divendres, 20 de març del 2020

Ascens a Primera Catalana i participació en els Campionats de Catalunya Aleví i Infantil

De la temporada 2015/16, en els equips de la base, podem destacar-ne la classificació de l'Aleví i de l'Infantil pels Campionats de Catalunya. A més, el Juvenil també es va classificar per a la fase Preferent. Cal destacar, en fèmines, la participació en l'Hoquei Lliga Catalana. Finalment, dos jugadors de la base, Joan Nin i Biel Romeu, van ser convocats per a jugar el "Mundialet" a San Juan (Argentina).

L'ascens a la Primera Catalana del segon equip del club, és l'altre fet destacable de la temporada, en els equips inferiors del club.




El femení del Club a l'Hoquei Lliga Catalana Mixta


Publicada el 14 de setembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Sant Sadurní d'Anoia la primera edició de l'Hoquei Lliga Catalana Mixta per les categories PreBenjamí i MiniFem. D'aquesta manera, els més petits del món de l'hoquei, tan masculins com femenins, han tingut l'oportunitat de conèixer de prop els millors jugadors de l'OK Lliga, ja que també hi ha tingut lloc la Final de l'Hoquei Lliga Catalana.

El Club Patí Calafell tot i no tenir aquest any equip femení, es va organitzar per tal de participar-hi. Va servir perquè les noies del Club disfrutessin d'un cap de setmana d'hoquei i s'ho passessin molt bé.



Tres equips de la Base a l'eliminatòria de Preferent


Publicada el 9 de desembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Èxit de la base del Club

Els equips Aleví A, Infantil A i Juvenil del Club Patí Calafell han aconseguit classificar-se per a les eliminatòries que donen accés a la lliga Preferent, assolint la classificació en les respectives lligues regulars de la primera fase.

En primer lloc, repassem els resultats que han portat aquests tres equips a tenir l'opció d'accedir a la lliga Preferent:


  • L'Aleví A, entrenat per Andreu Vergés han assolit la segona posició amb 22 punts, corresponents a 7 victòries, 1 empat i dues derrotes.
  • L'Infantil A, entrenat per Joan Cañellas han quedat primers en la fas regular amb un total de 30 punts dels 30 possibles, ja que han guanyat tots els partits.
  • El Juvenil, entrenat per Enric Fontanilles han quedat tercers amb un total de 12 punts, acumulant 3 victòries, 3 empats i 5 derrotes.
En segon i darrer lloc, explicarem el calendari i rivals que esperen a aquests equips de la base del Club:

L'Aleví A jugarà contra el Mollerussa i l'eliminatòria començarà a fora el dissabte 12 a les 15.45 h i el partit de tornada serà diumenge 13 a les 18.15 h. De la seva banda, l'Infantil A jugarà el mateix cap de setmana contra el Molins de Rei amb l'anada a fora el dissabte 12 a les 12.15 h i la tornada a Calafell el diumenge 13 a les 17 h. Finalment, el Juvenil no jugarà fins el cap de setmana vinent, el del 19 i 20 amb horaris encara per confirmar contra el Voltregà, però a diferència dels altres dos encontres el Juvenil tindrà l'anada a casa.

El fet d'aconseguir que tres equips de la base del Club es classifiquin per a les eliminatòries és un èxit per a la pròpia base, però també per a tot el Club Patí Calafell. Per aquest motiu, animem a tothom a no perdre's aquestes eliminatòries! Us esperem aquest proper diumenge a la tarda al Pavelló Joan Ortoll a partir de les 17 h.


Festa de Nadal del Club Patí Calafell

Publicada el 23 de desembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Dimarts 22 es va celebrar a la discoteca Vip's de Calafell la festa de Nadal del Club que comptar amb la participació de part de la plantilla del primer equip, tota la base del Club i la Junta Gestora. L'acte va consistir en l'entrega de reconeixements per part del Club a tots els equips, d'uns parlaments i d'un pica-pica, tot això conduit per Ernest Gili, periodista de Calafell Ràdio i encarregat de retransmetre aquesta temporada tots els partits d'OK Lliga del Vallès Calafell Tot l'any.

Volem agrair la participació de la base i la dels jugadors del primer equip en el que va ser una fantàstica tarda-vespre a Vip's al qual volem també traslladar un agraïment especial.

Des del Club us desitgem unes bones festes!




Inscripció Campus Club Patí Calafell

Publicada el 10 de març del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.




El CP Calafell Tot L’Any classifica dos equips pels Campionats de Catalunya



Ernest Gili.
Publicada el 20 d'abril del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.
L’equip infantil i l’aleví del CP Calafell han tornat a portar al club a un Campionat d’Espanya vint anys després.

Els infantils juguen aquest cap de setmana a Arenys de Munt

A la primera fase l’equip entrenat per Joan Cañellas va signar la perfecció guanyant els 10 partits que van disputar. La Fase de Promoció a la Fase Preferent la van superar amb un còmode global de 21-2 i ja a la 2a fase van allargar la ratxa 5 partits més. A Preferent l’equip s’ha fet amb 10 victòries i 4 derrotes que li van valer la classificació pel Campionat de Catalunya a manca de tres jornades pel final.

Pel què fa als vuit equips classificats, si marquem una classificació per punts tenint en compte la 2a fase del campionat trobem que tots han perdut un partit. Els millors registres els trobem al grup 1 en què Arenys de Munt A i FC Barcelona Lassa s’han fet amb la classificació després de 13 victòries i 1 victòria, sent alhora els màxims golejadors amb 125 i 110 gols respectivament. Els blaugranes alhora són la millor defensa després d’haver encaixat només 17 gols. Darrere seu trobem al Lleida Llista amb 12 victòries i 1 empat, el CP Voltregà amb 11 i 2 i el Shum Balder Tècnica amb 11 i 1. Al grup 2 també s’ha viscut un empat entre els dos primers. Arenys de Munt C i Reus Deportiu s’han classificat després d’11 victòries. I el darrer dels equips és el CP Calafell amb les seves 10 victòries i 4 derrotes. Per la seva banda els calafellencs arriben com el 4t millor atac amb 80 gols i com la 7a defensa amb els seus 49 gols.

El sorteig d’aquest dimarts ha col·locat a l’equip al Grup B juntament amb l’Arenys de Munt A, el Lleida Llista i el Reus Deportiu.

Jornada 1 | Divendres 22 – 18:30 | CP Calafell – Reus Deportiu
Jornada 2 | Dissabte 23 – 12:45 | CE Lleida Llista – CP Calafell
Jornada 3 | Dissabte 23 – 18:30 | CP Calafell – CE Arenys de Munt A

L'infantil A el formen, Arnau Fontanilles, Marc Cañellas, Adrià Serrano, Dani Ferrer, Roger Ros, Eric Raventós, Joan Marimón i Sergi del Arco.

L’equip aleví disputarà el Campionat de Catalunya a Cambrils


Després d’una primera fase on l’equip entrenat per Andreu Vergés va fer-se amb 7 victòries, 1 empat i 2 derrotes, en els dos partits per optar a la Fase Preferent, van imposar-se per 26-4. A la segona l’equip ha sumat 10 victòries i 1 empat en 14 partits.

El cap de setmana del 29 i 30 d’abril i 1 de maig, Cambrils viurà el Campionat de Catalunya de categoria aleví i si tenim en compte la 2a fase del campionat veiem com l’Igualada és l’únic dels vuit equips que arriba invicte al Campionat després de 13 victòries i 1 empat. Amb 12 victòries trobem el Vilassar, amb 11 i 2 empats el Caldes, 11 i 1 empat el Manlleu i el Juneda. Amb 10 triomfs i 1 empat trobem a Vic i Calafell i el què arriba amb menys triomfs, 9, i 3 empats, és el Congrés.

Centrant-nos en l’apartat golejador el Calafell és l’equip que ha marcat menys gols, 55, i el Juneda el que més amb gairebé el doble, 106. A nivell defensiu, exceptuant a Manlleu i Vic, els dos equips classificats del Grup 3, la resta han encaixat una forquilla de gols entre 41 i 47 gols, el Calafell 45.

Al sorteig de dimarts a la Federació Catalana de Patinatge, l’equip va quedar emmarcat al Grup A amb Manlleu, Caldes i Juneda B.

Jornada 1 | Divendres 29 – 16:00 | CP Manlleu – CP Calafell
Jornada 2 | Dissabte 30 – 09:00 | CP Calafell – CH Caldes
Jornada 3 | Dissabte 30 – 17:15 | CH Juneda B – CP Calafell

L'aleví A el formen, Albert Marimón, Sergi Raventós, Borja Espinosa, Arnau Nin, Sergi Garriga, Albert Rascado, Josep Solé, Jon Borrego i Marc Romeu.

Funcionament dels Campionats de Catalunya


Els 8 equips classificats es divideixen en dos grups. Disputen 3 jornades entre el divendres a la tarda i dissabte. Els dos primers classificats de cada grup es creuen en les semifinals de diumenge al matí (09:30 – 10:45), així com els 3rs (13:30) i 4ts (12:15) de cada grup per definir les darreres posicions. El partit pel 3r i 4t lloc es juga a les 17:00 i la final a les 18:15.


L'aleví A va jugar en el grup format pel Manlleu A, el Caldes A i el Juneda B. L'altre grup estava format per l'Igualada A, el Congrés A, el Vilassar A i el Cerdanyola A.

Va ser el quart classificat del seu grup, en ser derrotat pel Manlleu A (10-0), el Caldes A (2-5) i el Juneda B (14-4). El Calafell disputaria el partit pel setè i el vuitè lloc, davant l'Igualada A, on cauria derrotat per 2 a 3.

El Manlleu A va ser el primer del seu grup, passant les semifinals, guanyant al Vilassar A (3-1), i guanyant el campionat, després de vèncer al Cerdanyola A (3-1), en la final.


L'Infantil A seria cinquè en el Campionat de Catalunya de la seva categoria. El Calafell va quedar encaixat en el grup B, juntament amb el Reus Deportiu, l'Arenys A i el Lista Azul de Lleida. En el grup A, hi havia l'Arenys de Munt C, el Barça, el Voltrgà A i el SHUM Maçanet A.

El Calafell va empatar (6-6) davant el Reus Deportiu. Va perdre (4-0) amb el Lista Azul i va caure davant l'Arenys de Munt A (2-6). Per diferència de gols, amb el Reus Deportiu, va ser tercer del seu grup. Això li va permetre disputar el partit pel cinquè i sisè lloc, davant l'Arenys de Munt C, a qui va derrotar per 2 a 6.

El campió va ser l'Arenys de Munt A que va derrotar el Barça (2-5), en semifinals, i el Lista Azul de Lleida (6-3), en la final.


Dos jugadors de la base del Club convocats pel CE COA Catalunya


Publicada el 21 d'abril del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

El 3 de desembre del 2016 i amb una durada de 8 dies, se celebrarà el Mundialito, el prestigiós torneig internacional per a nens i nenes de 10 anys que es disputarà a l'estadi mundialista Aldo Cantoni, al centre mundial de l'hoquei patins, San Juan (Argentina).

El torneig, Mundialito Mini de Bancaria, se celebra de forma anual i per poder-hi participar és necessària una invitació per part del club organitzador, el CD Bancaria. El torneig està format per 56 equips de categoria mini de 10 anys i 56 equips més en la categoria femenina de 12 anys. Es juga en la modalitat de mmundia, repartits els equips en grups, classificant-se a vuitens, quarts, semifinals i final. Els partits es juguen en diverses pistes a la vegada i la final se celebra a l'estadi Aldo Cantoni, amb una capacitat de 8000 persones, que s'omple de gom a gom.

CE COA CATALUNYA ha estat convidat aquest any i per aquest motiu està formant un equip amb jugadors de diferents clubs.

L'equip per poder jugar el mundialito al desembre a l'Argentina consta de nou jugadors, entre els quals n'hi ha dos de la base del Club Patí Calafell. Són Joan Nin Pérez i Biel Romeu Español.

L'equip també comptarà amb jugadors del CE Vendrell, Bell-Lloc, Vila-seca i Juneda i estarà entrenat per Claudio Omar Alessi.




Dos jugadors de la base a l'Encuentro Internacional Francisco Montes


Font: EsportsdelCamp
Publicada el 19 d'octubre del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.


Aquest desembre es disputa la 26a Edició del Encuentro Internacional Francisco Montes que es disputarà a l'Argentina i on Catalunya hi tindrà representació. En aquesta competició en que hi participen jugadors i jugadores de 10 anys hi participaran també equips d'Argentina, Xile i Colòmbia.

En aquesta representació catalana, el Club Patí Calafell hi tindrà una presència destacada amb dos jugadors, Joan Nin i Biel Romeu, essent el club que aporta més jugadors de la demarcació de Tarragona.

Desitgem per tant, molta sort als dos jugadors de la base del Club i a tota la representació catalana en aquest torneig! Enhorabona!



El segon equip ja és de Primera Catalana


Publicada el 9 de maig del 2016, a la Web del Club Patí Calafell.

Declaracions de Josep Solé


El segon equip del Club Patí Calafell Tot l'any ha assolit de forma matemàtica l'ascens a Primera Catalana després de la victòria per 10-2 davant el Monjos al Joan Ortoll. Des d'aquí volem donar l'enhorabona a tot l'equip i cos tècnic així com agrair el suport de tots els patrocinadors, en especial, de Forever.

L'equip entrenat per Josep Solé ha traçat una temporada perfecte amb encara dos partits per jugar i amb opcions de situar-se en primera posició, que actualment l'ocupa el Lleida. Els calafellencs, dels 24 partits jugats fins ara, només han cedit dos empats i dues derrotes, uns molt bons números que els han portat a l'ascens. A més a més, fins al moment, són l'equip més golejador amb 179 gols i el segon menys golejat.

Hem volgut parlar amb Josep Solé i fent una valoració general de la temporada ha comentat que "vam fer una primera volta molt bona, en quant a resultats i bon joc es refereix, aconseguint 11 victòries, 1 empat i 1 derrota. Pel que fa a la segona volta, va començar molt bé guanyant a la pista del Vilanova, que era el tercer classificat, i va servir per ampliar l'avantatge de punts", ha afegit, "a partir de principis d'any, l'equip va fer una baixada tant física, com moral degut a la manca de gent als entrenaments, ja que cada entrenament ens faltaven 2, 3 o 4 jugadors i havíem d'entrenar amb un sol porter, això va ser degut a les baixes que hi van haver a l'equip d'OK lliga i necessitaven jugadors per poder fer els seus entrenaments. Malgrat tot, l'equip seguia guanyant, però cada jornada que passàvem, era més evident la baixada física i sobretot moral d'alguns jugadors."

Després d'aquest impàs comenta el partit clau que va permetre la remuntada, "la derrota patida a Capellades, (5 a 1) va ser el punt d'inflexió de l'equip. Vam veure que no podíem segur així i vam decidir canviar els dies i horaris d'entrenament per poder coincidir tot l'equip i poder treballar amb tots junts. Arran d'aquest canvi, l'equip va fer un gir tant físic, com anímic i va tornar a jugar a molt bon nivell, millorant el joc de la primera volta." I sobre aquest darrer tram de temporada ha comentat que, "crec que el partit contra els Monjos del passat divendres, la primera part que fa l'equip es excel·lent, amb intensitat, ofensivament, defensivament gairebé perfecte, digna d'alguna categoria més alta, sens dubte. L'equip ha arribat en plena forma a final de temporada i s'ha assolit l'objectiu marcat a l'inici de la lliga."

Seguidament, preguntat, tot i l'incertesa, pel futur de l'equip, ha comentat que "en aquest equip hi ha jugadors que tenen qualitat i estan preparats per jugar amb el primer equip, ara lamentablement a Nacional Espanyola i d'altres que estan en projecció i poden acabar fent-ho. Esperem que el club segueixi endavant i pugui disposar de dos equips sèniors, un a 1a Nacional Espanyola i l'altre a 1a Catalana, perquè la gent de la base pugui seguir creixent."

Finalment ha comentar que "vull agrair a la junta gestora la confiança dipositada en mi per encapçalar aquest projecte i agrair la feina que estan fent al capdavant del club. A nivell personal, vull agrair l'ajuda impagable que he tingut per part dels delegats Joan Cazador i Jaume Ortoll, que no fallen mai i del Josep Pallarès. També infinites gràcies a tota la plantilla per l'esforç que han fet i agrair també l'ajuda que hem tingut per part dels júniors i juvenils durant la temporada, sense ells no hagués estat possible."


La competició estava formada per catorze equips. El Calafell va ser segon, per darrera del Lista Azul de Lleida, amb seixanta-cinc punts.


Va guanyar vint-i-un partits dels vint-i-sis disputats, empatant-ne dos més. Va marcar cent noranta gols i en va rebre setanta-set.


El màxim golejador de l'equip va ser Joan Esteve, amb quaranta-tres gols, seguit d'aprop per Ferran Riera, amb quaranta-un gols. Ferran Ortoll en va marcar trenta-cinc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada