diumenge, 13 de novembre del 2011

Cinquena jornada de la lliga B de veterans.


La cinquena jornada de lliga que comença demà dilluns es preveu força competida. El partit estrella de la setmana serà el que disputem nosaltres, el Vallès Calafell C.P. i el C.H. Valldoreix. Els dos equips, amb 9 punts a la taula classificatòria, tot i que nosaltres tenim un partit ajornat, ens disputarem encapçalar la classificació després d'aquesta jornada. Serà un partit disputat i difícil, la primera pedra de toc pel nostre equip.

La jornada, però, comença amb un partit entre La Salle Bonanova i el Sarrià. Dos equips que estan de mitja taula per avall, però que jugaran un partit, presumiblement, igualat.

El dimecres es disputarà el gruix de la jornada, amb tres partits. El Montbui, un dels favorits, visita el Cassanenc. Un partit assequible per un Montbui que ja ha arrencat, després de l'ensopegada de la primera jornada a la pista del Vilanova. El Cubelles rebrà el G.E.i E.G., un partit que haurien de guanyar els cubellencs, però que faran bé de no refiar-se dels gironins. I, el dimecres, acabarà amb un duel entre dos equips forts de la lliga, La Garriga i l'Esplugues. Els dos es disputaran estar al grupet que encapçalarà la classificació al final de la jornada o quedar una mica endarrerits.

Finalment, divendres, jugaran els dos equips vilanovins, amb uns duels contra el Barcino i el Ripollet, de clar color verd i blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada