dimarts, 3 de gener del 2012

Nou disc dels Buhos!


Demà, 4 de gener, surt el nou disc dels Buhos, Cau la nit, podeu seguir-ho al seu Facebook o a la seva nova web. Els desitgem tota la sort del món amb el seu nou disc. Veterans som tots!

Us avancem la cançó Santuari on fire.Video gravat en un vestuari el 23 de desembre del 2011. El ritme de la cançó, les ganes de tothom de passar-ho bé i el fet de compartir espais molt reduïts van transportar al personal que millorava l'espectacle a cada presa. Una cançó de Guillem Solé i David Sanchez que ja va néixer en un vestuari i sembla que aquest és el seu espai més natural. Amb direcció artística d'Enric Rovira i Xavi Fornós a la càmera, el vídeo està ple de col.laboracions d'amics del grup. Forani teatre, Jame Band & the family, Defensa agraria, Malabars pim pam pum, Espurna diabólica de Reus, Diables de Roda i guaite'ls de Calafell, Damma Roja, Pizzavechia, Vilarenc Aqua, Buhotiga...

I us posem la seva nota de premsa:

Els Búhos avancen el primer vídeo-clip del nou disc Cau la nit

"Santuari on fire" és el single que els Búhos han escollit per fer el primer vídeo-clip del nou àlbum, Cau la nit. Els calafellencs, que trauran el disc el proper quatre de gener, no han pogut esperar i ja han avançat alguns temes als seus seguidors més fidels. "La meva inspiració", dedicat al fill de l'Albert García, membre de la banda; va ser el primer.

El vídeo-clip, que va sortir ahir al vespre a YouTube ha tingut una gran acollida a les xarxes socials, sobretot a la seva pàgina oficial. "Santuari on fire" va ser gravat íntegrament en un vestuari de la piscina municipal de Calafell, mitjançant la tècnica del lipdub, amb l'ajuda d'amics del grup.

Cau la nit continua mostrant el segell del grup, directe i festiu. El proper 23 de març, els Búhos el presentaran oficialment a la Sala Apol·lo 2 de Barcelona.

Búhos
Búhos és una banda de furgoneta i escenari, forjada al caliu del directe i el públic. El grup va començar el 2005, com un passatemps, però el 2007, els seus membres van decidir convertir-ho en el seu mitjà de vida. Avui, ja compten amb cinc cd’s. Es van donar a conèixer amb la cançó “Nen dels 80”, però també han sonat molt amb les versions sobre l'actualitat del Barça. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada