dissabte, 21 de març del 2020

Adéu a Marta Vera

L'any 2016 torna a repetir èxits el patinador Sergi Bonsoms, tot i que, en aquest cop, no puja al podi. Maria Miravent aconsegueix el vuitè lloc, al Campionat d'Espanya Juvenil de Figures obligatòries. Però, un fet marca la temporada, és la marxa definitiva de Marta Vera del club, després de trenta anys de dedicació.

Us reproduïm les notícies publicades a la Web del Club Patí Calafell i a l'Eix Diari, referents a la secció de patinatge artístic.


Cinc diplomes a les primeres proves d'Iniciació


Publicada el 16 de febrer del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Bons resultats del Club Patí Calafell a la primera convocatòria de proves d’iniciació 2016 de la província de Tarragona. Ha comptat amb la participació de sis patinadores calafellenques i un total de cinc diplomes.

A la primera jornada celebrada el passat 24 de gener al Club Gimnàstic de Tarragona va haver un ple de diplomes. Les aprovades van ser, al nivell A de figures obligatòries l’Ainoa Llacer i la Lucia Ruiz, al nivell C de figures obligatòries la Marta Domingo i al nivell C lliure la Laia Riera.

La segona jornada de proves celebrades el dia 14 de febrer a Riudoms va deixar un diploma al nivell certificat de figures obligatòries per l’Aixa Guerrero.





Tríptic de la Nit dels Campions 2016

El 19 de febrer del 2016, l'Ajuntament de Calafell premiava els millors esportistes locals de la temporada anterior, en la Nit dels Campions. Maria Miravent i Sergi Bonsoms van ser els millors, en Patinatge Artístic.


Resultats del I Trofeu d'Iniciació Nivell A i de la 1ª fase dels Jocs Esportius Escolars

Publicada el 4 de març del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Riudoms va acollir el passat diumenge 20 de febrer el primer Trofeu d’iniciació nivells C i A amb la participació de quatre patinadores del Club Patí Calafell. Al grup de 12-13 anys nivell A, la patinadora Laura Cañellas va classificar-se en la desena posició, la Laia Tomàs va quedar vint-i-unena i la Mireia Girona vint-i-dosena. Al nivell de més de 14 anys la Cristina Albiol va acabar en la sisena posició.

Pel que fa a la primera fase comarcal de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, celebrada dissabte 27 de febrer a les instal·lacions del Club Patinatge Artístic Vendrell, va comptar amb la participació de setanta patinadors provinents de quatre clubs del Baix Penedès, el Club Patinatge Artístic Vendrell, el Club Esports Vendrell, el Club Patí Banyeres i el Club Patí Calafell.

Les puntuacions individuals obtingudes dissabte se sumaran a les que s’obtinguin a la segona Fase Comarcal, que organitzarà el Club Esports Vendrell el pròxim 23 d’abril, i s’obtindran les classificacions definitives.


Quatre podis al I Trofeu de Categories


Publicada el 8 de març del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Els patinadors del Club Patí Calafell han aconseguit un total de quatre podis en el primer Trofeu de Categories, celebrat dissabte 5 de març a les instal·lacions del Club Patí Salou.

El torneig s’ha disputat en els nivells A i B i ha donat el tret de sortida a la nova temporada. Aquests han estat els resultats, en les diferents categories, dels patinadors del Club Patí Calafell:

Nivell A
Categoria sènior: Sergi Bonsoms (primer classificat) i Anaïs Mercadé (segona classificada)
Categoria juvenil: Maria Miravent (tercera classificada)

Nivell B
Categoria juvenil: Laia Escobar (quarta classificada), Elvira Chertó (setena)
Categoria cadet: Gemma Pons (tercera) Judith Larraz (setzena) i Ainoa Llacer (vint-i-unena)
Categoria infantil: Laura Planas (dissetena)


Secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell amb les autoritats. Eix

Diploma de classificació per al Campionat de Catalunya Juvenil, cedit per Mercè Garriga

Cinc patinadors del CP Calafell classificats pel Campionat de Catalunya


13-03-2016 19:56

El pavelló Joan Ortoll de Calafell ha acollit aquest dissabte 12 de març el Campionat Territorial de Figures Obligatòries i Solo Dance, amb la participació de set patinadors del Club Patí Calafell, dels quals cinc han aconseguit la classificació pel Campionat de Catalunya de figures obligatòries(*) que se celebrarà el pròxim mes d’abril a Mollet del Vallès.
Els resultats en les diferents categories del Campionat de Figures Obligatòries han estat els següents:
- CATEGORIA INFANTIL: 1a.Laura Planas
- CATEGORIA CADET: 1a. Judith Larraz (*), 2a Lena Bäcker (*), 3a Aixa Guerrero
- CATEGORIA JUVENIL: 1a. Maria Miravent (*), 2a. Elvira Chertó (*)
- CATEGORIA SÈNIOR: 1r. Sergi Bonsoms (*)


Acreditació del campionat de Catalunya de F.O. 2016, cedida per Mercè Garriga



La secció de patinatge artístic, a Mollet del Vallès


Cinc patinadors del CP Calafell al Campionat de Catalunya.


04-04-2016 17:03


El Club de patinatge artístic Mollet del Vallès ha acollit els dies 2 i 3 d’abril el Campionat de Catalunya de la modalitat figures obligatòries, on han participat cinc patinadors del Club Patí Calafell.

A la categoria sènior masculí el Sergi Bonsoms s’ha classificat en la segona posició, a la categoria juvenil la Maria Miravent ha aconseguit la setena posició i l’Elvira Chertó la dinovena, i a la categoria cadet la Judith Larraz s’ha classificat tretzena i la Lena Bäcker dinovena. La puntuació de la Maria Miravent li permet classificar-se pel Campionat d’Espanya del pròxim 23 i 24 d’abril a Cerdanyola del Vallès.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat també el primer trofeu iniciació nivells B i Certificat amb la participació de dues patinadores del Club Patí Calafell en la categoria certificat més de 14 anys. L’Aixa Guerrero ha quedat tercera classificada i la Marta Domingo vuitena.



Diploma de classificació per al Campionat de Catalunya Juvenil, cedit per Mercè Garriga

Resultats del Club al Territorial Cadet i Juvenil


Publicada el 18 d'abril del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El passat cap de setmana del 16 i 17 d’abril va tenir lloc a les instal·lacions del Club Patinatge L’Aldea el Campionat Territorial Cadet i Juvenil de la modalitat lliure, amb la participació de sis patinadores calafellenques.

En la categoria cadet la Judith Larraz va quedar vintena, la Lena Bäcker vint-i-unena i la Gemma Pons vint-i-setena.

En la categoria Juvenil la Maria Miravent va tenir una actuació molt destacada en l’execució del disc llarg que la va classificar en la quarta posició, la Laia Escobar va acabar novena i l’Elvira Chertó es va classificar en la tretzena posició.

La puntuació final obtinguda per la Maria Miravent li dóna accés al Campionat de Catalunya que es farà el cap de setmana del 21 i 22 de maig a Manresa.



Cartell del Campionat d'Espanya Juvenil de F.O. 2016

Classificació del Campionat d'Espanya Juvenil de F.O. 2016

Acreditació del I Campionat d'Espanya de F.O., cedida per Mercè Garriga

Maria Miravent vuitena al Campionat d'Espanya . Eix

Certificat de participació al Campionat d'Espanya de Figures Obligatòries, cedit per Mercà Garriga

Prebenjamí A del CPA Calafell

Prebenjamí B del CPA Calafell


Secció de Patinatge del Club Patí Calafell

Maria Miravent vuitena al Campionat d'Espanya de figures obligatòries

25-04-2016 8:49


La patinadora de categoria juvenil del Club Patí Calafell Maria Miravent Garriga va participar el passat 23 d‘abril al Campionat d’Espanya de figures obligatòries celebrat a Cerdanyola del Vallès, aconseguint la vuitena plaça.
Maria va assolir la classificació el passat mes de febrer en aconseguir la marca mínima al Campionat de Catalunya de Mollet del Vallès.
Els podis de la categoria Juvenil els han completat la Laia Bou del Terrassa CN. proclamant-se justa campiona, seguida de la Paula Martí del CPA. Palafrugell i de l’Anna Ruiz del CPA Cerdanyola del Vallès.
Resultats del CP Calafell a la 2a Fase Comarcal de patinatge dels Jocs Esportius Escolars
El Club Esports Vendrell ha acollit dissabte 23 d’abril la segona fase Comarcal de Patinatge artístic dels Jocs Esportius escolars de Catalunya 2016. A les proves organitzades pel Consell Esportiu del Baix Penedès hi ha participat un total de 25 patinadors del Club Patí Calafell amb el resultat global de 8 podis.
Les puntuacions individuals de dissabte s’han sumat a les que es van obtenir a la primera Fase celebrada el passat mes de febrer, resultant així les següents classificacions definitives dels patinadors del C.P.Calafell.
ALEVÍ B
2. SASCHA DANIELA TIFFINGER
3. NAYARA RUIZ ALEMANY
BENJAMÍ A
3. ARANTXA GIRONA SANCHEZ
PREBENJAMÍ A
1. LAIA DURAN GIRALDEZ
3. ISONA BÄCKER FORNÓS
PREBENJAMÍ B
1. ALEXIA PLANAS PACHECO
3. LUCIA SOLIS GARCIA
PREBENJAMÍ C
3. YOLANDA PIQUERAS BARQUERO



Dos diplomes de nivell i dos podis


Publicada el 20 de maig del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Diumenge 8 de maig es van celebrar a Constantí les segones proves d’iniciació dels nivells C i A, amb la participació de cinc patinadores del Club Patí Calafell.

Al nivell C la Sara López va aprovar el disc lliure i va obtenir el diploma. En la modalitat de figures obligatòries la Selma Guerrero també va aconseguir el diploma en aprovar les figures 1 i 2.

Pel que fa a la Fase Territorial del Camp de Tarragona dels Jocs Esportius, celebrades el passat dissabte 14 de maig a El Vendrell, set patinadores del Club Patí Calafell van participar amb el resultat de dos podis i tres classificacions per la final territorial.

Al nivell Aleví B la Nayara Ruíz va fer la vuitena posició i la Sascha Tiffinger la novena; al Benjamí A l’Arantxa Girona va acabar segona; al Prebenjamí A la Laia Duran va pujar a podi en la segona posició i la Isona Bäcker va quedar quarta, i per acabar al Prebenjamí B l’Alèxia Planas va fer la sisena posició i la Lucia Solís la vuitena.

Les patinadores Arantxa Girona, Laia Duran i Isona Bäcker participaran a la final provincial Trofeu Diputació que tindrà lloc a Riudoms el pròxim dissabte 21 de maig.

Anaïs Mercadé i Sergi Bonsoms amb la seva entrenadora. Eix

Dos podis al Campionat Territorial Sènior d’Amposta

30-05-2016 11:30

El passat dissabte 28 de maig es va celebrar a Amposta el Campionat Territorial  Sènior, en el què els patinadors del C.P. Calafell van aconseguit dos podis. En la categoria sènior masculí el Sergi Bonsoms va acabar en la primera posició. En la categoria sènior femení, l’Anaïs Mercadé, que en el disc curt obtenia la primera posició provisional, finalment es va classificar en segon lloc, realitzant un bon campionat tenint en compte el nivell de les rivals amb les que va competir.
Tots dos patinadors s’han classificat pel Campionat de Catalunya Sènior que tindrà lloc a Mollet del Vallès els pròxims dies 18 i 19 de juny.


Arantxa Girona, 5a a la Final Nacional dels Jocs Esportius de Catalunya


Publicada el 7 de juny del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El passat dissabte 2 de juny va tenir lloc a Ripoll la final nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, on la patinadora benjamina Arantxa Girona va acabar en la cinquena posició.

La patinadora calafellenca que venia de fer la tercera posició al Campionat Comarcal, la segona a la fase territorial Camp de Tarragona i la tercera a la Provincial, va fer un paper molt destacat, tenint en compte l’alta participació, amb un total de vint-i-vuit patinadors d’arreu de Catalunya, i l’alt nivell de competició, sobretot dels patinadors tarragonins, que van ocupar els sis primers llocs de la classificació.



Cartell del Campionat de Catalunya Juvenil 2016

Participants en el Campionat de Catalunya Juvenil 2016

Acreditació pel Campionat de Catalunya Juvenil 2016


Resultats del Campionat de Catalunya Juvenil i del Trofeu Diputació


Publicada el 13 de juny del 2016, a la Web del Club Patí Calafell

Els dies 22 i 23 de maig, s’ha celebrat a Manresa el Campionat de Catalunya juvenil de patinatge artístic de la modalitat lliure. Durant tot el cap de setmana, les instal·lacions del Club Patí Manresa han acollit la competició del disc curt dissabte i del disc llarg diumenge. En la competició femenina, la patinadora del CP Calafell Maria Miravent va fer la vint-i-dosena posició.

Aquest mateix cap de setmana, en concret el dissabte 22 de maig, s’ha celebrat a Riudoms la fase final provincial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, també anomenat Trofeu Diputació, i que ha comptat amb la participació de tres patinadores del Club Patí Calafell.

En la categoria Benjamí nivell A, l’Arantxa Girona va fer una actuació molt destacada que la fa fer pujar a la tercera posició del podi, i es classifica per la final nacional que tindrà lloc a la comarca del Ripollès el pròxim 4 de juny. En la modalitat Prebenjamí nivell A, la Isona Bäcker va acabar sisena i la Laia Duran novena.


Dos patinadors del Club al Campionat de Catalunya Sènior


Publicada el 26 de juny del 2019, a la Web del Club Patí Calafell.

Mollet del Vallès ha estat la seu els dies 18 i 19 de juny del Campionat de Catalunya Sènior, on han participat els patinadors del Club Patí Calafell Anaïs Mercadé i Sergi Bonsoms.

La competició femenina ha comptat amb vint-i-sis patinadores, i l’Anaïs Mercadé ha acabat en una divuitena posició, tot i que en el disc curt de dissabte obtenia la tretzena posició provisional. En la posició més alta del podi repetia per segon any consecutiu la Mònica Gimeno del C.P. Mollerussa Pla d’Urgell, el segon lloc ha estat per la Noemí Isla del P.A. Cadí i el tercer per la Sara Castillo del C.P.Parets.

En la competició masculina debutava el Sergi Bonsoms que ha acabat el sisè classificat d’un total de deu participants. Els primer ha estat el patinador del C.P.A. Perelada Kevin Bordas, el Llorenç Alvarez del C.P.A. Ripollet ha acabat segon i el Pere Marsinyach del Foment Cardoní tercer.



Resultats del Segon Trofeu d'Iniciació i del Campionat Territorial Infantil


Publicada el 18 de juliol del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Els dies 2 i 17 de juliol ha tingut lloc a Amposta i Reus el Segon Trofeu Iniciació, amb la participació de sis patinadores del Club Patí Calafell, quatre al nivell A i dues al nivell certificat.

Al nivell A de 12 a 13 anys, la Laura Cañellas va acabar cinquena i la Laia Tomàs sisena obtenint totes dues el diploma de nivell. La Mireia Girona va acabar en la vintena posició. Al nivell de 10-11 anys la Júlia Callejas va fer la vint-i-unena posició.

Al nivell Certificat de més de 14 anys, l’Aixa Guerrero s’ha classificat cinquena i la Marta Domingo en la sisena posició.

A més del Trofeu Iniciació, els dies 9 i 10 d’aquest mes de juliol també s’ha celebrat a Cambrils el Campionat Territorial nivell benjamí, aleví i infantil, amb la participació de la patinadora de categories Laura Planas.

La competició va comptar amb un total de trenta-nou patinadors i la Laura, que debutava en un campionat territorial, va acabar en la vint-i-quatrena posició.


Cartell del Campionat d'Espanya Sènior 2016

Classificació del Campionat d'Espanya Sènior 2016, en Programa Curt

Classificació del Campionat d'Espanya Sènior 2016, en Programa Lliure

Sergi Bonsoms. Eix

Sergi Bonsoms quart al campionat d'Espanya sènior

25-07-2016 20:51

El patinador del Club Patí Calafell Sergi Bonsoms Mestres ha competit els dies 22 i 23 de juliol al Campionat d’Espanya sènior de patinatge artístic celebrat a Mollerusa.
Divendres el Sergi va executar un disc curt espectacular, amb un triple Lutz perfecte, i que el situava en un provisional quart lloc, que dissabte va confirmar en realitzar un disc llarg molt complet. Una posició molt meritòria i celebrada tenint en compte que debutava en la categoria sènior i l’alt nivell dels rivals.
Les tres primeres posicions del podi les van ocupar el patinador del Foment Cardoní Pere Marsinyach amb medalla d’or, la plata se la va endur el també debutant Sergio Canales del UP Rivas, i la tercera posició va ser per Llorenç Alvarez, del CPA Ripollet, molt regular en tota la competició.

Hoy arranca el Campeonato de Europa Junior-Sénior

La competición se celebra en la localidad alemana de Friburgo
Web Federación Española de Patinaje
(20 de agosto de 2016)

Este miércoles arranca el Campeonato de Europa de patinaje artístico en las categorías junior y sénior. Tras poner punto y final a las competiciones cadetes y juveniles, este 31 de agosto comienza el tramo definitivo del certamen continental.

Durante este martes, las selecciones han realizado los entrenamientos oficiales en la pista principal de la competición. Mañana, a partir de las 13:30 horas, arrancará el torneo con la modalidad de Solo Danza, en la categoría junior masculina y femenina,
que ocupará todo el tiempo de competición de la primera jornada. Antes, por la mañana se habrán celebrado las pruebas de Figuras Obligatorias.

La competición retomará su presencia el jueves 1 de septiembre, con la celebración de las pruebas de Solo Danza en categoría sénior, los programas cortos individuales en categoría junior masculino y femenino, en parejas artístico sénior y en sénior femenino. Y finalizará el próximo sábado 3 de septiembre.

Para consultar el programa oficial, podéis hacer clic aquí.

Recordamos la lista de convocados para la cita continental:       

CATEGORÍA JUNIOR              

Individual masculino
David André Aponte – Federación Catalana
Aleix Torres Gómez  – Federación Catalana

Individual femenino
Elisa Tomás Franch – Federación Catalana
Ana Rodríguez Alonso – Federación Madrileña
Silvia Rodríguez Ucha – Federación Catalana

Parejas de Artístico
Nadia Parra Marín / Sergi Álvarez Rigo – Federación Balear        

Parejas de Danza
Natalia Baldizzone Morales / Jorge Granell Falomir  – Federación Andaluza

Solo Danza     
Jorge Granell Falomir  – Federación Andaluza
CATEGORÍA SÉNIOR  

Individual masculino
Pere Marsinyach Torrico – Federación Catalana
Sergio Canales – Federación Madrileña
Sergi Bonsoms Mestres – Federación Catalana

Individual femenino
Mònica Gimeno Coma – Federación Catalana
Carla Nonell García – Federación Catalana
Sara Castillo Martínez – Federación Catalana

Parejas Artístico
Berta Vaquero Pajares / Marc Pañero Moreno – Federación Catalana

Solo Danza femenino
Marina Gibaja Alonso – Federación Catalana


En Sergi Bonsoms del CP Calafell 7è al Campionat d’Europa

07-09-2016 10:14

Aquest dissabte ha acabat el Campionat d’Europa, en les categories de júnior i sènior, de patinatge artístic a la ciutat alemanya de Fribugo.
En Sergi Bonsoms patinador del CP Calafell hi ha participat amb un molt bon treball quedant en la 7ª posició. Tot i que els anys 2014 i 2015 (medalla de bronze) ja va participar en aquest campionat dins la categoria júnior, aquest any ha competit en categoria sènior per primera vegada, al costat de patinadors amb molta experiència. El jove patinador va ser seleccionat per la Federació Catalana de Patinatge donat el bon resultat obtingut a l’últim campionat d’Espanya, en el qual va quedar en 4a posició.



El Club Patí Calafell organitza el III Trofeu d'iniciació B i Certificat

Font: Secció de Patinatge Artístic del C.P. Calafell


Aquest primer cap de setmana, s'ha organitzat, a Calafell, el III Trofeu d'iniciació dels nivell B i Certificat de la província de Tarragona. Un total de 135 nenes i nens de 20 clubs diferents han participat, durant tot el dissabte i el matí del diumenge, al pavelló del C.P. Calafell.

Del C.P. Calafell, també, han participat, en el nivell B, Judith i Arantxa Girona, Isona Bäker i Selma Guerrero. I, en el nivell Certificat, Noa Fernández, Mireia Raventós, Sara Mulleras i Aixa Guerrero. Totes han fet un gran disc, classificant-se en bones posicions, especialment Aixa Guerrero que, a més d'obtenir el diploma d'aptitud de nivell Certificat, ha quedat en primera posició de la seva categoria d'edat.


Bons resultats pels patinadors del CP Calafell

17-10-2016 08:01

La setmana  passada al municipi de La Pobla de Mafumet és va organizar 2º Campionat de Categorías Patinatge Artístic sobre rodes. el CP Calafell va obtenir un gran resultat a través dels esforços dels patinadors i el treball dels entrenadors amb el següent resultat:

Categoria Senior:
1º SERGI BONSONS MESTRE
2º ANAIS MERCADE LEON

Juvenil A:
2º MARIA MIRAVENT GARRIGA
                     
Juvenil  B:
3º LAIA ESCOBAR CANELA
6º  ELVIRA CHERTO FRAILE
7º MARINA JUNCOSA LLEIXA

Cadet B:
6º JUDITH LARRAZ ALVAREZ
11º LENA BÄCKER FORNOS
14º GENMA PONS PELLICER
15º AINOA LLACER AYUS

Infantil B:
16º LAURA PLANAS PACHECO





Campionat de la Tardor a Riudoms


Publicada el 24 d'octubre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Riudoms el campionat de la Tardor, deixant en molt bon lloc al Club Patí Calafell.

En nivell Certificat, Aixa Guerrero va quedar en el 6º lloc.
En nivell Categoria Infantil, Laura Planes va quedar en 18º lloc.
Pasem a Categoria Cadet on Judith Larraz va quedar en 8º lloc, Lena Bäcker amb 14º lloc i Gemma Pons amb una posició de 17º lloc i, per finalitzar amb la Categoria Juvenil, Laia Escobar va aconseguir classificar-se per la Copa Catalana amb el 2º lloc,que tindrà lloc el 26 i 27 de Novembre a Cerdanyola.

Considerant que han participat 127 patinadors entre tots els clubs, el Club Patí ha obtingut molts bons resultats.
Felicitats a tots els patinadors, ànims per la próxima temporada 2017!




Destacada actuació del CP Calafell aquest cap de setmana

15-11-2016 10:15


Les proves han sigut de Lliure i Figuras Obligatorias. Han aprovat de nivell C F.O:

LAIA TOMAS
LAURA CANYELLAS
MARINA ONDINA
ARANTXA GIRONA
ISONA BÄCHER va aprovar una figura.

Han aprovat nivell C de lliure:

ALEXIA PLANAS
LUCIA SOLIS
KATY DE LA RUA

En nivell A modalitat lliure, han aprovat:

ANNA ARIAS
JULIA CALLEJAS
MARINA ONDINA.

I les que no van tenir tanta sort en el nivell A, tant de lliure com de F.O. Però van tenir una bona actuació, van ser les patinadores:

PAULA RUIZ(LLIURE)
SARA MULLERAS ( F.O)
MIREIA RAVENTOS(F.O)

El CP Calafell ha estat representat per Laia Escobar. Eix

Laia Escobar del CP Calafell participa a la Copa Catalana

29-11-2016 9:32

Aquest cap de setmana s'ha organizat a Cerdanyola la Copa Catalana de patinatge ártistic, amb la participació de 68 patinadors de tota Catalunya.
A la categoria Juvenil, el CP Calafell ha estat representat per Laia Escobar, obtenint la séptima posició.

Les patinadores del CPA Calafell

El CPA Calafell aconsegueix diplomes a Cambrils

08-12-2016 10:22

Aquest dissabte 3 de desembre a Cambrils es van dur a terme la 3a convocatòria de les proves de debutants dels nivells B i Certificat de la província de Tarragona. 
Un total d’11 patinadores es van presentar a les proves de figures obligatòries i de la modalitat individual. D’aquestes patinadores, Gemma Pons, Laia Escobar i Ainhoa Llacer van aconseguir el diploma de figures obligatòries en nivell B i Certificat respectivament;  i Selma Guerrero i Isona Backer el diploma modalitat individual del nivell B, i Sara Mulleras pel diploma nivell Certificat.
El proper 18 de desembre se celebrarà el festival de Nadal i final de temporada del patinatge artístic del CP Calafell.


Fulletó informatiu de la secció de Patinatge Artístic

La secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell seguia fent difusió a les escoles, per a cercar nous patinadors i noves patinadores.
Cartell del Festival anual del C.P. Calafell

Aquell any, el Festival anual de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell seria molt especial. Suposava el comiat de Marta Vera, després de trenta anys fent d'entrenadora de la secció.

Programa del Festival anual del C.P. Calafell

El Festival va fer tornar a aparèixer les patinadores que havia tingut Marta Vera, feia anys, damunt la pista, novament. Les actuals i les antigues patinadores van anar dipositant una rosa, fent un ram per a l'entrenadora.


Aquí podeu veure el Festival anual de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, celebrat el 18 de desembre del 2016, al pavelló Joan Ortoll, amb el comiat de Marta Vera.

A sota, podeu veure un reportatge fotogràfic del Festival anual, publicat a Flickr.













































































L'any 2017, l'Ajuntament de Calafell va premiar a Marta Vera, amb un premi especial de la Nit de Campions, per la seva trajectòria al capdavant de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell.

Díptic de la Nit dels Campions 2017

Calafell reconeixerà el mèrit dels seus esportistes en la Nit de Campions que se celebra aquest divendres.

Publicada el 09/02/2017 a la Web de l'Ajuntament de Calafell
Els joves Àlex Toledo i Martina Torà rebran el guardó de millors esportistes
La Nit de Campions 2017, que se celebra aquest divendres a Calafell, reconeixerà el mèrit dels esportistes i clubs calafellencs que més han destacat durant els darrers mesos. A més, es retrà homenatge a diferents trajectòries esportives i al club més destacat, així com al millor patrocini en l’àmbit de l’esport.

La tinent d’alcalde d’Esports, Maite González, ha explicat que "la Nit de Campions reuneix una vegada més els grans esportistes del municipi en un acte que representa el reconeixement de la societat als esforços i mèrits de tot un any”.

González afegeix que ”aquesta trobada s’ha convertit en una de les més populars i concorregudes de les que se que celebren a Calafell i és així perquè s’hi subratlla un seguit de grans valors implícits en l’esport: esforç, entrega, afany de superació, consecució de fites...”.

L’acte començarà a les 20 hores al Teatre Auditori Municipal “Joan Colet” (Passeig de la Unió s/n). Per raons d’aforament, s’hi accedirà mitjançant invitació. La festa inclourà una actuació del grup CreArt’s i una exhbició de gimnàstica rítmica.

La Nit de Campions 2017 lliurarà els premis als millors esportistes i set premis especials, així com un seguit de distincions individuals i col·lectives. Els premiats seran els següents:

Millors esportistes:

Martina Torà, gimnàstica
Àlex Toledo, motociclisme

Premis especials:

Premi especial Ajuntament de Calafell: Luis de Patricio, Port Segur-Calafell
Trajectòria esportiva: Marta Vera, entrenadora de patinatge artístic
Patrocini esportiu: Marychón Serrano, Caprabo
Associació esportiva de l’any: EF BASE Calafell
Solidaritat esportiva: Vilarenc Aqua
Valors humans: Alfonso Pena, Club Dòmino Calafell
Premi especial Ajuntament de Calafell: Eduardo Sánchez, Repulsados Lasa

Quadre d’honor:

Club Escacs Calafell: Francisco Rojas, Pablo Palma, Llibert Ventós, Jordi Ponce, Roberto Segura, Francisco Méndez.

Gimnàstica: Sònia Vidal, Miquel Mañé, Laia Núñez, Anna Hill, Carla Navarro, Marian Benerradi, Claudia Gutiérrez.

Rem: Cristina Guasch, Joan Baldrich.

Futbol EF Base Calafell: Pedro Salor, Pau Espiña, Nick Nayack, Pol Roman, Lucas Camps, Alex Torà, Víctor Díez, Piero Fenu, Marc Marcas.

Futbol sala: Carles Martrat, Alejandro Garrone, Pol Poblador, Enrique Ortiz, David Mira.

Club Dòmino Calafell: Ángel Vaquero.

Associació Dòmino Segur: Ramona Requena.

Duatló i triatló: Alessia Bartolino.

Petanca: Rosario Inés Lizón.

Tennis platja: Begoña del Toro.

Patí Català: Joan Pedemonte.

Ball esportiu: Guillem Pascual.

Bàsquet: Daniel Llorente, Carla Romero, Erica García, Júlia Pous, Camila Gutiérrez, Olga Gutiérrez, Maria Nogales, Marta Ventura, Sara Tamayo, Tania Pérez, Marta Soler, Aitana Ignes, Andrea Blanco, Airam Toldi, Andrea Cuerva.

Atletisme: Nerea Amorós, Naoufel Erraui, Nayara Amorós.

Patinatge artístic: Maria Miravent, Sergi Bonsoms, Anaïs Mercadé León.

Futbol At. Segur: Daniel Montenegro, Adel Gamra.

Vela: Jordi Sánchez, Beto Torné.

Curses de muntanya: Jordi Romero, Neus Pardo.

Hoquei patins: Ferran Riera, Sergi Garriga, Albert Marimon, Sergi Raventós, Borja Espinosa, Josep Solé, Marc Romeu, Jon Borrego, Arnau Nin, Albert Rascado, Arnau Fontanilles, Joan Marimon, Eric Raventós, Sergi del Arco, Roger Ros.

Futbol UE Segur: Antonio Navas, Edgar Fontiveros, Juan José Herencia, Alan Enfedaque, Breno Souto, Carles Espinosa, Sergi Masana, Daniel Martín, José Luis Pardo, Biel Alonso, Edgar García, Albert Bonsoms, Javier Pardo, Alex Rovira, Oriol Lorente, Nil Lorente, Cristian Díaz, Fco. José Marín, Gerard San Nicolás, Carlos García, Daniel Almoguera, Guillem Eiriz, Alejandro Sacristán, Ivan Jiménez, José Antonio Pachón.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada