dilluns, 8 de juliol del 2013

Els àrbitres del nostre torneig


Hem d'agraïr als àrbitres que faran possible el torneig d'estiu de Calafell, gràcies a ells hem pogut augmentar el nombre de partits i d'equips participants. Cada cop més, el torneig es va fent més gran i els equips manifesten les seves ganes per a participar-hi. Però, sense els Men in black de la pista no seria possible!

Aquest any, comptem amb la presència d'un dels àrbitres que dóna més espectacle en les pistes i torneigs de veterans. El Benito Fernández posa diversió i emoció en el seu arbitratge. Amb ell hem coincidit ja en alguns torneigs, com el de Malgrat, o en partit oficials de la lliga de veterans. Segur que farà les delicies dels seguidors i del públic. A més, es força respectat pels jugadors. Segur que apareix amb la seva Harley Davidson. Gràcies per venir des de tant lluny!
També hi serà el Joan Rovira, l'àrbitre calafellenc, sempre present al nostre torneig i que ens ajuda sovint amb la seva participació desinteressada. Aquest any no ens ha xiulat cap partit, però sempre ha demostrat estar disponible per a ajudar els veterans del seu club de l'ànima, el C. P. Calafell, al que mai vol xiular. L'any passat ja es va sumar a l'espectacle del nostre torneig. Gràcies al Joan per seguir col·laborant!
Amb la baixa d'Honorino Boada, hem convidat al seu company i amic, Alberto López Vega. Conegut arreu, el López és un dels àrbitres de prestigi nacional que ens xiula a la lliga de veterans. També s'ha brindat a col·laborar amb nosaltres per a fer possible el torneig. Com tothom sap, la seva particular manera de xiular l'ha fet ser molt respectat entre els jugadors en actiu i entre els veterans. Amb ell, l'espectacle també està garantit! Gràcies Alberto per venir al nostre torneig, per primer cop.

A més, també comptarem amb alguns jugadors d'algun dels equips participants, per si cal reforçar l'arbitratge en algun moment donat, com Sergi Bellés (del CP Cubelles) o altres. Gràcies a tots ells, el nostre torneig pot créixer i ser més important!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada