dimarts, 31 de març del 2020

El triplet (Copa Princesa, Campionat de Primera Divisió i ascens a OK Lliga)


La temporada 2017/18 va ser històrica pel Club Patí Calafell. La bona marxa de l'equip va portar-lo a disputar la Copa Princesa i guanyar-la. Però, també, a aconseguir el Campionat de Primera Divisió Nacional Espanyola i l'ascens a l'OK Lliga, novament.

Com a anècdota, en aquella temporada, amb motiu de les obres del pavelló del Club d'Esports Vendrell pels Jocs del Mediterrani del 2018, tots els equips de l'etern rival van disputar els seus partits com a locals en el pavelló Joan Ortoll de Calafell, fins i tot el primer equip. Per tant, els aficionats calafellencs van poder gaudir de l'OK Lliga en el seu pavelló, tot i que no hi participava el seu equip.


Jordi Esteva, Eloi Albesa i Sergi Torné, presentats amb el Vallès Calafell Tot l'Any

Esteva serà l'encarregat de substituir Luis Medrano a la banqueta verd-i-blanca i amb l'ajuda dels nous reforços intentarà lluitar per mirar amunt


per Jordi Graell
12/06/2017 22:12
EsportsdelCamp.cat

Aquest dilluns el Vallès Calafell Tot l'Any ha presentat els primers fitxatges per a la temporada 2017-2018. Es tracten del nou entrenador Jordi Esteva, que enguany s'ha estrenat a les banquetes al filial del Noia Freixenet a Primera Catalana, i dels jugadors Eloi Albesa, procedent del primer equip sadurninenc, i Sergi Torné, flamant campió d'Europa amb el Reus Deportiu-La Fira, tot i que amb poca participació durant el curs. Esteva, que pren el relleu de Luis Medrano, comptarà en el seu 'staff' tècnic amb 'Epi', director esportiu del club calafellenc, com a segon entrenador, i amb Àlex López, coordinador de la base, ha assegurat que malgrat debutar a Primera Divisió com a entrenador, la seva il·lusió és «màxima d'arribar a un club com el Calafell».
Sobre les dues noves incorporacions, Esteva ha declarat que «afegim un plus als que ja hi eren l'any passat. L'Eloi ens donarà experiència i caràcter a la pista i el Sergi joventut i molta verticalitat de cara a porteria», tot i que ha avisat que «és una lliga molt competitiva i haurem de treballar fort perquè tenir noms no ens garanteix res». Sobre la filosofia de joc que pretén implantar a l'equip verd-i-blanc, el tècnic sadurninenc ha explicat que «es basarà en una defensa molt intensa i dura, contraatacs ràpids i sobretot en atac ser molt verticals. Tindrem control de la bola, però hem de mirar a porteria».

Per la seva banda, Albesa ha revelat que la presència de «dos bons amics» com Jordi Esteva i Borja Ferrer ha estat clau per unir-se a un «projecte que m'il·lusiona». A més, una de les peces claus en els èxits recents del Moritz Vendrell ha afegit que «jugadors que han passat per aquí me n'han parlat molt bé, tant de la junta que et deixa treballar com de l'afició, ja que els Estrellats fan molt bon ambient al pavelló.» Torné, que ha confessat que «des del primer moment tenia moltes ganes de venir i no va ser gens difícil arribar a un acord», no vol pensar ara en un hipotètic retorn al seu anterior equip, declarant que «si al futur tinc l'oportunitat de tornar al Reus ho estudiarem, però ara tinc el cap posat només al Calafell.»

El Vallès Calafell Tot l'Any ha presentat les primeres incorporacions per a la temporada 2017-2018. | JORDI GRAELL

Amb dos jugadors amb experiència a l'OK Lliga seria fàcil pensar que l'objectiu del conjunt calafellenc seria l'ascens, i malgrat que tant Albesa com Torné han verbalitzat aquest objectiu, el president de l'entitat, Xavier Palau, s'ha mostrat més prudent. «El nostre objectiu és mirar cap amunt. Com s'ha vist aquest any és una lliga molt competida, on hi ha poca diferència entre pujar i salvar-se, i més veient com s'estan reforçant la resta d'equips, especialment els que han baixat que són molt potents». Palau, que ha revelat que durant la pretemporada que arrencarà a principis de setembre el Calafell serà l'organitzador de la Copa Esports Penedès de Primera Divisió, ha assegurat que la plantilla no està tancada, ja que falta lligar algunes renovacions i en cas de produir-se baixes el club anirà al mercat. En tot cas, Palau ha afirmat que durant aquesta setmana tot quedarà decidit, tant en el capítol d'altes com en el de baixes.

Els primers fitxatges de Jordi Esteva com a entrenador calafellenc són Sergi Torné i Eloi Albesa. | JORDI GRAELL

Pels voltants de Sant Jordi, l'exjugador d'hoquei del Calafell, Jordi Montserrat, publicava un llibre recull de fotografies de cinc anys a l'OK Lliga, on es mostraven les seves instantànies de diversos partits que havia cobert. També hi apareixien els veterans del Club Patí Calafell.


Partits de pretemporada i presentació dels equips


Publicada el 19 de setembre del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l'any es perpara per a l'inici de la Primera Nacional aquest setembre i inici d'octubre amb la participació a la Copa EsportsPenedès. Els partits que el club calafellenc disputarà a casa són els següents:

- 25 de setembre a les 21 h, amistós de pretemporada davant l'Oliveirense
- 29 de setembre a les 20 h, Presentació dels equips de la base del club i Primera Nacional.
- 29 de setembre a les 21 h (després de la presentació), Copa EsportsPenedès: Calafell Tot l'any - Alpicat.
- 3 d'octubre a les 21 h, Copa EsportsPenedès: Calafell Tot l'any - Vilanova.


El Joan Ortoll, seu de la final de la Copa EsportsPenedès.cat

Font: EsportsPenedès.cat
Publicada el 29 de juny del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.


La copa EsportsPenedès.cat de Primera Divisió tindrà com a seu de semifinals i final el pavelló Joan Ortoll de Calafell. L'equip calafellenc hi participarà i esperar arribar a la fase final, per això necessita quedar entre els dos primers classificats del grup. La copa tindrà lloc entre el 4 de setembre i el 4 d'octubre; un mes en què un total de 10 equips jugaran la fase de grups per arribar a la fase final que tindrà lloc el 8 d'octubre.

El Calafell Tot l'any ha quedat enquadrat amb el Vilanova, l'Alpicat, el Sant Cugat i el Vilafranca. El segon grup concentra equips de la part nord de Catalunya: el Tordera, el SHUM, el Sant Feliu de Codines i el Manlleu.

L'acte de presentació va tenir lloc a les dependències de la Platja de Calafell i va comptar amb l'assistència de l'alcalde Ramon Ferré, la regidora d'esports Maite González i el president del Club, Xavier Palau.


El Club s'adhereix a l'aturada de país

Publicada el 3 d'octubre del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell se suma a l'aturada de país i per tant, l'activitat del club queda aturada aquest 3 d'octubre. Se suspenen entrenaments i el partit que havia de disputar el primer equip davant el Vilanova es jugarà finalment el dijous a les 21 h.










1ª División Nacional: El Calafell pone tierra de por medio tras pinchar sus perseguidores


Hockeyasturias.- El Calafell sigue muy firme y ha conseguido su sexta victoria, muy importante, en la pista del Manlleu (3-4) con lo que sigue liderando la clasificación con 6 puntos ya de ventaja sobre el Sant Cugat, que lleva cuatro victorias seguidas y es segundo después de ganar al Acobendas (4-2), y tras la derrota del Mataró en Madrid (3-2) frente al Rivas Lagunas.

No ha podido aprovechar la derrota del líder el Shum, que lleva tres jornadas sin ganar y ha empatado en Tordera (2-2), y tampoco el Vilanova, que suma su cuarta jornada sin ganar y cayó en su visita al Vilafranca (3-1).

En cuanto a la parte baja, el Alpicat sale del descenso tras conseguir su primera victoria a costa del Taradell (5-3) y también ganó su primer partido el Sant Feliu ante el Jolaseta (5-1).





El PHC Sant Cugat ha derrotat al líder Calafell al Pavelló 2 de Sant Cugat


Un solitari gol de Serrallonga permet al PHC Sant Cugat derrotar el líder Calafell (1-0)

Publicada el 28 de gener del 2018, a la Web del PHC Sant Cugat.

El Sant Cugat ha acabat amb aquesta victòria amb la condició d’invicte del líder de la Primera Divisió.

El PHC Sant Cugat ha donat la sorpresa i ha derrotat amb un gol de Xavier Serrallonga al minut 21 al CP Calafell Tot L’Any en un partit molt intens, tot i que amb poques faltes. L’equip del Garraf arribava aquesta 14a jornada com a líder destacat de la categoria, superant en 10 punts al segon classificat i sense haver perdut cap duel en els 13 partits jugats anteriorment a més de ser l’equip menys golejat de tota la Primera Divisió.

El PHC Sant Cugat, tercer classificat, venia de perdre com a local contra el Manlleu (2-4), tot i que ja havia certificat la setmana anterior la classificació per poder disputar els propers dies 3 i 4 de Febrer la Copa de la Princesa, a la localitat de Getxo, al País Basc.

El partit començava intens i amb domini altern d’ambdós equips, sense que cap d’ells pogués fer-se amo i senyor del joc i imposés clarament el seu estil, que els ha portat a estar en la part capdavantera de la classificació. El ritme de partit, ajudat del bon ambient d’hoquei que donaven les dues aficions, ha augmentat a partir del minut 15, fins arribar a un dels punts claus del partit. A 7 minuts de l’acabament de la primera meitat, els jugadors santcugatencs han protestat enèrgicament un penal al seu favor, ja que la pilota havia contactat amb el peu d’un jugador del Calafell dins l’àrea, però l’àrbitre no ho ha vist així i ha sancionat les protestes amb una targeta blava pel jugador local Xavier Serrallonga, donant així la oportunitat als del Baix Penedès de posar-se per davant en el marcador si convertien en gol la falta directa.

Però David Toda, el porter santcugatenc, ha endevinat les intencions d’Eloi Albesa i ha evitat així que el 0-1 pugés al marcador. Els locals han aguantat sense excessius problemes els dos minuts en inferioritat numèrica i han recuperat l’home exclòs. Aquest cop anímic ha fet que el PHC Sant Cugat busquès el gol i en un contraatac aconseguís el que, a posteriori ha significat els tres punts. Al minut 21 de partit, Xavi Serrallonga ha culminat un contraatac de tres atacants contra dos defensors aixecant la pilota i enviant-la lluny de l’abast del porter tarragoní, Martí Serra. Només dos minuts més tard el Sant Cugat tornava a veure una targeta blava, en aquest cas Borja Ferrer. Tot i això, Toda ha tornat a aturar la falta directa i la defensa del Sant Cugat ha aguantat els dos minuts amb inferioritat.

Així doncs, s’arribava al descans amb el marcador favorable als de casa en un partit amb una alta intensitat, tant a la pista com a la grada, tot i que amb poques faltes, només tres pel Sant Cugat i dues pel Calafell a l’acabament dels primers 25 minuts.

En la segona meitat, el Sant Cugat ha pogut imposar el seu joc i ha dominat molt més el partit, gaudint de moltes ocasions que no ha pogut materialitzar i desaprofitant també una falta directa que no ha pogut transformar en gol David Yepes. Aquesta manca de puntería local ha fet que el Calafell es mantingués amb possibilitats de puntuar fins al final, tot i que més per demèrits locals que per mèrits propis, ja que en cap moment el líder ha pogut demostrar aquesta condició i tancar el Sant Cugat al seu camp intentant aconseguir el gol de l’empat, que finalment no ha arribat en cap moment.

“Treballarem per guanyar la Copa de la Princesa, al igual que el Mataró, el Calafell i el Jolaseta” Joan Carles Vadillo, entrenador PHC SC

En conseqüència, el PHC Sant Cugat ha sumat tres punts molt valuosos que el permeten seguir una jornada més en posicions d’ascens a la OK Lliga. Aquesta setmana, els homes de Joan Carles Vadillo prepararan la visita al Pais Basc per disputar la Copa de la Princesa, un torneig que, desprès d’acabar amb la condició d’invicte del Calafell veuen amb possibilitats de portar a Sant Cugat el Diumenge 4 de Febrer.

Tots els possibles

Publicada el 19 de novembre del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

El Calafell Tot l'any de Jordi Esteva està protagonitzant un arrencada espectacular en aquesta temporada de la Primera Divisió. Sis partits s'han disputat fins ara i tots es compten per victòria.

El primer partit amb el Sant Cugat va ser tota una declaració d'intencions amb un 8-2 al Joan Ortoll. L'empenta inicial s'ha mantingut en tots els partits i els calafellencs s'han imposat davant el Sant Feliu, l'Alpicat i el Manlleu a domicili i al Vilanova i al Rivas al pavelló verd-i-blanc.

Eloi Albesa és el màxim golejador de l'equip amb 8 gols, 6 d'ells de falta directa, en les quals mostra un efectivitat del 60%. Sergi Torné amb 6 gols i Ferran Ortoll amb 5 són el següents golejadors de l'equip.

Aquesta temporada ha debutat també Josep Guinovart, on va disputar els últims minuts del partit contra el Rivas que va acabar amb victòria calafellenca per 6-1.

El cap de setmana que ve el Calafell Tot l'any es desplaça a Maçanet per disputar la setena jornada contra el quart classificat.



Publicat el 19 de gener del 2018, a la Web de Ràdio Tordera - 107.1 FM.

(...)
El Club Patí Tordera obligat a recuperar sensacions per escapar-se de la zona del descens rebrà la visita del CP Calafell a les 20:00h. Un enfrontament que podreu seguir amb l’equip del #somCPT.
(...)


A l’equador de la lliga, el CP Calafell ja té l’ascens a tocar

23 de Gener de 2018

La lliga de Primera Divisió d’hoquei patins va arribar dissabte a l’equador i si alguna conclusió se’n desprèn és que el CP Calafell ja gairebé té l’ascens a l’OK Lliga a la butxaca. Efectivament, els calafellencs han tancat la primera volta amb un bagatge espectacular de deu partits guanyats, tres empats i cap derrota. Uns guarismes que es donen, a més, en una competició on hi ha moltíssima igualtat entre gairebé tots els equips. És a dir, les sorpreses són habituals ja que en la majoria de partits tant pot guanyar l’un, com l’altre. I una altra prova d’això és que el Calafell, tot i portar una diferència abismal de punts amb el segon, tan sols ha fet tres golejades, per ara: en el debut lliguer contra el PHC Sant Cugat (8-2), en el derbi penedesenc contra el CP Vilafranca (6-3) i contra el cuer CP Rivas (6-1).

Després de tretze partits disputats, el CP Calafell Tot l’Any suma 34 punts, ni més ni menys de que deu més que el CH Mataró, que és segon. La quarta plaça, que és la primera que es queda fora de l’ascens, es troba ara en els 21 punts d’Alcobendas i Manlleu.

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi ha acabat la primera volta a mitja taula (és setè, de catorze equips). La seva irregularitat no l’ha permès acabar més amunt, si bé cal dir que la plaça d’ascens la té a tan sols una victòria i, per tant, conserva totes les opcions. La gran igualtat entre bona part dels equips s’ha traduït en cinc empats, el darrer dels quals dissabte a casa contra el modest HC Alpicat, que lluita per salvar la categoria. De golejades només n’ha protagonitzat una, el darrer partit de l’any a la pista del CHP Sant Feliu (0-5); en canvi, n’ha patit tres: 6-3 amb el Calafell, 7-2 amb el Taradell i 4-0 amb el Tordera. No deixar escapar tants punts de casa (només hi ha guanyat dos partits) pot ser una de les claus d’escalar posicions a la lliga.

Finalment, el Calmar CP Vilanova es troba també a mitja taula, tan sols tres punts per sota del CP Vilafranca i també amb clares possibilitats de millorar posicions si es manté més regular. En aquest 2018 encara no coneix la victòria (porta dues derrotes, que en cas d’haver estat victòries el situarien en posició d’ascens). Entre els seus millors resultats hi ha les victòries davant de l’Alcobendas (1-2) i del CH Mataró (4-1).

Els Estrellats també van ser a Getxo, acompanyant a l'equip en la Copa Princesa









Fotos: Luís Velasco

Hockey Patines | 3 de FEBRERO 2018
Publicat a la Web de la Federación Española de Patinaje.

Mis Ibérica CH Mataró - CP Calafell Tot L'Any, la gran final de la Copa de SAR la Princesa

Este sábado se han disputado las semifinales

Mis Ibérica CH Mataró y CP Calafell Tot L’Any disputarán la gran final de la Copa de SAR la Princesa de hockey patines que se está celebrando en Getxo (Euskadi). Tras disputarse las semifinales este sábado, el domingo servirá para celebrar el capítulo final del torneo a partir de las 12h y en directo por FEP-TV.

En la primera semifinal, el Mis Ibérica CH Mataró ha superado al RC Jolaseta, anfitrión, por 2-6. Los catalanes se han puesto por delante en el marcador gracias al tanto de Alex Cantero a los tres minutos, que les ha servido para allanar el camino hacia la final. Antes del descanso Eric Florenza y Pablo Fernández han ampliado la ventaja (0-3).

En el segundo acto, los locales han recortado distancias con los tantos de Ignacio Rodrigo y Jaime González pero no han bastado para culminar la remontada. Los tantos de Jordi Bartrès y Alex Cantero han firmado la sentencia.

Por su parte, en la segunda semifinal, el CP Calafell Tot L'Any ha derrotado al PHC Sant Cugat en un duelo intenso que ha terminado en tablas al finalizar los primeros 25 minutos, gracias a los goles de Joan Farnés, para el Sant Cugat, y Sergi Torné, para el Calafell.

El duelo se ha decidido en un segundo tiempo más que eléctrico gracias a los dos tantos de Gerard Vergés.


La Penya del Estrellats va seguir la Copa Princesa al Bar del Carrer Principal





Hockey Patines | 4 de FEBRERO 2018
Publicada a la Web de la Federación Española de Patinaje.

El CP Calafell Tot L'Any se proclama campeón de la Copa de SAR la Princesa

Han derrotado al Mis Ibérica CH Mataró en la gran final


El CP Calafell Tot L’Any se ha proclamado campeón de la Copa de SAR la Princesa de hockey patines tras derrotar al Mis Ibérica CH Mataró en la gran final de la competición (1-6). Tras este triunfo los verdiblancos suman su segunda Copa de la Princesa de su historia. La primera la consiguieron la temporada 2009/10 ante Gráficas Ona San Antonio.

Tras 15 minutos intensos del primer tiempo Marc Gumà, con dos tantos, ha empezado a encarrilar un partido que se ha terminado tiñendo de color verde y blanco.

En el segundo tiempo, lluvia de goles del Calafell y sentencia. El hat-trick de Sergi Romeu y al acierto de Eloi Albesa, en una falta directa, han imposibilitado la reacción del Mataró, que había recortada distancia con el 1-3 con un tanto de Guillem Molist.

LA FICHA DEL PARTIDO

Mis Ibérica CH Mataró, 1
CP Calafell Tot L’Any, 6

Mis Ibérica CH Mataró (0+1): Alex Martínez, Jordi Bartrès, Eric Florenza, David Montero, Oriol Lladó – cinco inicial – Pablo Fernádez, Guillem Molist, Alex Cantero

CP Calafell Tot L’Any (2+4): Martí Serra, Sergi Romeu, Gerard Vergés, Sergi Torné, Eloi Albesa – cinco inicial – Marc Gumà, Oriol Palau, Ferran Ortoll

Goles: 0-1, Marc Gumà, min 16; 0-2, Marc Gumà, min 16; 0-3, Sergi Romeu, min 27; 1-3, Guillem Molist, min 29; 1-4, Eloi Albesa, FD, min 37; 1-5, Sergi Romeu, min 39; 1-6, Sergi Romeu, min 44.

Árbitros: Pablo García y Javier Amezaga. Enseñaron tarjeta azul a Oriol Lladó y a Eric Florenza.



HOCKEY PATINES - PRIMERA DIVISIÓN NACIONAL
RIVAS LAS LAGUNAS  2 - 6  CALAFELL TOT L’ANY

04 de marzo de 2.018
Crónica: Marian Collazo
Publicada en RADIO CIGÜEÑA 98,4 F.M. - DEPORTES

El pasado domingo se volvió a disfrutar de la categoría de plata del hockey patines en la pista del pabellón Cerro de Telégrafo. Se disputó el partido correspondiente a la decimoctava jornada del campeonato de liga y para la ocasión como equipo visitante el Calafell, líder destacado de la clasificación.

Los catalanes a priori presentaban un encuentro complicado siendo un equipo con jugadores con experiencia en okliga tales como Albesa o Torné este último máximo goleador del grupo.

Alineación

RIVAS LAS LAGUNAS, de inicio por, Carmona, Alex Roca, Suárez y el capitán Juan Iglesias, en la portería Adrià Hernández.

Del otro lado la apuesta de Esteva, Albesa, Romeu, Torné y Vergés, bajo los palos Martí Serra.

Arbitraron el encuentro los colegiados David Cantos y Joan Nicolás.

Comenzó el encuentro apretando Rivas y generando ocasiones de peligro directamente a portería al tiempo que en propia resolvía in extremis las llegadas de Calafell.

Se jugaba intenso con muy buena actitud pero no fue suficiente y encajaron los lobos el primero del palo de Sergi Torné marcando el reloj 19 minutos... el ex del Reus se plantó solo y tras cruzarse ante Adrià la colocó por todo lo alto.

Se dio la oportunidad entre Carmona y Suárez que no se llegó a concretar... la bola resultó por encima de la portería aun así, sin gol, la grada jaleó y aplaudió el intento.

Clara la intención de los catalanes de permanecer más que atentos a los errores del local que en ese momento a pesar de la desventaja en el marcador parecían llevar el peso del partido desde los primeros minutos.

Aun

así aumentó la distancia el Calafell con un segundo gol de Vergés donde intervino la mala suerte de una bola rechazada a priori y que al final acabó dentro por la espalda de Adrià. Por delante 15 minutos de la primera mitad del partido.

Llamaba la atención la rapidez del Calafell en colocar arriba la bola, de peso para los catalanes aprovechar los contraataques y la verticalidad de algunos de sus jugadores.

Recortaron los madrileños la ventaja con un gol del granadino Armando Sánchez rematando una asistencia de Carmona, 1-2 marcando el reloj 11.

La alegría se hizo mayor en la grada del Cerro cuando de nuevo Armando marcó y colocó el empate a dos, en esta ocasión una jugada a tres con el pase del juvenil Darío Barneto a Carmona y éste de nuevo al granadino. Gustaban los lobos como hacía tiempo aguantando la presión catalana que hacía difícil concretar cualquier jugada en el área contraria, intentándolo Lucas desde fuera con lances que acababan en las guardas de Serra. Trataba Rivas de buscar la manera sabedor que se la jugaba con el mejor.

La ocasión se dio de nuevo para los de Esteva aprovechando el rebote de un tiro de Eloy Albesa que sentenció Vergés para subir el 2-3 resultado con el que se llegó al descanso.

Comenzó el segundo tiempo con Rivas tirando a portería, misma sintonía de buenas sensaciones y con un acertado Adrià frustrado las ocasiones catalanas. Destaca el portero catalán en todas las citas de esta temporada.

Minuto dieciocho de la segunda parte y se amonestó al portero del Calafell con azul y con ello oportunidad de una pena máxima que Carmona no logró aprovechar sin cambios en el marcador.

De nuevo la bola parada tomó protagonismo, ahora para el visitante al cumplirse la décima del Rivas, ejecutó el directo Albesa y la portería madrileña cambió de portero, bajo los palos Guaso. Pareció no costarle a Eloy colocar la bola y anotar el cuarto gol para el Calafell.

A pesar que la brecha se había hecho mayor, los de Cortijo jugaban de tú a tú sin complejo con un Calafell que en esos momentos pareció cambiar el estilo a ocho minutos del final del partido y dos goles de ventaja... más reposado, controlando los tiempos y el ritmo.

Aun así atentos a los errores de los locales siguieron marcando goles, llegó el quinto con otro contraataque de Torné similar al segundo y al tercero.

Rivas lo intentaba con dificultad quizá acusando ya cierto desgaste y cansancio como resultado de lo corto del equipo en este momento de la temporada pero sin decaer en la actitud, donde de nuevo una vez más no dejó indiferente la actuación de Barneto recuperando bolas.

Al final del encuentro el resultado 2-6. Marcó Torné de pena máxima el sexto y definitivo tras recibir tarjeta azul la portería ripense en los últimos tres minutos de partido...sonó la bocina al tiempo que Calafell trataba de guardar la bola llevándose los tres puntos que los siguen manteniendo en lo más alto.

Por su parte los los madrileños mantienen la difícil situación pero convencidos del trabajo bien hecho...hay maneras y maneras de perder. Solo cabe pensar en disfrutar el próximo encuentro en Mataró.

Los Deportes en Rivas Vaciamadrid.


El PHC Sant Cugat amenaça el liderat del CP Calafell

Publicat el 14 de març del 2018, a la Web del PHC Sant Cugat.

Amb la victòria dels santcugatencs a Alcobendas, ja en son sis de consecutives i actualment colideren la Primera Divisió empatats amb els del Baix Penedès

A falta de només set jornades per donar per finalitzada la temporada a la Primera Divisió Nacional d’hoquei patins, les dinàmiques dels dos grans favorits a l’ascens són totalment contraposades. Ens trobem a la jornada 19 i el CP Calafell veu perillar per primer cop en tota la temporada el liderat, i és que els tarragonins no han deixat anar la primera plaça des de la primera jornada quan van derrotar per un clar 8-2 precisament al seu màxim rival en l’actualitat per aquest primer lloc, el PHC Sant Cugat.


David Yepes (PHC SC) controla la bola davant la pressió de Gerard Vergés (CP Calafell) en la semifinal de la Copa de la Princesa.

El CP Calafell va dominar la primera volta amb solvència, arribant a un màxim de 12 punts de diferència amb els vallesans un cop s’havien disputat les primeres 11 jornades, i acabant la primera meitat de la temporada amb 11 punts de distància i amb els calafellencs sense haver perdut cap partit.

A la jornada 14, la primera de la segona volta, es tornaven a creuar els dos equips i gràcies a un partit molt sòlid en defensa els santcugatencs aconseguien ser els primers en guanyar el CP Calafell, amb una victoria ajustada per 1-0 i reduïen a 8 la diferència respecte el liderat, tot i que en cap moment era l’objectiu, ja que eren molts els equips que es jugaven la segona i tercera plaça d’ascens a la OK Lliga, entre ells el PHC Sant Cugat.

Però aquest partit va suposar un punt d’inflexió per ambdós equips. Els de Joan Carles Vadillohan enllaçat sis victories seguides mentre que el CP Calafell ha sumat només 7 dels últims 18 punts, el que ha propiciat que els dos equips arribin a aquestes alçades de la Lliga empatats a 40 punts, i a 9 punts del CP Alcobendas, el quart classificat, el primer dels equips que es quedaria sense el desitjat ascens.

Així doncs, s’espera que les set jornades que queden de campionat serveixin al PHC Sant Cugatper seguir amb la gran dinàmica que culmini amb l’anhelat ascens a la OK Lliga i, per què no, amb la consecució del títol de la Primera Divisió.



Hem tornat a OK Lliga!

Publicada el 15 de maig del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

Us comuniquem que el dia 26 de maig, després del partit del primer equip davant el Club Patí Tordera, farem una Festa a la Carpa amb els jugadors del primer equip per celebrar la tornada a la OK lliga.

Es farà un àpat que consistirà en 2 llesques de pa de pagès, una butifarra, cansalada i beguda, per un preu per persona de 5 €. Per acabar tindrem una mica de música per ballar.

Posarem a la venda els tiquets, a l'oficina, els dimarts i dijous de 17.30 h a 19.30 h. La data màxima per comprar els tiquets serà el dimarts 22 de maig.

Us hi esperem a tots!!

Publicada el 4 de maig del 2018, a la revista La Fura

El CP Calafell asciende a la OK Liga

Su victoria en Vilanova y la combinación con otros resultados le asegura subir a la máxima categoría a falta de tres jornadas


Diari de Tarragona

28 de Abril de 2018 - 23:21 hs

El Club Patí Calafell vuelve a ser equipo de la OK Liga. Dos años después, el conjunto del Baix Penedès se sitúa de nuevo en la máxima categoría del hockey nacional gracias a su victoria por 2-4 en la pista del Patí Vilanova y a la combinación de los resultados de sus rivales directos que se han producido la noche de este sábado.

A falta de tres jornadas para la conclusión de la Primera División Nacional el Calafell es líder con 46 puntos, seguido del Sant Cugat con 45 y del Alcobendas y el Manlleu con 48, mientras que el Taradell tiene 37 y el Mataró 36.

Sin embargo el choque que debe enfrentar al Alcobendas con el Manlleu el próximo 12 de mayo -se restarán puntos entre sí- y el goal -average que el Calafell le tienen ganado al Taradell asegura a los tarraconenses una de las tres primeras plazas que permiten el ascenso.

Campions de Primera Nacional Espanyola

Publicada el 27 de maig del 2017, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patí Calafell Tot l'any després d'assegurar-se l'ascens setmanes enrera, aquest passat cap de setmana s'ha proclamat campió de la Primera Nacional Espanyola. Després de l'empat a 3 assolit davant el Tordera al Joan Ortoll, els calafellencs acaben la temporada a la primera posició de la classificació amb 50 punts.

Els equips que també han assolit l'ascens a la màxima categoria de l'hoquei, l'OK Lliga, són el Sant Cugat i l'Alcobendas, als quals volem traslladar la nostra felicitació i enhorabona. Els calafellencs han tancat una temporada excel·lent amb una primera volta estratosfèrica i que ha sapigut mantenir durant la part final del campionat.

Els verd-i-blancs han aconseguit ser l'equip menys golejat i amb el gol average més favorable de tots els equips. 15 victòries, 5 empats i 6 derrotes marquen una temporada per a emmarcar. Els màxims golejadors del Calafell Tot l'any han estat Gerard Vergés i Sergi Torné amb 17 gols cadascun, seguits de prop per Eloi Albesa amb 16.

Des d'aquí volem agraïr a tots els jugadors i cos tècnic per la temporada que han ofert, així com també a la Penya Els Estrellats i a tota l'afició per acompanyar sempre l'equip. Fer especial menció per a Eloi Albesa que al final d'aquesta temporada penja els patins, moltes gràcies pel teu hoquei!

Ens veiem la temporada que ve a OK Lliga!



El CP Calafell pone la guinda y se proclama campeón de Primera

Diari de Tarragona
27 de Mayo de 2018 - 20:08 hs

El CP Calafell Tot l’Any se ha proclamado campeón de Primera División, al sumar un punto en la última jornada que le valió para superar al Sant Cugat en la tabla. Con el ascenso a la OK Liga ya en el bolsillo, los hombres de Jordi Esteva culminaron el curso con el título liguero, tras levantar también la Copa de la Reina hace unos meses.

En el último duelo del año, los verdiblancos se vieron pronto nadando a contracorriente. En 8 minutos, el Tordera ya mandaba 0-2. Los del Baix Penedès remontaron con dianas de Romeu y Ortoll, antes del descanso y otra de Vergés para subir el 3-2 en la segunda mitad. Cuando la victoria parecía segura, el conjunto barcelonés marcó el gol del empate a 29 segundos del final. Aun así, la derrota de su principal rival en casa del Manlleu, 8-2, le permitió retener la primera plaza y ganar la Liga.








En la temporada 2017/18, la base del club disposava de deu equips (Escola, Iniciació A i B, Prebenjamí, Benjamí A i B, Aleví A i B, Infantil A i B.

Publicada a la pàgina 23 d'abril-maig de la revista InfoCalafell


L'Infantil A del Club Patí Calafell va disputar la Fase Final del Campionat de Catalunya de la categoria, a Cassà de La Selva, entre el 20 i el 22 d'abril. Va quedar enquadrat en el grup B, juntament amb el Sentmenat C, el Barça i el Vic A, acabant en quarta posició. En el partit pel setè lloc, va guanyar (6-4) al Congrés A, acabant setè del Campionat de Catalunya. L'Igualada H.C. "A" va ser el campió, derrotant el Caldes A, en les faltes directes i després d'una pròrroga sense gols.


Un estiu més, el Club Patí Calafell va organitzar un Campus, a la Pista de l'INS Camí de Mar, comptant amb Martí Serra i Josep Guinovart, entre el 2 i el 13 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada