dimecres, 13 de juny del 2012

Una festa per acabar la temporada!

El partit de dilluns davant del Montbui va ser una festa pels dos equips, celebrant l'ascens assolit a la lliga A, es perfilava un partit on els dos equips estarien lliures de pressió. Tot i això, el Montbui es jugava el títol. Al final va aconseguir ser campió, després de clavar un 2-7 al Vallès Calafell CP, un pèl injust.

Pel Vallès Calafell CP van jugar David Tutusaus (porter), Eugeni Collado, Javi Luna, Josep Rion, Joan Tutusaus (cinc incial), "Cachi", "Epi", "Canyi", Ramon Ferré i Josep Maria Hernàndez (porter).

Per l'HC Montbui van jugar Josep Mir (porter), Albert Piñol, Xavier Massana, David Bars, Jofre Torras i David Compte.

Com que, després del partit, al sopar en el Lizarrán, el Jofre ens va fer la crònica del partit, us poso la gravació i m'estalvio d'escriure-la. Aquí la teniu repetida!

Abans d'iniciar el partit, xerrada tècnica al mig de la pista, per recordar que en el partit no ens jugàvem res i que jugaria tothom. El partit era una festa i calia disfrutar-lo. I així va ser!

En els primers quinze minuts de la primera part, el Montbui havia aconseguit el 0-1, però el Vallès Calafell CP havia fet tres pals i un millor joc. De nou, es repetia la història del partit disputat a Santa Margarida.

Un fet que va canviar la història del partit va ser quan vaig sortir a la pista, el Montbui va aconseguir 5 gols en deu minuts. Quin desastre! Ho sento, companys! Tenia el cap en un altre lloc... errades en les passades, en els marcatges i en les decisions defensives van fer que encaixessim una pila de gols que ja sentenciaven el partit. Els gols del Montbui van ser marcats per Albert Piñol (3), David Bars (2), Xavier Massana i David Compte (1).

A la segona part, el partit va fer un gir. El Vallès Calafell CP, defensant com li agrada al Massana, va apretar a l'HC Montbui i va aconseguir dos gols. El Montbui havia baixat un pèl l'exigència i el Vallès Calafell CP volia arreglar el resultat, que havia estat un tant exagerat! Els gols del Vallès Calafell CP van ser marcats per "Epi" (de penal) i "Canyi" per l'escaire, després d'un xut magnífic.

Al final, passadís d'honor als campions. Felicitats companys!

L'HC Montbui va voler immortalitzar el moment i va passar pel túnel d'estics que li va fer el Vallès Calafell CP.

En acabar, el Vallès Calafell CP es va voler fer la foto de grup de final de temporada. Aquí les teniu totes! Trieu la que més us agradi.