diumenge, 8 de gener del 2012

Demà comença la novena jornada de la lliga B


Ja han passat les festes i demà es reprèn el campionat de la lliga B de veterans amb la novena jornada. El primer partit de l'any el disputem el Vallès Calafell CP, visitant la pista del CT Barcino, un històric de l'hoquei. El Barcino va perdre el seu darrer partit a casa contra el Cubelles, per 2-3. Podeu veure la crònica aquí i aquí, per tenir les dues versions. Del què no hi ha dubte és que serà un partit difícil de tirar endavant. Una pista petita, després de festes i davant d'un equip ben classificat a la lliga,... té tots els alicients per a què sigui un partit disputat i que caldrà pendre's seriosament.

L'endemà, dimarts, el Valldoreix rep un G.E.i E.G. que comença a sumar punts. El Valldoreix voldrà recuparar-se de la derrota a la pista del Vilanova, per 5-3, en la darrera jornada abans de festes.

Dimecres es disputa el gruix de la jornada, amb un Cassanenc-Ripollet B, un La Garriga-Sarrià i un Cubelles en ratxa que rep a La Salle Bonanova. Segur que el Cubelles no deixarà escapar l'ocasió i sumar els tres punts per continuar en els llocs de privilegi de la taula classificatòria.

Per acabar, el divendres es disputen dos partits molt interessants. En primer lloc, el Montbui visita la difícil pista de l'Esplugues. Els locals són un equip difícil de batre, tot i la derrota a Calafell per 6-0 en la passada jornada. Tenen un bon porter i han fet resultats sorprenents en el campionat. En segon lloc, el derbi vilanoví. Hauria de ser un partit disputat i molt anivellat, però no ho esperem pas. En fi, ens agradaria equivocar-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada