dissabte, 2 de juny del 2012

A un pas de l'ascens!

El Vallès Calafell CP està a un pas de l'ascens a la lliga A de veterans, després de l'empat a set gols aconseguit a la difícil pista del CP Vilanova B, un dels rivals directes en la lluita pel tercer lloc. Ha estat una llàstima no haver assolit la victòria, tal i com ha anat el partit, però el punt aconseguit deixa el CP Vilanova B a cinc punts dels calafellencs i el CT Barcino a tres, però amb el goal-average a favor del Calafell. Per tant, una victòria en un dels dos partits que queden (CH Ripollet B i HC Montbui) donaria l'ascens directe als calafellencs. Per tant, l'ascens està a tocar!

Pel CP Vilanova B han jugat David Màrquez (porter), Josep Salvador, Jordi Mestres, Juanjo Ferrer, Eloi Andreu i Carles Llambrich.

Pel Vallès Calafell CP han jugat Josep Maria Hernàndez (porter), Eugeni Collado, Ramon Ferré, Javi Luna, "Epi" (cinc inicial), "Cachi", Josep Rion, Jordi Cañellas i David Tutusaus (porter).

El Vallès Calafell CP visitava el pavelló de les Casernes de Vilanova conscient que la victòria li donava, gairebé, l'ascens a la lliga A de veterans per la propera temporada. No bostant, era el CP Vilanova B qui s'hi jugava més, ja que una derrota els deixava fora de la lluita per l'ascens matemàticament. L'ambient en el vestidor era d'optimisme i de tranquil·litat.

Els jugadors calafellencs han hagut d'esperar per entrar a la pista a que acabés un partit de l'OK lliga femenina, tota una distracció que ens havien preparat els vilanovins per enxampar-nos despistats!

No obstant, després de l'escalfament, la xerrada tàctica ha servit per posar-se les pil·les i sortir concentrats. Els primers minuts de partit han estat de tempteig i de respecte per part dels dos equips.

No obstant, el CP Vilanova B s'ha avançat en el marcador amb un gol en pròpia porta, després de tocar la bola amb el patí un jugador del Vallès Calafell CP i introduir-la dins la pròpia porteria. El porter Josep Maria Hernàndez no hi ha pogut fer res. El partit començava com el dia del Montbui, amb un gol de mala sort i de rebot en pròpia porta.

El segon gol del CP Vilanova B ha arribat en un contracop portat per Juanjo Ferrer, que ha escopit la bola des de fora de l'àrea, davant del defensa Ramon Ferré i del porter Josep Maria Hernàndez, que no l'ha vist. El 2-0 semblava que posava les coses molt de cara pel conjunt local, però els visitants no han baixat els braços.

El Vallès Calafell CP ha aconseguit remuntar el partit, fins posar-se 2-7 en el marcador, amb deu minuts màgics i de joc elèctric que han deixat desorientat al CP Vilanova B. El primer gol, després d'un rebuig del porter a xut de Ramon Ferré, aconseguit per Javi Luna a l'agafar la bola dins l'àrea i batre el porter vilanoví.

L'afició del Vallès Calafell CP eufòrica amb el primer gol, semblava optimista i creia en la remuntada. Javi Luna, en una jugada sortint de darrera la porteria, ha aconseguit el gol de l'empat. El partit tornava a començar, però semblava que era el Vallès Calafell CP el que duia la inciativa.

El tercer gol d'Epi ha estat cel·lebrat amb l'onada pels jugadors del CP Cubelles, allí presents. Han pogut veure un bon partit d'hoquei entre dos equips molt igualats.

Els seguidors del Vallès Calafell CP han tornat a cel·lebrar un nou gol, aquest cop fet per un defensa vilanoví, en pròpia porta, després d'una pressió defensiva feta pel "Canyi". Li donem el gol a ell, per l'esforç. El 2-4 semblava donar ales al Calafell, que ha canviat de defensa zonal a l'home, en aquest moment del partit.

El canvi defensiu ha permès desorientar el CP Vilanova B, una mica més, i seguir agafant-los al contracop ràpid i eficaç. El cinquè gol ha estat marcat per Javi Luna, que s'afiançava com a "pichichi" de l'equip. Era el 2-5 i els cubellencs ho tornaven a cel·lebrar!

L'afició del Vallès Calafell CP estava al·lucinant amb la remuntada del seu equip, que ha aconseguit el 2-6, fet per Josep Rion, de fort xut des de fora de l'àrea. I el 2-7 també ha estat obra de Josep Rion. Aquest gol semblava trencar el partit definitivament i es posava molt de cara pels visitants.

No obstant, el CP Vilanova B no ha llençat la tovallola. Després d'uns ajustos defensius, ha aconseguit el 3-7, després d'un xut que l'ha desviat un defensa dels calafellencs, de nou. Un altre gol de sort, que obria el partit, de nou.

Abans del descans, en un desajust defensiu dels visitants, el CP Vilanova B ha aconseguit el 4-7 que deixava les espases en alt i molts minuts per endavant. En aquesta primera part, Javi Luna ha fallat un penal, després de repetir-lo.

A la mitja part, moooooooooolt de descans! Calia recuperar les forces, especialment en l'equip vilanoví, que només disposava d'un canvi. En el Vallès Calafell CP ja havien jugat tots els jugadors de pista.

El Vallès Calafell CP era conscient que s'havia de jugar la segona part amb cap i aguantar el resultat. Però ha confós aguantar la bola amb no crear ocasions de perill. Els jugadors del Vallès Calafell CP s'han dedicat a defensar, però el CP Vilanova B ho ha sabut aprofitar.

Només començar la segona part, als pocs minuts, el CP Vilanova B aconseguia el 5-7. Aquest gol obria el partit i els vilanovins creien que la remuntada era possible. El Vallès Calafell CP estava poc carregat de faltes, amb cinc, i els vilanovins en tenien vuit.

L'afició del Cubelles observava el partit amb preocupació, s'havia complicat el resultat pels calafellencs en poc temps. I els visitants, a més, canviant la defensa a mixta, s'anaven carregant de faltes. Fin el punt en què el CP Vilanova ha estat el primer en disposar de la primera falta directa, per arribar a les deu faltes l'equip visitant. Juanjo Ferrer ha marcat el 6-7.

L'Epi estava incrèdul davant del què veia, un partit boig que podia guanyar tothom. El Vilanova B ha arribat també a les deu faltes, però el Vallès Calafell CP no ha pogut marcar, de nou. Javi Luna ha fallat el llençament que podia ser el gol decisiu per matar el partit. No obstant, ha estat el Vallès Calafell CP el què ha arribat a la quinzena falta i la falta directa pertinent ha estat transformada, de nou, per Juanjo Ferrer, magistralment. Era l'empat a set gols i encara quedaven cinc minuts per acabar el partit.

En aquests moments el Vallès Calafell CP ha decidit donar per bo l'empat i ha aguantat la bola de forma descarada. No obstant, el CP Vilanova B ha disposat d'alguna ocasió, amb una bola al pal, que podia haver-li donat la victòria. El porter David Tutusaus s'ha lesionat a manca de tres minuts i escaig per acabar. Un fort cop de pilota al genoll ha obligat a sortir al porter Josep Maria Hernàndez, que no ha vist perillar en cap moment la seva porteria. Al final, empat a set gols que deixa el Vallès Calafell CP molt a prop de l'ascens.