dimecres, 25 de març del 2020

El Calafell evita un nou descens de categoria


Després de baixar de l'OK Lliga a la Primera Nacional Espanyola, el Calafell va estar molt a prop de tornar a baixar de categoria. La crisi institucional, amb una gestora al front del club, sense una Junta Directiva que assumís la gestió, eixugant els deutes heretats i amb canvis importants, a la banqueta i a la plantilla, el Calafell va salvar-se d'un nou descens que hauria estat traumàtic.


La plantilla estava formada per Martí Serra i Xavier Andreu, a la porteria; Borja Ferrer, Marc Gumà, Roger Martí, Ferran March, Oriol Palau, Ferran Ortoll, Sergi Romeu i Marc Vergés. Van tenir minuts els Júniors Ferran Riera, Ismael Montserrat i Jaume Mañé.

L'aposta de Lluís Miquel Medrano va ser controvertida i sorprenent, per molts dels socis. Era una aposta de club per a incorporar una persona que es pogués fer càrrec de més àmbits de gestió, en un futur a mig termini. Però, no va sortir bé.


Presentació de les noves incorporacions

Publicada el 17 de juny del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l'any ja té perfilada la plantilla per a la temporada vinent amb un total de cinc incorporacions provinents del Noia i del Vic. La Regidoria d'Esports va ser l'escenari de la presentació en la qual hi van assistir bona part de la nova Junta Directiva i també jugadors que continuaran la temporada vinent.

Assemblea Ordinària

Publicada el 30 d'agost del 2016, a la web del Club Patí Calafell.

Aquesta tarda se celebrarà l'Assemblea Ordinària corresponent al tancament de la temporada 15/16 i a la presentació de la 16/17. Es farà una lectura de l'acta anterior i seguidament es procedirà al resum de la temporada en els tres àmbits que conformen el Club Patí, el patinatge, la base i el primer equip; i a la presentació dels pressupostos de cada secció per a la temporada 2016/2017. També està inclòs en l'ordre del dia l'aprovació definitiva de la nova Junta Directiva. L'assemblea es tancarà, com sempre, amb un torn de precs i preguntes.

L'acte tindrà lloc, finalment, al hall del Teatre Joan Colet i no a la Regidoria d'Esports com estava previst inicialment.


Publicada el 29 de desembre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell


Publicada el 9 de gener del 2017, a la Web del Club Patí Calafell


El 14 de maig del 2017, la Penya dels Estrellats van disputar el Campionat de Futbolín, al Bar Manolo.





Llibre de fotografies: Club Patí Calafell 2011-2016 5 anys a OK Lliga

Publicada l'11 d'abril del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

Coincidint amb la primavera, i pocs dies abans de Sant Jordi, arriba el llibre de fotografies "Club Patí Calafell 2011-2016 - 5 anys a OK lliga".

Es tracta d'un llibre de fotografies d'en Jordi Montserrat, que ens fa reviure els últims anys de la vida del club, tot donant la importància que es mereix als cinc anys que el nostre primer equip ha jugat a l'OK lliga però, al mateix temps, sense oblidar el present i futur del nostre club.

El llibre comença recordant l'ascens a la màxima categoria la temporada 2010/2011 amb fotografies del partit contra el CP Monjos del 04/06/2011 i la festa-rua d'ascens posterior per a celebrar l'ascens del primer equip a OK lliga i l'ascens de l'equip de Segona Catalana a Primera Catalana.

A continuació, el llibre ens fa reviure, temporada a temporada, alguns dels partits d'aquests 5 anys a OK lliga, permetent recordar els jugadors i equip tècnic que ens han acompanyat en aquesta etapa històrica, i a la vegada fent-nos reviure l'ambient de suport a l'equip que s'ha viscut al pavelló Joan Ortoll.

El llibre també ens transporta a altres fites importants que ha viscut el club durant aquesta època, com el debut a la competició europea, concretament la participació a la copa de la CERS contra l'Sporting Clube de Portugal la temporada 2014/2015, o l'homenatge a Vicente Weiler a final d'aquella mateixa temporada.

Com no podia ser d'altra manera, el llibre acaba destacant el present del nostre club amb fotografies del primer equip que enguany juga a Primera Divisió i, no cal dir-ho, el seu futur: acaba amb les fotografies de tots els equips del club d'aquesta temporada, que sense dubte, són el que ens permet assegurar que tenim un futur esperançador.

Tampoc podia faltar al llibre la secció de patinatge artístic, de la qual apareixen fotografies dels festivals de desembre del 2014, 2015 i 2016.

En total el llibre té 124 pàgines, en les quals hi apareixen unes 600 fotografies.

El llibre està disponible en una edició limitada, a un preu promocional per a Sant Jordi 2017 de 23 euros + 2 euros de donatiu pel club.

Us animem que passeu per les oficines del club per a fullejar el llibre i encarregar-lo.

En ser una edició limitada, i estar tan proper Sant Jordi, els llibres s'assignaran per ordre de realitzar la comanda. Així que (afanyeu-vos)doneu-vos pressa per no quedar-vos sense el vostre exemplar!



Aquest cap de setmana, Final Four de la Copa EsportsPenedès.cat

Publicada el 30 de setembre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El Vallès Calafell Tot l'any s'ha classificat per a la Final Four de la Copa EsportsPenedès que es disputa aquest cap de setmana a Tordera. Després de quatre partits i tres victòries ha quedat com a primer de grup i jugarà la semifinal davant el Tordera, l'equip amfitrió, a les 13 h. En cas que l'equip entrenat per Luis Medrano es classifiqués la final es jugaria el mateix dia a les 19 h.

Els verd-i-blancs han tancat una fase inicial molt bona, ja que a part de les tres victòries aconseguides, també han estat l'equip que menys gols ha encaixat, un total de 7 i una diferència de +8 entre els marcats i els encaixats. Pel que fa al rival de la semifinal, el Tordera s'ha classificat com a segon de grup, ha sumat 6 punts, acumulant dues victòries i una derrota.

Una vegada acabi aquesta competició, la setmana següent el Vallès Calafell Tot l'any iniciarà la temporada oficial de partits contra el Mataró a domicili.




Comença la Nacional Espanyola

Font: Enric Casellas
Entrevista: Arnau Casals de la publicació InfoCalafell
Publicada el 7 d'octubre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell. 


Aquest cap de setmana comença la Primera Nacional Espanyol i el Vallès Calafell Tot l'any debutarà a la pista del CH Mataró el dissabte a les 20.30 h. L'equip entrenat per Luis Medrano ve de jugar la Final Four de la Copa EsportsPenedès.cat on va quedar eliminat a les semifinals contra el Tordera per 7-4, equip que també disputarà la Nacional Espanyola.

En una recent entrevista a la publicació InfoCalafell, Luis Medrano, preguntat per què n'esprava del conjunt calafellenc, responia "que s'ho deixin tot a la pista tant físicament com mentalment amb l'objectiu que estiguin endollats" i afegia "de tot això, fem que el llistó del nostre hoquei sigui alt". I és que en els partits que hem vist al Pavelló Joan Ortoll, contra el filial blaugrana per exemple, han deixat entreveure un hoquei molt intens i amb una porteria ben defensada, tant pel porter com per la defensa. En paraules de Medrano a la mateixa entrevista, "el nostre objectiu és estar en una zona temperada, que no patim i que els jugadors joves s'adaptin a la categoria per començar a formar un grup potent i amb garanties per intentar pujar l'any vinent"; ara bé, també afirma que "si durant el decurs d'aquesta temproada l'equip rutlla molt bé i estem per sobre de les expectatives que tinc, no direm que no a l'ascens".

Que comenci a rodar la bola.



HOQUEI PATINS | PRIMERA DIVISIÓ

Arrenca la temporada a Primera Divisió
El Sant Cugat, el primer líder després de golejar el Raspeig

10/10/2016 16:15h
Canal Blau TV / m1tv / TV Costa Brava / La Xarxa

Aquest cap de setmana ha començat de ple la temporada a la Primera Divisió d'hoquei patins (la setmana passada el Barça B l'obria amb triomf a la pista del GEiEG). La categoria, amb 14 conjunts, 12 de catalans, compta amb molts equips que opten a l'ascens a l'OK Lliga. En l'estrena, victòries d'Arenys, Shum, Sant Cugat i Palafrugell per estrenar el curs. Els santcugatencs, que golejaven a la pista del Raspeig (1-11) són els primers líders.

Primera Divisió d'hoquei patins - Jornada 1:

Arenys 5-3 Sant Feliu
Shum 6-3 Tordera
Mataró 3-3 Calafell
Vilanova 4-4 Asturhockey
Raspeig 1-11 Sant Cugat
Palafrugell 3-1 Alpicat
GEiEG 1-3 Barça

El primer al Joan Ortoll i la primera victòria

Publicada el 17 d'octubre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Primer partit al Joan Ortoll i primera victòria per a l'equip entrenat per Luis Medrano. El Vallès Calafell Tot l'any es va imposar el passat dissabte davant del SHUM Maçanet per un contundent 6-2. Amb aquesta victòria l'equip calafellenc suma un total de 4 punts i se situa en aquesta segona jornada de competició a la quarta posició.

El partit no va començar de cara pels locals i és que en el primer minut era el SHUM qui s'avançava al marcador de mans de Gabriel Villares. El Vallès Calafell Tot l'any, però, no es va fer enrera i va aconseguir anar al descans amb un 2-1 favorable gràcies als gols de Roger Martí i Borja Ferrer. A la segona part, els calafellencs van sortir amb ganes i van situar-se amb un avantatge de quatre gols, 5-1, amb dianes de Roger Martí de nou, Oriol Palau i Marc Gumà. El SHUM es va intentar refer amb un gol de Ferran Garcia, però Ferran Ortoll sentenciava amb el 6-2 definitiu.

El proper partit és a domicili i contra l'Arenys de Munt el diumenge a les 12.15 h.


El Sant Cugat punxa i deixa el Palafrugell líder en solitari

El Raspeig és cuer encara sense puntuar i el Mataró penúltim, amb només dos punts


24/10/2016 09:30h
Publicat a La Xarxa


El Palafrugell és l'únic que suma ple de punts després de tres jornades a Primera. El conjunt baixempordanès superava el Raspeig (4-3) amb triplet de Marc Brugué i s'aprofitava de la primera derrota del Sant Cugat, que perdia el lideratge després de caure 4 a 3 al camp del GEiEG. Tot en una jornada en què el Patí Vilanova estrenava el caseller de victòries a les Casernes davant l'Alpicat (4-3). Qui encara no sap què és guanyar és el Mataró de Quim López, que queia davant l'Asturhockey per 7 a 8.

Primera Divisió - Jornada 3
SHUM Frit Ravich - FC Barcelona Lassa B (ajornat fins al 16/11)
CHP Sant Feliu de Codines 3-2 CP Tordera
CH Palafrugell 4-3 Promoción Cemex Raspeig
Medicare System CH Mataró 7-8 Asturhockey CP
CP Vilanova 4-3 HC Alpicat
CE Arenys de Munt 1-4 Vallès CP Calafell Tot l'Any
GEiEG 4-3 PHC Sant Cugat



Objectiu: convertir el Joan Ortoll en fortí

Font: Enric Casellas
Publicada el 28 d'octubre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Oriol Palau: "el més important és que disfrutem tots plegats."


Aquest dissabte el Vallès Calafell Tot l'any rep al Joan Ortoll al Sant Feliu de Codines amb ganes de consolidar el bon inici de temporada, on ha assolit dues victòries i un empat. El partit començarà a les 20 h i serà retransmès en directe per Calafell Ràdio amb la narració d'Ernest Gili.

El Sant Feliu arriba com a onzè classificat amb un total de 3 punts, corresponents a una victòria i dues derrotes. En el darrer partit va perdre per 4-7 davant el líder la Primera Divisió, el Palafrugell, que suma tres victòries consecutives.

Aquesta setmana hem parlat amb Oriol Palau que referent al partit de dissabte ha comentat que "és un partit complicat, a la pretemporada ja ens van guanyar, però el Joan Ortoll ha de ser un fortí, així que hi ha moltes ganes d'emportar-nos els tres punts". Preguntat per la bona arrencada de l'equip entrenat per Luis Medrano ha comentat que "potser l'arrencada ha sorprès, però nosaltres confiem molt en la feina feta a pretemporada i dia i a dia; i d'aqui que els resultats arribin". Finalment fent una valoració personal "em sento bé, content, com tot l'equip, perquè disfrutem jugant i entrenant" i afegeix, "això és el més important, que disfrutem tots plegats."


Publicada el 4 de novembre del 2016, a El 3 de VUIT

Que continuï la ratxa a Tordera

Publicada el 4 de novembre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El Vallès Calafell Tot l'any es desplaça aquest cap de setmana a Tordera amb la intenció de continuar imbatut en aquesta Primera Nacional Espanyola. En les quatre jornades disputades fins ara, els homes de Luis Medrano han cedit només un empat davant el Mataró a domicili. Actualment, l'equip verd-i-blanc es troba en tercera posició, empatat a 10 punts amb l'Asturhockey i és un dels equips menys golejats.

Dissabte passat els calafellencs van aconseguir una victòria molt treballada, on van haver de fer front a un Sant Feliu que en trams del partit va ser superior, però que van saber mantenir la calma i retenir els tres punts al Joan Ortoll, que s'ha convertit en un fortí. Pel que fa al Tordera, ve de perdre contra el líder, el Palafrugell per 3-5 i es troba a la desena posició amb un total de tres punts, sumant una victòria i tres derrotes.

Que continuï la ratxa!



Publicada l'11 de novembre del 2016, a El 3 de VUIT

Visita del líder, el Palafrugell

Publicada el 12 de novembre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana el Vallès Calafell Tot l'any rep la visita d'un rival fort, del líder d'aquesta Primera Nacional, el Palafrugell. El partit es disputa a les 20 h i serà retransmès en directe per CalafellRàdio amb la narració d'Ernest Gili.

El Palafrugell s'ha consolidat a la primera posició de la classifcació amb 13 punts i cedint només un empat, i és que juntament amb el Barça B són els dos equips que encara no han perdut. Els visitants vénen d'empatar davant el Vilanova per 2-2 i tenen un golaverage de +8. Pel que fa a l'equip entrenat per Luis Medrano, ve de perdre contra el Tordera per 3-1 i intentarà refer-se de la derrota davant la seva afició. Ho comentava Oriol Palau en una d'aquestes crònices, una de les claus és fer del Joan Ortoll un fortí, i això és pel que lluitaran els calafellencs.

Els verd-i-blancs, són el segon equip amb menys gols encaixats després de molt bones actuacions de Martí Serra. En funció dels resultats d'aquesta sisena jornada, el Vallès Calafell Tot l'any podria dormir líder de la categoria.



Publicada el 18 de novembre del 2016, a El 3 de VUIT

El Vilanova venç i entra en places d'ascens

Primera derrota del Barça B contra el Tordera

13/11/2016 21:21h
Publicat a La Xarxa


El Vilanova aprofitava les ensopegades de Calafell i Asturhockey per superar-los a la classificació després de guanyar el GEIEG per 3 a 2. Derrotes de Barça B, per 0 a 4 amb el Tordera, i del Sant Cugat, per 2 a 3 amb l'Arenys.

Jornada 6:

Calafell 1-4 Palafrugell
Alpicat 8-1 Shum
Raspeig 2-6 Mataró
Asturhockey 3-4 Sant Feliu
Vilanova 3-2 GEIEG
Sant Cugat 2-3 Arenys
Barça B 0-4 Tordera






Publicada el 25 de novembre del 2016, a El 3 de VUIT





Victòria per tancar el 2016

Publicada el 28 de desembre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Dissabte el Vallès Calafell Tot l'any va disputar el partit corresponent a la 11 jornada de la Primera Nacional Espanyola davant el Raspeig. El partit es va resoldre amb un 5-2 final i uns tres punts molt necessaris que es quedaven al Joan Ortoll.

El partit va començar bé per l'equip entrenat per Luis Medrano amb un gol matiner d'Oriol Palau. La reaccio visitant va ser ràpida i en una jugada individual, Jaume Arché afusellava l'escaire de la porteria calafellenca. En aquesta ocasió defensada per Xavier Andreu, que va realitzar una bona actuació. A l'equador de la primera part s'avançava el Raspeig de mans de Cantó. L'1-2 va ser el resultat amb què es va arribar al descans.

La segona part es va iniciar amb molta empenta calafellenca que va trobar el seu premi en el gol de Roger Martí que posava l'empat al marcador. Fet l'empat, de nou Roger Martí posava per davant el Vallès Calafell Tot l'any i tranquilitzava la parròquia calafellenca. Faltant 10 minuts, Gerard Vergés feia el 4-2, però res estava tancat, els verd i blancs es trobaven a una falta de la directa i no valia badar.

Els últims minuts mancats potser d'una mica de pausa que asserenés el joc, es va convertir en un atac i gol dels dos equips, que va acabar amb la sentència per part de Borja Ferrer, fent el 5-2 definitiu.

Amb aquest resultat, el Vallès Calafell Tot l'any se situa a la setena posició amb 16 punts, a 9 del primer classificat i a només 2 del descens. S'espera un 2017 molt intens i disputat.





Publicada el 13 de gener del 2017, al Diari de Vilanova

L'any comença a Vilanova

Publicada el 12 de gener del 2017, a la Web del Club Patí Calafell

Comença l'any i resten dos partits per acabar la primera volta d'aquesta Nacional Espanyola 16/17. Actualment el Vallès Calafell Tot l'any es troba a la setena posició amb 16 punts, acumulant cinc victòries, un empat i cinc derrotes. La classificació però, està més ajustada que mai i és que hi ha tres equips més amb els mateixos punts que els calafellencs. A més a més, la distància amb el descens és només de dos punts i de tres amb l'ascens.

Dissabte a les 20.30 h a les Casernes de Vilanova i la Geltrú, partit important on sumar punts, ja que l'equip vilanoví és un dels equips que comparteix puntuació amb l'equip entrenat per Luis Medrano, però en aquest cas, sumant quatre derrotes, quatre empats i tres derrotes. L'equip del Garraf ve d'encadenar quatre partits sense guanyar, els dos darrers amb empats contra el Tordera i el Sant Feliu. De la seva banda, el Vallès Calafell Tot l'any va poder tancar l'any amb victòria per 5-2 contra el Raspeig i deixar enrera les tres derrotes consecutives.

El partit es podrà seguir per Calafell Ràdio per internet o pel 107.9 de la FM amb la narració d'Ernest Gili.





Publicada el 20 de gener del 2017, al Diari de Vilanova

Victòria contundent per tancar la primera volta

Publicada el 22 de gener del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

El passat dissabte, el Vallès Calafell Tot l'any va tancar la primera volta amb una victòria contundent davant el GEiEG per 6-1. Els homes de Luis Medrano van traçar un bon partit i amb els tres punts aconseguits escalen una posició a la classificació. L'equip calafellenc és sisè amb 20 punts. Els jugadors verd-i-blancs van sortir a la pista amb una samarreta en suport a Ferran March que estarà fora de les pistes en les properes setmanes, al qual, des d'aquí, també volem traslladar tot el nostre suport.

Roger Martí, que es va convertir en un dels protagonistes del partit, va obrir el marcador amb dos gols en els primers deu minuts, que van permetre als verd-i-blancs posar control i pausa al partit. La primera part va tenir poca tensió, tot i així, el Vallès Calafell Tot l'any hagués pogut ampliar l'avantatge si Roger Martí de nou hagués transformat un penal.

Si bé el primer temps va ser tranquil, el segon va començar més intens amb un GEiEG que havia de buscar com fos la porteria de Martí Serra. En un xut llunyà de Nino i desviat per la defensa calafellenca, l'equip gironí escurçava distàncies al marcador. El 2-1 era perillós i és que els dos equips estaven a una falta de la directa. El primer en llançar-la va ser el GEiEG, però Martí Serra l'aturava, completant una molt bona actuació, mantenint l'avantatge al marcador. Seguidament i de forma magistral, Marc Gumà transformava la FD per acumulació i situava el 3-1. El quart va arribar de mans de Borja Ferrer, pitxitxi de l'equip amb 12 gols, que gairebé llançant-se al terra ajustava la pilota al pal dret del porter gironí, sense que aquest hi pogués fer res. El cinquè arribava de penal permetent a Roger Martí completar un hattrick. Finalment, el definitiu 6-1 va ser obre de Borja Ferrer que va colar la bola per sota les cames del porter en una falta directa i posava fi al partit.

La setmana que la Primera Nacional torna al Joan Ortoll en l'inici de la segona volta davant el Mataró.




El Vallès Calafell Tot l'any agafa aire a la pista del líder

Publicada el 12 de març del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

Després de tres empats i dues derrotes consecutives, l'equip entrenat per Luis Medrano es va imposar dissabte a la pista del líder de la Primera Nacional, el Palafrugell. En un partit no exempt d'emoció final, el Vallès Calafell Tot l'any es va emportar els tres punts, uns tres punts molt necessaris i que permeten al club verd-i-blanc agafar aire en l'inici de la recta final de la lliga. Un endollat Gerard Vergés amb tres gols i les aturades de Martí Serra, juntament amb tot l'equip van aconseguir allunyar-se de les posicions de descens que amb els últims resultats s'hi havien acostat.

El partit va començar de cara pels calafellencs amb un gol de Gerard Vergés i amb un Palafrugell que no estava massa encertat. Abans del descans però, l'equip local va donar la volta al marcador amb gols d'Aldrich i Ruiz. A la primera part, el porter Martí Serra va aturar la primera de les faltes directes que aturaria durant el partit. A la represa, de nou Gerard Vergés establia l'empat a 2 al marcador. Tot i que Martí Serra aturava de nou una falta directa, el Palafrugell es va avançar de mans de Brugué.

El temps mort demanat per Luis Medrano havia de servir per reactivar l'equip i així va ser, un minut després i Gerard Vergés de nou, posaven l'empat a 3. Si fins al moment, sempre era el Palafrugell qui s'avançava al marcador, en aquesta ocasió va ser el Vallès Calafell Tot l'any, on Roger Martí i mitjançant un penal van posar els calafellencs per davant, 3-4. Un avantatge que no deixarien escapar. En els darrers instants del partit, el Palafrugell tenia una falta directa a favor per la 15a dels verd-i-blancs, però de nou un Martí Serra extraordinari, mantenia l'avantatge i guardava els tres punts per als penedesencs.






Fotografies publicades a GiroStick, el 21 de maig del 2017, corresponents al partit GEiEG - Calafell (6-2)
































El màxim golejador de l'equip va ser Marc Gumà, amb divuit gols. El van seguir Roger Martí, amb disset, i Borja Ferrer, amb catorze.


Aquella temporada, el Club Patí Calafell va celebrar un nou Campus d'Estiu, per a les categories de la base.


Cloenda Torneig Penedès-Garraf-Anoia

Publicada el 5 de juny del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

El dissabte 3 de juny, es va celebrar al CP. Calafell la festa de final de temporada 2016-2017 de Hoquei Base Pre-benjamins (Iniciació).

Va ser una festa molt divertida, amb la participació de clubs de la zona, un total 24 equips entre 4 i 7 anys. Durant tot el mati els clubs van estar gaudint de petits partidets entre ells. Un cop concluida la festa, el nostre president Xavier Palau, l’alcalde Ramon Ferrer, Maite González Regidora d’espots, Adrià Ignasi, Alex López coordinador i alguns membres de la Junta de la base del Club Patí Calafell van fer l’entrega d’una medalla per a cada nen i una bossa amb regals cedits per l’Ajuntament de Calafell.

Volem donar les gràcies a tots els participants, als pares del nens de la base que van ajudar a fer realitat aquesta festa i al *Caprabo de Calafell* per la presentació que ens va fer de la empresa *Brioche Pasquier Recodo* que son els que van col·laborar amb un esmorzar per a cada nen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada