dimecres, 11 de gener del 2012

La "moviola" de la Primera Part.


La primera part del partit va tenir moments de constants contracops a les dues bandes del camp. Els porters i les defenses aconseguien sempre, però, aturar les rematades rivals.


Les jugades en atac acabaven amb passades errades que impedien fer les rematades a porteria. Les imprecisions, fruit d'haver estat uns dies de vacances menjant turrons, s'han notat i molt!


El CT Barcino sempre buscava un home de referència dins de l'àrea. La pista petita feia que es busqués, per part seva, aquesta tàctica molt sovint. Això suposava un mal de cap pel Vallès Calafell CP que es va haver d'acostumar a estar més atent en defensa.


Les imprecisions en les passades evitaven els contracops habituals del Vallès Calafell CP, mentre les recuperacions en defensa no eren les habituals.


Els atacs d'un i altre equip no resultaven perillosos. Les defenses estaven ben plantades i els porters ben posicionats. Els únics perills venien al contracop, en aquest cas, per part del CT Barcino.

10 comentaris:

  1. valla racort ting de aquet partit per culpa meva bam perdre el partit

    ResponElimina
  2. Que dius!!!!! Som nosaltres que no marquem a l'arc iris

    ResponElimina
  3. Vosaltres sou joies que us apedreguen, nosaltres no defensem. Jijiji tranquil et vaig intentar truca i em va sortir un noi, o sigui tinc malament el teu mòbil.

    ResponElimina
  4. yo tambe et trucu i amb surt el cuntestador

    ResponElimina
  5. k dices Tutus !!! ... como dice el Rion,.. solo marquemos uno ... fué un mal partido nuestro ....vosotros los porteros estubisteis geniales !

    ResponElimina
  6. ya pero si pero yo podia acer algo mas

    ResponElimina
  7. si no fos per vosaltres dos (els porters), ens en fotrien més David, tu tranqui que ja feu prou Xulo!!!

    ResponElimina
  8. Que te acuestes David!!! Tú no tuviste la culpa... La culpa fue nuestra que no metimos goles!!! Ahora eso sí, como dice Ramon, ahora no te relajes, jeje!! Y come bollycaos como en los buenos tiempos, jajaja!!!!

    ResponElimina