divendres, 8 de juny del 2012

A jugar!!!!


Atenció, la Federació Catalana de Patinatge acaba d'enviar un mail a tots els clubs de veterans que tinguin partits ajornats que diu:

Benvolguts veterans,

El motiu d'aquest correu és el de comunicar-vos que, a punt de finalitzar la XXXVII Lliga de Veterans 2011-2012 amb la celebració de les fases finals el proper cap de setmana del 16-17 de juny a Palafrugell, tots aquells partits ajornats durant la competició per algun dels dos equips amb data sine die (31/7/12) i pendents de nova data confirmada o de disputar-se a data d'avui seran resolts pel CCHP (tal i com indica la Nota Informativa núm. 5 publicada el 23/9/2012) el proper dilluns 11/6 per la tarda a fi i efecte de poder tancar les classificacions generals de cada grup i confirmar els equips classificats per a les Fases Finals així com determinar els encreuaments dels partits de les semifinals.

Per a tots aquells equips que encara vulguin o desitgin celebrar aquests partits ajornats sine die podran fer-ho fixant, de mutu acord amb el contrari, la nova data de joc no per a no més tard del DIMECRES
13/6 (inclos). Més tard de llavors la FECAPA no validarà cap nova data de la Lliga de Veterans ni designarà cap col·legiat per arbitrar-lo.
El correu electrònic de confirmació comunicant la nova data de joc haurà de ser rebut a l'adreça de igonzalez@fecapa.cat (o comunicat per telèfon al mòbil de guàrdia de Veterans) abans de les 23:59 hores del proper DIUMENGE 10/6.


Gràcies per endavant.

Cordialment,

________________________________________
SECRETARIA TÈCNICA DE COMPETICIÓ (STC)
Comitè Català d’Hoquei Patins (CCHP)

Per tant, a jugar!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada