diumenge, 18 de setembre del 2011

El Vilanova s'imposa al torneig d'hoquei de veterans de Calafell


El Club Patí Vilanova es va imposar en el torneig d’hoquei de veterans organitzat dissabte passat, 16 de juliol, pels veterans del Club Patí Calafell. Els vilanovins van derrotar en la final a l’Hoquei Club Montbui per 2-1.

Sis equips van participar en aquest torneig, un clàssic de l’estiu que se celebra al pavelló Joan Ortoll durant la festa major de la Santa Creu. Els equips participants van ser el Calafell A, el Calafell B, el Club Patí Cubelles, el Club Patí Vilafranca, el Montbui i el Vilanova. Els sis combinats es van dividir en dos grups.

El grup A era format pel Calafell A , el Montbui i el Cubelles; i el grup B, pel Calafell B, el Vilanova i el Vilafranca. Els resultats dels partits van ser els següents:

Grup A:

Calafell A-Cubelles 7-3
Montbui-Cubelles 2-2
Montbui-Calafell A 5-4

Grup B:

Calafell B-Vilanova 0-2
Vilafranca-Vilanova 0-6
Vilafranca-Calafell B 1-10

Van quedar primers de grup el Vilanova i el Montbui, que van disputar la final amb l’esmentat resultat de 2-1, favorable als vilanovins. Comptant el resultat dels partits previs, la classificació final va ser la següent:

1r Club Patí Vilanova 2n Hoquei Club Montbui 3r Calafell A 4t Calafell B 5è Cubelles 6è Vilafranca El torneig es va disputar amb intensitat. Segons explica Epi Espinosa, un dels organitzadors, “és un torneig amistós, però no una simple costellada de festa major; s’ha jugat amb energia i s’ha donat espectacle, a banda de gaudir d’una excel·lent jornada d’hoquei”.

Font: Premsa Calafell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada