrbitres: Joan Rovira i Joan Reset, molt bé. Taula de control: Alberto López Vega i Honorino Boada.

Faltes: 8 Calafell – 11 Selecció Estatal.

Públic: 350 persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada