dissabte, 28 de gener del 2012

Nova jornada de lliga

L'onzena jornada de la lliga B de veterans comença dilluns amb un partit entre La Salle Bonanova i el CP Vilanova A. En principi, els vilanovins no han de tenir problemes amb el cuer de la lliga, tot i jugar fora de casa. No obstant, estem convençuts que La Salle ho donarà tot per treure algun punt i estrenar el casiller.

El dimecres es disputen tres partits interessants. El primer, potser, és el més desequilibrat. S'entronten el Cassanenc, que ocupa els darrers llocs de la classificació, i el Valldoreix, al capdavant de la taula. El Vallès Calafell CP visita la pista d'un desconegut Sarrià HC. Es tracta d'un partit enganyós que pot ser perillós pels visitants, ja que el Sarrià no està en els llocs de sota per mèrits propis, sinó per ajornar els partits. I el Cubelles rep el Montbui en un partit que es preveu interessant i atractiu de veure. Esperem que els de Cubelles plantin cara al totpoderós Montbui i es treguin algunes espinetes que tenen clavades.

Dijous, un G.E.i E.G. que rep l'HC Esplugues en un partit, a priori, de color visitant. L'Esplugues és un bon equip, però no ha de refiarse dels gironins, que són un equip dur de pelar.

Divendres, tanquen la jornada el Vilanova B davant del sempre difícil Barcino. Els dos equips voldran imposar la seva llei. Dependrà força la disponibilitat de jugadors, les forces i les ganes que hi posin ambdós equips. Bon partit de veure. Finalment, el Ripollet B rep la UE La Garriga, en un partit desigual, en principi. Tot s'ha de jugar, però la Garriga té un bon equip i va donar la campanada aquesta setmana guanyant el Vilanova B a la seva pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada