dissabte, 27 d’octubre del 2012

Resultats de la jornada 1

Jornada 1 - 28 d'octubre

dimarts 23.
8   CH Palafrugell - Vallès Calafell CP   6
dimecres 24.
8   FC Barcelona - Mollet HC  5
  UE Horta - CE Noia Freixenet   3
9   Girona CH - CP Vilafranca  1
dijous 25.
6   HC Montbui - CP Congrés   7
 divendres 26.
7   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - Cerdanyola CH   5
Descansa: CF Cuatro Vientos


La primera jornada de la lliga A de veterans ha estat d'allò més equilibrada. Sense grans sorpreses, s'ha demostrat que enguany hi haurà una lliga molt més competida. Una mostra d'això ha estat el debut del Vallès Calafell CP, un equip nou a la categoria que disputava el seu primer partit davant el quart classificat de la temporada anterior i perdia només per dos gols de diferència en un partit on va tenir les seves opcions d'aconseguir alguna cosa més.

En el partit més interessant de la jornada, el Barça va derrotar el Mollet per 8-5. Segur que va ser un partit maco de veure i de jugar... els dos equips tenen una excel·lent qualitat tècnica i unes plantilles boníssimes. Encara que sigui per un gol, podem dir que anem per davant del Mollet després de la primera jornada. Tot un èxit!

La victòria més àmplia de la jornada la va protagonitzar el nostre proper rival, el Girona CH, que va guanyar el CP Vilafranca per 9-1. Això demostra el potencial dels gironins, especialment, a casa seva. Veurem com venen a Calafell d'aquí a dues setmanes...

L'UE Horta també va guanyar de forma àmplia al CE Noia Freixenet per 8-3, un resultat que sorprèn, a priori, per la diferència de gols. En el darrer partit de la jornada, el Sant Celoni A va guanyar el temible Cerdanyola CH, que s'ha reforçat per aquesta temporada, per un ajustat 7-5.

L'altre equip debutant en la categoria, l'HC Montbui va patir la primera derrota a casa seva, per 6-7, davant d'un equip fort de la categoria, acostumat a jugar aquest tipus de partits ajustats i igualats. No obstant, les derrotes apretades i curtes que han encaixat els dos equips nous fan pensar que lluitaran i competiran a bon nivell en aquesta temporada, on l'objectiu és gaudir de les noves experiències.

Lliga B

dilluns 22.
5   CE La Salle Bonanova - Sant Celoni B Lab. Feltor   1
14   CP Malgrat - UE La Garriga  9
divendres 26.
7   CP Vilanova - G.E.i E.G.   3
2   CH Ripollet A - CH Valldoreix  3
5   CP Cubelles - HC Esplugues   2
Descansa: CT Barcino i CH Ripollet B

La lliga B de veterans ha començat també aquesta setmana amb un partit ple de gols entre el nou equip, el CP Malgrat, i un dels bons equips de l'edició anterior, l'UE La Garriga. El resultat de 14-9 ho diu tot, no van existir les defenses!

L'altre equip que s'estrenava, el Sant Celoni B, va perdre a la pista de La Salle Bonanova per 5-1. Veurem quin és el nivell d'ambdós equips en aquest campionat. El CP Vilanova va guanyar el GEiEG de Girona per 7-3, ahir a la nit, en el partit disputat al pavelló de les Casernes. Bon resultat pels vilanovins! I en Valldoreix guanyava a domicili al Ripollet A, recent baixat de categoria, en un partit molt igualat.

En el seu debut, el C. P. Cubelles ha demostrat que serà un dels equips a tenir en compte en aquesta edifició de la lliga B de veterans, guanyant l'HC Esplugues per 5-2. Aquest any han començat la lliga millor que l'any passat i haurem de veure'ls evolucionar. Sort companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada