dijous, 12 de gener del 2012

La "moviola" de la segona part.


En aquest vídeo es veu el gol aconseguit pel Vallès Calafell CP, l'autor del qual va ser el nostre jugador "McGregor", d'oportunisme a l'àrea. Un gol d'autèntic "killer" que va ser força celebrat.


Durant uns moments, el partit va embogir i els dos equips tenien constants contracops en una i altra porteria. Això no convenia al Vallès Calafell CP. I, el CT Barcino, més hàbil, va empatar l'encontre en un ràpid contracop.


El partit seguia boig i les entrades anaven pujant de to. Els dos equips s'anaven carregant de faltes.


El Vallès Calafell CP és el primer en arribar a les deu faltes i el CT Barcino aprofita la corresponent falta directa. El porter David Totosaus no pot fer-hi res. 2-1 pel Barcino que descol·loca el Calafell.


Una oportunitat per empatar del Vallès Calafell CP en un ràpid contracop que "McGregor" no acaba de rematar per poc.


El CT Barcino seguia posant perill a la porteria del Vallès Calafell CP en diversos atacs. Els de Calafell començaven a notar el cansament!


I, només treure una falta a la frontal de l'àrea, el CT Barcino fa el 3-1 definitiu que matava el partit a sis minuts per acabar.


El Vallès Calafell CP ho va seguir intentant, amb més cor que cap, però sense èxit. Al final, victòria local i aprenentatge pels calafellencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada