dissabte, 14 de març del 2020

Sergi Bonsoms, bronze al Campionat d'Europa Júnior i al Campionat d'Espanya


L'any 2015 va ser l'any de Sergi Bonsoms. El jove patinador de la Secció de Patinatge del Club Patí Calafell va aconseguir el tercer lloc al Campionat d'Espanya de la categoria Júnior i, això, li va permetre disputar el Campionat d'Europa Júnior, on va repetir el podi, ocupant el tercer lloc. El 8 de juny d'aquell any, rebia per part del secretari d’esports de la Generalitat de Catalunya un reconeixement pels mèrits esportius de la temporada 2014.

Les patinadores Íngrid Espinosa, Sílvia Miravent i Carlota Medrano penjaven els patins, després de molts anys a la secció.

Us reproduïm les notícies publicades a la Web del Club Patí Calafell i a l'Eix Diari, referents a la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell.


La secció de patinatge artístic aconsegueix quatre podis al primer Trofeu de Categories de Riudoms


Publicada el 4 de març del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Els patinadors del Club Patí Calafell han aconseguit quatre pòdiums en el primer Trofeu de Categories, celebrat a les instal·lacions del Club Patí Riudoms diumenge 1 de març.

El torneig s’ha disputat en els nivells A i B i ha donat el tret de sortida a la nova temporada. Aquests han estat els resultats, en les diferents categories, dels patinadors del Club Patí Calafell:

Nivell A
Categoria sénior: Virgínia Sánchez (primera classificada) i Anaïs Mercadé (segona classificada)
Categoria júnior: Sergi Bonsoms (primer classificat)
Categoria cadet: Maria Miravent (quarta classificada)

Nivell B
Categoria juvenil: Carlota Medrano (quarta classificada)
Categoria cadet: Judith Larraz (quarta classificada), Gemma Pons (onzena) i Elvira Chertó (quinzena)
Categoria infantil: Lena Bäcker (catorzena)



Sis patinadores del Club Patí Calafell aproven en nivell C


Publicada el 6 de març del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El passat diumenge, 1 de febrer, s’ha celebrat a Alcover la primera convocatòria de l’any de les proves de nivell C i A, que han comptat amb la participació de tretze patinadors calafellencs.

Al nivell C, l'èxit ha estat absolut, amb un ple d’aprovats. Cinc patinadores han obtingut el diploma lliure: la Isona Bäcker, l’Arantxa Girona, la Judit Girona, la Selma Guerrero i la Danna Orejuela, a més la Noa Fernández ha aprovat el nivell C de figures obligatòries.

A la tarda els resultats al nivell A no han estat tan bons, dels set patinadors participants únicament en Sergi Bonsoms ha aprovat la figura 11 de figures obligatòries.


Cartell de la Fase Comarcal


Calafell acull la primera fase de patinatge dels Jocs Esportius Escolars


Publicada l'11 de març del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El pavelló municipal “Joan Ortoll” de Calafell va ser escenari dissabte 7 de març de la primera Fase Comarcal de Patinatge dels Jocs Esportius escolars de Catalunya.

Les proves són organitzades pel Consell Esportiu del Baix Penedès i va comptar amb la participació de 36 patinadors provinents de tres clubs de patinatge del Baix Penedès, el Club Patinatge Artístic Vendrell, el Club Patí Banyeres i el Club Patí Calafell.

Les puntuacions individuals obtingudes dissabte se sumaran a les que s’obtinguin a la segona Fase Comarcal, que organitzarà el C.P.A. Vendrell el pròxim 11 d’abril al pavelló del Club de Tennis del Vendrell, i s’obtindran les classificacions definitives.

Els resultats més destacats de dissabte van ser els següents:

INFANTIL C
1. TANIA RENTERO CONTRERAS (CPCALAFELL)
2. DAVINIA LEON GRIÑÓ (CP BANYERES)

ALEVÍ B
1. NAYRA HERNANDEZ FUENTES (CPA VENDRELL)
2. PAULA MORENO ROCA (CPA VENDRELL)

ALEVÍ C
1. MARIA GALIMANY RUBIO (CP BANYERES)
2. DANIELA DOMINGUEZ MUÑOZ (CPA VENDRELL)
3. CELIA HIERRO CHACÓN (CP CALAFELL)

BENJAMÍ A
1. SASCHA DANIELA TIFFINGER (CP CALAFELL)
2. IRAIDA GONZALEZ SANCHEZ (CPA VENDRELL)

BENJAMÍ B
1. EDGAR CABANAS DE JESÚS (CPA VENDRELL)
2. NEREA MALDONADO ASENSIO (CP BANYERES)
3. IRENE FERNANDEZ CORTES (CP BANYERES)

BENJAMÍ C
1. CLAUDIA ALBADALEJO PEREZ (CPA VENDRELL)
2. LAIA PEREZ CASTRO (CPA VENDRELL)

PREBENJAMÍ A
1. LAIA DURAN GIRALDEZ (CP CALAFELL)
2. MARC MULLERAS SARMIENTO (CP CALAFELL)
3. NATALIA DEL VALLE MINGO (CP CALAFELL)

PREBENJAMÍ B
1. AGNES FEDIUC (CP BANYERES)
2. AINARA HERMOSO DURAN (CP BANYERES)
3. CLAUDIA SANCHEZ RODRIGUEZ (CP BANYERES)

PREBENJAMÍ C
1. MARTA ESCOLÀ DELGADO (CP CALAFELL)
2. PAULA MARTINEZ GRIFOLS (CP CALAFELL)
3. LUCIA SOLIS GARCIA (CP CALAFELL)



Cinc patinadores del club aconsegueixen la classificació pel Campionat de Catalunya de figures obligatòries


Publicada el 27 de març del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El pavelló Joan Ortoll de Calafell va acollir el passat dissabte 21 de març el Campionat Territorial de Figures Obligatòries i Solo Dance, i les proves de nivell A i Certificat.

Cinc patinadores del CP Calafell han aconseguit la classificació pel Campionat de Catalunya de figures obligatòries(*) que se celebrarà el pròxim mes d’abril a Mollet del Vallès.

La jornada ha servit també per fer proves de nivell A i Certificat de figures obligatòries, on la Lena Bäcker i el Sergi Bonsoms han aconseguit el diploma.

Cal fer esment també dels resultats del 1er Trofeu Iniciació nivell A celebrat dissabte 14 de març a Vila-seca, on la patinadora calafellenca Sara Mulleras va quedar 3a classificada i la seva companya Cristina Albiol 6a.

Els resultats en les diferents categories del Campionat de Figures Obligatòries han estat els següents:

CATEGORIA CADET: 1a.Maria Miravent (*), 2a. Judith Larraz, 3a.Elvira Chertó
CATEGORIA JUVENIL: 1a. Carlota Medrano (*)
CATEGORIA JÚNIOR: 1a. Sílvia Miravent (*) 2. Íngrid Espinosa (*)
CATEGORIA SÈNIOR: 1a. Virginia Sánchez (*)


Resultats del primer trofeu del Nivell Certificat de Riudoms


Publicada l'1 d'abril del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Diumenge 29 de març es va celebrar a Riudoms el 1r Trofeu nivell Certificat amb la participació de quatre patinadores del Club Patí Calafell.

Al nivell més de 14 anys, la Ainoa Llàcer va quedar novena classificada i la Marina Juncosa en la posició número vint-i-dos. Al nivell 12 i 13 anys, la Lucia Ruiz ha aconseguit la setena posició i una puntuació que li va donar el diploma de nivell certificat, i l’Aixa Guerrero ha quedat tretzena.


Resultats de la 2a fase comarcal de patinatge dels Jocs Esportius Escolars


Publicada el 16 d'abril del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club Patinatge Artístic Vendrell ha acollit dissabte 11 d’abril la segona fase Comarcal de Patinatge artístic dels Jocs Esportius escolars de Catalunya. Les proves organitzades pel Consell Esportiu del Baix Penedès s’han celebrat al Complex poliesportiu municipal Club tennis Vendrell i han comptat amb una cinquantena de patinadors baix penedesencs del Club Patinatge Artístic Vendrell, del Club Patí Banyeres i del Club Patí Calafell.

Les puntuacions individuals de dissabte s’han sumat a les que es van obtenir a la primera Fase celebrada el passat mes de març a Calafell, resultant així les següents classificacions definitives dels patinadors del C.P.Calafell.

INFANTIL C
1. TANIA RENTERO CONTRERAS


ALEVÍ C
2. CELIA HIERRO CHACÓN

BENJAMÍ A
2. SASCHA DANIELA TIFFINGER

PREBENJAMÍ A
1. LAIA DURAN GIRALDEZ
2. MARC MULLERAS SARMIENTO
3. NATALIA DEL VALLE MINGO

PREBENJAMÍ B
3. LUCIA HIERRO CHACÓN

PREBENJAMÍ C
1. LUCIA SOLIS GARCIA
2. MARTA ESCOLÀ DELGADO
3. PAULA MARTINEZ GRIFOLS



Quatre patinadores del Club Patí al Campionat de Catalunya de figures obligatòries

Publicada el 16 d'abril del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Club de patinatge artístic Mollet del Vallès ha acollit el Campionat de Catalunya de la modalitat figures obligatòries, on han participat quatre patinadores del Club Patí Calafell.

A la categoria sènior la Virginia Sánchez, s’ha classificat dotzena, a la categoria júnior, la Ingrid Espinosa ha quedat catorzena i la Sílvia Miravent quinzena, i a la categoria cadet la Maria Miravent ha aconseguit la onzena posició i una puntuació que li permet classificar-se pel Campionat d’Espanya que organitzarà el club gironí Foment Deportiu Cassanenc, el 27 i 28 de juny.


Eix. Judith Maria Larraz i Maria Miravent

Resultats del C.P.Calafell al Campionat Territorial Cadet

29-04-2015 13:28

El passat dissabte 25 d’abril va tenir lloc a les instal·lacions del Club Patinatge Artístic Amposta el Campionat Territorial Cadet de la modalitat lliure, amb la participació de dues patinadores calafellenques.

Maria Miravent va tenir una actuació destacada en l’execució del disc curt que la posicionava tercera de la classificació matinal, però l’actuació al disc llarg la va fer baixar fins a la vuitena posició. Judith Maria Larraz va quedar classificada en la quinzena posició.
La puntuació final obtinguda per Maria Miravent li dóna accés al Campionat de Catalunya que es farà el cap de setmana del 23 i 24 de maig a Vidreres.


Cinc patinadors del Club a la fase territorial de patinatge dels Jocs Esportius Escolars

Publicada el 15 de maig del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El Consell Esportiu del Baix Penedès va organitzar el passat dissabte 9 de maig la fase Territorial de patinatge artístic dels Jocs Esportius escolars de Catalunya. Les proves es van celebrar al Pavelló poliesportiu municipal del Vendrell i van comptar amb la presència de 185 patinadors del Clubs de Patinatge Artístic de la província de Tarragona, com el C.P.Alcover, C.P.Constantí, CN.Reus Ploms, Reus Deportiu, CPA Vendrell, C.P. Riudoms, C.P.A.Torredembarra, C.P.L’Hospitalet de l’Infant, C.P.Banyeres, C.P.Vila-seca i C.P.Calafell.

Els cinc patinadors del Club Patí Calafell van aconseguir la classificació gràcies als primers llocs de la fase comarcal del passat mes d'abril, tot i que no van pujar a podi van fer una bona actuació.


Sacha Daniela Tiffinger va ser desena, en categoria Benjamí A. En categoria Prebenjamí A, Laia Durán, Marc Mulleras i Natàlia Del Valle van ser desena, onzè i dotzena. En la categoria Prebenjamí B, Lucía Hierro va ser vuitena.
Eix. Secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell

Sergi Bonsoms guanya el Campionat Territorial de Patinatge

19-05-2015 13:09

Aquest cap de setmana (16 i 17 de maig) s’ha celebrat a L’Aldea el Campionat Territorial Juvenil, Júnior i Sènior, en el què els patinadors del C.P.Calafell han aconseguit 2 podis: Sergi Bonsoms, en categoria júnior ha quedat en primera posició, mentre que la seva companya Anaïs Mercadé s’ha classificat en tercer lloc a la categoria sènior. A més, aquests dos patinadors juntament amb la sènior Virgínia Sánchez que va acabar en la quarta posició, s’han classificat pel Campionat de Catalunya.
A la categoria juvenil la patinadora Carlota Medrano, amb una desena posició, no han pogut classificar-se pel Campionat de Catalunya, tot i realitzar una bona actuació a la categoria amb més rivalitat, amb un total de 17 patinadores.


Resultats de les segones proves de nivell d'iniciació C i A


24-05-2015 08:10

Dissabte 23 i diumenge 24 de maig, s’ha celebrat a Reus, a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms, les segones proves d’iniciació dels nivells C i A , que han comptat amb la participació de set patinadores del Club Patí Calafell.

Al nivell C de la modalitat figures obligatòries la patinadora Anna Isabella Arias ha aprovat les figures 1 i 2 i obté el diploma.

Al nivell A de figures obligatòries la Laura Planas ha aprovat la figura 9 i obtenint el diploma, la Aixa Guerrero aprova la figura 8, i la Lucia Ruiz la figura 11. Al lliure la Sara Mulleras ha aprovat i per tant obté el diploma de nivell.
Maria Miravent amb la seva entrenadora, Marta Vera

Eix. Sergi Bonsoms

Sergi Bonsoms i Maria Miravent als Campionats de Catalunya júnior i cadet

16-06-2015 19:07

Els dies 13 i 14 de juny, s’ha celebrat a Santa Cristina d’Aro el Campionats de Catalunya júnior de patinatge artístic. Durant tot el cap de setmana, les instal·lacions del Club Patí Cristinenc han acollit la competició de disc curt dissabte i disc llarg diumenge.
En la competició masculina, el patinador del CP Calafell Sergi Bonsoms, que dilluns 8 de juny rebia per part del secretari d’esports de la Generalitat de Catalunya un reconeixement pels mèrits esportius de la temporada 2014, va quedar a un pas de pujar a podi amb una quarta posició, per darrera de Marc Pañero (CE Arenys de Munt), Artur Balague (C.P.A.Olot) i de Miquel Marcilla (C.N.Terrassa).
La puntuació del disc curt de dissabte el va situar quart, i tot i que diumenge va fer un bon disc llarg, aconseguint la màxima puntuació, no va sumar prou puntuació com per retallar posicions a la classificació final.
El cap de setmana de 18 i 19 de juny el Sergi tornarà a competir al Campionat d’Espanya júnior, que enguany serà a terres catalanes, a Sant Feliu de Codines.
Cal fer menció a la participació de la patinadora calafellenca Maria Miravent al Campionat de Catalunya lliure cadet, celebrat el passat mes de maig a Vidreres, on va classificar-se en la vint-i-novena posició, en un campionat amb un grandíssim nivell.


Dues patinadores del Club al Campionat de Catalunya Sènior


Publicada el 24 de juny del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Palamós ha estat la seu els dies 20 i 21 de juny del Campionat de Catalunya Sènior, on han participat les patinadores Anaïs Mercadé i Virginia Sánchez del Club Patí Calafell.

La competició ha comptat amb una trentena de patinadores i un alt nivell, l’Anaïs ha repetit el resultat del 2014 una 17a posició, i la Virginia que debutat enguany a la categoria sènior ha acabat 25a.

La posició més alta del podi ha estat per la Mònica Gimeno del C.P. Mollerussa Pla d’Urgell, el segon lloc per la Carla Nonell del C.P. Congrés i el tercer per la Noemí Isla del C.P.Cadí.



Cartell del Campionat d'Espanya Cadet 2015


Classificació del Campionat d'Espanya Cadet 2015, en Figures Obligatòries




Campionat d’Espanya Cadet i segones proves de nivell B i Certificat

01-07-2015 09:26

La patinadora cadet del Club Patí Calafell, Maria Miravent, va participar el passat 27 de juny al Campionat d’Espanya Cadet de Cassà de la Selva, en la modalitat de figures obligatòries aconseguint la novena posició.

La Maria va assolir la classificació el passat mes de maig en aconseguir la marca mínima al Campionat de Catalunya de Vidreres.

El mateix dissabte 27 de juny es va celebrat a Tarragona, a les instal·lacions del Club Gimnàstic, les segones proves d’iniciació dels nivells B i Certificat, que van comptar amb la participació de 10 patinadors del Club Patí Calafell i l’obtenció d’un total de 6 diplomes.

Les patinadores Júlia Callejas i Anna Isabella Arias van aprovar el nivell B lliure, mentre que, al mateix nivell però a la modalitat de figures obligatòries, la Mireia Raventós i la Sara Mulleras aprovaren les figures 3 i 4 obtenint el diploma. Al nivell Certificat de figures obligatòries la Lena Bäcker i el Sergi Bonsoms també van aprovar les figures aconseguint la categoria.

Cartell del Campionat d'Espanya Júnior 2015

Sergi Bonsoms al podi de Sant Feliu de Codines. Eix

Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2015, en programa Curt

Classificació del Campionat d'Espanya Júnior 2015, en programa Lliure


Sergi Bonsoms bronze al Campionat d'Espanya júnior

20-07-2015 10:11

El patinador del Club Patí Calafell Sergi Bonsoms Mestres ha competit els dies 17 i 18 de juliol al Campionat d’Espanya júnior de patinatge artístic celebrat a Sant Feliu de Codines.
Divendres durant l’execució del disc curt el Sergi va cometre alguns errors que el van situar en una provisional quarta posició, però dissabte va executar un disc llarg molt complert i va poder remuntar una posició pujant al podi en la tercera posició.
El madrileny Sergio Canales ha complert amb els pronòstics proclamant-se campió d’Espanya, seguit del patinador del CPA Olot Artur Balagué, molt regular en tota la competició.


Sergi Bonsoms. Eix

Sergi Bonsoms convocat pel Campionat d'Europa Júnior

22-07-2015 12:27

El patinador del Club Patí Calafell Sergi Bonsoms Mestres ha estat convocat pel Comitè Nacional de la Federació de Patinatge per competir al Campionat Europeu 2015 que tindrà lloc a la ciutat italiana de Ponte di Legno, a la província de Brescia, durant la darrera setmana del mes d’agost.
La tercera posició aconseguida el passat dissabte al Campionat d’Espanya júnior permetrà la segona participació consecutiva del Sergi en un Campionat Europeu.
La diferència respecte a l’any passat, que va acabar en la sisena posició,  és que enguany a més de competir en la modalitat lliure ho farà també en les de figures obligatòries i combinada.
Lucia Ruiz tercera i Laura Planas quarta i diploma al nivell certificat. Eix

Mireia Raventós tercera al nivell A de fins 9 anys

Resultats del CPA Calafell al segon trofeu iniciació nivells A i certificat

27-07-2015 13:52

El passat 18 de juliol a Cambrils i el cap de setmana del 25 i 26 de juliol a Reus, s’ha celebrat el Segon Trofeu d’iniciació nivells A i certificat respectivament, amb la participació de set patinadores del Club Patí Calafell, tres al nivell A i quatre al nivell certificat.
Al nivell A la Mireia Raventós va pujar al podi en la tercera posició de la categoria fins a 9 anys, a la de 10 i 11 anys la Noa Fernández dissetena i a la categoria més de 14 anys la Cristina Albiol va ser vuitena.
Al nivell certificat 12 i 13 anys, la Lucia Ruiz ha aconseguit la tercera posició, la Laura Planas la quarta i l’Aixa Guerrero l’onzena. Mentre que al nivell certificat de 14 anys o més, l’Ainoa Llacer ha quedat dissetena i la Marina Juncosa  divuitena.
La puntuació obtinguda per la Laura Planas Pacheco li ha permès obtenir el diploma de nivell Certificat i la pròxima temporada podrà participar en competició oficial al nivell de categories.




Sergi Bonsoms, medalla de bronze al Campionat d’Europa júnior de patinatge artístic

El patinador calafellenc puja al podi en la modalitat combinada


29 d'agost de 2015
(web de l'ajuntament de Calafell)

El patinador calafellenc Sergi Bonsoms ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat Europeu júnior de patinatge artístic, en la modalitat combinada. La competició se celebra a Ponte di Legno (Itàlia) i aplega els millors patinadors i patinadores europeus tant de categoria júnior com sénior.

Sergi Bonsoms va fer una gran actuació en el programa llarg. Sumada a la cinquena plaça que havia obtingut en el programa curt, va aconseguir pujar al podi de la combinada en la tercera posició. Els altres dos patinadors que van obtenir medalla van ser l’italià Davide Tresiani i el portuguès Diogo Silva.

Aquesta era la segona participació consecutiva del calafellenc, que pertanya al Club Patí Calafell, en el Campionat d’Europa. L’any passat va disputar la modalitat lliure, en la qual va assolir la sisena posició. Enguany ha competit, a més, en figures obligatòries i combinada.




Publicada el 2 d'octubre del 2015, a la contraportada d'El 3 de VUIT


Tercer Trofeu Iniciació nivells A, B i Certificat


Publicada el 5 d'octubre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Tortosa i El Vendrell han estat escenari del Tercer Trofeu Iniciació 2015. El passat 19 de setembre a les instal·lacions del Club Patí Dertusa va tenir lloc els nivells C i A i el 3 d’octubre al pavelló de Coma-ruga, els nivells B i Certificat. El Club Patí Calafell ha participat amb dues patinadores al nivell B, cinc al nivell A i sis al certificat, aconseguint un total de 2 podis i 2 diplomes de nivell.

Al nivell A de fins a 9 anys la Mireia Raventós va classificar-se en la cinquena posició, al de 10 i 11 anys la Noa Fernández dotzena, al 12 i 13 anys la Mireia Girona setzena i a la categoria més de 14 anys Sara Mulleras i la Cristina Albiol van acabar en la setena i la vuitena posició respectivament.

Al nivell B van debutar la Paula Ruiz, quinzena al grup 10 i 11 anys, i la Marina Ondina, setzena al grup de menys de 9 anys.

Al nivell certificat 12 i 13 anys, la Lucia Ruiz ha aconseguit la segona posició, la Laura Planas la quarta i l’Aixa Guerrero la catorzena, mentre que al nivell certificat de més de 14 anys la Marina Juncosa ha estat tercera, l’Ainoa Llacer sisena i la Marta Domingo setena.

Les puntuacions obtingudes per la Noa Fernández Rodríguez al nivell A i per la Marina Juncosa Lleixa al Certificat han tingut la recompensa dels diplomes que certifiquen el nivell assolit.





Quatre podis del Club al segon trofeu de categories


Publicada el 21 d'octubre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Els patinadors del Club Patí Calafell Anaïs Mercadé, Sergi Bonsoms, Maria Miravent i Laia Escobar van pujar a podi el passat diumenge 18 d’octubre al Segon Trofeu de Categories, celebrat al pavelló Joan Ortoll de Calafell. Anaïs Mercadé i Sergi Bonsoms van obtenir la primera posició a sènior A i júnior A, la Maria Miravent la segona posició a Cadet A, i la Laia Escobar va assolir la tercera posició en la categoria cadet B.

Els resultats de la resta de patinadors del club calafellenc també van ser força bons. Així doncs, en la categoria cadet B, la Judith Larraz va obtenir la sisena posició, la Gemma Pons onzena i l’Elvira Chertó tretzena. En la categoria infantil, la Lena Bäcker es va classificar en la sisena posició. Totes elles van millorar la seva classificació respecte als resultats obtinguts en el primer Trofeu de Categories, que es va realitzar el passat mes de març.



Dues patinadores del Club Patí Calafell van participar el darrer cap de setmana a Alcanar al Campionat de la Tardor 2015

Lucia Ruiz primera i Laia Escobar tercera al Campionat de la Tardor


Publicada el 4 de novembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

El dissabte 31 d’octubre la patinadora calafellenca Lucia Ruiz va pujar al més alt del podi en el Campionat de la Tardor Iniciació, al nivell certificat 12 i 13 anys. La Lucia va aconseguir la classificació per aquest campionat gràcies a les bones puntuacions obtingudes en els tres trofeus d’iniciació celebrats durant la present temporada.

La patinadora Laia Escobar també va pujar a podi diumenge 1 de novembre en el Campionat de la Tardor 2015, aconseguint una tercera posició a la categoria cadet, molt a prop de la puntuació que donava el segon lloc del podi.

Aquests resultats donen la classificació directa per competir en àmbit autonòmic en els darrers campionats de la temporada, per una banda la Lucia Ruiz participarà a la Copa Catalana Iniciació del pròxim 14 de novembre a Cerdanyola del Vallès, i la Laia Escobar ho farà a la Copa Catalana de Lliure 2015, que se celebrarà el 28 de novembre a Amposta.



Vuit diplomes pel CP Calafell a les proves de nivell del Perelló


Publicada el 12 de novembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

Bons resultats del Club Patí Calafell a les terceres proves 2015 d’iniciació nivells C i A celebrades al Perelló el passat diumenge 8 de novembre.

El primer diploma el va aconseguir al matí la patinadora Mireia Raventós, en aprovar el nivell A lliure. A la tarda va ser el torn dels sis patinadors que s’estrenaven en la prova de nivell C lliure, cinc dels quals van aconseguir el diploma: el Marc Mulleras, la Sascha Tiffinger, la Laia Duran, l’Anna Vidal i la Nayara Ruiz.

A la modalitat de figures obligatòries l’Aixa Guerrero a l’A i la Laia Escobar al C van aprovar els nivells. La Marta Domingo va aprovar la figura 2 del C.

La territorial de Tarragona de la Federació Catalana de patinatge tancarà la temporada 2015 amb les proves dels nivells B i Certificat del pròxim 22 de novembre al Pla de Santa Maria.


Cinc diplomes a les proves de nivell del Pla de Santa Maria


Publicada el 23 de novembre del 2015, a la Web del Club Patí Calafell.

La secció de patinatge artístic va participar diumenge 22 de novembre a la tercera convocatòria dels nivells B i certificat de les modalitats de lliure i figures obligatòries, que es van celebrar a les instal·lacions del Club El Pla de Santa Maria, a l’Alt Camp.

Aquestes proves serveixen perquè les esportistes debutants acreditin el nivell mínim per poder participar en competicions oficials.

L’actuació de les patinadores del Patí Calafell va ser destacada i cinc d’elles van aconseguir superar les proves, en la que era la darrera oportunitat de la temporada per aprovar-les.

Marina Ondina i Paula Ruiz van assolir el nivell B en modalitat lliure; Marian Juncosa el nivell B de figures obligatòries, Ainoa Llacer el nivell Certificat lliure i Laura Planas el certificat de figures obligatòries.

Cal fer esment del de la sisena posició que va aconseguir la Lucia Ruiz a la Copa Catalana Iniciació 2015 celebrada el passat 14 de novembre a Cerdanyola del Vallès.

Cartell del Festival anual del C.P. Calafell, cedit per Mercè Garriga

Díptic del Festival anual del C.P. Calafell, cedit per Mercè Garriga

Díptic del Festival anual del C.P. Calafell, cedit per Mercè Garriga

Festival del CPA Calafell . Eix


24è Festival de Patinatge artístic del Club Patí Calafell

14-12-2015 12:59

La tarda de dissabte 12 de desembre de 2015 es va celebrar el XXIV Festival de la Secció de patinatge artístic del Club Patí Calafell, que reconeix els resultats obtinguts durant la temporada i alhora permet exhibir tots els patinadors davant d’un pavelló municipal ple de gom a gom.
En el festival s’han mostrat actuacions individuals i coreografies interpretades pels diferents grups de la Secció i per clubs convidats, en concret el Club Patinatge Artístic Cubelles, el Club Patinatge Artístic Monjos, CE Roda de Barà i el Club Patí Salou interpretant “Déu va dir”, un xou que ha obtingut la segona posició en el Campionat Territorial i que ha participat al Campionat de Catalunya.
El grup d’iniciació del Club Patí Calafell va interpretar la coreografia “Papallones”. El grup  debutants un xou inspirat en el film musical “Annie”, i el moment estel·lar de la nit es va reservar pel grup de categories que va presentar “El fantasma de l`òpera”.
En acabar el festival, que va comptar amb la presència de l’alcalde Ramon Ferré i de la regidora de Turisme, Joventut i Esports Teresa González, es van repartir detalls pels patinadors assistents i entrenadores. Es van retre diferents homenatges; a les patinadores Íngrid Espinosa, Sílvia Miravent i Carlota Medrano, que enguany han penjat els patins, a la Montse Aleu per l’inesgotable treball dedicat a la secció, al senyor Vicente Weiller pels 50 anys lligat a l’entitat i al patinador Sergi Bonsoms, que va fer una volta d’honor amb la medalla de bronze aconseguida el passat Campionat d’Europa Júnior.


Publicada el desembre del 2015, a la pàgina 9 de la revista InfoCalafell


Aquí podeu veure el Festival anual de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Calafell, celebrat el 12 de desembre del 2015, al pavelló Joan Ortoll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada