dijous, 5 de març del 2020

L'equip femení guanya el torneig de Vila-seca

La temporada 2013/14, als equips base, va ser destacable perquè l'equip femení va guanyar el seu primer torneig, disputat a Vila-seca. Però, també cal destacar que el Club Patí Calafell tenia setze equips jugant a les diferents categories i que també va ser l'any del comiat a Arnau Solé.


El Patí Calafell tindrà aquesta temporada 2013-2014 setze equips d’hoquei, amb 150 esportistes


Publicada el 6 d'octubre del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell tindrà un total de setze equips d’hoquei patins durant la temporada 2013-2014, un més que l’any passat. En total, seran 150 esportistes, un centenar llarg a la base, respaldats per quinze tècnics i vint delegats. Tots els equips van presentar-se divendres passat a la nit, en els prolegomens del partit amistós de presentació davant l’afició del primer equip de l’entitat.

El Patí Calafell manté els dos equips sènior de la temporada passada. El primer equip jugarà un any més, el tercer consecutiu, a l’OK Lliga. El segon equip, que jugava a Primera Catalana, debutarà a la nova lliga sub-23, que han recuperat els clubs catalans de l’OK Lliga per augmentar la competitivitat dels seus planters i generar un nou al·licient per a l’afició. En aquest sentit, recordem que els partits de la nova categoria es jugaran sempre abans que els partits d’OK Lliga i amb els mateixos emparellaments (fora del cas dels dos equips no catalans, Liceo i Cerceda).

Pel que fa a la base, el seu coordinador i vicepresident del club, Enric Fontanilles, explica que “tindrem dos equips d’escola, un prebenjamí d’iniciació, un prebenjamí de primer any i un prebenjamí de segon any, un benjamí de primer any i un benjamí de segon any, un aleví de primer any i un aleví de segon any, un infantil i un juvenil”. L’estructura d’equips experimenta lleugers canvis en relació a la darrera temporada, per adaptar-se a l’edat dels jugadors. El Patí Calafell repetirà l’experiència de l’equip minifemení, amb nenes de 4 a 7 anys. I l’equip de veterans competirà per tercera temporada, enguany a la Lliga B.



L'equip minifemení del Club Patí Calafell guanya el sisè Torneig de Nadal de Vila-seca

Publicada el 13 de desembre del 2013, a la Web del Club Patí Calafell.

L’equip minifemení del Club Patí Calafell s’ha proclamat guanyador de la sisena edició del Torneig de Nadal d’Hoquei de Vila-seca, que va disputar-se el passat cap de setmana. Les noies van fer-se amb el primer lloc del torneig després de véncer (0-4) l’equip amfitrió, el Club Hoquei Vila-seca, i el Reus Deportiu (2-6).

És el primer campionat que aconsegueix l’equip minifemení del Patí Calafell i van oferir-lo al club i a l’afició a la mitja part del partit d’OK Lliga entre el Club Patí Calafell Tot l’Any i el Muralla Òptica Blanes. Va recollir el trofeu l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, que assistia al partit.

El Torneig de Nadal de Vila-seca és una de les principals trobades d’hoquei base que se celebra a Catalunya, amb 31 equips de 7 categories, i més de 300 jugadors i jugadores. Era el primer cop que s’incloïa la categoria minifemenina, que disputen equips formats exclusivament per nenes d’entre quatre i set anys.


Publicada el 10 d'octubre del 2013, al Diari Més

Toni Aranda s'incorporava com a nou Director Tècnic de la Base i agafava el relleu a la banqueta del segon equip, en aquella temporada el Sub-23. L'amistat amb l'entrenador del primer equip, Pere Vàries, va ser positiva per a la progressió de la base.

Publicada el 19 d'agost del 2013, al Diari Més

Els esforços a la Base es van intensificar, organitzant una trobada entre els jugadors i les famílies de la base. L'entrenador del primer equip, Pere Vàries, s'implicava en la coordinació dels equips, duta a terme per Toni Aranda.



Jugadors de la base del Club Patí Calafell Tot l'Any al torneig San Pedro de Burgos

Publicada el 14 de juny del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana, jugadors de la base del Club Patí Calafell Tot l'Any s'han desplaçat a Burgos per disputar el torneig San Pedro. Fins avui, han disputat un total de tres partits, davant el Rivas, el Soria i el Raxoi, amb un balanç de dues victòries i una derrota.

Contra el Rivas els calafellencs no han pogut aconseguir la victòria i el partit ha acabat amb un 2-3 desfavorable. Davant el Soria i el Raxoi, el Club Patí ha aconseguit guanyar els dos partits. El primer l'ha vençut per un contundent 2-11 i el segon per 1-8.

Els integrants de l'equip calafellenc són: Arnau Fontanilles, Gerard Rovira, Joan Marimon, Roger Ros, Eric Raventós, David Rodríguez, Jon Borrego i Marc Mestre.


Publicada el 24 de desembre del 2013, al Diari Més

La base del club va celebrar el Nadal, fent cagar el tió. Sense cap dubte, la vessant social i la pinya de club es veien enfortides amb activitats com aquesta.


En la temporada 2013/14, va tornar a aparèixer la categoria del Sub-23, per a rodar jugadors pels primers equips de l'OK Lliga. Va ser un experiment que no va acabar de fructificar. El campionat va ser ben extrany, amb un calendari molt rar. 


El Calafell va aconseguir sis victòries i quatre empats, en aquest campionat. Va marcar vuitanta-nou gols i en va rebre cent vint-i-un.


El màxim golejador de l'equip va ser Ferran Ortoll, amb vint-i-cinc gols. El van seguir d'aprop Joan Esteve, amb dinou, i Ferran Riera, amb disset. El Juvenil, Marcel Tetas, va aconseguir un gol.


L'altre derbi entre el Vendrell i el Calafell, el Sub-23, també acaba en empat (3-3)

Publicada el 3 de febrer del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El gran derbi penedesenc d’hoquei de dissabte passat, entre el CE Vendrell i el Club Patí Calafell, va ser precedit pel xoc entre els dos segons equips, en el partit més disputat i emocionant de la setzena jornada de la Lliga ACHP Sub-23. Els sèniors “petits” van empatar 3-3 després de cinquanta minuts de lluita intensa i vibrant.

Va ser el millor pròleg possible del gran derbi, però no va ser inferior en rivalitat i intensitat, ni un simple escalfament de l’espectacle posterior. La rivalitat entre les dues entitats, que es remunta a més de mig segle, arriba fins i tot als equips de base. Com recordaven els jugadors de l’equip Sub-23 del Patí Calafell, un partit amb el Vendrell no és un partit com els altres.

Els tres gols del Patí Calafell van ser aconseguits, per aquest ordre, per Ibai Ávila, Joanra Esteve i Ferran Ortoll (aquest darrer de falta directa). Aparantment, el primer gol del Calafell se’l va fer el Vendrell en pròpia porta, però els àrbitres el van atribuir a Ibai Ávila.

El repartiment de punts deixa a vendrellencs i calafellencs a la part mitja-baixa de la classificació, en novena i desena posició, respectivament, i separats tan sols per un punt.


El capità del segon equip, Arnau Solé, s'acomiada del club perquè marxa a treballar a Mèxic els tres anys vinents

Publicada el 19 de gener del 2014, a la Web del Club Patí Calafell.

El capità del segon equip del Club Patí Calafell, Arnau Solé Roig, s’ha acomiadat aquest cap de setmana del club. Solé marxa a Mèxic, on residirà per motius laborals els propers tres anys (és enginyer d’obra pública i treballarà en la construcció d’una autopista). I ha pogut tancar etapa amb una victòria sobre la pista, aquest dissabte, en el partit de la Lliga ACHP Sub-23 amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat. Un rival difícil (arribava com a segon classificat) que va ser batut 5-4, no sense un gran esforç de l’equip, que volia dedicar-li un triomf al seu capità.

Solé també deixa les tasques tècniques que desenvolupava a la base del club. En concret, com a entrenador de l’equip aleví A. I els seus jugadors també l’han obsequiat amb una victòria (8-3) davant el Montbui, en el primer partit de la Lliga Preferent del Campionat de Catalunya, la segona fase de la temporada de la categoria.

Arnau Solé és de les Borges del Camp (Baix Camp) i va debutar al Reus Ploms. Va incorporar-se al Club Patí Calafell a la categoria infantil. En aquesta etapa va jugar també amb l’equip juvenil. Als 18 anys va anar a estudiar i a viure a Barcelona i allí va jugar amb el Club Patí Congrés, el Club Escolapis de Sarrià i el Sant Just. L’any 2010 va tornar a Calafell, on es va incorporar al segon equip sénior. Amb aquest combinat ha jugat a Segona Catalana, Primera Catalana i la Lliga Sub-23.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada