dimecres, 20 de juny del 2012

Sopar dels Pioners


Els "Pioners" del CP Calafell es van voler reunir, coincidint el seixantè aniversari del club. El lloc escollit va ser el restaurant "Ca l'Emma" de la Platja. Hi van assistir en Juán Fernández, Joan Papiol "Rovelló", Marcel Miró "Vadoret", Josep Maria Santacana i Joan Jané "Pau xic". Els "Pioners" també van tenir un record pels companys que no hi van poder ser com en Josep Maria Papiol "Angelet", Mossèn Jaume Tobella, Joan Montejo, Ramon Gibert "Serenet" i l'entrenador Àlvar Vidal. Aquí ho podeu veure!


El sopar va ser força concorregut. Hi van assistir les dones dels "Pioners" i alguns simpatitzants més, com en Màrius Jofre i en Vicente Weiler. També hi va assistir una de les filles de l'entrenador Àlvar Vidal, recentment desaparescut, la Maria Teresa Vidal. Aquí podeu veure més fotografies del sopar.


El sopar va ser senzill i sense masses luxes, però el que es tractava és de trobar-se tots i poder compartir, de nou, els records i les emocions viscudes fa seixanta anys.


Al final del sopar, en Ramon Ferré Menéndez va fer entrega del llibre Farem història! (volum I) que explica la història del CP Calafell, des de la seva fundació, el 1952, fins la sanció arran del partit davant del Mataró de la Copa del Generalísimo.


Alguns dels "Pioners" van emocionar-se molt i els van saltar les llàgrimes. La majoria ja tenen vuitanta anys i han rebut el reconeixement per haver impulsat el club un pèl tard. La seva il·lusió ha tingut recompensa al llarg de la història, especialment els darrers anys on han pogut veure el CP Calafell a la màxima categoria estatal d'hoquei.


Per això, aquesta fotografia s'intenta repetir cada any. Ara, amb el nou llibre, els "Pioners" han passat a la història escrita del club. Mai us oblidarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada