dilluns, 9 de gener del 2012

El partit d'avui, contra el CT Barcino.


Avui toca jugar contra el CT Barcino, a la seva pista. Es tracta d'un pavelló antic i un terreny de joc petit, on costa molt guanyar. El CT Barcino té dotze punts a la classificació, però amb un partit ajornat contra l'Esplugues. Ha guanyat quatre partits i n'ha perdut tres. Ha fet 27 gols i n'hi han fet 23. És un dels equips menys golejats del campionat, cosa que diu molt al seu favor, ja que costa fer-li gols i té una bona defensa.


Es tracta d'un equip jove, amb algun toc d'experiència. En el primer partit, van guanyar el Ripollet B per 6 a 1. El segon, també a casa, van guanyar a La Salle per 7 a 1. A la pista del Cassanenc, van seguir la ratxa de victòries amb un 2 a 5. La primera derrota els va arribar la quarta jornada, a domicili, amb el Valldoreix per 3 a 9. Al camp del Vilanova A van perdre per 4 a 0, en la següent jornada. A la sisena, recuperació guanyant a La Garriga, a casa, per 4 a 3. Un partit ajornat contra l'Esplugues i una nova derrota contra el Cubelles per 2 a 3, completen el seu calendari fins ara.


En el darrer partit contra el Cubelles, van suar molt. També el Cubelles li va costar guanyar, ja que perdia 2-0. Al final, 2-3 en el marcador. Aquí teniu la crònica des de Cubelles.

Hem buscat l'hemeroteca i hem trobat la crònica del primer partit que el CP Calafell va jugar contra el CT Barcino, era la temporada 62/63. En aquell partit, a la pista de la rectoria, el CP Calafell va guanyar per 3-2. Dos gols de Rius i un de Montejo, sumat a la bona actuació del porter Elady, van donar la victòria als de Calafell. Esperem que avui podem repetir-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada