diumenge, 22 de gener del 2012

Onzena jornada de la lliga B de veterans


Demà comença la desena jornada de la lliga B de veterans. El duel més destacat és el que juga el Vallès Calafell CP davant de l'HC Montbui, dos equips nous de la categoria que ocupen els llocs de privilegi de la classificació. Ambdós equips estan fent un bon campionat en la seva primera temporada a la lliga de veterans. També es coneixen força bé, ja que han disputat alguns partits amistosos la passada temporada. El Montbui no ha perdut mai davant del Vallès Calafell CP en aquests amistosos, però és cert que els marcadors van ser molt ajustats, cosa que demostra el nivell alt dels dos equips.

L'altre partit de la jornada fa tota la pinta que serà suspès. El Sarrià HC compta els seus darrers set partits per ajornaments. Així, al CT Barcino li tocarà descansar, de ben segur.

Dimarts, el CH Valldoreix juga a casa davant el cuer, La Salle Bonanova. El partit es preveu plàcid pels de Sant Cugat, ja que és un dels equips forts de la lliga i amb moltes opcions de pujar de categoria.

Dimecres es juguen dos partits, La Garriga rep el G.E.i E.G. en un partit assequible pels locals, a priori. El CP Cubelles rebrà el FD Cassanenc, un bon partit per oblidar la derrota encaixada la setmana passada i sumar els tres punts amb certa comoditat pels del Garraf.

Finalment, el divendres es disputaran dos partits més i un altre d'ajornat. L'Esplugues rebrà el CP Vilanova B en un duel igualat. Costa molt guanyar a la pista de l'Esplugues, un equip amb un excel·lent porter i una bona defensa que posarà les coses difícils als vilanovins. L'altre equip de Vilanova rep el CH Ripollet B en un partit que no ha de suposar cap entrebanc pels locals. I, per acabar, es disputarà el partit ajornat de la passada setmana entre el HC Montbui i el CT Barcino, un duel interessant entre dos equips forts de la competició. Faran bé de no refiar-se els de Santa margarida, ja que el Barcino té una major experiència a la lliga de veterans i sap jugar bé aquests partits igualats.

6 comentaris:

  1. Els Veterans CP Vilanova B, juguem avui contra la Garriga, partit de la 10a jornada i que es va ajornar.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. En aquest bloc no es fan comentaris ofensius, si us plau!
    I menys com a anònims. Tenim lliberada l'entrada dels comentaris, no hi ha moderació. Però és per què no cal i confiem en tot el qui escriu.

    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé, que les coses s'escalfen i no porten lloc a res.

      Elimina