dissabte, 7 de gener del 2012

Classificació actualitzada


Sembla que la lliga s'està animant! Alguns equips encara tenen alguns partits per disputar, mentre d'altres estem al dia. Els darrers en posar-s'hi han estat el Montbui i La Garriga, amb victòria per 6-1 pels de Santa Margarida. Aquests dos equips s'afegeixen al Cubelles i al Vallès Calafell CP com a equips que ja han disputat tots els partits del calendari, fins ara.

En aquest bloc és on podeu veure la classificació real de com està la lliga B de veterans. La que té la Federació Catalana és incorrecte, ja que no compten amb l'empat que ha donat per bo el Comitè de Competició, de 3 a 3, entre l'Esplugues i el Vilanova A, que va acabar amb ball de bastons. Posant aquests punts a cada equip i els gols encaixats per cada equip, la classificació queda tal i com la veieu a dalt.

En primer lloc, el CP Vilanova B, amb un partit menys. Empatat a punts, el HC Montbui ocupa el segon lloc per haver perdut a la pista del líder. En tercer lloc, el Vallès Calafell CP amb un punt més que el CH Valldoreix, que té un partit menys. Cinquè hi tenim al CP Cubelles, que està fent una molt bona remuntada, després d'un inici incert de campionat, empatat amb l'Esplugues. El Barcino, el Vilanova A i La Garriga també tenen dos dígits a la puntuació, tancant el grup d'equips que tenen forces punts. La resta d'equips, sembla que ja no compten per ocupar els llocs de privilegi, tot i que algun d'ells té cinc partits ajornats, com el Sarrià HC.

Per tant, podem dir que la lliga B de veterans està força disputada. Aquest any, recordem que pujen a la lliga A de veterans els tres primers classificats. Serà dur assolir una de les tres primeres places. Encara resten cinc jornades per acabar la primera volta de la competició, però hi ha forces candidats per ocupar els llocs d'honor. Llàstima que la competició la desvirtuïn equips que no compleixen amb les regles i decisions injustes de comitès que tampoc les fan complir! Sinó, seria una competició de prestigi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada