dimarts, 10 de gener del 2012

Els turrons han passat factura!


Els turrons han pesat molt en el partit d'avui! Sense que serveixi d'excusa a la victòria merescuda del CT Barcino, ja que han sabut jugar millor el partit, les festes de Nadal no ens han sentat bé i hem encaixat una nova derrota, per 3 a 1, que ens allunya de les possibilitats d'ascens. Queda molta lliga i partits difícils per tothom, però aquesta derrota ens ha sabut molt de greu, tot i que sabíem que el partit d'avui era trampa i seria difícil.

Pel CT Barcino han jugat Óscar Casanovas (porter), Àlex Costa, J.Fabian Vidal, David Vilaño, Miguel Gudin, Edgar López i Jordi Poblet.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), "Canyi", Ferré, Luna, Epi (cinc inicial), "Cachi", "Tututs", "McGregor" i David "Tutus" (porter).


A la banqueta, ben abrigats, han pogut gaudir d'una primera part molt disputada entre els dos equips i amb molt de respecte pel rival. Tant ha estat així que, en els primers 25 minuts de joc, no hi han hagut gols per cap banda. Molt bona defensa per part dels dos equips i els porters parant molt.


El CT Barcino atacava força la porteria del Vallès Calafell CP, ben defensada per Hernàndez. El porter del Barcino, Òscar Casanovas, ha fet un excel·lent partit.


Els atacs del Vallès Calafell CP han estat de tot tipus. A la primera part, hi han hagut forces contracops per les dues bandes. Però els porters i les defenses serioses han impedit que es mogués el marcador.


Tot i el resultat de 0-0 no ha estat una primera part aburrida. Hi ha hagut forces jugades d'atac, però ha mancat precisió en els últims metres.


Les dificultats que sabíem que tindríem es feien evidents. El Barcino és un bon equip i estava molt motivat per guanyar-nos. El Vallès Calafell CP ha demostrat que, un cop més, en pistes petites i en pistes molt grans no s'hi troba a gust.


Jordi Poblet, que havia jugat al CE Vendrell, s'ha retrobat amb vells amics sobre la pista i a la banqueta. Ha estat un dels jugadors que ha donat més equilibri al seu equip, demostrant la seva experiència als 52 anys.


Els canvis han mantingut el ritme imposat pels titulars, avui, i no s'han notat les rotacions, ja que tothom estava molt posat en el partit. Molt concentrats en defensa i seriosos, però desencertats en atac.


El "Cachi", poc a poc, està agafant la forma i pot ser un bon reforç per la segona part de la temporada. Se'l nota més participatiu i més encertat. Si aconseguim que recuperi el seu to, serà un jugador valuós pels propers partits.


El quadre del Vallès Calafell CP ha estat inexpugnable pel CT Barcino en la primera part. Ben posicionats, els jugadors del Vallès Calafell CP no han patit massa en defensa, tot i els contracops i atacs del CT Barcino.


Epi, cansat, es mostrava content per la seriositat i rigor amb que l'equip s'ha près el partit d'avui.


El Vallès Calafell CP molt erràtic en les passades, degut a l'aturada de Nadal, no era capaç de crear perill en les jugades d'atac. Només un tret al pal de Ramon Ferré, a punt de colar-se per l'escaire, ha estat la única ocasió de cert perill en atac.



El CT Barcino es mostrava perillós en el llençament de faltes, buscant el rebuig del porter i la manca de visió de la jugada provocada per la tanca defensiva al porter.


Amb 0-0 al marcador, s'ha arribat a la mitja part de l'encontre. Tots satisfets, ja que el joc de l'equip ha estat bo en tot moment. Només ha mancat encert en atac.




A la segona part, hem seguit jugant en quadre. El CT Barcino també. Però, amb una variant, que ha fet que arribés el primer gol als 10 minuts. El Vallès Calafell CP s'avançava 0-1 en el marcador.


En aquests moments, ens ha faltat veterania! El CT Barcino, molt més experimentat a jugar aquesta lliga que nosaltres, ha aprofitat les seves taules per empatar, d'un ràpid contracop de dos contra un.


Amb l'empat en el marcador, el partit continuava sent molt emocionant. Però, el Vallès Calafell CP ha comès la desena falta (vuit, segons el nostre recompte particular). L'àrbitre del partit, Vicenç Clemente, ha pitat la corresponent falta directa que ha estat transformada en gol pel jugador del CT Barcino. David "Tutus", que celebrava el seu aniversari (36, per qui pensi malament!), no ha pogut evitar el gol.


El partit s'ha endurit. Els nervis han aflorat i el Vallès Calafell CP ha perdut els papers en alguna ocasió. Els dos equips reclamaven joc violent per part d'algun jugador, però cal dir que la sang no ha arribat al riu. Els jugadors del CT Barcino perdien temps i els del Vallès Calafell CP s'han deixat emportar per la inexperiència en partits d'aquest tipus. Ho reconeixem!


Les discusions entre alguns jugadors s'han repetit i les faltes anaven caient. En una falta a la frontal de l'àrea, a 6 minuts del final, el CT Barcino ha fet el definitiu 3-1. "Tutus", el porter del Calafell, estava tapat i no ha vist el llençament del jugador del Barcino.


Cal dir que, a manca d'un minut, el CT Barcino ha arribat a les deu faltes. Luna ha picat la corresponent falta directa, però no ha fet gol. El porter del Barcino ha fet una bona aturada.


Al final, 3-1. Bon partit per part dels dos equips, però amb els tres punts que s'han quedat a casa. Tot i que no ens hem recordat de fer la foto de grup habitual, cal dir que tots els jugadors s'han saludat i felicitat amb esportivitat al final del partit. Esperem poder fer la foto, quan ens visitin a la nostra pista.

Veterans som tots!

9 comentaris:

  1. aparte de los turrones ,.........creo k tmb nos ha faltado más experencia como veteranos.... es nuestra primera temporada y esta clase de partidos nos ará más fuerte.

    ResponElimina
  2. Estoy deacuerdo Cachi!
    Estos partidos nos sirven de experiencia.
    Tenemos que hacernos con la categoría.
    A parte, un poco de fondo físico no vendría mal.

    ResponElimina
  3. Coincideixo amb el Ramon en que "una mica de fondo físic no vindria malament"!!!

    Proposo buscar un altre dia per entrenar, bé sigui a pista o al gimnás o ... al Sa Caleta!!!

    ResponElimina
  4. pues otro día de entreno x mi adelante.... propongo hacerlos los viernes , hay partidos del segundo equipo pero cada 15 dias (creo) se podria mirar y siendo viernes pues luego una copita al Sa Caleta!!! jejejeje....

    ResponElimina
  5. pues otro día de entreno x mi adelante.... propongo hacerlos los viernes , hay partidos del segundo equipo pero cada 15 dias (creo) se podria mirar y siendo viernes pues luego una copita al Sa Caleta!!! jejejeje....

    ResponElimina
  6. ¡Ay, madre! Ya me veo corriendo paseo arriba, paseo abajo. Me parece bien cada 15 días los viernes. No tendremos entreno hasta después de jugar con el Montbui, a este ritmo.

    ResponElimina
  7. Por mi perfecto. Físicamente estamos fatal, y nunca viene mal un rato de pachanga...

    ResponElimina
  8. Ei nanos!!! A mi m' està be que us voleu posar en forma, però estaria be que ho fessiu després de jugar contra nosaltres, perque nosaltres ultimament ni entrenem... Nomes volía fer aquest apunt... Jjejejej
    Salut!!!
    Jofre- montbui.

    ResponElimina
  9. Ostres Jofre! Un entrenament no us ha de fer patir... no us hem pogut guanyar mai! hehehe.

    ResponElimina