dilluns, 19 de setembre del 2011

El Barcelona guanya el torneig de veterans de Sant Celoni


Akopsdtick - Aquest passat dissabte 10 de setembre, uns mesos després d’albergar la fase final de la Lliga Catalana de Veterans, la pista coberta del Camp Municipal d’Esports de Sant Celoni tornava a ser l’escenari de l’hoquei de veterans. En aquest cas, del er torneig triangular amistós “FESTA MAJOR DE SANT CELONI”.

Van prendre part de l’esdeveniment el CP Fuengirola, el FC Barcelona i, com a amfitrió, el CP Sant Celoni. Sota la mirada d’una quarantena llarga d’espectadors, l’arbitratge del col·legiat Benito Fernández, i en mig d’un gran ambient de camaraderia i esportivitat, es van començar a disputar els tres partits a partir de les 16:30h.

El CP Fuengirola va fer una gran demostració de les ganes i la passió que està posant per revifar l’hoquei al sud d’Espanya, arrossegant a una nombrosa expedició de jugadors i seguidors en un viatge de quasi mil quilometres moguts només per la il·lusió de poder tornar al CP Sant Celoni la visita que els vallesans li van fer el passat més de maig, en el torneig de posada de llarg dels clubs d’hoquei patins de la localitat malaguenya. Tot i haver sortit derrotats clarament en els seus dos partits, els de la Costa del Sol van celebrar cada gol aconseguit com si fos una victòria, i es van endur com a principal premi haver pogut enfrontar-se a mítics exjugadors de l’hoquei mundial i viure una jornada hoqueística a Catalunya, La Meca de l’hoquei mundial.

El CP Sant Celoni, l’amfitrió, va fer servir el torneig com a banc de proves per acabar de perfilar la seva plantilla de cara a la propera temporada, que la jugarà en el Grup A de la Lliga Catalana de Veterans. A més, el partit estrella de la jornada, el que els enfrontava a l’actual campió, el Barça, tot i la derrota, va servir de baròmetre als vallesans per comparar el seu nivell amb el que podran trobar en la seva nova campanya en la màxima categoria de l’hoquei català de veterans.

Per la seva part, el FC Barcelona, va presentar-se amb un bon grapat de les seves estrelles, però va donar força minuts de joc als seus dos nous reforços per la propera temporada, Pepe Serrano i Miquel Plaza. Els blaugranes van fer valdre la seva condició de favorits i van guanyar amb autoritat els seus dos partits, proclamant-se campions del torneig.

Els resultats dels partits van ser:

FC BARCELONA 12 - CP FUENGIROLA 5
CP SANT CELONI 1 - FC BARCELONA 8
CP FUENGIROLA 5 – CP SANT CELONI 9

Per acabar la festa, i no podia ser d’una altra manera, es va fer un sopar de germanor en el mateix pavelló amb una setantema de comensals, entre jugadors, amics i familiars, que va transcórrer de forma animada i distesa, tot amb la clara intenció de què el torneig pugui gaudir de continuïtat en els propers anys.

Properament, A KOPS D’STICK publicarà un ampli reportatge especial amb les cròniques, fotos, anècdotes... que ens va deixar el torneig.

També podeu trobar totes les imatges del torneig al Facebook d'Akopsdstick.

  • Font: Akopsdstick

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada