dissabte, 28 de gener del 2012

Classificació actualitzada lliga B de veterans.

Després de l'onzena jornada de la lliga de veterans, encapçalen la classificació el CH Valldoreix i l'HC Montbui, amb vint-i-quatre punts. Els dos equips s'estan mostrant com els equips més forts de la competició. El CP Vilanova B, tot i la seva derrota aquesta setmana amb l'UE La Garriga, a casa, ha aconseguit guanyar a la difícil pista de l'HC Esplugues amb un resultat contundent de 3-8, recuperant tots els efectius. És l'equip que intenta seguir el ritme dels dos primers.

Darrera, el Vallès Calafell CP, enganxat al CP Vilanova, a només dos punts, encapçala un grup d'equips molt igualats a punts. El CT Barcino, amb divuit punts i el CP Vilanova A i el CP Cubelles, amb setze, segueixen amb opcions. També en té l'UE La Garriga, amb dos partits ajornats. L'HC Esplugues comença a despenjar-se, després de la dolorosa derrota davant del CP Vilanova B. Tot i així, és un dels equips que pot ser jutge del campionat, especialment a la seva pista, on costa molt guanyar!

La resta d'equips tenen masses partits ajornats per poder opinar sobre ells i treure'n una conclusió. El Sarrià HC, sembla que torna a jugar partits, amb una derrota al camp del CT Barcino per 8-3, que sembla va ser més ajustada del què reflexa el marcador, ja que a manca de 13 minuts, el resultat era d'empat a tres gols. Per tant, pot ser el tapat de la lliga, amb set partits ajornats.