diumenge, 8 de gener del 2012

Estem flipant!


Recordeu el partit que teníem impugnat amb el CP Vilanova?
El Comité de Competició ja ha dictat sentència: el CP Vilanova té raó. Estem flipant! Hem pogut accedir a la reunió que va tenir el Comité i us oferim les millors imatges de la reunió, segur que, ara, entendreu per què van prendre aquesta decisió (mireu el vídeo).

En definitiva, que han decidit això:
SANCIONS DEL COMITÈ DE COMPETICIÓ DE LA FED. CATALANA DE PATINATGE
3-4, 9-10 de desembre de 2011

575- CP CALAFELL-CP VILANOVA A VETERANS B
- Desestimar el protest del CP CALAFELL. 21/11

Ni tant sols ens han dit els motius, però ho investigarem.

Segons ells, aquest àrbitre, NO era l'Albacete!
Segons ells, els jugadors del Vilanova tenen l'edat, tot i que el propi àrbitre es preguntava com podien tenir fitxa, havent nascut abans del 81.
Segur que han valorat l'historial immaculat del Vilanova en aquesta campanya.
Els van assabentar i van al·legar, ¿suposem?
El què sí que està clar és que s'han passat pel forro les seves pròpies circulars. Ens la van donar el primer dia, a la mateixa Federació (a la foto, la reunió, on hi érem molts equips, però no el Vilanova). Està clar, va ser paper mullat!



CIRCULAR/05/2011-2012
Data de publicació: 23 de setembre 2011

XXXVII LLIGA CATALANA DE VETERANS (LCV)

Per poder jugar els partits de VETERANS d’hoquei patins, es tindran en compte les
NORMES següents:

- Seran considerats jugadors veterans d’hoquei patins, tots els nascuts l’any 1981 i
anteriors, no obstant, cada equip podrà comptar amb un porter nascut entre els
anys 1982 i 1983.

En resum, així va l'hoquei. Una vergonya!

8 comentaris:

  1. El tema era amb CP VILANOVA A VETERANS A i no B com diu la noticia.

    ResponElimina
  2. No, és correcte. Es refereix "Veterans B" a la lliga B de veterans. L'equip és el CP Vilanova A, sí.

    ResponElimina
  3. Es legal que un jugador tingui fitxa amb dos equips diferents?
    Perquè el porter de vilanova juga amb el A i amb el B.
    Els de vilanova sempre al llinda del reglament...

    ResponElimina
  4. Una mica de Fair play vetarà no estaria de més. Doncs una cosa és fer les coses habitualment i saltar-se les normes sempre, una altre é que puntualment i com a mesura urgent es faci un reforç a la porteria perquè el porter de l'equip no està per motius personals, i perquè els mateixos companys i els de l'equip contrari no es quedin sense jugar, que és el que volem tots, es crida a aquest porter per reforçar l'equip. Reglament en mà, no es pot fer, però siguem tots una mica permisius dintre de la legalitat, doncs tots en fem de més i de menys i si ens podem donar un cop de mà millor. Us posso un exemple, en un partit, on un equip li mancaven efectius aquests van oferir la possibiltiat que algú dels nostres participès amb ells fins que no arribès el quart jugador que faltava, aquest es va retrasar 5 minuts i no va fer falta, però són en aquestes situacions on tenim que tenir l'espèrit veterà. Repeteixo sempre dintre d'una legalitat prudent.

    ResponElimina
  5. Juanjo, tens la teva part de raó sempre i quan passi com tú dius, avisant i amb consens dels dos equips. No és el mateix anar pel davant amb els fets que intentant enganyar i, per tant, falsificar identitats, no creus? T'asseguro que si ho haguessin dit per davant, no haguéssim posat impediment a jugar el partit, doncs és el que volem, jugar, com bé has dit tu...

    ResponElimina
  6. Juanjo, tens raó en part. Hi ha equips que ens han explicat abans que tenien algun jugador més jove i no passa res. Era un partit amistós y ens ho han dit. Però ens vam sentir enganyats quan vam veure la fitxa de l'Albacete i dos jugadors que no tenien l'edat, tot i tenir fitxa.

    La Federació no l'hauria d'haver fet, sinó que no donin la circular a inici de temporada. Tots hem de jugar amb unes normes i no uns amb unes i altres amb d'altres. Nosaltres hem esperat anys per poder jugar la lliga, fins que hem tingut tots 35. Ara, ho han baixat a 30. I, encara hi ha equips que tenen jugadors més joves.

    El més greu no és jugar per passar l'estona. El més greu és anar a guanyar per fotre els demés. I aquesta actitud hi era. Per això vam reclamar. Qui jugui per passar l'estona que regali els punts i jugui qui vulgui, això també és d'esperit veterà.

    ResponElimina
  7. Juanjo juanjo.....
    Derrere el lema de veterans no tot es justificat.
    Un reglament no es un document interpretatiu, és un document d'obligada acatació. Les normes són iguals per tots i es dóna per fet que les acceptem quan ens inscrivim en aquesta competició. Clar que tots volem jugar, peró volem fer-ho amb igualtat de condicions. Ho sento no em convens gens el teu argument.
    Peró tranquils, sou el vilanova i no us passare res. La fede que segueixi baixant-se els pantalons.

    ResponElimina
  8. En cap moment us he dit que no tinguessiu la raó, però la responsabilitat es compartida per ambdues parts. Uns per no anar de cara i altres per permetre-ho. Jo nomès volia donar la meva opinió sobre el cas del porter. Està clar que el que va succeïr a Calafell no té per on agafar-se i qui s'ha d'aclarir és la Federació.

    ResponElimina