diumenge, 15 de gener del 2012

Desena jornada lliga B veterans



Demà dilluns, comença la desena jornada de la lliga B de veterans. Sens dubte, una jornada que promet ser apassionant en diversos partits que hi ha en joc.

Per començar, el dilluns es disputen dos partits. El primer enfronta a La Salle Bonanova amb el Cassanenc, un duel entre dos equips de la part baixa de la classificació, que voldran sumar algun punt. El segon partit és el, ja anunciat, Vallès Calafell CP contra el CP Cubelles. Els del Garraf i nosaltres anem empatats a punts a la classificació i tots dos equips volen desfer l'empat al seu favor. Bon campionat dels dos equips que són debutants en aquesta categoria.

El dimecres, hauria de disputar-se el Sarrià HC-HC Esplugues, però ja fa setmanes que el Sarrià compta els seus partits per ajornats i, sembla, que s'ha retirat de la competició. Si més no, ho tindrà difícil per jugar tots els partits que té ajornats. Per tant, la Federació haurà de prendre alguna decisió al respecte i veure què fa amb els punts que té el Sarrià o amb els partits ajornats.

Dijous, el Vilanova A visita la pista del G.E.i E.G., en un duel, a priori, bastant desigual en favor dels vilanovins. El CP Vilanova A, tot i estar pel mig de la taula, és un dels equips difícils de la categoria.

I, per acabar, el divendres es disputaran tres partits interessants. Per començar un HC Montbui-CT Barcino que promet ser disputat, tot i que el CT Barcino, fora de casa, ha desmostrat ser un rival més fluix que a la seva pista. No obstant, els del Barcino estan animats per la victòria davant del Vallès Calafell en la darrera jornada i no ho posaran fàcil als de Montbui.

El Vilanova B rep la UE La Garriga. A priori, un partit assequible pel Vilanova B, tot i que La Garriga ha demostrat ser un bon equip en els seus partits davant dels equips més forts de la categoria. Veurem què passa!

I, per acabar, un duel entre el Ripollet B i el CH Valldoreix molt desigual. Els de Sant Cugat han demostrat ser un equip molt potent i el Ripollet tot el contrari. En principi, no ha d'haver-hi cap sorpresa i els de Sant Cugat del Vallès s'han d'imposar als seus veïns.

2 comentaris:

  1. Ramon! No vull el dimarts un blog que parli partit perdut... Veterans de Calafell a guanyar!!!

    ResponElimina