dijous, 3 de novembre del 2011

L'escut, la primera "pela" i els primers carnets de soci.

Portada del Carnet de soci amb l'escut.
El Centre Parroquial de Calafell va tenir els seus primers socis. El carnet tenia una portada tal com aquesta, amb l'escut del Centre. C i P eren les seves inicials, referint-se al Centre Parroquial. La creu, de color vermell i el fons blanc a la part de dalt. Una ziga-zaga dividia l'escut en diagonal. La part de sota era de color verd, recordant el color de la Parròquia.

Primera Pesseta original que va enganxar-se a la caixa del Club.
Mossèn Jaume Tobella va enganxar una pesseta de paper (original a la foto) a la caixa del Club, per que mai fos dit que no hi havia diners. Un robatori que va patir el Club, a la seva oficina de la pista del castell, a finals dels anys seixanta, va fer que la Junta de l'època la desenganxés de la caixa per conservar-la en un lloc més segur.
Reproducció de la pesseta original.
Aquesta és la imatge que tenia la pesseta original. Es pot comprovar el seu deteriorament degut al pas del temps.

Carnet del Centre Parroquial de Lluís Domingo Torns
Aquest era el carnet de soci original del Centre Parroquial. El titular de l'exemplar és Lluís Domingo Torns, conegut com el "Lluiset" i que fou, a la vegada, un dels jugadors pioners. El carnet està signat per Josep Vives, conegut com a "Jaume", president del Centre Parroquial en aquell moment.

Portada del carnet de soci - secció hoquei

Interior carnet de soci de Joan Fernàndez i Vergara
Un altre dels carnets de soci, amb el número 77, que encara es conserven, és el de Joan Fernàndez i Vergara. També fou un dels pioners de l'equip d'hoquei del Centre Parroquial. Aquest altre carnet està signat per Vicenç Espiña, llavors president del Centre Parroquial.

Carnet d'abonament, corresponent a la senyora de J.Fernàndez
Ja en aquelles dates, el carnet de soci anava acompanyat de l'abonament corresponent a la senyora del titular. En aquest cas, la Maria Pilar Cugat, esposa de Joan Fernàndez.

1 comentari: