dissabte, 16 de juny del 2012

Ja tenim el llibre!


Ja el tenim aquí! El primer fruit del bloc dels veterans del CP Calafell ja és una realitat. Gràcies a la inestimable aportació del meu pare, en Ramon Ferré Menéndez, ell i jo hem pogut anar escrivint la història del nostre club en aquest bloc, capítol a capítol. Pas a pas hem anat reproduïnt les cròniques, fotografies, resultats i classificacions des de l'inici del club, el 1952, fins la temporada 68/69 en que el club va rebre una sanció totalment injusta, arrel d'un partit amb el Mataró. El llibre no es comercialitza i s'ha pagat de la seva butxaca. Tampoc pretén ser la història oficial del club, sinó la que explica Ramon Ferré Menéndez tal i com ell l'ha viscut o l'ha recollit dels testimonis orals que l'han fet possible. Els documents i les fotografies que hi apareixen són cedits per particulars que han col·laborat altruïstament en la recopil·lació del material.


Aquests capítols configuren el volum I de la Història del Club Patí Calafell. Des de la seva fundació fins la sanció del partit davant del Mataró. Aquest llibre es repartirà avui entre els "Pioners" que van fer possible l'existència del Club Patí Calafell tal i com és avui. Gràcies a ells podem dir que som un club amb 60 anys d'història i molt que explicar. Segurament caldran tres o quatre volums més per completar la història del club, però ja tenim el primer d'ells. Aquí teniu la portada i la contraportada.


Aquesta foto no es podrà tornar a repetir, malauradament. Però el sopar de la nit d'avui tindrà el mateix esperit de memòria i record per aquells que van fer possible el naixement del nostre Club Patí Calafell, llavors Centre Parroquial Calafell.



En aquest volum, s'inclouen tots els capítols publicats fins ara, en forma d'entrada en aquest bloc, que heu pogut anar seguint. Aquí els teniu tots, un per un, per ordre invers:

Personatges històrics


Finalment, podeu veure un resum fotogràfic del llibre en aquest vídeo. Segur que les imatges us faran emocionar i recordar vells temps i vivències que vau poder viure.

7 comentaris:

  1. EIIIIII, molt bé!! Felicitats!!!! Quina il·luió, no??? per fi ha arribat. És com un fill!!!
    Moltes felicitats als creadors.

    ResponElimina
  2. Felicitats !!!!! I gran iniciativa. Serà un record molt bonic per tots els calafellencs i per a tothom que li agrada el hoquei.
    Enhorabona a tothom que a possat el seu granet de sorra per fer aquest llibre.

    ResponElimina
  3. Possem a la cua!!! Felicitats per la iniciativa!!!

    ResponElimina
  4. Va d'esports Calafell Ràdio17 de juny del 2012, a les 1:08

    Enhorabona per la bona feina ben feta. Ferran Esther Rodríguez

    ResponElimina
  5. Moltes gracias Ramón !!!! €l sopar del dissabte, va ser molt emotiu,veure la bona unió que hi ha amb els "Veterans del Club Pati " després de tans anys.....
    El meu marit i Jo vam passar una nit molt agradable...
    Una abraçada ..Mª Teresa Vidal.


    Estic molt agraida per la vostre gratitit en ver al meu pare.
    Era una gran persona .amic i un bon pare.
    Des d´on estiguis "PAPA" ,sé que estaràs molt content que avui ,hagi vingut en representeció teva amb els teus jugadors,sras, amics i companys que tant et volien i tan t´estimaves..
    No t´olviderem mai.
    Mª Teresa Vidal. 18-6-2012.

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots!
    La veritat és que són moltes hores de feina i moltes nits buscant informació, escanejant i introduint-la a l'ordinador.
    Sort que el meu pare havia recopil·lat totes les fotografies durant anys de feina! Ell és l'autèntic responsable de tot.

    ResponElimina
  7. Felicitats¡¡¡ Una gran tasca. El milor bolc de tots¡¡¡¡¡

    ResponElimina