dissabte, 21 de gener del 2012

Classificació oficiosa actualitzada


Després de la darrera jornada de la lliga B de veterans, on s'han ajornat tres partits de la mateixa, la classificació és difícil d'interpretar. El gran nombre de partits ajornats fa que les conclusions i valoracions siguin difícils de fer. Això, afegit a la més que probable retirada del Sarrià, que suma els seus partits per encontres ajornats, fa que els números s'hagin de fer amb cura. A més, la Federació no té, encara, la classificació actualitzada amb el partit del Vilanova A i l'Esplugues que va quedar 3-3 i que s'ha confirmat aquest resultat per part del Comitè de Competició. A més, tampoc apareix algun resultat com el del Vallès Calafell i el CP Cubelles. És per aquest motiu, que hem fet els números amb l'excel i podem mostrar com va el campionat fins aquest moment amb una mica més de fiabilitat.

Cal tenir en compte que dels tres partits que ha disputat el Sarrià, dos són perduts (CP Vilanova B i CH Ripollet B) i un guanyat (CP Cubelles). Li manquen tres jornades per acabar la primera volta (CT Barcino, Vallès Calafell CP i HC Montbui). Per tant, caldrà veure què fa per tal de sumar o restar punts als equips amb qui ha jugat, o no, aquest equip.

Els dos equips que encapçalen la classificació tenen un partit ajornat. El Vallès Calafell CP va en tercera posició, a l'espera dels dos partits ajornats que té el CP Vilanova B, que va quart momentàniament. El CP Vilanova A i el CP Cubelles, amb un partit més disputat, estan empatats a punts a la classificació en cinquena i sisena posició respectivament. El CT Barcino els trepitja els talons amb dos partits ajornats i quinze punts que, en cas de guanyar-los, el colocarien en el primer lloc de la taula.

Per tant, es pot dir que es tracta d'una lliga molt competida i igualada, de molt nivell i molta igualtat. Ningú dóna res per perdut i ningú es rendeix. Tots els equips tenen les espases en alt i ho demostren jornada a jornada. Llàstima d'algunes decisions del Comitè de Competició que alteren la competicio i algunes incidències que es produeixen en alguns partits que demostren que l'engany i l'antiesportivitat estan a l'ordre del dia. Joc net ja!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada